Πώς να αγοράσετε Ethereum χρησιμοποιώντας πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Με την άνοδο των τιμών των κρυπτονομισμάτων το 2017, πολλά νομίσματα έχουν αναδειχθεί ως τα κορυφαία κρυπτονομίσματα λόγω της τεράστιας αύξησης των τιμών και της ταχείας ανάπτυξης στις βάσεις δεδομένων των πελατών. Αιθέριο (ETH) είναι επίσης ένα από αυτά τα κρυπτονομίσματα που γνώρισαν μεγάλη αύξηση της αξίας. Τα στοιχεία δείχνουν ότι σημείωσε αύξηση της αξίας κατά 4000% το 2017. Αυτό το βοήθησε να καταταχθεί μεταξύ των κορυφαίων τριών κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο. Το cryptocurrency αναπτύχθηκε το 2015 και έχει γίνει ένα από τα πλέον διαπραγματεύσιμα κρυπτονομίσματα σε όλο τον κόσμο σήμερα.

Αυτή η αυξανόμενη αξία του κρυπτονομίσματος έχει προσελκύσει πολλούς επενδυτές να επενδύσουν σε αυτό το διακριτικό. Αυτοί οι επενδυτές θέλουν να αγοράσουν το διακριτικό πολύ εύκολα με λιγότερα τέλη. Θέλουν επίσης να είναι σε θέση αγορά, πώληση και ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων εν κινήσει. Νωρίτερα, δεν υπήρχαν πολλές πλατφόρμες για να προσφέρουν μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και δέχτηκαν μόνο την αγορά κρυπτονομισμάτων. Χρειάστηκε περισσότερος χρόνος για τη λήψη χρημάτων στους λογαριασμούς σας λόγω παλαιών και φθαρμένων μεθόδων. Τώρα, η δυνατότητα αγοράς κρυπτονομισμάτων μέσω πιστωτικών καρτών έχει μειώσει πολύ τις συναλλαγές. Ακολουθούν οι πλατφόρμες που σας επιτρέπουν να αγοράσετε ETH χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές σας κάρτες.

 1. Τσανγκλι Ταχύτατο
 2. Νομισματική βάση Δημοφιλέστερος
 3. Κοινμάμα Δημοφιλής

Πριν ξεκινήσουμε:

Χρειάζεστε ένα πορτοφόλι Ethereum πριν αγοράσετε το Ethereum.

Εάν δεν έχετε ακόμη πορτοφόλι, μάθετε πώς να αποκτήσετε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης τώρα.

Θα σας περιμένουμε εδώ &# 128521;

1-Τσανγκέλι

changelly αναθεώρηση κρυπτογράφησης

Όταν σκέφτεστε αγοράζοντας Ethereum με πιστωτική κάρτα, δεν υπάρχει καλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης από το Changelly. Αυτό συμβαίνει επειδή χρειάζεται πολύ μικρή αμοιβή για την αγορά ETH με πιστωτικές κάρτες. Επιπλέον, η διαδικασία εγγραφής και η διεπαφή χρήστη της ανταλλαγής είναι αρκετά εύκολα. Το Changelly είναι ένα τσεχικό χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που ιδρύθηκε το 2015. Έκτοτε, η βάση δεδομένων πελατών της ανταλλαγής αυξάνεται με σταθερή ταχύτητα. Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για αυτήν την ταχεία ανάπτυξη στη βάση δεδομένων των πελατών είναι η τιμή που παρέχεται από την ανταλλαγή για όλους τους τύπους συναλλαγών. Αυτή η ανταλλαγή έχει περισσότερους από 2 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες

Κανένα άλλο χρηματιστήριο σε όλο τον κόσμο δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Changelly αν θέλετε να αγοράσετε ethereum με πιστωτική κάρτα. Η ανταλλαγή παρέχει τη δυνατότητα άμεσης αγοράς μέσω πιστωτικών καρτών. Μόλις ορίσετε τον τρόπο πληρωμής σας μέσω πιστωτικής κάρτας, μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε ethereum αξίας μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που ζουν σε πολλά μέρη του κόσμου μπορούν να αγοράσουν ethereum μέσω πιστωτικής κάρτας πληρώνοντας σε διαφορετικά νομίσματα. Η ανταλλαγή είναι επίσης κορυφαία, επειδή υποστηρίζει περισσότερα από 140 μάρκες. Παίρνει 0,25% τέλη για όλες τις συναλλαγές. 

Ένα πράγμα που αξίζει να αναφερθεί σχετικά με αυτήν την ανταλλαγή είναι ότι λειτουργεί μέσω αυτόματων ρομπότ που συνδέονται περαιτέρω με κορυφαίες πλατφόρμες. Τα παρακάτω είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγοράς ethereum μέσω αυτής της ανταλλαγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ Αποκεντρωμένη ανταλλαγή Uniswap πλησιάζει τα επόμενα πέντε εκατομμύρια UNI Airdrop

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Λειτουργία επιχειρήσεων σε μεγάλη κλίμακα με τεράστιες βάσεις δεδομένων πελατών.
 • Υποστηρίζει περισσότερα από 35 νομίσματα και 140 μάρκες κρυπτογράφησης.
 • Προσφέρει ανταγωνιστικές συναλλαγματικές ισοτιμίες.
 • Επιτρέπει τη δυνατότητα αγοράς, πώλησης και διαπραγμάτευσης.
 • Απλό και εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας χρήστη.
 • Παρέχει τη δυνατότητα αγοράς με πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες.
 • Έχετε συνεργασίες με μεγάλες και φημισμένες εταιρείες όπως η Jaxx, η Poloniex κ.λπ..
 • Η ταχύτητα μεταφοράς χρημάτων είναι αρκετά γρήγορη.

ΜΕΙΟΝ

 • Παίρνει υψηλότερα τέλη για την άμεση αγορά κρυπτονομισμάτων μέσω νομισμάτων fiat.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός βήμα προς βήμα για να αγοράσετε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας το Changelly

αγορά νομισμάτων changelly

2-Coinbase

κρυπτογράφηση νομισμάτων

Εάν ζείτε Ευρώπη ή Αμερική και θέλουν να επενδύσουν στο ethereum, Το Coinbase πρέπει να είναι η προτίμησή σας. Αυτό συμβαίνει επειδή η ανταλλαγή παρέχει τις χαμηλότερες τιμές σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική. Αυτή η ανταλλαγή κρυπτογράφησης ιδρύθηκε στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ το 2012. Για μια περίοδο 6 ετών, ο ιστότοπος έχει προσελκύσει πολλούς πελάτες προσφέροντας μπόνους. Το χρηματιστήριο έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του σε περισσότερες από 32 χώρες σε όλο τον κόσμο. Επιτρέπει επίσης την αγορά, πώληση και διαπραγμάτευση ethereum με νομίσματα fiat.

Πρόσφατα, η ανταλλαγή παρείχε επίσης τη δυνατότητα της αγορά κρυπτονομισμάτων μέσω πιστωτικών καρτών. Εάν θέλετε να αγοράσετε ethereum με πιστωτική κάρτα μέσω αυτής της ανταλλαγής, θα πρέπει να πληρώσετε ένα σταθερό τέλος συναλλαγής 3,99%. Η ανταλλαγή προτιμάται από τους επενδυτές λόγω της υψηλής ρευστότητας. Τα ακόλουθα είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγοράς ethereum μέσω αυτής της ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Παρέχει τα μέγιστα όρια αγοράς.
 • Προσφέρει επίσης μπόνους για αγορά αξίας 100 $.
 • Έχετε τεράστιες βάσεις δεδομένων πελατών.
 • Έχετε πολύ μεγαλύτερη ρευστότητα.
 • Υποστηρίζει πολλά cryptos και fiat νομίσματα.
 • Έχετε ένα απλό και ελκυστικό περιβάλλον εργασίας χρήστη.
 • Δέχεται πληρωμές μέσω διαφόρων μεθόδων.
 • Παίρνει το ελάχιστο τέλος για την αγορά ethereum μέσω πιστωτικής κάρτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ Η Ρωσία ετοιμάζεται να απαγορεύσει το Crypto ως Μέσα Πληρωμής – Έκθεση

ΜΕΙΟΝ

 • Παρακολουθεί τη μεταφορά χρημάτων και τις δαπάνες.
 • Η αγορά ethereum με πληρωμή μέσω τραπεζικών λογαριασμών απαιτεί πολύ χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός βήμα προς βήμα για την αγορά κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας το Coinabase

ξεκινήστε το crypto

3-Coinmama

αγοράστε bitcoin coinmama

Κοινμάμα είναι η ευρέως χρησιμοποιούμενη ανταλλαγή κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο. Αυτή η ανταλλαγή κρυπτογράφησης με βάση το Ισραήλ λειτουργεί σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου. Έχει μια βάση δεδομένων με περισσότερους από 2, 00.000 πελάτες. Εάν θέλετε να αγοράσετε μεγάλο αριθμό διακριτικών ethereum, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το χρηματιστήριο, διότι παρέχει υψηλότερα όρια αγορών από όλα τα άλλα κρυπτονομίσματα του κόσμου. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν αιθέριο αξίας 5000 $ μέσω αυτής της ανταλλαγής. Λόγω παρενεργειών σε ολόκληρο τον κόσμο, το χρηματιστήριο δέχεται επίσης μεγάλο αριθμό τοπικών νομισμάτων για την αγορά ethereum.

Εδώ, ένα πράγμα πολύ σημαντικό να αναφερθεί είναι ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε μάρκες ethereum αξίας άνω των 20.000 $ σε ένα μήνα. Χρειάζεται λίγο υψηλότερη χρέωση 6% για όλα τα είδη συναλλαγών. Η βάση δεδομένων των πελατών της ανταλλαγής αναπτύσσεται ραγδαία λόγω των δραστηριοτήτων σε όλο τον κόσμο. Τα παρακάτω είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτής της ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Πολύ όμορφη και φιλική προς το χρήστη διεπαφή.
 • Λειτουργεί μια επιχείρηση σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου εκτός από μερικές.
 • Δέχεται πληρωμές σε πολλά τοπικά νομίσματα.
 • Προσφορές για αγορά ethereum μέσω πιστωτικών καρτών.
 • Παρέχει υψηλότερα όρια αγοράς από όλα τα άλλα χρηματιστήρια.
 • Προσφέρει πολλές δυνατότητες ασφαλείας.

ΜΕΙΟΝ

 • Παίρνει υψηλότερα τέλη συναλλαγής.
 • Δεν υποστηρίζει τη δυνατότητα πώλησης κρυπτονομισμάτων.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός βήμα προς βήμα για να αγοράσετε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας το Coinmama

ξεκινήστε νομίσματα

συμπέρασμα

Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι όλα αυτά τα κρυπτογραφικά χρηματιστήρια έχουν κορυφαία βαθμολογία και παρέχουν διάφορες διευκολύνσεις στους επενδυτές. Όλα αυτά προσφέρουν καλή εξυπηρέτηση πελατών 24/7 σε περίπτωση προβλήματος. Η ρευστότητα αυτών των ανταλλαγών είναι μεγαλύτερη από άλλες μικρές ανταλλαγές. Επίσης, υποστηρίζουν πολλά κρυπτονομίσματα και δέχονται πληρωμές σε διάφορα νομίσματα fiat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner