Με 87% αύξηση στην τιμή του, το Ripple (XRP) θα φτάσει το 1 $ στο τέλος του 2021;

Το νόμισμα Ripple (XRP) έχει σημειώσει τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, με μια τεράστια αύξηση στην τιμή του. Η τεχνολογία blockchain της Ripple και το πρωτόκολλο ασφαλείας που βασίζεται σε συναίνεση προσελκύουν όλο και περισσότερους επενδυτές.

Τους τελευταίους μήνες, η Ripple υπήρξε ένα από τα νομίσματα με την καλύτερη απόδοση στον κόσμο της κρυπτογράφησης ως προς την τιμή. Οι επενδυτές είναι περίεργοι να μάθουν αν αυτή η κρυπτογράφηση θα φτάσει στο 1 $ στα τέλη του 2021, καθώς έχει ήδη αυξηθεί κατά 87% από τις αρχές του έτους.

Τι κάνει το Ripple ένα μοναδικό Cryptocurrency?

Η Ripple Labs δημιούργησε το Ripple με σκοπό να είναι μια πιο επεκτάσιμη, γρήγορη και λιγότερο δαπανηρή κρυπτογράφηση. Στόχος του είναι να αναλάβει το υψηλό κόστος της διατραπεζικής μεταφοράς και επομένως είναι ευρέως γνωστό ως «βασιλιάς της τραπεζικής υποδομής». Αυτό που κάνει το Ripple μοναδικό είναι ότι, σε αντίθεση με άλλα cryptos, το έργο Ripple δεν έχει σκοπό να αντιτίθεται εντελώς στα τρέχοντα παραδοσιακά χρηματοοικονομικά συστήματα, όπως τράπεζες και κυβερνήσεις. Αντ ‘αυτού, το Ripple στοχεύει να ενσωματωθεί στο τρέχον σύστημα για να το κάνει πιο προηγμένο και προσιτό για τους χρήστες του.

Το Ripple έχει έναν μοναδικό μηχανισμό συναίνεσης. βελτιώνει τη συνολική ακεραιότητα επικυρώνοντας τα υπόλοιπα και τις συναλλαγές του λογαριασμού. Αυτό θα αποκλείσει τελικά κακόβουλες καταχωρήσεις και θα κάνει τις συναλλαγές εξαιρετικά ασφαλείς. Το Ripple έχει πολύ μικρότερο κόστος από άλλα cryptos στην αγορά, καθιστώντας το εφικτή επιλογή για τους επενδυτές.

Διαβάστε περισσότερα: Τι είναι το Ripple; Ένας οδηγός για αρχάριους

Το Ripple Network: XRP και XRPL

Δημοφιλή, το Ripple είναι απλώς μια πλατφόρμα μεταφοράς αξίας μεταξύ αλυσίδων που αναπτύχθηκε από την Ripple Labs για τους αρχικούς χρήστες της.

Υπάρχει ένα διαφανές καθολικό γνωστό ως XRP Ledger (XRPL) πίσω από την ψηφιακή πλατφόρμα. Το XRPL είναι ένα ανοιχτό λογισμικό, αποκεντρωμένο, κρυπτογραφικό καθολικό που δεν βασίζεται σε κανένα blockchain, αλλά υποστηρίζεται από μια κοινότητα χωρίς κεντρική αρχή. Είναι ένα δίκτυο peer-to-peer που είναι προσβάσιμο σε όλους. Το XRP είναι το εγγενές νόμισμα του βιβλίου Ripple και αυτό το ψηφιακό στοιχείο μεταδίδει αξία διασυνοριακά αμέσως με μικρότερο κόστος.

Υπάρχουν τρία μεγάλα προϊόντα στο Ripple Network. xCurrent, το οποίο επιτρέπει τη μεταφορά χρημάτων εύκολα για τις τράπεζες. Το XRapid χρησιμοποιεί το XRP ως περιουσιακό στοιχείο που βοηθά τις επιχειρήσεις και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στις συναλλαγές τους. Το xVia, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία blockchain, βοηθά τις εταιρείες που μεταφέρουν χρήματα στην πρόσβαση στις πληροφορίες στις τράπεζες.

Μεταξύ αυτών των τριών προϊόντων, δίνεται έμφαση στη λύση On-Demand Liquidity (ODL), ένα εργαλείο που χτίστηκε πάνω από το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων xCurrent. Είναι ένα μεγάλο μέρος της σουίτας RippleNet που επιτρέπει τη φτηνή και άμεση μεταφορά χρημάτων για παρόχους χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε όλες τις δικαιοδοσίες με χρήση νομίσματος XRP.

Το ODL μειώνει επίσης τον κίνδυνο διακυμάνσεων των τιμών του νομίσματος. Αυτή είναι μία από τις σημαντικότερες προτάσεις αξίας του Ripple. Με την υποκείμενη τεχνολογία που μπορεί να βοηθήσει τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όλο και περισσότερες τράπεζες θα υιοθετήσουν αυτό το κρυπτογράφηση. Αυτό θα αυξήσει περαιτέρω τη ζήτηση για XRP και υπάρχει μια καλή πιθανότητα το Ripple να χτυπήσει υψηλά εύρη μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Τρέχουσα απόδοση και μελλοντικές εξελίξεις του Ripple

Εκτός από το RippleNet και τα τρία προϊόντα του που βελτιώνουν τη θέση του XRP στο δίκτυο blockchain, η αξία της θήκης του θα επεκταθεί σε έξυπνα συμβόλαια και στο DeFi στο προσεχές μέλλον από τα εργαστήρια Ripple. Με τρέχον ανώτατο όριο αγοράς περίπου 1.515.735.575.264 $ και μια βολικά χαμηλή τιμή ανά κέρμα, η XRP μπαίνει στη λίστα των αγαπημένων επενδυτών φέτος. Η κυκλοφορία των κερμάτων XRP που κυκλοφορεί είναι 45.404.028.640 και έχει μέγιστη προσφορά 100.000.000.000 νομισμάτων XRP.

Το XRP δείχνει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον όταν η διοίκησή του ισχυρίζεται ότι έχει υπογράψει σχεδόν 300 συνεργασίες με τραπεζικούς και χρηματοοικονομικούς πελάτες. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα όπλα στην αγορά, όπως Accenture, MoneyGram, BFC Bahrain κ.λπ. Σήμερα, αρκετά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα διευκολύνουν αυτό το ψηφιακό νόμισμα ως εναλλακτική λύση για το δίκτυο SWIFT και αυτό δίνει στο XRP μια πραγματική εφαρμογή.

Με απλά λόγια, το Ripple είναι ένα σχετικά υψηλό όριο αγοράς και ότι είναι ένα ασφαλές, γρήγορο και φθηνό σύστημα πληρωμών, έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης στο άμεσο μέλλον.

Μην χάσετε: Πρόβλεψη τιμής κυματισμού

Ο Will Ripple θα χτυπήσει $ 1 μέχρι το τέλος του 2021: Η κατώτατη γραμμή

Τα τελευταία χρόνια, η Ripple παρουσίασε τεράστια ανάπτυξη και έχει σημειώσει σημαντικά πρωτοσέλιδα βοηθώντας τον τραπεζικό τομέα να αναβαθμίσει την υποκείμενη δομή του.

Η Ripple έχει κάνει τις συναλλαγές φθηνότερες και ταχύτερες για τους μέσους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Με το λανσάρισμα του DeFi στο ανοιχτό καθολικό Ripple, επενδύσεις από πολλά μεγάλα ιδρύματα και τον χώρο του για καλύτερη ρύθμιση κρυπτογράφησης, η Ripple έχει αρκετές πιθανότητες να συγκεντρώσει $ 1 στα τέλη του 2021.

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα για αγορά Κυματισμός

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner