Ανασκόπηση LATOKEN: Το καλύτερο Ανταλλαγή Cryptocurrency το 2021;

Υπάρχουν πάνω από 2.800 περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης που έχουν μια αθροιστική αγορά άνω των 20.960 ζευγών που είναι εμπορεύσιμα σε περισσότερα από 250 χρηματιστήρια κρυπτογράφησης. Ίσως, εάν είστε νέοι στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων και ίσως κάνετε τη συνήθη ερώτηση: γιατί υπάρχουν τόσες πολλές ανταλλαγές; Στο σημερινό θέμα, θα γράφουμε σε βάθος Αναθεώρηση LATOKEN για την ευκολία σας. 

Η απλή απάντηση είναι «δύο λόγοι: Ρευστότητα και δικαιοδοσία». Αυτή η κριτική LATOKEN θα διερευνήσει τον τρόπο χρήσης της ανταλλαγής LATOKEN, το εγγενές της περιουσιακό στοιχείο – διακριτικό LA και τέλη LATOKEN. Μια περαιτέρω ανασκόπηση πιθανών κατηγοριών απάτης LATOKEN θα βοηθήσει τόσο τους νέους όσο και τους παλιούς χρήστες να αξιολογήσουν την τύχη τους.

λανθασμένη κριτική

Τι είναι το LATOKEN?

Τι είναι λοιπόν το LATOKEN ή γιατί χρησιμοποιείτε το LATOKEN exchange; Το LATOKEN είναι μια πλατφόρμα υγρού περιουσιακού στοιχείου (LAT) token που αναπτύχθηκε για να επιτρέψει στους χρήστες κρυπτονομισμάτων να διαφοροποιήσουν τα χαρτοφυλάκια τους, επιτρέποντάς τους να έχουν πρόσβαση τόσο σε πραγματικό κόσμο όσο και σε εικονικά περιουσιακά στοιχεία τα οποία διαμορφώθηκαν και ήταν εμπορεύσιμα στην ανταλλαγή.

Η πλατφόρμα που εδρεύει στην Εσθονία ιδρύθηκε το 2017 από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Valentin Preobrazhensky μαζί με 3 άλλα αξιόπιστα μέλη της ομάδας, έως ότου αυξήθηκαν σε περισσότερα από 35 μέλη. Από την αρχή, η αποστολή του LAT παρεκκλίνει λίγο περισσότερο από τον λόγο ύπαρξης μιας παραδοσιακής ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, τουλάχιστον αυτό πρότεινε η αρχική δήλωση αποστολής τους. Υποτίθεται ότι θα χρησιμεύσει ως πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων, ωστόσο, στο τέλος της ανάπτυξής τους, η ανταλλαγή έγινε περισσότερο πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων – ασχολείται κυρίως με εικονικές συναλλαγές περιουσιακών στοιχείων.

Η ανταλλαγή προσέλκυσε σημαντικά πρόσωπα στο αρχικό στάδιο της ανάπτυξης, με τις θέσεις του συμβουλευτικού συμβουλίου γεμάτες με τον Kenneth Goodwin, ο οποίος ήταν πρώην Ανώτερος Σύμβουλος Συμμόρφωσης στον Αρχηγό Συμμόρφωσης της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ..

Κατά τη διάρκεια των πρώτων εξελίξεων, η φιλόδοξη πλατφόρμα LAT προσπάθησε να συμβολίσει μετοχές εταιρειών blue-chip όπως η Apple, η Amazon και η Tesla, καθώς και προϊόντα όπως το πετρέλαιο, ο χρυσός και το ασήμι. Ο στόχος ήταν η πρόσβαση σε περιουσιακά στοιχεία τρισεκατομμυρίων δολαρίων που περιλάμβαναν 5 κατηγορίες πραγματικών περιουσιακών στοιχείων – μετοχές, ακίνητα, δάνεια, εμπορεύματα και έργα τέχνης.

Ωστόσο, αντιμετώπισαν κάποιες δυσκολίες και ίσως λόγω κανονισμών, περιορισμών χρηματοδότησης και πιθανώς των πτωτικών τάσεων της αγοράς κρυπτογράφησης το όραμά τους μπορεί να έχει καθυστερήσει.

Αν και η πλατφόρμα ανταλλαγής LAT μπορεί να μην έχει επιτύχει τους πρωταρχικούς της στόχους ακόμη, έχει επιτύχει αρκετά πράγματα στις πρώτες μέρες της:

Ανταλλαγή LATOKEN

Ενώ το χρηματιστήριο LAT μπορεί να έχει χάσει μερικές από τις πρώτες του επιθυμίες, εξακολουθεί να βρίσκεται μεταξύ των 20 κορυφαίων ανταλλαγών με προσαρμοσμένο 24ωρο όγκο συναλλαγών. Καταγράφει μέσο ημερήσιο όγκο συναλλαγών αξίας 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ από 380 εμπορικές αγορές.

Παρόλο που, ο όγκος συναλλαγών από μόνος του δεν είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη μέτρηση της απόδοσης των ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων καθώς πιο πρόσφατα υπήρξαν αυξανόμενοι ισχυρισμοί για διαπραγμάτευση πλυσίματος και πλαστούς όγκους σε ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Κάποιος μπορεί να προχωρήσει περισσότερο για να εκτιμήσει τη χρηστικότητα της ανταλλαγής, την ποιότητα των έργων που παρατίθενται και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, καθώς και τις πολιτικές της ανταλλαγής KYC / AML.

IEO Launchpad DEX

Η ανταλλαγή διαθέτει επίσης ένα Launchpad για τις νεοσύστατες εταιρείες να πραγματοποιούν τις αρχικές τους προσφορές ανταλλαγής. Τα δεδομένα αποκαλύπτουν συνολικά 400.000 χρήστες έχουν αποκτήσει πρόσβαση στην πλατφόρμα IEO και έχουν επενδύσει σε περισσότερες από 130 νεοσύστατες επιχειρήσεις, καθιστώντας το ένα από τα επιτυχημένα Launchpads εκεί έξω. Επίσης, κυκλοφόρησε πρόσφατα τη δημόσια φάση beta της αποκεντρωμένης ανταλλαγής, αν και δεν φαίνεται να λειτουργεί ακόμη από το ότι δεν υπάρχει ιστορικό συναλλαγών. Επιπλέον, οι χρήστες περιορίζονται στις καταθέσεις και τις αναλήψεις.

Εμπειρία χρήστη

Η διεπαφή χρήστη είναι μια πολύγλωσση πλατφόρμα και είναι προσβάσιμη σε αγγλικά, κινέζικα, κορεατικά, βιετναμέζικα και ινδονησιακά. Η προτίμηση γλώσσας μπορεί να αλλάξει από το αναπτυσσόμενο μενού που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

Η ανταλλαγή LATOKEN δεν είναι περίπλοκη, καθώς έχει μια απλή σελίδα προορισμού από την οποία οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα συναλλαγών, το IEO Launchpad, το πορτοφόλι, το LA airdrop και το LADEX. Διαθέτει επίσης μια σελίδα υποστήριξης που περιέχει θέματα βοήθειας που συντάσσονται ως Συχνές ερωτήσεις που θα μπορούσαν να καθοδηγήσουν τους χρήστες σχετικά με τον τρόπο επίλυσης κοινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κατά τη χρήση του ανταλλαγής.

Για πιο περίπλοκα προβλήματα που δεν καλύπτονται από τις συχνές ερωτήσεις, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γενική υποστήριξη είτε δημιουργώντας ένα εισιτήριο εκτός σύνδεσης είτε επικοινωνώντας με την ομάδα υποστήριξης είτε μέσω του επίσημου email είτε μέσω του Telegram messenger.

Συναλλαγές στο LATOKEN Exchange

λανθάνουσα ανταλλαγή

Μόλις δημιουργηθεί ένας λογαριασμός, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο κουμπί κατάθεσης και ανάληψης από την επάνω δεξιά πλευρά της σελίδας. Τα ζεύγη συναλλαγών περιλαμβάνουν BTC, ETH, LA, USDT, TRX και TURBO. Οι καταθέσεις και η ανάληψη της Fiat, καθώς και η διαπραγμάτευση, δεν ενεργοποιούνται επί του παρόντος στην πλατφόρμα.

Η κατάθεση περιουσιακών στοιχείων εξαρτάται συνήθως από το δίκτυο blockchain, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ανάληψης, η συναλλαγή θα υποβληθεί σε πολλούς ελέγχους ασφαλείας για να διασφαλιστεί ότι ο χρήστης συμμορφώνεται με τις πολιτικές απόσυρσης της πλατφόρμας.

Ένα αρχικό 24ωρο όριο ανάληψης 1.000 USD σε crypto τοποθετείται στο λογαριασμό Tier 0. Για λογαριασμούς επιπέδου 1 και 2. Οι χρήστες πρέπει να ολοκληρώσουν διαφορετικά βήματα επαλήθευσης του πελάτη σας (KYC) προτού τους επιτραπεί να πραγματοποιήσουν ανάληψη έως 10.000 και 100.000 USD αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα, για χρήστες με λογαριασμούς Tier 2, υποτίθεται ότι τους επιτρέπεται να πραγματοποιούν συναλλαγές ανάληψης και καταθέσεων και έχουν πρόσβαση σε πωλήσεις διακριτικών στο χρηματιστήριο.

Για λογαριασμούς επιπέδου 3 (επί του παρόντος απενεργοποιημένοι), οι χρήστες έχουν το προνόμιο να κάνουν ανάληψη έως και 500.000 USD σε κρυπτογράφηση ανά ημέρα. Σε αυτούς τους VIP παρέχεται επίσης πρόσβαση σε πλήρεις δυνατότητες πλατφόρμας χωρίς περιορισμούς.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Διάφορες κριτικές LATOKEN αναφέρουν ότι η πλατφόρμα χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο Advanced Encryption Standard (AES-256) για να ασφαλίσει τα πορτοφόλια της. Επιπλέον, οι βάσεις δεδομένων που διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης λογαριασμού λέγεται ότι είναι κρυπτογραφημένες με το Salted SHA-256.

Για την ασφάλεια των χρημάτων, η πλατφόρμα κρατά τα ιδιωτικά κλειδιά ανταλλαγής – είναι ένα κεντρικό χρηματιστήριο και διατηρεί όλα τα χρήματα των χρηστών είτε σε ένα ζεστό είτε σε ένα κρύο πορτοφόλι πολλαπλών σημείων, προσβάσιμο από την ομάδα. Τα κεφάλαια που αποθηκεύονται σε ανταλλαγές τοποθετούν τα περιουσιακά στοιχεία των χρηστών στα χείλη κακόβουλων παραγόντων όπως οι χάκερ, καθώς οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι συχνά στόχοι τους. Ίσως όταν το LADEX είναι πλήρως λειτουργικό, οι χρήστες θα μπορούν τότε να ελέγχουν ελεύθερα τη χρήση των περιουσιακών τους στοιχείων χωρίς τον φόβο ότι θα τεθεί σε κίνδυνο στην ανταλλαγή.

Οι χρήστες μπορούν να προστατεύσουν περαιτέρω τους λογαριασμούς τους και να αποτρέψουν την πρόσβαση τρίτων με τη δημιουργία επαληθεύσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου, καθώς και έναν έλεγχο ταυτότητας εφαρμογών Google.

Πολιτικές LATOKEN KYC / AML

Όπως με τις περισσότερες πλατφόρμες ανταλλαγής, το LATOKEN exchange είναι συμβατό με KYC και AML. Επιπλέον, ως εταιρεία που εδρεύει στην Εσθονία, λέγεται ότι συμμορφώνεται με τις πολιτικές KYC και AML της δικαιοδοσίας.

Τέλη LATOKEN

Κατά τη διαπραγμάτευση, οι χρεώσεις LATOKEN ορίζονται στο 0,05% για όλα τα ζεύγη στο διακριτικό LA, ενώ μια χρέωση 0,1% ορίζεται είτε για κατασκευαστές είτε για αγοραστές για όλα τα άλλα ζεύγη συναλλαγών. Δεν υπάρχουν χρεώσεις κατάθεσης, αλλά για αναλήψεις, η πλατφόρμα ορίζει μια δυναμική χρέωση με βάση το δίκτυο blockchain.

Cryptocurrency LATOKEN

Η ανταλλαγή LATOKEN έχει τη δική της χρησιμότητα, το διακριτικό LA, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τις συναλλαγές τόσο ως νόμισμα αναφοράς όσο και για την εξόφληση τελών συναλλαγών στην πλατφόρμα. Το χρηματιστήριο LATOKEN πραγματοποίησε την αρχική προσφορά κερμάτων το 2017, όπου συγκέντρωσε περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια με την πώληση πάνω από 57 εκατομμύρια μάρκες LA.

Επί του παρόντος κυκλοφορούν περίπου 380 εκατομμύρια διακριτικά LA από συνολική προσφορά 400 εκατομμυρίων και μέγιστη προσφορά 1 δισεκατομμυρίου μάρκων. Σύμφωνα με το Etherscan.io, Το διακριτικό LA διανέμεται επί του παρόντος σε περισσότερες από 4.300 διευθύνσεις με το LATOKEN να κατέχει περίπου το 84% της συνολικής διανομής. Το LATOKEN airdrops LA συμβολίζει τις εργασίες παραπομπής της κοινότητας.

Τις πρώτες μέρες, το διακριτικό LA εισήχθη σε άλλα χρηματιστήρια για να συμπεριλάβει KuCoin, OkEx, Coinexchange, HitBTC, EtherDelta, BigOne. Ωστόσο, ο πάροχος δεδομένων κρυπτογράφησης CoinMarketCap αναφέρει τώρα μόνο 2 άλλες ανταλλαγές εκτός από την εγγενή ανταλλαγή όπου αναφέρεται το διακριτικό LA: HitBTC και CoinExchange.

Κατηγορίες απάτης LATOKEN

Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι οι άνθρωποι αποκαλούν ένα έργο απάτη, ειδικά όταν το έργο δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Ωστόσο, η νομιμότητα τέτοιων αξιώσεων, καθώς και ο αριθμός των ατόμων που πλήττονται από ένα έργο, απαιτούν τη δέουσα επιμέλεια συνεργασίας από την πλευρά των ιδιοκτητών περιουσιακών στοιχείων. Αυτό το μέρος της αναθεώρησης LATOKEN εξετάζει διάφορα σχόλια από την κοινότητα κρυπτογράφησης και λαμβάνει υπόψη τις εμπειρίες των χρηστών σε πραγματικό χρόνο για να προσδιορίσει εάν το LATOKEN είναι ασφαλές για συναλλαγές.

Κατά τη σάρωση για πιθανές κατηγορίες απάτης LATOKEN, τα πιο διαδεδομένα παράπονα προέρχονταν από χρήστες που είχαν προβλήματα με την υποστήριξη πελατών όταν οι συναλλαγές πήγαν στραβά, ειδικά λόγω σφαλμάτων κατάθεσης. Επιπλέον, άλλοι χρήστες παραπονέθηκαν ότι η LATOKEN απαριθμούσε έργα απάτης, τα οποία ίσως αμφισβητούν τη δέουσα επιμέλεια της ανταλλαγής. Παρόλο που, μετά την καταχώριση, ορισμένα έργα αποδίδουν και δεν κερδίζουν έλξη συναλλαγών μετά από λίγο. Εκτός αυτού, υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη ως οι τιμές των περιουσιακών στοιχείων σε μια πτώση συναλλάγματος.

Αναθεώρηση LATOKEN: Τα πλεονεκτήματα

 • Το χρηματιστήριο έχει καλή ρευστότητα και βρίσκεται στις 100 κορυφαίες χρηματιστηριακές συναλλαγές με ημερήσιο όγκο συναλλαγών.
 • Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι απλοποιημένο για ακόμη και τους αρχάριους για να βρουν γρήγορα το δρόμο τους.
 • Το ποσοστό επιτυχίας και η έκθεση του IEO μπορεί να προσελκύσουν προοπτικές.

Αναθεώρηση LATOKEN: Τα μειονεκτήματα

 • Τα αμφισβητήσιμα περιουσιακά στοιχεία που είναι εισηγμένα στο χρηματιστήριο μειώνουν τη φήμη της ανταλλαγής LATOKEN.
 • Πολύ μεγάλο μέρος της κυκλοφορίας του διακριτικού LA διατηρείται από το χρηματιστήριο.
 • Η κακή υποστήριξη καθιστά δύσκολο να εμπιστευτεί την επίλυση των λύσεων αμέσως εάν οι χρήστες αντιμετωπίσουν προβλήματα.
 • Οι κατηγορίες απάτης LATOKEN που υποδηλώνουν ότι το εμπόριο πλυσίματος μπορεί να αποτρέψει τους νέους χρήστες εάν οι όγκοι είναι παραπλανητικοί.
 • Πάρα πολλές κακές κριτικές LATOKEN αποτελούν τεράστιο αποτρεπτικό παράγοντα.
 • Δεν υπάρχουν ενσωματωμένες πύλες fiat προς το παρόν στην ανταλλαγή.

Διαβάστε περισσότερα:

 • Αναθεώρηση ανταλλαγής Huobi
 • Αναθεώρηση Coinone

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner