Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από την ανταλλαγή Crypto στο τηλέφωνό σας

Σήμερα, κάνουμε τα πάντα στα smartphone μας. Σκεφτείτε το, πόσο συχνά χρειάζεστε έναν υπολογιστή; Πάνω από το ήμισυ της παγκόσμιας κίνησης στο Διαδίκτυο έρχεται μέσω smartphone και στις αναπτυσσόμενες χώρες, ο αριθμός είναι ακόμη υψηλότερος. Έτσι, όταν πρόκειται για τον συναρπαστικό κόσμο της κρυπτογράφησης, πιθανότατα θα θέλετε να μπορείτε να κάνετε συναλλαγές στο τηλέφωνό σας. Η ουσία είναι ότι Η διαπραγμάτευση μέσω τηλεφώνου δεν είναι τόσο ασφαλής όσο αυτή σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Ωστόσο, το ευκολία πρόσβασης στο πορτοφόλι σας ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε αξίζει την αντιστάθμιση. Ακολουθήστε αυτές τις βασικές συμβουλές και θα κάνετε συναλλαγές κρυπτογράφησης στο τηλέφωνό σας σαν επαγγελματίας σε χρόνο μηδέν.

Πριν ξεκινήσετε

Οι άνθρωποι συχνά υποτιμούν τα smartphone τους. Δεν είναι πλέον μόνο ένα τηλέφωνο. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε τακτική κλήση; Είναι ένας υπολογιστής τσέπης με μια εκπληκτική σειρά λειτουργιών και λειτουργιών. Έχοντας αυτό υπόψη, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι με το τηλέφωνό σας έχετε πολύ δύναμη στα χέρια σας. Η πιο σημαντική ερώτηση που πρέπει να κάνετε είναι: πόσο σοβαρός είμαι ένας έμπορος?

 Υπάρχουν αμέτρητες εφαρμογές και πλατφόρμες που βασίζονται σε κινητές συσκευές στις οποίες έχετε πρόσβαση από το τηλέφωνό σας. Εάν είστε νέοι στο crypto και δοκιμάζετε απλώς τα νερά, μπορείτε να κάνετε σχεδόν ό, τι χρειάζεστε σε μια απλή εφαρμογή όπως το Binance και Κουκόιν. Και οι δύο είναι απλές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε και να ανταλλάσσετε νόμισμα. Διαθέτουν πολύ χαμηλές χρεώσεις και υπερηφανεύονται για τη φιλικότητα προς τον χρήστη.

Κάνοντας πιο σοβαρές συναλλαγές

Σκεφτείτε την κρυπτογράφηση όπως το χρηματιστήριο. Εάν έχετε λίγα αποθέματα, πιθανότατα να έχετε στείλει ειδοποιήσεις στο τηλέφωνό σας ή σε ορισμένες σχετικές εφαρμογές που παρακολουθούν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, τάσεις και ούτω καθεξής. Εάν είστε πιο σοβαρός έμπορος, θα θέλατε να έχετε τέτοιου είδους εφαρμογές και για την αγορά κρυπτογράφησης. Για όσους θέλουν απλώς να παρακολουθούν μεμονωμένα νομίσματα και να κάνουν έρευνα, Χαρτοφυλάκιο είναι ένα από τα καλύτερα. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και εντελώς δωρεάν και μπορείτε να παρακολουθείτε έως και 3000 διαφορετικά νομίσματα. Επίσης, δεν ωθεί υπερβολικά τις διαφημίσεις και διαθέτει μια σταθερή ροή RSS, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τις ειδήσεις του κλάδου.

READ Emerging Cloud Server Cryptocurrency Mining Service Splitt Εμπειρία ταχείας ανάπτυξης, προσελκύει δέκα χιλιάδες επενδυτές σε λιγότερο από τρεις μήνες

 Ωστόσο, εάν μπαίνετε ακόμη πιο βαθιά στο crypto, τότε σίγουρα θα θέλετε να δείτε τον κύριο ανταγωνιστή του Blockfolio, Δέλτα. Δεδομένου ότι το Blockfolio είναι εντελώς δωρεάν, δεν υπάρχει λόγος να μην χρησιμοποιήσετε και τα δύο και να δείτε ποια εμπειρία προτιμάτε. Αλλά με τη Delta, έχετε πολλές ακόμη δυνατότητες. Η Delta σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε πολλαπλά χαρτοφυλάκια, χρεώσεις συναλλαγών και χαρακτηριστικά μιας έκδοσης για υπολογιστές που συγχρονίζονται με την εφαρμογή τηλεφώνου. Η πρόσβαση στα τέλη διαπραγμάτευσης είναι κρίσιμη επειδή μπορείτε να κατανοήσετε πιο ακριβή το πραγματικό κόστος κάθε συναλλαγής.

Πρώτα η ασφάλεια

Το Cryptocurrency έχει μερικές φορές συγκριθεί με την Wild Wild West. Υπάρχουν κάποιες ομοιότητες. Έχετε χρυσές βιασύνες και ο περιστασιακός παράνομος ψάχνετε να ληστεύσετε νομίσματα από τα νέα στη σκηνή. Αλλά εκεί πρέπει να τελειώσει η σύγκριση. Το Crypto από τη φύση του έχει σχεδιαστεί για να είναι ασφαλές για τους χρήστες του. Και παρόλο που η αγορά μπορεί να είναι ασταθής, το ίδιο ισχύει και για το χρηματιστήριο. Εάν έχετε κάνει την εργασία σας και έχετε επενδύσει σε κέρματα που υποστηρίζονται από συμπαγείς ομάδες και την τελευταία τεχνολογία, είναι πιθανό να δείτε μια απόδοση της επένδυσής σας. 

Με αυτό είπε, θα θελήσετε να λάβετε ορισμένες προφυλάξεις ασφαλείας κατά την ανταλλαγή κρυπτογράφησης στο τηλέφωνό σας. Αρχικά, σκεφτείτε το πορτοφόλι του τηλεφώνου και του κινητού σας με τον ίδιο τρόπο που σκέφτεστε για το πραγματικό πορτοφόλι σας. Δεν θα κουβαλούσατε όλα τα χρήματά σας, έτσι; Εάν έχετε αρχίσει να επενδύετε πολύ σε κέρματα, τότε σίγουρα θα θέλετε ένα πορτοφόλι υλικού όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε το μεγαλύτερο μέρος του νομίσματος σας. Μεταφέρετε μόνο το ίδιο ποσό στο πορτοφόλι κρυπτογράφησης που θα νιώθετε άνετα να μεταφέρετε στο φυσικό σας πορτοφόλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ Το KPMG προτείνει ότι οι Η.Π.Α. καταναλωτές είναι όλο και περισσότερο πρόθυμοι να χρησιμοποιούν blockchain και cryptocurrency

Έχετε επιλογές εδώ. Μπορείτε είτε να κάνετε την κύρια συναλλαγή σας στην επιφάνεια εργασίας με ένα κρύο, πορτοφόλι υλικού. Αυτό είναι καλύτερο για λιγότερο σοβαρούς εμπόρους που έχουν λίγο επιπλέον χρόνο για να αντιδράσουν στις αλλαγές στην αγορά. Αυτοί οι πιο σοβαροί θα θέλουν να επενδύσουν σε ένα πορτοφόλι υλικού που μπορεί να συνδυαστεί με μια φορητή συσκευή. Ξεκινώντας από περίπου $ 100, το TREZOR One είναι ένα βασικό πορτοφόλι που είναι μια καλή συσκευή για την αρχή. Η TREZOR είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες στην αγορά, αλλά υπάρχουν αρκετοί άλλοι ανταγωνιστές εκεί έξω. Συνολικά, αυτή είναι η κατεύθυνση που θα θέλατε να ακολουθήσετε μόλις μπείτε σε βαρύτερες επενδύσεις.

Χρησιμοποιήστε ένα VPN

ο Αγορά VPN έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Και δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου κατανοούν την ανάγκη να παραμείνουν ασφαλείς στο διαδίκτυο. Η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης είναι ένας από τους τομείς στους οποίους η χρήση ενός VPN θεωρείται απαραίτητη. 

Ένα VPN λειτουργεί ως ένα ισχυρό επίπεδο ασφάλειας. Κρύβει την IP ενός χρήστη, κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα που αποστέλλονται στο διαδίκτυο και συμβάλλει στην υπερνίκηση του γεωγραφικού αποκλεισμού. Λάβετε υπόψη το γεγονός ότι δεν πρέπει ποτέ να εμπιστεύεστε μια δωρεάν υπηρεσία VPN, καθώς αυτές μπορεί να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό, ειδικά όταν πρόκειται για τόσο σοβαρά ζητήματα όπως τα κρυπτονομίσματα. NordVPN προσφέρει όλη την ασφάλεια που μπορεί να χρειαστεί ο έμπορος κρυπτογράφησης.

Ο σωστός τρόπος ανταλλαγής κρυπτογράφησης στο τηλέφωνό σας

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να επωφεληθείτε από τα θαύματα της κρυπτογράφησης παρά από το διαπραγμάτευση στο τηλέφωνό σας. Εάν είστε βέβαιοι ότι ακολουθείτε αυτά τα βήματα, μπορείτε να το κάνετε με ασφάλεια και να γίνετε ενεργό μέλος της κοινότητας κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner