5 Ασταμάτητα Cryptos σε υψηλά επίπεδα όλων των εποχών που μπορείτε ακόμα να αγοράσετε

Το πεδίο των κρυπτονομισμάτων επεκτείνεται και οι επενδυτές έχουν σημειώσει σημαντική αύξηση στις επενδύσεις τους τα τελευταία χρόνια. Με τις εξελίξεις στην τεχνολογία blockchain και την επέκταση διακριτικών και πλατφορμών κρυπτογράφησης, περισσότεροι επενδυτές σχεδιάζουν να επενδύσουν σε cryptos σε ένα όνειρο για να εξασφαλίσουν ένα μέλλον εκατομμυριούχου..

Τα Cryptos είναι επιρρεπή σε ξαφνικές ανταλλαγές και μπορούν να υποστούν δραστικές αλλαγές εν μία νυκτί. Ωστόσο, εδώ είναι τα κορυφαία 5 κρυπτονομίσματα για αγορά που θα συνεχίσουν να αυξάνονται ψηλά στο προβλέψιμο μέλλον.

Κορυφαία 5 ασταμάτητα κρυπτονομίσματα για αγορά

Τα κρυπτονομίσματα είναι πράγματι ευμετάβλητα και τίποτα δεν είναι σίγουρο όταν πρόκειται για τον κόσμο του blockchain. Ας δούμε πέντε ασταμάτητα cryptos που φτάνουν στο υψηλό όλων των εποχών και μπορούν να είναι η καλύτερη επιλογή για αγορά από τους επενδυτές.

# 1Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin δεν ξεφεύγει ποτέ από τη μόδα. Είναι το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση και θα βρίσκεται πάντα στην κορυφή της λίστας αγαπημένων επενδυτών. Το 2021 είναι πράγματι μια εξαιρετική χρονιά για να ξεκινήσετε το επενδυτικό σας ταξίδι με το Bitcoin. Στις 11 Φεβρουαρίου 2021, το Bitcoin σημείωσε υψηλό επιτόκιο 48.050,98 $ και θα συνεχίσει να αυξάνεται καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Υπάρχουν διάφορες αλλαγές στο οικοσύστημα Bitcoin με τη χρήση του Lightning Network. Για παράδειγμα, η εφαρμογή του Bitcoin σε αποκεντρωμένες εφαρμογές και πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου έχει γίνει γρήγορη και απρόσκοπτη. Εκτός από αυτό, το Bitcoin χρησιμοποιείται επίσης όλο και περισσότερο ως μέσο ανταλλαγής σε ολόκληρο τον κόσμο. Περισσότερα από 5000 ATM ATM και περισσότερες από 15.100 επιχειρήσεις δέχονται πλέον το Bitcoin ως μέθοδο πληρωμής.

Το Bitcoin είναι πολύ πιθανό να φέρει το δείκτη κυριαρχίας στο 65-70% σε σύγκριση με άλλα altcoins. Με τη μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση της αγοράς στον κόσμο της κρυπτογράφησης, το Bitcoin κατατάσσεται στην 1η θέση στα κορυφαία 5 κρυπτονομίσματα που αγοράστηκαν το 2021.

# 2 Ethereum (ETH)

Περισσότερο από ένα κατάστημα αξίας, το Ethereum, η εναλλακτική λύση του Bitcoin, θεωρείται ως μέσο ανταλλαγής από τους χρήστες κρυπτογράφησης. Το κέρμα Ethereum, Ether, έχει ανώτατο όριο αγοράς περίπου 199.826.863.309 $ και είναι ένα από τα καλύτερα cryptos που αγοράζει το 2021. Στις 10 Φεβρουαρίου 2021, η ETC σημείωσε υψηλό όλων των εποχών στα 1.826,70 $, δελεάζοντας όλο και περισσότερους επενδυτές να επενδύσουν σε αυτό.

Σήμερα η Ethereum έχει ανώτατο όριο αγοράς περίπου 19% του μεγέθους του Bitcoin και αναμένεται να αυξηθεί υψηλότερα μόλις αλλάξει ο συναίνεσής του αλγόριθμος από Proof-of-Work σε Proof-of-Stake. Αυτό θα επιτρέψει την ταχύτερη ταχύτητα συναλλαγής με μηδενικά διχάλα, πράγμα που θα επιτρέψει τελικά στο Ethereum να εξασφαλίσει ένα όνομα στα 5 κορυφαία κρυπτονομίσματα για αγορά τώρα.

Με τις τελευταίες ενημερώσεις και αλλαγές, υπάρχει αρκετός χώρος για ανάπτυξη και υγιή ζήτηση για Ethereum μεταξύ των επενδυτών. Μαζί με την αλλαγή του μηχανισμού συναίνεσης, το δίκτυο Ethereum θα φιλοξενήσει μεγαλύτερο αριθμό συναλλαγών, οι οποίες θα κάνουν το ETC το καλύτερο κρυπτογράφηση που θα αγοράσει φέτος και τα επόμενα χρόνια.


Διαβάστε περισσότερα: Είναι το Ethereum μια καλή επένδυση και μπορείτε να κερδίσετε στο ETH το 2021?

# 3: Σύνδεσμος αλυσίδας (LINK)

Το Chainlink, ένα κρυπτογράφηση και ένα δίκτυο blockchain που χρησιμοποιεί η DeFi και γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ έξυπνων συμβολαίων που συνδέουν πηγές δεδομένων, API και συστήματα πληρωμών, έχει σημειώσει τεράστια ανάπτυξη καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2020. Είναι ένα αποκεντρωμένο δίκτυο Oracle που επιτρέπει στις έξυπνες συμβάσεις να επικοινωνούν με εξωτερικά δεδομένα . Με αυτόν τον τρόπο, η επαφή μπορεί να εκτελεστεί με βάση δεδομένα στα οποία δεν μπορεί να συνδεθεί το ίδιο το Ethereum. Το Chainlink έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών στα 28,60 $ στις 10 Φεβρουαρίου 2021 και έχει καταφέρει επιτυχώς στη θέση του στη λίστα των 5 κορυφαίων κρυπτονομισμάτων.

Αν και αρκετές πλατφόρμες κρυπτογράφησης έχουν δημιουργήσει τρόπους για παρόχους δεδομένων, όπως η Oracle, για την ανάκτηση δεδομένων για το δίκτυό τους, το Chainlink ξεχωρίζει από το πλήθος, λόγω του φημισμένου συστήματος που εγγυάται την πλήρη ακρίβεια των δεδομένων και διασφαλίζει την εγκυρότητα των έξυπνων συμβάσεων. Αυτό το αποκεντρωμένο έργο της Oracle ήταν ένας από τους μεγάλους νικητές της οικονομίας κρυπτογράφησης 2020 όσον αφορά τις συνεργασίες, τη δράση τιμών και την υιοθέτηση δικτύου.

Σύμφωνα με τους αναλυτές της Crypto, η τιμή της Chainlink αναμένεται να βιώσει μια ανοδική τάση, η οποία θα ξεπεράσει τα 23 $ το 2021 και θα φτάσει στα 60 δολάρια τα επόμενα πέντε χρόνια. Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς του Chainlink από τον Ιανουάριο του 2021 ανέρχεται σε 8,6 δισεκατομμύρια δολάρια και ένα LINK αποτιμάται στα 21,53 $, πράγμα που είναι πράγματι ένα αξιοσημείωτο επιτόκιο για επενδυτές σε όλο τον κόσμο.

# 4: Polkadot (DOT)

Το Polkadot είναι ένα μοναδικό κρυπτογραφημένο κρυπτογράφηση με απώτερο στόχο να γίνει το νέο διαδίκτυο των blockchains και να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη επικοινωνία. Στόχος του είναι να προσφέρει διαλειτουργικότητα μεταξύ άλλων blockchain. Η DOT κατατάσσεται 4η στα κορυφαία 5 κρυπτονομίσματα για αγορά, με υψηλό όλων των εποχών τα 25,58 $ στις 11 Φεβρουαρίου 2021.

Το Polkadot είναι ένα πρωτόκολλο blockchain νέας γενιάς που έχει σχεδιαστεί για τη σύνδεση άδειας και χωρίς άδεια blockchain και Oracles για να επιτρέπει στα συστήματα να συνεργάζονται σε ένα μόνο δίκτυο. Εκτός από αυτό, επιτρέποντας σε ένα κοινό σύνολο επικυρωτών να διασφαλίζουν πολλαπλές μπλοκ αλυσίδες, το Polkadot παρέχει άψογη οικονομική σταθερότητα στους χρήστες του.

Το Polkadot είναι ένα κρυπτογράφηση που έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του. Αυτό το νόμισμα μπορεί να αναβαθμιστεί χωρίς σκληρά πιρούνια ενώ ενσωματώνει νέες δυνατότητες ή διορθώνει σφάλματα. Αυτές οι δυνατότητες καθιστούν το DOT ένα εύκολα προσαρμόσιμο κρυπτογράφηση σε επερχόμενες αλλαγές και αναβαθμίζεται με την έλευση των τεχνολογιών. Με κεφαλαιοποίηση 11,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων και 12,54 $ για ένα DOT από τον Ιανουάριο του 2021, το Polkadot θα είναι πράγματι το αγαπημένο του επενδυτή φέτος και για το άμεσο μέλλον.

# 5: Κέρμα Binance (BNB)

Αρχικά, ένα διακριτικό ERC-20 που λειτούργησε στο Ethereum blockchain Binance Coin είχε τελικά την έναρξη του mainnet. Στις 10 Φεβρουαρίου 2021, η BNB έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών στα 148,07 $ και είναι έτοιμη να συνεχίσει το ράλι της καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους και τις επόμενες δεκαετίες.

Το δίκτυο χρησιμοποιεί ένα μοντέλο συναίνεσης απόδειξης συμμετοχής και επιτρέπει έτσι ταχύτερη ταχύτητα συναλλαγής. Με βάση τους όγκους συναλλαγών, το Binance exchange είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα χρηματιστήρια παγκοσμίως. Το νόμισμα Binance είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που λειτουργεί ως ασφαλής τρόπος πληρωμής για τις χρεώσεις που σχετίζονται με τις συναλλαγές στο χρηματιστήριο Binance.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα οφέλη της επένδυσης στην BNB είναι ότι οι έμποροι που πραγματοποιούν συναλλαγές με το νόμισμα κοινής ωφέλειας στο Binance exchange λαμβάνουν έκπτωση 25%, κάτι που είναι αρκετά καλό κέρδος. Με κεφαλαιοποίηση αγοράς 6,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων και συμβολική αξία 44,26 $, ένα BNB, το νόμισμα Binance ενισχύει τη θέση του ως τα 5 κορυφαία κρυπτονομίσματα που αγοράζουν σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα: Είναι το Binance Coin μια καλή επένδυση?

Κορυφαία 5 κρυπτονομίσματα για αγορά: Συμπερασματικά

Με την ευρεία υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων και την επέκταση των πλατφορμών ανταλλαγής κρυπτογράφησης, το 2021 θα είναι πράγματι ένα ασταμάτητο έτος για την αγορά κρυπτογράφησης.

Εάν η επένδυση σε κρυπτονομίσματα είναι το πλεονέκτημά σας για να εξασφαλίσετε ένα μέλλον εκατομμυριούχων, αυτά είναι τα κορυφαία 5 κρυπτονομίσματα που θα αγοράσετε φέτος, τα οποία θα συνεχίσουν να δείχνουν μια ασταμάτητη αύξηση όλων των εποχών τις επόμενες δεκαετίες.

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Διαβάστε περισσότερα:

Προβλέψεις Crypto για το 2021: Πού να επενδύσετε

Τα 10 κορυφαία Altcoins που θα εκραγούν το 2021

7 Κορυφαία κρυπτονομίσματα που θα μπορούσαν να σας κάνουν εκατομμυριούχο το 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map