Τι θα οδηγήσει η αστρική τιμή το 2021;

Ένας αναλυτικός οδηγός για το Stellar το 2021

Πού θα πάει η τιμή XLM το 2021?

Τι θα συμβεί στην τιμή Stellar (XLM) το 2021; Οι επενδυτές Crypto αναρωτιόταν πάντα: Τι οδηγεί στην τιμή XLM?

Ο Stellar ξεκίνησε το 2014 ως πνευματικό τέκνο του Jed McCaleb. Ο McCaleb είναι επίσης ένας από τους ιδρυτές του Ripple, και υπάρχει μια συνεχής συζήτηση σχετικά με το αν ο Stellar είναι ένα πιρούνι του Ripple. Ωστόσο, ο ιδρυτής, ο ίδιος, αρνήθηκε αυτήν τη συζήτηση δηλώνοντας ότι τα νομίσματα είναι πολύ διαφορετικά. Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτών των δύο κρυπτονομισμάτων είναι ότι ενώ το Ripple επικεντρώνεται κυρίως σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, το Stellar επικεντρώνεται περισσότερο στους καθημερινούς ανθρώπους και στοχεύει στην οικονομική ένταξη.

Η Stellar έχει ξεκινήσει να συμπληρώνει τις ρωγμές μεταξύ του κρυπτονομίσματος και των οικονομικών κόσμων. Από εκείνο το σημείο και μετά, ξεκίνησε ο Stellar μια σειρά συνεργασιών με μερικά μεγάλα ονόματα στον κόσμο της FinTech. Οι οργανισμοί ενσωματώνουν τα IBM, Stripe και Deloitte, καθώς και ορισμένα άλλα μεγάλα ιδρύματα σε όλες τις ηπείρους.

αστρικό διάγραμμα τιμών

Αστρικές μεταβολές των τιμών όλων των εποχών. Πηγή: Coinmarketcap

Η Stellar έγινε γρήγορα ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην αγορά κρυπτογράφησης. Φυσικά, οι επενδυτές, τόσο υπάρχοντες όσο και νέοι, επιθυμούν να βρουν την απάντηση σε αυτό που οδηγεί τις τιμές του Stellar; Δεδομένου ότι αυτή η απάντηση κρατά τα μυστικά των καλών επενδυτικών πρακτικών της Stellar.

Οι παράγοντες που ωθούν τις τιμές της Stellar είναι:

 • Κοινωνικές επιπτώσεις
 • Ανταγωνιστικά νομίσματα
 • Υιοθεσία

Αλλά πρώτα, αυτό που προκάλεσε το ενδιαφέρον για το Stellar. Γιατί αστρικό?

Γιατί Stellar (XLM)?

Το Stellar μπορεί να θεωρηθεί ταχύτερο, πιο ευέλικτο ξάδελφο του Bitcoin που δεν χρειάζεται εξόρυξη. Τα κουπόνια μπορούν να ανταλλάσσονται οπουδήποτε στον πλανήτη μόνο τρία έως πέντε δευτερόλεπτα. Αυτό καθιστά το altcoin ιδανικό για συναλλαγές στο εξωτερικό. Σε όλο τον κόσμο, οι μετριοπαθείς και γρήγορες συναλλαγές μέσω κινητών τηλεφώνων μπορούν να είναι ιδιαίτερα πολύτιμες, εάν κάποιος βρίσκεται σε μια απομονωμένη περιοχή χωρίς πρόσβαση σε τράπεζες. Και ακόμη και αν είναι προσβάσιμες οι τράπεζες, οι συναλλαγές στο εξωτερικό μπορεί να κοστίσουν ένα χέρι και ένα σκέλος, αλλά με το Stellar θα κοστίσει μόνο σε πένες, μια πένα για να είναι ακριβής. Το κόστος μιας συναλλαγής στο εξωτερικό είναι περίπου 0,00001 Lumen το οποίο κοστίζει μόλις ένα λεπτό. Αυτό οδήγησε επίσης σε εικασίες ότι τις επόμενες μέρες το Stellar μπορεί πολύ καλά να απομακρύνει τη Western Union και τα παρόμοια.

Το Stellar διαθέτει μια ολοκληρωμένη ανταλλαγή όπου μπορούν να πραγματοποιούνται συναλλαγές σημαντικών altcoins όπως το Ethereum και η πλατφόρμα είναι ιδιαίτερα επωφελής για την ανταλλαγή Lumens σε νομίσματα για περαιτέρω συναλλαγές.

Ένας μοναδικός μηχανισμός πληθωρισμού ενσωματώθηκε στο αστρικό δίκτυο. Μέσω αυτού του μηχανισμού, ο εφοδιασμός της Stellar Lumen θα αυξανόταν με ρυθμό 1% κάθε χρόνο με την αρχική προσφορά σε εκατό δισεκατομμύρια altcoins. Ωστόσο, ήταν ξεπερασμένη και τώρα, το altcoin έχει σταθερή προσφορά πενήντα δισεκατομμυρίων νομισμάτων. Από τη συνολική προσφορά, είκοσι δισεκατομμύρια αγοράζονται, ανταλλάσσονται και χρησιμοποιούνται σε ολόκληρη την αγορά, ενώ το Ίδρυμα διατηρεί τα υπόλοιπα για την προώθηση και την ανάπτυξη του δικτύου.

Ο Jed McCaleb είναι ένας από τους ιδρυτές του Ripple, καθώς και του Mt. Gox. Ο McCaleb έχει αναφερθεί για το ότι απομακρύνθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του Ripple λόγω μιας όχι τόσο αστρικής φήμης μετά τον Mt. Gox hack. Παρόλο που ο Jed McCaleb δεν είχε καλή φήμη στον κλάδο, αμέσως μετά την αποχώρησή του από το Ripple Labs, ο McCaleb έλαβε επένδυση 3 εκατομμυρίων από μια ιρλανδική εταιρεία για τη Stellar. Το Stellar, σήμερα, είναι κατέλαβε την 11η μεγαλύτερη κρυπτονόμισμα.

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε Αστρικό XLM?

Τι ξεχωρίζει Stellar (XLM)?

Ενώ το Bitcoin διαρκεί 8 έως 10 λεπτά για να επεξεργαστεί μία μόνο συναλλαγή, το Stellar μπορεί να επεξεργαστεί περίπου 1000 συναλλαγές σε μόλις ένα δευτερόλεπτο και αυτό και με ονομαστικό κόστος. Η ονομαστική αμοιβή είναι γενικά για το σκοπό της αποφυγής της επίθεσης της πλατφόρμας.

Το πρωτόκολλο επεξεργασίας συναλλαγών αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα του Stellar. Σε αντίθεση με τα μεγάλα κρυπτονομίσματα, το Stellar έχει ένα μοναδικό πρωτόκολλο που ονομάζεται Πρωτόκολλο Stellar Consensus (SCP) αντί για τη συνήθη απόδειξη της εργασίας ή απόδειξη του πονταρίσματος. Το SCP δεν απαιτεί ανθρακωρύχους και οι συναλλαγές μπορούν να διεκπεραιωθούν γρήγορα & με ασφάλεια. Ωστόσο, το μειονέκτημα του πρωτοκόλλου είναι ότι χωρίς ανθρακωρύχους, θεωρείται μερικώς αποκεντρωμένο. Τα διακριτικά πρέπει να αγοραστούν από ένα χρηματιστήριο.

Η συνεργασία με την IBM έβαλε πραγματικά τη Stellar στο ραντάρ πολλών επενδυτών, καθώς τόσο η IBM όσο και η Stellar στοχεύουν σε φιλόδοξους στόχους. Η Stellar μαζί με την IBM στοχεύει να φέρει οικονομική ένταξη σε ορισμένες πολύ απομακρυσμένες περιοχές σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, χτίζουν χρηματοοικονομικές υποδομές και έχουν ξεκινήσει πραγματικά την αποστολή της οικονομικής ένταξης για όλους. Επί του παρόντος, η Stellar και η IBM έχουν στοχεύσει στη νότια ειρηνική περιοχή που κυμαίνεται από μεγάλες οικονομίες όπως η Αυστραλία έως απομακρυσμένες περιοχές όπως το Βανουάτου.

Οι μεγαλύτερες ανησυχίες που έχουν οι επενδυτές για το Stellar είναι η ομάδα. Η ομάδα, παρόλο που περιλαμβάνει διάφορους ηγέτες και εμπειρογνώμονες, αλλά είναι μικρό. Ο συνιδρυτής, η φήμη του Jed McCaleb, είναι επίσης μια μεγάλη ανησυχία. Έχει προσγειωθεί σε διάφορα αγωγές καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του, και φυσικά, επέβλεψε ένα από τα μεγαλύτερα χάκετ ενός ανταλλακτικού. Στην άμυνα του, ο Jed McCaleb έχει αρκετά επιτεύγματα κάτω από τη ζώνη του, αλλά οι κριτικοί τείνουν να επιβλέπουν αυτά τα επιτεύγματα.

Από τη φωτεινή πλευρά, το Stellar έχει καλή απόδοση και φαίνεται ότι κερδίζει περισσότερη πρόσφυση κάθε μέρα.

Οι ανησυχίες για την ομάδα δεν αντιστοιχούν σε ανησυχίες για το ίδιο το altcoin. Η Stellar έχει καλή φήμη μέχρι στιγμής. Ούτε το altcoin ούτε η πλατφόρμα έχουν παραβιαστεί. Αν και υπήρχε ένα σχετικά μικρό hack, όπου αξίζει το Lumens 400.000 $ κλαπεί, η παραβίαση ήταν δυνατή λόγω ελλείψεων στο πορτοφόλι, όχι λόγω του αστρικού Lumen. Όσον αφορά την ασφάλεια του Stellar, πρέπει να θυμόμαστε ότι το Stellar είναι επαρκώς ασφαλές για χρήση από τώρα. Το Stellar είναι αρκετά ασφαλές για να είναι μέρος της παγκόσμιας δραστηριότητας blockchain της IBM και οι επενδυτές δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Αυτή η πραγματικότητα από μόνη της πρέπει να μιλήσει λίγο για το βαθμό της ασφάλειας, διότι η IBM δεν θα έπαιζε ποτέ μαζί με ένα ανασφαλές altcoin.

Τι είναι οι οδηγοί της αστρικής τιμής (XLM)?

3 παράγοντες που οδηγούν στην τιμή XLM:

Παράγοντας 1: Κοινωνικός αντίκτυπος

Ο οργανισμός Stellar είναι μη κερδοσκοπικός, κάτι που είναι κάπως ασυνήθιστο. Ο οργανισμός δεν λειτουργεί για χρηματικές ανταμοιβές. Αντ ‘αυτού, ορισμένοι από τους στόχους των οργανώσεων περιλαμβάνουν την εξάλειψη της φτώχειας και την οικονομική ένταξη των τραπεζών. Ως εκ τούτου, ο κοινωνικός αντίκτυπος παίζει τεράστιο ρόλο στην αξία του κρυπτονομίσματος. Αρκετοί άνθρωποι επενδύουν στο Stellar Lumens λόγω της κοινωνικής τους αποστολής και λόγω του αντίκτυπου, πιστεύουν ότι η οργάνωση κάνει. Η Stellar μαζί με την IBM ανέλαβε ένα έργο στον Νότιο Ειρηνικό για την παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ειδικά σε απομακρυσμένα νησιά. Έργα σαν αυτά που συμμετέχει ενεργά ο οργανισμός Stellar έφεραν στο φως τα κρυπτονομίσματα και μπορούν να αναμένονται καλά πράγματα από τις τιμές Stellar στο μέλλον.

Παράγοντας 2: Ανταγωνιστικά κέρματα

Ο βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων, το Bitcoin, είναι ο ηγέτης της αγοράς. Οι Altcoins προσπάθησαν να εκθρονίσουν τον βασιλιά, αλλά απέτυχαν. Το Bitcoin έχει τεράστιο αντίκτυπο στην αγορά κρυπτογράφησης και τα περισσότερα κύρια κρυπτονομίσματα έχουν θετική σχέση με το Bitcoin. Τυχόν αλλαγές στο Bitcoin θα επηρεάσουν σίγουρα την αγορά και ως εκ τούτου, το Stellar.

Αστρική συσχέτιση με το γράφημα Bitcoin

Αστρική συσχέτιση με το Bitcoin. Πηγή: Coinpredictor.

Επιπλέον, με τη συνεχιζόμενη συζήτηση για το Stellar να είναι ένα σκληρό πιρούνι του Ripple, το Stellar είναι κάπως παρόμοιο με το Ripple και τα altcoins θεωρούνται ισχυροί ανταγωνιστές. Ως εκ τούτου, οι αλλαγές στην τιμή του Ripple μπορούν να οδηγήσουν το ενδιαφέρον προς τα πάνω ή προς τα κάτω για το Stellar.

Παράγοντας 3: Υιοθέτηση

Το Stellar λειτουργεί πολύ παρόμοιο με πλατφόρμες όπως το Paypal. Τα χαρακτηριστικά του Stellar το καθιστούν ιδανικό για μικροπληρωμές, ανταλλαγές συναλλάγματος και συναλλαγές στο εξωτερικό. Ο οργανισμός Stellar στοχεύει να γίνει η κύρια πλατφόρμα για ψηφιακές πληρωμές και ανταλλαγές νομισμάτων. Καθώς η υιοθέτηση του altcoin αυξάνεται, η αξία του θα αυξηθεί επίσης. Η αυξημένη ζήτηση για Stellar θα αυξήσει τις τιμές της. Από τις τρέχουσες προβολές, φαίνεται ότι η Stellar ανοίγει το δρόμο της για να γίνει η πλατφόρμα μετάβασης για ψηφιακές πληρωμές και η υιοθέτησή της πρόκειται να αυξηθεί εκθετικά στο εγγύς μέλλον.

Προβλέψεις τιμών Stellar (XLM)

Επί του παρόντος, το Stellar Lumens διατίθεται στα 0,1667 $. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, η τιμή των αστεριών κυμάνθηκε κάπου περίπου 0,9 $, αλλά επί του παρόντος, έχουν παρατηρηθεί ορισμένες διακυμάνσεις προς τα πάνω. Αυτές οι προβλέψεις δείχνουν ότι η Stellar θα ξεκινήσει το νέο έτος με θετικό νόημα και μπορεί πιθανώς να ανέβει ακόμα υψηλότερα. Σύμφωνα με το eToro, το ποσοστό επιστροφής 1 έτους είναι 292%.

Παρόλο που η αξία ενός δείκτη είναι αρκετά χαμηλή, η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς της Stellar είναι πολύ υψηλή και το συναίσθημα της αγοράς είναι ανοδικό, υποδηλώνοντας περαιτέρω μια θετική αρχή του νέου έτους.

Διάγραμμα αστρικών προβλέψεων 2021

Διάγραμμα αστρικών προβλέψεων 2021. Πηγή: Digitalcoin

Οι μέτριες προβλέψεις δείχνουν ότι το Stellar Lumens θα μπορούσε να σταθεροποιηθεί στα 0,6 $ το νέο έτος, ενώ άλλοι ειδικοί προβλέπουν ότι το Stellar Lumens μπορεί να φτάσει το 1 $. Κυρίως, οι βραχυπρόθεσμες προβλέψεις υποδηλώνουν πτωτικές αγορές, ενώ, μακροπρόθεσμα, μπορούν να αναμένονται καλά περιθώρια κέρδους.

Μετά από έναν αντίστροφο σχηματισμό κεφαλής και ώμου έως το 2021, ο Stellar αναμένεται να ανεβεί στα ύψη και να φτάσει σε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών το 2023 έως το 2025.

Αστρική πρόβλεψη μακροπρόθεσμης τιμής

Αστρική πρόβλεψη μακροπρόθεσμης τιμής. Πηγή: Primexbt.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόβλεψη αστρικής τιμής – Πόσο θα αξίζει το 2021 και πέρα?

Είναι το Stellar (XLM) μια καλή επένδυση?

Το δίκτυο Stellar blockchain είναι ένα ίδρυμα κυκλοφορίας ανοιχτού κώδικα που ενθαρρύνει τις συναλλαγές. Το αστρικό περιβάλλον αναμένει να κάνει τις ανταλλαγές μεταξύ πόρων και διασταυρούμενων πόρων απλούστερες, πιο γρήγορες και πιο πρακτικές. Οι αποκεντρωμένες εφαρμογές (ή dApps) με βάση το Stellar εκτελούν συναλλαγές χωρίς τα μετρητά να περνούν από εξωτερικές ουσίες (και, συνεπώς, να κόβουν διάφορα έξοδα και χρεώσεις).

Σε αντίθεση με άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα, ο οργανισμός Stellar είναι μη κερδοσκοπικός, επομένως το κέρδος δεν είναι το απώτερο κίνητρο. Αντ ‘αυτού, η Stellar έχει το όραμα της οικονομικής ένταξης. Η Stellar διασφαλίζει επίσης ότι το altcoin συμμορφώνεται με τους κανονισμούς ICO, καθώς στοχεύει να γίνει η μεγαλύτερη πλατφόρμα πληρωμών στον κόσμο.

Η πλατφόρμα Stellar μπορεί επίσης να επεξεργαστεί αλυσίδες συναλλαγών. Αυτό σημαίνει ότι εάν το νόμισμα στο οποίο θέλετε να ανταλλάξετε δεν είναι διαθέσιμο, τότε η πλατφόρμα θα ανταλλάξει πρώτα τα χρήματά σας σε ένα ενδιάμεσο νόμισμα το οποίο έχει την επιλογή του επιθυμητού νομίσματος και, στη συνέχεια, θα ανταλλαχθεί με το νόμισμα που θέλετε. Το Stellar διαθέτει επίσης ενσωματωμένο χρηματιστήριο που φιλοξενεί όλες τις μεταφορές χωρίς εξωτερική οντότητα.

Εκτός από κάποια κακή φήμη που το Stellar έχει αποκτήσει με τα χρόνια, το Stellar έχει καλή απόδοση. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα και ένα από τα φθηνότερα καθώς και εξαιρετικά επεκτάσιμα. Το Stellar έχει μεγάλες δυνατότητες και θα μπορούσε να είναι μια καλή επένδυση.

Έτοιμοι να αρχίσετε να επενδύετε Αστρικό XLM?

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επένδυσης στο Stellar (XLM)

Πλεονεκτήματα της επένδυσης στο Stellar:

✅ Το αστρικό είναι γρήγορο, ασφαλές και εξαιρετικά επεκτάσιμο.

✅ Χρειάζεται μόνο ένα δευτερόλεπτο για το δίκτυο για την επεξεργασία έως και 1000 συναλλαγών.

✅ Το πρωτόκολλο επεξεργασίας συναλλαγών προσφέρει αξιόπιστες συναλλαγές που είναι επίσης γρήγορες.

✅ Ο Τζεντ ΜακΚέλεμπ είναι διασημότητα, καθώς ίδρυσε επίσης τους Ripple και Mt. Gox.

✅ Το κόστος μιας συναλλαγής είναι ονομαστικό. Το Stellar είναι ιδανικό για συναλλαγές στο εξωτερικό.

✅ Το Stellar υποστηρίζεται από ορισμένες μεγάλες χρηματοοικονομικές εταιρείες.

Μειονεκτήματα της επένδυσης στο Stellar:

❌ Το Πρωτόκολλο Stellar Consensus Protocol δεν απαιτεί εξόρυξη για την επεξεργασία των συναλλαγών, επομένως η έλλειψη ανθρακωρύχων οδήγησε την Stellar να είναι εν μέρει αποκεντρωμένη.

❌ Ο ιδρυτής, Jed McCaleb, έχει κακή φήμη στον κλάδο και έχει εμπλακεί σε μερικές αγωγές.

❌ Το Stellar αντιμετωπίζει υψηλό ανταγωνισμό, ειδικά από το Ripple, γεγονός που καθιστά δύσκολο το νόμισμα να γίνει πιο δημοφιλές, επισημαίνοντας τα οφέλη του.

Επενδύστε στο Stellar (XLM) με το eToro

Αν ψάχνετε να επενδύσετε στο Stellar Lumens, τότε μην ψάχνετε άλλο! Επενδύστε με eToro σήμερα. Το eToro έχει κάνει απλή και εύκολη την επένδυση σε κρυπτονομίσματα. Δεν υπάρχουν επιπλοκές και μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό σε λίγα βήματα.

Η πλατφόρμα του eToro είναι προσβάσιμη και εύχρηστη. Το eToro προσφέρει επίσης μερικές από τις φθηνότερες τιμές στην αγορά. Το eToro προσφέρει το χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό του κοινωνικού εμπορίου, το οποίο είναι ιδανικό για ερασιτέχνες που είναι νέοι στην επένδυση σε κρυπτονομίσματα. Εκτός από το κοινωνικό εμπόριο, το eToro διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά κατάλληλα για έμπειρους εμπόρους.

eToro – Καλύτερος μεσίτης για αγορά Αστρικό XLM

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Βασικά σημεία

 • Το Stellar κυκλοφόρησε το 2014 και έχει φτάσει στα δέκα κορυφαία κρυπτονομίσματα.
 • Η προσφορά είναι περιορισμένη στα 50 δισεκατομμύρια μάρκες.
 • Συνιδρύθηκε από τον ιδρυτή των Ripple και Mt. Gox.
 • Ο ιδρυτής είχε κάποια κακή δημοσιότητα στο παρελθόν και ο αντίκτυπος μειώθηκε στο Stellar.
 • Το Steller χρησιμοποιεί ένα μοναδικό πρωτόκολλο συναίνεσης Stellar που δεν απαιτεί εξόρυξη και εξασφαλίζει ασφαλείς συναλλαγές. Ωστόσο, το SCP αυξάνει επίσης τη συναίνεση σχετικά με την αποκέντρωση του altcoin.
 • Οι αστρικές συναλλαγές κοστίζουν ένα κλάσμα της δεκάρας και το δίκτυο μπορεί να επεξεργαστεί έως και 1000 συναλλαγές σε ένα δευτερόλεπτο.
 • Η Stellar ανέλαβε συνεργασίες με την IBM, τη Deloitte και τη Stripe και ορισμένα άλλα μεγάλα ονόματα στη βιομηχανία FinTech.
 • Η Stellar μαζί με την IBM επικεντρώνεται στην οικονομική ένταξη της περιοχής του νότιου Ειρηνικού, όπου στοχεύουν ορισμένα από τα πιο απομακρυσμένα νησιά στον κόσμο.
 • Το altcoin θεωρείται πολύ ασφαλές.
 • Οι οδηγοί της τιμής του Stellar είναι ανταγωνιστικά νομίσματα, κυρίως Bitcoin και Ripple, ο κοινωνικός αντίκτυπός του και η υιοθέτηση του mainstream.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner