5 άτομα που έγιναν εκατομμυριούχοι από το Bitcoin

5 Πλούσιοι άνθρωποι έγιναν εκατομμυριούχοι από το Bitcoin

Το Bitcoin υπήρξε τεράστια είδηση ​​τον τελευταίο καιρό, με πολλούς ανθρώπους να επενδύουν σε αυτό και να βλέπουν μια μεγάλη απόδοση των χρημάτων τους. Μπορείτε να φανταστείτε ποια απόδοση θα έχετε δει αν έχετε επενδύσει μεγάλα όταν μόλις ξεκινούσε; Λοιπόν, το να γίνεις εκατομμυριούχος bitcoin είναι πραγματικότητα για τους πέντε οραματιστές επενδυτές παρακάτω:

5 άτομα που έγιναν πλούσια λόγω του Bitcoin

1. Roger Ver – 520 εκατομμύρια δολάρια

Ρότζερ Ver

Γεννημένος στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας, ο Roger Ver είναι πλέον κάτοικος του Τόκιο. Ήταν ένας από τους πρώτους υποστηρικτές του bitcoin και έκανε την περιουσία του λόγω της μεγάλης επένδυσης σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με το bitcoin. Κάνοντας αυτό τον έχει δει να συγκεντρώνει μια τεράστια περιουσία 520 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Ver έγινε οπαδός του bitcoin καθώς υποστήριξε τον τρόπο με τον οποίο προσέφερε οικονομική ελευθερία από τα παραδοσιακά νομίσματα fiat και τα τραπεζικά συστήματα. Πράγματι, αυτή η ειλικρινής υπεράσπιση τον είδε να δίνει το ψευδώνυμο «Bitcoin Jesus» σε κύκλους κρυπτογράφησης. Αν και δεν είναι γνωστό αν μπορεί να περπατήσει πάνω στο νερό, έχει σίγουρα δώσει πολλά ποσά σε φιλανθρωπικούς σκοπούς για να δείξει τη φροντίδα του.

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να επενδύσετε στο Bitcoin BTC, ελέγξτε γρήγορα και εύκολα Ανταλλαγή eToro!

2. Τσάρλι Σρεμ – 450 εκατομμύρια δολάρια

Τσάρλι Σρεμ

Γεννημένος στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, αυτός ο τύπος είναι αναμφισβήτητα ο πιο σημαντικός εκατομμυριούχος bitcoin. Σε μια εξαιρετικά έξυπνη κίνηση, η Shrem αγόρασε μεγάλες ποσότητες bitcoin πριν εκραγεί στην τιμή. Αυτή και άλλες επενδύσεις τον είδαν να κερδίζει 450 εκατομμύρια δολάρια. Δεν είναι ικανοποιημένος με την απλή επένδυση στο νόμισμα, ίδρυσε επίσης το BitInstant με μερικά από τα χρήματά του και τη βοήθεια του Roger Ver. Δυστυχώς, αυτό τον οδήγησε να κριθεί ένοχος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες για την περίφημη αγορά deep web, The Silk Road. Μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή το 2016, επέστρεψε στην επιχείρηση και ξεκίνησε την Intellisys Capital, η οποία πωλεί επενδυτικά χαρτοφυλάκια σε εταιρείες Blockchain.

Θα επενδύσετε σε Bitcoin?

3. Dave Carlson – 350 εκατομμύρια δολάρια

Ντέιβ Κάρλσον

Ο Dave Carlson είναι λίγο διαφορετικός από τους περισσότερους εκατομμυριούχους bitcoin καθώς έκανε την καταπληκτική του περιουσία 350 εκατομμυρίων δολαρίων από την εξόρυξη των ίδιων των bitcoin. Χαιρετώντας από τη Βόρεια Αμερική, όπου διευθύνει την εξόρυξη στην περιοχή της Ουάσιγκτον, μπήκε στο bitcoin στις αρχές του 2010. Επισήμως μηχανικός με τη Microsoft, ο Carlson είδε το τεράστιο δυναμικό του bitcoin και ίδρυσε τη MegaBigPower για να εξορύξει νομίσματα. Σε ύψος, η λειτουργία του λέγεται ότι κερδίζει περίπου 8 εκατομμύρια δολάρια το μήνα! Η MegaBigPower αγοράστηκε πρόσφατα από την Giga Watt, η εταιρεία Carlson είναι τώρα CEO της.

4. Jered Kenna – εκτιμάται 300 εκατομμύρια δολάρια

Τζέρεντ Κέννα

Με την προϋπόθεση ότι η βιομηχανία bitcoin προσελκύει ανθρώπους από όλα τα υπόβαθρα, έχουμε τον πρώην ναυτικό των ΗΠΑ Jered Kenna. Προερχόμενος από το Σαν Φρανσίσκο, κατοικεί στην περιοχή όπου διατηρεί ένα ζυθοποιείο βιοτεχνίας και το χώρο 20Mission για νεοσύστατες επιχειρήσεις. Τα εκατομμύρια του bitcoin του δημιουργήθηκαν όταν αγόρασε την πρώτη του παρτίδα με μόλις 20 σεντς ανά κέρμα. Πωλώντας πάνω από 200 $ ανά κέρμα, αυτή ήταν μόνο η πρώτη γεύση επιτυχίας του bitcoin. Συνέχισε να πρωτοπορεί σε σκοτεινές δεξαμενές εξόρυξης bitcoin, όπου άτομα μπορούν να επενδύσουν ανώνυμα στο ψηφιακό νόμισμα. Η Κέννα είναι επίσης γνωστή στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων για την αναδιαμόρφωση του σκληρού δίσκου του 2010 που του έχασε περίπου 200.000 δολάρια σε bitcoin!

5. Τα δίδυμα Winklevoss – 150 εκατομμύρια δολάρια

Τα δίδυμα Winklevoss

Αυτοί είναι οι εκατομμυριούχοι bitcoin που θα γνωρίζουν οι περισσότεροι από το κοινό. Γεννημένοι στο Southampton της Νέας Υόρκης, παρακολούθησαν το Χάρβαρντ για τη μετέπειτα εκπαίδευσή τους. Ενώ στο Harvard, δημιούργησαν έναν πρόδρομο του Facebook που ονομάζεται ConnectU. Τα τελευταία χρόνια, θα πήγαιναν στο δικαστήριο για να μηνύσουν τον ιδρυτή του Facebook Mark Zuckerberg για κλοπή της ιδέας για τον ιστότοπό του από αυτούς. Απεικονίστηκαν από τον Armie Hammer στην ταινία The Social Network που βραβεύτηκε με Όσκαρ.

Μετά από αυτό, γρήγορα εντοπίστηκαν τις δυνατότητες του bitcoin και επενδύθηκαν σε μεγάλο βαθμό σε αυτό, στο ποσό των 11 εκατομμυρίων δολαρίων. Εκτός από την επένδυση στο ίδιο το νόμισμα, έχουν επίσης χρηματοδοτήσει αρκετές εταιρείες που βασίζονται σε bitcoin όπως το BitInstant του Charlie Shrem. Αυτό ήταν επιπλέον της δημιουργίας του Winkdex, που ήταν ένας χρηματοοικονομικός δείκτης για την παρακολούθηση της μέσης τιμής του bitcoin. Όλες αυτές οι προσπάθειες τους οδήγησαν σε μια μεγάλη περιουσία μεταξύ τους, συμπεριλαμβανομένων των 150 εκατομμυρίων δολαρίων για την επένδυσή τους σε bitcoin.

Φυσικά, αυτή η λίστα ατόμων που έχουν γίνει εκατομμυριούχοι λόγω bitcoin και η συμμετοχή τους σε αυτό δεν περιλαμβάνει τον μυστηριώδη ιδρυτή Satoshi Nakamoto, ο οποίος φημολογείται ότι έχει κάνει δισεκατομμύρια από το παιδί του.

Το Bitcoin έχει κάνει τους πρώτους επενδυτές πολύ πλούσιους.

Αυτό που συνδέει αυτούς τους εκατομμυριούχους bitcoin είναι η πρώιμη υιοθέτησή τους και η υποστήριξη για το κρυπτογράφηση. Μπαίνοντας στην αγορά με μεγάλα ποσά κεφαλαίου όταν ήταν στα σπάργανα, έχουν πραγματικά εκμεταλλευτεί την ταχεία αύξηση των τιμών τα τελευταία χρόνια. Από το ιστορικό σήμα των 1.000 δολαρίων το 2013 μέχρι που βρισκόμαστε σήμερα, αυτοί οι εκατομμυριούχοι bitcoin οδήγησαν το κύμα μέχρι την τράπεζα!

Περαιτέρω ανάγνωση

  1. Ethereum εναντίον Bitcoin: Είναι το Ethereum καλύτερη επένδυση από το Bitcoin?
  2. Πρόβλεψη πρόβλεψης τιμών Bitcoin: Πόσο θα αξίζει το Bitcoin το 2021 και μετά?
  3. Βρείτε τα καλύτερα Cryptocurrencies για συναλλαγές – Cryptocurrency Trading
  4. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επένδυσης σε Bitcoin, θα είναι εκατομμυριούχος δημιουργός?
  5. Επενδύστε σε Bitcoin: Τι θα αυξήσει την τιμή του Bitcoin το 2021?
  6. Τι είναι το Bitcoin και αξίζει να επενδύσετε σε Bitcoin το 2021?
  7. Είναι το Bitcoin μια καλή επένδυση & Πρέπει να επενδύσω σε Bitcoin?
  8. Τι κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα θα εκραγούν το 2021?

Αν σας άρεσε να διαβάζετε 5 άτομα που έγιναν εκατομμυριούχοι από το Bitcoin, παρακαλώ μοιραστείτε το με οποιονδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης.

Αποποίηση ευθυνών: Τα κρυπτονομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει και η προηγούμενη απόδοση δεν αποτελεί ένδειξη μελλοντικών αποτελεσμάτων.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner