Θα μπορούσε το Bitcoin να γίνει εκατομμυριούχος;

Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε μετά την τιμή BTC Κερδίστε 50.000 $

Το Bitcoin υπήρξε κορυφαία απόδοση για τους πρώτους επενδυτές του. Είναι πολύ αργά για να μπείτε μέσα?

Καθώς το γράφουμε αυτό, η τιμή του Bitcoin διαπραγματεύεται περίπου 50.000 $ ανά κέρμα. Θα μπορούσατε να μετατρέψετε μια μέτρια επένδυση στο Bitcoin σήμερα σε ένα εκατομμύριο δολάρια?

Ας ανακαλύψουμε.

Επένδυση εκατομμυρίων δολαρίων

Κανονικά, θα δούμε αν μια επένδυση 10.000 $ σε Bitcoin θα μπορούσε να μετατραπεί σε 1 εκατομμύριο δολάρια με την πάροδο του χρόνου. Αλλά για αυτήν τη σύγκριση, θα χρησιμοποιήσουμε την προηγούμενη απόδοση του Bitcoin ως σημείο αναφοράς. Αν έχετε αγοράσει κέρματα τον Φεβρουάριο του 2017 τιμή 1.000 $ και πουλήσατε στο υψηλό όλων των εποχών μέχρι σήμερα των 50.000 $, η επένδυσή σας στο Bitcoin θα αξίζει 500.000 $. Με άλλα λόγια, θα είχατε αγοράσει 20 νομίσματα το 2017 για να γίνετε εκατομμυριούχος σήμερα.

Σύμφωνα με το Stock-to-Flow (S2F), ένα σύστημα πρόβλεψης τιμών Bitcoin, το BTC / USD θα φθάσει τα 100.000 $ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021. Ο αναλυτής Mike McGlone από το Bloomberg θέτει στόχο $ 70K το 2021 και 180K $ ανά Bitcoin το 2022.

Οι αναλυτές της Citi προβλέπουν την τιμή του Bitcoin στο επίπεδο των 300.000 $ στο τέλος του 2021. Επίσης, η Citigroup είπε στους θεσμικούς πελάτες της ότι βλέπει την πιθανότητα να αυξηθεί η τιμή του Bitcoin έως τα 318.000 $ μέχρι το τέλος του 2021.

Το Cryptocurrency είναι πράγματι η επιτομή των νέων χρημάτων. Ανεξάρτητα από όλους τους λόγους που έχετε για να επενδύσετε σε blockchain, είναι να εξασφαλίσετε ένα πλούσιο μέλλον στο τέλος της ημέρας. Με το κύμα νέων και πιο προηγμένων ψηφιακών νομισμάτων να χτυπά την αγορά, οι επενδυτές πρέπει ακόμη να ακούσουν εάν το Bitcoin θα μπορούσε να είναι εκατομμυριούχος-κατασκευαστής?

Κάποτε βασιλιάς, πάντα βασιλιάς. Το Bitcoin, ο «βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων», όντως ανεβαίνει σε περισσότερα ύψη. Έχουν απομείνει πάνω από 2,5 εκατομμύρια Bitcoins για εξόρυξη. Όντας ένα από τα πιο διαπραγματεύσιμα κρυπτονομίσματα και διασφαλίζει ρευστότητα βραχυπρόθεσμα, το Bitcoin είναι πάντα μια σημαντική επιλογή, που λάμπει στο ραντάρ του επενδυτή. Με σχεδόν 61% μερίδιο στο συνολικό όριο κρυπτογράφησης, το Bitcoin θα μπορούσε να είναι η χρυσή πύλη σας για το μέλλον ενός εκατομμυριούχου. Το ερώτημα είναι ότι μπορεί το Bitcoin να διατηρήσει την ανάπτυξή του και στο επόμενο μέλλον?

Πού βρίσκεται η τιμή του Bitcoin σήμερα

Πριν φτάσετε στην πολυετή ερώτηση, θα μπορούσε το Bitcoin να είναι εκατομμυριούχος; Είναι καλύτερο να δούμε τι έχει στη διάθεσή του το Bitcoin αυτό το έτος και στο άμεσο μέλλον. Το πρώτο είναι η ασταμάτητη ανάπτυξή του, με υψηλό ρυθμό 50.341,10 $ στις 16 Φεβρουαρίου 2021, που μοιάζει με τη χρονιά που το Bitcoin θα εξελιχθεί σε μυθικά ύψη. Από την αρχή, το BTC φλερτάρει συνεχώς με το ψυχολογικό επίπεδο των 50.000 $.

Ακόμα και σήμερα, το Bitcoin ηγείται του πακέτου κρυπτονομισμάτων ως ένα από τα καλύτερα cryptos με υψηλή κεφαλαιοποίηση αγοράς, βάση χρηστών και δημοτικότητα. Η τιμή του Bitcoin σημείωσε άνοδο από 30.300 $ σε 48.500 $ από τις 28 Ιανουαρίου και κέρδισε σχεδόν 18.200 $ στη συνολική αποτίμησή του. Το νόμισμα έχει λαμπρό μέλλον και είναι εδώ για να μείνει για λίγο με επενδύσεις από όλα αυτά τα μεγάλα όπλα όπως το PayPal, το Square και το Tesla.

Τι προσφέρει το Bitcoin?

Σήμερα πολλοί θεσμικοί επενδυτές και εταιρείες αγοράζουν επίσης Bitcoin και επενδύουν ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας τους στην αγορά κρυπτογράφησης. Για παράδειγμα, ο Michael Saylor, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της MicroStrategy, έχει επενδύσει μεγάλο ποσό, λέγοντας ότι στοιχηματίζουν το μέλλον της εταιρείας τους στο Bitcoin. Η εταιρεία του έχει δανειστεί σχεδόν 650 εκατομμύρια δολάρια σε ένα 5ετές ομόλογο, με σκοπό να εισέλθει βαθιά στην αγορά κρυπτογράφησης στο μέλλον. Ομοίως, η Tesla πραγματοποίησε επίσης επένδυση Bitcoin ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία τροφοδότησε αυτό το τελευταίο ράλι.

Το οικοσύστημα Bitcoin υφίσταται πολλές αλλαγές με τη χρήση του Lightning Network. Το Lightning Network, το οποίο εξαρτάται από την υποκείμενη τεχνολογία του blockchain, χρησιμοποιεί τη μητρική γλώσσα scripting της έξυπνης σύμβασης, η οποία επιτρέπει υψηλή επεκτασιμότητα και άμεσες συναλλαγές. Με τη χρήση αυτού του δικτύου, η εφαρμογή του Bitcoin σε αποκεντρωμένες εφαρμογές και πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου θα είναι απρόσκοπτη και γρήγορη.

Εκτός από τις διαδικτυακές συναλλαγές, το Bitcoin χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο ως μέσο ανταλλαγής παγκοσμίως. Υπάρχουν σχεδόν 500 ΑΤΜ Bitcoin με περισσότερες από 15.100 επιχειρήσεις που δέχονται το Bitcoin ως τρόπο πληρωμής παγκοσμίως. Με παιχνίδια Bitcoin, πληρωμές για ιδιωτικές πτήσεις, όπως ο λογαριασμός jet της Privatefly, και πολλές άλλες τεχνολογικές εξελίξεις, το Bitcoin διαδίδει τα καταστήματά του. Αυτό βοηθά τους επενδυτές να καθαρίσουν την ομίχλη καθώς το Bitcoin είναι εδώ για να ανέβει και να ανεβαίνει στα υψηλά για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα: Γιατί το Bitcoin πρόκειται να εκραγεί το 2021

Έτσι, θα μπορούσε το Bitcoin να γίνει εκατομμυριούχος-δημιουργός?

Με μια τέτοια ανοδική πορεία, το Bitcoin θα μπορούσε σίγουρα να κερδίσει περισσότερους από μερικούς εκατομμυριούχους με την πάροδο του χρόνου. Λαμβάνοντας υπόψη τις τάσεις της αγοράς, το Bitcoin είναι σίγουρα η καλύτερη επενδυτική επιλογή και είναι όντως κατασκευαστής εκατομμυριούχων σχετικά με άλλες διαθέσιμες επιλογές. Αλλά η αγορά κρυπτογράφησης είναι επιρρεπής σε ξαφνικές αλλαγές και μια στρατηγική διαχείρισης κινδύνων είναι πάντα μια καλή επιλογή.

Το Bitcoin δεν ξεφεύγει ποτέ από τη μόδα. Θα παραμείνει πάντα το πρώτο και ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα που μπορούν να ξεκινήσουν το επενδυτικό σας ταξίδι. Δεν σημαίνει ότι το ταξίδι του Bitcoin ήταν ομαλό και σταθερό. Είχε μια βόλτα με τρενάκι στην αγορά. Η τιμή του Bitcoin έφτασε στο υψηλό σχεδόν των 20.000 δολαρίων τον Δεκέμβριο του 2017, ακολουθούμενη από μια συνολική κατάρρευση το 2018.

Μέχρι σήμερα, η τιμή του Bitcoin αυξήθηκε και αυξήθηκε σε πάνω από 40.000 $ μέχρι τον Ιανουάριο του 2021. Σήμερα, η κεφαλαιοποίηση της αγοράς του Bitcoin είναι σχεδόν 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, αντιπροσωπεύοντας περισσότερο από το 69% της συνολικής αγοράς κρυπτογράφησης.

Με την έγκριση του πρώτου προϊόντος BTC ETF της Βόρειας Αμερικής από τον καναδικό ρυθμιστή κινητών αξιών, το Bitcoin πιθανότατα θα προσκαλέσει περισσότερες θεσμικές επενδύσεις. Επιπλέον, αυτό μπορεί επίσης να προκαλέσει την SEC να εγκρίνει Bitcoin ETF στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η κατώτατη γραμμή

Τα κρυπτονομίσματα έχουν ανοίξει τις πόρτες στον λαμπρό κόσμο της ζωής εκατομμυριούχων για πολλούς επενδυτές και επιχειρήσεις. Το crypto σύμπαν είναι πράγματι αδιαφανές και ασταθές, αλλά με καλή εξοικονόμηση κεφαλαίου, έρευνα, στρατηγική και λίγη εμπιστοσύνη, είναι εύκολο να σπάσετε τον κώδικα και να μπείτε στον κόσμο αυτής της προσοδοφόρας επιχείρησης.

Με όλες αυτές τις εικασίες, τις τάσεις και τις κεφαλαιοποιήσεις της αγοράς, το Bitcoin είναι εδώ για να παραμείνει ως το πρώτο στη λίστα αγαπημένων των επενδυτών τις επόμενες δεκαετίες. Θα μπορούσε το Bitcoin να είναι εκατομμυριούχος; Με την ανοδική πορεία που βρίσκεται επί του παρόντος το Bitcoin και όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στο οικοσύστημα BTC, είναι πράγματι ένα ανθρακωρύχος για τους επενδυτές να εξετάσουν μακροπρόθεσμα.

eToro – Καλύτερη πλατφόρμα για αγορά Bitcoin

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Διαβάστε περισσότερα:

Η τιμή του Bitcoin για έκρηξη πέραν των 100.000 $, λέει μια μέτρηση On-chain

Πρόβλεψη τιμών Bitcoin

5 λόγοι για τους οποίους το Bitcoin θα μπορούσε να διπλασιάσει τα χρήματά σας το 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner