XYO Network Review 2021: Το μέλλον της παρακολούθησης GPS;

Το XYO Network στοχεύει να είναι η εταιρεία που οδηγεί τις υπηρεσίες εντοπισμού τοποθεσίας σε ένα νέο μέλλον (αντικαθιστώντας τελικά την παρακολούθηση GPS). Πράγματι, ο σημερινός κόσμος θα ήταν σίγουρα πολύ διαφορετικός αν δεν ήταν για GPS. Σε αυτό Αναθεώρηση δικτύου XYO, θα αναλύσουμε πώς λειτουργεί η τεχνολογία, πώς να εξορύξω μάρκες XYO και τι ισχύει για το μέλλον του έργου.

Αρχικά δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1970 από την κυβέρνηση των ΗΠΑ (και τον στρατό των ΗΠΑ), η κοινή χρήση της τεχνολογίας ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980, πολύ πριν από την εποχή των smartphone. 

Σήμερα, θα ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς μια ζωή χωρίς Χάρτες Google, υπηρεσίες τοποθεσίας και παρακολούθηση πακέτων για διαδικτυακές αγορές. Όλες αυτές οι υπηρεσίες χρησιμοποιούν τεχνολογία GPS για να λειτουργούν σωστά.

Το XYO Network είναι μια σχετικά νέα πρόταση που στοχεύει στη δημιουργία ενός δικτύου συνδεδεμένων συσκευών που θα διευκολύνουν την παρακολούθηση και τον εντοπισμό πακέτων και αντικειμένων μέσω της τεχνολογίας blockchain. 

Ιστότοπος αξιολόγησης δικτύου XYO

Η βασική του αποστολή είναι να δημιουργήσει ένα δίκτυο που είναι αρκετά μεγάλο για να προσφέρει στους χρήστες ένα διαφορετικό είδος εμπειρίας παρακολούθησης για διάφορους σκοπούς. Σε αυτό Αναθεώρηση δικτύου XYO, θα καλύψουμε τις βασικές αρχές αυτού του έργου, καθώς και την τρέχουσα κατάστασή του στην αγορά κρυπτογράφησης.

Ιδρύθηκε το τελευταίο τρίμηνο του 2017, το XYO Network κυκλοφόρησε το πρώτο του λευκό βιβλίο στις αρχές του 2018 και στη συνέχεια ξεκίνησε την πρώτη πώληση του XYO token τους το δεύτερο τρίμηνο του ίδιου έτους, το οποίο συνέπεσε με την κυκλοφορία του πρωτοκόλλου απόδειξης της ιδέας και πρώτο MVP. 

Από το 2019, η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει τις εφαρμογές iOS και Android και επί του παρόντος βρίσκονται στη διαδικασία ανάπτυξης μιας πρωτοβουλίας ανοιχτού κώδικα και μιας ενημερωμένης έκδοσης του βασικού τους δικτύου, η οποία θα ξεκινήσει το 2020.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ XYO?

ο Δίκτυο XYO Oracle έχει τέσσερα βασικά στοιχεία: Sentinels, Bridges, Archivists και Diviners. Το Sentinel είναι μια συσκευή συνδεδεμένη στο Δίκτυο XYO, η οποία βοηθά την αλυσίδα να εκπέμπει ένα σήμα με τη θέση της και άλλα δεδομένα, όπως συνθήκες θερμοκρασίας, ημερομηνία και ώρα. 

Οι Sentinels μπορούν να ανιχνεύσουν άλλους Sentinels και να μεταδώσουν ένα σήμα που δείχνει την εγγύτητα μεταξύ των δύο συσκευών, το οποίο δημιουργεί κάτι που ονομάζεται δεσμευμένη αλληλεπίδραση μαρτύρων (BWI). Αυτές οι αλληλεπιδράσεις μεταβαίνουν στη συνέχεια στις Bridges, οι οποίες είναι συσκευές υπεύθυνες για την επιβεβαίωσή τους στο δίκτυο.

Οι αρχειοθέτες είναι συσκευές που αποθηκεύουν επιβεβαιωμένα BWI και, στη συνέχεια, παρέχουν αυτά τα δεδομένα στα Diviners, τα οποία είναι συσκευές που χρησιμοποιούνται από το δίκτυο για να απαντήσουν σε ερωτήσεις που θέτουν οι χρήστες, οι οποίες πρέπει να πληρώσουν χρησιμοποιώντας XYO Tokens.

Επισκόπηση δικτύου XYO

Από σήμερα, η εφαρμογή XYO Network επιτρέπει στους χρήστες της να γίνουν είτε Sentinels είτε Bridges: οι επιλογές για να γίνουν αρχειοθέτες και Diviners είναι ακόμη σε εξέλιξη και SDK είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή εάν θέλετε να συνεισφέρετε ως προγραμματιστής.

Για να γίνει αυτό Αναθεώρηση δικτύου XYO πιο ολοκληρωμένο, ας παρουσιάσουμε ένα πραγματικό παράδειγμα: θέλετε να εντοπίσετε το χαμένο ποδήλατό σας, το οποίο έχει προσαρτημένο ένα tracker XYO Sentinel. Θα πρέπει να στείλετε ένα ερώτημα στο δίκτυο για να το εντοπίσετε.

Χρησιμοποιώντας δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε συσκευές Diviner, το δίκτυο (θεωρητικά) θα μπορούσε να εντοπίσει την τοποθεσία του ποδηλάτου σας για να το ανακτήσετε. Το ερώτημα είναι μια συναλλαγή blockchain που πρέπει να πληρώσετε μέσω XYO Tokens. Λοιπόν, πώς θα έκαναν οι άνθρωποι να το κάνουν αυτό?

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ XYO GEO MINING: ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ?

T Το δίκτυο XYO λειτουργεί με το XYO Utility Token, το οποίο οι χρήστες θα χρησιμοποιούσαν για να πληρώσουν το δίκτυο για να επιλύσουν τα ερωτήματά τους όταν προσπαθούν να εντοπίσουν ένα συγκεκριμένο αντικείμενο με δεδομένα που λαμβάνονται από τα Diviners.

Αυτό μας φέρνει στην πρώτη ερώτηση της αναθεώρησης του Δικτύου XYO: πώς μπορώ να λάβω μάρκες XYO?

Προς το παρόν, υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να λάβετε μάρκες XYO: ο πρώτος είναι να τα αγοράσετε μέσω της ανταλλαγής κρυπτογράφησης KuCoin, η οποία επί του παρόντος χειρίζεται τον μεγαλύτερο όγκο.

Το δεύτερο είναι να ξεκινήσετε τη γεωμετρία για το δίκτυό του κατεβάζοντας το δικό τους Εφαρμογή COIN, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για Android και iOS. Ένα geominer πληρώνεται σε μάρκες XYO όταν βοηθούν στη δημιουργία επαληθευμένων καθολικών από δεδομένα που συλλέγονται από τους Sentinels και μεταφορτώνονται στο δίκτυο.

Το Geomining διαφέρει από την κανονική εξόρυξη στο ότι, αντί να παρέχετε τη δύναμη του υπολογιστή σας, παρέχετε την τοποθεσία σας δημιουργώντας τις δεσμευμένες αλληλεπιδράσεις μαρτύρων που εξηγήσαμε παραπάνω. 

Εφαρμογή δικτύου XYO

Όταν ένα XYO Diviner χρησιμοποιεί τα δεδομένα τοποθεσίας που παρείχατε για να ολοκληρώσει ένα ερώτημα, πληρώνεστε, αλλά δεδομένου ότι το δίκτυο βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα, το καλύτερο στοίχημα για τους χρήστες να κερδίσουν χρήματα αυτήν τη στιγμή είναι να ξεκινήστε τα διακριτικά geomining.

Κερδίζετε αυτά τα διακριτικά κατεβάζοντας την εφαρμογή και κοινοποιώντας την τοποθεσία σας, η οποία θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξορύξετε από συγκεκριμένους φυσικούς χώρους, που ονομάζονται πλακάκια, τα οποία είναι τετράγωνα μέτρησης κατά μέσο όρο 130 πόδια.

Όχι κάθε πλακίδιο θα σας δώσει το ίδιο ποσό διακριτικών XYO: μερικά θα πληρώσουν λιγότερα από εκατό μάρκες XYO, ενώ άλλες σημαντικές τοποθεσίες που έχετε στη διάθεσή σας θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε «μεγάλες γεωμεζίνες» που μπορούν να σας κερδίσουν χιλιάδες μάρκες XYO σε μία κίνηση. 

Το σύστημα θα μπορούσε να λειτουργήσει με παρόμοιο τρόπο, για παράδειγμα, με το Pokémon GO, όπου μπορείτε να συλλέγετε αυτές τις τοποθεσίες για να εξορύξετε μάρκες.

Ορισμένες άλλες κριτικές του δικτύου XYO διαπίστωσαν ότι αυτός ο τύπος εξόρυξης μπορεί να είναι χρήσιμος, παρέχοντας μια γρήγορη πληρωμή με σχετική ευκολία και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μετά από λίγα λεπτά με τα πόδια, ποδηλασία ή οδήγηση και κοινή χρήση των δεδομένων της τοποθεσίας σας, μπορείτε εύκολα να κερδίσετε πολλά κουπόνια XYO. 

ΠΩΣ ΝΑ ΓΕΩΜΗΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ?

Η εφαρμογή COIN είναι πολύ εύκολη στη χρήση: απλώς κατεβάστε την στο τηλέφωνό σας και δημιουργήστε έναν λογαριασμό. Μπορείτε να κάνετε geomine χωρίς λογαριασμό, αλλά δεν θα μπορείτε να αποσύρετε τα στοιχεία σας αργότερα. 

Η εφαρμογή χρησιμοποιείται καλύτερα όταν περπατάτε, ποδηλατείτε ή οδηγείτε. Για να εξορύξετε ένα συγκεκριμένο πλακίδιο, απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο αξίνα και θα λάβετε ένα τυχαίο ποσό διακριτικών XYO.

Εφαρμογή δικτύου XYO

Εάν ένα πλακίδιο έχει ήδη εξορυχθεί, θα εμφανιστεί στον χάρτη με διαφορετικό χρώμα και δεν θα λάβετε ανταμοιβές από αυτό, αλλά συνήθως επαναφέρονται μετά από λίγα λεπτά.

Η εφαρμογή COIN λειτουργεί σε συνδυασμό με μια φυσική συσκευή Bluetooth SentinelX, την οποία μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν: εγγραφείτε, κατεβάστε την εφαρμογή και πληρώστε για έξοδα αποστολής στον ιστότοπο της εφαρμογής COIN.

Μόλις το λάβετε, πρέπει να το αντιστοιχίσετε με το τηλέφωνό σας και θα λάβετε 12 φορές τις ανταμοιβές κατά τη δημιουργία γεωμετρικών πλακιδίων.

Η εφαρμογή δίνει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να εγγραφούν σε προγράμματα που επιτρέπουν καλύτερη εξόρυξη. Η συνδρομή COIN Plus παρέχει στον χρήστη δύο φορές την ταχύτητα γεωμετρίας, το ρυθμό επαναφόρτισης (δυνατότητα να εξορύσσεται ξανά σε σημεία που έχουν προηγουμένως εξορυχθεί) και δύο φορές την ευκαιρία να βρει μεγάλες γεωμήνες.

Υπάρχει επίσης μια συνδρομή COIN Pro που προσφέρει τριπλάσιο το ποσοστό γεωμετρίας, τις ανταμοιβές και όλες τις δυνατότητες που διατίθενται στο πρόγραμμα COIN Plus. Η συνδρομή COIN Plus είναι 24,95 $ / μήνα και η συνδρομή COIN Pro είναι 34,95 $ / μήνα.

Συσκευές ελέγχου δικτύου XYO

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια συσκευή BridgeX (200 $) που μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε έως και 10% σε ανταμοιβές από τα κέρδη άλλων χρηστών όταν λαμβάνουν δεδομένα από μια συσκευή SentinelX. Ωστόσο, αυτή η λειτουργία δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη, καθώς το δίκτυο XYO δεν είναι ακόμη ενεργό.

Το επίσημο κατάστημα του ιστότοπου XYO πωλεί επίσης συσκευές SentinelX για 50 $, αλλά ένα επιπλέον SentinelX δεν θα επηρεάσει τα κέρδη σας, καθώς μπορείτε να συνδέσετε μόνο μία συσκευή με την εφαρμογή.

Το να τους δώσετε σε φίλους και συγγενείς μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας να κερδίσετε στο μέλλον όταν το Δίκτυο Sentinels και Bridges λειτουργεί πλήρως. 

Η ύπαρξη περισσότερων από ενός Sentinel τώρα αυξάνει τις αλληλεπιδράσεις δεσμευμένων μαρτύρων, οι οποίες συμβάλλουν στη δημιουργία του δικτύου, αλλά όχι στις ανταμοιβές token.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ XYO?

Από την ίδρυσή του, η αξία του νομίσματος XYO έχει μειωθεί σταθερά, χάνοντας περίπου το 85% της αξίας του μόνο τον τελευταίο χρόνο. Επί του παρόντος, η τιμή ενός διακριτικού XYO είναι 0,00042 $, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει να εξορύξουν περίπου 2.300 μάρκες XYO για να λάβουν 1 $ σε αντάλλαγμα.

Η τυχαία φύση των ανταμοιβών πλακιδίων μπορεί να δυσχεράνει τους χρήστες να εξορύξουν τα κουπόνια σε ένα λογικό χρονικό διάστημα (ας πούμε, ένα μήνα), γεγονός που οδήγησε σε κάποια κερδοσκοπία σε πρόσφατες κριτικές του Δικτύου XYO που στην πραγματικότητα αγοράζουν μάρκες στο χρηματιστήριο KuCoin. περισσότερο από μια καλή επένδυση.

XYO Network Review - Τιμή

Ορισμένοι χρήστες έχουν δείξει ανησυχίες σχετικά με το εάν το δίκτυο XYO είναι πραγματικό ή ψεύτικο έργο, πόσο πραγματικά πληρώνει το XYO και αν το XYO είναι μια καλή επένδυση ή όχι. 

Αυτές οι ανησυχίες προκύπτουν κυρίως λόγω του γεγονότος ότι το geomining είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν οι χρήστες στο δίκτυο: οι πραγματικές εφαρμογές τους δεν είναι ακόμη λειτουργικές και παρόλο που οι χρήστες μπορούν (και κάνουν) να δημιουργούν δεσμευμένες αλληλεπιδράσεις μαρτύρων: το πραγματικό δίκτυο δεν είναι ζήστε από σήμερα.

Εκτός από αυτό το ζήτημα, η ίδια η εταιρεία είχε κάποιες αποτυχίες, καθώς και περίεργα περιστατικά. Θα τα παραθέσουμε παρακάτω για να λάβετε υπόψη σας: 

  • Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, απολύθηκαν το μισό του συνολικού προσωπικού τους, ακριβώς 40 εργαζόμενοι, αναφέροντας την ανάγκη να επικεντρωθούν εκ νέου οι προσπάθειές τους. Σύμφωνα με ορισμένες πηγές ειδήσεων, η απόλυση επικεντρώθηκε κυρίως στους υπαλλήλους Marketing.
  • Η εταιρεία δέχτηκε επίθεση για ορισμένες αμφιλεγόμενες αποφάσεις μάρκετινγκ σχετικά με ορισμένα από τα προϊόντα που προσφέρθηκαν στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων κιτ geomining και προηγούμενων πακέτων προϊόντων που η εταιρεία δεν προσφέρει πλέον ή υποστηρίζει, ακόμα και μετά από σημαντικές δαπάνες χρηστών.
  • Αυτά τα πακέτα προϊόντων, τα οποία περιελάμβαναν προσφορές όπως αποκλειστικές κύριες τάξεις για «geo hacking», swag, stock stock και συσκευές XYO, πέρασε μια διαδικασία αυθαίρετων αλλαγών και αλλαγών που άφησε πολλούς πελάτες δυσαρεστημένους και ύποπτους.
  • Ο χρήστης έχει δημοσιεύσει πολλά παράπονα σχετικά με τη λογοκρισία της εταιρείας. Οι χρήστες που έχουν προβλήματα με το geomining, τα χαμένα διακριτικά, τις επενδύσεις και τις ελαττωματικές συσκευές συνήθως διαγράφουν ή αποκλείουν τα σχόλιά τους (και τους λογαριασμούς) και η εταιρεία δεν ανταποκρίνεται σε παράπονα σε δημόσια φόρουμ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ XYO

Πολλοί χρήστες πιστεύουν ότι το δίκτυο XYO είναι μια βόμβα και ότι η εταιρεία μπορεί απλώς να είναι μια απάτη που θέλει να επωφεληθεί από τη σκληρή δουλειά των χρηστών στο δίκτυο.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για αυτό από τη στιγμή αυτή, και δεδομένου ότι οι συσκευές Sentinel εξακολουθούν να βγαίνουν δωρεάν (με μόνο το κόστος αποστολής που πρέπει να ληφθεί υπόψη), οι νέοι χρήστες θα χάσουν ένα αναμφισβήτητα μικρό χρηματικό ποσό εάν αποφασίσουν να επενδύω.

Ωστόσο, για να μιλήσουμε για το μέλλον του Δικτύου XYO, πρέπει να περιμένουμε έως ότου το δίκτυο τεθεί σε λειτουργία στο σύνολό του, συμπεριλαμβανομένων των Αρχιτεκτονικών και των Diviners. 

Προς το παρόν δεν υπάρχει σταθερό χρονοδιάγραμμα που να εμπιστεύονται οι χρήστες (εκτός από τον χάρτη πορείας της εταιρείας) και η τρέχουσα κατάσταση δείχνει ότι πολλά από τα υποέργα της αλλάζουν στο μέλλον.

Για να τερματίσετε αυτήν την κριτική του Δικτύου XYO, προτείνουμε στους ενδιαφερόμενους χρήστες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του XYO. Η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία ανάπτυξης νέων εφαρμογών που έχουν εφαρμογές πραγματικού κόσμου και που θα τους επιτρέψουν να κάνουν χρήση των κερδισμένων μαρκών XYO. 

Αυτή τη στιγμή, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να τους γεμίσουν και να βγάλουν λεφτά με την πώληση ή την ανταλλαγή τους με άλλα σταθερά κρυπτονομίσματα ή μετρητά.

Αυτό δεν είναι ένα πολύ ελκυστικό τοπίο, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει κάποια ελπίδα για το Δίκτυο XYO, οπότε το καλύτερο στοίχημα είναι να ξεκινήσετε το geomining όσο το δυνατόν περισσότερο με όσο το δυνατόν λιγότερες επενδύσεις για να αντιμετωπίσετε την αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον της εταιρείας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner