9 καλύτερα πορτοφόλια Polkadot (DOT) 2021

Δημιουργήθηκε από έναν από τους ιδρυτές του δικτύου Ethereum, το νόμισμα θα είναι το πρωτόκολλο Blockchain της επόμενης γενιάς. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει στα καλύτερα πορτοφόλια για να τα αποθηκεύσετε Polkadot (DOT) με ένα υποκείμενο της διατήρησης της ασφάλειας 101 στο μυαλό.

Λόγω του Polkadot και της επιτυχίας του εγγενούς διακριτικού DOT, έχει καταστεί πολύ σημαντικό να αποθηκεύσετε τα στοιχεία σας. Η εύρεση της σωστής πλατφόρμας είναι πάντα ταραχώδης αλλά απαραίτητη. Ευτυχώς, έχουμε καταρτίσει μια λίστα και υπάρχει ένα σωστό μερίδιο των πορτοφολιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς να έχετε τρίτες σκέψεις.

Με τη βοήθεια αυτής της λίστας μπορείτε να μάθετε για τα βασικά στοιχεία του Πουά, πού να αποθηκεύσετε τα νομίσματά σας και στο τέλος το Skim αυτού του άρθρου.

Τι είναι το Polkadot?

 Έχει περάσει αρκετός καιρός από την κυκλοφορία του Polkadot, αλλά το αρχικό σύμβολο του Polkadot (DOT) έπληξε τον χώρο της κρυπτογράφησης. Σήμερα το νόμισμα περιλαμβάνεται στη λίστα των κορυφαίων 10 νομισμάτων με κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Πολλές λέξεις και φράσεις χρησιμοποιούνται για να ονομάσουν το DOT, αλλά το γνωστό είναι “Ethereum Killer”.

 

Το Polkadot είναι ένα έργο που στοχεύει στον αυτοσχεδιασμό της αποκέντρωσης στο Διαδίκτυο. Αυτό το νόμισμα επιτρέπει την ανάπτυξη νέων Blockchain και έξυπνων συμβολαίων. Το πρωτόκολλο του Polkadot ξεκινά και ρυθμίζεται από το μητρικό νόμισμα του ονόματος Polkadot DOT. Η Parity Technologies είναι η εταιρεία πίσω από την ανάπτυξη του δικτύου Polkadot. Το δίκτυο αναπτύσσεται χρησιμοποιώντας το υπόστρωμα, ένα εργαλείο οικοδόμησης που χρησιμοποιείται για την κατασκευή Blockchain. Πρόβλεψη τιμής Polkadot 2021 έως 2025

Τι είναι το Polkadot; | Ένας οδηγός Polkadot για αρχάριους και εισαγωγή στο Blockchain

Τα καλύτερα πορτοφόλια Polkadot του 2021

Παρακάτω είναι η λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια Polkadot του 2021

1. Ατομικό πορτοφόλι

Ατομικό πορτοφόλι είναι δωρεάν να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης που δεν υποστηρίζει την ελευθερία και υποστηρίζει όλα τα διακριτικά ERC-20. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να ανοίξετε Atomic πορτοφόλι μέσω διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων όπως macOS, Windows, Linux, Android και iOS. Το πιο ενδιαφέρον και φημισμένο χαρακτηριστικό είναι τα ατομικά swaps από την πλευρά αυτού του πορτοφολιού που σας επιτρέπουν να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα. Η ενσωματωμένη επιλογή ανταλλαγής σάς επιτρέπει να μετατρέψετε έναν αριθμό κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του Atomic Wallet.

Πορτοφόλι Atomic Cryptocurrency


Η ομάδα πίσω από το έργο είναι ιδιαίτερα επαγγελματική και φημισμένη στην κοινότητα κρυπτογράφησης. Η διεπαφή είναι καλύτερη για νέα μωρά καθώς και για επαγγελματικά. Το πορτοφόλι έχει επίσης το εγγενές διακριτικό που είναι επίσης διακριτικό ERC-20.

2. Υπογραφή υπολοίπου

 Ποιος χρειάζεται υποχώρηση αφού έχει χέρια στο πορτοφόλι υπογραφής Parity; Ένα ανοιχτό πορτοφόλι κινητού ανοιχτού κώδικα που προορίζεται σκόπιμα για χρήση εκτός σύνδεσης για την αποθήκευση των Cryptos σας. Το πορτοφόλι είναι διαθέσιμο τόσο σε IOS όσο και σε Android. Είναι ένα πορτοφόλι χωρίς σύνδεση που σημαίνει ότι χωρίς να συνδέσετε το κινητό σας με εσωτερικά ή εξωτερικά δίκτυα, μπορείτε εύκολα να κάνετε συναλλαγές.

Τα περισσότερα πορτοφόλια για κινητά χρειάζονται σύνδεση δικτύου για να προχωρήσουν, αλλά σε αυτήν την περίπτωση το πορτοφόλι νομισμάτων Parity Signer Polkadot σάς παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Αν και δεν συνδέεται ποτέ στο Διαδίκτυο, τα ιδιωτικά σας κλειδιά δεν αποθηκεύονται ποτέ στο διαδίκτυο. Με αυτό το καταπληκτικό χαρακτηριστικό που ονομάζεται “Παρακολούθηση μόνο”, μπορείτε να παρακολουθείτε τον λογαριασμό σας σε οποιονδήποτε δικτυακό υπολογιστή, διατηρώντας ταυτόχρονα τα ιδιωτικά σας κλειδιά σε μια εφαρμογή για κινητά.

Το πορτοφόλι υποστηρίζει τα περισσότερα νομίσματα A-League συμπεριλαμβανομένου του Polkadot και μπορεί να συνδεθεί σε πορτοφόλια υλικού, δηλαδή συσκευές Trezor και Ledger.

3. PolkaWallet

Ένα πορτοφόλι που υποστηρίζεται από πολλά νομίσματα, όπου μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε τα πουά σας ή οποιαδήποτε άλλα ψηφιακά στοιχεία που κρατάτε. Τα πολύχρωμα γραφήματα, διαγράμματα και διαισθητική οθόνη σας κάνουν να ερωτευτείτε το πορτοφόλι και ακόμη περισσότερο με το νόμισμα.

Διαβάστε το πορτοφόλι Best Yearn Finance (YFI) το 2021 | Υποστηριζόμενα YFI Πορτοφόλια

Σας επιτρέπει να βλέπετε εύκολα τα κλειδωμένα, δεσμευμένα και δεσμευμένα περιουσιακά σας στοιχεία με έναν πολύ δυνατό ναύμα και ενημερωτικό τρόπο. Μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε τα στοιχεία σας με ένα άγγιγμα της επικύρωσης του κωδικού QR.

Η υπογραφή εκτός σύνδεσης βοηθάει πολύ στην προστασία του λογαριασμού σας. Απομόνωση του πορτοφολιού, μπορείτε εύκολα να υπογράψετε οποιαδήποτε συναλλαγή εκτός σύνδεσης. Ένα από τα πολλά και σπάνια χαρακτηριστικά που μας άρεσε για αυτό το πορτοφόλι που πιστεύουμε ότι είναι το πορτοφόλι είναι η κοινωνική ανάκαμψη. Σε περίπτωση που ξεχάσατε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας, τα χαμένα διαπιστευτήρια μπορούν εύκολα να ανακτηθούν μέσω του συνδεδεμένου λογαριασμού κοινωνικής σχέσης.

Ως επίσημο προϊόν του νομίσματος Polkadot, μπορείτε να ποντάρετε τα κέρματα σας και να κερδίσετε ανταμοιβές εάν το κάνετε. Το Polkawallet υποστηρίζει σχεδόν 100+ κρυπτονομίσματα. Το πορτοφόλι μπορεί να επισημανθεί ως ένα μοντέρνο πορτοφόλι για τους σύγχρονους κατόχους κρυπτογράφησης.

4. Πορτοφόλι Cobo

 Το Μάιο των πορτοφολιών υλικού έρχεται φθηνό, με πολλές δυνατότητες και απεριόριστη υποστήριξη διαφορετικών κρυπτονομισμάτων. Αυτό δεν είναι το ίδιο για το πορτοφόλι Cobo. Αυτό το κορυφαίο πορτοφόλι κρυπτογράφησης έρχεται με τιμή 479, καθιστώντας την στην κορυφή των πιο ακριβών πορτοφολιών υλικού.

Αυτή η προνομιακή τιμή προσφέρει μια προσφορά χωρίς συμβιβασμούς όχι μόνο για την ασφάλεια αλλά και για την προστασία των φυσικών ζημιών. Παρά την τιμή του, το πορτοφόλι είναι πιο χρήσιμο από άλλα πορτοφόλια.

Η κομψή και μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής κάνει το πορτοφόλι πιο αισθητικό και εύκολο στη χρήση. Το πορτοφόλι χρησιμοποιεί τον κωδικό QR για την πραγματοποίηση πληρωμών και συναλλαγών. Για ενίσχυση της ασφάλειας, το πορτοφόλι δεν απαιτεί συνδεσιμότητα καλωδίου ή Bluetooth. Όσον αφορά το μειονέκτημα, το πορτοφόλι Cobo υστερεί σε αυτό το χαρακτηριστικό. Μπορείτε να αποθηκεύσετε σχεδόν όλα τα κορυφαία κρυπτονομίσματα και όλα τα Διακριτικά EOS και Tron στη συσκευή σας.

5. Πορτοφόλι Guarda

 Αν ψάχνετε για το καλύτερο πορτοφόλι όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε το DOT ή άλλα κρυπτονομίσματα με μεγαλύτερη ασφάλεια, τότε θα πρέπει να σταματήσετε την αναζήτησή σας. Το πορτοφόλι Guarda είναι νέο στην αγορά. Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο τα πορτοφόλια υλικού, αξίζει να δοκιμάσετε.

Γνωστό ότι είναι ένα mainstream νόμισμα, τα πορτοφόλια Guarda σας παρέχουν απεριόριστη υποστήριξη με όλα τα διακριτικά και νομίσματα που συνδέονται με το bitcoin και το δίκτυο Ethereum. Η υποστήριξη πελατών του πορτοφολιού είναι καταπληκτική. Η ομάδα της Guarda θα είναι 24/7 ζωντανά για να λύσει όλα τα ερωτήματά σας και να σας βοηθήσει εάν έχετε κάτι.

Η εφαρμογή είναι αν και εντελώς δωρεάν για λήψη, αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο ποσό χρεώσεων που πρέπει να πληρώσετε εάν χρησιμοποιείτε το ενσωματωμένο αντάλλαγμα για το πορτοφόλι. Τα τέλη 3,5% είναι υψηλά σε σύγκριση με άλλα πορτοφόλια κρυπτογράφησης και είναι ένα από τα σημαντικότερα ελαττώματα του πορτοφολιού. Η διεπαφή είναι πολύ απλή και φιλική για αρχάριους. Τα καλά μέτρα ασφαλείας είναι το βασικό χαρακτηριστικό αυτού του πορτοφολιού.

6. TokenPocket

Γνωστό ως το παγκόσμιο ψηφιακό πορτοφόλι για την αποστολή, τη λήψη και την αποθήκευση των ψηφιακών σας στοιχείων. Το πορτοφόλι είναι χτισμένο στο EOS Blockchain και υποστηρίζει πολλά διακριτικά κρυπτογράφησης. Με αυτό το πορτοφόλι, οι έμποροι κρυπτογράφησης δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν άλλα πορτοφόλια για την αποθήκευση των πολλαπλών κρυπτονομισμάτων τους. Σχεδόν όλα τα νομίσματα και τα κουπόνια που είναι γνωστά υποστηρίζονται από αυτό το πορτοφόλι.

Το Token Pocket λειτουργεί ως πύλη που οδηγεί σε αποκεντρωμένες εφαρμογές. Μπορείτε εύκολα να αλληλεπιδράσετε με αποκεντρωμένες εφαρμογές μέσω αυτού του πορτοφολιού. Όλα τα διακριτικά ERC20, EOS στο DEX κατατίθενται απευθείας στο πορτοφόλι.

Η λειτουργικότητα EOS Blockchain είναι πολύ ανανεωμένη και ομαλή. Η εκτεταμένη λειτουργικότητα σάς βοηθά να ενημερώνεστε με κάθε νέα που σχετίζεται με αυτήν την αλυσίδα. Τέλος, η βιομετρική προστασία και ο πολυεπίπεδος αλγόριθμος βοηθούν και διασφαλίζουν την ασφάλεια των περιουσιακών σας στοιχείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ Το Ethereum Rival Polkadot ανεβαίνει μετά από τη λήψη ριπής υποστήριξης από το Binance

7. Σύρετε το Πορτοφόλι

 Ο χώρος κρυπτογράφησης είναι γεμάτος πορτοφόλια αυτήν τη στιγμή. Τα πορτοφόλια σάρωσης είναι ένα από αυτά που εμφανίστηκε πρόσφατα στην αγορά. Η άμεση κατάθεση χρημάτων στο πορτοφόλι μέσω του τοπικού τραπεζικού λογαριασμού σας και η μετατροπή των περιουσιακών στοιχείων σας σε τοπικό νόμισμα είναι αυτό που κάνει αυτό το πορτοφόλι τόσο μοναδικό και πλήρες χαρακτηριστικό.

Με τη βοήθεια ενός πορτοφολιού σάρωσης, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε και να πουλήσετε οποιαδήποτε κρυπτογράφηση από οπουδήποτε στον κόσμο με δεδομένα αγοράς σε πραγματικό χρόνο για ανάλυση και διευκόλυνση της αγοράς σας.

Τα τέλη συναλλαγής του πορτοφολιού είναι πολύ χαμηλά σε σύγκριση με άλλα πορτοφόλια. Η κατάθεση είναι δωρεάν, αλλά η ανάληψη εξαρτάται από τον τύπο των Cryptos. Αλλά είναι σίγουρο ότι είναι χαμηλότερο από άλλα πορτοφόλια κρυπτογράφησης. Διατίθεται επίσης έκδοση Android και IOS. Το Swipe προσφέρει 24/7 ζωντανή υποστήριξη πελατών με μια καταπληκτική ομάδα που κάθεται πίσω για να σας καλύψει με τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια. Το πορτοφόλι υποστηρίζει σχεδόν 100 κρυπτονομίσματα συμπεριλαμβανομένου του Polkadot (DOT).

8. Lunie Wallet (Κινητό και Web)

Η Lunie είναι το επίσημο προϊόν της ομάδας του κόσμου. Το πορτοφόλι ήταν το πρώτο προϊόν ανοιχτού κώδικα που δημιουργήθηκε από την ομάδα. Αν και τώρα είναι υπό μια ανεξάρτητη εταιρεία που καταβάλλει προσπάθειες για να κατακτήσει το πορτοφόλι στην λίστα.

Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι για να αποθηκεύσετε το Polkadot είτε είτε να ποντάρετε τα Cryptos σας για να κερδίσετε ένα όμορφο κέρδος. Έχει σχεδιαστεί για να είναι πολύ φιλικό προς τον χρήστη. Ακόμα και οι αρχάριοι μπορούν να ποντάρουν και να αποθηκεύουν εύκολα τα νομίσματά τους χωρίς να καταβάλλουν πολλές προσπάθειες.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να συμμετάσχουν (εάν το επιθυμούν) στο Cosmos Governance μέσω του πορτοφολιού. Το Lunie είναι ένα πορτοφόλι που δεν είναι στερητικό. Διατηρεί τις προσωπικές σας πληροφορίες ασφαλείς και αποτρέπει τον λογαριασμό σας από επιθέσεις σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή ηλεκτρονικό ψάρεμα. Το Lunie είναι διαθέσιμο στον Ιστό και στις επεκτάσεις. Πρόσφατα η ομάδα κυκλοφόρησε τις εκδόσεις Android και IOS.

9. Εμπιστευτικό πορτοφόλι

Ένα άλλο γνωστό πορτοφόλι για κινητά, η διαθέσιμη έκδοση τόσο για χρήστες IOS όσο και για χρήστες Android. Το πορτοφόλι εμπιστοσύνης βασίζεται στα οικοσυστήματα Binance εκτός από την υποστήριξή του για το Polkadot. Το πορτοφόλι είναι δημοφιλές με την αργκό του επίσημου πορτοφολιού της ομάδας Binance. Το πορτοφόλι εμπιστοσύνης διασφαλίζει ότι όλα τα προσωπικά σας κλειδιά και οι φράσεις σπόρου δεν αφήνουν ποτέ τη συσκευή σας.

Το πορτοφόλι επιτρέπει στοίχημα για ορισμένα Cryptos. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε οποιοδήποτε crypto απευθείας από το πορτοφόλι που είναι βολικό και εξοικονομεί χρόνο. Το πορτοφόλι συνοδεύεται από συμβατότητα με το Binance DEX. Μέσω αυτού, μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στις συναλλαγές. Οι κριτικές για την πύλη IOS και Android είναι αρκετά θετικές και είναι πολύ ενθαρρυντικές. Επίσης, η ομάδα διασφαλίζει ότι ανταποκρίνονται γρήγορα στους χρήστες εάν αντιμετωπίζουν προβλήματα και ανησυχίες.

Τελικές σκέψεις

Και εκεί έχετε τη λίστα με τα κορυφαία πορτοφόλια που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε τα Polkadots. Καθώς η υιοθέτηση αυξάνεται για το νόμισμα Polkadots (DOT), τόσο η ζήτηση για τα υποστηριζόμενα πορτοφόλια του. Αυτό σημαίνει ότι η λίστα είναι πιθανό να επεκταθεί με την πάροδο του χρόνου. Αν ψάχνετε για τα περισσότερα ασφαλή, τα πορτοφόλια υλικού δεν μπορούν να είναι αρκετά καλά για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Ναι, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα παραπάνω πορτοφόλια.

Στο τέλος, όποιο πορτοφόλι κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι δεν συμβιβάζεται με τα θέματα ασφαλείας. Ακολουθήστε την ασφάλεια του πορτοφολιού 101. Ελέγξτε ξανά τα πάντα πριν κάνετε οποιεσδήποτε τελικές κινήσεις και αν κολλήσετε τότε είμαστε εδώ περισσότερο από χαρούμενοι να σας βοηθήσουμε. Απλώς αφήστε μια ερώτηση παρακάτω και θα είμαστε στα πρόθυρα για να σας βοηθήσουμε.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map