Changelly Review [2021] Είναι νόμιμη και απάτη;

Το Changelly είναι μια από τις πιο γνωστές πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης σήμερα. Σας επιτρέπει να αγοράσετε όλο το φάσμα των δημοφιλών ψηφιακών νομισμάτων γρήγορα και εύκολα. Ενώ υπάρχουν πολλές παρόμοιες υπηρεσίες εκεί έξω, η Changelly είναι μία από τις πιο γνωστές και σεβαστές, λόγω των προηγμένων χαρακτηριστικών της και της ευρείας γκάμας κρυπτονομισμάτων που διατίθενται για εμπόριο.

Ο αλγόριθμος συναλλαγών Changelly είναι ενσωματωμένος στις μεγαλύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Binance, Bittrex κ.λπ. Κατά τη διάρκεια των χιλιοστών του δευτερολέπτου, η Changelly υποβάλλει προσφορές και ζητά στις πλατφόρμες, στη συνέχεια επιλέγει και προτείνει την καλύτερη διαθέσιμη τιμή, ώστε να μπορείτε πάντα να έχετε την καλύτερη τιμή στην αγορά. Η υπηρεσία τείνει να παρέχει τις καλύτερες τιμές κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση και υποστηρίζει πάνω από 140 κρυπτονομίσματα διαθέσιμα για ανταλλαγή.

Η Changelly έχει κάνει τις διαδικασίες αγοράς και διαπραγμάτευσης πολύ εύκολη τόσο για νέους όσο και για έμπειρους επενδυτές. Η πλατφόρμα δεν σας επιτρέπει μόνο να αγοράσετε διαφορετικά νομίσματα πληρώνοντας με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα, αλλά επίσης σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε κρυπτογράφηση και να μετακινείτε τα ψηφιακά σας στοιχεία σε άλλα ζεστά ή κρύα πορτοφόλια.

1- Η εγγραφή είναι δωρεάν:

Η εγγραφή στο Changelly είναι 100% δωρεάν. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογαριασμούς κοινωνικών μέσων όπως Facebook για να εγγραφείτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ αντιμετωπίζει αντιπολίτευση από το Κογκρέσο για την Κρυπτογράφηση

2- Η χρέωση ανταλλαγής είναι 0,25%:

Η Changelly χρεώνει αρκετά χαμηλό τέλος προμήθειας (0,25%) για ανταλλαγές crypto-to-crypto και προσφέρει την καλύτερη διαθέσιμη τιμή κατά τη στιγμή της συναλλαγής. Αυτή είναι η μόνη χρέωση που θα επιβαρυνθείτε.

3- συναλλαγματικές ισοτιμίες σε πραγματικό χρόνο:

Ο αλγόριθμος συναλλαγών Changelly είναι ενσωματωμένος στις μεγαλύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των Binance και Bittrex. Στο διάστημα των χιλιοστών του δευτερολέπτου, ο Changelly υποβάλλει προσφορές και ρωτά στις πλατφόρμες, στη συνέχεια επιλέγει και προτείνει την καλύτερη διαθέσιμη τιμή και εμφανίζει την εκτιμώμενη τιμή σε εσάς.

4- Το Changelly είναι γρήγορο:

Η όλη διαδικασία αγοράς ψηφιακών νομισμάτων στο Changelly είναι απρόσκοπτη. Δεν χρειάζεται να περιμένετε εκτενείς επιβεβαιώσεις. Τα νομίσματα αγοράζονται και ανταλλάσσονται εντός δευτερολέπτων, σε λεπτά περιπτώσεων ανάλογα με τη δραστηριότητα του δικτύου.

5- Αγορά κρυπτονομισμάτων με πιστωτική / χρεωστική κάρτα:

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που προσφέρει η Changelly είναι η δυνατότητα αγοράς κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας την τραπεζική σας κάρτα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν το επιτρέπουν πολλές ανταλλαγές. Μπορείτε να πληρώσετε με οποιαδήποτε κάρτα με ασφάλεια 3D από οποιαδήποτε χώρα και σε οποιοδήποτε νόμισμα. Ωστόσο, οι συναλλαγές θα είναι σε USD, GBP ή EUR. Προκειμένου να εξαλειφθεί το πρόσθετο κόστος συναλλαγής, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τραπεζικές κάρτες USD ή EUR.

6- Το Changelly είναι νόμιμο:

Η Changelly συνεργάζεται με τους MyEtherWallet, Exodus, Binance, BRD, Edge, Coinomi, Trezor, Ledger, Enjin, Huobi Wallet και άλλους γνωστούς παίκτες στη βιομηχανία κρυπτογράφησης. Λειτουργώντας από το 2015, η πλατφόρμα και η εφαρμογή της για κινητά προσελκύουν περισσότερους από ένα εκατομμύριο επισκέπτες μηνιαίως που απολαμβάνουν υψηλά όρια, γρήγορες συναλλαγές και 24/7 ζωντανή υποστήριξη. Με περισσότερους από 2 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, είναι μια πολύ γνωστή εταιρεία στον κλάδο των κρυπτογράφησης.

Το READ VET είναι πιθανώς ένα από τα πιο καυτά νομίσματα τώρα

7 – Αγορά Crypto στο Smartphone σας.

Οι χρήστες των iPhone και των τηλεφώνων Android μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από την πλατφόρμα για κινητά. Η χρηστικότητα του smartphone είναι η ίδια με την ιστοσελίδα του Changelly. Η εφαρμογή διαθέτει μηχανισμούς διαπραγμάτευσης σταθερού επιτοκίου και κυμαινόμενου επιτοκίου και επιτρέπει στους χρήστες να αγοράσουν οποιοδήποτε από τα κρυπτογράφηση που αναφέρονται σε τιμές πραγματικού χρόνου με πιστωτική κάρτα απευθείας από το smartphone τους.

Πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα στο Changelly?

Η διαδικασία αγοράς ψηφιακού νομίσματος στο Changelly είναι σχεδόν αβίαστη. Δεν απαιτείται επαλήθευση ταυτότητας για να ξεκινήσετε. Μόλις προσθέσετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, μπορείτε να περιηγηθείτε στη λίστα 140+ κρυπτονομισμάτων και να αγοράσετε οποιαδήποτε από αυτές. Η πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Τα κέρματά σας θα εμφανιστούν στο λογαριασμό σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Συμπέρασμα:

Οι χαμηλές χρεώσεις και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά καθιστούν την Changelly μια ιδανική πλατφόρμα για αγορά και εμπόριο πάνω από 140 διαφορετικών κρυπτονομισμάτων που διατίθενται στην αγορά σήμερα. Ο μηχανισμός παρακολούθησης τιμών σε πραγματικό χρόνο θα σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή προσφορά, ενώ η επιλογή αγοράς κρυπτονομισμάτων με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες καθιστά τη διαδικασία γρήγορη, βολική και εύκολη για κάθε αρχάριο.

Σε περίπτωση που αναζητήσετε άλλες εναλλακτικές λύσεις για την αγορά κρυπτογράφησης με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, εδώ είναι ο βήμα προς βήμα οδηγός μας για το πώς μπορείτε να το κάνετε σήμερα. Βήμα προς βήμα Για να αγοράσετε κρυπτονομίσματα με πιστωτική κάρτα

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner