Οι πιο σημαντικοί αριθμοί κρυπτονομισμάτων το 2019

Ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων αλλάζει γρήγορα. Κάποιος που μπορεί να είναι επιρροή σήμερα, μπορεί να μην είναι το επόμενο έτος. Η βιομηχανία αλλάζει συνεχώς και είναι πολύ νέα.

Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να διερευνήσουμε σήμερα μερικά από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στην κρυπτογράφηση και γιατί αξίζει να ακολουθήσετε.

Τυχόν εξελίξεις με οποιοδήποτε από αυτά τα στοιχεία είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν κύματα στον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Πολλά πρόσωπα που είχαν επιρροή στην αρχή έχουν λιγότερη επιρροή από ό, τι σήμερα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να είστε πάντα ενημερωμένοι και να αναζητάτε νέους ανθρώπους να ακολουθούν.

Θέλετε να μάθετε πώς να ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα σαν επαγγελματίας; Πάρτε μας μάθημα κρυπτονομισμάτων!

Κορυφαίοι επηρεαστές κρυπτονομισμάτων

Αυτή είναι η λίστα μας, βεβαιωθείτε ότι τα ακολουθείτε όλα!

Τζεντ Μακάλεμπ

Jed Mccaleb, οι πιο σημαντικοί αριθμοί κρυπτογράφησης

Σειριακός επιχειρηματίας, ο McCaleb είναι προγραμματιστής που ανακάλυψε για πρώτη φορά το Bitcoin το 2010 και ίδρυσε το Mt. Το Gox ως τρόπος για τους ανθρώπους να το ανταλλάξουν.

Όρος Το Gox ήταν ένα από τα πρώτα μεγάλα μέρη όπου οι άνθρωποι μπορούσαν να αγοράσουν και να πουλήσουν Bitcoin και ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο μέχρι το 2014, όταν έπεσε.

Ωστόσο, πριν από αυτό το σημείο, ο Jed McCaleb είχε ήδη μεταβιβάσει τον έλεγχο της εταιρείας στον Mark Karpelès.

Στη συνέχεια, ο McCaleb βρήκε τον Ripple, το τρίτο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση με ανώτατο όριο αγοράς και στη συνέχεια δημιούργησε το Stellar.

Το Stellar είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός και προσπαθεί να κάνει πολλά από αυτά που κάνει η Ripple εστιάζοντας περισσότερους ανθρώπους να στέλνουν χρήματα ο ένας στον άλλο από τις επιχειρήσεις.

Με πολλά διαφορετικά έργα κάτω από τη ζώνη του, ο McCaleb είναι σίγουρα κάποιος που πρέπει να παρακολουθήσει.


Τσαρλς Χόσκινσον

Charles Hoskinson, οι πιο σημαντικοί αριθμοί κρυπτογράφησης

Ο Charles Hoskinson είναι ο δημιουργός του Cardano μέσω της εταιρείας του IOHK (Input Output Hong Kong).

Συμμετείχε επίσης στη δημιουργία του Ethereum μαζί με τον Vitalik Buterin, όπου βοήθησε τον Buterin να συγκεντρώσει περίπου 18 εκατομμύρια δολάρια για να ξεκινήσει το έργο.

Ο Hoskinson είναι επίσης γνωστό ότι είναι λίγο αμφιλεγόμενο πρόσωπο στον κόσμο της κρυπτογράφησης, έχοντας κάποιες απόψεις με τις οποίες δεν συμφωνούν όλοι.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο Hoskinson είναι μεγάλος ομιλητής και εκφράζει γιατί χρειαζόμαστε κρυπτογράφηση πολύ καλά σε σύγκριση με άλλους εμπειρογνώμονες της περιοχής.

Ανδρέας Αντωνόπουλος

Ανδρέας Αντωνόπουλος, οι πιο σημαντικοί αριθμοί κρυπτογράφησης

Πιθανώς ένας από τους καλύτερους εκπαιδευτές κρυπτογράφησης στο Bitcoin. Έχει γράψει πολλά βιβλία για το Bitcoin και έχει δώσει πολλές ομιλίες

Ο Αντωνόπουλος είναι ένα υπέροχο άτομο για να ξεκινήσετε όταν μαθαίνετε τα βασικά για το τι είναι το Bitcoin και γιατί είναι τόσο σημαντικό για όλους.

Το πιο διάσημο έργο του είναι Μάθηση του Bitcoin, που δημοσιεύθηκε το 2017 και είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να ξεκινήσετε όταν μαθαίνετε όλα τα βασικά στοιχεία για το Bitcoin.

Ο Αντωνόπουλος έχει επίσης δημοσιεύσει Μάθηση του Ethereum, που εξηγεί πώς λειτουργεί το Ethereum και Το Διαδίκτυο των χρημάτων, που εξηγεί γιατί χρειαζόμαστε το Bitcoin.

Τζάστιν Σαν

Justin Sun, οι πιο σημαντικοί αριθμοί κρυπτογράφησης

Ο Justin Sun είναι ο δημιουργός του Tron και παρά την ηλικία των 29 ετών, ο Sun έχει πολλούς οπαδούς και έχει συμμετάσχει σε πολλές διαδικτυακές επιχειρήσεις στην Κίνα

Η Sun είναι επίσης ιδιοκτήτης του BitTorrent, της μεγαλύτερης πλατφόρμας κοινής χρήσης αρχείων και του Peiwo, μιας εφαρμογής κοινωνικών μέσων με πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες στην Κίνα που επιτρέπει

Έχει επίσης στενούς δεσμούς με τον Jack Ma, τον ιδρυτή της Alibaba και οι άνθρωποι έχουν υποθέσει εάν η Tron μπορεί κάποια μέρα να χρησιμοποιηθεί στην πλατφόρμα.

Πολλοί έχουν επίσης σχολιάσει τις εξαιρετικές του δεξιότητες μάρκετινγκ, οι οποίες είναι γνωστό ότι κάνουν ανθρώπους να ενδιαφέρονται για το Tron.

Άλλα πράγματα που πρέπει να σημειωθεί σχετικά με τον Sun είναι ότι είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ripple και έκανε μια προσφορά 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα φιλανθρωπικό γεύμα με τον Warren Buffet, όπου ήλπιζε να αλλάξει γνώμη για το Cryptocurrency.

Ντάνιελ Λάριμερ

Daniel Larimer, οι πιο σημαντικοί αριθμοί κρυπτογράφησης

Η Larimer έχει συμμετάσχει σε πολλά έργα κρυπτογράφησης και έχει μεγάλη επιρροή στον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Ως CTO του Block.one, ο Larimer δημιούργησε το EOS, στενό αντίπαλο της Ethereum, το οποίο προσφέρει επίσης έξυπνα συμβόλαια και dApps.

Πριν από την EOS, ο Larimer δημιούργησε το Steemit, μια πλατφόρμα για blogging όπου οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν διακριτικά για την ανάρτηση περιεχομένου.

Και πριν από το Steemit, ο Larimer δημιούργησε το BitShares μαζί με τον Charles Hoskinson, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν μετοχές σε εικονικές εταιρείες.

Ως σειριακός επιχειρηματίας κρυπτογράφησης, είναι πιθανό ότι η Larimer θα συμμετάσχει σε περισσότερα έργα στο μέλλον.

Κρεγκ Ράιτ

Craig Wright, οι πιο σημαντικοί αριθμοί κρυπτογράφησης

Μια αμφιλεγόμενη φιγούρα, ο Ράιτ ισχυρίζεται ότι είναι Satoshi Nakamoto και ενώ αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί, συμμετείχε στην πρώιμη ανάπτυξη του Bitcoin.

Με τον Dave Kleiman, ο Wright ξεκίνησε μια πολύ κερδοφόρα επιχείρηση εξόρυξης. Ωστόσο, ο Kleiman πέθανε φαίνεται ότι ο Ράιτ μετέφερε όλα τα Bitcoin που είχαν στην ιδιοκτησία του.

Πιο πρόσφατα, το κτήμα του Kleiman ξεκίνησε αγωγή εναντίον της Ράιτ για τα δικαιώματα για $ 5.118.266.427,50 $ του Bitcoin.

Ισχυρίζεται ότι είναι φάλαινα Bitcoin και σήμερα ασχολείται με το Bitcoin SV.

Αν και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τις προθέσεις του Ράιτ, θα πρέπει να τον παρακολουθεί καθώς αυτό που συμβαίνει σε αυτόν μπορεί να είναι πολύ αποκαλυπτικό για τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων.

Νικ Σζάμπο

Nick Szabo, οι πιο σημαντικοί αριθμοί κρυπτογράφησης

Η Szabo δημιούργησε την έννοια των έξυπνων συμβολαίων πολύ πριν εφαρμοστούν σε κρυπτογράφηση.

Είναι επίσης επιστήμονας ηλεκτρονικών υπολογιστών, κρυπτογράφος και νομικός μελετητής, έχει πολύ εμπειρία με την κρυπτογράφηση.

Ο Szabo δημιούργησε επίσης το έργο Bitgold που μοιάζει πολύ με το Bitcoin, τόσο παρόμοιο που κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να ήταν στην πραγματικότητα Satoshi Nakamoto.

Ο πλούτος της εμπειρίας του αξίζει σίγουρα να παρακολουθείται καθώς η κοινότητα κρυπτονομισμάτων συνεχίζει να αναπτύσσεται και να αναπτύσσεται.

Ρότζερ Ver

Roger Ver, οι πιο σημαντικοί αριθμοί κρυπτογράφησης

Ψευδώνυμο «Bitcoin Jesus», ο Ver είναι ο ευαγγελιστής Bitcoin και ένας από τους πρώτους επενδυτές στον κλάδο.

Ο Ver είχε κάποια αντιπαράθεση στο παρελθόν σχετικά με την πώληση εκρηκτικών στο διαδίκτυο και είχε υπηρετήσει 10 μήνες στη φυλακή.

Ίσως αυτά τα γεγονότα οδήγησαν τον Ver να είναι πιο υπέρ της ιδιωτικής ζωής, αναζητώντας τρόπους για να ξεφύγει από νομικά προβλήματα όπως αυτά, κάτι που μπορεί να είναι ο λόγος που είναι υπέρ του Bitcoin.

Ο Ver παραιτήθηκε επίσης από την αμερικανική του υπηκοότητα για να γίνει πολίτης των Saint Kitts και Nevis και διέμεινε στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Από τότε που έκανε, είχε προβλήματα με την επανένταξη στις ΗΠΑ.

Πιστεύει επίσης ότι το Bitcoin πρέπει να αυξήσει το μέγεθος του μπλοκ για να χειριστεί περισσότερες συναλλαγές, γεγονός που τον οδήγησε να υποστηρίξει τώρα το Bitcoin Cash.

Ο Ver είναι επίσης ένας από τους πρώτους δισεκατομμυριούχους Bitcoin και πιστεύεται ότι έχει έως και 100.000 Bitcoin.

Τα δίδυμα Winklevoss

Δίδυμα Winklevoss, οι πιο σημαντικοί αριθμοί κρυπτογράφησης

Οι Tyler και Cameron Winklevoss ήταν πρώτοι υιοθέτες του Bitcoin και είναι πολύ δραστήριοι επενδύοντας σε μια σειρά έργων που σχετίζονται με το Bitcoin

Η πρώτη τους προσπάθεια σε έργα Bitcoin ήταν το BitInstant, ένα βραχύβιο έργο που είχε ως στόχο να επιτρέψει στους ανθρώπους να πληρώνουν παραδοσιακά κεφάλαια σε ανταλλαγές.

Οι Winklevosses πρωτοεμφανίστηκαν όταν κατηγόρησαν τον Mark Zuckerberg ότι έκλεψε την ιδέα τους για μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που ονομάζεται Uconnect.

Πιστεύουν ότι το Bitcoin είναι υποτιμημένο έως ότου φτάσει στην ίδια αποτίμηση του χρυσού.

Πιστεύεται ότι κατέχουν Bitcoin αξίας περίπου 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Μπραντ Γκάρλινγκεν

Brad Garlinghouse, οι πιο σημαντικοί αριθμοί κρυπτογράφησης

Ο Garlinghouse είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Ripple, των δημιουργών του διακριτικού XRP και έχει εμπλακεί σε διάφορες επιχειρήσεις.

Έχει πτυχίο στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Κάνσας και MBA από το Harvard Business School.

Πριν από το Ripple, ο Garlinghouse εργαζόταν ως Διευθύνων Σύμβουλος της Hightail, ενός ιστότοπου κοινής χρήσης αρχείων.

Εργάστηκε επίσης στο Yahoo όπου έγραψε το «μανιφέστο φυστικοβούτυρου», ένα σημείωμα που επικρίνει την έλλειψη πρωτοβουλίας που ανέλαβε η Yahoo να επενδύσει στον μεταβαλλόμενο κλάδο.

Είναι διευθύνων σύμβουλος της Ripple από το 2015.

Καθώς η Ripple είναι η τρίτη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση, καθιστά την Garlinghouse πολύ επιρροή.

Οι πιθανότητες επιτυχίας του είναι επίσης υψηλές, καθώς είναι ένα από τα ταχύτερα κρυπτονομίσματα γύρω και με την υποστήριξη των τραπεζών.

Εάν ο Garlinghouse πουλούσε τα κουπόνια του Ripple, θα του έδινε εκτιμώμενο κέρδος 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Vitalik Buterin

Vitalik Buterin, οι πιο σημαντικοί αριθμοί κρυπτογράφησης

Ο Buterin είναι ίσως το νεότερο άτομο σε αυτήν τη λίστα σε ηλικία 25 ετών. Παρόλα αυτά, είναι ο ιδρυτής του δεύτερου μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος, Ethereum.

Γεννημένος στη Ρωσία, η οικογένεια του Buterin μετακόμισε στον Καναδά αναζητώντας καλύτερη δουλειά όταν ήταν νέος. Ο πατέρας του είναι επιστήμονας υπολογιστών και εισήγαγε τον Buterin στο Bitcoin όταν ήταν 17 ετών.

Ο Buterin έκανε τα πρώτα του βήματα στο blogging κρυπτογράφησης σχετικά με το Bitcoin και αργότερα προσεγγίστηκε για να συγκαλυφθεί Περιοδικό Bitcoin, όπου έγινε ο βασικός συγγραφέας.

Αργότερα ο Buterin παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο του Waterloo αλλά αποχώρησε αφού του απονεμήθηκε η υποτροφία Thiel 100.000 $, αποφασίζοντας να εργαστεί στο Ethereum με πλήρη απασχόληση.

Εκτός από το ότι το Ethereum είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα κρυπτονομίσματα, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι υπάρχουν πολλά άλλα διακριτικά ενσωματωμένα πάνω από το Ethereum.

Καθώς το οικολογικό σύστημα που χρησιμοποιεί το Ethereum πηγαίνει, είναι επίσης πιθανό και η επιρροή του Buterin.

Τσανγκμπένγκ Ζάο

Changreng Zhao, οι πιο σημαντικοί αριθμοί κρυπτογράφησης

Συχνά με το παρατσούκλι CZ, ο Changpeng είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Binance, του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος.

Το Binance σήμερα είναι το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο με τα περισσότερα κρυπτονομίσματα που προσφέρονται και ζεύγη κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση.

Γεννημένος στην Κίνα, ο CZ μετακόμισε στον Καναδά όταν εξορίστηκε ο πατέρας του. Αργότερα σπούδασε επιστήμη υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο McGill στο Μόντρεαλ.

Μετά το πανεπιστήμιο, η CZ πήγε να εργαστεί στο Χρηματιστήριο του Τόκιο και στο Bloomberg Tradebook.

Μέχρι το 2013, η CZ συμμετείχε σε μια σειρά έργων που σχετίζονται με το blockchain και ακόμη χρησίμευσε ως CTO στο OKcoin.

Το 2017, η CZ ξεκίνησε να ξεκινά το Binance.

Οι απόψεις του είναι συχνά περιζήτητες για μια σειρά θεμάτων σχετικά με την αυξανόμενη κοινότητα κρυπτογράφησης και ειδικά για το πώς κινείται η αγορά.

Το CZ πιστεύεται ότι αξίζει περίπου 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια και θεωρείται ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους σε κρυπτονομίσματα.

Καθώς μεγαλώνει το Binance, είναι πιθανό η επιρροή του CZ να συνεχίσει να αυξάνεται.

Βασικά σημεία

Εάν θυμάστε κάτι από αυτό το άρθρο, επισημάνετε αυτά τα βασικά σημεία.

  • Το Changpeng Zhao είναι αναμφίβολα το πιο σημαντικό άτομο στο κρυπτογράφηση. Η ανταλλαγή Binance χειρίζεται μεγάλο όγκο συναλλαγών κάθε μέρα.
  • Μερικοί από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στην κρυπτογράφηση έχουν εργαστεί σε περισσότερα από ένα έργα. Μπορεί να έχουν εργαστεί σε δύο ή περισσότερα έργα.
  • Δεν αφορούν όλα τα έργα τη δημιουργία ενός νέου κρυπτονομίσματος. Μπορούν επίσης να είναι έργα που σχεδιάζουν να δημιουργήσουν υπηρεσίες για τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων.
  • Ακολουθώντας τα πιο ισχυρά άτομα σε κρυπτογράφηση, μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις. Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα και αυτά τα άτομα πιθανώς θα γνωρίζουν τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Μάθετε να κάνετε συναλλαγές με το μάθημα κρυπτογράφησης

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με άλλα κρυπτονομίσματα και πώς να τα ανταλλάξετε; Στη συνέχεια, εγγραφείτε στο μάθημα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων!

Αν σας άρεσε να διαβάζετε αυτό το άρθρο από Εκπαίδευση συναλλαγών, παρακαλώ δώστε το σαν και μοιραστείτε το με οποιονδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map