3 Growth Cryptos τοποθετήθηκε για Bull Bull το 2021

Τα κρυπτονομίσματα διέρχονται μια πραγματικά ειδική φάση καθώς απολαμβάνουν ήδη την προσοχή μεγάλων επενδυτών. Ξεκίνησαν έντονα το 2021, με σημαντική ανάπτυξη. Ο ταύρος που τρέχει σε κρυπτονομίσματα συνεχίζει να κερδίζει έλξη, προσελκύοντας νέους θεσμικούς επενδυτές, ιδίως όταν πρόκειται για Bitcoin.

Μεταξύ των φήμων ότι το Bitcoin φέτος θα μπορούσε να φτάσει την τιμή των 100.000 $ και άλλων που πιστεύουν ότι το 2021 θα είναι η σεζόν altcoin, εδώ στο Trading Education έχουμε αποφασίσει να επιλέξουμε τα 3 κορυφαία κρυπτονομίσματα ανάπτυξης που τοποθετούνται για το bull run φέτος.

Ποια είναι τα 3 κρυπτονομίσματα ανάπτυξης που τοποθετήθηκαν για ένα bull run το 2021?

1. Bitcoin (BTC)

Για το μεγαλύτερο μέρος του Ιανουαρίου 2021, το Bitcoin περιστράφηκε μεταξύ 30.000 και 40.000 $. Τελικά, η πρωτοποριακή κρυπτογράφηση πέτυχε μια μικρή ανακούφιση άνω των 43.000 $.

Επιπλέον, είδαμε μια μεγάλη αύξηση στις 14 Φεβρουαρίου 2021, όταν η BTC έφτασε στο νέο της υψηλό όλων των εποχών αφού υποχώρησε μετά τη μεγάλη ανακοίνωση ότι η Tesla απέκτησε BTC αξίας περίπου 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, φτάνοντας τα 49.487 $.

Η άνοδος του Bitcoin είναι επίσης πιθανό να επιταχυνθεί καθώς το ενδιαφέρον της Tesla για το BTC και άλλα βαρέων βαρών που το αγκαλιάζουν θα τροφοδοτήσουν την εταιρική ζήτηση.

Όταν μιλάμε για εταιρική ζήτηση, πολλές εισηγμένες εταιρείες έχουν αποδεχτεί το Bitcoin ως χρηματοοικονομικό εργαλείο τους τελευταίους μήνες, δηλαδή τη MicroStrategy. Η ικανότητα της Tesla να μετατρέψει ένα μέρος των ταμειακών της αποθεμάτων σε BTC, ωστόσο, είναι μια σημαντική αλλαγή καθώς είναι πιθανό να οδηγήσει περισσότερους κορυφαίους ηγέτες της βιομηχανίας στον κόσμο να εισέλθουν.

Υπάρχουν διάφορες προβλέψεις τιμών BTC για το 2021. Ορισμένοι παρατηρητές υποθέτουν ότι μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου η τιμή του Bitcoin θα μπορούσε ήδη να φτάσει τα 50.000 $. Υπάρχουν ακόμη πιο ελπιδοφόρες προβλέψεις για το 2021. Το Bitcoin μπορεί να διπλασιαστεί σε αξία και να φτάσει τα 100.000 $ μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με τον CEO της Galaxy Digital Michael Novogratz.

Παρατηρώντας την τελευταία αποκάλυψη από την Tesla, η Novogratz δήλωσε ότι απλώς πρόκειται να δούμε κάθε εταιρεία των ΗΠΑ να αρχίζει να κάνει το ίδιο πράγμα. «Βλέπεις το κοπάδι εδώ και έρχεται», είπε ο Novogratz.

2. Ethereum (ETH)

Καθώς αυξάνεται η ζήτηση από θεσμικούς επενδυτές, η τιμή του Ethereum κυμαίνεται κοντά στην αιχμή της. Ενώ η βιομηχανία αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) αρχίζει να παρατηρεί σημαντική εισροή, οι τιμές ETH αυξάνονται επίσης. Καθώς αυτή τη στιγμή είναι εισηγμένη στα 1.795 $, που είναι ακριβώς κάτω από το υψηλό των 1.871 δολαρίων, το premium altcoin προωθεί ήδη ένα bull run δίνοντας ενδείξεις ότι θα μπορούσε να φτάσει τα $ 2000 νωρίτερα από το αναμενόμενο το 2021.

Τους τελευταίους μήνες, η ETH βρίσκεται σε ανοδική πορεία, κυρίως λόγω της τρέχουσας περιόδου υπερβολικού ενθουσιασμού. Το ανώτατο όριο αγοράς του νομίσματος αυξήθηκε σε περισσότερα από 200 δισεκατομμύρια δολάρια με αυτό το μοτίβο. Οι ειδικοί προβλέπουν ότι πολλά ιδρύματα θα το αγοράσουν για να διευρύνουν τις επενδύσεις τους στο BTC ως το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση.

Το Ethereum τέθηκε στην πρώτη γραμμή του DeFi Surge με την κυκλοφορία του Beacon Chain. Ο επικεφαλής της Digital Asset Markets στη Morgan Stanley, Andrew Peel, προβλέπει ότι η ζήτηση για το DeFi να συνεχίσει να αυξάνεται στα υπόλοιπα του 2021. Όπως και με το Bitcoin, η ETH βρίσκεται σε ανοδική πορεία εν μέσω της αστάθειας της αγοράς και έχει παραμείνει αρκετά πάνω από το όριο των $ 1000 μέχρι στιγμής.

3. Cardano (ADA)

Ο Cardano, από την άλλη πλευρά, έχει δει πρόσφατα μια αύξηση των τιμών, και οι αισιόδοξες προβλέψεις αναλυτών το έχουν ανεβάσει ακόμη υψηλότερα. Το 2021 το Cardano υπήρξε ένα από τα νομίσματα με την καλύτερη απόδοση με ανάπτυξη 300%. Η τιμή της ADA σημείωσε αύξηση της αγοραίας αξίας της κατά 600 τοις εκατό μεταξύ Μαρτίου και Ιουλίου 2020. Στη συνέχεια, καθώς έφτασε το έτος, το κέρμα αυξήθηκε κατά 130%.

Το Cardano ιδρύθηκε από τον Charles Hoskinson συνιδρυτή του Ethereum και θεωρείται το «Ιαπωνικό Ethereum», λόγω του γεγονότος ότι μια μεγάλη βάση υποστηρικτών προέρχονται από την Ιαπωνία.

Η ADA θα μπορούσε να ανέβει προς τα πάνω συνεχίζοντας το 2021, σύμφωνα με τις περισσότερες προβλέψεις. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, η ADA θα μπορούσε να αναγνωρίσει την ισχυρότερη τιμή της ακόμα και μπορεί να βάλει ένα νέο υψηλό όλων των εποχών των 10 $ μέχρι το τέλος του έτους. Αλλά υπάρχει επίσης μια πιο συντηρητική προσέγγιση που προβλέπει ότι ο Cardano θα φτάσει μόνο τα 2 $ το 2021.

Για πολλούς παράγοντες, η πρόβλεψη των τιμών του Cardano το 2021 είναι ανοδική. Πρώτον, από πολλούς, η ενημέρωση Cardano Shelley έχει γίνει ένα παιχνίδι αλλαγής για την ADA, καθώς επέτρεψε την 100% αποκέντρωση για το δίκτυο Cardano. Επιπλέον, οι αναλυτές κρυπτογράφησης πιστεύουν ότι το Cardano θα μπορούσε να είναι ενάντια στο Ethereum ως πιθανώς το ισχυρότερο αποκεντρωμένο σύστημα στον κόσμο.

Η τιμή του διακριτικού ADA σημείωσε άνοδο άνω του 10% έναντι του USD όταν η ομάδα πίσω από την Cardano αποκάλυψε ένα αναθεωρημένο σχέδιο Shelley.

συμπέρασμα

Το τρέξιμο crypto bull 2020 ήταν πολύ διαφορετικό από το 2017. Αν και οι μεμονωμένοι επενδυτές είχαν ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την προηγούμενη άνοδο, η άνοδος του 2020 αποδόθηκε στην αυξανόμενη θεσμική δραστηριότητα στα ψηφιακά νομίσματα. Αυτό μας προσφέρει λίγη ελπίδα και αισιοδοξία ότι η δημόσια αναγνώριση που επιδιώκουν εδώ και πολύ καιρό θα αποκτήσει στην πραγματικότητα τα κρυπτονομίσματα, τα οποία με τη σειρά τους θα μπορούσαν να επιταχύνουν την παγκόσμια υιοθέτηση.

Συμπερασματικά, 3 cryptos ανάπτυξης που τοποθετούνται για bull bull το 2021 είναι τα Bitcoin, Ethereum και Cardano.

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα για την αγορά Cryptos

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στη βιομηχανία Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Βασικά σημεία

  • Το Bitcoin έφτασε στο νέο υψηλό όλων των εποχών των 48.487 $ μετά την επένδυση ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Tesla.
  • Πολλές εταιρείες που έχουν εισαχθεί στο κοινό έχουν αποδεχτεί το Bitcoin ως χρηματοοικονομικό εργαλείο τους τελευταίους μήνες, δηλαδή την MicroStrategy.
  • Το Ethereum έφτασε τα 1.871 $ για πρώτη φορά στην ιστορία και οι προβλέψεις σημείωσαν άνοδο έως και 2.000 $ για το κορυφαίο altcoin νωρίτερα από το αναμενόμενο το 2021.
  • Το 2021 το Cardano υπήρξε ένα από τα νομίσματα με την καλύτερη απόδοση με ανάπτυξη 300%.
  • 3 cryptos ανάπτυξης που τοποθετούνται για bull bull το 2021 είναι τα Bitcoin, Ethereum και Cardano.
  • Η αναβάθμιση Cardano Shelley έχει γίνει ένα παιχνίδι αλλαγής για την ADA, καθώς επέτρεψε την 100% αποκέντρωση για το δίκτυο Cardano.

Διαβάστε περισσότερα:

Προβλέψεις Crypto για το 2021: Πού να επενδύσετε

Κορυφαία 15 κρυπτονομίσματα που πρέπει να γνωρίζετε και να παρακολουθήσετε το 2021

Κορυφαία 7 Altcoins για αγορά το 2021

Ποιο είναι το μέλλον των κρυπτονομισμάτων – πρέπει να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner