Ποια κρυπτονομίσματα θα έχουν την καλύτερη απόδοση το 2021;

Σύμφωνα με τους ειδικούς της κρυπτογράφησης, τα Bitcoin, Cardano και Ethereum είναι τα κρυπτονομίσματα με την καλύτερη απόδοση το 2021.

Με το Bitcoin να φτάνει στο υψηλό όλων των εποχών, το 2020 ήταν εξαιρετικό για την αγορά κρυπτογράφησης. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι το 2021 θα είναι ακόμη καλύτερο για το 2021. Οι παγκόσμιες αγορές υπέφεραν τρομερά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η οποία ώθησε τους λαούς να στραφούν σε κρυπτονομίσματα ως περιουσιακό στοιχείο ασφαλούς καταφυγίου. Ενώ η οικονομική κατάρρευση έχει βελτιωθεί και θα συνεχίσει να βελτιώνεται το 2021, πιστεύουμε ότι η αγορά κρυπτογράφησης έχει αρκετή ανοδική δυναμική, προς το παρόν, για να διατηρηθεί και ακόμη και να ευδοκιμήσει καθώς κατευθυνόμαστε στο νέο έτος.

2020 – Το έτος όπου οι αγορές κρυπτογράφησης έλαμψαν

Το 2020 ήταν μια χρονιά που θυμόμαστε τα κρυπτονομίσματα. Μετά τον κύκλο αρκούδων του 2018 και την ενοποίηση του 2019, οι επιχειρήσεις ανέκαμψαν γρήγορα αυτή τη φορά. Η παγκόσμια αγορά κρυπτογράφησης έχει εκραγεί από 193 δισεκατομμύρια δολάρια σε 566 δισεκατομμύρια δολάρια. Υπήρχαν τρεις βασικοί παράγοντες πίσω από αυτήν την άνοδο 300%.

  • Πρώτον, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, οι άνθρωποι τείνουν να βλέπουν τα κρυπτονομίσματα ως ένα ασφαλές περιουσιακό στοιχείο. Αυτό το βοήθησε να αποκτήσει τεράστια αποτίμηση και αξιοπιστία στη μέση της οικονομικής κατάρρευσης.
  • Επεκτείνοντας το πρώτο σημείο, οι θεσμικοί επενδυτές επέλεξαν να επενδύσουν περισσότερα σε κρυπτονομίσματα για να εξασφαλίσουν και να αυξήσουν τον πλούτο τους.
  • Η επανάσταση του DeFi έχει φέρει πρωτοφανείς περιπτώσεις χρήσης και χρησιμότητα στο κρυπτοσύστημα.

Επομένως, ας ρίξουμε μια ματιά σε πέντε κρυπτονομίσματα που αναμένεται να συνεχίσουν την ανοδική τους δυναμική το 2021.

5 Κρυπτονομίσματα με κορυφαία απόδοση το 2021:

1. Bitcoin

2. Cardano

3. Αιθέριο

4. Τέζος

5. Κέρμα Binance

# 1 Bitcoin θα κυβερνήσει το 2021

Το Bitcoin βρίσκεται επίσημα σε μη διαγραμμένη περιοχή αυτή τη στιγμή. Από την ώρα του Τύπου, το Bitcoin έχει ξεπεράσει το επίπεδο των 22.500 δολαρίων και έχει φτάσει τα 30.000 $.

Εδώ είναι το τρομακτικό μέρος.


Ακόμη και οι πιο συντηρητικοί αναλυτές προβλέπουν ότι το BTC θα φτάσει τουλάχιστον τα 30.000 $ το 2021. Οι πιο αισιόδοξοι ελπίζουν ότι το BTC θα φτάσει τα 100.000 $ μέχρι το τέλος του 2021. Ανεξάρτητα, αυτό σημαίνει ότι το BTC πρέπει σίγουρα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αγορών σας τώρα αμέσως. Με τα ιδρύματα να αγοράζουν τεράστια μπλοκ στο BTC με την πάροδο του χρόνου, αυτή η επερχόμενη «κρίση της προσφοράς» θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας καθώς η ζήτηση για την πρώτη κρυπτογράφηση κυμαίνεται.

Διαβάστε περισσότερα: Ανάλυση τιμών Bitcoin για το 2021 (αναθεώρηση σε βάθος)

# 2 Cardano είναι ένα σκοτεινό άλογο στο παιχνίδι

Τον τελευταίο χρόνο, υπήρξε μια τεράστια ζήτηση για εφαρμογές DeFi, η οποία προκάλεσε σημαντική πίεση στο blockchain Ethereum. Ως εκ τούτου, οι προγραμματιστές αναζητούν πάντα μια εναλλακτική λύση για το Ethereum. Το Cardano θα μπορούσε να είναι μια πιθανή λύση.

Η Cardano κινείται προς το παρόν στην τρίτη φάση ανάπτυξης που ονομάζεται “Goguen”. Σε αυτήν τη φάση, η Cardano θα εργαστεί ενεργά στην έξυπνη ολοκλήρωση συμβάσεων και την αποκέντρωση. Σε αυτήν τη φάση, τα συμβόλαια ADA θα υποστηρίξουν ορισμένες προϋποθέσεις, όπως το να κάνουν τους χρήστες να κρατούν τα διακριτικά για μια καθορισμένη περίοδο για να ολοκληρώσουν μια σύμβαση.

Η ADA αυξήθηκε από 0,032 $ σε 0,17 $, ανεβαίνοντας >500% καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2020. Εάν η Cardano ανεβεί την ορμή του DeFi, μπορεί να φτάσει ακόμη και το 1 $.

# 3 Αιθέριο θα έχει ένα ισχυρό 2021

Η Ethereum θα συνεχίσει την άνοδο της το 2020 μεταβαίνοντας στο 2021, κυρίως λόγω της αναβάθμισης Ethereum 2.0 και της κορυφαίας πλατφόρμας DeFi. Ωστόσο, ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ενισχύσει την τιμή του ETH είναι το θεσμικό ενδιαφέρον. Στην πραγματικότητα, το Chicago Mercantile Exchange (CME) Group ανακοίνωσε τα σχέδιά του να λανσάρει συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης ETH για τους θεσμικούς επενδυτές του. Αυτό θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2021. Αυτό θα μπορούσε να αυξήσει το ETH στα 1.000 $.

# 4 Τέζος είναι μια άλλη μεγάλη εναλλακτική λύση DeFi

Η Tezos κέρδισε ένα ολόκληρο δολάριο στην αποτίμησή της για το 2020, έχοντας αυξηθεί από 1,34 $ σε 2,33 $. Χρησιμοποιεί τον κατ ‘εξουσιοδότηση αλγόριθμο απόδειξης πονταρίσματος (DPoS), ο οποίος του επιτρέπει να είναι πολύ πιο επεκτάσιμος και ευέλικτος. Μαζί με αυτό, η Tezos μείωσε πρόσφατα τα τέλη έξυπνων συμβάσεων φυσικού αερίου κατά 75% μέσω της αναβάθμισης των Δελφών. Αυτό θα το κάνει πιο φιλικό προς το DeFi και μια γοητευτική πλατφόρμα για προγραμματιστές.

# 5 Κέρμα Binance μπορεί να γίνει το πιο χρησιμοποιημένο νόμισμα στο cryptospace

Το Binance Coin έχει υπερδιπλασιαστεί κατά τη διάρκεια του 2020, έχοντας αυξηθεί από 13,60 $ σε 30,50 $. Μπορούμε να αναμένουμε ότι η τιμή θα αυξηθεί σημαντικά καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021 για έναν απλό λόγο – τη σχέση του με την Binance.

Το Binance είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια στον κόσμο. Τις τελευταίες 24 ώρες, η Binance έκανε εντυπωσιακό όγκο συναλλαγών 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Καθώς το cryptospace μεγαλώνει, το Binance θα βιώσει μια τεράστια εισροή νέων χρηστών, κάτι που θα οδηγούσε επίσης στη χρήση της BNB από την οροφή. Αυτό σημαίνει ότι η BNB θα μπορούσε να έχει ένα τερατώδες 2021. Προσέξτε αυτό το νόμισμα.

Διαβάστε περισσότερα:

Ποιο είναι το καλύτερο Cryptocurrency για επένδυση το 2021?

Κρυπτονομίσματα για αγορά, παρακολούθηση και αποφυγή

Ποια είναι τα 10 πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο?

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων για εμπόρους και επενδυτές

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στη βιομηχανία Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map