Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τρόποι αγοράς Bitcoin;

Το Cryptocurrency αναφέρεται στο ψηφιακό χρήμα που χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση πληρωμών και την εκτέλεση οικονομικών συναλλαγών. Το 2008, ένα άτομο με το όνομα Satoshi Nakamoto κυκλοφόρησε μια Λευκή Βίβλο που αναφέρει για την πρώτη κρυπτογράφηση, bitcoin. Αργότερα το επόμενο έτος, το 2009, κυκλοφόρησε το δίκτυο bitcoin και πέρασαν περισσότερο από μια δεκαετία που δημιουργήθηκε το bitcoin. Παρόλο που υπάρχουν χιλιάδες κρυπτονομίσματα που κυκλοφόρησαν μετά το bitcoin, παραμένει το πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση που έχει εισέλθει στο mainstream.

Αυτοί οι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν κρυπτονομίσματα πρέπει να μάθουν πολλά πράγματα όταν εισέρχονται στην αγορά. Είναι σημαντικό να μάθετε πώς να αποθηκεύετε, να μεταφέρετε, να αγοράζετε και να πουλάτε bitcoin. Η εκμάθηση των βασικών στοιχείων της αγοράς bitcoin θα βοηθήσει τα άτομα να είναι προσεκτικά και να προχωρήσουν προσεκτικά. Τα βασικά θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με την εμπορία bitcoin και μία από τις πλατφόρμες για την ανταλλαγή bitcoin από επίσημη ιστοσελίδα

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθουμε τους τρόπους αγοράς bitcoin.

Τι απαιτείται για την αγορά bitcoin?

Αρχικά, οι χρήστες πρέπει να αποθηκεύουν bitcoin και επειδή το bitcoin είναι ψηφιακό νόμισμα, αυτά αποθηκεύονται σε ψηφιακά πορτοφόλια. Τα ψηφιακά πορτοφόλια μοιάζουν περισσότερο με τους παραδοσιακούς τραπεζικούς λογαριασμούς που επιτρέπουν στους χρήστες να αποθηκεύουν, να στέλνουν και να λαμβάνουν bitcoin εύκολα. Αυτά τα πορτοφόλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά καιρούς για πληρωμές, αναλήψεις και καταθέσεις. Υπάρχουν τρία κύρια μέρη ενός ψηφιακού πορτοφολιού, τα οποία περιλαμβάνουν μια διεύθυνση bitcoin, ένα δημόσιο κλειδί και ένα ιδιωτικό κλειδί. Η διεύθυνση bitcoin μοιάζει περισσότερο με έναν αριθμό λογαριασμού και μέσω του οποίου μπορούν να γίνουν συναλλαγές. Επίσης, ένα άλλο σημαντικό πράγμα είναι το ιδιωτικό κλειδί του πορτοφολιού bitcoin, το οποίο λειτουργεί σαν PIN. Το ιδιωτικό κλειδί είναι μοναδικό και δημιουργείται νέο κάθε φορά.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι πορτοφολιών που αποθηκεύουν κρυπτονομίσματα όπως το bitcoin, τα οποία έχουν ως εξής:

Χαρτί πορτοφόλια

Τα πορτοφόλια χαρτιού είναι πορτοφόλια εκτός σύνδεσης που απαιτούν εκτύπωση σελίδας και εκτυπωτή. Ένα χάρτινο πορτοφόλι έχει συνήθως δύο κωδικούς QR και οι χρήστες μπορούν εύκολα να στείλουν bitcoin με σάρωση κωδικών QR. Λέγεται ότι τα χάρτινα πορτοφόλια είναι μια ασφαλής επιλογή για την αποθήκευση των ψηφιακών σας κουπονιών. Είναι πάντα καλύτερο να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του πορτοφολιού σας εάν το χάσετε κατά λάθος. μπορείτε να ανακτήσετε εύκολα τα bitcoin σας.

Πορτοφόλια για κινητά ή πορτοφόλια ιστού

Τα κινητά πορτοφόλια ή τα πορτοφόλια Ιστού μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με σύνδεση στο Διαδίκτυο. Τόσο τα κινητά όσο και τα διαδικτυακά πορτοφόλια είναι λιγότερο ασφαλή, επειδή τα κινητά πορτοφόλια αποθηκεύουν ιδιωτικά κλειδιά σε κινητά, ενώ τα πορτοφόλια ιστού παρέχουν πρόσβαση σε τρίτους για τη διαχείριση ιδιωτικών κλειδιών Αυτό αυξάνει τον κίνδυνο κλοπής ή επίθεσης σε ιδιωτικά κλειδιά.

Πορτοφόλια επιφάνειας εργασίας

Τα επιτραπέζια πορτοφόλια είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή από άλλα πορτοφόλια, επειδή είναι ένα πορτοφόλι εκτός σύνδεσης που αποθηκεύει το ιδιωτικό κλειδί στον υπολογιστή και προσφέρει κορυφαίες δυνατότητες ασφαλείας.

Αγοράστε Bitcoin με πιστωτική κάρτα ή μετρητά.

Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι διαδικτυακές αγορές που επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν bitcoin χωρίς την απαίτηση ψηφιακού πορτοφολιού. Για να αγοράσουν bitcoin από το χρηματιστήριο, οι χρήστες πρέπει να ανοίξουν τον λογαριασμό τους με μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης και να τους δώσουν τα προσωπικά σας στοιχεία και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία KYC. Επίσης, οι χρήστες πρέπει να συνδέσουν τον λογαριασμό ελέγχου ή την πιστωτική τους κάρτα για να πληρώσουν χρήματα για αγορές. Μόλις αγοράσετε bitcoin με το λογαριασμό σας, η ανταλλαγή θα καταθέσει bitcoin σε ένα νέο ψηφιακό πορτοφόλι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενημερώσετε την ανταλλαγή σχετικά με το ποσό του bitcoin που θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε.

Αγοράστε Bitcoin με ATM κρυπτογράφησης.

Όπως τα παραδοσιακά ΑΤΜ, τώρα τα ΑΤΜ κρυπτογράφησης αναπτύσσονται σε όλο τον κόσμο. Μέσω ΑΤΜ κρυπτογράφησης, οι χρήστες μπορούν εύκολα να αγοράσουν bitcoin μέσω μετρητών, χρεωστικών / πιστωτικών καρτών. Η διαδικασία αγοράς bitcoin μέσω ενός κρυπτογραφημένου ATM είναι αρκετά απλή καθώς ένας χρήστης πρέπει να παρέχει ένα ιδιωτικό κλειδί ψηφιακού πορτοφολιού στο ATM. Επιλέξτε το ποσό του bitcoin που θέλετε να αγοράσετε και κάντε κλικ στην επιλογή αγοράς. Οι χρήστες που δεν διαθέτουν ψηφιακά πορτοφόλια μπορούν επίσης να δημιουργήσουν πορτοφόλια από ΑΤΜ, καθώς τα ΑΤΜ έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα πορτοφόλι επί τόπου.

Δεν χρειάζεται να παρέχετε προσωπικά στοιχεία σε ΑΤΜ κρυπτογράφησης. Το μόνο μειονέκτημα της χρήσης κρυπτονομισμάτων ATM είναι ότι αυτά τα μηχανήματα χρεώνουν συχνά υψηλά τέλη συναλλαγών και έχουν επίσης διαφορετικές συναλλαγματικές ισοτιμίες για διαφορετικά κρυπτονομίσματα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner