Ποια είναι τα 10 πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Ψάχνετε για τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο; Συνέχισε να διαβάζεις. Θα εξηγήσουμε ποια είναι τα κορυφαία 10 πιο δημοφιλή κρυπτογράφηση και πώς μπορείτε να ξεκινήσετε την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με στοιχεία από το Αρχή οικονομικής συμπεριφοράς (FCA), γύρω 2,6 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αγοράσει κρυπτογράφηση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό είναι σχεδόν το 4% του ενήλικου πληθυσμού – μια στατιστική που τοποθετεί σταθερά τη Βρετανία ως μία από τις 10 πιο φιλικές προς την κρυπτογράφηση χώρες στον κόσμο.

Και αυτό δεν είναι το μόνο «κορυφαίο 10» που μας ενδιαφέρει. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε ποια είναι τα 10 πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πάνω από μια δεκαετία από την κυκλοφορία του Bitcoin, αυτά τα νομίσματα δελεάζουν όλο και περισσότερους επενδυτές στον κόσμο των εικονικών περιουσιακών στοιχείων. Αυτό σημαίνει ότι αν αναζητάτε την επόμενη επενδυτική σας ευκαιρία στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα είστε σε καλή παρέα. Αλλά γιατί ακριβώς είναι τόσο δημοφιλείς?

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί τόσα πολλά έμποροι στο Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισαν να προσθέσουν αυτά τα κρυπτονομίσματα στο χαρτοφυλάκιό τους. Είτε αναζητάτε τις καλύτερες επενδύσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2021 είτε απλώς θέλετε να παρακολουθείτε τις τάσεις κρυπτογράφησης, θα βρείτε κάτι που ενδιαφέρει στη λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα 10 πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο

1. Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin είναι γνωστό ως «ο βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων» – και για καλό λόγο. Από τότε που κυκλοφόρησε από το μυστηριώδες Satoshi Nakamoto το 2009, διατηρεί το στέμμα του ως το πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση στον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι είναι η κορυφαία επιλογή για επενδυτές κρυπτογράφησης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τη στιγμή της σύνταξης, το Bitcoin έχει κεφαλαιοποίηση της αγοράς 302,165,391,228 $ και τιμή 16,299 $. Κάθε διακριτικό Bitcoin δημιουργείται μέσω μιας διαδικασίας γνωστής ως εξόρυξη – ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο οι έμποροι μπορούν να προσθέσουν συναλλαγές στο blockchain. Αυτό λειτουργεί χρησιμοποιώντας ένα αλγόριθμος απόδειξης εργασίας. Πριν από τη δημιουργία ενός νέου Bitcoin, ένας έμπορος πρέπει να λύσει έναν υπολογιστικό παζλ για να επαληθεύσει κάθε συναλλαγή. Εάν το λύσουν σωστά, λαμβάνουν έναν ορισμένο αριθμό Bitcoin ως ανταμοιβή.

Αλλά η εξόρυξη δεν είναι ο μόνος τρόπος απόκτησης Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορείτε απλά να αγοράσετε Bitcoin με χρήματα fiat (GBP) σε ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων όπως η μεσιτεία πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων eToro. Μπορείτε ακόμη και να κερδίσετε Bitcoin παίζοντας συγκεκριμένα βιντεοπαιχνίδια!

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το Bitcoin είναι το πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι απλώς το γεγονός ότι «έφτασε πρώτα». Ως το πρώτο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, είναι καλύτερα καθιερωμένο από πολλά από τα altcoins (εναλλακτικά cryptos) που έκτοτε ξεπήδησαν στην αγορά.

Αφού διοργάνωσε μια μελέτη νωρίτερα αυτό το έτος, η FCA διαπίστωσε ότι το Bitcoin είναι μακράν το πιο αναγνωρισμένο crypto στο Ηνωμένο Βασίλειο. 78% των ερωτηθέντων τους είχαν ακούσει για Bitcoin, ενώ μόνο το 22% είχαν ακούσει για τη δεύτερη πιο ευρέως αναγνωρισμένη κρυπτογράφηση – Libra του Facebook. Αυτό είναι ένα τεράστιο άλμα, που δείχνει ότι το Bitcoin έχει εισέλθει στη δημόσια συνείδηση ​​πολύ πιο επιτυχημένα από τους ανταγωνιστές του.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το Bitcoin είναι τόσο δημοφιλές στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι το γεγονός ότι εμφανίστηκε λίγο μετά το Παγκόσμια οικονομική κρίση το 2007-8. Μεταξύ του πρώτου τριμήνου του 2008 και του 2ου τριμήνου του 2009, η οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου συρρικνώθηκε κατά περισσότερο από 6%, οδηγώντας πολλούς ανθρώπους να δυσπιστούν σε κεντρικά διοικητικά όργανα και μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως τράπεζες και δανειστές. Όταν το Bitcoin έφτασε στη σκηνή το 2009, η κρυπτογράφηση φάνηκε ξαφνικά μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στη συγκέντρωση του τομέα.

Θα σκεφτόσασταν Αγορά BTC, το πιο δημοφιλές Crypto στο Ηνωμένο Βασίλειο?

2. Ethereum (ETH)

Το Ethereum είναι το δεύτερο μεγαλύτερο cryptocurrency στον κόσμο, με τρέχον ανώτατο όριο αγοράς 51,507,291,691 $ και τιμή 454 $. Σύμφωνα με τα δεδομένα της FCA, είναι επίσης η τέταρτη πιο αναγνωρισμένη κρυπτογράφηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς το 17% των ερωτηθέντων τους ανέφεραν ότι το είχαν ακούσει πριν.

Το Ethereum είναι μια πλατφόρμα blockchain που χρησιμοποιεί έξυπνες συμβάσεις για την πραγματοποίηση συναλλαγών. Τα έξυπνα συμβόλαια είναι αυτόματα συμβόλαια που κωδικοποιούν τους συγκεκριμένους όρους της συμφωνίας, όπως η τιμή που πληρώνετε και σε ποιον πληρώνετε. Όπως και η διαδικασία εξόρυξης Bitcoin, αυτό καθιστά το σύστημα πληρωμών απίστευτα διαφανές και σημαίνει επίσης ότι οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να περάσουν από τρίτους οργανισμούς όπως τράπεζες.

Από τότε που το Ethereum κυκλοφόρησε μέσω ενός ICO (Initial Coin Offering) το 2014, ήταν ένα από τα αγαπημένα του Bitcoin και η απόδοσή του αυξάνεται σταθερά. Παρέμεινε ισχυρό κατά τη διάρκεια του 2020, παρά την παύση λειτουργίας σε ολόκληρη τη βιομηχανία, η οποία ήρθε με τη μορφή πανδημίας κοροναϊού. Στην πραγματικότητα, πολλοί επενδυτές πιστεύουν ότι το Ethereum σύντομα θα προσπεράσει το Bitcoin ως το πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση στον κόσμο.

Ethereum εναντίον Bitcoin: Είναι το Ethereum καλύτερη επένδυση από το Bitcoin?

Η τιμή ενός κρυπτονομίσματος επηρεάζεται άμεσα από το όριο αγοράς του. Ο όρος «όριο αγοράς» είναι σύντομος για την κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Αυτό αναφέρεται στη συνολική αγοραία αξία ενός περιουσιακού στοιχείου – σε αυτήν την περίπτωση, σε κρυπτογράφηση. Τα κρυπτονομίσματα είναι φημισμένα ευμετάβλητα, έτσι το όριο αγοράς μπορεί να αλλάξει γρήγορα. (Απλώς ρίξτε μια ματιά πίσω φέτος: το συνολικό όριο της αγοράς κρυπτογράφησης έφτασε τα 380 δισεκατομμύρια δολάρια τον Αύγουστο, το οποίο συνιστούσε ανάκαμψη σχεδόν 180 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τον Απρίλιο).

Μπορείτε να επεξεργαστείτε το ανώτατο όριο αγοράς ενός κρυπτονομίσματος χρησιμοποιώντας το ακόλουθο άθροισμα: ο συνολικός αριθμός κερμάτων ή μαρκών που κυκλοφορούν x η τρέχουσα τιμή κάθε νομίσματος. Αυτό σημαίνει ότι καθώς αυξάνεται το ανώτατο όριο αγοράς του Ethereum, το ίδιο θα είναι και η τιμή του. Επειδή η ζήτηση για Ethereum αυξάνεται σταθερά, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι θα μπορούσε να φτάσει τις τιμές των 30.000 δολαρίων τα επόμενα χρόνια.

3. Μετρητά Bitcoin (BCH)

Λαμβάνοντας υπόψη τη δημοτικότητα του Bitcoin, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το τρίτο πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι το Bitcoin Cash. Αυτό το cryptocurrency ξεκίνησε το 2017 μετά από ανησυχίες σχετικά με την επεκτασιμότητα του Bitcoin (επίσης γνωστό ως «Bitcoin Core»), το οποίο έχει έναν πεπερασμένο αριθμό διακριτικών. Είναι ένα σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών peer-to-peer, το οποίο πήρε γρήγορα τη θέση του μεταξύ των 5 μεγαλύτερων κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, με πλέον ανώτατο όριο αγοράς 4.630.146.203 $.

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το Bitcoin Cash είναι ο πιο ενοχλητικός ανταγωνιστής του Bitcoin και έχουν μεταβεί από το Core στα Cash. Ο Roger Ver, ένας διακεκριμένος πρώιμος επενδυτής Bitcoin, τώρα προωθεί σταθερά το Bitcoin Cash. Τον Δεκέμβριο του 2018, είπε στο Ανεξάρτητος ότι η κρυπτογράφηση «απλώς λειτουργεί καλύτερα», εν μέρει χάρη στο γεγονός ότι έχει πολύ χαμηλότερα τέλη συναλλαγής από το Bitcoin.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένας Ουαλός ειδικός πληροφορικής που ονομάζεται James Howell είναι επίσης περήφανος υποστηρικτής του Bitcoin Cash. Ο Χάουελ έφτασε στα πρωτοσέλιδα το 2013 αφού πέταξε κατά λάθος έναν σκληρό δίσκο υπολογιστή που είχε αποθηκεύσει Bitcoins αξίας 4 εκατομμυρίων λιρών. Με τη σημερινή αξία, αυτό θα αξίζει ένα εκπληκτικό 50 εκατομμύρια £ – ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ήταν πρώιμος υιοθέτης του Bitcoin Core, άλλαξε επίσης στο BCH, ισχυριζόμενος ότι είναι πολύ πιο κατάλληλο για καθημερινές συναλλαγές.

Με αυτά τα επιχειρήματα να γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα, πολλοί άνθρωποι που αναζητούν προβλέψεις κρυπτογράφησης 2021 πιστεύουν ότι το BCH πρόκειται να γίνει ακόμη πιο δημοφιλές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η μελέτη FCA διαπίστωσε ότι το 20% των ερωτηθέντων στο Ηνωμένο Βασίλειο είχαν ήδη ακούσει για Bitcoin Cash. Θα μπορούσε αυτός ο αριθμός να αυξηθεί τα επόμενα χρόνια;?

4. Litecoin (LTC)

Πρώτη κυκλοφορία το 2011, το Litecoin ήταν ένα από τα πρώτα altcoins στον κόσμο. Σχεδιάστηκε για να είναι μια φθηνότερη και ταχύτερη εναλλακτική λύση έναντι του Bitcoin, χρειάζοντας μόλις 2,5 λεπτά για να επεξεργαστεί ένα νέο μπλοκ σε αντίθεση με 10 λεπτά. Αυτή η ταχύτητα είναι εν μέρει γιατί παρέμεινε στην πρώτη λίστα των 10 πιο δημοφιλών κρυπτονομισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρά την 9η θέση στον υπόλοιπο κόσμο.

Ένα άλλο πλεονέκτημα για την πλατφόρμα Litecoin είναι το γεγονός ότι μπορεί να υποστηρίξει έως και 84 εκατομμύρια κέρματα. Η μέγιστη προσφορά Bitcoin είναι «μόλις» 21 εκατομμύρια, οπότε το Litecoin είναι πολύ πιο επεκτάσιμο. Έχει δείξει επίσης εντυπωσιακή ανάπτυξη στο παρελθόν. Αν και είναι σχεδόν το πιο bullish crypto (η τιμή του είναι κάτω από 70 $), αυξήθηκε περισσότερο από 8000% το 2017. Επιπλέον, πρόσφατα είχε νέα ανάπτυξη νωρίτερα αυτό το έτος.

Η κυκλοφορία του παιχνιδιού ρόλων LiteBringer, που τρέχει στο blockchain Litecoin, έχει προκαλέσει αύξηση του αριθμού των συναλλαγών Litecoin. Σύμφωνα με το Ίδρυμα Litecoin, οι συναλλαγές τριπλασιάστηκαν σε όγκο την εβδομάδα μετά την κυκλοφορία, με το 75% όλων των συναλλαγών να προκαλούνται τώρα από το παιχνίδι.

Αν ψάχνετε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα ήταν μια έξυπνη κίνηση να παρακολουθείτε την απόδοση της Litecoin. Καθώς το κατατάσσει μόνο στη λίστα των 10 κορυφαίων κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, ορισμένοι επενδυτές μπορεί να το παραβλέψουν – αλλά οι πρόσφατες εξελίξεις του πρέπει να το τοποθετήσουν στο ραντάρ σας.

5. Dash (DASH)

Η Dash θέλει να κάνει το cryptocurrency πιο χρησιμοποιήσιμο σε καθημερινή βάση. Ξεκίνησε τη ζωή του ως Xcoin το 2014, προτού μετατραπεί σε Darkcoin. Η επωνυμία στο portmanteau “Dash” ήταν μια προσπάθεια να ενισχυθεί αυτό το κρυπτογράφηση – ψηφιακά μετρητά.

Επί του παρόντος, η Dash έχει ανώτατο όριο αγοράς 777.955.628 $ και τιμή 79 $. Μπορεί να είναι το 28ο μεγαλύτερο κρυπτονομίσματα στον κόσμο, αλλά η πρακτικότητα και οι δυνατότητές του το καθιστούν άξιο μιας θέσης στη λίστα των κορυφαίων 10 πιο δημοφιλών κρυπτονομισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως το Litecoin και το Bitcoin Cash, το Dash δημιουργήθηκε για να λύσει μερικά από τα προβλήματα που μαστίζουν την τεχνολογία Bitcoin. Αυτά περιλαμβάνουν την αργή ταχύτητα, τα υψηλά τέλη συναλλαγής και την αδυναμία επεξεργασίας πολλών συναλλαγών ταυτόχρονα.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες καθιστούν το Bitcoin ακατάλληλο για χειρισμό καθημερινών πληρωμών. Οι ιδρυτές του Dash σκόπευαν να κάνουν τα ψηφιακά μετρητά πραγματικότητα, με άμεσες μεταφορές και πολύ χαμηλές χρεώσεις (0,10 $). Εάν αναρωτιέστε «είναι το Dash μια καλή επένδυση;», ίσως σας ενδιαφέρει να μάθετε ότι χιλιάδες διαδικτυακοί έμποροι δέχονται ήδη πληρωμές Dash στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχουν ακόμη και πολλά ATM Dash στα εμπορικά κέντρα του Λονδίνου!

6. Αστρικό (XLM)

Το Stellar κυκλοφόρησε το 2014 από τον Jed McCaleb, έναν από τους συνιδρυτές του Ripple. Πρόκειται για ένα αποκεντρωμένο δίκτυο πληρωμών ανοιχτού κώδικα, το οποίο αρχικά αναφέρθηκε ως «The Secret Bitcoin Project» πριν από την κυκλοφορία του.

Το εγγενές νόμισμα του αστέρα ονομάζεται το Μονάδα φωτισμού. Όπως η Ether τροφοδοτεί το Ethereum και το Ripple XRP τροφοδοτεί το RippleNet, το Lumen τροφοδοτεί το αστρικό δίκτυο και όλες τις λειτουργίες του. Έχει πολλές εντυπωσιακές εφαρμογές στον πραγματικό κόσμο, έχοντας κάνει μια σειρά συνεργασιών υψηλής ισχύος τα χρόνια από την κυκλοφορία της. Αυτά περιλαμβάνουν τη δημιουργία μιας διασυνοριακής εφαρμογής πληρωμών που ονομάζεται Deloitte Digital Bank, σε συνεργασία με τη Deloitte. ένα σύστημα πληρωμών με την IBM και τη συμπερίληψη διάφορων αρχών πληρωμών σε όλο τον κόσμο.

Πιο κοντά στο σπίτι, η Stellar κερδίζει επίσης επενδυτές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό οφείλεται στην αυξανόμενη ζήτηση για αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) υπηρεσίες, τις οποίες η Stella – και τα προϊόντα που έχει δημιουργήσει μέσω της σειράς συνεργασιών της – είναι ιδανικά τοποθετημένη για να γεμίσει.

7. Κυματισμός (XRP)

Το Ripple ήταν πάντα μια ισχυρή επιλογή για εμπόρους που αναζητούν τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το εγγενές του νόμισμα, το Ripple XRP, έχει σταθερά αποδόσεις από τότε που κυκλοφόρησε το 2012. Ωστόσο, το 2017 ήταν μια ιδιαίτερα ξεχωριστή χρονιά – το Ripple αυξήθηκε κατά 36.000%!

Το XRP είναι επί του παρόντος το τέταρτο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση στον κόσμο, με ανώτατο όριο αγοράς 12.393.914.767 $ και τιμή μόλις 0,27 $. Η χαμηλή τιμή του έχει προσελκύσει επενδυτές από όλο τον κόσμο, αλλά υπάρχει και ένας άλλος βασικός λόγος για τον οποίο οι βρετανοί επενδυτές μπορεί να θέλουν να εξετάσουν το ενδεχόμενο προσθήκης XRP στο χαρτοφυλάκιό τους.

Σε αντίθεση με τα πλήρως αποκεντρωμένα κρυπτονομίσματα, η Ripple έχει συνεργαστεί με μια ποικιλία μεγάλων ιδρυμάτων. Αυτό συμβαίνει επειδή είχε αρχικά σχεδιαστεί για να διευκολύνει τις τράπεζες και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις να στέλνουν διασυνοριακές πληρωμές σε πραγματικό χρόνο.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επένδυσης στο Ripple, θα είναι εκατομμυριούχος δημιουργός?

Επειδή έχει την υποστήριξη μεγάλων εταιρειών όπως οι J.P Morgan και Santander, πολλοί ειδικοί σε κρυπτονομίσματα πιστεύουν ότι η Ripple είναι πιο πιθανό να ξεπεράσει τυχόν κυβερνητικούς κανονισμούς που θα μπορούσαν να εισαχθούν για τον έλεγχο της χρήσης και της πώλησης κρυπτονομισμάτων στο εγγύς μέλλον..

8. Τέζος (XTZ)

Μετά από μια μακρά περίοδο απώλειας αξίας, η Tezos θα μπορούσε τελικά να ανέβει στα επίπεδα δημοτικότητας που απολάμβανε κατά την κυκλοφορία της. Όταν το δίκτυο blockchain άνοιξε μέσω ICO το 2017, συγκέντρωσε απίστευτα 232 εκατομμύρια δολάρια – μια επένδυση που έσπασε τα παγκόσμια ρεκόρ τότε! Και παρά την βραχώδη απόδοσή της τα τελευταία χρόνια, η Tezos παρέμεινε ένα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα επιλογής για εμπόρους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το crypto έχει λάβει υψηλές βαθμολογίες σε ελέγχους, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το Tezos’s on-chain διακυβέρνηση Το μοντέλο σημαίνει ότι προστατεύεται καλά από ζητήματα όπως το «εγωιστικό ψήσιμο» (αλλιώς γνωστό ως «εγωιστικό εξόρυξη») και οι αναδιοργανώσεις αλυσίδων. Αυτό το επίπεδο ασφάλειας θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τον οποίο η Tezos εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αν ψάχνετε για τάσεις κρυπτονομισμάτων που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες, παρακολουθήστε την Tezos τους επόμενους μήνες. Επιλέχθηκε πρόσφατα από τον χρηματοοικονομικό όμιλο Elevated Returns (ER) για να φιλοξενήσει διακριτικές προσφορές σε επενδυτές ακινήτων. Καθώς αυξάνεται η ζήτηση για DeFi, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η Tezos κατευθύνεται για καλύτερα πράγματα καθώς οι έμποροι του Ηνωμένου Βασιλείου κοιτάζουν μπροστά στο 2021.

επενδύστε σε tezos

9. Cardano (ADA)

Επί του παρόντος, στην ένατη θέση στη λίστα των κορυφαίων 10 κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, το Cardano είναι ένα απόδειξη του πονταρίσματος πλατφόρμα blockchain. Με ανώτατο όριο αγοράς $ 3.192.136.382, η Cardano ιδρύθηκε από έναν από τους συνιδρυτές του Ethereum, από τότε που κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο..

Το εγγενές νόμισμα του Cardano αναφέρεται ως το ADA, που χρησιμοποιείται για την αποστολή και τη λήψη διασυνοριακών ψηφιακών χρημάτων. Όπως το Ethereum, χρησιμοποιεί έξυπνα συμβόλαια – ωστόσο, ένας από τους λόγους για τους οποίους το Cardano είναι τόσο δημοφιλές στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι το γεγονός ότι έχει σχεδιαστεί για να ξεπεράσει ορισμένα από τα προβλήματα που εμπόδισαν τόσο το Ethereum όσο και το Bitcoin.

Ως κρυπτογράφηση τρίτης γενιάς, η Cardano μπόρεσε να δει πού έχουν ανταγωνιστεί οι ανταγωνιστές της και βελτιώνει ανάλογα τη δική της προσφορά. Εξαιτίας αυτού, πολλοί έμποροι στο Ηνωμένο Βασίλειο βλέπουν το Cardano ως πολύ ισχυρότερη επένδυση. Μπορεί να είναι λιγότερο καθιερωμένο για τώρα, αλλά μακροπρόθεσμα, μπορεί να είναι σε θέση να πετύχει όπου οι προσφορές πρώτης γενιάς αποτυγχάνουν. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό το έκανε ένα από τα 10 πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

10. IOTA (MIOTA)

Το τελευταίο κρυπτογράφηση στη λίστα με τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι το IOTA. Αυτό το ανοιχτό λογισμικό καθιερώθηκε το 2015 για να διευκολύνει τις συναλλαγές μεταξύ υπολογιστών στο Το διαδίκτυο των πραγμάτων δίκτυο. Το ανώτατο όριο αγοράς είναι επί του παρόντος 703.892.418 $ και η τιμή του είναι 0,25 $.

Ο αλγόριθμος απόδειξης εργασίας που χρησιμοποιεί η IOTA για την επαλήθευση συναλλαγών σημαίνει ότι δεν υπάρχουν χρεώσεις μεταφοράς. Αυτό είναι ένα τεράστιο όφελος για εκείνους του κλάδου IoT, ο οποίος παραδοσιακά μαστίζεται με υψηλές χρεώσεις συναλλαγών. Ωστόσο, η IOTA υπέστη πολλές απόπειρες πειρατείας που έχουν προκαλέσει σημαντική διακοπή λειτουργίας τα τελευταία χρόνια.

Παρόλο που αυτό δεν έχει κλονίσει υπερβολικά τη δημοτικότητά του στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτό το crypto είναι ίσως πιο κατάλληλο για έμπειρους επενδυτές που έχουν αναπτύξει μια πρακτική εμπορικής στρατηγικής και έχουν ισχυρή διαχείριση κινδύνου..

Έτοιμο να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο?

Για να ξεκινήσετε να διαπραγματεύεστε ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, το πρώτο σας βήμα είναι να βρείτε έναν αξιόπιστο μεσίτη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η πλατφόρμα μεσιτείας πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων eToro προσφέρει όλα τα κρυπτονομίσματα που περιλαμβάνονται σε αυτήν τη λίστα. Πλήρως ρυθμιζόμενο από το FCA, είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους κρυπτογράφησης χάρη στη δημοφιλή λειτουργία CopyTrader. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις επενδυτικές αποφάσεις άλλων εμπόρων σε πραγματικό χρόνο και να αντιγράφετε αυτόματα τη στρατηγική τους.

Συνολικά, Αντιγραφή συναλλαγών στο eToro είναι ιδανικό για όσους από εσάς θέλετε να ανταλλάξετε δημοφιλή κρυπτογράφηση, αλλά δεν έχετε καμία γνώση ή εμπειρία για το πώς λειτουργεί το εμπόριο.

Εάν είστε έτοιμοι να αρχίσετε να διαπραγματεύεστε μερικά από τα κορυφαία δημοφιλή κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, προτείνουμε να εξερευνήσετε το eToro. ο Κορυφαίος μεσίτης στο Ηνωμένο Βασίλειο σας επιτρέπει να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα καθώς και να ανταλλάσσετε ζεύγη fiat-to-crypto και crypto-cross.

Λοιπόν, τι περιμένετε? Εξερευνήστε την διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών του eToro, εξετάστε τους κινδύνους και ξεκινήστε να διαπραγματεύεστε τα πιο δημοφιλή cryptos σήμερα!

eToro – Αγοράστε τα καλύτερα κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ακόμη και τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι εγγυημένα ότι θα σας αποφέρουν κέρδη. Πάντα να πραγματοποιείτε τη δέουσα επιμέλεια πριν από την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Βασικά σημεία

 • Περίπου 2 εκατομμύρια άνθρωποι διαθέτουν κρυπτογράφηση στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Το Bitcoin είναι το πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Σύμφωνα με την FCA, το 78% των ερωτηθέντων έχουν ακούσει για το Bitcoin
 • Η ζήτηση για αποκεντρωμένο νόμισμα αυξήθηκε μετά την οικονομική κρίση
 • Το 17% των ερωτηθέντων FCA έχουν ακούσει για το Ethereum
 • Πολλοί επενδυτές πιστεύουν ότι το Bitcoin Cash είναι καλύτερο από το Bitcoin Core
 • Η κυκλοφορία του LiteBringer ενισχύει τη δημοτικότητα του Litecoin στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Τα Dash ATMs εμφανίστηκαν στα εμπορικά κέντρα του Λονδίνου
 • Η ζήτηση του Ηνωμένου Βασιλείου για αποκεντρωμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες αυξάνεται
 • Οι συνεργασίες υψηλού προφίλ μπορούν να ενισχύσουν τη δημοτικότητα ενός κρυπτονομίσματος
 • Τα κρυπτονομίσματα τρίτης γενιάς μπορούν να βελτιωθούν στις πρώτες προσφορές

Περαιτέρω ανάγνωση:

Κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα για επένδυση το 2021

Πρόβλεψη τιμής Bitcoin: Πόσο θα αξίζει το Bitcoin το 2021 και μετά?

Τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στις ΗΠΑ

Κρυπτονομίσματα για παρακολούθηση και αποφυγή

Πώς να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα με $ 100

Τα πιο σημαντικά κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί τα 10 πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν κερδίσει τη φήμη τους. Από τη βασιλεία του Bitcoin έως την εμφάνιση μεγάλων altcoins, αυτά τα κρυπτονομίσματα ενισχύουν χαρτοφυλάκια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ποιο θα πρέπει να επιλέξετε?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner