Ποια είναι τα κορυφαία 9 Altcoins που θα επενδύσουν το 2021;

Contents

Κορυφαία 9 Altcoins το 2021

Αναζητάτε τα καλύτερα altcoins για προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό σας το 2021; Είτε είστε ειδικός στην κρυπτογράφηση είτε είστε αρχάριος, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Διαβάστε παρακάτω για τον οδηγό μας για τα κορυφαία 9 altcoins για επένδυση το 2021.

Δεν είναι μυστικό ότι το 2020 ήταν μια χρονιά για την αγορά κρυπτογράφησης. Μεταξύ της συντριβής του coronavirus που συνέβη τον Μάρτιο και της ανοδικής λειτουργίας που είδε το Bitcoin τον Δεκέμβριο, ήταν ένα έτος (ακραίων) υψηλών και χαμηλών τιμών.

Εάν θέλετε να βουτήξετε στην αγορά κρυπτογράφησης γρήγορα και εύκολα, ρίξτε μια ματιά Ανταλλαγή eToro!

Η απόδοση του κλάδου τους τελευταίους μήνες έχει εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους να ρωτήσουν «πρέπει να επενδύσω σε κρυπτογράφηση 2021;». Εάν είστε ένας από αυτούς, η κρυπτογράφηση που σας έβλεπε σχεδόν σίγουρα το Bitcoin. Ο λεγόμενος βασιλιάς της κρυπτογράφησης έχει ξεπεράσει το προηγούμενο υψηλό όλων των εποχών (ATH) των 20.000 $ για να φτάσει τα 39.377,60 $ τη στιγμή της γραφής. Ωστόσο, παρόλο που είναι το μεγαλύτερο, παλαιότερο και πιο εικονικό ψηφιακό στοιχείο, δεν είναι καθόλου το μοναδικό στην αγορά.

Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή…

Τα κορυφαία 9 Altcoins που θα επενδύσουν το 2021:

1. Αιθέριο

2. Litecoin

3. Κυματισμός

4. Bitcoin μετρητά

5. ΤΡΟΝ

6. Cardano

7. Τέζος

8. ΙΩΤΑ

9. Zcash

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε τα καλύτερα εννέα altcoins που πρέπει να σκεφτείτε να επενδύσετε για το 2021. Εάν το Bitcoin είναι ο βασιλιάς, τότε αυτά μπορούν να θεωρηθούν ως πρίγκιπες – μερικοί από αυτούς βρίσκονται σε αναμονή για το στέμμα! Στην πραγματικότητα, πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι ορισμένα από τα περιουσιακά στοιχεία αυτής της λίστας είναι πολύ ισχυρότερα από το Bitcoin, με τη δυνατότητα να ξεπεράσουν την απόδοσή του στο εγγύς μέλλον.

Ποια είναι τα κορυφαία 9 Altcoins που θα επενδύσουν το 2021?

Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε εννέα εναλλακτικές λύσεις για το Bitcoin που θα μπορούσαν να αποδείξουν έξυπνες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιό σας το 2021.

1. Ethereum – ETH

Ως το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο (και κατά συνέπεια το μεγαλύτερο altcoin του), δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Ethereum πρέπει να εμφανίζεται στην κορυφή της λίστας μας. Ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2014, το crypto έχει κεφαλαιοποίηση αγοράς 145.209.669.090 $ και κοστίζει 1.272,03 $.

Το Ethereum είναι επίσης ένα από τα πιο γνωστά περιουσιακά στοιχεία στην αγορά. Σύμφωνα με μια μελέτη της Αρχής Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς (η οικονομική ρυθμιστική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου, πιο γνωστή ως FCA), η ETH είναι η τέταρτη πιο γνωστή κρυπτογράφηση στη χώρα. Όταν τους ζητήθηκε να προσδιορίσουν τα κρυπτονομίσματα που αναγνώρισαν, το 17% των ερωτηθέντων ανέφεραν ότι είχαν ακούσει για το altcoin. Αυτό το τοποθέτησε ακριβώς πίσω από το Bitcoin, το Libra του Facebook και το Bitcoin Cash.

Λοιπόν, τι ακριβώς είναι το Ethereum και γιατί έκανε τη λίστα μας με τα κορυφαία 9 altcoins για επενδύσεις για το 2021?

Τι είναι το Ethereum (ETH)?

Το Ethereum είναι μια πλατφόρμα blockchain ανοιχτού κώδικα που πραγματοποιεί ασφαλείς συναλλαγές κρυπτογράφησης. Αυτό το blockchain ανοιχτού κώδικα είναι γνωστό ως αποκεντρωμένη εφαρμογή, αλλιώς αναφέρεται ως dApp. Το εγγενές νόμισμά του είναι ο Αιθέρας, ο οποίος εμφανίζεται στα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης ως ETH.

Εκτός από την Ether, η πλατφόρμα Ethereum έχει κατασκευαστεί για να υποστηρίζει μια σειρά άλλων κρυπτονομισμάτων. Πολλά από αυτά τα cryptos δραστηριοποιούνται στην αποκεντρωμένη αγορά χρηματοδότησης (DeFi) – ένας ταχέως αναπτυσσόμενος τομέας που παρέχει υπηρεσίες όπως δάνεια, ασφάλειες και προγράμματα αποταμίευσης χωρίς τον έλεγχο μεγάλων τραπεζών και άλλων κεντρικών επιχειρήσεων. Μερικά από τα κρυπτογραφημένα προϊόντα που διαθέτει το Ethereum σε αυτόν τον χώρο περιλαμβάνουν το Chainlink (LINK), το Wrapped Bitcoin (WBTC) και το Maker (MKR).

Γιατί να επιλέξετε να επενδύσετε στο Ethereum?

Η αναβάθμιση Ethereum 2.0

Το Ethereum 2.0, αλλιώς γνωστό ως Eth2 ή “Serenity”, είναι η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση στην αρχική πλατφόρμα Ethereum blockchain. Η πλήρης αναβάθμιση έπρεπε αρχικά να ολοκληρωθεί έως το 2021, με τη φάση 0 να έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή τον Νοέμβριο του 2020. Ωστόσο, μετά από πολλές αποτυχίες, το Ίδρυμα Ethereum κυκλοφόρησε πρόσφατα τη φάση 0 και τώρα στρέφει την προσοχή του στα ακόλουθα στάδιο.

Ένα από τα μεγαλύτερα μπόνους αυτής της ενημέρωσης είναι το γεγονός ότι η αναβαθμισμένη πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να επεξεργάζεται περισσότερες συναλλαγές από τον προκάτοχό της, βελτιώνοντας παράλληλα μαζικά την ενεργειακή απόδοση. Πριν από την ενημέρωση, μια μεμονωμένη συναλλαγή Ethereum απαιτούσε μια εντυπωσιακή ποσότητα ενέργειας – 22,65 kWh για να είμαστε ακριβείς! Κατά τη διάρκεια κάθε έτους, αυτό σημαίνει ότι το Ethereum χρησιμοποιούσε την ίδια ποσότητα ισχύος με την Κόστα Ρίκα.

Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα είναι η απόφαση της Ethereum να αλλάξει από έναν αλγόριθμο απόδειξης εργασίας (PoW) σε έναν αλγόριθμο απόδειξης-πονταρίσματος (PoS). Σε ένα σύστημα PoW, οι ανθρακωρύχοι κρυπτογράφησης πρέπει να επιλύσουν πολύπλοκες εξισώσεις χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή τους για να επαληθεύσουν τις συναλλαγές και να τις προσθέσουν στο blockchain. Αυτή η διαδικασία απαιτεί τεράστιες ποσότητες ενέργειας. Ωστόσο, σε ένα σύστημα PoS, οι χρήστες μπορούν απλά να «ποντάρουν» την κρυπτογράφηση τους ως ασφάλεια για να επαληθεύσουν τις συναλλαγές.

Δημοτικότητα του DeFi

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το δίκτυο Ethereum μπορεί να υποστηρίξει άλλα κρυπτονομίσματα, γνωστά ως ERC-tokens. Τη στιγμή της γραφής, η ETH φιλοξενεί περισσότερα από 280.000 από αυτά τα διακριτικά, περισσότερα από τα 40 από τα οποία βρίσκονται στα 100 κορυφαία κρυπτονομίσματα με κεφαλαιοποίηση της αγοράς.

Ένα σημαντικό μέρος των ERC-tokens δραστηριοποιούνται στον τομέα DeFi. Καθώς η ζήτηση για υπηρεσίες DeFi συνεχίζει να αυξάνεται, η Ethereum βρίσκεται σε ιδανική θέση για να εκμεταλλευτεί αυτήν την αγορά και να επωφεληθεί από την επιτυχία της. Αυτό αναμένεται να οδηγήσει στην υιοθέτηση του νομίσματος ETH, ελπίζοντας ότι η τιμή του θα αυξηθεί κατά τη διάρκεια του 2021. Για τους υπάρχοντες επενδυτές, καθώς και τους εμπόρους για πρώτη φορά που παίζουν σωστά τα χαρτιά τους, αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να το κάνει μια έξυπνη προσθήκη σε ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο.

2. Litecoin – LTC

Η Litecoin έχει επί του παρόντος κεφαλαιοποίηση αγοράς 11.701.942.299 $ και τιμή 180.25 $. Μετά από λίγα χρόνια, το LTC ήταν λίγο σκοτεινό άλογο το 2020, η τιμή του ανεβαίνει στα 47,82 δολάρια μέσα σε λίγους μήνες.

Η Litecoin μπορεί να μην ήταν η κορυφαία επιλογή για τους επενδυτές πέρυσι, αλλά η πρόσφατη ανοδική της πορεία αύξησε δραστικά την εμπιστοσύνη στο altcoin. Εάν αναρωτιέστε «είναι η Litecoin μια καλή επένδυση;», ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς ακριβώς λειτουργεί αυτή η κρυπτογράφηση και γιατί θα μπορούσε να είναι στο δρόμο για περαιτέρω ανάπτυξη.

Τι είναι το Litecoin (LTC)?

Κάπως περίεργα για ένα κρυπτογράφηση που, μέχρι πρόσφατα, ήταν λίγο αουτσάιντερ, το Litecoin αναφέρεται συχνά ως ψηφιακό ασήμι στον ψηφιακό χρυσό του Bitcoin. Ονομάστηκε επίσης «κρυπτογράφηση για πληρωμές» (σε αντίθεση με τις συναλλαγές ή τις επενδύσεις).

Ο κύριος λόγος για αυτό είναι το γεγονός ότι η Litecoin είναι πολύ πιο πρακτική από πολλούς ανταγωνιστές της. Η επεξεργασία των συναλλαγών Litecoin είναι τόσο γρήγορη όσο και οικονομική, καθιστώντας την πρακτική κρυπτογράφηση για καθημερινές πληρωμές. Στην πραγματικότητα, χρειάζονται μόνο δυόμισι λεπτά για να επεξεργαστεί ένα νέο μπλοκ το δίκτυο Litecoin. Συγκρίνετε αυτό με τη βραδύτητα του δικτύου Bitcoin, το οποίο διαρκεί 10 λεπτά. Αυτό είναι τέσσερις φορές περισσότερο!

Η έλλειψη ταχύτητας του Bitcoin ήταν ένα από τα κύρια ζητήματα που ώθησε τον Charlie Lee, τον ιδρυτή της Litecoin, να ξεκινήσει τη δική του κρυπτογράφηση. Ένα άλλο ήταν η έλλειψη επεκτασιμότητας. Ο αριθμός των διακριτικών Bitcoin ήταν πάντα περιορισμένος στα 21 εκατομμύρια κατ ‘ανώτατο όριο, καθιστώντας το περίφημο «Bitcoin κατά το ήμισυ» (ή μισοποίηση) ένα απαραίτητο συμβάν κάθε τέσσερα χρόνια περίπου.

Επί του παρόντος κυκλοφορούν περίπου 18,5 εκατομμύρια μάρκες Bitcoin, και παρόλο που πιστεύεται ότι δεν θα ξεπεράσουμε πλήρως μέχρι το 2140, πολλοί επενδυτές έχουν δικαίως αβεβαιότητα ως προς το αν πρόκειται για βιώσιμη επένδυση. Για να παρακάμψει αυτό το πρόβλημα, ο Lee έδωσε στο altcoin του μια πολύ μεγαλύτερη συνολική προσφορά 84 εκατομμυρίων νομισμάτων – τέσσερις φορές περισσότερο από αυτό του Bitcoin.

Γιατί μπορεί να επιλέξετε να επενδύσετε σε Litecoin?

LiteBringer

Τα διαδικτυακά παιχνίδια είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς στον κόσμο – και η πλατφόρμα Litecoin κατάφερε να εκμεταλλευτεί την επιτυχία της. Το 2020, η εταιρεία ξεκίνησε το παιχνίδι ρόλων (RPG) LiteBringer, το οποίο τρέχει στο δίκτυο Litecoin.

Οι συναλλαγές εντός παιχνιδιού πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας το εγγενές νόμισμα της πλατφόρμας, LTC. Σύμφωνα με το Ίδρυμα Litecoin, η κυκλοφορία του LiteBringer προκάλεσε τριπλασιασμό του αριθμού των συναλλαγών LTC σε μία εβδομάδα, με το 75% των πληρωμών να οδηγούνται πλέον από το παιχνίδι.

Καθώς η δημοτικότητα του LiteBringer συνεχίζει να αυξάνεται, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα για το δίκτυο να κυκλοφορήσει νέα παιχνίδια τα επόμενα χρόνια, τώρα θα μπορούσε να είναι μια έξυπνη στιγμή για να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το altcoin.

Το εφέ Bitcoin

Το Litecoin μπορεί να έχει σημαντικές διαφορές από το Bitcoin, αλλά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε αρχικά ως ένα σκληρό πιρούνι Bitcoin σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι έχουν επενδύσει και στα δύο. Ως αποτέλεσμα, η επιτυχία του Bitcoin αντικατοπτρίζεται συχνά από τη Litecoin. Είδαμε πρόσφατα στοιχεία για αυτό, καθώς τόσο το BTC όσο και το LTC προχώρησαν σε νέο ATH.

Με πολλούς αναλυτές να προβλέπουν ότι το Bitcoin θα συνεχίσει να αυξάνεται το 2021, θα μπορούσαμε να περιμένουμε να δούμε το Litecoin να ακολουθεί παρόμοιο μοτίβο.

3. Κυματισμός – XRP

Το Ripple XRP είναι το τέταρτο μεγαλύτερο cryptocurrency στον κόσμο, με κεφαλαιοποίηση αγοράς 14.643.516.314 $ και τιμή 0.3251 $ κατά τη στιγμή της γραφής. Λαμβάνοντας υπόψη τη χαμηλή τιμή του, ίσως αναρωτιέστε γιατί το Ripple θα μπορούσε να θεωρηθεί καλή επένδυση για το 2021. Αλλά αυτό το altcoin έχει πολλά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από την υπόλοιπη αγορά.

Τι είναι το Ripple (XRP)?

Παρόλο που η έννοια του κρυπτονομίσματος αναπτύχθηκε για να προσφέρει στους εμπόρους και τους επενδυτές έναν τρόπο να κάνουν αποκεντρωμένες διαδικτυακές πληρωμές, η Ripple σχεδιάστηκε για να διευκολύνει τις κεντρικές υπηρεσίες (όπως τράπεζες, χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και παγκόσμιες επιχειρήσεις) να πραγματοποιούν διασυνοριακές πληρωμές.

Οι διασυνοριακές πληρωμές μπορεί να είναι πολύ πιο αργές από τις εγχώριες συναλλαγές, με αποτέλεσμα υψηλά τέλη και πολύ σπατάλη χρόνου. Για επιχειρήσεις που πραγματοποιούν χιλιάδες από αυτές τις συναλλαγές την ημέρα, αυτό μπορεί πραγματικά να αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου.

Το RippleNet, η πλατφόρμα Ripple, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να στέλνουν και να λαμβάνουν πληρωμές στο μητρικό τους νόμισμα: Ripple XRP. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένα παγκοσμιοποιημένο νόμισμα που καταφέρνει να διατηρήσει τα τέλη διασυνοριακών συναλλαγών χαμηλά – παρακάμπτοντας ορισμένα από τα ζητήματα που καθιστούν τόσο το fiat νόμισμα όσο και τα αποκεντρωμένα cryptos ακατάλληλα για τις ανάγκες τους.

Γιατί μπορεί να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε κυματισμούς?

Κανονιστική νομιμότητα

Το Ripple είναι γνωστό στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Ορισμένες από τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ήδη τη λύση πληρωμής περιλαμβάνουν:

 • Σανταντέρ
 • Τράπεζα άξονα
 • Crédit Agricole
 • UBS
 • Royal Bank of Canada
 • Westpac
 • American Express
 • Διεθνές Συνάλλαγμα

Σύμφωνα με τον αναλυτή CryptoWhale, η Ripple είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τυχόν κανονιστικές καταστολές που συμβαίνουν στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων: «Το μόνο έργο σε ολόκληρη την αγορά που πιέζει τους κανονισμούς Crypto είναι το XRP. Γνωρίζουν ότι μόλις προστεθούν αυτοί οι κανονισμοί, θα εξολοθρεύσει εντελώς σχεδόν κάθε άλλο altcoin και θα ανεβάσει στα ύψη τη ζήτηση του XRP. ”

Επειδή η Ripple συνεργάζεται αθόρυβα με κυβερνητικούς φορείς για να διασφαλίσει τη συμμόρφωση για χρόνια, η CryptoWhale πιστεύει ότι είναι πολύ λιγότερο πιθανό να παραβιαστούν νέοι κανόνες ή φορολογικά μέτρα που θα μπορούσαν να έχουν καταστροφικές συνέπειες για τον υπόλοιπο κλάδο.

Διευκόλυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού

Ένας άλλος παράγοντας που θα μπορούσε να κάνει το Ripple μια έξυπνη επένδυση για το 2021 είναι το γεγονός ότι διευκολύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες για πολλές χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις που προχωρούν. Σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από τα υψηλά τέλη συναλλαγής και τους μεγάλους χρόνους επεξεργασίας που σχετίζονται με πληρωμές fiat και συστήματα παλαιού τύπου, όλο και περισσότερες εταιρείες ενδέχεται να κάνουν τη μετάβαση στο Ripple. Το γεγονός ότι η RippleNet άρχισε να προσφέρει έξυπνα συμβόλαια τον Νοέμβριο του 2020 θα μπορούσε να οδηγήσει περαιτέρω σε αυτήν την αλλαγή.

4. Bitcoin Cash – BCH

Το Bitcoin Cash είναι μια κρυπτογράφηση τρίτης γενιάς που κυκλοφόρησε ως ένα σκληρό πιρούνι Bitcoin το 2017. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό σύστημα μετρητών peer-to-peer που αναπτύχθηκε ως ένα πιο φιλικό προς το χρήστη και πιο επεκτάσιμο, εναλλακτικό από το αρχικό BTC. Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς της είναι σήμερα 8.029.625.452 $ και η τιμή της είναι 431,68 $.

Τι είναι το Bitcoin Cash (BCH)?

Σε σύγκριση με το αρχικό Bitcoin (επίσης γνωστό ως Bitcoin Core), το Bitcoin Cash έχει πολύ χαμηλότερα τέλη συναλλαγής, είναι σε θέση να επεξεργάζεται περισσότερες συναλλαγές ανά λεπτό και σχεδιάστηκε για να διευκολύνει τις καθημερινές πληρωμές σε κρυπτογράφηση. Η BCH χρησιμοποιεί το δικό της δίκτυο, ξεχωριστό από το δίκτυο Bitcoin, το οποίο του επέτρεψε να αυξήσει το μέγεθος του μπλοκ στα 8MB. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιο γρήγορο να επαληθεύσετε κάθε νέο μπλοκ.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών του BTC που έχει διατηρήσει η BCH περιλαμβάνεται η συνολική προσφορά του. Και τα δύο cryptos έχουν μέγιστη συνολική προσφορά 21 εκατομμυρίων tokens και υποβάλλονται σε μισή διαδικασία περίπου κάθε τέσσερα χρόνια.

Γιατί μπορεί να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε μετρητά Bitcoin?

Εφαρμογές πραγματικού κόσμου

Εάν αναρωτιέστε γιατί το Bitcoin Cash είναι μια πιθανή απάντηση στην ερώτηση «ποια altcoins πρέπει να επενδύσω το 2021;», ένας από τους κύριους λόγους είναι το πεδίο εφαρμογής του για πραγματική εφαρμογή. Για παράδειγμα, το 2019, η φανταστική αθλητική πλατφόρμα Fanduel ανακοίνωσε ότι θα δεχτεί πληρωμές μέσω BCH μέσω του Bitpay, επιτρέποντας στους χρήστες της να τοποθετούν το κρυπτογράφηση στα ψηφιακά τους πορτοφόλια.

Καθώς το παγκόσμιο ενδιαφέρον για τις πρακτικές του κρυπτονομίσματος συνεχίζει να αυξάνεται, θα μπορούσαμε εύκολα να δούμε την υιοθέτηση της αύξησης του BCH. Αυτό θα αύξανε τη ζήτηση για το altcoin, το οποίο θα είχε θετική επίδραση στην τιμή του.

Ευαισθητοποίηση των επενδυτών

Ένας άλλος παράγοντας που θα μπορούσε ενδεχομένως να προκαλέσει την αύξηση της ζήτησης Bitcoin Cash είναι η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση για τον τομέα κρυπτογράφησης. Σύμφωνα με την έρευνα της FCA που αναφέραμε σε σχέση με τη φήμη του Ethereum, το 20% των ερωτηθέντων είχαν ακούσει για το Bitcoin Cash, καθιστώντας το ένα από τα πιο γνωστά altcoins. (Αυτό πιθανώς χάρη στη σύνδεσή του με το Bitcoin, με το οποίο, αναπάντεχα, σχεδόν όλοι οι ερωτηθέντες ήταν εξοικειωμένοι).

Το γεγονός ότι το ευρύ κοινό γνωρίζει περισσότερο το Bitcoin Cash από ό, τι για άλλα altcoins είναι ένα πολύ θετικό σημάδι. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι πιθανοί επενδυτές είναι πιο πιθανό να αρχίσουν να το διαπραγματεύονται, όταν και εάν επιλέξουν να εισέλθουν στον κόσμο της κρυπτογράφησης – ειδικά εάν ο αριθμός των περιπτώσεων χρήσης συνεχίσει να αυξάνεται κατά τη διάρκεια του 2021.

5. TRON – TRX

Με κεφαλαιοποίηση 2,190,890,836 $ και τιμή 0,3050 $ τη στιγμή της σύνταξης, το TRON είναι σχεδόν το πιο τρομερό altcoin σε αυτήν τη λίστα. Ωστόσο, εάν αναρωτιέστε ποια είναι τα καλύτερα altcoins για να επενδύσετε το 2021, θα ήταν λάθος να το μειώσετε από τις εκτιμήσεις σας.

Τι είναι το TRON (TRX)?

Το TRON κυκλοφόρησε ως διακριτικό ERC το 2017, αλλά τώρα λειτουργεί με τη δική του πλατφόρμα. Είναι ένα αποκεντρωμένο σύστημα peer-to-peer με έμφαση στην εξουσία της βιομηχανίας ψυχαγωγίας. Το εγγενές του νόμισμα είναι γνωστό με διάφορα ονόματα – TRON coin, Tronix ή TRX – και λειτουργεί ως η βασική ενότητα λογαριασμών στο blockchain. Το TRON ιδρύθηκε από ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα της Σιγκαπούρης, το Ίδρυμα Tron και ο Διευθύνων Σύμβουλός του, Justin Sun, στο παρελθόν εργάστηκε για το Ripple.

Το οικοσύστημα TRON λειτουργεί διαφορετικά από πολλά άλλα altcoins, καθώς είναι ουσιαστικά μια πλατφόρμα κοινής χρήσης περιεχομένου. Οι χρήστες που δημιουργούν ή μοιράζονται περιεχόμενο ανταμείβονται στο TRX, δημιουργώντας ένα πιο δίκαιο και πιο διαφανές σύστημα δημιουργίας εσόδων από αυτά που χρησιμοποιούνται συνήθως από τα παραδοσιακά δίκτυα κοινωνικών μέσων. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μοιράζονται το περιεχόμενό τους χωρίς να χρειάζεται να πουλήσουν μέσω μιας υπηρεσίας μεσάζοντος, όπως το Google Play Store ή το Apple Store. Ως αποτέλεσμα, το TRON μπορεί να εξαργυρώσει στην αγορά αποκεντρωμένων εφαρμογών (dApps).

Γιατί μπορεί να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε στο TRON?

Η δημοτικότητα των dApps

Γνωρίζατε ότι η πλατφόρμα TRON είναι η μεγαλύτερη δύναμη αποκεντρωμένων εφαρμογών (dApps) στον κόσμο; Αυτό το γεγονός από μόνο του το καθιστά άξιο υποψήφιο για όποιον ρωτάει «ποια altcoins πρέπει να επενδύσω το 2021;». Η ζήτηση για αποκεντρωμένες υπηρεσίες αυξήθηκε στα ύψη και σύμφωνα με τους αναλυτές, αυτή η τάση είναι απίθανο να επιβραδυνθεί κατά τη διάρκεια του 2021.

Η δυσπιστία για μεγάλες επιχειρήσεις όπως η Google και η Apple είναι επίσης μια αναδυόμενη τάση. Καθώς όλο και περισσότερα δημιουργικά επιλέγουν να μοιράζονται το περιεχόμενό τους απευθείας με το κοινό τους, σε αντίθεση με τη μετάβαση από τρίτα μέρη, πλατφόρμες όπως το TRON θα εμφανιστούν ως η προφανής εναλλακτική λύση. Αυτό θα αυξήσει τη ζήτηση για TRX και κατά συνέπεια και την τιμή του.

Κανονιστική Συμμόρφωση

Όπως αναφέραμε σε σχέση με το Ripple, ορισμένοι επενδυτές φοβούνται ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε αυξημένη ρύθμιση όσον αφορά την κρυπτογράφηση. Αν και κάποτε τα κρυπτονομίσματα θεωρούνταν πρακτικά αδύνατο να ελεγχθούν, πολλές κυβερνήσεις αρχίζουν να αναγνωρίζουν το γεγονός ότι αυτά τα συστήματα πληρωμών δεν πηγαίνουν πουθενά – και για να τα αγκαλιάσουν, πρέπει να είναι σε θέση να τα ελέγχουν. (Ο Πρόεδρος Xi Jinping ενίσχυσε πρόσφατα την κινεζική αγορά κρυπτογράφησης επαινώντας δημόσια τη σημασία της τεχνολογίας blockchain).

Ευτυχώς, το TRON είναι απίθανο να επηρεαστεί αρνητικά από αυτήν την παγκόσμια κανονιστική αλλαγή. Αυτό συμβαίνει επειδή το Ίδρυμα Tron έχει εγκριθεί από τη Λογιστική και Εταιρική Ρυθμιστική Αρχή και βρίσκονται υπό την επίβλεψη του εταιρικού δικαίου της Σιγκαπούρης.

6. Cardano – ADA

Η Cardano (ADA) είναι η έκτη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση στον κόσμο, χάρη στην κεφαλαιοποίηση της αγοράς των 9.616.510.237 δολαρίων και την τρέχουσα τιμή της στα 0.3119 $. Όπως και η TRON, η χαμηλή τιμή αυτού του κρυπτονομίσματος αρνείται το μέγεθος της επίδρασής της στην αγορά. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά γιατί το Cardano θα μπορούσε να θεωρηθεί καλή επένδυση για το 2021.

Τι είναι το Cardano (ADA)?

Το Cardano είναι μια ανοιχτή πηγή, πλατφόρμα blockchain απόδειξη πονταρίσματος που υποστηρίζει την ADA, την εγγενή κρυπτογράφηση. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά του Cardano είναι η μοναδική του αρχιτεκτονική. Η πλατφόρμα της έχει κατασκευαστεί σε δύο επίπεδα: το πρώτο ονομάζεται Cardano Settlement Layer (CSL), μερικές φορές απλά γνωστό ως το επίπεδο κρυπτογράφησης και είναι όπου οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές κρυπτογράφησης. Το δεύτερο ονομάζεται Cardano Computation Layer (CCL). Αυτό επιτρέπει στους προγραμματιστές να εκτελούν εφαρμογές όπως dApps και έξυπνες συμβάσεις στο δίκτυο.

Η ύπαρξη δύο διαφορετικών στρωμάτων εντός του οικοσυστήματος θα διευκολύνει την εμφάνιση πιθανών σκληρών πιρουνιών στο μέλλον, βελτιώνοντας έτσι τη μακροπρόθεσμη επεκτασιμότητα του Cardano.

Γιατί μπορεί να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε στο Cardano?

Το Platform Powers dApps

Μία από τις βασικές απαντήσεις στην ερώτηση «είναι το Cardano μια καλή επένδυση για το 2021» είναι το γεγονός ότι το δίκτυό του υποστηρίζει την έναρξη των dApps και έξυπνων συμβάσεων. Χάρη στην αρχιτεκτονική διπλού επιπέδου, το altcoin δεν εξαρτάται απλώς από την επιτυχία της δικής του μητρικής ADA. Αντ ‘αυτού, θα επηρεαστεί επίσης από τη ζήτηση για τα άλλα κρυπτογραφημένα κρυμμένα στο κατανεμημένο καθολικό του. Με την αύξηση της ζήτησης για dApps, αυτό θα μπορούσε να έχει θετικό αντίκτυπο στην τιμή του ADA στο εγγύς μέλλον.

Επεκτασιμότητα

Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη διεξαγωγή της δέουσας επιμέλειας στο Cardano είναι η επεκτασιμότητά του. Ως επενδυτής κρυπτογράφησης, μία από τις κύριες ανησυχίες σας πρέπει να είναι οι μακροπρόθεσμες προοπτικές της επενδυτικής σας ευκαιρίας. Ενώ η επεκτασιμότητα έχει αποδειχθεί ένα πιθανό εμπόδιο για τους επενδυτές σε Bitcoin και άλλα νομίσματα πρώτης γενιάς, το Cardano έχει κατασκευαστεί όσο το δυνατόν πιο βιώσιμο.

Η ενσωματωμένη επεκτασιμότητα του altcoin έχει εξασφαλιστεί από τη φύση της αρχιτεκτονικής του, η οποία επιτρέπει στους προγραμματιστές να αλλάξουν την τεχνολογία χωρίς να χρειάζεται να αναθεωρήσουν ολόκληρο το οικοσύστημα και να δημιουργήσουν ένα σκληρό πιρούνι. (Τα σκληρά πιρούνια είναι συχνά εξαιρετικά αμφιλεγόμενα και μπορούν να απομακρύνουν πολλούς επενδυτές).

7. Tezos – XTZ

Το επόμενο altcoin στη λίστα μας με τα καλύτερα altcoins για επενδύσεις το 2021 είναι το Tezos (XTZ). Κατά τη στιγμή της σύνταξης, αυτό το κρυπτονομίσμα έχει κεφαλαιοποίηση αγοράς 1.837.435.292 $ και τιμή 2,40 $, το οποίο το τοποθετεί ως το 20ο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση στον κόσμο.

Τι είναι το Tezos (XTZ)?

Η Tezos είναι μια πλατφόρμα που υποστηρίζει τη χρήση έξυπνων συμβολαίων. (Τα έξυπνα συμβόλαια κωδικοποιούν αυτόματα τους συγκεκριμένους όρους κάθε συναλλαγής, συμπεριλαμβανομένου του ποσού χρημάτων που πληρώνετε και του μέρους στο οποίο πληρώνετε. Σύμφωνα με τους προγραμματιστές του κρυπτονομίσματος, το όνομα «Tezos» προέρχεται πραγματικά από την ελληνική λέξη για έξυπνο συμβόλαιο).

Επειδή οι όροι κάθε συναλλαγής είναι γραμμένοι στην τεχνολογία που διευκολύνει τις πληρωμές, η Tezos είναι απόλυτα διαφανής – μια ποιότητα που έχει προσελκύσει πολλούς επενδυτές. Ένα άλλο καθοριστικό χαρακτηριστικό του Tezos είναι το αυτοδιοικούμενο μοντέλο. Οι κανόνες διακυβέρνησής του επιτρέπουν στους ενδιαφερόμενους να εγκρίνουν αναβαθμίσεις πρωτοκόλλου που μπορούν στη συνέχεια να αναπτυχθούν στο δίκτυο αμέσως. Αυτό σημαίνει ότι το δίκτυο μπορεί να προσαρμοστεί (και να διευκολύνει) τις αλλαγές γρήγορα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι οι χρήστες εμπλέκονται άμεσα στη διακυβέρνηση του blockchain.

Με την κυκλοφορία του μέσω αρχικής προσφοράς νομισμάτων (ICO), η Tezos έσπασε ρεκόρ με την απίστευτη επένδυσή της ύψους 232 εκατομμυρίων δολαρίων.

Γιατί μπορεί να σκεφτείτε να επενδύσετε στην Tezos?

Η δημοτικότητα των δικτύων Proof-of-Stake

Η Tezos χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο δοκιμαστικού στοιχήματος (Pos), σε αντίθεση με το proof-of-work (PoW). Σήμερα, πολλοί επενδυτές, έμποροι και εταιρείες κρυπτογράφησης αναγνωρίζουν ότι το PoS έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι του PoW – συμπεριλαμβανομένων ταχύτερων χρόνων επεξεργασίας, χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας και μεγαλύτερης επεκτασιμότητας.

Γνωστή ως staking, αυτή η μέθοδος έγινε όλο και πιο δημοφιλής το 2019-20. Αυτό συνέπεσε με μια σημαντική αύξηση του συνολικού χρηματικού ποσού που στοιχηματίστηκε στην Tezos, καθιστώντας το το πιο στοιχημένο κρυπτογράφηση στο 79,42% σύμφωνα με το Stakingrewards.com. Πριν από αυτό το σημείο, η Tezos έχει λάβει ελάχιστη προσοχή από τους επενδυτές, οπότε όποιος αναρωτιέται «πρέπει να επενδύσω στην Tezos το 2021;» μπορεί να αισθάνεται ενθουσιασμένος από αυτήν την προσπάθεια δημοτικότητας.

επενδύστε σε tezos

8. IOTA – MIOTA

Τη στιγμή της γραφής, η IOTA έχει κεφαλαιοποίηση 1.014.480.111 $ και τιμή 0,3685 $. Είναι το 35ο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση, καθιστώντας το λιγότερο σημαντικό altcoin σε αυτήν τη λίστα μέχρι στιγμής. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το μειώσετε όταν αναρωτιέστε «ποια altcoins πρέπει να επενδύσω το 2021;».

Τι είναι το IOTA (MIOTA)?

Το IOTA είναι ένα κατανεμημένο καθολικό που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές μεταξύ συσκευών στο οικοσύστημα Internet of Things (IoT). Σε αντίθεση με την πλειονότητα των άλλων κρυπτονομισμάτων, το IOTA δεν βασίζεται σε ένα blockchain. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιεί μια αποκεντρωμένη Κατευθυνόμενο ακυκλικό γράφημα (DAG).

Ένα DAG βασίζεται σε κόμβους αντί για μπλοκ και γενικά θεωρείται ασφαλέστερος από μπλοκ. Αυτό συμβαίνει επειδή επιτρέπουν τη συνύπαρξη και την αλληλεπίδραση διαφορετικών αλυσίδων κόμβων, δημιουργώντας ένα πιο ασφαλές (και λιγότερο διαπερατό) σύστημα. Αυτή η δομή σημαίνει επίσης ότι είναι πιο επεκτάσιμες από τις περισσότερες πλατφόρμες που βασίζονται σε blockchain.

Γιατί να επιλέξετε να επενδύσετε στο IOTA?

Η άνοδος του IoT

Το IOTA τοποθετείται μοναδικά στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων. Το Διαδίκτυο των πραγμάτων είναι ένα από τα πιο σημαντικά και επιδραστικά δίκτυα στον κόσμο, τόσο πολύ που είναι ακόμη γνωστό ως η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση (ή Βιομηχανία 4.0).

Καθώς κάθε τομέας από το μάρκετινγκ έως τη μεταποίηση εξαρτάται όλο και περισσότερο από το IoT, η IOTA είναι σε θέση να αξιοποιήσει αυτήν την ανάπτυξη. Το 2021, θα μπορούσαμε να περιμένουμε να δούμε πολλές εταιρείες να στραφούν στην IOTA ως τρόπο να παρακάμψουν τα υψηλά τέλη συναλλαγών μεταξύ διαφορετικών συσκευών.

9. Zcash – ZEC

Το Zcash κυκλοφόρησε το 2016 και βασίζεται στη βάση κώδικα Bitcoin. Η τρέχουσα κεφαλαιοποίηση της αγοράς είναι 702.309.336 $ και κοστίζει 65,34 $. Ως το 45ο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση στον κόσμο, είναι επίσημα το μικρότερο σε αυτήν τη λίστα. Ίσως να αναρωτιέστε «γιατί πρέπει να επενδύσω στο Zcash το 2021;». Λοιπόν, διαβάστε για να μάθετε περισσότερα.

Τι είναι το Zcash (ZEC)?

Το κύριο USP της Zcash είναι το γεγονός ότι στοχεύει να κάνει τις ψηφιακές πληρωμές πιο ιδιωτικές. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα παραδοσιακά cryptos όπως το Bitcoin, τα οποία σχεδιάστηκαν για να διευκολύνουν την οικονομική διαφάνεια. Προκειμένου να προστατεύσει το απόρρητο των χρηστών του, αλλά εξακολουθεί να συμμορφώνεται με το νόμο, η Zcash εφαρμόζει μια πολιτική «επιλεκτικής διαφάνειας». Αυτό επιτρέπει στους εξουσιοδοτημένους χρήστες να παρακολουθούν τις συναλλαγές, εάν είναι απαραίτητο, αλλά αποτρέπει κυβερνήσεις ή διεφθαρμένους οργανισμούς να παρεμβαίνουν.

Γιατί μπορεί να επιλέξετε να επενδύσετε στο Zcash?

Το Zcash Halving

Είναι γνωστό στον κλάδο της κρυπτογράφησης ότι τα μερίσματα (ή τα μισά) συχνά αυξάνουν την τιμή ενός στοιχείου. Αυτό ισχύει σίγουρα για το Bitcoin – και όπως έχουν δείξει πρόσφατα γεγονότα, ισχύει επίσης για το Zcash.

Η Zcash υπέστη το πρώτο της μισό στις 18 Νοεμβρίου 2020, όταν η ανταμοιβή για εξόρυξη νέων μπλοκ μειώθηκε από 6,25 ZEC σε 3,125 ZEC. Σύμφωνα με την ιστορική πλατφόρμα τιμών Nomics.com, η τιμή του ZEC αυξήθηκε από 61,50 $ σε 76,39 $ μετά το μισό. Παρόλο που η τιμή έκτοτε έπεσε πάλι στα 65,34 $, παραμένει υψηλότερη από την τιμή πριν από το μισό, γεγονός που υποδηλώνει ότι το συμβάν οδήγησε τελικά στην τιμή του να αυξηθεί μακροπρόθεσμα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το 2021 θα δει την αξία του ZEC να ανεβαίνει ακόμη περισσότερο.

eToro – Αγοράστε τα καλύτερα Altcoins σήμερα

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στη βιομηχανία Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Βασικά σημεία

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για επένδυση σε Altcoins το 2021, αλλά αυτό που έχει γίνει σαφές φέτος είναι ότι αξίζει να αναζητήσετε τα καλύτερα δυνατά έργα και κέρματα. Παρακάτω είναι τα κορυφαία βασικά σημεία για επενδύσεις Altcoins το 2021.

 • Οι τελευταίες εβδομάδες του 2020 είδαν τις τιμές πολλών σημαντικών κρυπτονομισμάτων να ανεβαίνουν στα ύψη πέρα ​​από τους προηγούμενους ATH τους
 • Παράγοντες όπως η άνοδος του DeFi, τα έξυπνα συμβόλαια και οι αλγόριθμοι απόδειξης συμμετοχής θα μπορούσαν όλοι να οδηγήσουν τη ζήτηση για altcoins το 2021
 • Οι Ethereum, Litecoin, Ripple, Bitcoin Cash, Tron, Cardano, Tezos, IOTA και Zcash είναι πιθανώς καλές επενδύσεις για το 2021, αν και είναι σημαντικό να εκτελέσετε πρώτα τη δική σας επιμέλεια
 • Πολλά altcoins δημιουργήθηκαν για την επίλυση των προβλημάτων που ενδεχομένως εμποδίζουν το Bitcoin, όπως οι αργές ταχύτητες συναλλαγών και η έλλειψη επεκτασιμότητας
 • Τα μισά αυξάνουν συχνά την τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου, όπως είδαμε με τον Zcash τον Νοέμβριο του 2020

Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι ακόμη και τα καλύτερα Altcoins δεν είναι εγγυημένα για να σας κερδίσουν. Αυτό σημαίνει ότι είναι ζωτικής σημασίας να κάνετε τη δέουσα επιμέλεια και να βρείτε μια ισχυρή στρατηγική διαχείρισης κινδύνων προτού ξεκινήσετε τις συναλλαγές σας στην επιλεγμένη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Αποποίηση ευθυνών: Τα κρυπτονομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

Ελπίζουμε ότι η λίστα των κορυφαίων Altcoins που θα επενδύσουμε το 2021 ήταν χρήσιμη. Όποια και αν είναι η επενδυτική σας στρατηγική, παρακολουθείτε τις τρέχουσες τάσεις και προβλέψεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο γεμάτο από τα καλύτερα Altcoins.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner