Κορυφαία κρυπτονομίσματα για το 2021! Αυτά τα 5 Cryptos θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε ένα εκατομμύριο

5 Cryptos θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε ένα εκατομμύριο

Κερδίζοντας ένα εκατομμύριο επενδύοντας χρήματα στην αγορά κρυπτογράφησης ήταν μια δημοφιλής αναζήτηση για πολλά χρόνια. Χρειάζεται χρόνος για να φτιάξετε ένα επταψήφιο κέρδος. Αλλά η απόκτηση των υψηλών μονοψήφιων ετήσιων αποδόσεων του cryptocurren σε τακτική βάση θα μπορούσε να μετατρέψει μια μέτρια μηνιαία επένδυση σε εκατομμύρια.

Τα κρυπτονομίσματα υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια, πηγαίνοντας από κάτι που μόνο οι λάτρεις της κρυπτογράφησης θα επενδύσουν, σε μια από τις πιο περιζήτητες επενδυτικές ευκαιρίες. Σήμερα, τα κρυπτονομίσματα ξεπερνούν εύκολα τα κέρδη που δημιουργούνται από συμβατικές επενδυτικές ευκαιρίες όπως το χρηματιστήριο.

Αλλά τι είναι τα κρυπτονομίσματα; Τα κρυπτονομίσματα είναι ψηφιακά νομίσματα που προστατεύονται με κρυπτογραφία. Αυτό τους καθιστά σχεδόν αδύνατο να παραποιηθούν. Τα κρυπτονομίσματα δεν εκδίδονται από καμία κεντρική αρχή, η οποία τους καθιστά άτρωτους από οποιαδήποτε παρέμβαση τρίτων.

Υπάρχουν πολλοί επενδυτές, νέοι και έμπειροι, που ψάχνουν να επενδύσουν στην αγορά κρυπτογράφησης, και με καλό λόγο, καθώς τα κρυπτονομίσματα βρίσκονται σε ταύρο και αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να τα αγοράσετε. Ωστόσο, υπάρχουν πάνω από 500 διαφορετικά κρυπτονομίσματα και οι πιθανότητες είναι ότι η επιλογή ενός θα ήταν πολύ συντριπτική. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους αρχάριους.

Υπάρχουν πολλά κρυπτονομίσματα για να διαλέξουν οι επενδυτές. Τα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχουν και άλλες επιλογές όπως το Litecoin, το Bitcoin Cash, το Ripple κ.λπ. Παρόλο που η πρόβλεψη της αγοράς κρυπτογράφησης είναι δύσκολη, οι ειδικοί πιστεύουν ότι το 2021 τα κρυπτονομίσματα θα κάνουν σημαντικά κέρδη χάρη στην ανάκαμψη της αγοράς μετά το COVID και άλλους παράγοντες.

Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τα καλύτερα κρυπτονομίσματα που μπορείτε να αγοράσετε το 2021 και τις προοπτικές αυτών των κρυπτονομισμάτων. Ποια είναι λοιπόν τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για αγορά το 2021?

Τα κορυφαία 5 κρυπτονομίσματα για αγορά το 2021:

1. Bitcoin

2. Ehtereum

3. Litecoin

4. Κυματισμός

5. Bitcoin μετρητά

5 Cryptos θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε ένα εκατομμύριο:

1. Bitcoin


Καμία λίστα κρυπτονομισμάτων δεν είναι πλήρης χωρίς τη συμπερίληψη του Bitcoin. Το cryptocurrency δεν χρειάζεται καμία εισαγωγή και βρίσκεται στη λίστα επιθυμιών κάθε επενδυτή. Το Bitcoin κυριάρχησε στην αγορά κρυπτογράφησης από την ίδρυσή του το 2009. Είναι το μεγαλύτερο cryptocurrency με κεφαλαιοποίηση της αγοράς και το πιο δημοφιλές, και δεν υπάρχει ένδειξη ότι θα αποθρονιστεί σύντομα. Οι ειδικοί προβλέπουν ότι το 2021 θα είναι το ισχυρότερο έτος για το Bitcoin. Οι ειδικοί προβλέπουν ότι το Bitcoin θα παγιώσει τη θέση του ως το κορυφαίο κρυπτονομίσμα το 2021.

Η αξία του Bitcoin έπληξε σοβαρά όταν η πανδημία έφτασε στο χαμηλό των 4721 $. Αλλά αυτό απορρίφθηκε καθώς το Bitcoin παρουσίαζε εκπληκτικά, παραβιάζοντας τα 40000 $ τον Ιανουάριο του 2021 και αγγίζοντας τα 41299 $. Υπήρξε μια διόρθωση τιμής που είδε το Bitcoin να πέφτει στα 35000 $ και κατά τη στιγμή της σύνταξης, το κρυπτονόμισμα διαπραγματεύεται στα 38.283 $.

Τι θα είναι λοιπόν το 2021 για το Bitcoin; Ορισμένοι ειδικοί έχουν προβλέψει ότι το Bitcoin θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 100.000 $ μέχρι το τέλος του 2021. Ορισμένοι έχουν προβλέψει ότι θα μπορούσε ακόμη και να φτάσει τα 300.000 $ έως το 2022. Εάν αυτές οι προβλέψεις είναι αληθινές και το Bitcoin φτάσει σε αυτά τα ύψη ή προχωρήσει ακόμη περισσότερο, θα μπορούσατε να κάνετε το καλύτερο επένδυση το 2021.

Διαβάστε περισσότερα: Ανάλυση τιμών Bitcoin για το 2021

2. Αιθέριο

Το Ethereum είναι ο πλησιέστερος ανταγωνιστής του Bitcoin, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση με κεφαλαιοποίηση της αγοράς και το δεύτερο πιο δημοφιλές. Το Ethereum κυκλοφόρησε το 2015 και έχει αναπτυχθεί εκθετικά με πολλά έργα που καθιστούν το Ethereum την πλατφόρμα επιλογής τους. Το Ethereum έχει κεφαλαιοποίηση αγοράς περίπου 138 δισεκατομμυρίων δολαρίων και παρά την πανδημία COVID-19 που κλονίζει τα κρυπτονομίσματα, το Ethereum είχε μια ισχυρή χρονιά.

Το Ethereum έφτασε τα $ 1000 τον Δεκέμβριο του 2020 και διαπραγματεύεται επί του παρόντος στα 1177,67 $ τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου. Ποιοι είναι οι παράγοντες πίσω από την αύξηση της τιμής του Ethereum; Υπάρχουν δύο παράγοντες. Το πρώτο είναι η ανάπτυξη του DeFi (Αποκεντρωμένη Οικονομία). Το Ethereum είναι η πλατφόρμα επιλογής για νέα έργα DeFi και η πλατφόρμα υποστηρίζει σημαντικούς κρυπτογράφους που οδηγούν τον τομέα DeFi. Ο δεύτερος παράγοντας πίσω από την ανάπτυξη του Ethereum είναι η κυκλοφορία του Ethereum 2.0. Το Ethereum 2.0 υπόσχεται να κάνει το Ethereum πιο αποτελεσματικό και ικανό να χειρίζεται περισσότερες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Τα DeFi και Ethereum 2.0 θα συνεχίσουν να επηρεάζουν θετικά το Ethereum το 2021, με την κρυπτογράφηση να απολαμβάνει μια ανοδική πορεία το 2021, καθιστώντας αυτό μια εξαιρετική στιγμή να επενδύσετε στο Ethereum.

3. Litecoin

Το Litecoin είναι μια εξαιρετική επιλογή για επένδυση το 2021. Μπορεί να είναι μια καλή επένδυση για αρχάριους και έμπειρους επενδυτές. Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς της Litecoin είναι μόλις 1 δισ. Δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω. Ορισμένοι επενδυτές βλέπουν το Litecoin ως αντίγραφο του Bitcoin. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα που έχει έναντι του Bitcoin. Το Litecoin είναι πολύ πιο γρήγορο από το Bitcoin, παίρνοντας μόνο δυόμισι λεπτά για την επεξεργασία ενός μπλοκ. Το Bitcoin, από την άλλη πλευρά, διαρκεί δέκα λεπτά για να επεξεργαστεί ένα μπλοκ. Το Litecoin απαιτεί επίσης λιγότερη υπολογιστική ισχύ, και ακόμη και οι απλοί επιτραπέζιοι υπολογιστές μπορούν να εξορύξουν το Litecoin.

Το 2020, η Litecoin παρουσίασε επίσης σημαντικές εξελίξεις. Το έτος κυκλοφόρησε το Litebringer, ένα RPG που τρέχει στο Litecoin Blockchain. Η Litebringer προκάλεσε τριπλάσιες συναλλαγές, με το παιχνίδι να αντιπροσωπεύει πάνω από το 70% των συναλλαγών. Η Litebringer είχε τέτοιο αντίκτυπο που ορισμένες πλατφόρμες προέβλεψαν απότομη αύξηση της τιμής του Litecoin το 2021. Οι στενοί δεσμοί της Litecoin με το Bitcoin την καθιστούν επίσης την προτιμώμενη επιλογή για τους επενδυτές.

Διαβάστε περισσότερα: Ανάλυση τιμών Litecoin για το 2021

4. Κυματισμός

Το Ripple είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα χωρίς να θέλουν να ξοδέψουν πάρα πολλά χρήματα. Η Ripple έχει χαμηλή τιμή, προς το παρόν διαπραγματεύεται στα 0,30 $. Μην αφήσετε τη χαμηλή τιμή να σας ξεγελάσει. Είναι η τέταρτη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση και είναι μια εξαιρετική επιλογή για επενδυτές που είναι λίγο προσεκτικοί όταν επενδύουν.

Η Ripple αναμένεται να δει μια αύξηση της τιμής το 2021, με τους ειδικούς να προβλέπουν ότι θα μπορούσε να φτάσει σχεδόν τα 3 $ έως το τέλος του 2021. Η κρυπτογράφηση αναμένεται να διορθωθεί αφού επιτύχει την υψηλή τιμή της. Μια καλή στρατηγική θα ήταν να αγοράσετε το κρυπτογράφηση τώρα και να το πουλήσετε πριν η τιμή διορθωθεί. Το Ripple είναι μια καλή επιλογή για όσους ξεκινούν να επενδύουν σε κρυπτονομίσματα ή για επενδυτές που θέλουν να εισέλθουν στην κρυπτογράφηση σε χαμηλή τιμή και να κερδίσουν κέρδος.

Διαβάστε περισσότερα: Ένας οδηγός για αρχάριους για κυματισμούς

5. Bitcoin μετρητά

Το Bitcoin Cash είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα μετρητών. Θεωρείται μια επεκτάσιμη έκδοση του Bitcoin. Έχει κεφαλαιοποίηση αγοράς άνω των 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων και είναι η έκτη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση με κεφαλαιοποίηση αγοράς. Το Bitcoin Cash διαπραγματεύεται επί του παρόντος στα 515,49 $ και οι προοπτικές του για το 2021 παραμένουν ανοδικοί, με την κρυπτογράφηση να αναμένεται να έχει κάποια σοβαρά κέρδη κατά τη διάρκεια του έτους. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι το Bitcoin Cash θα μπορούσε να είναι ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα που θα επενδύσει το 2021, καθιστώντας το μια εξαιρετική στιγμή για να το προσθέσετε στο χαρτοφυλάκιό σας.

Διαβάστε περισσότερα: Ανάλυση τιμών μετρητών Bitcoin για το 2021

συμπέρασμα

Η πρόβλεψη των τάσεων των τιμών κρυπτογράφησης είναι δύσκολη καθώς η τιμή εξαρτάται από το συναίσθημα της αγοράς, το οποίο θα μπορούσε να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Οι τιμές κρυπτονομισμάτων εξαρτώνται επίσης από την τιμή άλλων νομισμάτων. Ωστόσο, τα κρυπτονομίσματα που αναφέρονται παραπάνω προβλέπεται να σημειώσουν σημαντική ανάπτυξη το 2021. Κάθε επενδυτής έχει διαφορετικούς στόχους. Οι επενδυτές πρέπει να κάνουν διεξοδική έρευνα πριν επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα.

Ποια είναι τα κορυφαία 10 Altcoins που θα εκραγούν το 2021?

Ποια είναι τα οφέλη του Cryptocurrency Trading?

Ποιο είναι το καλύτερο Cryptocurrency για επένδυση το 2021?

Πώς να κερδίσετε χρήματα με Cryptocurrency – Ένας οριστικός οδηγός

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων για εμπόρους και επενδυτές

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στη βιομηχανία Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map