Πώς να αγοράσετε Binance Coin – Οδηγός για αρχάριους 2021

Contents

Πώς να αγοράσετε το Binance Coin BNB: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα

Ενδιαφέρεται για τη δημοτικότητα των κρυπτονομισμάτων και θέλετε να μάθετε πώς να αγοράσετε τον εαυτό σας Binance Coin; Φτάσατε στη σωστή σελίδα.

Το Binance Coin είναι ένα κορυφαίο 5 κρυπτογράφηση με κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Το καλύτερο μέρος είναι ότι ο μέσος Joe μπορεί να πηδήξει στο συγκρότημα, με λίγα περισσότερα από μια σύνδεση στο Διαδίκτυο, έναν καλό μεσίτη και μια χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία του πώς να αγοράσετε το Binance Coin. Καλύπτουμε πιθανές προμήθειες και τέλη, επενδυτικά σχέδια και πώς να επιλέξουμε μια κατάλληλη μεσιτεία για να αγοράσετε αυτό το ψηφιακό νόμισμα στο διαδίκτυο.

Αγοράστε το Binance Coin σε 5 βήματα

Για να αγοράσετε το Binance Coin BNB, το πρώτο βήμα είναι να ανοίξετε ένα λογαριασμό με ρυθμιζόμενη ανταλλαγή, να αποθέσετε χρήματα, να επιλέξετε BNB από τη λίστα πλατφόρμας συναλλαγών και, τέλος, να ελέγξετε & επιβεβαιώστε ότι τα νομίσματα Binance έχουν προσθέσει στο Πορτοφόλι σας.

Βρείτε μια λίστα 5 βημάτων παρακάτω σχετικά με τον τρόπο αγοράς του Binance Coin:

Βήμα 1: Εγγραφείτε με άδεια πλατφόρμας όπου μπορείτε να αγοράσετε το Binance Coin

Βήμα 2: Χρηματοδοτήστε τον νέο σας λογαριασμό

Βήμα 3: Επιλέξτε Binance Coin (BNB) από την επιλογή κρυπτονομικών στοιχείων

Βήμα 4: Επιλέξτε πόσα Binance Coin θέλετε να αγοράσετε

Βήμα 5: Επαληθεύστε τις πληροφορίες που έχετε εισαγάγει και πατήστε “επιβεβαίωση” – τα ψηφιακά νομίσματά σας θα προστεθούν στο πορτοφόλι σας

Βήμα 1: Επιλέξτε έναν Διαδικτυακό Μεσίτη Binance Coin ή Exchange


Όπως είναι προφανές από την αναλυτική παρουσίαση 5 βημάτων, πριν αγοράσετε το Binance Coin – πρέπει να εγγραφείτε με έναν κρυπτομεσίτη.

Εάν επιλέξετε τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικών συναλλαγών eToro, θα μπορείτε να αγοράσετε ψηφιακά νομίσματα σε άμεση βάση.

Αν αποφασίσετε να αγοράσετε Binance Coin μέσω κρυπτογράφησης, μπορείτε να ανταλλάξετε κέρματα BNB με άλλα ψηφιακά νομίσματα όπως Bitcoin, Litecoin και Ripple. Με τα παραπάνω, οι προαναφερθείσες ανταλλαγές τρίτων είναι συνήθως μη ρυθμιζόμενες – και ως εκ τούτου δυνητικά μη ασφαλείς.

Αντίθετα, επιλέγοντας να εγγραφείτε σε έναν μεσίτη σύμφωνα με αυστηρούς κανονισμούς, όπως eToro – έχετε ευκολία και ασφάλεια σε καλό μέτρο. Εξάλλου, υπάρχουν πολλοί σκιεροί μεσίτες στον διαδικτυακό χρηματοπιστωτικό τομέα – ειδικά όταν πρόκειται για κρυπτονομίσματα.

Από άκρη σε άκρη, εάν είστε αρχάριος, είναι πολύ πιο εύκολο να αγοράσετε το Binance Coin εγγραφώντας σε έναν μεσίτη με άδεια χρήσης. Σε όλο αυτόν τον οδηγό, αυτό το συναίσθημα θα γίνει σαφέστερο.

Παρ ‘όλα αυτά, πρέπει να συνεχίσετε τη διαδικασία εύρεσης ενός κατάλληλου μεσίτη για να μπορέσετε να αγοράσετε το Binance Coin. Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια πλατφόρμα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, ρίξτε μια ματιά στις μετρήσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Κανονισμός λειτουργίας

Η ρύθμιση είναι ένα σημαντικό ζήτημα όταν επιλέγετε να βρείτε μια πλατφόρμα για να αγοράσετε το Binance Coin. Αυτός ο κανονισμός είναι το δίχτυ ασφαλείας σας έναντι καρχαριών.

Όχι μόνο αυτό, αλλά εάν δεν χρησιμοποιείτε έναν ρυθμιζόμενο διαδικτυακό μεσίτη, είστε υπεύθυνοι για το δικό σας κρυπτογραφικό πορτοφόλι και την ασφάλειά του. Δεν θα έχετε αμφιβολία ότι έχετε ακούσει ιστορίες τρόμου για πορτοφόλια και ότι οι επενδυτές χάνουν τα πάντα. Οι ρυθμιζόμενες πλατφόρμες αφαιρούν αυτήν την ανησυχία.

Όσον αφορά τη μόχλευση, θα διαπιστώσετε ότι ορισμένες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων θα σας προσφέρουν αυτό. Ωστόσο, αυτό δεν συνιστάται λόγω της προαναφερθείσας έλλειψης ρύθμισης στο χώρο.

Εάν διακινδυνεύσετε το κεφάλαιό σας σε ανταλλαγή τρίτων ή μη ρυθμιζόμενο μεσίτη σας κάνει να νιώθετε άβολα – όπως θα έπρεπε – το eToro δεν θα απογοητεύσει.

Ο πάροχος Binance Coin ρυθμίζεται αυστηρά από διάφορους ρυθμιστικούς φορείς, συμπεριλαμβανομένων των FCA (UK), ASIC (Αυστραλία) και CySEC (Cyrus). Είναι επίσης εγγεγραμμένο στο FINRA, που σημαίνει ότι έχει τη νομική αρμοδιότητα να δέχεται πολίτες των ΗΠΑ.

Κολλώντας με ρυθμιζόμενες πλατφόρμες όπως eToro, μπορείτε να αγοράσετε το Binance Coin με βολικό, ασφαλή και απλό τρόπο.

μέθοδοι πληρωμής

Όσον αφορά το θέμα των μεθόδων πληρωμής, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζετε προβλήματα. Οι περισσότεροι σύγχρονοι διαδικτυακοί μεσίτες δέχονται μια ποικιλία διαφορετικών τύπων κατάθεσης.

Το να είσαι σε θέση να αγοράσεις το Binance Coin ήταν μια πολύ διαφορετική ιστορία εδώ και χρόνια. Μια εποχή που συχνά η τραπεζική μεταφορά σε μια μη ρυθμιζόμενη ανταλλαγή ήταν η μόνη πορεία δράσης. Αυτό ήταν εξαιρετικά άβολο και χρειάστηκε συχνά εβδομάδες κάθε φορά.

Αυτές τις μέρες, πάροχοι κρυπτογράφησης όπως το eToro δέχονται χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες και όλο και πιο δημοφιλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως το Neteller, το Skrill και το PayPal. Αυτές οι μέθοδοι πληρωμής προσφέρουν έναν πολύ πιο γρήγορο και πιο βολικό τρόπο κατάθεσης κατά την αγορά του Binance Coin.

Τέλη και προμήθειες

Όπως πιθανώς γνωρίζετε, οι διαδικτυακοί μεσίτες πρέπει να βγάλουν λεφτά για να συνεχίσουν να λειτουργούν μια επιχείρηση. Αυτό επιτυγχάνεται με χρέωση τελών και προμηθειών.

Κανένας από τους δύο μεσίτες Binance Coin δεν είναι οι ίδιοι, οπότε είναι αυτονόητο ότι τα τέλη θα διαφέρουν κατά ένα μίλι. Τούτου λεχθέντος, η πλειονότητα των πλατφορμών χρεώνει προμήθεια μέσω ενός μεταβλητού τέλους – ένα ποσοστό της θέσης σας στο BNB.

Ο διαδικτυακός μεσίτης κρυπτογράφησης Coinbase, για παράδειγμα, σας χρεώνει 1,49% για κάθε συναλλαγή. Αυτό σημαίνει ότι εάν εισέλθετε στην αγορά στα 100 $, πληρώνετε προμήθεια 1,49 $. Ergo, αν η θέση σας αξίζει 1.000 $, πληρώνετε 14,90 $ – και ούτω καθεξής.

Έχουμε συγκεντρώσει ένα απλό παράδειγμα για το πώς αυτή η τιμή προμήθειας θα επηρεάσει την αγορά του Binance Coin:

 • Υποβάλετε εντολή αγοράς $ 1.000 στο Binance Coin
 • Ο μεσίτης κρυπτογράφησης σας χρεώνει 1,49% – ανέρχεται σε 14,90 $
 • Όταν πουλάτε τα νομίσματά σας, αξίζουν 1.500 $ – αυτό ισοδυναμεί με 22,35 $
 • Σε αυτό το σενάριο, πληρώσατε συνολικά 37,25 $ προμήθεια

Όπως μπορείτε να δείτε, τα τέλη – αν και φαινομενικά ασήμαντα, μπορούν σύντομα να αυξηθούν. Κατά συνέπεια, επηρεάζοντας τα κέρδη σας. Εάν αυτή η υποθετική αγορά είχε πραγματοποιηθεί στο eToro, θα είχατε εξοικονομήσει 37,25 $ – καθώς ο μεσίτης δεν διαθέτει προμήθεια.

Επιπλέον, η Coinbase χρεώνει τέλος 3,99% για συναλλαγές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Για παράδειγμα, σε μια κατάθεση 1.000 $, θα πρέπει να πληρώσετε μια χρέωση 39,99 $.

Αντίθετα, στο eToro, θα χρεωθείτε μόνο 0,5% όταν κάνετε κατάθεση. Στην πραγματικότητα, βρίσκεστε στις ΗΠΑ και καταθέτετε χρήματα σε δολάρια ΗΠΑ, μπορείτε να αποφύγετε αυτό το τέλος 0,5% – καθώς πρόκειται για χρέωση μετατροπής νομίσματος.

eToro – Αγορά νομίσματος Binance BNB

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Άλλοι σημαντικοί παράγοντες

Η κατανόηση των κανονισμών και των τελών είναι ένα κρίσιμο μέρος της αγοράς ψηφιακών νομισμάτων στο διαδίκτυο.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αναφέρουμε μερικές άλλες σημαντικές εκτιμήσεις όταν αγοράζετε το Binance Coin μέσω μιας πλατφόρμας κρυπτογράφησης.

 • Φιλικότητα προς τον χρήστη: Η φιλικότητα προς το χρήστη δεν πρέπει να ξεχνάμε όταν επιλέγετε να αγοράσετε ψηφιακά νομίσματα στο Διαδίκτυο. Είναι σημαντικό να αισθάνεστε σίγουροι για την πραγματοποίηση παραγγελιών και για την εύκολη πλοήγησή σας στον ιστότοπο.
 • Ελάχιστη επένδυση: Πριν εγγραφείτε σε οποιονδήποτε μεσίτη, θα πρέπει να ελέγξετε την ελάχιστη επένδυση Binance Coin. Για αρχάριους, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε το μικρό. Σε τελική ανάλυση, μια πλατφόρμα που απαιτεί ελάχιστη επένδυση 200 $ ενδέχεται να μην λειτουργεί μακροπρόθεσμα για εσάς. Σε αντίθεση, το eToro επιτρέπει στους πελάτες να αγοράσουν το Binance Coin με 25 $.
 • Αποθήκευση: Αν και θα καλύψουμε τον χώρο αποθήκευσης κρυπτογράφησης με περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα, θα πρέπει να είναι βασικό ζήτημα για εσάς όταν αναζητάτε έναν πάροχο Binance Coin. Μερικοί μεσίτες σας ζητούν να αποθηκεύσετε τα δικά σας νομίσματα σε ένα ιδιωτικό πορτοφόλι. Αυτή είναι μια μάλλον δυσκίνητη επιλογή για αρχάριους. Το eToro, ωστόσο, θα αποθηκεύσει τα κέρματά σας BNB για εσάς, οπότε δεν χρειάζεται να τα διατηρήσετε σε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης – το οποίο μπορεί να είναι επικίνδυνο.

Βήμα 2: Ελάτε με ένα επενδυτικό σχέδιο

επενδύστε σε δυαδικό νόμισμα

Όσον αφορά τη φροντίδα του κεφαλαίου σας, είναι πρακτικό να βρείτε ένα επενδυτικό σχέδιο πριν αγοράσετε το Binance Coin.

Σε μια τέτοια ευμετάβλητη αγορά έχει νόημα να δοκιμάσουμε και να σχεδιάσουμε μπροστά. Παρακάτω, δημιουργήσαμε μια λίστα με τα στοιχεία που μπορείτε να προσθέσετε στο δικό σας επενδυτικό πρόγραμμα Binance Coin.

Μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα

Μπορείτε να ξεκινήσετε ρωτώντας τον εαυτό σας – θέλω να γίνω βραχυπρόθεσμος ή μακροπρόθεσμος επενδυτής Binance Coin?

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να επικεντρώνονται στα κέρδη από τις βραχυπρόθεσμες μεταβολές των τιμών του Binance Coin. Αυτό επιτυγχάνεται αγοράζοντας κέρματα BNB και εξαργύρωση σε σύντομο χρονικό διάστημα εβδομάδων, ημερών ή ακόμη και λεπτών.

Σε κάποιο σημείο, τα περισσότερα κρυπτονομίσματα έχουν δραματική διακύμανση στην τιμή. Μιλάμε διψήφια ποσοστά εντός μίας ημέρας. Αυτό δείχνει μια προφανώς ευμετάβλητη αγορά και για όσους τολμούν να τολμήσουν αυτές τις συνθήκες – υπάρχει πιθανότητα κέρδους.

Γνωστή ως στρατηγική «buy and hold», οι μακροπρόθεσμοι επενδυτές τείνουν να διατηρούν το Binance Coin για μήνες ή χρόνια. Η ελπίδα είναι ότι το ψηφιακό νόμισμα θα συνεχίσει να αυξάνεται σε αξία. Μέχρι να έρθει η ώρα να εξαργυρώσετε την επένδυση – δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνουμε.

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για αρχάριους, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη βραχυπρόθεσμη αστάθεια όταν αγοράζετε το Binance Coin.

Τιμή κέρματος Binance Target

Οι σωροί ανθρώπων χρησιμοποιούν μια στρατηγική στόχου Binance Coin.

Για παράδειγμα, εάν αγοράσετε Binance Coin στα 20,00 $ και θέλετε να τριπλασιάσετε την επένδυσή σας – το ψηφιακό νόμισμα πρέπει να αυξηθεί σε 60,00 $ σε αξία.

Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια μη εφικτή αλλαγή τιμής – σκεφτείτε τα εξής:

 • Το 2017, το Binance Coin σημείωσε χαμηλό όλων των εποχών στα 0,096 $
 • 2 χρόνια αργότερα, το κέρμα έφτασε τα 39,57 $
 • Πρόκειται για αύξηση άνω του 44.000%!

Και πάλι, αυτό δείχνει απλώς ότι λόγω της μεταβλητότητας, όλα είναι δυνατά. Επιπλέον, ορισμένοι από αυτούς που είχαν στην κατοχή τους το Binance Coin εκείνη την εποχή πιθανότατα κέρδισαν ένα καλό κέρδος.

Εξετάστε τις τακτικές επενδύσεις

Όπως έχουμε δείξει παραπάνω, στο παιχνίδι κρυπτογράφησης, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί όταν πρόκειται για μεταβολή τιμών. Όταν σκέφτεστε πώς να αγοράσετε το Binance Coin, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε τακτικές επενδύσεις.

Σε τελική ανάλυση, η αγορά κρυπτονομισμάτων δεν έρχεται χωρίς τις προκλήσεις της. Η τακτική πραγματοποίηση μικρών επενδύσεων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε το Binance Coin στο χαρτοφυλάκιό σας με τρόπο που αποφεύγει τον κίνδυνο.

Η συμπερίληψη εβδομαδιαίων ή μηνιαίων αγορών Binance Coin στο επενδυτικό σας σχέδιο είναι ένας λογικός τρόπος για να διατηρήσετε ένα επίπεδο οικονομικού ελέγχου. Αυτό συμβαίνει ειδικά εάν δεν έχετε κάνει ποτέ συναλλαγές μια μέρα στη ζωή σας.

Ο διαδικτυακός μεσίτης eToro θα σας επιτρέψει να αγοράσετε το Binance Coin από μόλις 25 $, και όπως αναφέραμε, μπορείτε να το κάνετε σε άμεση βάση.

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε Κέρμα Binance BNB?

Βήμα 3: Ανοίξτε έναν λογαριασμό μεσιτών Binance Coin

Αφού ολοκληρώσατε την εργασία σας και αποφασίσατε σε ποιον διαδικτυακό μεσίτη θέλετε να αγοράσετε το Binance Coin – πρέπει να εγγραφείτε!

Προχωρήστε στην πλατφόρμα και κάντε κλικ στο σύνδεσμο εγγραφής. Εάν έχετε διαπραγματευτεί μετοχές ή forex στο παρελθόν, αυτό το μέρος θα είναι γνωστό.

Θα χρειαστεί να δώσετε στον διαδικτυακό μεσίτη ορισμένες βασικές πληροφορίες – όπως το πλήρες όνομα, τη διεύθυνση, το email και τον αριθμό επικοινωνίας σας. Σύμφωνα με τις διαδικασίες KYC, θα πρέπει επίσης να στείλετε μια σαφή φωτογραφία της ταυτότητάς σας – όπως διαβατήριο.

Οι ρυθμιζόμενες πλατφόρμες θα απαιτούν επίσης απόδειξη διεύθυνσης. Συνήθως, αρκεί ένας πρόσφατος λογαριασμός κοινής ωφέλειας ή τραπεζικό λογαριασμό Η ανάγκη επιβεβαίωσης της ταυτότητάς σας είναι στάνταρ στον οικονομικό χώρο. Το KYC που επιβάλλεται από ρυθμιστικούς φορείς βοηθά στην πρόληψη της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Προτού μπορέσετε να αγοράσετε το Binance Coin, ο πάροχος κρυπτογράφησης πρέπει να επικυρώσει την ταυτότητά σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και 7 ημέρες, ανάλογα με τον μεσίτη.

Το eToro λάμπει και εδώ – καθώς η πλατφόρμα χρησιμοποιεί τεχνολογία αυτόματης επικύρωσης ταυτότητας. Αυτό σημαίνει ότι συνήθως μπορείτε να ξεκινήσετε και να αγοράσετε το Binance Coin λιγότερο από 10 λεπτά μετά την εγγραφή.

Βήμα 4: Κατάθεση ορισμένων χρημάτων

Υποθέτοντας ότι έχετε ήδη ελέγξει τη διαθεσιμότητα του τρόπου πληρωμής πριν εγγραφείτε – ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε μια κατάθεση.

Για να κάνετε τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή ηλεκτρονικό πορτοφόλι αντί για τραπεζικό έμβασμα. Ο τελευταίος θα διαρκέσει περισσότερο χρόνο για να φτάσει στον νέο σας λογαριασμό.

Η δημοφιλής πλατφόρμα eToro δέχεται μια ποικιλία μεθόδων άμεσης πληρωμής. Αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο Visa, MasterCard και Maestro (χρεωστική και πίστωση), αλλά και PayPal, Neteller και Skrill. Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως το PayPal γίνονται γρήγορα ο τύπος πληρωμής για ευκολία και ταχύτητα.

Αναπόφευκτα θα υπάρχει μια ελάχιστη κατάθεση που καθορίζεται από όποιον μεσίτη αποφασίζετε να εγγραφείτε. Αυτό μπορεί να διαφέρει αρκετά. Στην πραγματικότητα, ο οδηγός για αρχάριους μας βρήκε αυτό να είναι μεταξύ 0 $ και 1.000 $, αν όχι περισσότερο!

Πάντα επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο πάροχο Binance Coin με τον οποίο εγγραφείτε – σε περίπτωση που η ελάχιστη κατάθεση είναι εκτός του εύρους τιμών σας.

Βήμα 5: Δημιουργήστε μια εντολή διαπραγμάτευσης

διαπραγμάτευση, πώς να ανταλλάσσετε νομίσματα

Όταν έχετε χρηματοδοτήσει με επιτυχία τον νέο σας λογαριασμό κρυπτογράφησης – μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία αγοράς του Binance Coin.

Πρέπει να υποδείξετε στην πλατφόρμα crypto τι θέλετε να επιτύχετε δημιουργώντας μια παραγγελία. Αυτό θα είναι γνωστό έδαφος εάν έχετε πραγματοποιήσει συναλλαγές στο παρελθόν.

Ωστόσο, για τους αρχάριους εκεί έξω, έχουμε αναφέρει μερικές χρήσιμες παραγγελίες που θα χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε το Binance Coin.

Αγορά παραγγελίας

Δεν είναι μόνο η εντολή αγοράς μια από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες κατά την αγορά ψηφιακών νομισμάτων, αλλά απαιτείται για την είσοδο στην αγορά.

Σύμφωνα με τους απλούς, εάν πιστεύετε ότι η τιμή του Binance Coin θα αυξηθεί – υποβάλετε μια εντολή αγοράς. Εάν νομίζετε ότι θα πέσει – υποβάλετε μια εντολή πώλησης στον πάροχο της BNB. Είναι τόσο απλό.

Όριο ή εντολή αγοράς

Όπως έχουμε συζητήσει, η αξία του Binance Coin αλλάζει σε δευτερόλεπτο. Θα πρέπει να το έχετε υπόψη σας εάν ελπίζετε να αποκομίσετε κέρδος από βραχυπρόθεσμες αυξήσεις τιμών.

Όσον αφορά μια «εντολή αγοράς», αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται εάν θέλετε να εισέλθετε στην αγορά στην τρέχουσα τιμή. Όταν δημιουργηθεί αυτή η παραγγελία, ο μεσίτης σας θα εκτελέσει την παραγγελία σας Binance Coin με άμεσο αποτέλεσμα.

Φυσικά, λόγω της ασταθούς φύσης της αγοράς κρυπτογράφησης, θα παρατηρήσετε μια μικρή διαφορά μεταξύ της αναφερόμενης τιμής κατά την παραγγελία σας και της τιμής που λαμβάνετε.

Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εντολή αγοράς στο Binance Coin στα 28,01 $, αλλά να καταλήξετε με 27,99 $. Αυτό οφείλεται στις αναπόφευκτες και συχνές αλλαγές τιμών για τις οποίες έχουμε συζητήσει.

Όσον αφορά τον περιορισμό των παραγγελιών – μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας τιμή στην οποία θα αγοράσετε το Binance Coin.

Θα δείτε ένα πρακτικό παράδειγμα για το πώς χρησιμοποιείται μια οριακή εντολή παρακάτω:

 • Το νόμισμα Binance διατίθεται στα 28,00 $ – ωστόσο, δεν θέλετε να μπείτε στην αγορά με λιγότερα από 31,00 $
 • Πραγματοποιείτε οριακή παραγγελία 31,00 $
 • Εάν, ή όταν το ψηφιακό νόμισμα φτάσει αυτήν την τιμή, ο μεσίτης σας εκτελεί την παραγγελία σας
 • Αυτό σημαίνει ότι αν δεν ακυρώσετε την παραγγελία σας ή το Binance Coin ανέρχεται σε 31,00 $ – η παραγγελία σας παραμένει σε εκκρεμότητα

Όλα τα πράγματα που λαμβάνονται υπόψη – οι παραγγελίες αγοράς είναι ιδανικές για αρχάριους λόγω της απλότητας τους. Οι οριακές παραγγελίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά Binance Coin σε τιμή που σας αρέσει.

Στοίχημα

Όσο προφανές και αν ακούγεται, όταν δημιουργείτε μια παραγγελία για να αγοράσετε το Binance Coin, θα πρέπει να σκεφτείτε πόσο θέλετε να ποντάρετε.

Δεν υπάρχουν κανόνες από αυτή την άποψη, καθώς μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε όσα Binance Coin θέλετε – αρκεί να πληροίτε το ελάχιστο. Ωστόσο, όπως αναφέραμε νωρίτερα, οι αρχάριοι βρίσκουν συχνά ότι ο αργός και σταθερός κερδίζει τον αγώνα.

Αντί να αντλείτε τις αποταμιεύσεις ζωής σας στην αγορά Binance Coin, θα προτιμούσατε να επενδύετε ένα ποσό σε μέγεθος κάθε φορά.

Υπενθυμίζουμε ότι στο eToro μπορείτε να αγοράσετε το Binance Coin με ελάχιστη επένδυση $ 25. Αυτό είναι ένα καλό ποσό που μπορείτε να κάνετε εάν σκοπεύετε να κάνετε τακτικές επενδύσεις στο ψηφιακό νόμισμα.

Επιβεβαίωση παραγγελίας

Μόλις συμπληρώσετε όλες τις σχετικές πληροφορίες που απαιτούνται για την αγορά του Binance Coin – συμπεριλαμβανομένης της εντολής αγοράς ή πώλησης, της αγοράς ή της οριακής παραγγελίας και της αξίας του στοιχήματος – επιβεβαιώστε τις επιλογές σας.

Όταν επιβεβαιώσετε με επιτυχία όλα τα παραπάνω, το Binance Coin θα εμφανιστεί στο πορτοφόλι κρυπτογράφησης.

Έτοιμο για αγορά Κέρμα Binance BNB?

Βήμα 6: Αποθήκευση του νομίσματος Binance

Όσον αφορά την αποθήκευση, είναι αυτονόητο ότι το Binance Coin δεν μπορεί να αποθηκευτεί με τον ίδιο τρόπο όπως τα παραδοσιακά χρήματα fiat. Αντίθετα, τα ψηφιακά νομίσματα αποθηκεύονται σε ένα αποκεντρωμένο καθολικό.

Όσον αφορά τη φροντίδα του νομίσματος Binance – το «κρυπτογραφημένο πορτοφόλι» μπορεί να ληφθεί στον οικιακό υπολογιστή ή στο κινητό σας τηλέφωνο.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι αποθηκεύοντας το δικό σας Binance Coin είστε υπεύθυνοι για τη μνήμη του ιδιωτικού σας κλειδιού και την προστασία του από τους χάκερ.

Λοιπόν, ποια είναι η εναλλακτική λύση; Με την εγγραφή σε έναν διαδικτυακό μεσίτη όπως το eToro, η επένδυσή σας στο Binance Coin αποθηκεύεται και φροντίζεται για λογαριασμό σας. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ένα αποκεντρωμένο πορτοφόλι. Επιπλέον, μπορείτε συνήθως να εξαργυρώσετε όποτε θέλετε.

Καθώς το eToro ρυθμίζεται σε μεγάλο βαθμό από διάφορες δικαιοδοσίες, αυτό σας σώζει από το να μην ανησυχείτε για την απώλεια όλων των ψηφιακών νομισμάτων σας από έναν απατεώνα. Επίσης, μειώνει την ανάγκη πραγματοποίησης πολλαπλών μεταφορών μεταξύ του πορτοφολιού σας και μιας μη ρυθμιζόμενης ανταλλαγής.

Βήμα 7: Πώληση του νομίσματος Binance

Όταν αγοράζετε το Binance Coin – ελπίζετε να περιορίσετε το χρονικό διάστημα της αγοράς – να το πουλήσετε για περισσότερα από όσα πληρώσατε αρχικά.

Έχουμε ήδη αγγίξει την αντίθεση μεταξύ της αγοράς κρυπτονομισμάτων μέσω διαδικτυακού μεσίτη έναντι ανταλλαγής.

Ωστόσο, το να ανακεφαλαιώσετε – η εξαργύρωση του Binance Coin μέσω ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων είναι μια μάλλον μακρά διαδικασία. Αυτό περιλαμβάνει την αποστολή του ψηφιακού σας νομίσματος από το προσωπικό σας κρυπτογραφημένο πορτοφόλι στο πορτοφόλι στο χρηματιστήριο.

Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να ανταλλάξετε το Binance Coin σε ένα νόμισμα fiat, όπως για παράδειγμα βρετανικές λίρες ή δολάρια ΗΠΑ. Αυτή η ανταλλαγή γενικά θα κοστίζει.

Αντίθετα, η εξαργύρωση μέσω πλατφόρμας όπως το eToro είναι τόσο εύκολη όσο η ABC. Απλώς μεταβείτε στον ιστότοπο, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και επιλέξτε να «πουλήσετε» το Binance Coin σας.

Αυτό συνήθως ολοκληρώνεται σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι πιθανότητες είναι ότι τα χρήματα θα σταλούν στον αρχικό τρόπο πληρωμής σας – σύμφωνα με την απόφαση του KYC.

Άλλοι τρόποι αγοράς νομίσματος Binance το 2021

Έχουμε αποκαλύψει τα βασικά όσον αφορά τον τρόπο ανταλλαγής του Binance Coin σε αυτόν τον οδηγό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε άλλες επιλογές, οπότε δείτε τη λίστα μας παρακάτω για μερικούς εναλλακτικούς τρόπους αγοράς του Binance Coin στο διαδίκτυο.

1. Αγορά χρεωστικής κάρτας Binance Coin

Όπως πιθανώς γνωρίζετε, οι συναλλαγές Visa και MasterCard τείνουν να είναι στιγμιαίες. Κατά συνέπεια, ορισμένοι άνθρωποι επιλέγουν να αγοράσουν το Binance Coin με χρεωστική κάρτα. Όταν έρθει η ώρα για εξαργύρωση, η πλατφόρμα crypto θα στείλει τα χρήματα στην αρχική χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

Εάν θέλετε να αγοράσετε το Binance Coin με αυτόν τον τρόπο, απλώς εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας – δηλώνοντας το ποσό που θέλετε να αγοράσετε.

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε το ελάχιστο ποσό επένδυσης που απαιτείται από τον εν λόγω διαδικτυακό μεσίτη. Στο eToro, αυτό είναι μόλις 25 $ και μπορείτε να αγοράσετε το Binance Coin με τη χρεωστική σας κάρτα σε ελάχιστο χρόνο (ελάχιστη κατάθεση 200 $).

2. Αγοράστε πιστωτική κάρτα Binance Coin

Εάν θέλετε να αγοράσετε το Binance Coin χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα, μπορείτε να το κάνετε μέσω του διαδικτυακού μεσίτη κρυπτογράφησης eToro.

Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας τις πιθανές χρεώσεις που χρεώνει ο πάροχός σας, όπως μια χρέωση «προκαταβολής μετρητών». Αυτό συμβαίνει επειδή οι καταθέσεις επενδύσεων τείνουν να κατηγοριοποιούνται στο ίδιο στρατόπεδο με τις αναλήψεις ATM και τις συναλλαγές τζόγου. Με άλλα λόγια, μια «προκαταβολή μετρητών».

Μια τυπική χρέωση αυτού του τύπου που χρεώνεται από τους παρόχους πιστωτικών καρτών τείνει να είναι περίπου το 3% της συναλλαγής – ωστόσο, είναι συνετό να το ελέγξετε μόνοι σας.

3. Αγορά Paypal Binance Coin

Τα περισσότερα άτομα έχουν χρησιμοποιήσει το PayPal, εάν δεν το έχουν ακούσει. Έχει γίνει σχεδόν συνώνυμο με τις διαδικτυακές αγορές και την ασφάλεια. Η χρήση του PayPal για την αγορά του Binance Coin δεν διαφέρει, καθώς είναι άμεση και ασφαλής.

Ο μεσίτης eToro που ευχαριστεί το πλήθος επιτρέπει στους πελάτες να αγοράσουν το Binance Coin χρησιμοποιώντας μια χούφτα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, συμπεριλαμβανομένων των PayPal, Neteller και Skrill.

4. ATM Binance Coin

Πάνω από τις προαναφερθείσες επιλογές όταν σκέφτεστε πώς να αγοράσετε το Binance Coin – γνωρίζατε τα crypto ATMs; Αυτά τα ATM δεν είναι τα ίδια με τα τερματικά που χρησιμοποιούμε για την απόσυρση απτών χαρτονομισμάτων.

Αντ ‘αυτού, για να αγοράσετε το Binance Coin πρέπει να εισαγάγετε τα προαναφερθέντα ενσώματα χρήματα στο μηχάνημα. Η οθόνη σας ενημερώνει για το πόρισμα του Binance Coin και θα εκτυπώσει μια απόδειξη.

Αυτά τα ΑΤΜ Cryptocurrency μπορούν να βρεθούν σε αεροδρόμια, καταστήματα και δρόμους σαν τα κανονικά ΑΤΜ – αν και υπάρχουν μόνο 12.000-ish διάστικτα σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Μερικά από τα κρυπτονομίσματα ATM συναντήσαμε με χρέωση στην περιοχή του 20% για την ανταλλαγή νομισμάτων fiat με το Binance Coin. Αυτή είναι μια πολύ ακριβή διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την αγορά ψηφιακών νομισμάτων.

Πώς να αγοράσετε το Binance Coin 2021 – Η απόφαση

Έχουμε καλύψει μια πληθώρα θεμάτων σχετικά με τον τρόπο αγοράς του Binance Coin. Εάν είστε αρχάριος – μέχρι τώρα θα αισθανθείτε πιο σίγουροι για τις μελλοντικές σας προσπάθειες κρυπτογράφησης.

Πρώτον, θα πρέπει να εγγραφείτε με έναν ρυθμιζόμενο και αξιόπιστο χρηματιστή κρυπτογράφησης. Κτυπήσαμε το τύμπανο για το eToro, καθώς είναι ένα υπέροχο all-rounder. Ο μεσίτης είναι εξαιρετικά φιλικός προς το χρήστη και είναι ιδανικός για αρχάριους – και δεν χρεώνει προμήθειες όταν αγοράζετε το Binance Coin.

Επιπλέον, η πλατφόρμα αποθηκεύει τα ψηφιακά νομίσματά σας για εσάς – και προστατεύεστε από ορισμένους από τους μεγαλύτερους ρυθμιστικούς φορείς από όλο τον κόσμο. Όταν έρθει η ώρα να εξαργυρώσετε, απλά δημιουργήστε μια εντολή πώλησης.

eToro – Καλύτερη πλατφόρμα για αγορά νομίσματος Binance BNB

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο εύκολο είναι να αγοράσεις το Binance Coin?

Είναι εξαιρετικά εύκολο να αγοράσετε το Binance Coin. Απλώς εγγραφείτε σε έναν μεσίτη με έναν φιλικό προς τον χρήστη ιστότοπο.

Ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να αγοράσετε το Binance Coin?

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αγοράσετε το Binance Cash είναι μέσω ρυθμιζόμενου μεσίτη. Το eToro είναι μια πλατφόρμα φιλική προς τους αρχάριους και χωρίς προμήθειες – που ρυθμίζεται από πολλούς ρυθμιστικούς γίγαντες από όλο τον κόσμο, όπως οι FCA, ASIC και CySEC. Για πελάτες των ΗΠΑ η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο FINRA.

Μπορώ να αγοράσω 100 $ Binance Coin?

Ναι, μπορείτε να αγοράσετε $ 100 του Binance Coin. Ωστόσο, οι αρχάριοι μπορεί να θέλουν να ξεκινήσουν μικρά. Στο eToro μπορείτε να αγοράσετε το ψηφιακό νόμισμα από 25 $

Μπορείτε να χάσετε χρήματα στο Binance Coin?

Ναί. Η διαπραγμάτευση οποιουδήποτε χρηματοοικονομικού περιουσιακού στοιχείου έχει κίνδυνο. Σκεφτείτε σωστά για τη μελλοντική τιμή του Binance Coin – κερδίζετε κέρδος. Εάν κάνετε λάθος – κάνετε ζημιά.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο νόμισμα Binance?

Το 2021, το Binance Coin έφτασε τα υψηλότερα 343,57 $.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map