Είναι το Binance Coin μια καλή επένδυση και πρέπει να επενδύσω σε BNB;

Επένδυση σε Binance Coin: Ξεκινώντας

Πρέπει να επενδύσω σε BNB; Είναι το Binance Coin μια καλή επένδυση?

Εάν είστε νέοι στον κόσμο της επένδυσης Binance Coin, ίσως αναρωτιέστε εάν η BNB είναι μια καλή επένδυση ή θα επενδύσω στο Binance Coin ;. Λοιπόν, ας σπάσουμε όλους τους μύθους που σχετίζονται με το Binance που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο προτού σκεφτείτε να επενδύσετε στο Binance Coin.

Τι είναι το νόμισμα Binance?

Το Binance Coin δεν είναι το μέσο κρυπτονομίσμα σας.

Το Binance Coin δημιουργήθηκε από το δημοφιλές ανταλλακτικό κρυπτογράφησης Binance. Το Binance Coin είχε μια επιτυχημένη προσφορά αρχικής νομίσματος (ICO) 100 εκατομμυρίων μάρκων το 2017 και συγκέντρωσε πάνω από 15 εκατομμύρια δολάρια (χρησιμοποιείται για περαιτέρω προώθηση και ανάπτυξη του νομίσματος).

Σημειώστε ότι, αρχικά, το Binance Coin κυκλοφόρησε στο Ethereum blockchain αλλά αργότερα μεταφέρθηκε στο δικό του blockchain Binance Chain.

Ο κύριος σκοπός του Binance Coin ήταν να προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο πληρωμής των τελών συναλλαγών στην πλατφόρμα Binance.

Τώρα το Binance Coin είναι ένα από τα καλύτερα tokens χρησιμότητας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πέρα ​​από το οικοσύστημα Binance, σε εταιρείες blockchain και non-blockchain.

Το Binance Coin μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή αγαθών, ακινήτων, ταξιδιών και διαδικτυακών υπηρεσιών (π.χ. μέσω TravelbyBit). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πάρει εικονικά δώρα (π.χ. στο Gifto), ανταμοιβές στο παιχνίδι και επίσης να πληρώσει ελεύθερους επαγγελματίες για την εργασία τους (π.χ. στο CanWork).

Το Binance Coin αναγνωρίζεται επίσης από μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας που επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν BNB μέσω ενσωματωμένων πορτοφολιών (π.χ. Samsung).

Είναι ενδιαφέρον ότι δεν είναι μόνο οι ιδιότητές του που κάνουν το Binance Coin να εκτιμάται ιδιαίτερα. η δημοτικότητα του Binance είναι ένας παράγοντας που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Σε τελική ανάλυση, το Binance είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες κρυπτογράφησης παγκοσμίως, με βαθιές δεξαμενές ρευστότητας, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Binance κατάφερε να προωθήσει περαιτέρω την υιοθέτηση της BNB.

Πώς λειτουργεί το Binance Coin?

Το Binance Coin μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην πλατφόρμα Binance και είναι επίσης ένα από τα καλύτερα κουπόνια χρησιμότητας το 2021.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Binance Coin έχει μετακομίσει στο δικό του blockchain Binance Chain, το οποίο – σε αντίθεση με το Ethereum – δεν υποστηρίζει έξυπνα συμβόλαια. Το Binance Chain χρησιμοποιεί τον μηχανισμό συναίνεσης Tendermint byzantine-tolerant-error (BFT), ο οποίος περιλαμβάνει τρεις τύπους κόμβων: κόμβους επικύρωσης. κόμβοι μαρτύρων · και κόμβους επιταχυντή.

Η Binance χρησιμοποιεί επίσης μια μοναδική πολιτική καύσης για να εξασφαλίσει τη σταθερή ανάπτυξη του Binance Coin. Η Binance αγοράζει τακτικά και καταστρέφει μάρκες BNB μέχρι να μειώσει την προσφορά της στο μισό, αφήνοντας μόνο 100 εκατομμύρια σε κυκλοφορία. Αυτή η πολιτική είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Binance Coin, που έχει σχεδιαστεί για να ξεπεράσει την πιθανή υποτίμηση της αξίας.

Μια άλλη σημαντική πτυχή του Binance Coin είναι η έκπτωση που προσφέρει η πλατφόρμα για εμπόρους της BNB. Σημειώστε ότι η έκπτωση μειώνεται κατά το ήμισυ κάθε χρόνο και τελειώνει από το πέμπτο έτος και μετά, δηλαδή 2022.

Τι είναι το BNB?

Το BNB είναι το σύμβολο του Binance Coin.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η BNB έχει συνολική προσφορά 200 εκατομμυρίων νομισμάτων. Επί του παρόντος, υπάρχουν 144.406.561 μάρκες σε κυκλοφορία. Τα καλά νέα είναι ότι το περιοδικό BNB burn που συμβαίνει μία φορά το τέταρτο δεν συνδέεται με δείκτες απόδοσης στο Binance.

Η BNB μπορεί να λειτουργήσει ως νόμισμα και μέσο ανταλλαγής, γεγονός που το καθιστά αντίπαλο ορισμένων από τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα το 2021.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η BNB έχει περισσότερες από 120 περιπτώσεις χρήσης και συχνά αναφέρεται ως ένα από τα κορυφαία tokens χρησιμότητας που υπάρχουν.

Επιπλέον, η BNB είναι ένα από τα ασφαλέστερα κουπόνια, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο για τη μητρική της εταιρεία – τον τεράστιο Binance – να εξαφανιστεί. Η αξία της BNB συνδέεται στενά με το Binance. Απλώς μην ξεχνάτε ότι η κατοχή της BNB δεν αποτελεί επένδυση στο Binance. δεν σας επιτρέπει να συμμετέχετε στο Binance.

Λόγω της τιμής του, που κυμαίνεται κατά μέσο όρο μεταξύ 35,27 $ – 40,49 $, η BNB είναι μια προσιτή επένδυση ακόμη και για αρχάριους. με μερικές εκατοντάδες δολάρια, μπορείτε να πάρετε ένα αξιοπρεπές ποσό από μάρκες BNB, δίνοντας στην επένδυσή σας μια πιο σταθερή παρουσία.

Είναι το Binance Coin μια καλή επένδυση?

Σύμφωνα με τους ειδικούς της κρυπτογράφησης, το Binance Coin είναι μια καλή επένδυση. Με ανώτατο όριο αγοράς 41 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το Binance Coin βρίσκεται στην κατάταξη # 3 Κεφάλαιο αγοράς κερμάτων.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο υψηλός όγκος συναλλαγών σημαίνει υψηλή ρευστότητα, ο οποίος είναι ζωτικός παράγοντας για τους εμπόρους και τα scalpers.

Επιπλέον, το Binance Coin, υποστηριζόμενο από ένα αξιόπιστο χρηματιστήριο, είναι ένα διακριτικό με πραγματικό σκοπό: χρησιμοποιείται για την πληρωμή τελών συναλλαγής και την αγορά διακριτικών στις Αρχικές Προσφορές Ανταλλαγής (IEOs).

Έρχεται επίσης με διαφορετικά πλεονεκτήματα και πάνω από 120 περιπτώσεις χρήσης, γεγονός που προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο αξιοπιστίας και μερικές μεγάλες ευκαιρίες για τους επενδυτές.

Τούτου λεχθέντος, η επένδυση στο Binance Coin μπορεί να είναι επικίνδυνη, διότι κανένα εξαιρετικά κερδοφόρο περιουσιακό στοιχείο δεν είναι 100% ασφαλές. Τα κρυπτονομίσματα, ιδιαίτερα, είναι εξαιρετικά ασταθή και απρόβλεπτα.

Αυτό δεν σημαίνει αυτό επενδύοντας στην BNB είναι όμως μια κακή ιδέα. Οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων που αποφασίζουν να προσθέσουν BNB στα χαρτοφυλάκια τους πρέπει απλά να λάβουν υπόψη την αναλογία κινδύνου-ανταμοιβής της BNB και να αναπτύξουν μια αποτελεσματική στρατηγική διαχείρισης κινδύνου.

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε Κέρμα Binance BNB?

Πρέπει να επενδύσω σε Binance Coin?

Το Binance Coin αξίζει σίγουρα να εξεταστεί το 2021. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η τελική απόφαση έρχεται σε εσάς.

Τι είδους επενδυτής κρυπτογράφησης θέλετε να είστε; Ενδιαφέρεστε για τις τιμές έκπτωσης που προσφέρει η Binance για όσους χρησιμοποιούν το BNB στην πλατφόρμα τους; Πιστεύετε ότι η πολιτική καύσης της Binance θα προσφέρει σταθερό ρυθμό ανάπτυξης της BNB μακροπρόθεσμα; Σας ενδιαφέρει το εμπορικό δυναμικό της BNB; Όταν βρείτε απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, θα μπορείτε να αποφασίσετε αν πρέπει να επενδύσετε στο Binance Coin.

Με διαφορετικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα κρυπτονομίσματα, το Binance Coin μπορεί να είναι μια καλή επένδυση για εσάς. Πρέπει επίσης να αναγνωρίσουμε την επιτυχία του Binance – με θρύλος κρυπτογράφησης Chanpeng Zhao υπεύθυνος – και ο ρόλος του στην πιθανότητα κέρδους από την επένδυση Binance Coin.

Βραχυπρόθεσμα, για παράδειγμα, φαίνεται ότι η BNB δεν θα χάσει την αξία της καθώς η Binance πιέζει για υιοθέτηση και επεκτείνεται παγκοσμίως.

Ταυτόχρονα, πρέπει να αναφέρουμε και πάλι ότι η επένδυση σε κρυπτονομίσματα μπορεί να είναι επικίνδυνη και μπορεί να χάσετε όλα τα χρήματά σας χωρίς τη δυνατότητα να τα επιστρέψετε.

Πριν από την επένδυση, σκεφτείτε το γεγονός ότι το Binance Coin εξαρτάται από το Binance, το οποίο είναι ένα κεντρικό χρηματιστήριο που απαιτεί λεπτομέρειες Γνωρίστε τον πελάτη σας και την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και συχνά αποτελεί στόχο διαδικτυακών επιθέσεων.

Αφού σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της επένδυσης στο Binance Coin για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με την BNB, θυμηθείτε ότι η επένδυση σε κρυπτονομίσματα δεν πρέπει να είναι περίπλοκη. Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα μπορεί ακόμη και να αποφέρει υψηλές αποδόσεις.

Πόσο θα μπορούσε να αξίζει το νόμισμα Binance?

Εάν αποφασίσετε να επενδύσετε στο Binance Coin, ίσως θελήσετε να μάθετε πόσο θα μπορούσε να αξίζει τα επόμενα χρόνια.

Παρόλο που οι προβλέψεις τιμών παραμένουν κερδοσκοπικές και εξαρτώνται από τις ειδήσεις κρυπτογράφησης, τη ζήτηση και την προσφορά και το συναίσθημα της αγοράς, η προηγούμενη απόδοση και η ανάλυση δεδομένων μπορούν να βοηθήσουν τους επενδυτές και τους εμπόρους να δημιουργήσουν προβλέψεις κρυπτογράφησης.

Κατ ‘αρχάς, η απόδοση του Binance Coin συνδέεται με αυτήν του Bitcoin και της αγοράς κρυπτογράφησης στο σύνολό της. Τα τελευταία δύο χρόνια, όπως και άλλα cryptos, η BNB ανέκαμψε από ένα φοβερό 2018 και σημείωσε άνοδο στα μέσα του 2019.

Το 2019, η BNB έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών των 40 $.

Είναι ενδιαφέρον, παρόλο που το χρηματιστήριο Binance παραβιάστηκε τον Μάιο του 2019, αυτό δεν επηρέασε πολύ την BNB. Γιατί; Απλώς επειδή η φήμη του Binance είναι πάρα πολύ εντυπωσιακή για να καταρρεύσει από μία επίθεση.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των τιμών, το Binance Coin θα καταφέρει να ανακάμψει από τη συνεχιζόμενη πανδημία και θα φτάσει το μέσο όρο των 2500 $ στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Τι θα επηρεάσει το νόμισμα Binance το 2021 και πέρα?

Αν και οι προβλέψεις τιμών παραμένουν κερδοσκοπικές, πρέπει να αναφέρουμε ότι η αξία του Binance Coin μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες.

Μακρο παράγοντες, όπως οι τιμές κρυπτογράφησης, οι ειδήσεις κρυπτογράφησης, η ζήτηση και η προσφορά και οι κανονισμοί είναι μερικά από τα στοιχεία που μπορούν να επηρεάσουν την αξία της BNB.

Εκτός αυτού, υπάρχουν διαφορετικοί παράγοντες κατά παραγγελία, όπως η επιτυχία των Binance Launchpad IEOs, που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της BNB.

Η απόδοση του Binance, ειδικότερα, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Η κατεύθυνση του Binance.US, που ξεκίνησε το 2019, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς οι επισκέπτες των ΗΠΑ είναι από τους πιο ενεργούς χρήστες του Binance. Σημειώστε ότι οι επισκέπτες των ΗΠΑ αντιπροσώπευαν το 8,4% της κίνησης ανταλλαγής Binance από το 2019.

Δεν είναι μόνο οι δυνατότητες της Binance, αλλά οι μοναδικές πολιτικές της που επηρεάζουν τις επενδύσεις. Τα ποσοστά έκπτωσης είναι αναμφίβολα ένας παράγοντας που προσελκύει εμπόρους και επενδυτές. Σημειώστε ότι για το πρώτο έτος η έκπτωση ήταν 50%.

Σύμφωνα με τη Λευκή Βίβλο της BNB, ωστόσο, δεν θα υπάρξουν εκπτώσεις μετά το έτος 2022, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μείωση των τόκων.

Η επένδυση στο BNB επηρεάζεται επίσης από την καύση των μαρκών BNB. Αυτή η πρακτική, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, στοχεύει στην αύξηση της έλλειψης μειώνοντας τον αριθμό των BNB κατά 50%.

Ας μην το ξεχνάμε αυτό Η έλλειψη αναφέρεται στην πεπερασμένη φύση των ψηφιακών νομισμάτων: η ζήτηση πρέπει να υπερβαίνει την προσφορά για να κάνει ένα νόμισμα πιο πολύτιμο.

eToro – Καλύτερος μεσίτης που αγοράζει Binance Coin BNB

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Βασικά σημεία

  • Το Binance Coin είναι ένα νόμισμα που αξίζει μια δεύτερη εμφάνιση. Το Binance δημιουργήθηκε από την ανταλλαγή Binance για να βοηθήσει τους χρήστες Binance να πληρώσουν για τέλη συναλλαγής στην πλατφόρμα.
  • Το Binance κυκλοφόρησε αρχικά στο blockchain Ethereum αλλά μεταφέρθηκε στο δικό του blockchain, Binance Chain. Λάβετε υπόψη ότι το Binance Chain δεν υποστηρίζει έξυπνα συμβόλαια.
  • Το Binance Coin είναι ένα από τα κορυφαία κουπόνια χρησιμότητας το 2021 και πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η αξία του θα αυξηθεί τα επόμενα χρόνια. Είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχουν πολλοί μακροοικονομικοί και συγκεκριμένοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την BNB, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης του Binance.
  • Η μοναδική πολιτική εξουδετέρωσης του Binance και τα ποσοστά έκπτωσης που προσφέρουν είναι επίσης ζωτικής σημασίας για να βοηθήσουν τους ειδικούς να κάνουν προβλέψεις τιμών. Μερικοί αναμένουν ότι η BNB θα φτάσει τα $ 250 ανά κέρμα έως το 2025.
  • Αν και η BNB μπορεί να είναι μια κερδοφόρα επένδυση, οι επενδύσεις σε κρυπτογράφηση παραμένουν μια επικίνδυνη επιχείρηση και θα πρέπει να αναλύσουμε τον λόγο ανταμοιβής-κινδύνου του περιουσιακού στοιχείου που τους ενδιαφέρει.

Αν σας άρεσε να διαβάζετε το άρθρο μας Είναι το Binance Coin μια καλή επένδυση και πρέπει να επενδύσω σε Binance Coin μοιραστείτε το με οποιονδήποτε μπορεί να ενδιαφέρεται για τις συναλλαγές κρυπτογράφησης και τις τεχνολογίες blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner