Αξίζει να αγοράσετε το Ripple (XRP) το 2021

Πριν αποφασίσετε αν αξίζει να αγοράσετε το Ripple Coin το 2021 ή θα πρέπει να αγοράσω xrp 2021, πρώτα πρέπει να πάρετε κάποια ιδέα για νόμισμα κυματισμού, XRP και Ripple lab. Επειδή πρέπει να μάθετε για αυτούς στην πρώτη θέση εάν αποφασίσετε να επενδύσετε στο xrp coin του ripple.

Όπως γνωρίζετε, από την εισαγωγή του Bitcoin, οι τιμές του ψηφιακά νομίσματα αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Ακόμα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η αξία του ψηφιακού νομίσματος αυξήθηκε κατά χιλιάδες και έγινε ένα από τα πιο ακριβά νομίσματα για αγορά και επένδυση.

Ακριβώς έτσι, το Ripple είναι ένα άλλο ψηφιακό νόμισμα που έχει καταταχθεί το τρίτο πιο πολύτιμο ψηφιακό νόμισμα μετά Bitcoin και Ethereum. Πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το νόμισμα Ripple είναι παλαιότερο από το Bitcoin. Το 2004, η έννοια του Κυματιστό νόμισμα ανακαλύφθηκε από τον εφευρέτη του, αλλά για κάποιους λόγους, το ξεκίνησαν το 2012 μέσω του Εργαστήριο κυματισμών.

Είναι ένα άλλο ψηφιακό νόμισμα που μπορεί να επενδυθεί ανταλλαγή και ακόμη και να μετατραπεί σε άλλα νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων χαρτονομισμάτων και κερμάτων. Όπως και άλλα ψηφιακά νομίσματα, δεν έχει σχήμα αλλά έχει αξία έναντι του δολαρίου που αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Σύμφωνα με τους επενδυτές της XRP, το ποσοστό του κέρματος Ripple έχει αυξηθεί κατά 75% τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της δημοτικότητας του Bitcoin επειδή ένας τύπος επένδυσης επηρεάζει τον άλλο τύπο επένδυσης της ίδιας κατηγορίας.

Γιατί το Ripple γίνεται δημοφιλές?

Το Ripple γίνεται διάσημο κάθε μέρα λόγω πολλών λόγων στους οποίους η αύξηση της αξίας του νομίσματος βρίσκεται στην κορυφή. Σύμφωνα με το Ripple Lab και τους επενδυτές της Κυματιστά νομίσματα, η αξία του Ripple έχει αυξηθεί με διαφορετικά ποσοστά.

Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η αξία του αυξήθηκε κατά 75%, ενώ άλλοι λένε ότι το 50%. Με λίγα λόγια, αυξήσεις στην αξία αυτού του ψηφιακού νομίσματος, οι άνθρωποι μετακινούνται τώρα από Bitcoin για κυματισμό. Η αξία είναι χαμηλή και είναι εύκολο για κάθε επενδυτή, συμπεριλαμβανομένων των μικρών επενδυτών, να επενδύσει στο Ripple.

Ο άλλος λόγος που κάνει το νόμισμα Ripple δημοφιλές είναι η αποδοχή του. Ναι, σήμερα, το Ripple έχει γίνει δεκτό από δεκάδες δημοφιλείς τράπεζες σε όλο τον κόσμο SBI. Αυτό το καθιστά πολύ εύκολο για τα άτομα που κατέχουν το Ripple στον online λογαριασμό τους. Μπορούν να τα μετατρέψουν ή να τα ανταλλάξουν εύκολα με τη βοήθεια αυτών των τραπεζών.

Το Ripple γίνεται επίσης δημοφιλές στους επενδυτές λόγω του Bitcoin. Τώρα οι άνθρωποι κινούνται να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα. Τους τελευταίους δύο μήνες, η αξία του Bitcoin αυξήθηκε από 20.000 $ σε 40.000 $ (Σήμερα η τιμή του Bitcoin είναι: 48.000 $). Αυτό έκανε τους ανθρώπους να αρχίσουν να επενδύουν σε ψηφιακά νομίσματα. Οι μικροί επενδυτές που δεν μπορούν να επενδύσουν σε Bitcoin λόγω της υψηλής τιμής του προτιμούν τώρα αγοράστε το Ripple. Αυτό έκανε επίσης το κυματισμό το δεύτερο ψηφιακό νόμισμα με τις περισσότερες επενδύσεις.

Γιατί πρέπει να επενδύσετε σε κέρμα Ripple XRP?

Δεν πρόκειται να σας πω να επενδύσετε στο Κέρμα κυματισμού XRP χωρίς να σας δώσω διαφορετικούς λόγους. Ακολουθώντας μπορείτε να διαβάσετε τους λόγους που με κάνουν να επενδύσω στο Ripple coin και είμαι σίγουρος ότι αυτοί οι λόγοι είναι αρκετοί για να σας μεταφέρω να επενδύσετε στο Ripple το 2021. Πρώτα διαβάστε αυτό το άρθρο Πώς λειτουργούν οι κυματισμοί.

1- Η Ripple έχει μια εντυπωσιακή λίστα επενδυτών

Το Ripple είναι μια εκκίνηση που έχει χρηματοδοτηθεί από διαφορετικούς επενδυτές. Αυτή η εκκίνηση επιχειρηματικών κεφαλαίων έχει το όνομα παγκοσμίως δημοφιλών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της Google. Δεδομένου ότι η αξία του Ripple αυξάνεται, πολλές άλλες δημοφιλείς και γνωστές εταιρείες αποφάσισαν επίσης να επενδύσουν σε αυτό το επιχειρηματικό κεφάλαιο τους επόμενους μήνες. Αυτό δίνει στη Ripple την εξουσία να επενδύει και να χτίζει εμπιστοσύνη για τους επενδυτές τους.

2- Οι μεγάλες τράπεζες δέχονται πλέον Ripple νομίσματα

Τα ψηφιακά νομίσματα δεν έχουν καμία φυσική εμφάνιση λόγω της οποίας τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως μια τράπεζα δεν το αποδέχονται. Ακόμα και το ψηφιακό νόμισμα όπως το Bitcoin δεν είναι αποδεκτό από τις περισσότερες τράπεζες σε όλο τον κόσμο. Ο κυματισμός είναι διαφορετικός.

Το XRP έχει γίνει αποδεκτό από πολλές γνωστές τράπεζες σε όλο τον κόσμο. Η Santander (μια τράπεζα με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο) ήταν η πρώτη που αποδέχτηκε αυτό το νόμισμα. Σήμερα, υπάρχουν περισσότερα από 75 διεθνείς τράπεζες που δέχονται το Ripple ως νόμισμα. Αυτό διευκολύνει τους επενδυτές να μετατρέψουν αυτό το νόμισμα σε άλλα νομίσματα.

3- Το Ripple είναι οικονομικό από το Bitcoin

Εάν είστε περιορισμένοι με την επένδυση και δεν μπορείτε να επενδύσετε σε Bitcoin λόγω των υψηλών τιμών του, τότε το Ripple είναι μια εξαιρετική λύση για εσάς. Πρώτον, δεν έχει πολύ υψηλή τιμή και δεύτερον, δεν χρεώνουν καμία αμοιβή όπως τράπεζες και PayPal κάνει στη συναλλαγή. Λόγω της χαμηλής τιμής του, οι πιθανότητες αύξησης στο μέλλον είναι πολύ υψηλές.

4- Είναι το τρίτο πιο δημοφιλές ψηφιακό νόμισμα

Όπως γνωρίζετε ότι τα ψηφιακά νομίσματα γίνονται δημοφιλή μέρα με τη μέρα. Οι επενδυτές επενδύουν δισεκατομμύρια χρήματα σε αυτό. Στο μέλλον, αυτό το νόμισμα μπορεί να αντικαταστήσει τα χαρτονομίσματα. Μετά Bitcoin και Αιθέριο, Κυματισμός είναι το τρίτο πιο δημοφιλές νόμισμα. Ως επενδυτική άποψη, οι πιθανότητες κέρδους είναι υψηλές.

5- Το XRP μπορεί να σταλεί οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο

Σήμερα, XRP έχει γίνει αποδεκτή από πολλές τράπεζες σε διαφορετικές χώρες. Αυτό διευκολύνει τους επενδυτές να το μεταφέρουν σε άλλο μέρος του κόσμου μέσα σε δευτερόλεπτα ή να το ανταλλάξουν με χαρτονομίσματα.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε την ανταλλαγή ή τη μετατροπή της συγκεκριμένης τιμής σε άλλο νόμισμα. Εργαστήριο κυματισμών μπορεί να πάρει το XRP σας για αυτόν τον σκοπό.

6- Το ψηφιακό νόμισμα δεν έχει κίνδυνο αντισυμβαλλομένου

Το νόμισμα μιας χώρας επηρεάζεται αρνητικά λόγω του νόμου, της πολιτικής κατάστασης και της οικονομικής αλλαγής. Λόγω αυτών των αλλαγών, οι επενδυτές πρέπει να υποστούν μεγάλες απώλειες. Αυτό όμως δεν συμβαίνει στην περίπτωση του ψηφιακού νομίσματος, όπως το νόμισμα Ripple, επειδή δεν έχει καταχωριστεί βάσει του νόμου οποιασδήποτε χώρας ή ανήκει μόνο σε μία χώρα. Η πολιτική κατάσταση οποιασδήποτε χώρας δεν επηρεάζει τα ποσοστά της με αρνητική έννοια. Έτσι, αυτή είναι μια επένδυση χωρίς κίνδυνο αντισυμβαλλομένου. Επίσης, λόγω μηδενικού κινδύνου αντισυμβαλλομένου, ο πληθωρισμός (συμπεριλαμβανομένου του γενικού πληθωρισμού) δεν επηρεάζει την τιμή του Κυματισμός.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αγοράσετε το Ripple XRP Coin [Ultimate Guide]

Διαβάστε τη νέα μας πρόβλεψη για το 2021: Πρόβλεψη τιμής κυματισμού: Πρόβλεψη XRP 2021-2025

Σημείωση: “Αυτό το άρθρο δεν πρέπει να θεωρείται ως, και δεν προορίζεται να παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Πραγματοποιήστε τη δική σας διεξοδική έρευνα πριν επενδύσετε σε οποιοδήποτε κρυπτογράφηση.«

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner