5 κορυφαία κρυπτονομίσματα που θα μπορούσαν να σας κάνουν εκατομμυριούχο

Επενδύστε σε αυτά τα 5 κρυπτονομίσματα θα μπορούσαν να σας κάνουν εκατομμυριούχο

Τα κρυπτονομίσματα έχουν σημειώσει σημαντική ανάπτυξη που δεν μπορούσε να αγνοηθεί μόνο τις τελευταίες δεκαετίες. Οι πιθανές εξελίξεις στην τεχνολογία blockchain και σε πολλές πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων εισήγαγαν ένα κύμα πολλών κρυπτογράφησης που δημιουργήθηκαν σε αποκεντρωμένες πλατφόρμες peer-to-peer.

Αυτή η ταχέως αναπτυσσόμενη λεγεώνα έχει κάνει τα cryptos ένα κερδοφόρο ψηφιακό στοιχείο για επενδύσεις. Η ανεξέλεγκτη ανάπτυξή του έχει πείσει περισσότερους επενδυτές να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα και έχουν αποκομίσει αρκετά καλά κέρδη από αυτό.

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού σχεδιάσετε να επενδύσετε σε Cryptocurrency

Όπως και άλλες επενδύσεις, τα cryptos έρχονται επίσης με πολλούς παράγοντες κινδύνου και τεράστιες πιθανές ανταμοιβές. Το Cryptos είναι πράγματι ένας κερδοφόρος τρόπος εξοικονόμησης εισοδήματος ή δημιουργίας περισσότερων εσόδων εάν επενδύσετε σε αυτό προσεκτικά, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες κινδύνου. Η εστίαση μόνο στην τρέχουσα τιμή δεν είναι καλός δείκτης, καθώς μπορεί να δείξει μια δραστική αλλαγή μέσα σε λίγες εβδομάδες. Ακολουθούν μερικοί παράγοντες και δείκτες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα.

Η πτητική φύση του Cryptocurrency

Τα Cryptos είναι εξαιρετικά ευμετάβλητα και περνάνε πολλά σκαμπανεβάσματα ταυτόχρονα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη μεταβλητότητά του και να έχετε ένα σχέδιο διαχείρισης κινδύνων για να αποφύγετε την περιττή απώλεια των χρημάτων σας.

Επίπεδο ρευστότητας

Τα κρυπτονομίσματα θα πρέπει να έχουν υψηλότερο επίπεδο ρευστότητας για να έχουν ταχύτερη τιμή πώλησης στην αγορά. Τα περισσότερα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin έχουν υψηλό ποσοστό ρευστότητας, καθιστώντας τα πάντα αγαπημένα των εμπόρων.

Δραστηριότητα συναλλαγών

Πριν επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα, βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε τη συναλλακτική της δραστηριότητα σε πολλά χρηματιστήρια. Δείχνει τον αριθμό των συναλλαγών συγκεκριμένων κρυπτογράφησης που πραγματοποιήθηκαν για μια συγκεκριμένη περίοδο, κάτι που είναι ένας καλός δείκτης που δείχνει την πραγματική ζήτηση ενός συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος μεταξύ εμπόρων.

Τα καλύτερα 5 κρυπτονομίσματα Θα μπορούσε να σας κάνει εκατομμυριούχο

Με έναν ωκεανό κρυπτονομισμάτων που διατίθεται στην αγορά σήμερα, οι έμποροι και οι επενδυτές βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης για να αποφασίσουν σε ποια κρυπτογράφηση θα επενδύσουν. Για να καθαρίσετε αυτήν την ομίχλη σύγχυσης, εδώ είναι τα κορυφαία 5 κρυπτονομίσματα στην αγορά που επενδύουν σήμερα και για το προβλέψιμο μέλλον.

Bitcoin (BTC)


Το Bitcoin είναι το παλαιότερο και εξακολουθεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στην αγορά, με μερίδιο 40% στο συνολικό όριο αγοράς κρυπτονομισμάτων. Αν και κυριάρχησε στην αγορά από το 2009, το ταξίδι του Bitcoin δεν ήταν τόσο ομαλό, γεμάτο με σκαμπανεβάσματα. Είχε υψηλό χτύπημα άνω των 20.000 δολαρίων τον Δεκέμβριο του 2017 πριν πέσει στα 3.234 $ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018. Κατάφερε να επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2021, με τιμές να ξεπερνούν τα 40.000 δολάρια για ανώτατο όριο αγοράς άνω των 1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Δηλαδή, τα Bitcoins αντιπροσώπευαν σχεδόν πάνω από το 69% της συνολικής αγοράς κρυπτογράφησης.

Εκτός από αυτό, το Bitcoin είναι πιθανότερο να φέρει το δείκτη κυριαρχίας στο 65-70% σε σύγκριση με άλλα altcoins.

Εάν σκοπεύετε να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα, είναι πάντα καλύτερο να το θεωρήσετε με τη μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση της αγοράς στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Οι αλλαγές στο οικοσύστημα BTC, λόγω της ενεργού χρήσης του Lightning Network, επιτρέπουν απρόσκοπτα την εφαρμογή του Bitcoin σε αποκεντρωμένες εφαρμογές, πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και μικροπληρωμές.

Ethereum (ETH)

Εάν σκοπεύετε να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση, τότε το Ethereum, η εναλλακτική λύση Bitcoin, είναι πράγματι ένα από τα καλύτερα και ασφαλή κρυπτογράφηση.

Σε αντίθεση με το Bitcoin, το Ethereum δεν είναι απλώς ένα ψηφιακό νόμισμα αλλά ένα πιο προηγμένο έργο blockchain. Είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα λογισμικού που βασίζεται σε πρακτικά έξυπνα συμβόλαια και Αποκεντρωμένες Εφαρμογές (DApps), που χρησιμοποιείται από πολλά έργα για την ψηφιοποίηση συναλλαγών.

Η νομισματική αξία του Ethereum αναμένεται να αυξηθεί λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για το blockchain και τις λειτουργίες της. Το 2021, το Ethereum αναμένεται επίσης να αλλάξει τον αλγόριθμο συναίνεσής του από το proof-of-work σε proof-of-στοίχημα, ο οποίος θα επιτρέψει ταχύτερη ταχύτητα συναλλαγής και μηδέν διακλάδωση. Επίσης, με ανώτατο όριο αγοράς άνω των 139 δισεκατομμυρίων δολαρίων, οι επενδυτές προβλέπουν μέλλον εκατομμυριούχων επενδύοντας στο Ethereum.

Διαβάστε περισσότερα: Πρέπει να επενδύσετε στο Ethereum το 2021?

Κυματισμός (XRP)

Η Ripple, γνωστή ως «βασιλιάς της τραπεζικής υποδομής», έκανε την πρόοδο της στον κλάδο της κρυπτογράφησης με την επιτυχημένη συνεργασία του οικοσυστήματος Ripple με λίγους σημαντικούς χρηματοοικονομικούς παράγοντες στην αγορά. Ο λόγος για τη δημοτικότητα του Ripple είναι ότι δεν είναι απλώς ένα ψηφιακό νόμισμα αλλά και ένα αποτελεσματικό σύστημα πληρωμών. Κάνει τις διεθνείς πληρωμές γρηγορότερες και πιο ασφαλείς με την τεχνολογία blockchain και είναι δημοφιλής στους εμπόρους.

Αυξήθηκε σε εύρος σχεδόν 2,4 $ τον Δεκέμβριο του 2017, το οποίο ήταν μια αξιοσημείωτη ανάπτυξη ξεκινώντας από σχεδόν $ 0. Όντας η τρίτη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση με ανώτατο όριο αγοράς και με σταθερή ανάπτυξη, η Ripple είναι πράγματι μια καλή επιλογή να θεωρηθεί ως το κρυπτογράφηση 2021 για να επενδύσετε στο μέλλον.

Litecoin (LTC)

Το Litecoin κυκλοφόρησε το 2011 υιοθετώντας πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά του Bitcoin. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τη δημοτικότητά του στους επενδυτές και είναι επίσης ένας καλός λόγος για να το θεωρήσετε ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα. Με ταχύτερο ρυθμό συναλλαγής και χαμηλότερη απαίτηση συστήματος, η Litecoin διαθέτει σημαντικά ταχέως αναπτυσσόμενα εμπορεύματα στην αγορά. Ολοκληρώνει μια συναλλαγή τέσσερις φορές πιο γρήγορα από το Bitcoin, κάτι που είναι αξιοσημείωτο.

Τον Μάιο του 2017, ήταν η πρώτη κρυπτογράφηση που πραγματοποίησε μια συναλλαγή Lightning Network και κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα μετά από αυτό. Με ανώτατο όριο αγοράς 10,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων από το 2021, μαζί με έναν θανατηφόρο συνδυασμό ταχύτερων και ευκολότερων συναλλαγών, το Litecoin είναι μια αναπόφευκτη επενδυτική ευκαιρία να προσθέσετε στη λίστα των κρυπτονομισμάτων σας για να επενδύσετε για να εξασφαλίσετε ένα μέλλον εκατομμυριούχου.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόβλεψη τιμής Litecoin 2021-2025

Cardano (ADA)

Μια ομάδα μηχανικών, μαθηματικών και εμπειρογνωμόνων κρυπτογραφίας δημιούργησαν το Cardano, ένα "Αποδεικτικό πονταρίσματος Ouroboros" κρυπτογράφηση μετά από μια λεπτομερή προσέγγιση με βάση την έρευνα. Παρόμοια με το Ethereum, η Cardano στοχεύει να είναι το οικονομικό λειτουργικό σύστημα του κόσμου. Το επιτυγχάνει δημιουργώντας αποκεντρωμένα χρηματοοικονομικά προϊόντα και παρέχοντας λύσεις για διαλειτουργικότητα αλυσίδας, απάτη ψηφοφόρων κ.λπ..

Παρόλο που το Cardano βρίσκεται ακόμα στα αρχικά του στάδια, κατάφερε να εξασφαλίσει ένα κερδοφόρο όνομα στον κόσμο της κρυπτογράφησης ως «Ethereum killer» καθώς έχει περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες συγκριτικά.

Ένα ADA διαπραγματεύεται για 0,31 $ και έχει κεφαλαιοποίηση αγοράς 9,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τον Ιανουάριο του 2021. Αυτό είναι πράγματι ένα σημαντικό ποσοστό και είναι κερδοφόρο έδαφος για επενδυτές που σκοπεύουν να επενδύσουν σε κρυπτογράφηση για μακροπρόθεσμα.

Η κατώτατη γραμμή: Κορυφαία κρυπτονομίσματα που θα μπορούσαν να σας κάνουν εκατομμυριούχο

Αν ψάχνετε για ένα μακροπρόθεσμο επενδυτικό σχέδιο, τότε μία από τις καλύτερες και ευκολότερες επιλογές που έχετε είναι να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Με μια αγορά να αυξάνεται με τα κέρματα κρυπτογράφησης και τις πλατφόρμες ανταλλαγής, είναι εύκολο να χάσετε την τροχιά σας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη απώλεια των κερδισμένων αποταμιεύσεών σας. Εάν έχετε ισχυρή βούληση και καλές δεξιότητες λήψης αποφάσεων, αυτά είναι τα κορυφαία 5 κρυπτονομίσματα στα οποία μπορείτε να επενδύσετε για να εξασφαλίσετε ένα μέλλον εκατομμυριούχου για μακροπρόθεσμα.

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Διαβάστε περισσότερα:

Κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα που θα επενδύσουν το 2021

Πώς να επενδύσετε σε Cryptocurrency το 2021

Θα μπορούσε το Bitcoin να φθάσει στην τιμή των 100K $ το 2021

Ποια είναι τα κορυφαία 10 ψηφιακά νομίσματα που θα εκραγούν το 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map