Τι είναι το Binance Coin και το Binance Coin είναι μια καλή επένδυση;

Contents

Αξίζει να επενδύσουμε σε Binance Coin (BNB) το 2021?

Τι είναι το Binance Coin & Είναι το Binance Coin μια καλή επένδυση; | Εισαγωγή

Τι είναι το νόμισμα Binance?

Πώς λειτουργεί το Binance Coin?

Αξίζει να επενδύσουμε στην BNB το 2021?

Πόσο καλά έχει αποδώσει το Binance Coin?

Το Binance Coin έχει ακόμα μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης

Πρέπει να επενδύσω σε BNB?

Πώς μπορώ να επενδύσω στο BNB?

Πού μπορώ να ανταλλάξω κέρμα Binance?

Τι είναι το Binance Coin & Είναι το Binance Coin μια καλή επένδυση; | Βασικά σημεία

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το Binance Coin & Είναι το Binance Coin μια καλή επένδυση; | Εισαγωγή

Το Binance Coin (BNB) τράβηξε την προσοχή σας; Θέλετε να μάθετε τι είναι το Binance Coin; Αναρωτιέστε αν το Binance Coin είναι μια καλή επένδυση; Μην ανησυχείς! Εμείς στην Trading Education είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε στο ταξίδι σας στην επιτυχία συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.


Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά στο τι είναι πραγματικά το Binance Coin, τα μέσα και τα πλεονεκτήματα της επένδυσης Binance Coin, πώς λειτουργεί η BNB και επίσης πώς μπορείτε ενδεχομένως να αποκομίσετε κέρδος από τις συναλλαγές ή τη χρήση της BNB.

Αν θέλετε να επενδύσετε στην BNB γρήγορα και εύκολα, ρίξτε μια ματιά Ανταλλαγή eToro!

Τι είναι το νόμισμα Binance?

Το Binance Coin (BNB) είναι το πολύ δημοφιλές κρυπτογράφηση δημιουργήθηκε από τη γνωστή ανταλλαγή Binance. Τα διακριτικά BNB μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή τελών στο χρηματιστήριο και επίσης για την ανταλλαγή κρυπτογράφησης.

Ας μην ξεχνάμε ότι το Binance είναι κοντά ως το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, δημιουργήθηκε από τον Changpeng Zhao. Προσφέρουν επίσης τα περισσότερα ζεύγη κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση και έχουν ημερήσιο όγκο συναλλαγών 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η ιστορία της BNB είναι κάτι παραπάνω από περίεργη. Το Binance Coin ήταν διατέθηκε για πρώτη φορά στο κοινό στις 25 Ιουλίου 2017 και έχει το Σύμβολο ticker BNB. Αρκετά ενδιαφέρον, το BNB κυκλοφόρησε στο Ethereum blockchain ως διακριτικό ERC-20.

Στην πρώτη αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO) της Binance Coin, συγκέντρωσαν 15 εκατομμύρια μέσα σε τρεις εβδομάδες. Από τότε, η BNB έχει μετακινηθεί από το blockchain Ethereum στο δικό του blockchain Binance.

Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι το Binance Coin έχει ανώτατο όριο 200 εκατομμυρίων. Αυτό σημαίνει ότι τελικά, το Binance Coin θα ξεπεράσει το Bitcoin ως προς τον όγκο, γεγονός που θα διευκολύνει τις συναλλαγές.

Κατά τη στιγμή της γραφής, υπάρχει κυκλοφορία 144,406,561 κυκλοφορίας και κεφαλαιοποίηση αγοράς 51,08 δισ. Δολαρίων, σύμφωνα με την CoinMarketCap – καθιστώντας την την 9η μεγαλύτερη κρυπτογράφηση.

Γιατί αυξήθηκε η τιμή της BNB 300% το 2021?

Γιατί όμως η BNB κέρδισε τόσο μεγάλη αξία τους δύο πρώτους μήνες του 2021; Απλώς επειδή το Binance είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο. Καθώς ο όγκος συναλλαγών κρυπτογράφησης αυξήθηκε συνολικά, το Binance κατάφερε να κερδίσει χρήματα. πολλά χρήματα, από αυτήν την ενέργεια.

Οι ειδικοί της Crypto πιστεύουν ότι το Binance Coin μπορεί να συνεχίσει να αυξάνεται σε αξία, πιθανώς ξεπερνώντας την τιμή του Bitcoin. Ωστόσο, το Binance Coin δεν πρόκειται να αντικαταστήσει το Bitcoin ως ηγέτη του παγκόσμιου ψηφιακού νομίσματος. Η BNB είναι πιθανό να είναι ένας από τους μεγαλύτερους νικητές το 2021, ειδικά εάν η αγορά κρυπτογράφησης συνεχίσει να αυξάνεται.

Διαβάστε περισσότερα: Πόσο θα αξίζει το BNB το 2021 και πέρα?

Binance Coin: The Top Utility Token του 2021?

Αν και πολλοί πιστεύουν ότι το Binance Coin είναι μια καλή επένδυση και ένα από τα ασφαλέστερα κρυπτονομίσματα εκεί έξω (κυρίως λόγω της σχετικής σταθερότητάς του), κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα. Επομένως, εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε αν αξίζει τον κόπο να επενδύσετε στην BNB το 2021.

Τούτου λεχθέντος, η BNB είναι ένα από τα κορυφαία κουπόνια χρησιμότητας του 2021. Χρησιμοποιείται κυρίως για την πληρωμή τελών στο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων Binance, με προμήθειες που καταβάλλονται σε Binance Coin στο χρηματιστήριο που λαμβάνει έκπτωση.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι διαφορετικοί τύποι αμοιβών ανταλλαγής που μπορούν να καταβληθούν με την BNB περιλαμβάνουν τέλη συναλλαγής, τέλη ψήφου για νέα μάρκες, προμήθειες και επίσης τέλη για την έναρξη νέων μέσων.

Ίσως η πιο ελκυστική πτυχή της επένδυσης στην BNB είναι το γεγονός ότι οι έμποροι που πραγματοποιούν συναλλαγές με το Binance Coin στο Binance exchange λαμβάνουν έκπτωση 25%. Το 2017, αυτή η έκπτωση ήταν ακόμη μεγαλύτερη, 50%.

Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι αυτή η προσέγγιση είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να εμποδίσουμε τους εμπόρους να επιστρέφουν στην πλατφόρμα και με μια έννοια, Το Binance Coin είναι σαν εκπτωτικό κουπόνι.

Αξίζει να αναρωτηθούμε, ωστόσο, πόσο καιρό αυτή η έκπτωση θα συνεχίσει να προσφέρεται. Στο μέλλον, μπορεί να συνεχίσει να μειώνεται ή ακόμη και να σταματά.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τους λευκό χαρτί, το 2019 Η Binance έπρεπε να μειώσει το ήμισυ αυτής της έκπτωσης ξανά στο 12,5%, αλλά μέχρι στιγμής, αυτό δεν συνέβη.

Πιστεύεται ότι η Binance δεν έχει μειώσει την έκπτωση 25% επειδή θέλουν να παραμείνουν δημοφιλείς και καλή πίστη στους εμπόρους τους. Προς το παρόν, όμως, είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε στο μέλλον.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Λευκή Βίβλος τους επισημαίνει επίσης ότι το 4ο έτος, που θα ήταν το 2021, η έκπτωση θα μειωθεί περαιτέρω σε 6,75%.

Εάν συμβεί αυτό, τότε το ενδιαφέρον για το Binance Coin μπορεί να σταματήσει – εκτός εάν οι προγραμματιστές πίσω από το Binance προσφέρουν έναν άλλο λόγο για συναλλαγές ή κρατήσεις της BNB.

Το Binance Coin έχει την καλύτερη περίπτωση χρήσης?

Μιλώντας για το BNB ως ​​διακριτικό βοηθητικό πρόγραμμα, θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι ορισμένοι ειδικοί έχουν σχολιάσει πώς το Binance Coin έχει ίσως μία από τις καλύτερες περιπτώσεις χρηστών στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Σε σύγκριση με άλλα νομίσματα, υπάρχει ένας πραγματικός λόγος για να χρησιμοποιήσετε το BNB. Μπορεί επίσης να καλλιεργήσει μια κοινότητα γύρω της. Ας μην το ξεχνάμε αυτό Η αξία του Binance Coin υποστηρίζεται από την ανταλλαγή που έχει δημόσια διεύθυνση.

Πολλά κρυπτονομίσματα δεν το διαθέτουν. Στην πραγματικότητα, πολλοί υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν πράγματα με την πάροδο του χρόνου ή ότι οι άνθρωποι θα μπορούν να χρησιμοποιούν έξυπνα συμβόλαια. Σπάνια προσφέρουν απτά χαρακτηριστικά που μπορούν να χρησιμοποιήσουν σήμερα. Για το λόγο αυτό, τα κοινά νομίσματα μπορούν να γίνουν πραγματικά δημοφιλή.

Οπως αναφέρθηκε προηγουμένως, Η BNB έχει πολλαπλές περιπτώσεις χρήσης, όπως διευκόλυνση συναλλαγών, πληρωμή τελών συναλλαγής στο χρηματιστήριο, πληρωμές, πληρωμές υπηρεσιών φιλοξενίας κ.ο.κ..

Πώς λειτουργεί το Binance Coin?

binance coin μπροστά από ένα φορητό υπολογιστή με γράφημα

Από τεχνική άποψη, δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερα μοναδικό για το Binance Coin. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Binance Coin.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το BNB δημιουργήθηκε στο blockchain Ethereum αλλά έχει μετακομίσει στο δικό του blockchain Binance Chain.

Είναι ενδιαφέρον, αυτό το blockchain χρησιμοποιεί τον μηχανισμό συναίνεσης του Tendermint βυζαντινού-ανθεκτικού σε σφάλματα και έχει τρεις διαφορετικούς τύπους κόμβων:

  1. Κόμβοι επικύρωσης που επικυρώνουν συναλλαγές
  2. Κόμβοι μάρτυρας που παρακολουθούν τη διαδικασία και μεταδίδουν συναλλαγές
  3. Κόμβοι επιταχυντή που ανήκουν σε οργανισμούς και που επιταχύνουν τη διαδικασία

Σημειώστε ότι τα τέλη κατανέμονται μεταξύ όλων των επικυρωτών.

Όπως ήταν η BNB χτισμένο πάνω στο blockchain Ethereum, μπορεί να υποτεθεί ότι μεγάλο μέρος της τεχνολογίας πίσω από αυτό είναι πολύ παρόμοιο. Μετά την αλλαγή του Binance στο δικό τους blockchain, μπορεί να υπάρχουν πιο σημαντικές διαφορές.

Μια βασική διαφορά με το Ethereum είναι αυτό Το Binance Coin δεν μπορεί να υποστηρίξει έξυπνες συμβάσεις, αν και το BNB μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως «αέριο» στο μπλοκ Binance, κάτι που είναι παρόμοιο.

Πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι το Το δίκτυο Binance Coin είναι συγκεντρωτικό, που θα είναι πάντα αρνητικό για ορισμένους λάτρεις της κρυπτογράφησης. Απλώς επειδή η αποκέντρωση είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των κρυπτονομισμάτων έναντι των χρημάτων fiat!

Ωστόσο, σε σύγκριση με άλλα κεντρικά νομίσματα, το Binance Coin έχει πολύ καλύτερη εικόνα. Η ανταλλαγή έχει πολλή οικονομική υποστήριξη, η οποία μπορεί να ενισχύσει τη χρήση του BNB.

Μερικά από τα οφέλη της BNB είναι γρήγορες συναλλαγές, απρόσκοπτες εμπειρίες και υψηλή ασφάλεια.

Μιλώντας για την ασφάλεια, πρέπει να σημειώσουμε ότι επειδή το BNB χρησιμοποιείται κυρίως στο οικοσύστημα Binance, θα χρειαστεί κάποιος επαληθευμένος λογαριασμός. Επομένως, το BNB – σε σύγκριση με τα νομίσματα απορρήτου όπως το Monero – περιορίζει την ανωνυμία και αφήνει ένα ψηφιακό αποτύπωμα.

Έχετε σκεφτεί να αγοράσετε BNB?

Καύση νομισμάτων

Μιλώντας για τεχνικά χαρακτηριστικά, ίσως η καύση νομισμάτων είναι η πιο αξιοσημείωτη πτυχή του Binance Coin.

Λόγω της τεχνητής έλλειψης κρυπτονομισμάτων, οι προμηθευτές της BNB έχουν βρει έναν τρόπο να διασφαλίσουν ότι η αξία του περιουσιακού στοιχείου αυξάνεται σταθερά: Τα διακριτικά BNB καταργούνται μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται εγγραφή.

Με άλλα λόγια, το Binance καταστρέφει νομίσματα σε αυτό που αποκαλούν «κάψιμο». Αυτό αναφέρεται στη Λευκή Βίβλο Binance.

Το κάψιμο είναι το αντίθετο της κοπής. Κάθε τρίμηνο (3 μήνες), το Binance σκοπεύει να καταστρέψει το Binance Coin σύμφωνα με τον όγκο συναλλαγών στην πλατφόρμα συναλλαγών Binance.

Όλες οι συναλλαγές θα καταγράφονται στο blockchain Binance. Ο Binance εκτελεί αυτό το κάψιμο χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο συμβόλαιο. Είναι αδύνατο να επιστραφούν τα νομίσματα μόλις καταστραφούν.

Σχεδιάζουν τελικά να καταστρέψουν 100 εκατομμύρια νομίσματα, τα οποία θα αφήσουν 100 εκατομμύρια όταν φτάσει το όριο των 200 εκατομμυρίων. Μόλις παραμείνουν 100 εκατομμύρια, θα σταματήσουν.

Για να κάνει το Binance ένα έγκαυμα, Πρέπει να χρησιμοποιήσουν το 20% των κερδών τους για να εξαγοράσουν την BNB.

Η ομάδα πίσω Η Binance κατέχει περίπου το 40% της συνολικής προσφοράς, και το έγκαυμα είναι να ανταμείψει την ομάδα Binance για τη δουλειά τους.

Είναι ενδιαφέρον ότι περίπου 9 στους 10 υπαλλήλους της Binance λαμβάνουν ένα μέρος του μισθού τους στην BNB.

Αυτό που προκύπτει από αυτό είναι ότι το η προσφορά ξεφουσκώνει αντί να φουσκώνει. Η αλλαγή της καμπύλης προσφοράς και ζήτησης μπορεί να αυξήσει την τιμή του νομίσματος με την πάροδο του χρόνου.

Αυτό είναι παρόμοιο με τα αποθέματα όταν οι εταιρείες εξαγοράζουν τα αποθέματά τους από αρχικούς επενδυτές. Είναι ισοδύναμο με μια διανομή μερίσματος.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία εγγραφής του Binance και πότε έχουν γίνει αυτά τα εγκαύματα στο Ιστοσελίδα Binance.

Γνωρίζοντας πότε θα γίνει η καύση του νομίσματος, Οι έμποροι μπορούν δυνητικά να γνωρίζουν πότε να πουλήσουν το κέρμα, επειδή η μείωση του αριθμού των κερμάτων θα αυξήσει την αξία του BNB, δίνοντάς τους κέρδος.

Αξίζει να επενδύσουμε στην BNB το 2021?

Με όριο αγοράς άνω των 51,08 δισεκατομμυρίων δολαρίων και διάφορα οφέλη, η επένδυση στην BNB το 2021 είναι σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Ας μην ξεχνάμε ότι το BNB είναι ένα από τα κορυφαία κουπόνια χρησιμότητας και έχει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων σε σχέση με άλλα ψηφιακά νομίσματα.

Ταυτόχρονα, θυμηθείτε ότι Το BNB είναι ένα περιουσιακό στοιχείο με υψηλό δείκτη επενδυτικών κινδύνων και υψηλού κινδύνου.

Έτσι, εάν αποφασίσετε να επενδύσετε στην BNB, κάντε πάντα την έρευνά σας και Προχωρήστε με προσοχή.

Το Binance Coin δεν είναι πολύ ευμετάβλητο

Εάν αποφασίσετε να αναλάβετε τον κίνδυνο και να επενδύσετε στην BNB, μην ξεχνάτε αυτό, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, Το Binance Coin είναι ένα σχετικά ασφαλές νόμισμα. Δεν έχει την αστάθεια που έχουν άλλα κρυπτονομίσματα.

Ωστόσο, Το Binance Coin δεν είναι τεχνικά σταθερό Bitcoin, αν και είναι αρκετά σταθερό. Το Binance Coin θα μπορούσε να ονομάζεται με μεγαλύτερη ακρίβεια a βοηθητικό διακριτικό.

Εξαιτίας αυτού, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να βρείτε βασικά σημεία εισόδου και εξόδου και να επωφεληθείτε από την αστάθεια.

Ωστόσο, μπορεί να είναι χρήσιμο να κρατήσετε την BNB ως ​​έμπορο όπως κάπου για να βάλετε την αξία σας όταν η αγορά κρυπτογράφησης πέφτει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ συχνά οι έμποροι εξαργυρώνουν το crypto τους όταν έχουν τελειώσει τις συναλλαγές ή όταν η αγορά είναι πολύ ασταθής. Ωστόσο, το πρόβλημα με την εξαργύρωση σε fiat είναι ότι μπορεί να είναι δαπανηρό και να πάρει χρόνο. Χρησιμοποιώντας το Binance Coin, οι έμποροι μπορούν να αποθηκεύουν τα χρήματά τους εκεί προσωρινά έως ότου είναι ασφαλές να πραγματοποιήσουν ξανά συναλλαγές.

Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μια μακρά συναλλαγή με το Binance Coin, η ανταλλαγή Binance πρέπει να ευημερήσει για να έχετε κέρδος. Εάν δεν το κάνει, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το νόμισμα.

Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε το BNB να παραμείνει σταθερό και να μην κινείται πάρα πολύ εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως έκπτωση στο Binance exchange ή ως σταθερό μέρος για να αποθηκεύσετε το crypto σας σε ασταθείς χρόνους.

Πόσο καλά έχει αποδώσει το Binance Coin?

διάγραμμα νομισμάτων binance

Το Binance Coin έχει αποδώσει πολύ καλά από τα εγκαίνιά του: ως επί το πλείστον αργό για την αρχή, αλλά ανεβαίνει πολύ αργότερα έως το 2019-2020.

Μετά από ένα απογοητευτικό τέλος για το 2018, Η Binance Coin είχε αυξηθεί κατά 15% στα τέλη Φεβρουαρίου 2020.

Σε Φεβρουάριος 2020, το Binance Coin αυξήθηκε στην τιμή κατά 57% και συνέχισε να αυξάνεται τον Μάρτιο, όπου αυξήθηκε κατά 55%. Είναι σίγουρα πολύ μεγάλες κινήσεις!

Μέχρι το δεύτερο τρίμηνο του 2020, οι τιμές ήταν πιο στατικές με πτώσεις στην τιμή καθώς και τεράστιες αυξήσεις.

Τον Απρίλιο, το Binance Coin κυμάνθηκε για μια περίοδο, αλλά μέχρι τις 17, η τιμή αυξήθηκε ξανά και συνέχισε να αυξάνεται προς τα πάνω και έκλεισε το μήνα με υψηλότερο ποσοστό 25%.

Τον Φεβρουάριο του 2021, η τιμή της BNB αυξήθηκε κατά 200% για να φθάσει σε ρεκόρ ύψους 336 $ ανά κέρμα.

Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι το Binance Coin μπορεί να συνεχίσει αυτήν την ανοδική τάση. Φυσικά, όμως, κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί αυτό, και ορισμένοι πιστεύουν μπορεί να προκύψει σημαντική διόρθωση της τιμής.

Εκδηλώσεις που έχουν επηρεάσει την τιμή του Binance Coin

«Τι έχει επηρεάσει τότε οι τιμές της BNB;», μπορείτε να ρωτήσετε. Γενικά μιλώντας, όταν τα περισσότερα κρυπτονομίσματα μειώνονται, το Binance Coin ανεβαίνει, αν και αυτό είναι απλά μια γενίκευση και δεν θα συμβεί πάντα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τον Μάιο του 2019, το Η ανταλλαγή Binance έπεσε θύμα παραβίασης μεγάλης κλίμακας και έχασε 40 εκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin.

Είναι φυσικό να υποθέσουμε ότι το hack είχε αρνητικό αντίκτυπο στο Binance Coin, αλλά στην πραγματικότητα, είχε μικρή επίδραση.

Η Binance ισχυρίστηκε ότι θα επιστραφούν όλα τα χρήματα των χρηστών. Ωστόσο, θέτει υπό αμφισβήτηση. πόσο ασφαλής είναι η ανταλλαγή Binance και πόσο ασφαλής είναι η κλοπή Binance Coin?

Λοιπόν, φαίνεται ότι η απόδοση της ανταλλαγής Binance είναι πολύ καλή για να επηρεαστεί από αρνητικό τύπο, όπως το hack.

στην πραγματικότητα, Τον Ιούνιο του 2020, η Binance είχε όγκο συναλλαγών άνω των 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο, δεν είναι όλα τα νέα σχετικά με το Binance Coin. Υπάρχουν εξελίξεις στα έργα που πιθανότατα θα επηρεάσουν αρνητικά το νόμισμα.

Για παράδειγμα, πάνω από το 15% της επισκεψιμότητας του ιστότοπου προέρχεται από τις ΗΠΑ, πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο έθνος. Η κίνηση των ΗΠΑ είναι τέσσερις φορές υψηλότερη από τη δεύτερη θέση, την Ινδία.

Τούτου λεχθέντος, η Binance υποτίθεται ότι δημιουργεί μια νέα πλατφόρμα συμβατή με τις ΗΠΑ για εμπόρους των ΗΠΑ. Σε αυτό το σημείο, όμως, κανείς δεν ξέρει πώς θα μοιάζει και αν αυτό θα περιλαμβάνει το Binance Coin ή όχι.

Είναι πολύ πιθανό ότι λόγω του νόμου των ΗΠΑ, όταν ξεκινά μια νέα έκδοση των ανταλλαγών Binance στις ΗΠΑ, Η BNB ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη για διαπραγμάτευση επειδή θα θεωρείται ως ασφάλεια.

Επιπλέον, εάν υπάρχουν ειδήσεις σχετικά με την ανταλλαγή Binance ή το Changpeng Zhao, μπορεί να επηρεάσει την αξία του Binance Coin.

Σημειώστε ότι το Changpeng Zhao είναι γνωστό ότι έχει μεγάλη επιρροή στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Πριν από το Binance, ο Zhao δούλεψε επίσης Εντάξει. Ωστόσο, μετά το Binance ICO, παραιτήθηκε από τον έλεγχο του νομίσματος σε νέο CEO.

Το Binance Coin έχει ακόμα μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης

Καθώς η αγορά κρυπτονομισμάτων συνεχίζει να αναπτύσσεται, κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτογράφησης όπως το Binance έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν. Εάν, όπως ανακοινώθηκε, θεσμικοί επενδυτές και μεγάλες τράπεζες εισέλθουν στην αγορά κρυπτογράφησης τα επόμενα χρόνια, αυτή η είσοδος θα προκαλούσε αυξημένη ζήτηση από την πλευρά της αγοράς του Binance Coin.

Ένας επιπλέον παράγοντας είναι ότι η Binance έχει υποσχεθεί να χρησιμοποιήσει περίπου το 20% των κερδών για να αγοράσει πίσω το Binance Coin περίπου 50% μονάδες. Αυτό θα πρέπει επίσης να δώσει στις τιμές μια μεγάλη ώθηση στο μέλλον εάν η Binance τηρήσει την υπόσχεσή της!

Στο τέλος, ας μην ξεχνάμε ότι τα ψηφιακά νομίσματα τείνουν να ακολουθούν κύκλους ταύρων και αρκούδων, οπότε πρέπει πάντα να παρακολουθούμε τους τεχνικούς δείκτες, τα βασικά, τα κρυπτογραφικά νέα και το συναίσθημα της αγοράς.

Πόσο θα αξίζει το BNB?

Αν και κανείς δεν μπορεί να κάνει ακριβείς προβλέψεις τιμών, ίσως θελήσετε να μάθετε πόσο θα αξίζει το BNB το 2021.

Με μια ισχυρή κοινότητα υποστηρικτών και μια θετική εικόνα της αγοράς, η BNB μπορεί να αυξηθεί σε αξία.

Η Wallet Investor, για παράδειγμα, ισχυρίζεται ότι η BNB θα αυξηθεί κατά 77,31% το 2021.

Η Gov Capital δίνει μια προβλεπόμενη τιμή στα 727,53 $ μέχρι το τέλος του 2021, που σημαίνει ότι αν επενδύσει 100 $ τώρα, θα κερδίσει 141,34 $ τον Δεκέμβριο του 2021.

Η Digital Coin Price προβλέπει επίσης ότι η BNB θα φτάσει σε νέα υψηλά και θα φτάσει πάνω από 600 $ ανά κέρμα το 2022.

Πρέπει να επενδύσω σε BNB?

Δεδομένου του θετικού μέλλοντος και των πλεονεκτημάτων του έναντι άλλων κρυπτονομισμάτων, η BNB προσφέρει μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες για τους επενδυτές.

Αλλά επειδή μπορείτε, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επενδύσετε στο Binance Coin. Θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει 100% επικερδής επένδυση.

Πριν ανοίξετε έναν λογαριασμό και επενδύσετε σε οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη την αντιστάθμιση της απόδοσης κινδύνου και να αποφασίσετε για μια στρατηγική διαχείρισης κινδύνου για την επιτυχία.

Πώς μπορώ να επενδύσω στο BNB?

Εάν αποφασίσετε να επενδύσετε στην BNB, είναι εύκολο να βρείτε ένα μέρος για να αγοράσετε το Binance Coin.

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να επενδύσετε στην BNB είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα, με πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων όπως eToro είναι τα ασφαλέστερα μέρη για επένδυση στο crypto.

Φυσικά, οι έμποροι Binance Coin θα αγοράσουν το BNB ως ​​επενδυτική επιλογή εάν πιστεύουν ότι η τιμή είναι πιθανό να αυξηθεί από την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία.

Πού μπορώ να ανταλλάξω κέρμα Binance?

Τώρα γνωρίζετε περισσότερα για το Binance Coin και όλες τις πτυχές της επένδυσης Binance Coin. Επομένως, αν σκέφτεστε να κάνετε συναλλαγές Binance Coin, προτείνουμε στη Trading Education να χρησιμοποιήσετε ρυθμιζόμενες ανταλλαγές, όπως eToro.

eToro – Καλύτερος μεσίτης που αγοράζει Binance Coin BNB

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Μάθετε να ανταλλάσσετε νομίσματα Binance με το eToro

Θέλετε να διαιρέσετε βαθύτερα στον κόσμο του Binance Coin και να μάθετε πώς να ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα; Στη συνέχεια εγγραφείτε με eToro.

Είτε είστε έμπειρος επενδυτής κρυπτογράφησης είτε κάνετε τα πρώτα σας βήματα σε αυτόν τον τομέα, το Binance Coin είναι δυνητικά ισχυρός υποψήφιος για το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο. Οι επενδυτές της BNB μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο με τα πιο δημοφιλή νομίσματα.

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός έχει βοηθήσει στην απομυθοποίηση αυτού του μεγάλου νομίσματος κρυπτογράφησης για εσάς. Εάν αισθάνεστε εμπνευσμένοι να αρχίσετε να επενδύετε BNB, ή αυτό το άρθρο έχει δώσει κάποια επιπλέον εικόνα για τις υπάρχουσες επενδυτικές σας γνώσεις, μπορεί να είστε ευχαριστημένοι που το γνωρίζετε eToro παρέχει τη δυνατότητα επένδυσης σε περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης και CFD έως και 90+ κρυπτονομισματα.

Τι είναι το Binance Coin & Είναι το Binance Coin μια καλή επένδυση | Βασικά σημεία

  • Το Binance Coin είναι ένα από τα κορυφαία κουπόνια χρησιμότητας που δημιουργήθηκαν από το γνωστό Binance Exchange.
  • Το Binance Coin δημιουργήθηκε αρχικά στο blockchain Ethereum, αλλά αργότερα μεταφέρθηκε στο δικό του blockchain, Binance Chain.
  • Το BNB Coin είναι το σύμβολο του Binance Coin.
  • Τα διακριτικά BNB καταστρέφονται ή καίγονται τακτικά για να διασφαλιστεί ότι η BNB αυξάνει σταθερά την αξία.
  • Η BNB γνώρισε κάποια εντυπωσιακή ανάπτυξη και, σύμφωνα με ορισμένες προβλέψεις τιμών, έχει κάποιες αξιοσημείωτες μελλοντικές δυνατότητες.
  • Εάν αποφασίσετε να επενδύσετε στην BNB, εμείς στο Trading Education μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στο ταξίδι σας και να σας βοηθήσουμε να εγγραφείτε σε έναν αξιόπιστο μεσίτη όπως το eToro.

Θα επενδύατε στην BNB το 2021?

Αν σας άρεσε να διαβάζετε "Τι είναι το Binance Coin και το Binance Coin είναι μια καλή επένδυση; Αξίζει να επενδύσουμε σε Binance Coin (BNB) το 2021?" παρακαλώ μοιραστείτε το με οποιονδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης.

Συχνές ερωτήσεις

Είναι αξιόπιστη η Binance?

Ναι, το Binance είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα και ταχέως αναπτυσσόμενα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης. Δημιουργήθηκε το 2017, το Binance έχει εξελιχθεί σε έναν γίγαντα κρυπτογράφησης που προσφέρει περισσότερα από εκατό κρυπτονομίσματα για αγορά και εμπορία.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map