Τα καλύτερα 3 Cryptos για να επενδύσετε σε αυτό θα μπορούσε να σας κάνει εκατομμυριούχο

Υπάρχουν αρκετές συζητήσεις σχετικά με το μέλλον των κρυπτονομισμάτων στην αγορά. Για μερικούς ανθρώπους, η αγορά κρυπτογράφησης δεν είναι μια μακροχρόνια φάση. Αλλά, για άλλους, πρόκειται να είναι εδώ για πάντα.

Μετά το Bitcoin, ακολούθησε μια λεζάντα άλλων δημοφιλών κρυπτονομισμάτων που έχουν πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Με όλες τις ποικιλίες κρυπτογράφησης που διατίθενται στην αγορά, είναι δύσκολο για τους επενδυτές να αποφασίσουν ποια είναι η καλύτερη κρυπτογράφηση που είναι καλή για μεγάλες αποστάσεις. Μην ανησυχείτε, εδώ είναι τα καλύτερα 3 κρυπτονομίσματα για να επενδύσετε που θα σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε ένα μέλλον εκατομμυριούχου.

3 υπέροχα Cryptos που θα μπορούσαν να σας κάνουν εκατομμυριούχο

Η μεγάλη ερώτηση, όπως πάντα, ποια είναι τα καλύτερα cryptos για αγορά?

Η απάντηση μπορεί να είναι τα ακόλουθα τρία υπέροχα cryptos. Όχι μόνο αυτά τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν χρήματα στους επενδυτές, αλλά έχουν και την καινοτομία που απαιτείται για να κάνουν εκατομμυριούχους από μακροπρόθεσμους επενδυτές κρυπτογράφησης.

# 1: Bitcoin (BTC)

Εάν είστε νέοι στον κόσμο της κρυπτογράφησης, το Bitcoin θα είναι πιθανώς το πρώτο και ίσως το μόνο όνομα που θα έχετε ακούσει.

Το Bitcoin είναι πράγματι το πρώτο κρυπτογράφηση και εξακολουθεί να έχει υψηλή ρευστότητα στον χώρο κρυπτογράφησης.

Το Bitcoin, γνωστό ως «βασιλιάς της κρυπτογράφησης», εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και απαιτούμενα κρυπτονομίσματα μεταξύ των επενδυτών. Με μερίδιο σχεδόν 40% στο συνολικό όριο της αγοράς κρυπτογράφησης, ευδοκιμεί ως το πιο σημαντικό κρυπτογράφηση που διατίθεται σήμερα.

Εάν σκοπεύετε να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση το 2021, το Bitcoin είναι μια εφικτή επιλογή για να ξεκινήσετε το επενδυτικό σας ταξίδι.

Η τιμή του Bitcoin, όπως και κάθε άλλο κρυπτογράφηση, δεν είναι σταθερή και αλλάζει κάθε μέρα. Τον Δεκέμβριο του 2017, η τιμή του Bitcoin έφτασε στο υψηλό των περίπου 20.000 $, κάτι που ήταν αξιοσημείωτο. Αλλά το 2018 γνώρισε μια πλήρη κατάρρευση και έπεσε σε τιμή περίπου 3.234 $ μέχρι το τέλος του έτους. Από τότε, η τιμή του Bitcoin σημείωσε άνοδο και μέχρι τον Ιανουάριο του 2021, αυξήθηκε σε πάνω από 40.000 $ με ανώτατο όριο αγοράς άνω των 1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αντιπροσώπευε περισσότερο από το 69% της συνολικής αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Είναι πάντα σημαντικό να γνωρίζετε τις τεχνικές βελτιώσεις στην αγορά πριν επενδύσετε σε οποιοδήποτε κρυπτογράφηση. Η χρήση του Lightning Network επέφερε ορισμένες σημαντικές αλλαγές στο σύστημα BTC.

Τώρα επιτρέπει απρόσκοπτα την εφαρμογή του Bitcoin σε αποκεντρωμένες εφαρμογές και πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, γεγονός που το καθιστά αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα cryptos για νέους επενδυτές κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων. Με ιδρύματα όπως η Tesla και η MicroStrategy που αγοράζουν BTC αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, το μέλλον φαίνεται πολύ λαμπερό για την κορυφαία κρυπτογράφηση.

Δεν είναι μια φαντασία της φαντασίας ότι η τιμή του Bitcoin θα μπορούσε να αυξηθεί ακόμη περισσότερο φέτος, φέρνοντας συναρπαστική ανάπτυξη στα χαρτοφυλάκια των επενδυτών.


# 2: Ethereum (ETH)

Η πρώτη εναλλακτική λύση Bitcoin, Ethereum, δεν είναι απλώς ένα ψηφιακό νόμισμα, αλλά μια προηγμένη αποκεντρωμένη πλατφόρμα βασισμένη σε blockchain. Κάνοντας ένα βήμα μπροστά από την αποκέντρωση του νομίσματος, η οποία είναι η κύρια θεωρία πίσω από την κρυπτογράφηση.

Το Ethereum στοχεύει στην αποκέντρωση του διαδικτύου αντικαθιστώντας διακομιστές με ένα παγκόσμιο σύστημα κόμβων. Ακριβώς, δημιουργία «ενός υπολογιστή για ολόκληρο τον κόσμο». Η Ether, το νόμισμα Ethereum, έχει ανώτατο όριο αγοράς περίπου 199.826.863.309 $ και έχει γίνει το πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση στον κόσμο του blockchain.

Εάν σκοπεύετε να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση για μακροπρόθεσμα, τότε το Ethereum θα πρέπει να είναι στη λίστα σας. Ο αριθμός των συναλλαγών που πραγματοποιούνται σε μία ημέρα για τον Ether είναι περίπου 659.000. Μαζί με την αύξηση της αξίας του νομίσματος, το Ethereum θα αλλάξει τον αλγόριθμο συναίνεσής του από Proof-of-Work σε Proof-of-Stake το 2021. Αυτό θα επιτρέψει ταχύτερη ταχύτητα συναλλαγής με μηδέν διακλάδωση.

Το Ethereum δείχνει μια λαμπρή αγορά για τους επενδυτές και μπορεί να αξιοποιηθεί για να εξασφαλίσει ένα μέλλον εκατομμυριούχου. Το ανώτατο όριο αγοράς του Ethereum είναι περίπου το 19% του μεγέθους του Bitcoin και αναμένεται να αυξηθεί στο επόμενο μέλλον με περαιτέρω εξελίξεις στην τεχνολογία blockchain.

Οι επενδυτές που αναζητούν ένα κορυφαίο crypto για αγορά θα πρέπει να εξετάσουν το Ethereum.

# 3: Cardano (ADA)

Cardano, ένα "Αποδεικτικό πονταρίσματος Ouroboros" κρυπτογράφηση, δημιουργήθηκε ως εναλλακτική λύση για το Ethereum.

Παίρνει ένα βήμα πέρα ​​από τα συνηθισμένα cryptos στην αγορά, καθώς δημιουργήθηκε από μια επιστημονική προσέγγιση από μια ομάδα μαθηματικών, μηχανικών και κρυπτογραφικών εμπειρογνωμόνων. Μετά από μια λεπτομερή μέθοδο βασισμένη στην έρευνα, ο Cardano εμφανίστηκε ως το πρώτο αποκεντρωμένο πρωτόκολλο blockchain με ομότιμους κριτές χρησιμοποιώντας μια επιστημονική προσέγγιση. Δημιουργήθηκε για να επεξεργάζεται περισσότερες συναλλαγές με χαμηλότερο κόστος, στοχεύει να είναι το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό λειτουργικό σύστημα.

Με την ενσωμάτωση της κατανεμημένης τεχνολογίας καθολικών και της έξυπνης υποδομής συμβολαίων, η Cardano εξασφαλίζει πλήρη προστασία των χρηστών και χαμηλότερες συναλλαγές. Η δημιουργία έξυπνων συμβολαίων, η δημιουργία αποκεντρωμένων εφαρμογών και πρωτοκόλλων και οι άμεσες συναλλαγές με ελάχιστες χρεώσεις είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Blockano Blockchain. Εκτός από τη μεταφορά αξίας, το ADA χρησιμοποιείται από φορείς εκμετάλλευσης μεριδίων στο σύστημα στοιχήματος για να διασφαλίσει την ασφάλεια του πρωτοκόλλου.

Από τον Ιανουάριο του 2021, ένα ADA έχει κεφαλαιοποίηση αγοράς 9,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, πράγμα που είναι πράγματι αξιοσημείωτο. Για όσους θέλουν να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα για να εξασφαλίσουν ένα μέλλον εκατομμυριούχου, τότε το Cardano είναι πράγματι η τρίτη καταχώριση στη λίστα σας.

Τα 3 καλύτερα Cryptos για επένδυση: Συμπέρασμα

Εάν θέλετε να εξασφαλίσετε ένα πλούσιο μέλλον, ίσως η καλύτερη επιλογή σήμερα είναι να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Γι ‘αυτό, είναι σημαντικό να σημειώνετε όλες τις μεταβαλλόμενες τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο του blockchain. Είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος ευμετάβλητος χώρος όπου μπορείτε να αποκομίσετε ένα γόνιμο μέλλον εάν επενδύσετε με τον σωστό τρόπο.

Τα τρία κρυπτονομίσματα που αναφέρονται παραπάνω δείχνουν σημαντική ανάπτυξη τις επόμενες δεκαετίες και μπορούν να αποτελέσουν το σύμβολο του μέλλοντος του εκατομμυριούχου σας.

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Διαβάστε περισσότερα:

5 λόγοι για τους οποίους το Bitcoin θα μπορούσε να διπλασιάσει τα χρήματά σας το 2021

Πρέπει να επενδύσετε στο Ethereum το 2021?

Πρόβλεψη τιμής Cardano

Προβλέψεις Crypto για το 2021: Πού να επενδύσετε

Θα μπορούσε το Bitcoin να φθάσει στην τιμή των 100K $ το 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map