Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επένδυσης σε Binance Coin, θα είναι ένας εκατομμυριούχος δημιουργός;

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επένδυσης στην BNB

Ποια είναι τα οφέλη της επένδυσης Binance Coin (BNB); Ποια είναι τα μειονεκτήματα της επένδυσης Binance Coin; Έχει η BNB τη δυνατότητα να γίνει παραγωγός εκατομμυριούχων?

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της επένδυσης στο Binance Coin που σας ωθούν μπροστά να μάθετε αν είναι καλή ιδέα να επενδύσετε στο Binance Coin BNB.

Εάν επενδύετε σε κρυπτονομίσματα – μια χρηματοοικονομική αγορά που προβλέπεται να αναπτυχθεί σε ένα Σύνθετο ετήσιο ποσοστό ανάπτυξης (CAGR) 60,2% στα επόμενα τέσσερα χρόνια – τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Binance Coin βρίσκεται στο ραντάρ σας.

Γιατί αξίζει μια δεύτερη ματιά στο Binance Coin; Απλώς επειδή το Binance Coin είναι ένα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα όσον αφορά το όριο αγοράς και ένα δημοφιλές εμπορικό περιουσιακό στοιχείο με υψηλή ρευστότητα!

Εμείς στην Trading Education είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τα πλεονεκτήματα του Binance Coin και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της επένδυσης στην BNB έτσι μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν αυτό το crypto είναι μια αξιόλογη επένδυση.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Τι είναι το νόμισμα Binance?

Το Binance Coin είναι ένα δημοφιλές ψηφιακό στοιχείο που δημιουργήθηκε από την Binance το 2017. Αρχικά, το Binance Coin κυκλοφόρησε στο Ethereum blockchain αλλά μεταφέρθηκε στο δικό του blockchain, Binance Chain.

Εκδόθηκε από μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης παγκοσμίως – με υπεύθυνο τον κρυπτογράφο Changpeng Zhao – το Binance Coin είχε μια επιτυχημένη προσφορά αρχικής νομίσματος (ICO) 100 εκατομμυρίων BNB.

Μόνο μέσα σε τρεις εβδομάδες, η Binance συγκέντρωσε περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια (χρησιμοποιείται για την κατασκευή της πλατφόρμας, για branding και επίσης για κεφάλαια έκτακτης ανάγκης).

Η Binance Coin, που διαπραγματεύεται με το σύμβολο BNB, έχει περιορισμένη προσφορά 200 εκατομμυρίων μαρκών.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Binance έχει ένα μοναδικό σχέδιο να χρησιμοποιήσει το 20% των κερδών του για να αγοράσει ξανά τα κέρματα BNB και να τα καταστρέψει έως ότου το 50% των κερμάτων BNB εξαγοράσει το πολύ..

Αυτή η διαδικασία ονομάζεται «καύση» και στοχεύει να αφήσει μόνο 100 εκατομμύρια μάρκες σε κυκλοφορία προκειμένου να βοηθήσει το Binance Coin να διατηρήσει την αξία του και να αναπτυχθεί σταδιακά.

Όσον αφορά τις τεχνικές λεπτομέρειες, το Binance χρησιμοποιεί το Tendermint Byzantine-Fault-Tolerant (BFT) μηχανισμός συναίνεσης, ο οποίος περιλαμβάνει διαφορετικούς τύπους κόμβων (επικυρωτές, μάρτυρες και επιταχυντές).

Ένας από τους κύριους στόχους της BNB είναι να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις στην ανταλλαγή Binance και διευκολύνει ένα ευρύ φάσμα βοηθητικών προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένης της διαπραγμάτευσης νέων μαρκών.

Τα μεγάλα νέα είναι ότι η BNB ενεργεί σαν εκπτωτικό κουπόνι επισης. Οι έμποροι θα λαμβάνουν εκπτώσεις στα τέλη συναλλαγών, με τα ποσοστά έκπτωσης να μειώνονται κατά το ήμισυ κάθε χρόνο. Σημειώστε ότι το 2017, η έκπτωση ήταν 50%.

Αλλά τι άλλα πλεονεκτήματα προσφέρει η BNB?

Τα πλεονεκτήματα της επένδυσης σε Binance Coin

Δεδομένης της δημοτικότητας της BNB, τα πλεονεκτήματα της επένδυσης στο Binance Coin αξίζει να εξηγηθούν προκειμένου να βοηθήσουν τους επενδυτές να αποφασίσουν μόνοι τους εάν η BNB θα μπορούσε να είναι παραγωγός εκατομμυριούχων.

Εδώ είναι μερικά από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της αγοράς Binance Coin:

✅ Το Binance Coin είναι ένα από τα καλύτερα κουπόνια χρησιμότητας:

Το BNB θεωρείται ένα από τα καλύτερα κουπόνια χρησιμότητας το 2021. Ενώ το διακριτικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές και πληρωμές τελών στο Binance exchange, πρέπει να αναφέρουμε ότι το BNB μπορεί να χρησιμοποιηθεί πέρα ​​από το οικοσύστημα Binance: μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεθόδους πληρωμής σε διαφορετικά υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων λογαριασμών πιστωτικής κάρτας, ηλεκτρονικών αγορών, ταξιδιών, ψυχαγωγίας και μεταφορών. Για να δώσουμε ένα παράδειγμα, ορισμένες εφαρμογές επιτρέπουν στους χρήστες να χωρίζουν λογαριασμούς και να πληρώνουν φίλους με το BNB.

✅ Το Binance Coin χρησιμοποιεί μια μοναδική πολιτική καύσης:

Όπως εξηγήθηκε παραπάνω, το κάψιμο είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του BNB για να διασφαλιστεί η ανάπτυξη και η σταθερότητά του. Η Binance θα χρησιμοποιήσει το 20% των κερδών τους για να πάρει BNB μάρκες και να τα κάψει για να μειώσει τη συνολική προσφορά έως ότου απομείνουν 100 εκατομμύρια κέρματα (ή 50% της συνολικής προσφοράς). Σημειώστε ότι αυτή η αποπληθωριστική μέθοδος μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των τιμών με την πάροδο του χρόνου, κάτι που θα βοηθήσει επίσης τους επενδυτές να κάνουν κερδοσκοπίες τιμών με την πάροδο του χρόνου.

✅ Το Binance Coin λειτουργεί ως εκπτωτικό κουπόνι:

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της επένδυσης στην BNB είναι το γεγονός ότι οι χρήστες του Binance λαμβάνουν εκπτώσεις όταν πληρώνουν τέλη στο χρηματιστήριο. Αυτό το κίνητρο – για τη μείωση των τελών – είναι ένας έξυπνος τρόπος για να δημιουργήσετε μια αυξανόμενη κοινότητα υποστηρικτών και επίσης μια δύναμη διευκόλυνσης για τους εμπόρους που εκτελούν καθημερινές δραστηριότητες.

✅ Το Binance είναι πολύ δημοφιλές:

Η BNB έχει φτάσει σε μια σταθερή θέση με τα καλύτερα cryptos στο Coin Market Cap χάρη στη δημοτικότητα του Binance. Η Binance είναι μια εταιρεία με υψηλή ανάπτυξη και ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης παγκοσμίως. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το διακριτικό έχει κερδίσει υποστήριξη από διαφορετικές συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένου του Uplive – μιας από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες κοινωνικής ψυχαγωγίας βίντεο. Επιπλέον, παρά τις παραβιάσεις ασφαλείας στο παρελθόν, η Binance λαμβάνει επίσης σοβαρά υπόψη την ασφάλεια – έναν παράγοντα που προσθέτει ένα άλλο επίπεδο αξιοπιστίας στο διακριτικό και διευκολύνει την υιοθέτησή του.

✅ Το Binance προσφέρει γρήγορες συναλλαγές και χαμηλές χρεώσεις:

Η Binance προσφέρει γρήγορες συναλλαγές και ένα από τα χαμηλότερα τέλη στον κλάδο, μια χρέωση 0,1% για όλους τους εμπόρους. Λάβετε υπόψη ότι το Binance μπορεί να επεξεργαστεί έως και 1,4 εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον, το Binance επιτρέπει στους τακτικούς εμπόρους να κερδίζουν βραβεία.

Μειονεκτήματα της επένδυσης σε Binance Coin

Ενώ τα πλεονεκτήματα της BNB είναι εμφανή, η επένδυση στο Binance Coin μπορεί να είναι μια επικίνδυνη επιχείρηση και διαθέτει ορισμένα μειονεκτήματα. Η γνώση των μειονεκτημάτων της επένδυσης στο BNB είναι ζωτικής σημασίας για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν η αγορά αυτού του κρυπτονομίσματος είναι η σωστή κίνηση για εσάς.

Ακολουθούν ορισμένα σοβαρά μειονεκτήματα της επένδυσης στην BNB:

❌ Οι εκπτώσεις συνεχίζουν να μειώνονται:

Παρόλο που η Binance προσφέρει εκπτώσεις σε εμπόρους που πραγματοποιούν συναλλαγές με το Binance Coin στο χρηματιστήριο, οι εκπτώσεις συνεχίζουν να μειώνονται, κάτι που μπορεί να είναι αρνητικό. Σύμφωνα με το whitepaper τους, το 4ο έτος, η έκπτωση θα μειωθεί περαιτέρω στο 6,75% – που υποτίθεται ότι θα συμβεί το 2021.

❌ Οι κανονισμοί ενδέχεται να επηρεάσουν την κατοχή και διαπραγμάτευση της BNB:

Το ρυθμιστικό κόκκινο μάτι στη χώρα καταγωγής του Binance – Κίνα – είναι μόνο ένα από τα προβλήματα που μπορεί να επηρεάσουν το σύμβολο μακροπρόθεσμα. Η σχέση με την Binance US είναι επίσης περίπλοκη και μπορεί να βλάψει τους κατόχους διαβατηρίων των ΗΠΑ, με περισσότερο από το 15% της επισκεψιμότητας του ιστότοπου να προηγουμένως προέρχεται από τις ΗΠΑ. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι η Binance άνοιξε μια ειδική ανταλλαγή των ΗΠΑ για να ασχοληθεί με ζητήματα που αφορούν τη νομιμότητά της.

❌ Η Binance μόλις πρόσφατα επέτρεψε καταθέσεις και αναλήψεις fiat:

Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες που δέχονται παραδοσιακούς τρόπους πληρωμής, όπως τραπεζικές μεταφορές και PayPal, η Binance δεν χρησιμοποίησε για να δεχτεί καταθέσεις ή αναλήψεις. Αυτό συνήθως καθιστά αδύνατο για τους αρχάριους να ξεκινήσουν την ανταλλαγή κρυπτογράφησης.

❌ Η BNB περιορίζεται στην ανταλλαγή Binance:

Η BNB εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη φήμη της ανταλλαγής Binance, η οποία μπορεί να την αποτρέψει από το να πετάξει μόνη της. Επιπλέον, ορισμένοι χρήστες έχουν μοιραστεί μικτές κριτικές σχετικά με τις υπηρεσίες υποστήριξης πελατών που παρέχονται από την Binance (μερικές φορές χαρακτηρίζονται από μεγάλες καθυστερήσεις και χωρίς τηλεφωνική υποστήριξη).

❌ Το Binance είναι ένας από τους κύριους στόχους επιθέσεων στον κυβερνοχώρο:

Το Binance είναι ένας δελεαστικός στόχος για εισβολείς στον κυβερνοχώρο. Τον Μάρτιο του 2018, έγινε μια αποτυχημένη προσπάθεια να κατακλυστεί και να χακαριστεί το σύστημα, το οποίο οδήγησε στο πρόγραμμα χάραξης του Binance. Η Binance προσέφερε 250.000 $ για πληροφορίες σχετικά με τους χάκερ. Δυστυχώς, τον Μάιο του 2019 συνέβη μια άλλη επίθεση και οδήγησε σε απώλεια περίπου 40 εκατομμυρίων δολαρίων. Αν και η ομάδα πίσω από το Binance λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια, ορισμένοι επενδυτές ενδέχεται να αποβληθούν από πιθανούς κινδύνους.

❌ Η Binance Chain δεν υποστηρίζει έξυπνα συμβόλαια:

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η BNB κυκλοφόρησε στο Ethereum blockchain αλλά αργότερα μεταφέρθηκε στο δικό της blockchain. Ωστόσο, αυτό είναι ένα από τα μειονεκτήματα της επένδυσης στην BNB – απλώς και μόνο επειδή, σε αντίθεση με την Ethereum, η Binance Chain δεν υποστηρίζει έξυπνα συμβόλαια. Και όπως γνωρίζουμε, τα έξυπνα συμβόλαια και οι αποκεντρωμένες εφαρμογές έχουν τεράστια πιθανά οφέλη για τις επιχειρήσεις και τους επενδυτές.

Πρέπει να επενδύσω σε Binance Coin?

συναλλαγματικό νόμισμα

Τώρα όταν ξέρετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της επένδυσης στο Binance Coin, εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε εάν τα πλεονεκτήματά του υπερτερούν των πιθανών κινδύνων και εάν η BNB μπορεί να είναι δυνητικά ένα κερδοφόρο περιουσιακό στοιχείο για το χαρτοφυλάκιό σας.

Όντας η εγγενής κρυπτογράφηση ενός από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Binance Coin έχει πολλά πλεονεκτήματα και αξίζει να επενδύσει. Επιπλέον, το Binance προσφέρει διαφορετικές εφαρμογές συναλλαγών, εκπτώσεις και βραβεία.

Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η αγορά και πώληση του Binance Coin ενέχει ορισμένους κινδύνους, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλεια κεφαλαίου. Ακριβώς επειδή μπορείτε να επενδύσετε εύκολα στο BNB, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει.

Εάν είστε πρόθυμοι να επενδύσετε το χρόνο και την ενέργεια για να κάνετε την έρευνά σας και να αναλύσετε το δυναμικό κινδύνου ανταμοιβής της BNB, ωστόσο, τότε η επένδυση στην BNB θα μπορούσε επίσης να σας βοηθήσει.

Πόσο να επενδύσετε σε Binance Coin?

Αν νομίζετε ότι τα πλεονεκτήματα του Binance Coin υπερβαίνουν τα μειονεκτήματά του, τότε μπορείτε επίσης να ρωτήσετε “Πόσο να επενδύσετε στην BNB;”

Λοιπόν, εάν αποφασίσετε να προσθέσετε το BNB στο χαρτοφυλάκιό σας, τότε θυμηθείτε ότι η τρέχουσα τιμή του είναι ένα χαμηλό εμπόδιο εισόδου για αρχάριους κρυπτογράφησης και ένα δελεαστικό χαρακτηριστικό για τους καθιερωμένους επενδυτές.

Τα καλά νέα είναι ότι κάποιος μπορεί να αρχίσει να διαπραγματεύεται κρυπτογράφηση με μόλις $ 100.

Απλά μην ξεχάσετε να επενδύσετε μόνο χρήματα που μπορείτε να χάσετε. Και όπως προτείνουν οι ειδικοί, μην επενδύετε ποτέ περισσότερο από το 1% των κεφαλαίων σας σε ένα μόνο εμπόριο!

Το Binance Coin θα είναι Millionaire Maker?

Με ανώτατο όριο αγοράς 5.676.540.952 $ κατά τη στιγμή της γραφής, ο Binance Coin κατά μία έννοια είναι ήδη ένας παραγωγός εκατομμυριούχων.

Εκτός αυτού, έχοντας περιορισμένη προσφορά μαρκών (200 εκατομμύρια κέρματα), η αξία της BNB είναι πιθανό να αυξηθεί περαιτέρω, καθώς συνήθως η έλλειψη τείνει να προάγει την ανάπτυξη των τιμών κρυπτογράφησης.

Για να δώσω ένα παράδειγμα, στις αρχές του 2019, η BNB αυξήθηκε από 6 $ σε 38 $ σε λίγους μήνες, ενώ στις αρχές του 2020, η BNB αυξήθηκε από 15 $ σε 25 $, που είναι αύξηση περίπου 66%.

eToro – Αγορά νομίσματος Binance BNB

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επένδυσης σε Binance Coin – Βασικά σημεία

  • Το Binance Coin δημιουργήθηκε από την Binance το 2017.
  • Το Binance – με τον υπεύθυνο κρυπτογράφησης Changpeng Zhao – είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης παγκοσμίως.
  • Το BNB είναι το σύμβολο του Binance Coin.
  • Αρχικά κυκλοφόρησε στο Ethereum blockchain, το Binance Coin μετακόμισε στο δικό του blockchain, Binance Chain.
  • Το Binance Coin χρησιμοποιεί τον μηχανισμό συναίνεσης Tendermint Byzantine-Fault-Tolerant (BFT).
  • Η BNB έχει επίσης μια μοναδική πολιτική καύσης και λειτουργεί ως εκπτωτικό κουπόνι, τα οποία είναι μερικά από τα μεγαλύτερα οφέλη της επένδυσης στο Binance Coin.
  • Το Binance, ωστόσο, είναι στόχος επιθέσεων στον κυβερνοχώρο και ενδέχεται να αντιμετωπίσει ρυθμιστικές δυσκολίες (ιδιαίτερα στις ΗΠΑ), που είναι μερικά από τα σοβαρά μειονεκτήματα της επένδυσης στην BNB.
  • Με το εντυπωσιακό όριο αγοράς άνω των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το Binance Coin είναι ήδη ένας κατασκευαστής εκατομμυριούχων και ορισμένοι ειδικοί προβλέπουν ότι η BNB θα φτάσει σε νέα υψηλά στο μέλλον.

Αν σας άρεσε να διαβάζετε το άρθρο μας Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επένδυσης σε Binance Coin. Το Bin Bin Coin θα είναι εκατομμυριούχος δημιουργός, και, στη συνέχεια, μοιραστείτε το με οποιονδήποτε μπορεί να ενδιαφέρεται για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner