TradeSatoshi Review 2021: Ασφάλεια & κόστος ανταλλαγής Crypto

Το TTradeSatoshi είναι μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης που ξεπερνά τον ανταγωνισμό της με πολλούς τρόπους. Μπορείτε να ανταλλάξετε έως και 200 ​​νομίσματα στην πλατφόρμα. Καθιστώντας το ένα από τα πιο ευανάγνωστα κρυπτονομίσματα στον κλάδο. Επιπλέον, η ανταλλαγή ξεκίνησε το 2015 στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια τοποθεσία που του δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων πλατφορμών. Η ανταλλαγή διοικεί επίσης μια βάση χρηστών έως 300, 000 εγγεγραμμένους χρήστες. Η ακόλουθη κριτική Tradesatoshi περιέχει λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε εάν η πλατφόρμα είναι κατάλληλη για εσάς.

αναθεώρηση tradesatoshi

Η επιλογή της κατάλληλης ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Δηλαδή: αξιοπιστία, ασφάλεια, προστασία προσωπικών δεδομένων, ποικιλομορφία καταχώρησης κερμάτων, κόστος κατάθεσης και ανάληψης. Αυτή η ανασκόπηση TradeSatoshi θα καλύψει περισσότερα από αυτά σε βάθος.

Η λίστα TradeSatoshi περιλαμβάνει τα ακόλουθα δημοφιλή νομίσματα.

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Κομόντο (KMD)
 • Bitcoin Gold (BTG)
 • Verge XVG, Bytom BTM
 • Στρατής (STRAT)
 • Hcash (HSR)
 • ReddCoin (RDD)
 • Zcash (ZEC)
 • Zcoin (XZC)
 • ZClassic (ZCL)
 • Παύλα (DASH)
 • Monero (XMR)

Μπορείτε να ελέγξετε το Ο ιστότοπος της Tradesatoshi για άλλα νομίσματα που μπορείτε να ανταλλάξετε στην πλατφόρμα τους. 

Είναι το TradeSatoshi κατάλληλο για εσάς?

Θα υποθέσω ότι σκέφτεστε το Trade Satoshi ως τη μοναδική λύση ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Εάν συμβαίνει αυτό, θα παράσχω λεπτομέρειες σχετικά με τη χρηστικότητα της πλατφόρμας. Εν τω μεταξύ, θα βασίσουμε αυτές τις λεπτομέρειες στην ευκολία χρήσης και στο σχετικό κόστος. 

Διεπαφή χρήστη

Εγγραφή 

 Τα νέα μέλη αποκτούν πρόσβαση στην πλατφόρμα μέσω μιας απλής διαδικασίας εγγραφής που απαιτεί μόνο επαλήθευση μέσω email. Σε αντίθεση με πολλές άλλες ανταλλαγές, το Trade Satoshi δεν απαιτεί επαλήθευση ταυτότητας και διεύθυνσης. Αποτέλεσμα σε επίπεδο ανωνυμίας. Για να βελτιώσει την ασφάλεια κατά τη σύνδεση στο Trade Satoshi, το exchange έχει εφαρμόσει τον περίφημο έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA). 

Πλοήγηση

Η ανταλλαγή έχει έναν διαισθητικό μοντέρνο σχεδιασμό ιστότοπου που σας οδηγεί αμέσως στην αρχική σελίδα μετά την εγγραφή. Στην αρχική σελίδα, υπάρχουν πολλές καρτέλες για συναλλαγές και τα κορυφαία ζεύγη συναλλαγών. Ένα αναπτυσσόμενο μενού σάς παρέχει πρόσβαση σε ζωντανή συνομιλία, μια βρύση για να κερδίσετε δωρεάν κέρματα, τα τελευταία νέα και την ομάδα υποστήριξης. Επιπλέον, για τους αρχηγούς έργων διακριτικών μπορούν επίσης να βρουν ένα κουμπί για την καταχώριση αξιολόγησης στο αναπτυσσόμενο μενού. Το αναπτυσσόμενο μενού σάς παρέχει επίσης πρόσβαση στο υπόλοιπο Trade satoshi. 

Καρτέλες συναλλαγών 

Η ανταλλαγή έχει δύο επιλογές για διαπραγμάτευση. Βασικό και προχωρημένο. Χρησιμοποιήστε τη βασική καρτέλα όταν θέλετε να πραγματοποιήσετε γρήγορες συναλλαγές και να εμφανίσετε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες. Από την άλλη πλευρά, η σύνθετη επιλογή παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες για τις αποφάσεις των ειδικών συναλλαγών. Και στις δύο καρτέλες μπορείτε να προβάλετε γραφήματα σε πραγματικό χρόνο από το TradingView. 

Σχετικές δαπάνες

Η ίδια χρέωση συναλλαγών μειώνει όλες τις αγορές. Η συναλλαγή Satoshi χρεώνει ένα από τα μικρότερα τέλη συναλλαγών στην αγορά 0,1%. 

Αναλήψεις

Υπάρχει ένα ημερήσιο όριο ανάληψης που εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το επίπεδο συμμετοχής. 

Καταθέσεις

Το τέλος καταθέσεων για το εμπόριο Satoshi είναι 0% για όλα τα νομίσματα. Η μεταφορά κρυπτονομισμάτων είναι ο μόνος τρόπος για την κατάθεση χρημάτων στο πορτοφόλι Trade Satoshi. Αυτό συμβαίνει επειδή η ανταλλαγή δεν δέχεται νομίσματα. 

Σημείωση

Οι έμποροι με οποιοδήποτε επίπεδο τεχνικών δεξιοτήτων μπορούν εύκολα να πλοηγηθούν στο χρηματιστήριο και να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες του. Ο ιστότοπος είναι εύχρηστος και απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους εμπόρους. 

Πώς να χρησιμοποιήσετε το TradeSatoshi

Η χρήση του Trade Satoshi είναι αρκετά απλή, εκτός από μερικά προληπτικά μέτρα που πρέπει να λάβετε. Κατά την εγγραφή του λογαριασμού σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επαληθεύσει τις ακόλουθες λεπτομέρειες: Πλήρη ονόματα, ημερομηνία γέννησης και διεύθυνση email.

Επιπλέον, ενεργοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για την προστασία του λογαριασμού σας από επιθέσεις DDoS (επιθέσεις άρνησης υπηρεσίας). Σημειώστε τις ακόλουθες πρόσθετες δυνατότητες, όπως αποθήκευση ιδιωτικών κλειδιών εκτός σύνδεσης, ζωντανά αντίγραφα ασφαλείας για βοήθεια στην ανάκτηση χρημάτων κατά τη διάρκεια έκτακτης ανάγκης και δυνατότητες μετριασμού DDoS για την προστασία διακομιστών. 

Σύμφωνα με την Καπάκι TradeSatoshi CoinMarket, η πλατφόρμα έχει επί του παρόντος όγκο συναλλαγών Bitcoin 89, 472 $. 

Υποστήριξη πελατών

Αρκετοί πελάτες παραπονέθηκαν ότι η υποστήριξη TradeSatoshi παρέχει αργές απαντήσεις σε ερωτήματα. Ωστόσο, μπορείτε να υποβάλετε ένα ερώτημα χρήστη μέσω των συγκεκριμένων προφίλ Discord, online εισιτηρίου, twitter και facebook. Εάν οι πληροφορίες στον ιστότοπο της ανταλλαγής είναι κάτι που πρέπει να περάσετε. Το Trade Satoshi προσφέρει υποστήριξη πελατών σε πλήρη απασχόληση όλο το χρόνο. 

TradeSatoshi Review: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του tradesatoshi

Πλεονεκτήματα

 • Έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων
 • Χαρακτηριστικά ασφαλείας κατάβασης
 • Εύχρηστος
 • Ένα ευρύ φάσμα κρυπτονομισμάτων
 • Χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών
 • Διακριτικά βρύσης 

Μειονεκτήματα

 • Υποστήριξη πελατών κάτω από το μέσο όρο
 • Δεν υποστηρίζει συναλλαγές μόχλευσης
 • Οι καταθέσεις fiat δεν γίνονται δεκτές
 • Δεν υποστηρίζει Ethereum
 • Χαμηλοί όγκοι συναλλαγών

Ποια είναι τα τέλη καταχώρησης για την κατοχή ενός έργου στο TradeSatoshi?

Τα τέλη καταχώρησης Tradesatoshi για την προσθήκη του νομίσματός σας στην πλατφόρμα είναι λίγο πενιχρό 0.150000 BTC. Χαμηλή χρέωση σε σύγκριση με άλλες κορυφαίες κρυπτογραφικές ανταλλαγές. Υπήρξαν κατηγορίες ότι η Binance χρεώνει έως και 2,6 εκατομμύρια δολάρια στα τέλη καταχώρισης. 

Οφέλη από τη χρήση του TradeSatoshi

Ανώνυμες συναλλαγές 

Οι περισσότερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων υπόκεινται στις πολιτικές Know-Your-Customer (KYC). Ωστόσο, η Trade Satoshi δεν έχει εφαρμόσει καμία από τις πολιτικές. Ως εκ τούτου, οι χρήστες δεν καλούνται να υποβάλουν κανένα μέσο αναγνώρισης, όπως διαβατήρια, πιστωτικές κάρτες ή ταυτότητες. Αυτό καθιστά δυνατή την ανώνυμη συναλλαγή στην πλατφόρμα. Εάν το απόρρητο είναι η πρώτη σας προτεραιότητα κατά την αγορά και πώληση κρυπτογράφησης. Το εμπόριο Satoshi πρέπει να είναι στην κορυφή της λίστας σας. 

Χωρίς προμήθεια κατάθεσης

Υπάρχουν ανταλλαγές που θα απαιτήσουν από εσάς να πληρώσετε τα τέλη κατάθεσης. Ενώ τα τέλη ανάληψης είναι τα πιο συνηθισμένα τέλη χρέωσης σε ανταλλαγές κρυπτογράφησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Trade Satoshi δεν χρεώνει τέλη, παρά το ποσό που καταθέτετε. 

Πολλαπλή πλατφόρμα Altcoins

Το γεγονός ότι το Trade Satoshi πιστεύει στις αρχές της ελεύθερης αγοράς · έχουν απαριθμήσει εκατοντάδες altcoins. Εκτός από την καταχώριση σημαντικών νομισμάτων όπως bitcoin, Ethereum και bitcoin cash, το Trade Satoshi παραθέτει επίσης ορισμένα μικρά νομίσματα. Τα μικρά νομίσματα θα μπορούσαν να προσελκύσουν τους αρχάριους εμπόρους, καθώς κοστίζουν πολύ λιγότερα για την αγορά. 

Χαμηλές χρεώσεις

Το κόστος δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα κατά τη διαπραγμάτευση στο Trade Satoshi. Η πλατφόρμα χρεώνει πολύ χαμηλές χρεώσεις τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους πωλητές κρυπτονομισμάτων. Αν και μερικά άλλα χρηματιστήρια είναι λίγο φθηνότερα, το Trade Satoshi είναι πολύ λιγότερο ακριβό από το 80% των ανταλλαγών κρυπτογράφησης. Η πλατφόρμα χρεώνει 0,1% σε όλα τα νομίσματα τόσο για την αγορά όσο και για την πώληση κρυπτογράφησης. 

Εναλλακτικές λύσεις στο TradeSatoshi Exchange

Οι περισσότεροι άνθρωποι που αναζητούν μια εναλλακτική λύση TradeSatoshi θέλουν να επωφεληθούν από την άμεση υποστήριξη πελατών, τις χαμηλότερες χρεώσεις και μια πιο ποικίλη λίστα κερμάτων. Οι εναλλακτικές λύσεις ανταλλαγής κρυπτογράφησης με την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών περιλαμβάνουν τα Binance, Bitfinex και Paxful. Από την άλλη πλευρά, εάν ψάχνετε για χαμηλότερα τέλη συναλλαγών? Το Coinbase, το Huobi Exchange και το Binance είναι καλές λύσεις. 

Ετυμηγορία αξιολόγησης TradeSatoshi

Η παραπάνω αναθεώρηση TradeSatoshi δείχνει ότι η ανταλλαγή είναι ασφαλής, εύχρηστη και χρεώνει χαμηλές χρεώσεις. Εκτός από μια ζωντανή υποστήριξη για την παροχή επιστροφών σε περίπτωση ενδεχομένων, η ανταλλαγή παρέχει επίσης ανωνυμία. Σε αντίθεση με τις περισσότερες ανταλλαγές που υπόκεινται σε πολιτικές KYC (Know-Your-Customer), το Trade Satoshi σάς επιτρέπει να διατηρείτε σταθερή ανωνυμία στην πλατφόρμα. Εκτός από την αργή εξυπηρέτηση πελατών που τελικά θα ανταποκριθεί στο ερώτημά σας, το TradeSatoshi εξακολουθεί να είναι μια καταπληκτική ανταλλαγή κρυπτογράφησης. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner