5 φθηνά κρυπτονομίσματα για αγορά τώρα – XRP, XLM, DASH, BNB και XTZ

Φτηνές Cryptos για αγορά τώρα

Τα τελευταία δύο χρόνια, η αγορά κατάφερε να ανακάμψει από την αγορά αρκούδων του 2018. Με την εισροή θεσμικών επενδυτών και περισσότερων περιπτώσεων χρήσης που εισέρχονται στην αγορά, το 2021 μπορεί να φέρει πρωτοφανή δράση τιμών στο χώρο της κρυπτογράφησης. Σήμερα θα επικεντρωθούμε σε πέντε κρυπτονομίσματα που πιστεύουμε ότι θα εκραγούν το 2021 – XRP, XLM, DASH, BNB και XTZ.

Έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα φθηνότερα Cryptos για να εξετάσουμε το 2021.

Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή…

5 φθηνά κρυπτονομίσματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

  1. Ripple XRP
  2. Αστρικό XLM
  3. Tezos XTZ
  4. Παύλα
  5. Binance Coin BNB

1. Κυματισμός – XRP που προσελκύει θεσμικό ενδιαφέρον?

διάγραμμα τιμών xrp

Ο Ripple φαίνεται προθυμισμένος για θεσμική υιοθέτηση το 2021. Η εταιρεία διαχείρισης χρηματοοικονομικών κινδύνων, η FRMO Corp, ξεχώρισε το XRP ως «ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κρυπτονομίσματα» στον μετόχο του 2020. Σύμφωνα με το FRMO:

«Εάν η ταχύτητα συναλλαγής του XRP αυξήθηκε σημαντικά, ο αριθμός των νομισματικών μονάδων θα μειωνόταν σημαντικά, δημιουργώντας έτσι σημαντική απόδοση ακόμη και αν το ίδιο το κέρμα δεν παρουσίαζε αύξηση στην κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Ωστόσο, θα παρουσίαζε αύξηση της αξίας ανά μονάδα. “

Με απλά λόγια, η αποτίμηση των συμβόλων του Ripple μπορεί να αυξηθεί με την αύξηση της χρησιμότητας, καθώς θα ισοδυναμεί με σημαντική αύξηση του συνολικού ποσού που συλλέγεται ως προμήθεια. Δεδομένου ότι η Ripple καίει τα εισπραχθέντα τέλη, θα έχει ως αποτέλεσμα τη σταδιακή πτώση της κυκλοφορίας της προσφοράς. Εάν η ζήτηση υπερβεί τη διαθέσιμη προσφορά, θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της αποτίμησης των συμβόλων.

2. Αστρικός – Η XLM προσβλέπει σε ένα αστρικό 2021

Διάγραμμα τιμών XLM

Ο Ripple και ο Stellar μπορεί να λειτουργήσουν σαν archenemies, αλλά η XLM υπόσχεται επίσης να έχει ένα φανταστικό 2021. Μία από τις παλαιότερες τράπεζες της Γερμανίας, Bankhaus von der Heydt (BVDH), ανακοίνωσε ότι θα εκδίδει ένα σταθεροποιημένο με ευρώ ευρώ στο blockchain Stellar. Η υποστήριξη από μια καθιερωμένη τράπεζα σε μια από τις μεγαλύτερες οικονομίες της Ευρώπης φαίνεται να είναι ένα παιχνίδι αλλαγής. Ο Λούκας Βένιγκερ – επικεφαλής της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της BVDH, δήλωσε:

Το stablecoin είναι ένα πολύ ευαίσθητο προϊόν και απαιτεί πολλή εμπιστοσύνη από τους χρήστες στο τέλος της ημέρας. Αν λοιπόν εξετάσουμε άλλα έργα, για παράδειγμα, το Tether, υπάρχει ένα είδος εμπιστοσύνης. Αφορά το γεγονός ότι η Tether δεν δημοσιεύει τις ελεγκτικές εκθέσεις τους και τέτοια πράγματα.

Από την αρχή του έτους, η XLM αυξήθηκε από 0,045 $ σε 0,158 $. Ωστόσο, με περισσότερη χρήση και αυξημένη χρησιμότητα, η XLM θα μπορούσε να κατακτήσει το όριο των 0,50 $ και να προσπαθήσει να ξεπεράσει τα υψηλά επίπεδα όλων των εποχών των 0,94 $.

3. Τέζος – XTZ για να οδηγήσετε το τρένο DeFi

Διάγραμμα τιμών XTZ

Ενώ το DeFi εξερράγη το 2020, αναμένουμε να συνεχίσει να αυξάνεται και να φτάσει σε νεότερα ύψη το 2021, καθώς παραμένει η πιο πρακτική περίπτωση χρήσης της τεχνολογίας blockchain. Ενώ το Ethereum παραμένει ο ηγέτης της πλατφόρμας, έχει πολλά μειονεκτήματα που εμποδίζουν το DeFi να επιτύχει πραγματική επεκτασιμότητα. Η Tezos είναι μια έξυπνη πλατφόρμα συμβολαίων που χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο αποδεικτικών στοιχείων συμμετοχής (DPoS). Θα μπορούσε να παρουσιάσει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για προγραμματιστές που μπορεί να θέλουν να δημιουργήσουν τις εφαρμογές τους.

Επί του παρόντος, οι προγραμματιστές της DeFi πρέπει να καταβάλουν τεράστια ποσά τελών φυσικού αερίου στην Ethereum. Ως εκ τούτου, το μέγεθος και η πολυπλοκότητα των έξυπνων συμβάσεων περιορίζονται σοβαρά λόγω αυτών των περιορισμών αερίου. Για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, η Tezos ολοκλήρωσε την αναβάθμισή της στους Δελφούς τον Νοέμβριο, για να μειώσει τις χρεώσεις για τα έξυπνα συμβόλαια φυσικού αερίου κατά 75% και να προσελκύσει προγραμματιστές. Σύμφωνα με τους προγραμματιστές της Delphi, η αναβάθμιση είναι «ζωτικής σημασίας για την ενεργοποίηση νέων εφαρμογών στο Tezos που στοχεύουν περιοχές όπως το DeFi, τα συλλεκτικά αντικείμενα και τα παιχνίδια».

Τον Απρίλιο του 2020, το Bitcoin Association Switzerland, το Tezos Foundation και πολλοί συνεργάτες εξέδωσαν την πρώτη tokenized έκδοση του bitcoin στο μπλοκ Tezos, tzBTC. Αυτό ξεκίνησε αποτελεσματικά το DeFi στο Tezos. Με την αναβάθμιση των Δελφών, μπορούμε να περιμένουμε περισσότερη δραστηριότητα DeFi, η οποία θα αυξήσει τη συνολική χρήση και την αποτίμηση blockchain.

4. Παύλα – Επωφεληθείτε από διάφορους παράγοντες

διάγραμμα τιμών παύλας

Με τιμή 89,50 $, το Dash δεν είναι ακριβώς ένα «φθηνό νόμισμα». Ωστόσο, πιστεύουμε ότι πολλοί άνθρωποι κοιμούνται επί του παρόντος με το νόμισμα απορρήτου. Ο Dash θα μπορούσε να έχει μεγάλο 2021 για τους ακόλουθους λόγους:

  • Μέσω μιας συνεργασίας με το StakeHound, οι κάτοχοι Dash θα έχουν πλέον μέσα πρόσβασης στις υπηρεσίες DeFi.
  • Ο υπερπληθωρισμός σε χώρες της Λατινικής Αμερικής όπως η Βενεζουέλα ανάγκασε τους πολίτες τους να χάσουν την πίστη τους στο νόμισμά τους και να στραφούν σε κρυπτονομίσματα. Τα δύο νομίσματα στα οποία έχουν στραφεί είναι Bitcoin και Dash.

Παρά τον έντονα υποτονικό Δεκέμβριο, η Dash έχει υπερδιπλασιάσει την αξία της από τις αρχές του έτους, από 40,75 $ σε 88,50 $.

5. Κέρμα Binance – Η BNB θα αυξηθεί σταθερά καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021

διάγραμμα τιμών bnb

Το Binance Coin επωφελείται από τρεις βασικούς παράγοντες:

  • Η σχέση του με το Binance, πιθανώς το πιο αγαπημένο χρηματιστήριο στον χώρο κρυπτογράφησης. Οι μάρκες BNB χρησιμοποιούνται για την αγορά περιουσιακών στοιχείων και την πληρωμή τελών ανταλλαγής.
  • Είναι το εγγενές νόμισμα της Binance Chain.
  • Η τριμηνιαία διαδικασία καύσης συμβόλων που περνά, η οποία συρρικνώνει συστηματικά την κυκλοφορία της.

Αν και δεν είναι τόσο ακριβό όσο το Dash, το BNB είναι ακόμα πολύ πιο ακριβό από τα υπόλοιπα, διαπραγματεύεται για 27 $ από τον χρόνο του Τύπου. Ωστόσο, η Binance κάνει όγκο συναλλαγών ύψους 16 δισεκατομμυρίων δολαρίων την ημέρα, καθιστώντας την BNB ένα από τα πιο πολυσύχναστα tokens σε ολόκληρο το οικοσύστημα κρυπτογράφησης. Με την αυξημένη χρήση του και με την Binance Chain να προσελκύει μερικά από τα πιο συναρπαστικά έργα, η BNB θα μπορούσε να βρίσκεται στην πορεία να έχει ένα τερατώδες 2021.

Η Binance Coin έχει σχεδόν διπλασιαστεί στην αποτίμηση από την αρχή του έτους, από 13,60 $ σε 27 $.

Διαβάστε περισσότερα:

Ποια είναι τα 10 πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο?

Τα καλύτερα Altcoins για εμπόριο το 2021

Ποια είναι τα 5 πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στις ΗΠΑ?

Πώς να κερδίσετε χρήματα με Cryptocurrency – Ένας οριστικός οδηγός

Ποιο είναι το καλύτερο Cryptocurrency για επένδυση το 2021?

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων για εμπόρους και επενδυτές

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στη βιομηχανία Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner