Κορυφαίοι 10 Crypto YouTubers για εγγραφή ανά αριθμό συνδρομητών

Κορυφαίοι 10 Crypto YouTubers για να εγγραφείτε

Ακολουθώντας την κρυπτογράφηση YouTubers είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενημερώνεστε για όλες τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Αυτή είναι όμως η αρχή. Μπορούν να ανοίξουν την προοπτική σας, να πάρουν συνέντευξη με σημαντικούς αριθμούς και ακόμη και να σας προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για συναλλαγές.

Ωστόσο, διαφορετική κρυπτογράφηση YouTubers έχουν διαφορετικά στυλ και αυτό που μπορεί να προσελκύσει έναν θεατή μπορεί να μην προσελκύσει άλλο.

Θυμηθείτε να παραμείνετε ανοιχτοί στις προσωπικότητές τους, οι οποίες μπορεί να είναι απογοητευτικοί στην αρχή, αλλά όσο περισσότερο τους ακούτε, τόσο περισσότερο θα μάθετε.

Μπορεί να διαπιστώσετε αρχικά ότι είναι δύσκολο να τους αρέσουν, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα μεγαλώνουν πάνω σας.

Αποφασίσαμε να ταξινομήσουμε το YouTubers με τον αριθμό των συνδρομητών που πρέπει να το κάνουν λίγο πιο δίκαιο, καθώς είναι δύσκολο να τους αξιολογήσουμε βάσει περιεχομένου. Σας συνιστούμε να τα ελέγξετε όλα.

Θυμηθείτε, ό, τι λένε δεν είναι οικονομικές συμβουλές, είναι σε μεγάλο βαθμό οι δικές τους απόψεις και επομένως δεν πρέπει να θεωρούνται λόγοι για την αγορά ή την αποφυγή κρυπτονομισμάτων.

Πρέπει πάντα να διεξάγετε τη δική σας έρευνα!

Θέλετε να μάθετε πώς να ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα σαν επαγγελματίας; Πάρτε μας μάθημα κρυπτονομισμάτων!

Κορυφαίοι 10 Crypto YouTubers από συνδρομητές

Ακολουθεί η λίστα με τους 10 κορυφαίους Crypto YouTubers για εγγραφή κατά αριθμό συνδρομητών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί σε όλους!

10. Off the Chain Podcast (4.210 συνδρομητές)

από το κανάλι αλυσίδας youtube, crypto youtubers

Το Off the Chain φιλοξενείται από τον YouTuber Anthony Pompliano, με το παρατσούκλι “Pomp”.

Συνέντευξη σε μια μεγάλη ποικιλία ατόμων που ασχολούνται με την κρυπτογράφηση και δραστηριοποιείται στο YouTube από τον Φεβρουάριο του 2018.

Ο Pomp είναι πολύ καλός στο να δίνει το λόγο στους ερωτώμενους του και να τους επιτρέπει να μιλούν σε βάθος για τα έργα που αναλαμβάνουν και τις πεποιθήσεις τους χωρίς να παρεμβαίνουν πολύ.

Αν ψάχνετε για ένα κανάλι YouTube όπου οι μεγάλοι παίκτες στο crypto μπορούν να μιλήσουν για την τεχνική πλευρά των έργων τους, αυτό το κανάλι είναι για εσάς.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το Pomp on Κελάδημα και ελέγξτε τον ιστότοπό τους όπου γράφει ο Pomp καθημερινή επιστολή ανάλυση των ειδήσεων crypto.

9. Χασόσι (10.497 συνδρομητές)

κανάλι hashashi youtube, crypto youtubers

Το Hashoshi, ένα πολτό από το “hash” και το “Satoshi”, φιλοξενείται από το YouTuber Forest που είναι προγραμματιστής του Ethereum. Τείνει να δημοσιεύει κάθε δύο μέρες.

Τα βίντεο του Forest είναι πολύ ενημερωτικά και αναλύει τα πολύ τεχνικά στοιχεία του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η κρυπτογράφηση με τρόπο που μπορεί να καταλάβει ο καθένας.

Πιστεύει ότι είναι σημαντικό να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους και να τους εξοπλίσουμε για τον επόμενο αποκεντρωμένο κόσμο.

Το Forest εξετάζει επίσης διάφορα πορτοφόλια για να διασφαλίσει ότι μπορείτε να διατηρήσετε την κρυπτογράφηση σας ασφαλή.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το Hashoshi Κελάδημα επισης.

8. Άιμστοουν (23.496 συνδρομητές)

κανάλι aimstone youtube, crypto youtubers

Αυτό το κανάλι YouTube διαθέτει έναν αριθμό εξηγητών βίντεο για διάφορα κρυπτονομίσματα και είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε για αρχάριους που θέλουν να μάθουν πώς λειτουργούν συγκεκριμένα νομίσματα.

Αυτό που είναι πολύ χρήσιμο για τα βίντεο του Aimstone είναι ότι είναι κινούμενα σχέδια, γεγονός που καθιστά πολύ πιο εύκολο να μάθετε από αυτά αντί να ζητάτε από κάποιον να σας μιλήσει.

Τείνουν να δημοσιεύουν περίπου δύο βίντεο την εβδομάδα.

Θα πρέπει να δικαιολογήσετε την έντονη προφορά τους και περιστασιακά ορθογραφικά λάθη στα βίντεό τους, αλλά εκτός από αυτό, τα βίντεό τους είναι καλά.

7. Chico Crypto (53.686 συνδρομητές)

chico crypto youtube κανάλι, crypto youtubers

Το Chico Crypto φιλοξενείται από το YouTuber Tyler Swope και είναι ιδανικό για μια πιο απαισιόδοξη ματιά στον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Ο Swope, ο οποίος αναφέρεται στον εαυτό του ως σκληρός επενδυτής κρυπτογράφησης, ερευνά και ανακαλύπτει τις λεπτομέρειες του τι συμβαίνει και μπορεί να περάσει πολλά σε ένα βίντεο.

Είναι ιδιαίτερα καλός στο να διαχωρίσει δυνητικά επικίνδυνα σενάρια που μπορεί να προκύψουν στον κλάδο και παρέχει συμβουλές για τις κορυφαίες επιλογές του για επενδύσεις.

Το Swope στοχεύει να δημοσιεύει βίντεο σχεδόν κάθε μέρα με ένα νέο βίντεο τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας.

Αρχικά, μπορεί να αποβληθείτε από το στυλ του Swope που μπορεί να φαίνεται λίγο αντιεπαγγελματικό, αλλά μόλις το ξεπεράσετε αυτό θα εκτιμήσετε τι έχει να πει.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το Chico Crypto Κελάδημα όπου το Swope είναι επίσης πολύ ενεργό και το Ιστοσελίδα Chico Crypto Consultants.

6. Αποκεντρωμένη τηλεόραση (79.692 συνδρομητές)

αποκεντρωμένο τηλεοπτικό κανάλι youtube, crypto youtubers

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε για την αποκεντρωμένη τηλεόραση, που φιλοξενείται από το YouTuber Peter, είναι να μην αφήσετε το περιβάλλον του να σας ξεγελάσει.

Μην αποσπάστε την προσοχή από το Lamborghini στο παρασκήνιο ή από τη στάση του, έχει εξαιρετικές συμβουλές για να δώσει.

Όπως και ο Chico Crypto, ο Peter τείνει να έχει μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση στο κρυπτογράφηση και δεν πιστεύει όλα όσα συναντά.

Σε πολλά από τα βίντεο του Peter, αναζητά τι ξεχωρίζει το κρυπτογράφηση και αν δεν μπορεί να το βρει, μπορεί να μην αισθάνεται ότι αξίζει να επενδύσει.

Συχνά τα βίντεό του διαβάζουν ένα άρθρο για το οποίο έγραψε Το Bitcoin Pub.

Ο Peter έχει επίσης ένα άλλο κανάλι YouTube που ονομάζεται το bitbitlambo, που αφορά σε μεγάλο βαθμό την αγάπη του για τα αυτοκίνητα και το Bitcoin. Αγόρασε ακόμη και το Lamborghini του με Bitcoin.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την αποκεντρωμένη τηλεόραση Κελάδημα επισης.

5. Crypto Love (95.818 συνδρομητές)

Το κανάλι crypto love youtube

Πολύ εκκεντρικό, το Crypto Love φιλοξενείται από το YouTuber Randal και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια αφιερωμένα στην κρυπτογράφηση στο YouTube και είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό επίσης.

Είναι εξαιρετικός όταν βλέπει σε βάθος τα διαγράμματα περιστασιακά και δίνει τη γνώμη του για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον σε διαφορετικά κρυπτονομίσματα.

Αν ψάχνετε για ένα κανάλι που όχι μόνο εξετάζει διαφορετικά κρυπτονομίσματα αλλά και στρατηγικές συναλλαγών που μπορείτε να εφαρμόσετε, το Crypto Love είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Ο Randal δημοσιεύει βίντεο τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας.

4. Το Crypto Lark (100.526 συνδρομητές)

κανάλι crypto lark youtube, crypto youtubers

Το Crypto Lark είναι σαν «το παράξενο Al Yankovic του κόσμου της κρυπτογράφησης», αλλά και πάλι, μην αφήσετε την εμφάνισή του να σας ξεγελάσει.

Το Crypto Lark φιλοξενείται από το YouTuber Lark Davis και είναι μακράν ο καλύτερος στον κλάδο εξηγώντας πώς λειτουργεί η διαφορετική κρυπτογράφηση με έναν εύκολο κατανοητό τρόπο.

Είναι το καλύτερο στοίχημά σας όταν πρόκειται να ξεκινήσετε στον κόσμο της κρυπτογράφησης και το λεξιλόγιό του είναι εξαιρετικό, ενσωματώνοντας το υπόβαθρο του στην πολιτική επιστήμη και την κριτική σκέψη.

Εκτός από το να δίνει τα «δύο Satoshis» του σε ειδήσεις και εκδηλώσεις, ο Lark έχει επίσης έναν αριθμό εξηγητικών βίντεο και έχει πάρει συνέντευξη από μερικές από τις κορυφαίες μορφές κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένου του Binance’s CZ.

Το Crypto Lark μπορεί επίσης να ακολουθηθεί Κελάδημα και είναι από το Ουέλλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας.

3. Πυγμαχία (193.366 συνδρομητές)

boxmining κανάλι youtube, crypto youtubers

Το Boxmining φιλοξενείται από τον YouTuber Michael Gu, ο οποίος έχει ιστορικό στην επιστήμη και είναι επίσης καλός να εξηγήσει πώς λειτουργούν τα διαφορετικά κρυπτονομίσματα και ασχολείται με την κρυπτογράφηση από το 2012.

Περιστασιακά ο Michael κάνει ζωντανά βίντεο που μπορεί να είναι ενδιαφέροντα, αλλά το πλαίσιο μηνυμάτων στα δεξιά μπορεί να αποσπάσει την προσοχή και συνιστάται να το κλείσετε.

Ο Μάικλ παρέχει επίσης την κινεζική προοπτική σχετικά με διάφορα γεγονότα κρυπτογράφησης και μπορεί ακόμη και να διαβάσει Κινέζικα, τα οποία συχνά παραλείπονται από άλλους YouTubers που εστιάζουν περισσότερο στη Δύση από προεπιλογή.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το Boxmining Κελάδημα και ελέγξτε τους δικτυακός τόπος όπου ο Μάικλ είναι πολύ δραστήριος και ελέγχει μια σειρά από πορτοφόλια.

2. Ο Ιβάν στο Tech (207.394 συνδρομητές)

ivan στο κανάλι tech youtube, crypto youtubers

Το Ivan on Tech είναι ένα πολύ δημοφιλές κανάλι YouTube που φιλοξενείται από τον Ivan Liljeqvist από τη Στοκχόλμη της Σουηδίας και είναι ίσως ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα σε κρυπτογράφηση στο YouTube.

Είναι διεθνής ομιλητής, εκπαιδευτής blockchain, προγραμματιστής λογισμικού, επιστήμονας δεδομένων και σύμβουλος blockchain.

Η σειρά «Προγραμματιστής εξηγεί» του Ivan είναι μια από τις καλύτερες σειρές YouTube για να εξηγήσει πώς λειτουργεί η κρυπτογράφηση και πώς λειτουργούν τα διαφορετικά κρυπτονομίσματα.

Είναι ίσως μια από τις πιο ενεργές προσωπικότητες στο YouTube και πιο πρόσφατα ξεκίνησε τη σειρά του «Good morning crypto» όπου μεταδίδει ζωντανά τα βίντεό του και μιλάει για πρόσφατες ειδήσεις.

Καλημέρα η κρυπτογράφηση μεταδίδεται καθημερινά στις 8 π.μ. Σουηδική ώρα και προσφέρει επίσης στους θεατές την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις στον Ιβάν σχετικά με την κατάσταση του κρυπτονομίσματος σήμερα.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τον Ivan Κελάδημα και ελέγξτε το δικτυακός τόπος.

1. DataDash (320.977 συνδρομητές)

datadash κανάλι youtube, crypto youtubers

Το DataDash φιλοξενείται από τον YouTuber Nicholas Merten και είναι το καλύτερο μέρος για συμβουλές για διαπραγμάτευση και κατάδυση στην τεχνική πλευρά των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Είναι επίσης ένα από τα κανάλια YouTube με τα περισσότερα συνδρομητικά κρυπτονομίσματα.

Όχι μόνο θα μπορείτε να μάθετε πώς να ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα, αλλά και μια σειρά άλλων χρηματοοικονομικών μέσων επίσης.

Ο Merten δημοσιεύει βίντεο σχεδόν κάθε μέρα και μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε το Merten Κελάδημα, αν και είναι το προσωπικό του Twitter και κάνει tweet για κάτι περισσότερο από απλώς συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Μπορείτε επίσης να δείτε τον ιστότοπο της Merten εδώ.

Βασικά σημεία

Εάν θυμάστε κάτι από αυτό το άρθρο, επισημάνετε αυτά τα βασικά σημεία.

  • Αγνοήστε το εκκεντρικό τους στυλ και ακούστε τι λένε. Πολλοί μπορεί να συναντηθούν ως αλαζονικοί, αλλά αυτό που πρέπει να πουν είναι σημαντικό.
  • YouTubers είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενημερώνεστε για το τι συμβαίνει στην κρυπτογράφηση. Μερικά δημοσιεύουν βίντεο σχεδόν κάθε μέρα ή κάθε δεύτερη μέρα.
  • Βλέποντας YouTubers είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μάθετε συμβουλές συναλλαγών. Συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων όσο και για άλλα μέσα αγοράς.
  • Αναζητήστε συνεντεύξεις με άτομα με μεγάλη επιρροή στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Τα αστέρια του YouTube είναι μεγάλη υπόθεση και μπορούν να φιλοξενήσουν κάποιες ανοιχτές συνεντεύξεις.

Μάθετε να κάνετε συναλλαγές με το μάθημα κρυπτογράφησης

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με άλλα κρυπτονομίσματα και πώς να τα ανταλλάξετε; Στη συνέχεια, εγγραφείτε στο μάθημα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων!

Αν σας άρεσε να διαβάζετε τους Top 10 Crypto YouTubers για να εγγραφείτε ανά αριθμό συνδρομητών από Εκπαίδευση συναλλαγών, παρακαλώ δώστε το σαν και μοιραστείτε το με οποιονδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner