YouHodler Review 2021: Το καλύτερο μέρος για να λάβετε δάνεια Cryptocurrency;

Αυτό το άρθρο καλύπτει σε βάθος λεπτομέρειες της πλατφόρμας δανεισμού YouHodler, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών πληροφοριών, όπως επιτόκια, προγράμματα δανείων, κρυπτονομίσματα εγκεκριμένα για χρήση ως ασφάλεια στην πλατφόρμα κ.λπ..

Θεωρείται ως ένας σημαντικός δυνητικός διαταράκτης των παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών συστημάτων, τα κρυπτονομίσματα παγκοσμίως αποκτούν καθημερινή έλξη.

Ωστόσο, παρά τις τεράστιες δυνατότητες που είναι ενσωματωμένες σε αυτήν την τεχνολογία, οι χρήστες συχνά δυσκολεύονται να επενδύσουν σε αυτόν τον χώρο. Αυτό οφείλεται κυρίως στην εξαιρετικά ευμετάβλητη φύση ολόκληρου του οικοσυστήματος κρυπτογράφησης.

Η επιτυχία στον χώρο κρυπτογράφησης απαιτεί από τους χρήστες να διατηρήσουν τα στοιχεία κρυπτογράφησης παρά τις δυσμενείς διακυμάνσεις των τιμών. Αυτή η σημαντική πτυχή του χώρου κρυπτογράφησης ενέπνευσε την κυκλοφορία του YouHodler.

Αυτή η κριτική YouHodler ρίχνει περισσότερο φως στις περίπλοκες λεπτομέρειες της πλατφόρμας, τις λειτουργίες, το επιτόκιο, τις δυνατότητές της και το πόσο ασφαλής είναι η πλατφόρμα, μεταξύ πολλών άλλων σημαντικών λεπτομερειών.

Αναθεώρηση YouHodler

Τι είναι το YouHodler?

Ξεκίνησε το 2019, η YouHodler είναι μια εταιρεία fintech που επικεντρώνεται στην παροχή κρυπτονομισμένων δανείων με νομίσματα fiat. Η πλατφόρμα διαθέτει τη διευκόλυνση των μετατροπών crypto-crypto και crypto-fiat παράλληλα με λογαριασμούς ταμιευτηρίου υψηλού ενδιαφέροντος.

Τα υποστηριζόμενα νομίσματα fiat στην πλατφόρμα περιλαμβάνουν USD, EUR, CHF, GBP. Το YouHodler υποστηρίζει επίσης πολλά κρυπτονομίσματα, μερικά από τα οποία περιλαμβάνουν BTC, ETH, BCH, BNB, LTC, XLM, DASH, HT, REP κ.λπ..

Τα Stablecoins επίσης δεν παραμένουν στην πλατφόρμα. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δάνεια χρησιμοποιώντας σταθερά νομίσματα όπως USDT, USDC, TUSD, PAX, PAXG, DAI και HUSD. Το YouHodler είναι μια εταιρεία με έδρα την ΕΕ, με έδρα την Ελβετία και την Κύπρο.

Η πλατφόρμα παρέχει μια αποτελεσματική λύση στο φόβο του Missing Out (ΦΟΜΟ) δημοφιλής στους κατόχους κρυπτογράφησης. YouHodler, οι χρήστες μπορούν εύκολα να κρατήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία κρυπτογράφησης, διατηρώντας παράλληλα τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν για δάνεια.

Λόγω της ευμετάβλητης φύσης του κρυπτονομίσματος, η πλατφόρμα αποτελεί ευπρόσδεκτη εξέλιξη για τους επενδυτές κρυπτογράφησης.

Αυτή η κριτική YouHodler δείχνει ότι με την πάροδο του χρόνου η πλατφόρμα γνώρισε εκθετική ανάπτυξη και παγκόσμια μαζική υιοθέτηση. Προς το παρόν θεωρείται μια ισχυρή και ολοκληρωμένη οικονομική πλατφόρμα crypto-fiat.

Η πλατφόρμα μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλές δυνατότητες με εξαιρετική ρύθμιση για να ξεκλειδώσετε την αξία των κρυπτογραφικών στοιχείων. Ορισμένες από αυτές τις δυνατότητες περιλαμβάνουν δάνεια με κρυπτογράφηση, ολοκλήρωση διαφόρων καναλιών πληρωμής (σταθερά νομίσματα, τραπεζικά καλώδια, πιστωτικές κάρτες), εμπορικές λύσεις κ.λπ..

Ένα από τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την πλατφόρμα είναι η δυνατότητα ανάληψης του fiat σε έναν προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό. Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να διατηρούν τα στοιχεία κρυπτογράφησής τους σε λογαριασμό ταμιευτηρίου YouHodler.


Σύμφωνα με την αρχική σελίδα της πλατφόρμας, η αποστολή του YouHodler είναι να βοηθήσει τους χρήστες να θέσουν τέρμα στο παθητικό «κούρεμα» των κρυπτογραφικών στοιχείων.

Για ποιον είναι το YouHodler?

Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει την ανάγκη των επενδυτών κρυπτογράφησης καθώς και των κατόχων κρυπτογράφησης που θέλουν να λάβουν δάνεια χωρίς να παραιτηθούν από την ιδιοκτησία των ψηφιακών τους περιουσιακών στοιχείων.

Βοηθά στην προστασία των επενδυτών κρυπτογράφησης και των “hodlers” από την αστάθεια, η οποία είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της βιομηχανίας κρυπτογράφησης.

Είναι ασφαλές το YouHodler?

Οι παρατυπίες, οι χειρισμοί, οι απάτες, οι παραβιάσεις και οι δόλιες δραστηριότητες δεν είναι νέα συμβάντα στον χώρο κρυπτογράφησης. Από την ίδρυσή του, το οικοσύστημα crypto και blockchain υπέστη στα χέρια κακών ατόμων.

Οι χρήστες με την πάροδο του χρόνου έχουν χάσει περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης αξίας εκατομμυρίων δολαρίων από σκανδαλώδη και σκιερά σχέδια και άτομα. Αυτό το σημαντικό ζήτημα που σχετίζεται με τον χώρο κρυπτογράφησης θέτει την ερώτηση, Είναι ασφαλές το YouHodler?

Σύμφωνα με αναφορές, το YouHodler βασίζεται σε σταθερές νομικές αρχές. Η εταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με τους νόμους της ΕΕ και έχει επίσης εφαρμόσει πολλές άλλες υποχρεώσεις ασφαλείας για την εξασφάλιση κορυφαίας ασφάλειας.

Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί μεθόδους αποθήκευσης τόσο κρύου όσο και ζεστού πορτοφολιού. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι τα χρήματα των χρηστών αποθηκεύονται τόσο εκτός σύνδεσης (μακριά από διακομιστές) όσο και διαδικτυακά.

Η YouHodler αποκάλυψε επίσης ότι η πλατφόρμα είναι εξοπλισμένη με ασφάλεια επιπέδου 3FA. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας επιτρέπει στους χρήστες να κλειδώσουν τα χρήματά τους και ακόμη και να απενεργοποιήσουν τις δυνατότητες ανάληψης στην πλατφόρμα.

Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε μορφή χειραγώγησης, η ανάκληση θα είναι δυνατή μόνο μετά την επαλήθευση ταυτότητας και μόνο στη διεύθυνση του κατόχου του πορτοφολιού.

Οι χρήστες απολαμβάνουν επιπλέον επιπλέον προστασία από την αποτελεσματική διαδικασία επίλυσης διαφορών της Ανεξάρτητης Οικονομικής Επιτροπής. Σε περίπτωση διαφωνίας, οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν καταγγελία στον Σύλλογο.

Η πλατφόρμα επίλυσης διαφορών είναι βέβαιο ότι παρέχει γρήγορες, δίκαιες και μη δεσμευτικές λύσεις. Το YouHodler χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες των CipherTrace και Elliptic.

Και οι δύο πλατφόρμες παρακολουθούν στενά τις συναλλαγές στην πλατφόρμα δανείων, εντοπίζοντας και αναλύοντας οποιαδήποτε μορφή ύποπτης συμπεριφοράς. Ελλειπτικός και το Identity Mind προσφέρει υπηρεσίες συμβατές με το Anti Money Laundering (AML) στην πλατφόρμα δανείων.

Κερδίστε ενδιαφέρον για το Crypto

Το YouHodler παρέχει άμεσα ενδιαφερόμενα άτομα σε δάνεια κρυπτογράφησης. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, προσφέρει αναλογία δανείου προς αξία 90%, η οποία είναι σήμερα η καλύτερη στον κλάδο.

Περίπου 15 διαφορετικά κρυπτονομίσματα γίνονται αποδεκτά ως ασφάλεια στην πλατφόρμα. Τα δάνεια μπορούν να ληφθούν ως fiat, Bitcoin ή Tether. Το επιτόκιο ανέρχεται σε 12% Απρίλιο. Ωστόσο, οι τόκοι μπορεί να φθάσουν το 2,5% για βραχυπρόθεσμα δάνεια.

Ασφάλιση YouHodler

Παρόλο που η YouHodler έχει θέσει σε εφαρμογή κορυφαίο πρωτόκολλο ασφάλειας, η πλατφόρμα δανείων εξακολουθεί να διαθέτει χρηματοοικονομικά αποθέματα ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Ουσιαστικά, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη του δανειστή στην πλατφόρμα.

Η πλατφόρμα έχει επίσης ενσωματώσει την τεχνολογία Ledger Vault για να παρέχει στους χρήστες έξυπνες επιλογές φύλαξης.

Το Ledger Vault παρέχει κάλυψη για διαφορετικούς κινδύνους που σχετίζονται με τον χώρο κρυπτογράφησης. Η πλατφόρμα βοηθά το YouHodler να αποφύγει τους κινδύνους εισβολής, να μειώσει δραστικά τα ανθρώπινα λάθη, να διασφαλίσει την ευελιξία των συστημάτων, την άμεση πρόσβαση σε κεφάλαια και δεν έχει όρια επεκτασιμότητας.

Πώς λειτουργεί το YouHodler?

Αυτή η κριτική YouHodler παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας. Πρώτον, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα ενδιαφέρεται αρκετά για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών της.

Στη συνέχεια, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που επιτρέπουν στους «κατόχους κρυπτογράφησης» να απολαμβάνουν τεράστια οφέλη από τα περιουσιακά τους στοιχεία κρυπτογράφησης.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι YouHodler. Αξιόπιστο, αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση, το πορτοφόλι YouHodler βοηθά στη φυσική μετατροπή κεφαλαίων από κρυπτογράφηση σε fiat.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν χρήση του πορτοφολιού για κράτηση καθώς και μεταφορά χρημάτων. Εκτός από τις παραπάνω λειτουργίες, το πορτοφόλι βοηθά επίσης στη διαχείριση λογαριασμού.

Για να λάβουν δάνεια, οι χρήστες πρέπει πρώτα να καταθέσουν κρυπτογράφηση ως ασφάλεια. Η YouHodler δημοσίευσε ότι η πλατφόρμα λειτουργεί αγοράζοντας προσωρινά στοιχεία κρυπτογράφησης από δανειστές και επιστρέφοντας το περιουσιακό στοιχείο μετά την αποπληρωμή του δανείου.

Η πλατφόρμα υποστηρίζει αναλήψεις που πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας SEPA και SWIFT. Ωστόσο, οι αναλήψεις Mastercard και Visa είναι διαθέσιμες μόνο σε ορισμένες χώρες.

Η πλατφόρμα διαθέτει επί του παρόντος την αναλογία Loan-to-Value (LTV) έως και 90%. Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Ilya Volkov, «το ευέλικτο LTV επιτρέπει στους πελάτες μας να έχουν την καλύτερη αξία για την κρυπτογράφηση τους σε σχέση με οποιαδήποτε ανταγωνιστική πλατφόρμα δανεισμού».

Διατίθενται εναλλακτικές λύσεις

Αρκετές εναλλακτικές λύσεις για το YouHodler υπάρχει στην αγορά σήμερα. Περιλαμβάνουν; Nexo, BlockFi, CoinLoan, Celsius Network, Crypto.com, Unchained Capital, ETHLend, SALT Lending μεταξύ πολλών άλλων.

Δάνειο YouHodler

Για να αποκτήσετε ένα δάνειο στο YouHolder, Οι χρήστες πρέπει πρώτα να επιλέξουν ποια μορφή εξασφάλισης επιθυμούν να υποβάλουν προσφορά. Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το βήμα, οι χρήστες λαμβάνουν αμέσως το συμφωνημένο ποσό δανείου είτε ως νόμισμα fiat, bitcoin ή οποιοδήποτε σταθερό Bitcoin της επιλογής τους.

Ωστόσο, η επιλεξιμότητα δανείου στην πλατφόρμα συνδέεται με την επαρκή εξασφάλιση καθώς και με επαληθευμένο λογαριασμό.

δάνεια crypto youholder

Η πλατφόρμα έχει πολλά πακέτα δανείων, συγκεκριμένα:

30 ημέρες – 90% LTV

60 ημέρες – 70% LTV

180 ημέρες – 50% LTV

Τα επιτόκια στην πλατφόρμα είναι τα ίδια για όλους τους χρήστες. Ωστόσο, τα επιτόκια αναμένεται να μειωθούν καθώς οι χρήστες στην πλατφόρμα αυξάνονται.

Σε αυτήν την περίπτωση, οι χρήστες δεν είναι σε θέση να εξοφλήσουν τα δάνεια που έλαβαν τον προβλεπόμενο χρόνο. έχουν τρεις διαφορετικές επιλογές πληρωμής.

  • Λήξη δανείου χωρίς αποπληρωμή – Με αυτήν την επιλογή, οι χρήστες μπορούν να τερματίσουν το δάνειο τους χωρίς να το εξοφλήσουν πλήρως. Η YouHolder, σε αυτήν την περίπτωση, αποσύρει όλα τα εκκρεμή δάνεια από την ασφάλεια και πιστώνει αμέσως τον δανειστή με το υπόλοιπο ποσό.
  • Αύξηση της διάρκειας του δανείου – οι χρήστες έχουν την επιλογή να παρατείνουν τη διάρκεια του δανείου τους καθώς πλησιάζει στην ημερομηνία λήξης του.
  • Φύγε – Με ποσοστό LTV 90%, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το δάνειο χωρίς πρόθεση πληρωμής. Απλώς απομακρύνονται με περίπου το 85% της αξίας του δανείου.

Σε περίπτωση μαζικής μείωσης της τιμής κρυπτογράφησης πέρα ​​από το όριο τιμής, το YouHodler διατηρεί το δικαίωμα να πουλήσει την ασφάλεια και να κλείσει το δάνειο.  

Από την άλλη πλευρά, εάν το περιουσιακό στοιχείο εξασφαλίσεων βιώσει αύξηση της τιμής πέραν του ορίου Take Profit, η πλατφόρμα πωλεί την ασφάλεια και στη συνέχεια πιστώνει το κέρδος στο πορτοφόλι χρήστη.

συμπέρασμα

Ενώ η μεταβλητότητα είναι ένα κρίσιμο ζήτημα στον χώρο κρυπτογράφησης, το YouHodler παρέχει μια ασφαλή λύση σε αυτό το ζήτημα. Συνοπτικά, η πλατφόρμα παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν με ασφάλεια τα περιουσιακά τους στοιχεία κρυπτογράφησης. Σε αντίθεση με τις περισσότερες πλατφόρμες κρυπτογράφησης, το YouHodler δεν αποφεύγει τις τράπεζες. Η πλατφόρμα με την πάροδο του χρόνου συνεργάστηκε με κορυφαίες τράπεζες στην Ευρώπη και την Ελβετία. Εξοπλισμένο με 24/7 υποστήριξη πελατών, είναι ασφαλές να πούμε ότι “YouHodler δεν κοιμάται ποτέ”.

Η πλατφόρμα παρέχει διασφάλιση ασφάλειας, καθώς και δάνεια με χαμηλά επιτόκια. Ωστόσο, δεν είναι η καλύτερη πλατφόρμα για τους χρήστες που θέλουν να αποκτήσουν μακροπρόθεσμα δάνεια καθώς οι τόκοι αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map