Επένδυση σε κρυπτονομίσματα – Ένας βήμα προς βήμα οδηγός για την επένδυση σε κρυπτονομίσματα το 2021

Η επένδυση σε κρυπτογράφηση το 2021 μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη με την ευμετάβλητη και δυναμική φύση της αγοράς κρυπτογράφησης. Με την πρόσφατη επανάσταση στο ψηφιακό νόμισμα και την ανάγκη για ψηφιακές χρηματοοικονομικές πλατφόρμες για την κάλυψη σύγχρονων απαιτήσεων ανταλλαγής, η επένδυση σε κρυπτογράφηση είναι ένας από τους πιο κερδοφόρους τρόπους απόδοσης.

Ακολουθεί ένας πλήρης οδηγός βήμα προς βήμα για την επένδυση σε κρυπτονομίσματα το 2021. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση ως αρχάριος.

Ξεκινήστε με την Έρευνα

Το πρώτο βήμα είναι να κάνετε την εργασία. Πριν επενδύσετε στην αγορά κρυπτογράφησης, πρέπει να αρχίσετε να το μελετάτε. Εάν είστε ερασιτέχνης που μπαίνει στη ζώνη για πρώτη φορά, πρέπει να προετοιμαστείτε καλά για το τρυπάνι. Πρέπει να ξέρετε τι μπαίνετε, έτσι ξεκινήστε με τη βασική έρευνα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό βοηθώντας τον εαυτό σας με βασικά στοιχεία από το Διαδίκτυο ή μπορείτε να διευκολύνετε τον εαυτό σας με κάποιο είδος οδηγών ή μαθημάτων που διατίθενται στο διαδίκτυο ή εκτός σύνδεσης.

Πολλές πλατφόρμες μπορούν να είναι χρήσιμες για να δημιουργήσουν μια θεμελιώδη κατανόηση του κρυπτονομίσματος. Το eToro είναι μια τέτοια πλατφόρμα που μπορεί να σας βοηθήσει να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα και να σας δώσει έναν βήμα προς βήμα οδηγό για να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα το 2021. Η επένδυση σε κρυπτογράφηση μπορεί να είναι πολύ εύκολη αν πάρετε καλά τις βασικές γνώσεις των κρυπτογραφικών αγορών. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την αρχική έρευνα για να κατανοήσετε πώς να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση.

Προκαταρκτικές συμβουλές

Πριν ξεκινήσετε να επενδύετε σε κρυπτογράφηση, πρέπει να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα βήματα:

1. Κάντε επενδύσεις ανάλογα με την προσιτή σας τιμή.

2. Αποφύγετε τη λήψη δανείων για τις επενδύσεις σας.

3. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματοποιήσει τις επενδύσεις σας διεξοδικά.

4. Εκτός ρεαλιστικά

5. Αναλάβετε υπολογισμένους κινδύνους

Αυτές οι συγκεκριμένες ιδέες θα σας βοηθήσουν να θέσετε ισχυρούς λόγους για το εγχείρημά σας για κρυπτογράφηση.

Πόσο να επενδύσετε?

Το πρώτο ερώτημα που έρχεται στο μυαλό μόλις αποφασίσετε ότι θα αρχίσετε να επενδύετε σε κρυπτογράφηση είναι πόσο πρέπει να επενδύσετε ως αρχάριος; Δεν υπάρχει κανόνας από βιβλία σχετικά με το ποσό της επένδυσης.


Συνιστάται πάντα να ξεκινήσετε μικρά, κάνοντας τα βήματα του μωρού ένα βήμα τη φορά. Δεδομένου ότι το Bitcoin είναι διαιρετό έως και οκτώ δεκαδικά, πρέπει κανείς να αναζητήσει την αγορά ενός μικρού κλάσματος σε αρχική βάση.

Αγοράζοντας το Cryptocurrency της επιλογής σας

Η αγορά ανθίζει με ψηφιακά νομίσματα μέρα με τη μέρα. θα πρέπει να εξερευνήσετε τα γραφήματα κρυπτογράφησης για να επιλέξετε το κρυπτογράφηση που σας ενδιαφέρει να επενδύσετε. Με περισσότερα από 8000 κρυπτονομίσματα στην αγορά με ευμετάβλητες και δυναμικές τιμές, υπάρχει πιθανότητα κρυπτογράφησης "τρέλα κρυπτογράφησης" το 2021. Τ

Διαγράμματα κρυπτογράφησης παρατήρησαν ότι οι τιμές των κρυπτονομισμάτων κυμάνθηκαν δυναμικά για το έτος 2019-20. Διαφορετικά νομίσματα σχεδιάζουν διαφορετικά γραφήματα για τις αγοραίες τους τιμές κάθε δευτερόλεπτο. Πρέπει να μελετήσετε αυτά τα γραφήματα για να αποφασίσετε σχετικά με την επιλογή του κρυπτονομίσματος.

Ως αρχάριος, θα πρέπει να ελέγξετε διάφορες πλατφόρμες που καταγράφουν τις τιμές των κρυπτονομισμάτων κατά κανόνα. Αυτές οι πλατφόρμες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα σαφές σκίτσο των μόνιμων τιμών των οριστικών κρυπτονομισμάτων και των ανταγωνιστικών τους στην αγορά. Το eToro μπορεί να είναι μια τέτοια πλατφόρμα για να σας βοηθήσει ελέγξτε τις τιμές των κρυπτονομισμάτων. Μετά από μια λογική κατανόηση, μπορείτε να αποφασίσετε σε ποιο νόμισμα θα επενδύσετε.

Ψάχνετε για μια κατάλληλη πλατφόρμα ανταλλαγής

Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε την πιο κατάλληλη πλατφόρμα ανταλλαγής. Πρέπει να επιλέξετε την πλατφόρμα ανταλλαγής που ταιριάζει καλύτερα στην κλίμακα της επένδυσής σας, τον τύπο της κρυπτογράφησής σας και σας διευκολύνει στην περιοχή σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε μια πλατφόρμα ανταλλαγής με τις μεγαλύτερες τιμές συναλλαγών για το κρυπτογράφηση που έχετε επιλέξει. Πρέπει να λάβετε υπόψη την πηγή των χρημάτων σας, καθώς όλες οι πλατφόρμες ανταλλαγής δεν θα σας επιτρέψουν να κάνετε καταθέσεις χρημάτων μέσω της fiat. Οι περισσότερες πλατφόρμες θα σας περιορίσουν από την κατάθεση μόνο με τη μορφή Bitcoin.

Από αυτήν την άποψη, θα πρέπει να κάνετε σημαντική έρευνα και να αναζητήσετε μια πλατφόρμα που διευκολύνει την αγορά μέσω fiat. όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, κάθε πλατφόρμα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Πρέπει να επιλέξετε μια πλατφόρμα ανταλλαγής σύμφωνα με τις προσαρμοσμένες ανάγκες σας.

Σημαντικές πλατφόρμες περιλαμβάνουν eToro, Binance, Kraken, Changelly. Προσπαθήστε να αναζητήσετε μια πλατφόρμα ανταλλαγής που σας επιτρέπει να επενδύσετε σε πολλά κρυπτονομίσματα και altcoin, παρέχοντας ένα ευρύτερο πεδίο. Αυτό θα σας βοηθήσει να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιό σας και να έχετε έκθεση σε μεγαλύτερη κλίμακα στην αγορά κρυπτογράφησης. eToro μπορεί να είναι αρκετά βολικό για την επένδυση σε κρυπτογράφηση ως αρχάριος.

Επιλέγοντας το σωστό πορτοφόλι

Μετά την επένδυση σε κρυπτογράφηση, το επόμενο βήμα είναι να αποκτήσετε ένα ψηφιακό πορτοφόλι ή ένα κρυπτογραφημένο πορτοφόλι. Ένα πορτοφόλι μοιάζει με τις διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές. Σας βοηθά να διατηρήσετε τα στοιχεία κρυπτογράφησης, να τα ανταλλάξετε και να σας παρέχει μια πλατφόρμα για να τα οργανώσετε όλα σε ένα μέρος.

Τύποι Πορτοφολιών

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι πορτοφολιών κρυπτογράφησης ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας τους. Οι συνηθισμένοι τύποι είναι:

1. Hot Wallets

Αυτά είναι κινητά ή επιτραπέζια πορτοφόλια που διευκολύνουν τις καθημερινές συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Τα ζεστά πορτοφόλια μπορεί να είναι βολικά για την αποθήκευση μικρού αριθμού τιμών μόνο επειδή βοηθούν τις καθημερινές ανταλλαγές. Τα καυτά πορτοφόλια είναι αρκετά ασφαλή μόνο για βραχυπρόθεσμες επενδύσεις.

2. Ψυχρά πορτοφόλια

Ψυχρά πορτοφόλια χρησιμοποιούνται για μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Αποκτήστε ένα κρύο πορτοφόλι όταν σκοπεύετε να επενδύσετε σε μεγαλύτερη περίοδο σε μεγαλύτερη κλίμακα. Τα κρύα πορτοφόλια δεν συνδέονται προληπτικά στο Διαδίκτυο. Τα ψυχρά πορτοφόλια μπορεί να είναι περαιτέρω χαρτο πορτοφόλια ή σκληρά πορτοφόλια.

 • Πορτοφόλια υλικού – Ένα πορτοφόλι υλικού όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι μια συσκευή που αποθηκεύει πρακτικά την κρυπτογράφηση σας σε αυτήν του υλικού. Υπάρχουν μερικά σκληρά πορτοφόλια στην αγορά, όπως το Ledger Nano και το Trezor. Τα πορτοφόλια μπορούν να συνδεθούν στο Διαδίκτυο. Θεωρείται ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποθηκεύσετε την κρυπτογράφηση σας.
 • Πορτοφόλια χαρτιού – Τα πορτοφόλια χαρτιού είναι αποδείξεις χαρτιού του κωδικού πρόσβασης και των κωδικών σας. Αν και θεωρείται ασφαλές, τα πορτοφόλια χαρτιού είναι ευάλωτα σε φθορά ή απώλεια.

Βασικά στοιχεία της επένδυσης στο Cryptocurrency ως αρχάριος

Υπάρχουν μερικές βασικές τακτικές που μπορούν να είναι πολύ χρήσιμες όταν αρχίζετε να επενδύετε σε κρυπτογράφηση ως ερασιτέχνης. Αυτοί είναι οι βασικοί τρόποι για να αποκομίσετε εύλογες αποδόσεις από επενδύσεις στο κρυπτογράφηση σας.

1. Crypto CFD

Ένα συμβόλαιο διαφοράς ή CFD είναι ένα εργαλείο για συναλλαγές σε επενδύσεις που πέφτουν στο περιθώριο T + 0. Αυτό βοηθά με επικίνδυνες επενδύσεις που αποδεικνύουν υψηλή μόχλευση με χαμηλή κατάθεση. Βοηθά επίσης στον έλεγχο κρυπτονομισμάτων χωρίς καν να τα αγοράσει.

Συναλλαγές ημέρας

Αυτός ο τύπος στρατηγικής συναλλαγών απαιτεί, κάνοντας ανταλλαγές κρυπτογράφησης πολλές φορές την ημέρα. Λόγω της ευμετάβλητης φύσης των κρυπτονομισμάτων, αυτός ο τύπος συναλλαγών κρυπτογράφησης μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε σε αρχική βάση.

Η ημερήσια διαπραγμάτευση μπορεί να δημιουργήσει ένα τρυπάνι για να ελέγχετε τις αγορές κρυπτογράφησης με συνέπεια και να σας δίνει μια ολοκληρωμένη κατανόηση των αγορών κρυπτογράφησης ως αρχάριος. Διάφορες πλατφόρμες όπως το eToro και το Coincap μπορούν να σας βοηθήσουν στις καθημερινές συναλλαγές.

2. Εξόρυξη Bitcoin

Μια άλλη πολύ έξυπνη επένδυση μπορεί να είναι το Bitcoin Mining. Η εξόρυξη είναι μια διαφορετική μορφή επένδυσης. Αρχικά, μπορεί να δυσκολευτείτε να κάνετε κέρδη Εξόρυξη Bitcoin, αλλά είναι πιο επικερδές από την άποψη των αποδόσεων.

3. Arbitrage

Σε αυτήν τη μορφή επένδυσης, ο επενδυτής αγοράζει ένα κρυπτογράφηση από ένα χρηματιστήριο και το πωλεί σε άλλο. Είναι αρκετά άμεσο αλλά όχι πολύ κέρδος σε σύγκριση με άλλους τρόπους επένδυσης σε κρυπτονομίσματα.

4. Βρύσες Crypto

Μια άλλη πολύ αποτελεσματική μέθοδος επένδυσης σε κρυπτονομίσματα είναι οι κρυπτογραφικές βρύσες σε περίπτωση που προσπαθείτε να τραβήξετε κέρδη από επενδύσεις μικρής κλίμακας. Οι βρύσες κρυπτογράφησης μπορούν να οριστούν με όρους βρύσες που στάζουν ορισμένων ιστότοπων που πραγματοποιούν περιορισμένο αριθμό κρυπτονομισμάτων κατά τη διάρκεια ορισμένου χρονικού διαστήματος.

Πολλές πλατφόρμες μπορούν να σας διευκολύνουν στην εξάσκηση αυτών των μεθόδων επένδυσης σε κρυπτογράφηση. Μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας ανάλογα με τις ανάγκες και την κλίμακα των επενδύσεών σας.

Δημιουργία του μείγματος επένδυσής σας

Πρέπει να κάνετε το μείγμα σας για συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα. Η αλλαγή της στρατηγικής σας για την επένδυση σε κρυπτονομίσματα σύμφωνα με τις επενδύσεις σας και τη σύγχρονη κλίμακα της αγοράς είναι σημαντική.

Το καλύτερο πράγμα από αυτή την άποψη είναι να μελετήσουμε πολύ προσεκτικά τα πρότυπα των αγορών κρυπτογράφησης. Όσο περισσότερο καταλαβαίνετε την αγορά κρυπτογράφησης, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα κέρδη σας. Μερικές εκτιμήσεις κατά τη δημιουργία του μίγματος κρυπτογράφησης μπορεί να είναι οι εξής:

1. Επιλογή κρυπτονομισμάτων

Επιλέξτε τα κρυπτονομίσματά σας με σύνεση. Επιλέξτε τα κρυπτονομίσματα που είναι ευμετάβλητα και τείνετε να δημιουργείτε κέρδη με συνέπεια. Αποφασίστε σύμφωνα με την προσιτή τιμή και το όριό σας για κίνδυνο.

Ανταλλαγές και απαιτήσεις

Αναζητήστε συνεχώς τις απαιτήσεις διαφορετικών κρυπτονομισμάτων στις αγορές. Μελετήστε τα γραφήματα ζήτησης και προσφοράς για οριστικό κρυπτογράφηση. Πριν επενδύσετε σε κρυπτογράφηση, θα πρέπει να μελετήσετε την ανταγωνιστική τάση της αγοράς κρυπτογράφησης. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο έξυπνες επιλογές σχετικά με την επένδυση σε κρυπτογράφηση.

2. Διάρκεια του εμπορίου & Κατηγοριοποίηση κεφαλαίων

Πρέπει να επιλέξετε μια συγκεκριμένη διάρκεια για διαφορετικούς τύπους επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα.

Μακροπρόθεσμα

Οι επενδύσεις μπορεί να είναι μακροπρόθεσμες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτά μπορούν να γίνουν για λιγότερο ασταθή κρυπτονομίσματα που έχουν λιγότερα απότομα γραφήματα.

Βραχυπρόθεσμα

Οι βραχυπρόθεσμες επενδύσεις τείνουν να είναι ασταθείς και γίνονται για κρυπτονομίσματα με δυναμικές τιμές.

Μεσοπρόθεσμος

Μια άλλη προσέγγιση μπορεί να είναι μια μεσαία επένδυση. Αυτοί οι τύποι επενδύσεων μπορούν να αποφέρουν καρπούς για την ανάληψη υπολογισμένου κινδύνου ενώ επενδύουν στο νόμισμα ως ερασιτέχνης.

Οι ειδικοί προτείνουν την προοπτική επένδυση σε κρυπτογράφηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς.

3. Βασικές επενδυτικές στρατηγικές

Μπορεί να υπάρχουν μερικές επενδυτικές στρατηγικές που μπορούν να σας βοηθήσουν αρχικά να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση.

Long / Short Equity

Σε αυτόν τον τύπο, ο δείκτης θα πρέπει να εξετάζει εάν το κρυπτογράφηση είναι υποτιμημένο ή υπερτιμημένο και, κατά συνέπεια, το τοποθετεί στους μακροπρόθεσμους ή βραχυπρόθεσμους επενδυτικούς βαθμούς Οι σωστές εκτιμήσεις οδηγούν σε επακόλουθα κέρδη και ζημίες.

Ουδέτερη αγορά

Σε ουδέτερες από την αγορά επενδύσεις, τοποθετείτε το ήμισυ των επενδύσεών σας στα μακροπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία και το άλλο μισό βραχυπρόθεσμα. Η ιδέα είναι να επιτύχετε ένα υπολογισμένο ουδέτερο από την αγορά κέρδος από τα συνολικά κέρδη των επενδύσεών σας.

Παγκόσμια μακροεντολή

Αυτή η τεχνική δίνει έμφαση στα ακόλουθα των τάσεων της αγοράς. Αυτές είναι μάλλον βραχυπρόθεσμες επενδύσεις.

4. Διαχείριση κινδύνων

Ενώ επενδύετε σε κρυπτογράφηση, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η διαχείριση κινδύνου. Θα πρέπει να αναζητήσετε προσεκτικά τους παράγοντες που επηρεάζουν τα γραφήματα κινδύνου της επένδυσής σας. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τα όρια κινδύνου που μπορείτε να αντέξετε. Η χρήση ενός εργαλείου διαχείρισης κινδύνου για το σκοπό αυτό μπορεί επίσης να είναι μια έξυπνη προσέγγιση.

Έτοιμοι να επενδύσουν σε Cryptocurrency?

Αρχή του Pareto

Η αρχή του Pareto του κανόνα 80/20 ισχύει και στις αγορές κρυπτογράφησης. Όταν επενδύετε σε κρυπτονομίσματα, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι κορυφαίες επενδύσεις πραγματοποιούν τα υψηλότερα μερίδια των εσόδων σας.

Παρακολούθηση των Crypto Markets

Αφού τελειώσετε με όλα τα παραπάνω βήματα, θα πρέπει τώρα να παρακολουθείτε προσεκτικά τις αγορές κρυπτογράφησης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερωθεί με την τελευταία τάση της αγοράς. Αναζητήστε τις διάφορες πρωτεύουσες της αγοράς για κάθε κρυπτογράφηση. Κάθε κρυπτογράφηση θα έχει το χαμηλό, υψηλό ή μεσαίο κεφάλαιο αγοράς, αντίστοιχα.

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων

Το eToro είναι μια έξυπνη πλατφόρμα που διευκολύνει τη διαδικασία επένδυσης σε κρυπτονομίσματα. Η πλατφόρμα παρέχει ένα ευρύ φάσμα κρυπτονομισμάτων δίνοντας στον χρήστη μια κομψή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στη βιομηχανία Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Βασικά σημεία

 • Είναι πολύ σημαντικό να μελετήσετε και να κατανοήσετε τα κρυπτονομίσματα πριν επενδύσετε.
 • Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τους επικείμενους κινδύνους στην αγορά κρυπτογράφησης και έχετε μια έντονη κατανόηση του τι παίρνετε στον εαυτό σας.
 • Η απόφαση, πόσο θα επενδύσετε θα πρέπει να βασίζεται στην κλίμακα της επένδυσης που είστε διατεθειμένοι να πραγματοποιήσετε.
 • Τα προκαταρκτικά βήματα της επένδυσης σε κρυπτογράφηση περιλαμβάνουν την επιλογή του κρυπτονομίσματος, τη δημιουργία πλατφόρμας για συναλλαγές και την απόκτηση κρυπτογραφικού πορτοφολιού.
 • Υπάρχουν τέσσερις τύποι πορτοφολιών για την αποθήκευση των νομισμάτων σας: ζεστά πορτοφόλια, κρύα πορτοφόλια, πορτοφόλια υλικού και πορτοφόλια χαρτιού.
 • Μπορείτε να επιλέξετε διάφορες στρατηγικές για την επένδυση σε κρυπτογράφηση σύμφωνα με τη ζήτηση της αγοράς κρυπτογράφησης.
 • Υπάρχουν πέντε κύριες μορφές επένδυσης σε κρυπτογράφηση: crypto CFD, day trading, Bitcoin mining, arbitrage και crypto faucets.
 • Κατά την επένδυση επιλέξτε τα κρυπτονομίσματα που είναι ασταθή και τείνουν να δημιουργούν κέρδη με συνέπεια.
 • Η αρχή του Pareto του κανόνα 80/20 σε κρυπτογράφηση σημαίνει ότι όταν επενδύετε σε κρυπτογράφηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι κορυφαίες επενδύσεις πραγματοποιούν τα υψηλότερα μερίδια των εσόδων σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map