Πώς να γίνετε ένας επιτυχημένος έμπορος κρυπτονομισμάτων το 2020

Πώς να γίνετε ένας επιτυχημένος έμπορος κρυπτονομισμάτων

Το ενδιαφέρον για την κρυπτογράφηση αυξήθηκε σημαντικά τα τελευταία 10 χρόνια, με όλο και περισσότερους ανθρώπους που φιλοδοξούν να γίνουν επιτυχημένοι έμποροι κρυπτογράφησης. Από τις συναλλαγές κρυπτογράφησης έως τα παιχνίδια blockchain, όλο και περισσότεροι κλάδοι υιοθετούν συναλλαγές και τεχνολογία κρυπτογράφησης. Είναι αρκετά ενδιαφέρον, σύμφωνα με στοιχεία, Τώρα υπάρχουν περισσότεροι από 47,14 εκατομμύρια χρήστες πορτοφολιών blockchain από όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, το να γίνεις επιτυχημένος έμπορος κρυπτογράφησης το 2020 μπορεί να είναι δύσκολο. Υπάρχουν πολλές προκλήσεις που πρέπει να ξεπεράσουν η τεχνολογία blockchain και το crypto trading, με το έτος 2020 να είναι ένα από τα πιο σοβαρά τεστ για την παγκόσμια οικονομία.

Εάν είστε αρχάριος, μην διστάσετε να εγγραφείτε το μάθημα συναλλαγών κρυπτογράφησης. Μαζί μας, μπορείτε να μάθετε πώς να ξεπεράσετε τα εμπόδια που αντιμετωπίζει η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων σήμερα και να γίνετε ένας επιτυχημένος έμπορος κρυπτογράφησης το 2020!

Αυτό το άρθρο θα αποκαλύψει τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να καταλάβετε εάν θέλετε να γίνετε επιτυχημένος έμπορος κρυπτογράφησης. Ας δούμε λοιπόν τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την κρυπτογράφηση και την κρυπτογράφηση συναλλαγών το 2020, προκλήσεις που θα επηρεάσουν τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους εμπόρους κρυπτογράφησης.

Πιο έξυπνα_way_USA

Ο απόλυτος οδηγός για το πώς να γίνετε ένας επιτυχημένος έμπορος Crypto

Οι επιτυχημένοι έμποροι κρυπτονομισμάτων γνωρίζουν τα βασικά του κόσμου κρυπτονομισμάτων από την καρδιά

Για να γίνετε ένας επιτυχημένος έμπορος κρυπτογράφησης το 2020, θα πρέπει να επενδύσετε αρκετό χρόνο και πόρους για να κατανοήσετε τις πολυπλοκότητες των συναλλαγών κρυπτογράφησης. Δεν είναι μυστικό ότι η κρυπτογράφηση, που ορίζεται ως εικονικό χρήμα, είναι ένα φαινόμενο που έχει ήδη φέρει επανάσταση σε ολόκληρο τον χρηματοπιστωτικό τομέα. Οπως και Τα κρυπτονομίσματα διέπονται από αλγόριθμους υπολογιστών και όχι από κεντρικές τράπεζες, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται σε κρυπτονομίσματα και συναλλαγές κρυπτογράφησης.

Δεν είναι μυστικό η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ευμετάβλητη. Πάρτε το bitcoin, το οποίο έχει σταθερή ποσότητα BTC, για παράδειγμα! Για να γίνει ένας επιτυχημένος έμπορος κρυπτογράφησης, πρέπει να καταλάβουμε ότι η μεταβλητότητα είναι ένα σημαντικό μέτρο κινδύνου, το οποίο μπορεί να βοηθήσει τους εμπόρους να κάνουν μια περιουσία.

Επίσης, πρέπει να σημειώσουμε ότι η κρυπτογράφηση που χρησιμοποιείται ευρέως είναι ακόμα bitcoin, ξεκίνησε το 2009. Το δυναμικό του bitcoin ενέπνευσε ένα ευρύ φάσμα κρυπτονομισμάτων, γνωστά ως altcoins. Η βαθιά κατανόηση της βιομηχανίας και των κορυφαίων κρυπτονομισμάτων που θα εκραγούν το 2020 μπορεί να ανοίξει το δρόμο για την επιτυχία των συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Η σε βάθος γνώση και ανάλυση είναι ζωτικής σημασίας για να βοηθήσει τους εμπόρους κρυπτογράφησης να αναπτύξουν μια συνεπή στρατηγική συναλλαγών. Σε τελική ανάλυση, η συνέπεια είναι το κλειδί για την επιτυχία! Αναλύστε τις κινήσεις σας, μάθετε από τα λάθη σας και εστιάστε στη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας αντί για τα γρήγορα κέρδη.

Για να γίνετε ένας επιτυχημένος έμπορος κρυπτονομισμάτων το 2020, θα πρέπει να αγκαλιάσετε τα πλεονεκτήματα της διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων

υπέρ των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

Αναρωτιέστε γιατί ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων έχει εξελιχθεί τόσο πολύ και γιατί η τεχνολογία blockchain είναι ένα μεγάλο πράγμα; Λοιπόν, τα κρυπτονομίσματα έχουν διάφορα πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της αποκεντρωμένης φύσης τους – πλεονεκτήματα που έχουν ήδη αγκαλιάσει οι επιτυχημένοι έμποροι κρυπτογράφησης.

Τα κρυπτονομίσματα μπορούν να προσφέρουν προστασία του πληθωρισμού το 2020 και εξάλειψη της ανάγκης για τρίτους επεξεργαστές πληρωμών. Επιπλέον, όλα τα κρυπτονομίσματα χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain για διασφάλιση του απορρήτου των χρηστών και της ασφαλούς συναλλαγής. Στην πραγματικότητα, το απόρρητο και η ασφάλεια των δεδομένων είναι απαραίτητα στον κόσμο της τεχνολογίας μας.

Επιπλέον, για να είναι επιτυχής, ένας έμπορος κρυπτονομισμάτων πρέπει να κατανοήσει την εξέλιξη των κρυπτονομισμάτων με την πάροδο των ετών, κάτι που είναι εντυπωσιακό. Από τον Ιούνιο του 2020, σύμφωνα με πηγές, υπάρχουν περισσότερα από 5.300 κρυπτονομίσματα εκεί έξω. Ορισμένα κρυπτονομίσματα μπορούν να ανταλλαχθούν με νομίσματα fiat, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των πλατφορμών πληρωμών crypto-to-fiat.

Επιπλέον, η τεχνολογία blockchain μπορεί να επηρεάσει ολόκληρο τον κόσμο πέρα ​​από τον χρηματοπιστωτικό τομέα, οπότε οι άνθρωποι τρελαίνονται για το εμπόριο κρυπτονομισμάτων. Διάφοροι τομείς, όπως η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών, η υγειονομική περίθαλψη, η εξερεύνηση του διαστήματος και η μουσική, έχουν στραφεί σε τεχνολογία blockchain για την αύξηση της ασφάλειας και της διαλειτουργικότητας των χρηστών. Όλα αυτά μπορούν να οδηγήσουν σε υψηλότερη αποδοχή συναλλαγών και συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Για να γίνετε ένας επιτυχημένος έμπορος κρυπτονομισμάτων, πρέπει κανείς να μάθει πώς να ξεπεράσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις στο κρυπτονομίσμα το 2020

Παρά την αυξανόμενη δημοτικότητα της κρυπτογράφησης και της τεχνολογίας blockchain, πρέπει να το συμφωνήσουμε αυτό το 2020 ήταν απαίσιο για πολλές βιομηχανίες. Ας δούμε λοιπόν τις μεγαλύτερες προκλήσεις για το cryptocurrency το 2020 που πρέπει να ξεπεράσουν οι επιτυχημένοι έμποροι κρυπτογράφησης.

 • Cryptocurrency και COVID-19

διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων το 2020

Από την παγκόσμια ανεργία έως την επιβάρυνση της υγειονομικής περίθαλψης σε όλο τον κόσμο, το COVID-19 έχει μετατρέψει τον κόσμο μας σε σημείο χωρίς επιστροφή. Η συνεχιζόμενη πανδημία κορανοϊού συνεχίζει να προκαλεί οικονομίες σε όλο τον κόσμο. Ο κόσμος των συναλλαγών κρυπτογράφησης δεν αποτελεί εξαίρεση! στην πραγματικότητα, Ο Παγκόσμιος Οδηγός Δαπανών Blockchain της IDC προβλέπει βραχυπρόθεσμη επιβράδυνση των λύσεων blockchain.

Ωστόσο, μακροπρόθεσμα, η βιομηχανία blockchain μπορεί να διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στις διαδικτυακές πληρωμές, τις αλυσίδες εφοδιασμού, την παρακολούθηση της υγειονομικής περίθαλψης, τη διανομή δανείων και ακόμη και την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Όπως ισχυρίζονται οι ειδικοί, Η επιστροφή στο φυσιολογικό δεν θα είναι επιλογή μετά την πανδημία, οπότε η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων μπορεί να μας βοηθήσει μόνο να προσαρμοστούμε σε έναν κόσμο μετά τον κορανοϊό.

Έτσι, οι επιτυχημένοι έμποροι κρυπτογράφησης πρέπει να επενδύσουν χρόνο σε σε βάθος ανάλυση και να δουν τη μεγαλύτερη εικόνα. Τα μαθήματα και τα εργαστήρια κρυπτονομισμάτων μπορούν να βοηθήσουν τους εμπόρους να λάβουν ενημερωμένες πληροφορίες και να συνδεθούν με άλλους εμπόρους.

 • Cryptocurrency και Crypto κανονισμού

κανονισμός κρυπτονομισμάτων

Παρά τα προνόμια που μπορούν να προσφέρουν οι λύσεις blockchain το 2020, υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες και χωρίς σαφήνεια παγκόσμιοι κανονισμοί για τη χρήση κρυπτονομισμάτων και συναλλαγών κρυπτογράφησης. Επομένως, οι έμποροι κρυπτογράφησης που θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο της κρυπτογράφησης πρέπει να εξοικειωθούν με όλες αυτές τις ιδιαιτερότητες. Είτε το πιστεύεις έιτε όχι, παρόλο που πολλές χώρες παραδέχονται ότι η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης δεν είναι παράνομη, η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης δεν έχει νομιμοποιηθεί παγκοσμίως.

Χωρίς αμφιβολία ότι μία από τις κύριες προκλήσεις για τον κόσμο της κρυπτογράφησης είναι ο αριθμός των νέων λογαριασμών το 2020. Η πέμπτη οδηγία της ΕΕ για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή το 5AMLD, Για παράδειγμα, είναι μία από τις σημαντικότερες αλλαγές στο πεδίο κρυπτογράφησης. Σημειώστε ότι το 5AMLD απαιτεί πλατφόρμες κρυπτογράφησης για την αναγνώριση των πελατών τους για σκοπούς κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Στις ΗΠΑ, η συζήτηση Νόμος περί κρυπτονομισμάτων του 2020, που ενεργοποιείται από το έργο Libra του Facebook, απαιτεί επίσης περισσότερες ψηφιακές διευκρινίσεις προκειμένου να αποφευχθεί το διαδικτυακό έγκλημα και η φοροδιαφυγή. Έτσι, όπως προαναφέρθηκε, οι επιτυχημένοι έμποροι κρυπτογράφησης πρέπει να παρακολουθούν τις ειδήσεις και να αναλύουν όλους τους παράγοντες που ενδέχεται να επηρεάσουν τις συναλλαγές τους.

 • Cryptocurrency και Crypto Infrastructure

υποδομή κρυπτογράφησης

Για να γίνετε ένας επιτυχημένος έμπορος κρυπτογράφησης το 2020, ή ακόμα και ο επόμενος βασιλιάς κρυπτογράφησης, θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με την υποδομή κρυπτογράφησης. Παρά όλα τα νομικά άγνωστα στον κόσμο των συναλλαγών κρυπτογράφησης, η αγορά κρυπτονομισμάτων επεκτείνεται. Με την αυξανόμενη ζήτηση λύσεων blockchain και συναλλαγών κρυπτογράφησης, ωστόσο, οι πλατφόρμες θα πρέπει να βελτιώσουν την υποδομή τους για να φιλοξενήσουν όλο και περισσότερους ανθρώπους.

Η επεκτασιμότητα καθίσταται σημαντική ανησυχία για την προσέλκυση νέων εμπόρων κρυπτογράφησης το 2020 και την εγγύηση ευχάριστης εμπειρίας και ασφάλειας των χρηστών ταυτόχρονα.

Όσον αφορά την εμπειρία χρήστη, πρέπει να το σημειώσουμε η χρηστικότητα είναι επίσης ένα σημαντικό εμπόδιο στην κρυπτογράφηση. Οι αρχάριοι και οι χρήστες συναλλαγών κρυπτογράφησης που δεν γνωρίζουν ακριβώς την τεχνολογία ενδέχεται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες με τις συναλλαγές κρυπτογράφησης, ειδικά για πιθανές καθημερινές πληρωμές.

Το 2020, οι επιτυχημένοι έμποροι κρυπτονομισμάτων θα πρέπει να προστατεύσουν την ασφάλειά τους

Αν και η τεχνολογία blockchain θεωρείται αβάσιμη, Τα δικαιώματα και η ασφάλεια των δεδομένων εξακολουθούν να είναι μερικές από τις σημαντικότερες προκλήσεις για την εμπορία κρυπτονομισμάτων το 2020.

Για παράδειγμα, τα κρυπτονομίσματα που προσφέρονται σε αντάλλαγμα για νομίσματα fiat μπορεί να αποτελέσουν στόχο διαδικτυακών επιθέσεων. Για να δώσω ένα παράδειγμα, το Trinity Wallet έχασε 2 εκατομμύρια δολάρια αφού οι χάκερ είχαν στοχεύσει το σύστημα επεξεργασίας πληρωμών Moonpay. Όσον αφορά τις μελλοντικές καθημερινές πληρωμές, οι ειδικοί σε κρυπτονομίσματα θα πρέπει επίσης να σκεφτούν πώς να επιλύσουν πιθανές διαφορές αγοραστών-πωλητών.

Οι απάτες κρυπτονομισμάτων είναι μια άλλη πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι επιτυχημένοι έμποροι κρυπτονομισμάτων. Από ψεύτικες εφαρμογές έως απάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι απάτες κρυπτονομισμάτων είναι παντού. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Bitconnect και το OneCoin – δύο από τις μεγαλύτερες απάτες κρυπτογράφησης ποτέ.

Έτσι, για να γίνετε επιτυχημένος έμπορος κρυπτογράφησης το 2020, σκεφτείτε να βρείτε ένα αξιόπιστος μεσίτης για να προστατεύσετε την ασφάλειά σας!

Για να γίνετε ένας επιτυχημένος έμπορος κρυπτονομισμάτων το 2020, δεν πρέπει να κλείσετε τα μάτια στα περιβαλλοντικά προβλήματα και στις παγκόσμιες οικονομίες

Για να γίνετε ένας επιτυχημένος έμπορος κρυπτογράφησης το 2020, θα πρέπει να γνωρίζετε όλα τα περιβαλλοντικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα εκεί έξω. Δεν είναι μυστικό ότι η εξόρυξη κρυπτογράφησης απαιτεί πολλή ενέργεια. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το Η εξορυκτική βιομηχανία του Bitcoin χρησιμοποιεί περισσότερη ισχύ από ολόκληρη τη Δανία! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Bitcoin κατά το ήμισυ του 2020 θα επηρεάσει τους ανθρακωρύχους και τους εμπόρους.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 44% των Bitcoin και το 52% των δεξαμενών εξόρυξης της Litecoin το 2018 ήταν στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Για να κάνουμε την τεχνολογία κρυπτογράφησης πιο φιλική προς το περιβάλλον, ειδικοί προτείνουν τη μείωση των ανταμοιβών εξόρυξης ή τη μετάβαση σε διαφορετικούς αλγόριθμους εξόρυξης. Η αντιμετώπιση τέτοιων περιβαλλοντικών προκλήσεων, παράλληλα με την κλιματική αλλαγή και τη ρύπανση, είναι ζωτικής σημασίας για να ευδοκιμήσουν οι κοινωνίες και οι έμποροι κρυπτογράφησης να πετύχουν.

Ο κόσμος των ψηφιακών νομισμάτων αλλάζει συνεχώς, οπότε κάθε επιτυχημένος έμπορος κρυπτογράφησης θα πρέπει να γνωρίζει πώς λειτουργεί η παγκόσμια οικονομία. Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για το κρυπτογράφηση το 2020, για παράδειγμα, είναι η άνοδος νέων ψηφιακών νομισμάτων που μοιάζουν με bitcoin.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Κίνα έχει κυκλοφορήσει ένα μεγάλο σχέδιο για μετάβαση σε ψηφιακές πληρωμές για να πάρει bitcoin και την εξάρτησή τους από το δολάριο ΗΠΑ. Χωρίς αμφιβολία, αυτή η διαδικασία θα επηρεάσει τις συναλλαγές κρυπτογράφησης σε ολόκληρο τον κόσμο, οπότε οι επιτυχημένοι έμποροι κρυπτογράφησης θα πρέπει να μείνουν ενημερωμένοι το 2020.

Για να γίνετε ένας επιτυχημένος έμπορος κρυπτονομισμάτων το 2020, πρέπει να εξομαλύνετε τα συναισθήματά σας και να κατανοήσετε τις κοινωνικές στάσεις απέναντι στις συναλλαγές Crypto

έμπορος κρυπτονομισμάτων

Αν και η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων μπορεί να αλλάξει ολόκληρο τον κόσμο, πρέπει να παραδεχτούμε ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων καλύπτεται από παρανοήσεις. Σαν άποτέλεσμα, οι κοινωνικές στάσεις απέναντι στις συναλλαγές κρυπτογράφησης και στις πλατφόρμες blockchain παραμένουν αρκετά αρνητικές. Λόγω των κακών κανονισμών, των ανησυχιών για την ασφάλεια και της υψηλής μεταβλητότητας, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να θεωρούν τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Καθώς τα κρυπτονομίσματα έχουν χρησιμοποιηθεί για παράνομες δραστηριότητες στον σκοτεινό ιστό, πολλοί αρνούνται να πιστέψουν ότι ο κόσμος κρυπτονομισμάτων είναι ήδη ζωτικό μέρος της πραγματικότητάς μας. Ωστόσο, ένας έμπορος κρυπτογράφησης που θέλει να είναι επιτυχής το 2020 θα πρέπει να επικεντρωθεί στην εκπαίδευση των συναλλαγών, τα δεδομένα ανάλυσης και τη συνεπή συναλλαγή – όχι στις κοινωνικές συμπεριφορές.

Επιπλέον, οι έμποροι κρυπτογράφησης πρέπει να ελέγχουν τα συναισθήματά τους για να γίνουν επιτυχημένοι. Δεν υπάρχει χώρος για εκδίκηση, φόβο ή υπερβολική εμπιστοσύνη στις συναλλαγές. Μην ξεχνάτε ότι οι συναλλαγές δεν είναι τυχερά παιχνίδια!

Απλώς δημιουργήστε μια ευχάριστη ρουτίνα εργασίας, βρείτε μια ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής και ακολουθήστε το σχέδιό σας για την επιτυχία συναλλαγών κρυπτογράφησης!

Βασικά σημεία

 • Για να γίνετε ένας επιτυχημένος έμπορος κρυπτογράφησης το 2020, θα πρέπει να επενδύσετε πολύ χρόνο και πόρους στην εκπαίδευση των συναλλαγών. Σε τελική ανάλυση, ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων έχει εξελιχθεί σημαντικά την τελευταία δεκαετία.
 • Το έτος 2020 έχει προκαλέσει οικονομίες και κοινωνίες σε όλο τον κόσμο, και η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης δεν αποτελεί εξαίρεση. Εάν η τεχνολογία blockchain καταφέρει να ξεπεράσει μερικές από τις προκλήσεις της συνεχιζόμενης πανδημίας, ο κόσμος των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων μπορεί να κερδίσει την κοινωνία μας.
 • Ένα από τα κύρια προβλήματα της κρυπτογράφησης το 2020 είναι η ασαφής ρύθμιση κρυπτογράφησης. Η μεταβλητότητα, οι ανησυχίες για την ασφάλεια και η χρηστικότητα είναι επίσης σημαντικά ζητήματα που πρέπει να λάβουν υπόψη οι επιτυχημένοι έμποροι κρυπτογράφησης.
 • Οι επιτυχημένοι έμποροι κρυπτογράφησης δεν πρέπει να παραβλέπουν το περιβάλλον και όλες τις οικονομικές τάσεις και τα κοινωνικά προβλήματα σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να παραμείνουν μπροστά από την αγορά.
 • Για να γίνει επιτυχής το 2020, κάθε έμπορος κρυπτογράφησης πρέπει να μάθει πώς να ελέγχει τα συναισθήματά του και να παραμένει συνεπής.

Στο τέλος – αν και η τεχνολογία blockchain και οι εικονικές πληρωμές προσφέρουν πολλά οφέλη – τα κρυπτονομίσματα δεν είναι ακόμη ευρέως αποδεκτά. Το έτος 2020 με τα ταραχώδη γεγονότα του μπορεί να καθορίσει το μέλλον ολόκληρου του κόσμου κρυπτογράφησης.

Εάν είστε αρχάριος στον συναρπαστικό κόσμο των κρυπτονομισμάτων, εμείς στο Trading Education είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να εξερευνήσετε τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Απλώς εγγραφείτε για το μάθημα συναλλαγών κρυπτογράφησης για να γίνετε επαγγελματίας το 2020!

Ξεκινήστε το Trading Crypto με Ετόρο

Δεν είναι δύσκολο να ξεκινήσετε τη διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης και μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα δοκιμαστικός λογαριασμός από etoro μέσα σε λίγα λεπτά. Απλά δημιουργία λογαριασμού συναλλαγών και ξεκινήστε τις συναλλαγές! Μόλις αισθανθείτε σίγουροι για την ικανότητα διαπραγμάτευσης, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας σε έναν ζωντανό λογαριασμό και να καταθέσετε τα χρήματά σας και να αρχίσετε να κάνετε συναλλαγές στις αγορές κρυπτογράφησης σε πραγματικό χρόνο.

Γιατί να είστε ένας έμπορος κρυπτονομισμάτων με Ετόρο?

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων με το Etoro συνοδεύεται από ορισμένα οφέλη, όπως η δυνατότητα:

 • Αγοράστε και πουλήστε ή πηγαίνετε μακροπρόθεσμα και σύντομα CFD κρυπτογράφησης, που σημαίνει ότι θα μπορούσατε ενδεχομένως να επωφεληθείτε τόσο από τις ανερχόμενες όσο και από τις αναπτυσσόμενες αγορές.
 • Συναλλαγές με μια καθιερωμένη, εξαιρετικά ρυθμιζόμενη εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων των κανονισμών από τις ΗΠΑ, την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς του Ηνωμένου Βασιλείου, την Αυστραλιανή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε μια ευρύτερη ποικιλία κορυφαίων κρυπτονομισμάτων: Ως παγκόσμιος πρωτοπόρος στο εμπόριο κρυπτονομισμάτων, η πλατφόρμα του eToro προσφέρει ήδη πολλά από τα πιο δημοφιλή ψηφιακά νομίσματα στον κόσμο, με σχέδια να συνεχίσει να προσθέτει νέα στο μέλλον.
 • Γίνετε μέρος μιας μεγαλύτερης κοινότητας κρυπτογράφησης: Βρήκαμε ότι οι έμποροι κρυπτογράφησης του Etoro είναι καινοτόμοι, καταλαβαίνεις και προοδευτικοί στοχαστές που είναι τόσο ενθουσιώδεις για το μέλλον του blockchain όσο και εμείς! Το eToro δεν είναι απλώς μια πλατφόρμα για επενδύσεις – είναι επίσης το ιδανικό μέρος για να αλληλεπιδράσετε, να συνδεθείτε και να μοιραστείτε γνώσεις μεταξύ τους.
 • Ανακαλύψτε τον πιο έξυπνο τρόπο επένδυσης σε κρυπτονομίσματα: Το καινοτόμο CryptoPortfolio ™ είναι ένα πρώτο χρηματοοικονομικό μέσο: ένα διαφοροποιημένο και ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο κρυπτονομισμάτων κορυφαίας απόδοσης, το οποίο διαχειρίζεται επαγγελματικά οι ειδικοί επενδύσεων του eToro για βέλτιστη επένδυση.
 • Αφήστε τους έμπειρους εμπόρους κρυπτογράφησης να λειτουργούν για εσάς: Η αποκλειστική τεχνολογία CopyTrader ™ του eToro επιτρέπει στους πελάτες να συγκρίνουν την απόδοση των κορυφαίων εμπόρων και να επιλέξουν να αναπαράγουν τη συναλλακτική τους δραστηριότητα αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο.

Είστε έτοιμοι να μάθετε πώς να γίνετε ένας επιτυχημένος έμπορος κρυπτονομισμάτων το 2020 στην πραγματικότητα; Τι σε κρατάει πίσω; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για οποιαδήποτε τρέχουσα ή μελλοντική απόδοση, καθώς οι περιστάσεις μπορεί να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους χρηματοοικονομικούς συμβούλους.

Το eToro είναι μια πλατφόρμα πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων που προσφέρει τόσο επενδύσεις σε μετοχές όσο και σε κρυπτογραφικά στοιχεία, καθώς και συναλλαγές CFD.

Λάβετε υπόψη ότι τα CFD είναι πολύπλοκα μέσα και διατρέχουν υψηλό κίνδυνο γρήγορης απώλειας χρημάτων λόγω μόχλευσης. 62% λογαριασμών επενδυτών λιανικής χάνουν χρήματα όταν ανταλλάσσουν CFD με αυτόν τον πάροχο.

Τα Cryptoassets είναι πτητικά μέσα που μπορούν να κυμαίνονται ευρέως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και επομένως δεν είναι κατάλληλα για όλους τους επενδυτές.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner