10 τολμηρές προβλέψεις τιμών Bitcoin για το 2021

Contents

10 μεγάλες προβλέψεις για το Bitcoin το 2021:

1: Το Bitcoin θα μπορούσε να δει μια πτώση παρόμοια με αυτή του 2017

2: Το Bull Run θα μπορούσε να διαρκέσει πολύ περισσότερο

3: Το Bitcoin θα συνεχίσει να απειλεί το χρυσό ως κατάστημα αξίας

4: Το Bitcoin προβλέπεται να χάσει όλη την αξία του

5: Πρόβλεψη απόθεμα σε ροή σε καλό δρόμο

6: Οι θεσμικοί επενδυτές θα μπορούσαν να αυξήσουν την τιμή

7: Το Bitcoin θα μπορούσε να σπάσει 300.000 $

8: Τα ιδρύματα θα συνεχίσουν να υιοθετούν το Bitcoin ως αποθεματικό περιουσιακό στοιχείο

9: Το Bitcoin θα συνεχίσει να βλέπει μαζική υιοθέτηση

10: Το Bitcoin θα οδηγήσει τη χρέωση των κρυπτονομισμάτων στο παγκόσμιο κοινό

Το Bitcoin ήταν εδώ πριν, περισσότερες από μία φορές. Το 2017, είδαμε το Bitcoin να ανεβαίνει και να ξεσπάει μέσα από το φράγμα τιμών των 20.000 $. Οι επενδυτές γιόρτασαν, αλλά το bull bull τελείωσε με ριπή οφθαλμού και η τιμή του Bitcoin μειώθηκε.

Μέχρι το τέλος του έτους, το cryptocurrency διαπραγματεύτηκε στα 4000 $ και όλη η ευφορία είχε εξατμιστεί. Αυτή τη φορά υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία, με τους επενδυτές να προβλέπουν ότι το Bitcoin δεν θα δει πτώση όπως αυτή που γνώρισε το 2017.

Το Bitcoin προσελκύει επίσης σημαντικό θεσμικό ενδιαφέρον, με τους επενδυτές να προβλέπουν ότι η κρυπτογράφηση θα δει μια συνεχή αύξηση της αξίας. Έτσι, έχοντας όλα αυτά κατά νου, εδώ είναι μερικές προβλέψεις Bitcoin για το 2021.


10 προβλέψεις τιμών Bitcoin για το 2021:

Πρόβλεψη Bitcoin # 1: Το Bitcoin θα μπορούσε να δει μια πτώση παρόμοια με αυτή του 2017

Υπάρχει μια αίσθηση deja vu μεταξύ των επενδυτών σχετικά με την αστρική απόδοση του Bitcoin.

Οι επενδυτές διαχωρίζονται όταν πρόκειται για το Bitcoin που διατηρεί την ανάπτυξή του ή βιώνει μια δραματική πτώση της τιμής. Μια έρευνα που διεξήχθη από το Finder.com διαπίστωσε ότι το 52% των ερωτηθέντων πίστευαν ότι το Bitcoin θα μπορούσε να παρουσιάσει πτώση αξίας παρόμοια με το 2017 και να χάσει πάνω από τη μισή αξία του. Ωστόσο, ορισμένοι εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι αυτή η αύξηση των τιμών είναι εδώ για να μείνει, χάρη σε παράγοντες όπως το θεσμικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα: Τι θα αυξήσει την τιμή του Bitcoin το 2021?

Πρόβλεψη Bitcoin # 2: Το Bull Run θα μπορούσε να διαρκέσει πολύ περισσότερο

Οι επενδυτές και οι ειδικοί πιστεύουν ότι η τρέχουσα bull bull δεν είναι απλώς μια λάμψη στο ταψί και μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο. Το Bitcoin προβλέπεται να συνεχίσει να αυξάνεται στην αποτίμηση για τα περισσότερα από το 2021, ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι θα μπορούσε να αγγίξει 100.000 $ μέχρι το τέλος του 2021 και 300.000 $ μέχρι το τέλος του 2022.

Πρόβλεψη Bitcoin # 3: Το Bitcoin θα συνεχίσει να απειλεί το χρυσό ως κατάστημα αξίας

Το Bitcoin θα συνεχίσει να απειλεί τον χρυσό ως αποθήκη αξίας το 2021. Το Bitcoin είναι πιο λειτουργικό από το χρυσό, δεδομένου ότι διαπραγματεύεται ψηφιακά. Ο χρυσός σημείωσε σημαντικές απώλειες το 2020, χάνοντας σχεδόν 9% από τον Ιούλιο.

Το Bitcoin, την ίδια περίοδο, κέρδισε 65% αξία. Το Bitcoin κερδίζει επίσης δημοτικότητα μεταξύ των βασικών επενδυτών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Οι Millennials προτιμούν επίσης το Bitcoin ως αποθήκη αξίας παρά χρυσό. Ο ρυθμός με τον οποίο το Bitcoin κερδίζει αξία θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον χρυσό ως αποθήκη αξίας εντελώς, αν και αυτό δεν είναι πιθανό να συμβεί αμέσως.

Πρόβλεψη Bitcoin # 4: Το Bitcoin προβλέπεται να χάσει όλη την αξία του

Ορισμένες προβλέψεις Bitcoin δείχνουν ένα πιο τρομερό αποτέλεσμα ότι το κρυπτογράφηση θα χάσει όλη την αξία του. Ορισμένοι επενδυτές όπως ο Jeff Schumacher, ιδρυτής της BCG Digital Ventures, προβλέπουν ότι η αξία του Bitcoin θα μπορούσε να πέσει στο μηδέν.

Η πεποίθηση είναι ότι το Bitcoin είναι μια εξαιρετική τεχνολογία, αλλά όχι ένα νόμισμα. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ακραία πρόβλεψη, επειδή το Bitcoin συνέχισε να εκτιμά την αξία του.

Πρόβλεψη Bitcoin # 5: Πρόβλεψη απόθεμα σε ροή σε καλό δρόμο

Η πρόβλεψη Stock-To-Flow είναι ένας δείκτης που έχει αντιμετωπίσει κάποιο σκεπτικισμό, ωστόσο, σύμφωνα με τον δημιουργό του μοντέλου, το μοντέλο Stock-To-Flow του Bitcoin βρίσκεται σε καλό δρόμο. Το Σχέδιο Β προέβλεπε ότι το Bitcoin θα αγγίξει 100.000 δολάρια μέχρι το τέλος του 2021 και θα ωθήσει περισσότερα κέρδη το 2022. Η κρυπτογράφηση φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο για την εξάμηνη αποτίμηση.

Πρόβλεψη Bitcoin # 6: Οι θεσμικοί επενδυτές θα μπορούσαν να αυξήσουν την τιμή

Μετά από χρόνια σκεπτικισμού, τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ανοίγουν το Bitcoin. Το θεσμικό ενδιαφέρον θα μπορούσε να αυξήσει σημαντικά την τιμή του Bitcoin το επόμενο έτος. Η Coinbase ανέφερε ότι το 2020, η θεσμική της βάση περιουσιακών στοιχείων αυξήθηκε από 6 δισεκατομμύρια δολάρια σε 20 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πρόβλεψη Bitcoin # 7: Το Bitcoin θα μπορούσε να σπάσει 300.000 $

Σύμφωνα με ειδικούς, το Bitcoin σημείωσε αύξηση ρεκόρ το 2020 και αυτή η τάση πρόκειται να συνεχιστεί. Θα μπορούσαμε να δούμε το Bitcoin να σπάσει το φράγμα των 100.000 δολαρίων μέχρι το τέλος του 2021. Ορισμένες προβλέψεις έχουν ως αποτέλεσμα το Bitcoin να φτάσει τα 300.000 $ μέχρι το τέλος του 2022.

Πρόβλεψη Bitcoin # 8: Τα ιδρύματα θα συνεχίσουν να υιοθετούν το Bitcoin ως αποθεματικό περιουσιακό στοιχείο

Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μετατρέπουν ορισμένα από τα αποθέματά τους σε Bitcoin. Είναι πιθανό να δούμε περισσότερα ιδρύματα να κάνουν το ίδιο το 2021. Η JPMorgan Chase ανακοίνωσε πρόσφατα ότι είχε αγοράσει 100 εκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin. Η Microstrategy Inc ανακοίνωσε επίσης την αγορά 425 εκατομμυρίων δολαρίων σε Bitcoin. Άλλες εταιρείες ακολουθούν το παράδειγμά τους, το οποίο δείχνει πόσο ενδιαφέρον δημιουργεί το Bitcoin.

Πρόβλεψη Bitcoin # 9: Το Bitcoin θα συνεχίσει να βλέπει μαζική υιοθέτηση

Το Bitcoin αποκτά αποδοχή ως τρόπο πληρωμής. Πλατφόρμες όπως το PayPal ανακοίνωσαν ότι οι χρήστες της πλατφόρμας θα μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν bitcoin και να κάνουν αγορές χρησιμοποιώντας bitcoin. Αυτή η ανακοίνωση έδωσε πρόσβαση στο Bitcoin σε 350 εκατομμύρια χρήστες που χρησιμοποιούν το PayPal ως πλατφόρμα πληρωμών. Οι ανταγωνιστές του PayPal έχουν επίσης κάνει παρόμοιες ανακοινώσεις αυξάνοντας τη χρησιμότητα του Bitcoin ως τρόπο πληρωμής.

Πρόβλεψη Bitcoin # 10: Το Bitcoin θα οδηγήσει τη χρέωση των κρυπτονομισμάτων στο παγκόσμιο κοινό

Σε σύγκριση με το 2017, οι ειδικοί μιλούν τώρα για το Bitcoin με διαφορετικό τόνο. Εταιρείες, επενδυτές και άλλοι αναζητούν το Bitcoin για να διαφοροποιήσουν τα χαρτοφυλάκια τους. Αυτό φέρνει τη γενική υιοθέτηση πολύ πιο κοντά, και παράγοντες όπως η αποδυνάμωση του δολαρίου και η πανδημία έχουν καταστήσει το Bitcoin ένα περιουσιακό στοιχείο σε ζήτηση.

Διαβάστε περισσότερα:

Πόσο θα αξίζει το Bitcoin το 2021 και πέρα?

Θα μπορούσε το Bitcoin να φθάσει στην τιμή των 100K $ το 2021

συμπέρασμα

Οι περισσότερες προβλέψεις Bitcoin υποστηρίζουν ότι το κορυφαίο κρυπτονομίσμα πρόκειται να συνεχίσει το ράλι του έως το 2021. Η χρονιά θα έχει σημαντικό ενδιαφέρον για το Bitcoin, τόσο από επενδυτές όσο και από ρυθμιστικές αρχές. Είναι σαφές ότι η κρυπτογράφηση θα σημειώσει αύξηση του ποσοστού υιοθέτησης, η οποία θα αυξήσει μόνο την τιμή του Bitcoin. Με τους ειδικούς να προβλέπουν μια πρωτοποριακή χρονιά για το BTC, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε και να δούμε πώς ξετυλίγεται.

eToro – Καλύτερος μεσίτης για αγορά Bitcoin

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στη βιομηχανία Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map