Τι είναι το Bitcoin και αξίζει να επενδύσετε σε Bitcoin το 2021;

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Bitcoin που επενδύει το 2021

Τι είναι το Bitcoin και αξίζει να επενδύσετε σε Bitcoin το 2021?

Εάν πρόκειται να βουτήξετε στον κόσμο της κρυπτογράφησης και θέλετε να μάθετε τι είναι το Bitcoin και αν αξίζει να επενδύσετε στο Bitcoin το 2021, συνεχίστε να διαβάζετε.

Καθώς ο κόσμος της κρυπτογράφησης αλλάζει συνεχώς, εμείς στο Trading Education είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να μείνετε ενημερωμένοι με τις επενδύσεις κρυπτογράφησης το 2021.

Σήμερα, θα παρουσιάσουμε το Bitcoin και θα εξηγήσουμε πώς και γιατί είναι ο βασιλιάς της αγοράς Cryptocurrency. Θα προσπαθήσουμε επίσης να απαντήσουμε στις ακόλουθες ερωτήσεις – Τι είναι το Bitcoin; Είναι το Bitcoin μια καλή επένδυση; ” και “Πρέπει να επενδύσω σε Bitcoin το 2021;”

Το Bitcoin εξήγησε

Bitcoin! Μία από τις πιο δημοφιλείς λέξεις στο διαδίκτυο. ένα από τα πιο συζητημένα φαινόμενα στον κόσμο των οικονομικών. Αλλά τι είναι το Bitcoin?

Το Bitcoin είναι το πρώτο ψηφιακό νόμισμα που δημιουργήθηκε το 2009 από την αινιγματική φιγούρα Satoshi Nakamoto. Ως αποτέλεσμα των οικονομικών και στεγαστικών κρίσεων το 2008, ο Nakamoto πρότεινε ένα ψηφιακό νόμισμα που επιτρέπει στους ανθρώπους να πραγματοποιούν πληρωμές εύκολα, γρήγορα και με χαμηλότερο κόστος.

Μια από τις πιο ελκυστικές πτυχές του Bitcoin είναι το αποκεντρωμένη φύση – καμία αρχή και καμία αποφυγή τελών.

Το Bitcoin διαθέτει το δικό του blockchain, το οποίο είναι μια συλλογή μπλοκ ή συναλλαγών, με 100% ίση και διαφανή πρόσβαση.

Για να επιτύχει τους στόχους του, το Bitcoin βασίζεται σε έναν ισχυρό μηχανισμό συναίνεσης και κρυπτογραφία, διαφορετικούς κόμβους ή υπολογιστές και ανθρακωρύχους. Από τον Απρίλιο του 2020, υπήρχαν περισσότεροι από 47.000 κόμβοι Bitcoin σε όλο τον κόσμο.

κόμβοι bitocin

Το Bitcoin κυκλοφόρησε το 2009 και σε πάνω από μια δεκαετία, έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή και διαπραγματεύσιμα περιουσιακά στοιχεία ποτέ.

Η κύρια συντομογραφία του Bitcoin ως νόμισμα είναι BTC. Παρά την αστάθεια του – το Bitcoin είναι μια ελκυστική επενδυτική επιλογή.

Ίσως σας ενδιαφέρει να γνωρίζετε ότι συνήθως, όταν μιλάμε για το Bitcoin ως πλατφόρμα, κεφαλαιοποιούμε το πρώτο γράμμα, ενώ όταν μιλάμε για το πραγματικό bitcoin νομίσματος μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα μικρό γράμμα.

Θα θέλατε να επενδύσετε σε Bitcoin?

Πώς λειτουργεί το Bitcoin?

Μάθετε πότε γνωρίζουμε τι είναι το Bitcoin, ας εξερευνήσουμε πώς λειτουργεί και αν αξίζει να επενδύσετε στο Bitcoin το 2021.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Bitcoin είναι ένα καινοτόμο τεχνολογία peer-to-peer που βασίζεται σε συγκεκριμένους κανόνες, κόμβους και ανθρακωρύχους. Οι ανθρακωρύχοι είναι οι πραγματικοί άνθρωποι που επεξεργάζονται όλες τις συναλλαγές Bitcoin και διασφαλίζουν διαφάνεια και ασφάλεια. Η εξόρυξη Bitcoin είναι επίσης η διαδικασία κυκλοφορίας νέων νομισμάτων σε κυκλοφορία.

Φυσικά, για να συνεχίσει το σύστημα, οι ανθρακωρύχοι επιβραβεύονται. Σημειώστε ότι αυτή η επιβράβευση μειώνεται στο ήμισυ κάθε τέσσερα χρόνια. το τελευταίο μισό έλαβε χώρα τον Μάιο του 2020.

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε ότι σε αντίθεση με τα νομίσματα fiat, Το Bitcoin έχει περιορισμένη προσφορά 21 εκατομμυρίων νομισμάτων, που κάνει το Bitcoin μια επιθυμητή επένδυση.

Ενώ το Bitcoin έχει εξελιχθεί από μια πλατφόρμα peer-to-peer σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο και ένα απόθεμα αξίας, η αλήθεια είναι ότι οι συναλλαγές Bitcoin είναι αργές και η εξόρυξη απαιτεί πολλή δύναμη. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μια συναλλαγή Bitcoin μπορεί να διαρκέσει έως και 10 λεπτά.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον, ως αποτέλεσμα των αργών χρόνων επεξεργασίας, το Bitcoin Cash δημιουργήθηκε σε μια προσπάθεια να γίνουν πιο γρήγορες οι συναλλαγές. Το Bitcoin Cash είναι ένα πιρούνι του Bitcoin που έχει κερδίσει την υποστήριξη πολλών μεγάλων επενδυτών Bitcoin (το σύμβολο του είναι το BCH).

Τούτου λεχθέντος, δεν χρειάζεται να είστε ανθρακωρύχος ή κρυπτογράφος για να συνειδητοποιήσετε τις δυνατότητες του Bitcoin στον κόσμο των οικονομικών. Αν και το Bitcoin είναι ένα πλεονέκτημα που διαφέρει από άλλες επενδυτικές επιλογές (για παράδειγμα, μετοχές), η επένδυση Bitcoin είναι σίγουρα σε άνοδο.

Αξίζει να επενδύσετε σε Bitcoin το 2021?

Το Bitcoin έχει αλλάξει τον κόσμο των επενδύσεων σε σημείο χωρίς απόδοση. Όπως μπορούμε να δούμε, η φύση και ο τρόπος επεξεργασίας των συναλλαγών είναι συναρπαστικοί. Δεν προκαλεί έκπληξη Το Bitcoin είναι το μεγαλύτερο crypto με βάση το όριο αγοράς 254.620.631.806 $ τη στιγμή της γραφής.

Εάν αναρωτιέστε εάν αξίζει να επενδύσετε στο Bitcoin το 2021, ας ρίξουμε περισσότερα στην ιστορία του. Λόγω του επαναστατικού χαρακτήρα του, το Bitcoin έχει αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για επενδύσεις και χρήματα γενικά. Το Bitcoin οδήγησε επίσης στη δημιουργία πολλών ψηφιακών εναλλακτικών λύσεων ή altcoins, όπως Ethereum, Litecoin και Tether.

Το Bitcoin είναι πολύ ρευστό και συχνά θεωρείται ασφαλές καταφύγιο. στην πραγματικότητα, ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι το Bitcoin μπορεί να ξεπεράσει τον χρυσό. Η επένδυση σε Bitcoin αξίζει τον κόπο γιατί μπορεί να βοηθήσει τους εμπόρους να διαφοροποιήσουν τα χαρτοφυλάκια τους και να αντισταθμίσουν τον πληθωρισμό. Ο ειδικός Paul Tudor Jones, για παράδειγμα, είναι ένας από τους οικονομικούς γκουρού που πιστεύουν ότι το Bitcoin είναι μια μεγάλη αντιστάθμιση έναντι του πληθωρισμού, όπως και ο χρυσός στη δεκαετία του ’70.

Από τις βραχυπρόθεσμες έως τις μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επενδύσεις, το Bitcoin είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των εμπόρων και των λάτρεις του blockchain. Κοιτάζοντας πίσω το 2019, για παράδειγμα, το Bitcoin σημείωσε Απόδοση Επένδυσης (ROI) 300% στα μέσα του 2019. Παρά την ακανόνιστη ιστορία και τις μεταβολές των τιμών, το Bitcoin κατάφερε να επιβιώσει από την αγορά αρκούδων που προκλήθηκε από τη συνεχιζόμενη πανδημία.

Αν επικεντρωθούμε στην ανάλυση συναισθημάτων Bitcoin, θα δούμε ότι το συναίσθημα γύρω από αυτό το crypto είναι υψηλό, ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

Όπως αναφέρεται από Εμπορικά κτήνη, έως τον Οκτώβριο του 2021, το Bitcoin μπορεί να φτάσει το μέγιστο των 15.121.582 $ και το ελάχιστο των 10.282.676 $.

Ταυτόχρονα, η επένδυση στο Bitcoin το 2021 συνοδεύεται από πολλούς κινδύνους και αβεβαιότητες, οπότε εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε αν αξίζει τον κόπο να επενδύσετε το Bitcoin το 2020.

Πόσο θα αξίζει το Bitcoin σε 5 χρόνια?

Εάν αναρωτιέστε εάν το Bitcoin είναι μια καλή επένδυση ή όχι το 2021, ίσως θέλετε επίσης να μάθετε πόσο θα αξίζει το Bitcoin σε πέντε χρόνια.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα cryptos είναι εξαιρετικά ασταθή και κανείς δεν ξέρει πόσο θα αξίζει το Bitcoin στο μέλλον.

Κοιτάζοντας πίσω, το Bitcoin είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Είτε το πιστεύεις έιτε όχι, το πρώτο Bitcoin που διαπραγματεύτηκε αξίζει 0,003 $. Τώρα, διαπραγματεύεται στα 13.742,24 $, έτσι όσοι αγόρασαν Bitcoin τις πρώτες μέρες μπορούν να απολαύσουν απόδοση επένδυσης άνω του 100.000.000%.

Παρά την αστάθεια του, πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι το Bitcoin έχει θετικό μέλλον και ισχυρίζεται ότι η αξία του θα αυξηθεί τα επόμενα χρόνια.

Για παράδειγμα, ο επενδυτής Tim Draper πιστεύει ότι έως το 2023, η αξία του Bitcoin θα αυξηθεί σημαντικά: “250.000 $ σημαίνει ότι το Bitcoin θα είχε τότε μερίδιο αγοράς περίπου 5% στον κόσμο του νομίσματος και νομίζω ότι ίσως υποτιμά τη δύναμη του Bitcoin.”

Ο ειδικός Max Keizer, από την άλλη πλευρά, είπε: «Αυξάνω επίσημα τον στόχο μου για το Bitcoin – και έκανα για πρώτη φορά αυτήν την πρόβλεψη όταν ήταν 1 $, είπα ότι αυτό θα μπορούσε να φτάσει τα 100.000 $ – Αυξάνω τον επίσημο στόχο μου για το πρώτο χρόνος σε οκτώ χρόνια, το ανεβάζω στα 400.000 $. ”

Αν και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν το Bitcoin και την τιμή του, όπως ζήτηση και προσφορά, τεχνολογία και συναίσθημα, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Το Bitcoin είναι εδώ για να μείνει και να αλλάξει τον κόσμο των επενδύσεων πολύ πέρα ​​από το 2021.

Πρέπει να αγοράσω Bitcoin?

Ενώ το Bitcoin είναι ένα από τα πιο κρυπτογραφημένα κρυπτονομίσματα που ενδέχεται να σας κάνουν εκατομμυριούχο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσετε Bitcoin.

Ακόμα κι αν βασίσουμε τις μελλοντικές προβλέψεις μας σε προηγούμενες επιδόσεις και υποθέσουμε ότι το Bitcoin αξίζει να επενδύσει το 2021, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα και να αποσαφηνίσετε τους οικονομικούς σας στόχους. Σας ενδιαφέρει η συναλλαγή κρυπτογράφησης ή η παραλλαγή Θέλετε να ανταλλάξετε CFD ή να αποκτήσετε Bitcoin; Μόνο αφού ορίσετε σαφείς και ρεαλιστικούς στόχους, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε και να επενδύσετε στο Bitcoin.

Είτε αποφασίσετε να επενδύσετε σε Bitcoin είτε σε άλλα cryptos και περιουσιακά στοιχεία, μην ξεχνάτε ότι η επένδυση έχει υψηλούς κινδύνους και άγνωστα. Χωρίς μια σωστή στρατηγική διαχείρισης κινδύνων και προθυμία να αγκαλιάσουν τις απώλειες, οι έμποροι ενδέχεται να βιώσουν οικονομική και συναισθηματική καταστροφή.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με στοιχεία, το 90% των αρχάριων εμπόρων που δεν επενδύουν στην εκπαίδευση χάνουν χρήματα και εγκατέλειψαν τον πρώτο τους χρόνο επένδυσης. Μην υποτιμάτε λοιπόν τη σημασία της διαχείρισης κινδύνων και της ψυχολογίας των συναλλαγών. Ποτέ μην ανταλλάσσεστε από απληστία ή εκδίκηση και μάθετε πώς να ελέγχετε τα συναισθήματα και το άγχος σας για να ανοίξετε το δρόμο σας για την επιτυχία της κρυπτογράφησης.

Ποιος πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο τοποθέτησης Bitcoin στα χαρτοφυλάκια τους?

Δεδομένου ότι υπάρχουν περισσότερα από 54 εκατομμύρια ψηφιακά πορτοφόλια υπάρχει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κρυπτογράφηση είναι δημοφιλής σε όλο τον κόσμο. Όσοι είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν τον κίνδυνο και να επενδύσουν σε Bitcoin το 2021 ενδέχεται να αποκομίσουν κέρδη.

Το Bitcoin είναι μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή για εμπόρους ημέρας που θέλουν να επωφεληθούν από υψηλές μεταβολές τιμών και πολλαπλές συναλλαγές κατά τη διάρκεια μιας ημέρας διαπραγμάτευσης.

Το Bitcoin είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους επενδυτές που θέλουν να αγοράσουν και να κρατήσουν cryptos μέχρι να εμφανιστεί μια καλή ευκαιρία.

Το Bitcoin είναι επίσης καλό για τους λάτρεις της κρυπτογράφησης που πιστεύουν στο μέλλον των αποκεντρωμένων χρηματοοικονομικών συστημάτων.

Είστε ένας από αυτούς;?

Έτοιμοι να βυθιστείτε Συναλλαγές Bitcoin?

Τελικές λέξεις

Αξίζει να επενδύσετε σε Bitcoin το 2020?

Παρόλο που εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε εάν πρέπει να επενδύσετε σε Bitcoin, ας μην ξεχνάμε ότι το Bitcoin – το πρώτο ψηφιακό νόμισμα που έχει εμπνεύσει χιλιάδες έργα κρυπτογράφησης – έχει πολλά μειονεκτήματα.

Το κύριο πλεονέκτημα του Bitcoin έναντι άλλων κρυπτονομισμάτων είναι η ρευστότητά του. Αξίζει να σημειωθεί ότι γύρω 15.174 επιχειρήσεις παγκοσμίως δέχονται Bitcoin. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να βασίζονται σε αυτό, ωστόσο. με περισσότερα από 5.041 ΑΤΜ bitcoin που υπάρχει σε ολόκληρο τον κόσμο, μπορεί κανείς να μεταφέρει εύκολα το Bitcoin σε χρήματα fiat και αντίστροφα.

Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς του Bitcoin υπερβαίνει τα 254.620.631.806 $, γεγονός που καθιστά σαφές ότι το Bitcoin είναι το πιο δημοφιλές και διαπραγματευόμενο νόμισμα.

Η ουσία είναι ότι πρέπει πάντα να κάνετε τη δική σας έρευνα πριν επενδύσετε σε Bitcoin ή άλλα περιουσιακά στοιχεία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει προσεκτικά όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή του Bitcoin πριν αποφασίσετε εάν θα επενδύσετε ή όχι σε Bitcoin (BTC).

Βασικά σημεία

  • Το Bitcoin είναι το πρώτο κρυπτογράφηση που έχει εμπνεύσει τη δημιουργία χιλιάδων altcoins και κρυπτογραφικών έργων.
  • Παρά την υψηλή μεταβλητότητά του, Πολλοί ειδικοί λένε ότι η επένδυση σε Bitcoin το 2021 αξίζει και πιστεύει στο θετικό της μέλλον.
  • Η επένδυση σε Bitcoin είναι μια επιχείρηση χωρίς κινδύνους, οπότε πρέπει να επενδύσει σε σωστή εκπαίδευση συναλλαγών, διαχείριση κινδύνων και αυτοέλεγχο για να πετύχει.

eToro – Το καλύτερο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων για επενδυτές και εμπόρους

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τώρα ξέρετε τι είναι το Bitcoin και γιατί αξίζει να επενδύσετε σε Bitcoin το 2021. Εάν αισθάνεστε εμπνευσμένοι να επενδύσετε σε Bitcoin, ή αυτό το άρθρο έχει δώσει κάποια επιπλέον εικόνα για τις υπάρχουσες γνώσεις σας σχετικά με τις συναλλαγές, ίσως χαρείτε να μάθετε ότι το eToro παρέχει τη δυνατότητα συναλλαγών με περιουσιακά στοιχεία Crypto και CFD έως και 90+ κρυπτονομίσματα.

Πιστεύετε ότι αξίζει να επενδύσετε σε Bitcoin το 2021?

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο Τι είναι το Bitcoin και αξίζει να επενδύσετε σε Bitcoin το 2021; Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Bitcoin που επενδύει το 2021 ήταν χρήσιμο. Εάν σκέφτεστε να προσθέσετε το Bitcoin BTC στο χαρτοφυλάκιό σας και θέλετε να μάθετε την απάντηση στην ερώτηση «είναι το Bitcoin μια καλή επένδυση», δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε παρά με το να παρακολουθείτε τις τάσεις και τις προβλέψεις κρυπτογράφησης.

Διαβάστε περισσότερα:

Πρόβλεψη πρόβλεψης τιμών Bitcoin: Πόσο θα αξίζει το Bitcoin το 2021 και μετά?

Ποια κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα θα επενδύσουν το 2021?

Κορυφαία 15 καλύτερα κρυπτονομίσματα για αγορά αυτόν τον μήνα

15 λόγοι για να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα

Τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Κορυφαία κρυπτονομίσματα για επένδυση στην Αυστραλία το 2021

Πώς να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα με $ 100

Τα πιο σημαντικά κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin

Τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στις ΗΠΑ

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το Bitcoin με απλούς όρους?

Το Bitcoin είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν εικονικά χρήματα στο Διαδίκτυο χωρίς να βασίζονται σε τράπεζες και οικονομικές αρχές. Οι συναλλαγές καταγράφονται σε ένα blockchain (ή μια αλυσίδα συναλλαγών), έτσι ώστε όλοι να μπορούν να τις δουν με διαφανή και έγκαιρο τρόπο. Τα καλά νέα είναι ότι μπορεί κανείς όχι μόνο να στείλει ή να λάβει χρήματα παγκοσμίως αλλά και να επενδύσει σε Bitcoin.

Είναι νόμιμο να επενδύσετε σε Bitcoin?

Αν και η επένδυση σε κρυπτονομίσματα αυξάνεται σε δημοτικότητα, η αλήθεια είναι ότι η κατάστασή της δεν είναι πολύ σαφής και οι κανονισμοί συναλλαγών κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να συμβαδίζουν με την τεχνολογία blockchain. Επομένως, προτού επενδύσετε στο Bitcoin, βεβαιωθείτε ότι είστε εξοικειωμένοι με τους κανονισμούς κρυπτογράφησης και τη φορολογία που ισχύουν για τη χώρα στην οποία βρίσκεστε.

Πώς μπορώ να αρχίσω να επενδύω στο Bitcoin?

Είναι εύκολο να ξεκινήσετε να επενδύετε σε Bitcoin. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε μια αξιόπιστη πλατφόρμα με προηγμένα εργαλεία διαπραγμάτευσης, να ανοίξετε και να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας και να ξεκινήσετε το επενδυτικό σας ταξίδι. Ολοκλήρωση παραγγελίας eToro που σας επιτρέπει να αγοράσετε και να πουλήσετε Bitcoin και να ανταλλάξετε CFD με περισσότερα από 90 ζεύγη κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner