Κορυφαία 10 πιο σημαντικά κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin

Σε αυτόν τον οδηγό, θα συζητήσουμε και θα προσδιορίσουμε τα κορυφαία κορυφαία κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin.

Ενδιαφέρεστε για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, αλλά είχατε αρκετή φήμη για το Bitcoin; Τότε αυτό είναι το σωστό μέρος για εσάς! Σε αυτό το άρθρο, θα προσδιορίσουμε και θα συζητήσουμε τα κορυφαία κορυφαία κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin.

Το Bitcoin μπορεί να είναι το πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση στην αγορά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι η μόνη επενδυτική σας επιλογή. Στην πραγματικότητα, ανάλογα με το στυλ συναλλαγών και το bankroll σας, η επένδυση Bitcoin ενδέχεται να μην είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Εάν επενδύετε σε κρυπτογράφηση για πρώτη φορά ή θέλετε να επεκτείνετε το χαρτοφυλάκιό σας, τότε θα πρέπει να κατανοήσετε τις πολυπλοκότητες των συναλλαγών altcoin και να μάθετε περισσότερα σχετικά με ορισμένα σημαντικά κρυπτονομίσματα που θα μπορούσαν ενδεχομένως να οδηγήσουν σε τεράστιες αποδόσεις.

Εάν θέλετε να βουτήξετε στην κρυπτογράφηση αγορά γρήγορα και εύκολα Ανταλλαγή eToro!

Ποια είναι λοιπόν τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για να επενδύσετε εκτός από το Bitcoin; Ποια είναι τα άλλα πιο σημαντικά κρυπτονομίσματα που μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλες αποδόσεις εκτός από το bitcoin?

Και ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για το Bitcoin; Και θα αυξηθούν τυχόν κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin; Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε και θα προσδιορίσουμε τα κορυφαία κρυπτονομίσματα εκτός από το bitcoin.

Τα κορυφαία 10 πιο σημαντικά κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin:

 1. Αιθέριο
 2. Litecoin
 3. Bitcoin μετρητά
 4. Κυματισμός
 5. Cardano
 6. Παύλα
 7. Κέρμα Binance
 8. ΝΕΟ
 9. Τέζος
 10. ΙΩΤΑ

Εδώ θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς και σημαντικές εναλλακτικές λύσεις Bitcoin, που είναι επίσης κερδοφόρα κρυπτονομίσματα:

1. Ethereum (ETH)

Το Ethereum είναι η νούμερο ένα εναλλακτική λύση για το Bitcoin, κατατάσσοντας τη δεύτερη μετά το Bitcoin όσον αφορά το όριο αγοράς.

Με ανώτατο όριο αγοράς 69.604.579.809 $ και 24ωρο όγκο συναλλαγών ύψους 26.493.964.879 $, Δεν είναι περίεργο που πολλοί επενδυτές βλέπουν το Ethereum ως ένα από τα πιο σημαντικά κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin και μια μεγάλη μακροπρόθεσμη επένδυση.

Είναι σαφές ότι η Ethereum έχει το προβάδισμα όσον αφορά την τεχνολογία, καθώς και κάποια εντυπωσιακή υποστήριξη από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι το Ethereum δημιουργήθηκε το 2015 όχι μόνο για να χρησιμεύσει ως ψηφιακό χρήμα αλλά ως αποκεντρωμένη πλατφόρμα που μπορεί να υποστηρίζει αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps) και έξυπνες συμβάσεις. Το Ethereum blockchain μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία νέων tokens και για την έναρξη έργων αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi).

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η Ethereum έχει κερδίσει την υποστήριξη μεγάλων χρηματοοικονομικών οργανισμών. Σωστά! Το Ethereum υποστηρίζει Amazon Web Services, Microsoft Azure, ακόμη και βοήθησε στην κυκλοφορία του ψηφιακού νομίσματος της JP Morgan.

Όχι μόνο αυτό, αλλά Οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της Ethereum πιστεύουν ότι το δίκτυο θα αποτελέσει τη βάση ενός νέου, αποκεντρωμένου Διαδικτύου που θα φέρει επανάσταση στα κοινωνικά μέσα, τη χρηματοοικονομική βιομηχανία και την προστασία δεδομένων. Στην πραγματικότητα, η Ethereum έχει ήδη μεταμορφώσει τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών. Όλοι θυμόμαστε ένα από τα πρώτα παιχνίδια που βασίζονται σε blockchain Crypto Kitties, σωστά?!

Είτε αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές ETH είτε να επενδύσετε στο Ethereum μακροπρόθεσμα, θα χαρείτε να μάθετε ότι σύμφωνα με ορισμένες προβλέψεις τιμών Το Ethereum μπορεί να απολαμβάνει σταθερή ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια.

Στην πραγματικότητα, πολλοί πιστεύουν ότι η έναρξη του Ethereum 2.0, που θα επικεντρωθεί στο στοίχημα, θα μπορούσε να γίνει ένας τεράστιος αυξητικός παράγοντας στο μέλλον αυτού του σημαντικού κρυπτονομίσματος. Το Ethereum είναι μια εξαιρετική επιλογή για επενδυτές για πρώτη φορά.

Έτοιμοι να επενδύσετε ETH?

2. Litecoin (LTC)

Συχνά αναφέρεται ως το ασήμι στο χρυσό του Bitcoin, το Litecoin είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά κρυπτονομίσματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη εκτός από το Bitcoin.

Στην πραγματικότητα, το Litecoin είναι ένας από τους πιο καθιερωμένους παίκτες στο χώρο της κρυπτογράφησης. Δημιουργήθηκε το 2011 από πτυχιούχο του MIT και πρώην μηχανικό της Google που ονομάζεται Charlie Lee, Το Litecoin είναι ένα αποκεντρωμένο λογισμικό рееr-tо-рееr сrурtосurrеnсу και open-ѕоurсе.

Είναι τεχνικά πολύ παρόμοιο με το Bitcoin καθώς επιτρέπει διασυνοριακές πληρωμές και χρησιμεύει ως ψηφιακό χρήμα.

Εχοντας πεί αυτό, Το Litecoin έχει τέσσερις φορές ταχύτερους χρόνους επεξεργασίας από το Bitcoin και δεν είναι αυτό που απαιτεί πολλούς πόρους, γεγονός που καθιστά τα τέλη συναλλαγών χαμηλότερα.

Επιπλέον, ο αλγόριθμος Scrypt της Litecoin είναι πιο ελκυστικός για τους ανθρακωρύχους από τον αλγόριθμο SHA-256 του Bitcoin, ο οποίος είναι επίσης ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τις επενδύσεις.

Αν και η φήμη γύρω από το Litecoin έχει μειωθεί σημαντικά με τα χρόνια, η αλήθεια είναι ότι το Litecoin είναι ένα από τα πιο ευρέως αποδεκτά κρυπτονομίσματα στον χρηματοπιστωτικό τομέα και είναι εδώ για να μείνει.

Λοιπόν, νομίζετε ότι αυτό Litecoin είναι μια καλή επένδυση?

3. Μετρητά Bitcoin (BCH)

Το Bitcoin Cash είναι αναμφίβολα ένα από τα 10 κορυφαία νομίσματα που πρέπει να λάβετε υπόψη εκτός από το Bitcoin.

στην πραγματικότητα, Το Bitcoin Cash είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πιρούνια του Bitcoin που δημιουργήθηκε το 2017 προκειμένου να επιλυθούν ζητήματα κλιμάκωσης του Bitcoin, ζητήματα που προκαλούνται από τη δημοτικότητα του Bitcoin.

Εάν είστε νέοι στο χώρο της κρυπτογράφησης, μην ξεχνάτε ότι το forking αναφέρεται σε θεμελιώδεις αλλαγές στο πρωτόκολλο ενός δικτύου blockchain.

Και αν εσείς, κρυπτογραφημένοι λάτρεις, αναρωτιέστε τι είναι ένα όνομα, τότε μην ξεχνάτε ότι παρόλο που το Bitcoin Cash έχει κάποια προβλήματα επωνυμίας, το Bitcoin Cash έχει μια πολύ σημαντική διάκριση από το Bitcoin. Το Bitcoin Cash εισήγαγε 8 φορές μεγαλύτερα μπλοκ, τα οποία αυξήθηκαν περαιτέρω στα 32 MB.

Όπως γνωρίζουμε, τα μεγαλύτερα μπλοκ επιτρέπουν την επεξεργασία περισσότερων συναλλαγών, γεγονός που οδηγεί σε χαμηλότερες χρεώσεις και γρηγορότερους χρόνους επεξεργασίας.

Επιπλέον, το Bitcoin Cash ενώνει τους υποστηρικτές του αρχικού οράματος του Bitcoin ως ψηφιακών μετρητών. Το Bitcoin Cash γίνεται αποδεκτό από περισσότερες από 5.000 τοποθεσίες παγκοσμίως και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για διαδικτυακές πληρωμές και αγορές.

Οι χρήσεις του δεν σταματούν εδώ! Το Bitcoin Cash επιτρέπει δωρεές για δημοφιλείς πλατφόρμες, όπως λύσεις WordPress και Point of Sale (PoS) για οργανισμούς.

Και ως το πιο δημοφιλές ο υποστηρικτής Roger Ver – ο Bitcoin Jesus – tweeted: «Το Bitcoin μπορεί να αντικαταστήσει το χρυσό. Το Bitcoin Cash μπορεί να αντικαταστήσει το fiat. “

Έτσι, με ανώτατο όριο αγοράς 8.040.705.458 δολαρίων, το Bitcoin Cash είναι ένα δημοφιλές πλεονέκτημα μεταξύ των εμπόρων και των επενδυτών της ημέρας της κρυπτογράφησης. Στην πραγματικότητα, η τιμή του Bitcoin Cash σημείωσε άνοδο άνω του 200% σε σύγκριση με το χαμηλότερο επίπεδο το 2020 και σύντομα μπορεί να κινηθεί πάνω από το ψυχολογικό επίπεδο των 500 $.

Σύμφωνα με ορισμένες αισιόδοξες προβλέψεις, η BCH θα μπορούσε να φτάσει τα 700 $ μέχρι τον Ιούλιο του 2021.

4. Κυματισμός (XRP)

Κατάταξη # 3 κατά ανώτατο όριο αγοράς, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Ripple είναι ένα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin.

Το Ripple είναι ταυτόχρονα ένα crypto και ένα δίκτυο, το οποίο χρησιμοποιείται για τη μεταφορά χρημάτων σε όλο τον κόσμο χωρίς την ανάγκη τρίτων. Στην πραγματικότητα, το Ripple είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα κρυπτονομίσματα για την εκτέλεση διασυνοριακών πληρωμών.

Με γρήγορους χρόνους επεξεργασίας περίπου 3-5 δευτερολέπτων και χαμηλά τέλη συναλλαγής, Η Ripple είναι ένας από τους κύριους ανταγωνιστές του τρέχοντος συστήματος SWIFT που χρησιμοποιείται από τις κεντρικές τράπεζες και τα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Τα μεγάλα νέα είναι ότι η Ripple απασχολείται σε περισσότερα από 100 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε 40 χώρες. και σύμφωνα με ορισμένες πηγές, γίγαντες όπως η VISA και η Western Union θα μπορούσαν σύντομα να δεχτούν το Ripple.

Το εγγενές νόμισμα της Ripple XRP (με πεπερασμένο νόμισμα 100 δισεκατομμύρια), διαπραγματεύεται στα $0,617. Σημειώστε ότι σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα, το Ripple δεν χρειάζεται να εξορύσσεται.

Μερικοί κερδοσκόποι πιστεύουν ότι η Ripple θα μπορούσε να κερδίσει κέρμα 25 $ το 2023. Έτσι, το Ripple είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους εμπόρους να αγοράσουν χαμηλά και να πουλήσουν υψηλά στο μέλλον.

Στο τέλος, η καλή επένδυση έχει να κάνει με την αξιολόγηση των κινδύνων. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε να ελαχιστοποιήσετε την έκθεση σε κίνδυνο ενώ ταυτόχρονα μεγιστοποιείτε τις πιθανότητες ανταμοιβής. Κυματισμός ταιριάζει τέλεια στο λογαριασμό. Τώρα μπορείτε να επενδύσετε σε αυτό το παγκόσμιο δίκτυο πληρωμών σε πραγματικό χρόνο με λιγότερα από 0,70 $ σε κέρμα. Έτσι, για μερικές εκατοντάδες δολάρια θα μπορούσατε να προσθέσετε ένα σημαντικό ποσό Ripple στο χαρτοφυλάκιό σας. Και όταν μπορείτε να αγοράσετε μεγάλες ποσότητες σε αυτό το είδος της τιμής, ακόμη και μια μέτρια ταύρος θα οδηγούσε σε μερικές ωραίες αποδόσεις.

Αξίζει τον κόπο!

5. Cardano (ADA)

Αν ψάχνετε για ένα μοναδικό κρυπτονομίσμα για να επενδύσετε φέτος, και μετά βάλτε το Cardano στη λίστα παρακολούθησής σας.

Το Cardano είναι η πρώτη πλατφόρμα που βασίζεται σε blockchain, η οποία αποσκοπεί στη βελτίωση προβλημάτων, όπως επεκτασιμότητα, διαλειτουργικότητα και υιοθέτηση κρυπτογράφησης.

Η ανάπτυξη της πλατφόρμας ξεκίνησε το 2015 από τους Jeremy Wood και Charles Hoskinson που εργάστηκαν πραγματικά στο οικοσύστημα Ethereum. Η πραγματική πλατφόρμα, που πήρε το όνομά της από τον μαθηματικό Gerolamo Cardano, κυκλοφόρησε το 2017.

Λόγω του στερεού του ερευνητικά ιδρύματα, Το Cardano συνδυάζει μια ποικιλία τεχνολογικών καινοτομιών. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κατά την αρχική προσφορά νομισμάτων, η ομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει 63 εκατομμύρια δολάρια.

Του δίκτυο δύο επιπέδων, Για παράδειγμα, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Cardano να ξεχωρίζει. Σημειώστε ότι το Cardano Settlement Layer (CSL) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον διακανονισμό πληρωμών και συναλλαγών, ενώ το Control Layer μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανάπτυξη έξυπνων συμβάσεων.

Η κινητική δύναμη του Cardano είναι ο Ouroboros. Όχι, όχι ο αρχαίος δράκος που δαγκώνει την ουρά του, αλλά ο αλγόριθμός του! Το Ouroboros χρησιμοποιεί ένα πρωτόκολλο δοκιμαστικής συμμετοχής που είναι λιγότερο ενεργειακό και πιο δημοκρατικό.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι σε αντίθεση με τα μοντέλα proof-of-work (PoW) που απαιτούν από τους ανθρακωρύχους να λύσουν περίπλοκα παζλ με βάση το πόσο ισχυρές είναι οι συσκευές τους, τα μοντέλα proof-of-stake (PoS) βασίζονται σε τυχαιοποίηση και πόσα έχουν στοιχηματίσει οι χρήστες.

Με πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα cryptos, Το Cardano αναφέρεται συχνά ως κρυπτογράφηση τρίτης γενιάς. Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι το Cardano μπορεί να προσπεράσει γίγαντες, όπως το Bitcoin και το Ethereum, ένα crypto πρώτης γενιάς και ένα crypto δεύτερης γενιάς, αντίστοιχα.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι το εγγενές νόμισμα του Cardano ADA πήρε το όνομά του από τον μαθηματικό Ada Lovelace. Η ADA έφτασε στα υψηλά όλων των εποχών τον Ιανουάριο του 2018 όταν έφτασε τα 1,22 $ ανά κέρμα.

Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι το ADA θα συνεχίσει να ανεβαίνει. Σύμφωνα με την Capital, για παράδειγμα, η ADA θα διαπραγματευτεί στα 1 $ φέτος.

Νομιζεις Cardano αξίζει να εξεταστεί?

6. Παύλα (DASH)

Το Dash είναι ένα άλλο κρυπτογράφηση που αξίζει να εξεταστεί. Το Dash περιγράφεται ως κρυπτογράφηση που σας δίνει την ελευθερία να μεταφέρετε τα χρήματά σας με όποιον τρόπο θέλετε. Πιάστε έναν καφέ, χωρίστε μια επιταγή ή πληρώστε τον λογαριασμό του τηλεφώνου σας. Το Dash μεταφέρει χρήματα οπουδήποτε, σε οποιονδήποτε, άμεσα, με λιγότερο από ένα λεπτό. “

Επιπλέον, σύμφωνα με τη Λευκή Βίβλο, Το Dash στοχεύει να βελτιώσει το Bitcoin, προσπαθώντας να βελτιώσει την ταχύτητα και το απόρρητο.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι το Dash κυκλοφόρησε το 2014 ως πιρούνι της Litecoin. Ωστόσο, ο Dash κατάφερε να διαχωριστεί και να αναπτυχθεί ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά, όπως ένα δίκτυο δύο επιπέδων με κόμβους με κίνητρα και αποκεντρωμένη διακυβέρνηση έργου.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Dash αρχικά ονομάστηκε XCoin, το οποίο άλλαξε σε Darkcoin. Ωστόσο, για να διατηρήσει την εικόνα του θετική και άσχετη με το Dark Web, το νόμισμα μετονομάστηκε σε Dash, από «ψηφιακό» και «μετρητά».

Αυτό δεν είναι τόσο εκπληκτικό γιατί, όπως γνωρίζουμε, ορισμένα cryptos έχουν χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση παράνομων ενεργειών και τροφοδοτούν το Silk Road, το οποίο έκλεισε το 2013.

Αν και η Dash δεν περιλαμβάνεται επί του παρόντος στα 10 κορυφαία κρυπτογραφημένα στο CoinMarketCap (όσον αφορά το όριο αγοράς), Πολλές μέρες οι έμποροι, οι επενδυτές και οι λάτρεις του blockchain βρίσκουν το Dash εξαιρετικά εντυπωσιακό.

Η μοναδική του αρχιτεκτονική που βασίζεται σε ένα δίκτυο masternodes είναι μια μεγάλη μαγνητική δύναμη. Η αρχιτεκτονική του διευκολύνει επίσης χαρακτηριστικά, όπως PrivateSend και Chainlock.

Το 2020, η Dash Core Group δήλωσε ότι οι στόχοι τους είναι να συνεχίσουν να βελτιώνουν το οικοσύστημα, την εμπειρία των χρηστών και την επωνυμία τους ακόμη περισσότερο.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το DASH άνοιξε το 2021 με θετικό νόημα. Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι θα συνεχίσει να αυξάνεται προς τα πάνω. Σύμφωνα με το CoinSwitch, για παράδειγμα, η τιμή του Dash μπορεί ακόμη και να αυξηθεί στα 950 $ το 2021 και μπορεί να φτάσει 2.822 $ μέχρι το τέλος του 2025.

Θα σκεφτόσασταν Παύλα?

7. Κέρμα Binance (BNB)

Αν ψάχνετε για άλλα σημαντικά κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin, τότε εξετάστε το Binance Coin. Το Binance Coin είναι το σύμβολο της ανταλλαγής Binance – ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο.

Το Binance Coin επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν όλους τους τύπους κρυπτογράφησης γρήγορα και με ασφάλεια. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή των τελών συναλλαγής ανταλλαγής Binance. Είναι ενδιαφέρον ότι οι χρήστες που πληρώνουν για τέλη συναλλαγής στο Binance coin δικαιούνται έκπτωση μετά από 5 χρόνια στην πλατφόρμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Binance Coin κυκλοφόρησε το 2017. Τα νομίσματα εκδόθηκαν αρχικά ως διακριτικά ERC-20 στο δίκτυο Ethereum, αλλά το 2019 μεταφέρθηκαν στο Mainnet Binance Chain.

Σημειώστε ότι χρησιμοποιεί το Binance Blockchain ο μηχανισμός συναίνεσης του Βυζαντινού Ανεκτικού Σφάλματος (BFT), που σημαίνει ότι το BNB δεν μπορεί να εξορύσσεται. Η Binance Coin έχει κυκλοφορία 144,406,561 BNB νομίσματα σε κυκλοφορία και μέγιστη προσφορά 176,406,561 BNB.

Το Binance Coin έχει ανώτατο όριο αγοράς 4.644.364.612 $ και ένα 24ωρο όγκος συναλλαγών των 711,002,309 $.

8. ΝΕΟ (ΝΕΟ)

Η NEO ιδρύθηκε από τους προγραμματιστές υπολογιστών Da Hongfei και Erik Zhan το 2014. Συχνά αναφέρεται ως το Κινεζικό Ethereum, η NEO αυτοματοποιεί τη διαχείριση ψηφιακών στοιχείων μέσω έξυπνων συμβάσεων. Στοχεύει επίσης στη δημιουργία ενός κατανεμημένου συστήματος έξυπνης οικονομίας στο οποίο οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν, να πωλούν και να εμπορεύονται χωρίς την ανάγκη για μεσάζοντες. Και το NEO έχει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην κινεζική αγορά κρυπτογράφησης. Σχεδιάστηκε ειδικά για να εγκρίνει τους αυστηρούς οικονομικούς κανονισμούς της Κίνας, οι οποίοι έχουν ήδη απαγορεύσει το Bitcoin, τις προσφορές αρχικών νομισμάτων (ICO) και τις ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Το NEO είναι ένα άλλο νόμισμα που πρέπει να παρακολουθείτε. ΝΕΟ, παλαιότερα ονομαζόταν Antshares, ιδρύθηκε από τους προγραμματιστές υπολογιστών Da Hongfei και Erik Zhan το 2014.

Συχνά αναφέρεται ως Ethereum της Κίνας, η NEO αυτοματοποιεί τη διαχείριση ψηφιακών στοιχείων μέσω έξυπνων συμβάσεων. Στοχεύει επίσης στη δημιουργία ενός κατανεμημένου συστήματος έξυπνης οικονομίας στο οποίο οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν, να πωλούν και να εμπορεύονται χωρίς την ανάγκη για μεσάζοντες.

Ίσως ο κύριος παράγοντας που προσελκύει επενδυτές από όλη την Ασία είναι το γεγονός ότι η NEO έχει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην κινεζική αγορά κρυπτογράφησης: η NEO σχεδιάστηκε ειδικά για να εγκρίνει τους αυστηρούς οικονομικούς κανονισμούς της Κίνας.

Ας μην το ξεχνάμε αυτό Οι κινεζικές αρχές έχουν ήδη απαγορεύσει το Bitcoin, τις αρχικές προσφορές νομισμάτων (ICO) και τις ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το NEO είναι εντυπωσιακά ευέλικτο και μπορεί να επεξεργαστεί έως και 10.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Η NEO επιτρέπει δύο μάρκες: NEO και GAS, και τα δύο ανώτατα όρια σε 100 εκατομμύρια μάρκες. Ένα NEO διαπραγματεύεται στα 19,29 $ τη στιγμή της γραφής.

Έχετε σκεφτεί ποτέ συναλλαγές ΝΕΟ?

9. Τέζος (XTZ)

Η Tezos είναι αποκεντρωμένη τεχνολογία blockchain. Όπως το Ethereum, σχεδιάστηκε για να διευκολύνει τις έξυπνες συμβάσεις. Ωστόσο, η Tezos ακολουθεί την ιδέα των έξυπνων συμβάσεων ένα βήμα παραπέρα επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν άμεσα τους κανόνες του δικτύου. Αυτή η ευελιξία καθιστά το Tezos ένα συνεχώς εξελισσόμενο σύστημα, που σημαίνει ότι είναι σε καλή θέση για να ανταποκρίνεται σε τυχόν μελλοντικές απαιτήσεις. Η τιμή της Tezos έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών φέτος, οδηγώντας σε νέο ενδιαφέρον για την πιθανή επενδυτική αξία της.

Η Tezos συγκαταλέγεται στα 10 πιο σημαντικά cryptos για έναν λόγο. Η Tezos είναι μια αποκεντρωμένη τεχνολογία blockchain που προτάθηκε το 2014 από τους Arthur και Kathleen Breitman και ξεκίνησε το 2018 μετά από μια επιτυχημένη ICO, η οποία δυστυχώς ακολουθήθηκε από πολλές νομικές διαμάχες.

Όπως το Ethereum, το Tezos σχεδιάστηκε για να διευκολύνει συναλλαγές peer-to-peer, έξυπνα συμβόλαια και έργα DeFi.

Ωστόσο, Η Tezos υιοθετεί την ιδέα των έξυπνων συμβάσεων ένα βήμα παραπέρα επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν τους κανόνες του δικτύου απευθείας χωρίς να διαφυλάσσουν το πρωτόκολλο.

Οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στη διακυβέρνηση του δικτύου μέσω μιας διαδικασίας γνωστής ως ψήσιμο. Αυτή η ευελιξία κάνει Τέζος ένα συνεχώς εξελισσόμενο σύστημα, που σημαίνει ότι είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε τυχόν μελλοντικές απαιτήσεις.

Ήταν στις αρχές του 2020 όταν η Tezos έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών, οδηγώντας σε νέο ενδιαφέρον για τη δυνητική επενδυτική αξία της. Σύμφωνα με ορισμένες προβλέψεις, η Τέζος έχει ένα θετικό μέλλον και μπορεί να φτάσει τα 20 $ ανά κέρμα τα επόμενα πέντε χρόνια (σύμφωνα με την Coinpedia)

10. IOTA (MIOTA)

Το IOTA είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά νομίσματα εκτός από το Bitcoin. Ενώ τα περισσότερα cryptos βασίζονται στην τεχνολογία blockchain, το IOTA είναι το πρώτο που εκμεταλλεύεται συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο Internet of Things (IoT).

Για όσους ενδιαφέρονται για τις εντυπωσιακές τεχνικές του, Το IOTA χρησιμοποιεί ένα κατευθυνόμενο ακυκλικό γράφημα (DAG) που ονομάζεται Tangle. Το Tangle μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την επεκτασιμότητα – ένα πρόβλημα που συνεχίζει να αντιμετωπίζει το Bitcoin.

Η IOTA ιδρύθηκε το 2015 ως ένα crypto που μπορεί να γίνει η ραχοκοκαλιά του οικοσυστήματος IoT. Όπως γνωρίζουμε, υπάρχουν τόνοι συσκευών που συνδέονται μέσω αισθητήρων και άλλων τεχνολογιών στο Διαδίκτυο. και όλες αυτές οι συσκευές δημιουργούν και ανταλλάσσουν πολύτιμα δεδομένα.

Το IOTA μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση μικροπληρωμών χωρίς υπερβολικά τέλη. Γιατί; Επειδή δεν υπάρχουν ανθρακωρύχοι, αλλά σχεδόν άπειρο κλιμάκωση αντ ‘αυτού.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλές μεγάλες εταιρείες, όπως η Bosch και η Volkswagen, δείχνουν ενδιαφέρον για την πλατφόρμα και τη χρησιμότητά της μεταξύ συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο IoT.

Αυτό το κατανεμημένο καθολικό χρησιμοποιεί ένα crypto που ονομάζεται MIOTA. Τη στιγμή της γραφής, Η MIOTA έχει ανώτατο όριο αγοράς 1.187.496.232 $ και συνεχίζει να δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Σύμφωνα με την TradingBeasts, η MIOTA θα φτάσει τα 0,50 $ το 2021 και τα 0,62 $ το 2022, κάτι που είναι μια δελεαστική αύξηση για τους επενδυτές. Το DigitalCoinPrice, από την άλλη πλευρά, υποδηλώνει ότι το MIOTA θα φτάσει τα 1,34 $ τα επόμενα χρόνια.

Κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις κρυπτονομισμάτων στο Bitcoin: Περίληψη

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Bitcoin εξακολουθεί να είναι το πιο δημοφιλές στον κλάδο της κρυπτογράφησης. Παρά τον τεράστιο αριθμό νέων ψηφιακών νομισμάτων, το Bitcoin θα συνεχίσει να κυριαρχεί στη σφαίρα κρυπτογράφησης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, το Bitcoin δεν είναι καθόλου το μοναδικό παιχνίδι στην πόλη. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά σημαντικά κρυπτονομίσματα που είναι γεμάτα δυνατότητες. το πιο σημαντικό, πολλοί από αυτούς δεν προσπαθούν καν να αντικαταστήσουν το Bitcoin.

Αντ ‘αυτού, σχεδιάστηκαν για διαφορετικούς σκοπούς για να βοηθήσουν την κρυπτογράφηση να γίνει πιο mainstream. Και αυτοί που καταφέρνουν να επιτύχουν αυτόν τον στόχο είναι πιθανό να είναι καρποφόρες μακροπρόθεσμες επενδύσεις.

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων για επενδυτές

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στη βιομηχανία Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Εναλλακτικά νομισμάτων στο Bitcoin – Βασικά σημεία

Ενώ το Bitcoin εξακολουθεί να είναι βασιλιάς στον κόσμο της κρυπτογράφησης, υπάρχουν αρκετοί άλλοι σε άνοδο που οι επενδυτές μπορεί να θέλουν να δουν.

Όταν πρόκειται για τα 10 πιο σημαντικά κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin, δοκιμάστε και θυμηθείτε τα ακόλουθα σημεία:

 • Οι περισσότερες εναλλακτικές λύσεις Bitcoin προσφέρουν κάτι πολύ διαφορετικό από το Bitcoin, όπως τεχνολογία, προστασία της ιδιωτικής ζωής και επεκτασιμότητα.
 • Το Ethereum είναι ίσως ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Bitcoin. Έχει προηγμένη τεχνολογία που εστιάζει όχι μόνο σε συναλλαγές αλλά και σε έξυπνα συμβόλαια και dApps. Ως εκ τούτου, η Ethereum έχει υψηλή αξία χρήσης και υποστηρίζεται από μερικές από τις μεγαλύτερες χρηματοοικονομικές εταιρείες στον κόσμο.
 • Δεδομένου ότι είναι αποδεκτό από μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, το Ripple έχει επίσης τη δυνατότητα να ανέβει όπως το Bitcoin. Αν και είναι πραγματικά φθηνό σε σύγκριση με το Bitcoin, οι ειδικοί προβλέπουν την ανάπτυξή του τα επόμενα 5-10 χρόνια.
 • Το Litecoin είναι ίσως το πιο παρόμοιο cryptocurrency με το Bitcoin. Ωστόσο, το Litecoin είναι ταχύτερο και πολύ φθηνότερο, γεγονός που καθιστά το Litecoin ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης εάν ψάχνετε μια εναλλακτική λύση για το Bitcoin για να επενδύσετε.
 • Στο τέλος, η επένδυση σε κρυπτογράφηση δεν είναι ένα παιχνίδι νικητών. Υπάρχουν πολλά κρυπτονομίσματα με τη δυνατότητα να κερδίσουν αξία, συμπεριλαμβανομένων των Monero, NEO και Chainlink, οπότε δεν χρειάζεται να στοιχηματίσετε σε ένα μόνο νόμισμα για να κερδίσετε.

Περαιτέρω ανάγνωση:

Κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα που θα επενδύσουν το 2021

Υποτιμημένα κρυπτονομίσματα για αγορά

Τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για επένδυση στην Αυστραλία

Κρυπτονομίσματα για αγορά, παρακολούθηση και αποφυγή

Πώς να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα με $ 100

Τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Τώρα ξέρετε το τop 10 πιο σημαντικά κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin. Εάν αισθάνεστε εμπνευσμένοι για να ξεκινήσετε συναλλαγές κρυπτογράφησης, ίσως να είστε ευχαριστημένοι που το γνωρίζετε eToro παρέχει τη δυνατότητα συναλλαγών με περιουσιακά στοιχεία Crypto και CFD έως και 90+ κρυπτονομισματα. Οι Crypto Traders μπορούν να δημιουργήσουν ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο με τα πιο δημοφιλή νομίσματα.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων; Σε ποια από τα δέκα εναλλακτικά κρυπτονομίσματα θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner