Επένδυση σε Bitcoin Cash: Τι θα αυξήσει την τιμή μετρητών Bitcoin το 2021;

Ένας αναλυτικός οδηγός για επενδύσεις σε Bitcoin Cash το 2021

Πού θα πάει η τιμή Bitcoin Cash BCH το 2021?

Τι θα συμβεί στην τιμή Bitcoin Bitcoin το 2021; Τα κρυπτονομίσματα έχουν αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα. Ωστόσο, οι επενδυτές αναρωτιούνται πάντα τι αυξάνει πραγματικά την τιμή Bitcoin Bitcoin?

Ειδικά τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, τα κρυπτονομίσματα βιώνουν τεράστια ανάπτυξη, με το Bitcoin στην κορυφή σχεδόν να σπάει το ρεκόρ του 2017.

Εάν θέλετε να αγοράσετε Bitcoin Cash γρήγορα και εύκολα, με 0% προμήθεια, ελέγξτε Ανταλλαγή eToro!

Όμως, αυτό που πραγματικά οδηγεί την τιμή μετρητών Bitcoin?

Υπάρχουν κυρίως τρεις παράγοντες που ωθούν την τιμή μετρητών Bitcoin:

 1. Απαίτηση και θεσμική ευαισθητοποίηση
 2. Συσχέτιση με το Bitcoin
 3. Η δυνατότητα να γίνει ένα κορυφαίο διαδικτυακό εργαλείο πληρωμών

Εδώ στο Trading Education, αναλύσαμε αυτούς τους τρεις παράγοντες και παρακάτω θα σας δείξουμε με περισσότερες λεπτομέρειες τι έχουμε ανακαλύψει.

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε λεπτομερώς σχετικά με την πρόβλεψη τιμών Bitcoin Cash, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη λεπτομερή πρόβλεψη πρόβλεψης τιμών για Bitcoin Cash.

Γιατί Bitcoin Cash?

Γιατί πρέπει οι επενδυτές να εξετάσουν το ενδεχόμενο να επενδύσουν σε Bitcoin Cash?

Το Bitcoin Cash, κατά κάποιο τρόπο, ανήκει στην ομάδα των νέων κρυπτονομισμάτων, επειδή κυκλοφόρησε στις 24 Ιουνίου 2017. Τόσο ακριβώς το έτος της έκρηξης των κρυπτονομισμάτων.

Το Bitcoin Cash είναι ένα πιρούνι του Bitcoin, που σημαίνει ότι αρχικά βγήκε ως η δεύτερη έκδοση του Bitcoin. Η τιμή κυκλοφορίας της ήταν 543 $, για μετά από πέντε μήνες στο υψηλότερο ρεκόρ στην ιστορία της στα 3.556 $.


Αν και το Bitcoin Cash είναι ένα πιρούνι του Bitcoin, αυτό δεν σημαίνει ότι οι τιμές τους κινούνται με τον ίδιο τρόπο. Το Bitcoin Cash, διαφορετικά γνωστό ως Bcash, χωρίστηκε το 2018 το Bitcoin μετρητά και Bitcoin SV.

Το Bitcoin Cash κατατάσσεται ως το 5ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα ακριβώς πίσω από το Tether, το οποίο βρίσκεται στην 4η θέση. Το ανώτατο όριο αγοράς της είναι 5.151.746.834 $ για τώρα.

Κατά τη στιγμή της σύνταξης, το Bitcoin Cash γνώρισε δραστική αύξηση της αξίας, εν μέσω της συνολικής αύξησης των τιμών κρυπτογράφησης πρόσφατα. Η τιμή του Bitcoin Cash αυτή τη στιγμή είναι 345,21 και οι ειδικοί προβλέπουν μια συνεχιζόμενη αύξηση του νομίσματος, γεγονός που το καθιστά μια καλή επενδυτική επιλογή για τους επενδυτές.

διάγραμμα τιμών bch

Διάγραμμα τιμών μετρητών Bitcoin όλων των εποχών. Πηγή: Coinmarketcap

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε Bitcoin Cash BCH?

Τι ωθεί την τιμή μετρητών Bitcoin?

Τα κρυπτονομίσματα θεωρούνται πλέον ως περιουσιακό στοιχείο ασφαλούς καταφυγίου ή ψηφιακός χρυσός, καθώς το 2020 πραγματοποιήθηκε μια τεράστια θεσμική επένδυση, με το Paypal στο τιμόνι, το οποίο αποφάσισε να προσφέρει υπηρεσίες κρυπτογράφησης και αγοράζει Bitcoin σε μεγάλες ποσότητες.

«Καθώς οι κεντρικές τράπεζες συνεχίζουν να εκτυπώνουν περισσότερα χρήματα για να μετριάσουν την οικονομική ύφεση, οι επενδυτές αναζητούν ένα περιουσιακό στοιχείο που χρησιμεύει ως αντιστάθμιση και το bitcoin φαίνεται να είναι η απάντηση», δήλωσε ο Konstantin Anissimov, εκτελεστικός διευθυντής στο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης CEX.IO στο Λονδίνο. Ανεξάρτητος.

Τα κρυπτονομίσματα περνούν από ταύτιση αυτή τη στιγμή ορισμένοι ειδικοί ισχυρίζονται.

Αλλά, ας δούμε τι επηρεάζει πραγματικά την τιμή του Bitcoin Cash?

3 παράγοντες θα αυξήσουν την τιμή μετρητών Bitcoin το 2021

Παράγοντας 1: Απαίτηση και θεσμική συνειδητοποίηση

Ο σκοπός του Bitcoin Cash ως blockchain είναι να γίνει το κορυφαίο διαδικτυακό εργαλείο πληρωμών. Έτσι, ως πολύ πιο ικανό blockchain από το ίδιο το Bitcoin, το Bitcoin Cash βρίσκει στην πράξη περισσότερη εφαρμογή. Το Bitcoin Cash επεξεργάζεται συναλλαγές γρηγορότερα από το Bitcoin και με χαμηλότερες χρεώσεις επίσης.

Δεδομένου ότι είναι τέλειο ως τέτοιο, υπάρχει η πιθανότητα διάφορες χρηματοοικονομικές εταιρείες να το υιοθετήσουν σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, επηρεάζοντας έτσι την τιμή του και αυξάνοντας την αξία του. Διότι, όπως λέει ο βασικός κανόνας της οικονομίας. καθώς αυξάνεται η ζήτηση, το ίδιο ισχύει και για την τιμή.

Παράγοντας 2: Συσχέτιση με το Bitcoin

Τα Altcoins συσχετίζονται με το Bitcoin και, κατά συνέπεια, όταν αλλάζει η τιμή του Bitcoin, επηρεάζει επίσης την τιμή των altcoins. Το Bitcoin Cash είναι ένα από τα altcoins που σχετίζεται κυρίως με το Bitcoin. Αν πάρουμε για παράδειγμα την περίοδο, τον Απρίλιο-Ιούνιο 2019 το Bitcoin Cash έδειξε συσχετίσεις μεταξύ 74% και 82% με το Bitcoin.

Συσχέτιση μεταξύ Bitcoin και altcoins από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο του 2019. Πηγή: Cointelegraph

Τα αξιόπιστα κρυπτονομίσματα όπως το Ethereum, το Litecoin, το Bitcoin Cash, το NEO, το Monero και το XRP σχετίζονται πάντα με τη συμπεριφορά του Bitcoin. Έτσι, οι επενδυτές θα θεωρήσουν το Bitcoin Cash ως κατάλληλη επένδυση, σε ανοδικές στιγμές, επειδή υπάρχουν καλές ευκαιρίες για υψηλές αποδόσεις.

Παράγοντας 3: Το δυναμικό του κορυφαίου διαδικτυακού εργαλείου πληρωμής

Μπορεί το Bitcoin Cash να γίνει το κύριο blockchain για online πληρωμές?

Όπως προαναφέρθηκε, το Bitcoin Cash είναι ένα πιο ικανό blockchain από το ίδιο το Bitcoin, με ταχύτερες συναλλαγές και χαμηλότερες χρεώσεις. Επομένως, το Bitcoin Cash έχει τη δυνατότητα να γίνει το κύριο blockchain για online πληρωμές.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον, αυτό που ώθησε το σκληρό πιρούνι ήταν ο διαχωρισμός των προγραμματιστών σε δύο ομάδες. Μία ομάδα ήθελε να επιβάλει φόρο 8 τοις εκατό στην εξόρυξη Bitcoin Cash, με στόχο το 8% να αναδιανεμηθεί για να χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη του πρωτοκόλλου.

Ο Bitcoin Cash Node δεν υποστήριξε την ιδέα, έλαβε έτσι περισσότερη υποστήριξη και έγινε ο νικητής blockchain, χωρίς να αποφασίσει να φορολογήσει την κοινότητά τους. Αυτό πιθανότατα θα επηρεάσει την τιμή που το ανεβάζει καθώς θα υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που θα είναι πρόθυμοι να αγοράσουν το νόμισμα.

Αν και το Bitcoin Cash ήταν αμφιλεγόμενο, έχει το δικό του υποστηρικτικό σύλλογο που πρόσφατα δραστηριοποιήθηκε, προωθώντας το νόμισμα.

Έτοιμοι να επενδύσετε Bitcoin Cash BCH?

Πώς να επενδύσετε σε Bitcoin Cash για το 2021

Λαμβάνοντας υπόψη τους παράγοντες που αναφέρονται παραπάνω, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η κίνηση των τιμών του Bitcoin Cash θα εξαρτηθεί από τη ζήτηση και από το πραγματικό δυναμικό του blockchain του να γίνει το κύριο διαδικτυακό εργαλείο πληρωμών στο εγγύς μέλλον.

Επίσης, το Bitcoin Cash γνωρίζει πώς να εκπλήξει. Εάν επιστρέψουμε το πρώτο τρίμηνο του 2019, το Bitcoin Cash είχε σημειώσει αύξηση πάνω από 200% εντός έξι μηνών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το Bitcoin Cash αυξήθηκε πάρα πολύ καθώς υιοθετήθηκε ευρέως και η υποδομή του ενισχύθηκε.

διάγραμμα τιμών μετρητών bitcoin

Οι αγορές Bitcoin cash (BCH) είχαν αυξηθεί κατά 213% τους πρώτους έξι μήνες του 2019. Πηγή: Bitcoin.com

Μερικές από τις ανταλλαγές όπου το Bitcoin Cash διαπραγματεύεται περισσότερο είναι Binance, Digifinex, Hitbtc, Coinbase, Bitstamp και Bitforex.

Αλλά πόσο θα πάει η τιμή Bitcoin Bitcoin το 2021?

«Οι λόγοι που άρχισα να επενδύω σε Bitcoin το 2011 είναι οι ίδιοι ακριβώς λόγοι που επενδύω στο Bitcoin Cash σήμερα», Roger Ver, συν-δημιουργός του Bitcoin Cash tweeted το 2018, υπονοώντας το γεγονός ότι το Bitcoin Cash θα μπορούσε να βιώσει κάτι παρόμοιο με το Bitcoin τα επόμενα χρόνια.

Η Ver ήταν αισιόδοξη για το Bitcoin Cash και επεσήμανε ότι το blockchain του θα μπορούσε πραγματικά να είναι το κύριο εργαλείο για online πληρωμές.

Υπάρχουν διάφορες σκέψεις σχετικά με την πρόβλεψη τιμών του Bitcoin Cash. Η Ver, για παράδειγμα, πιστεύει ότι η τιμή μετρητών Bitcoin θα διπλασιαστεί και θα φθάσει τα 500 $ μέχρι τον Νοέμβριο του 2021.

Επί πλέον, Ψηφιακό Bitcoin είναι ακόμη πιο αισιόδοξη, προβλέποντας ότι η τιμή του Bitcoin Cash θα ξεπεράσει τα 1000 $ τον Ιανουάριο του 2021.

γράφημα πρόβλεψης τιμών μετρητών bitcoin

Πρόβλεψη τιμών μετρητών Bitcoin για το 2021. Πηγή: Digitalcoin

Σύμφωνα με αυτές τις προβλέψεις που είναι πραγματικά αισιόδοξες, είναι ασφαλές να πούμε ότι το Bitcoin Cash είναι μια καλή επενδυτική επιλογή για τους επενδυτές το 2021.

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε λεπτομερώς σχετικά με την πρόβλεψη τιμών Bitcoin Cash, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη λεπτομερή πρόβλεψη πρόβλεψης τιμών για Bitcoin Cash.

Τιμή μετρητών Bitcoin πέρα ​​από το 2021

Το Bitcoin Cash, σύμφωνα με προβλέψεις, θα ενεργήσει διαφορετικά μετά το 2021. Longforecast προβλέπει ότι το Bitcoin Cash θα φτάσει τα 75 $ στα τέλη του 2023, δείχνοντας μια απαισιόδοξη μακροπρόθεσμη πρόβλεψη Bitcoin Cash.

Αλλά μακροπρόθεσμα, το Digitalcoin είναι πιο αισιόδοξο να προβλέπει ότι η τιμή του Bitcoin Cash θα φθάσει τα 1,401,82 $ τον Δεκέμβριο του 2026.

πίνακας τιμών μετρητών bitcoin

Η τιμή μετρητών Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει τα 1.401 $ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026. Πηγή: Ψηφιακό Bitcoin

Η ουσία: Είναι το Bitcoin Cash μια καλή επενδυτική επιλογή για τους επενδυτές?

Λοιπόν, σύμφωνα με τις προβλέψεις που αναφέρθηκαν παραπάνω, το Bitcoin Cash θα περάσει από μια ανοδική φάση το 2021 για να πάει προς τα κάτω αμέσως μετά τον ίδιο χρόνο. Αλλά τότε θα φτάσει σε νέα ύψη έως το 2026. Έτσι, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το Bitcoin Cash είναι μια καλή επενδυτική επιλογή για επενδυτές που έχουν την υπομονή να HODL.

Μάθετε να επενδύετε σε μετρητά Bitcoin

Δεδομένου ότι περνάμε μια φάση όπου τα κρυπτονομίσματα αναπτύσσονται γρηγορότερα, είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε τις συναλλαγές ως δεξιότητες, επειδή τα οφέλη μπορεί να είναι τεράστια στο εγγύς μέλλον. Όπως είπε ο Warren Buffett: «Όσο περισσότερα μαθαίνεις, τόσο περισσότερο κερδίζεις».

Με τη θεσμική υιοθέτηση που θα συμβεί, δεν θα εκπλήσσει το γεγονός ότι τα κρυπτονομίσματα θα αποτελέσουν ζωτικό μέρος της παγκόσμιας οικονομίας στο μέλλον. Επομένως, εδώ στο Trading Education, έχουμε προετοιμάσει τα μαθήματά μας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας προετοιμάσουμε με τις καλύτερες δυνατές δεξιότητες για να επωφεληθείτε από τις συναλλαγές και τις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. Γίνετε μέλος της μεγάλης ακαδημίας συναλλαγών εδώ στο Trading Education και εφοδιαστείτε με τις καλύτερες γνώσεις και δεξιότητες για συναλλαγές.

Ρίξτε μια ματιά στα μαθήματα συναλλαγών κρυπτογράφησης εδώ.

Ξεκινήστε να επενδύετε σε Bitcoin Cash με το eToro

Αυτή τη στιγμή, όταν τα κρυπτονομίσματα βιώνουν δραστική αύξηση, έχουν προκύψει πολλές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Ακόμα, είναι δύσκολο να βρεθεί ένα παρόμοιο eToro που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τις συναλλαγές.

Τώρα ξέρετε ποιοι παράγοντες μπορούν να αυξήσουν την τιμή μετρητών Bitcoin το 2021, εάν αισθάνεστε εμπνευσμένοι να ξεκινήσετε να επενδύετε στο Bitcoin Cash BCH ή εάν αυτό το άρθρο έχει δώσει κάποια επιπλέον εικόνα για τις υπάρχουσες γνώσεις σας σχετικά με τις συναλλαγές, ίσως χαρείτε να μάθετε ότι παρέχει η etoro τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης με περιουσιακά στοιχεία Crypto, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin Cash και CFD έως και 90+ κρυπτονομισματα.

eToro – Αγορά Bitcoin Cash με προμήθεια 0%

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τιμή μετρητών Bitcoin – Βασικά σημεία

 • Το Bitcoin Cash κυκλοφόρησε το 2017 και είναι ένα δίκρανο του Bitcoin.
 • Το Bitcoin Cash κατατάσσεται ως το 5ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα ακριβώς πίσω από το Tether.
 • Τρεις παράγοντες που αυξάνουν την τιμή του Bitcoin Cash είναι η ζήτηση και η θεσμική ευαισθητοποίηση, η συσχέτιση με το Bitcoin και η δυνατότητα να γίνει κορυφαίο διαδικτυακό εργαλείο πληρωμών.
 • Η τιμή έναρξης του Bitcoin Cash ήταν 543 $, για μετά από πέντε μήνες στο υψηλότερο ρεκόρ της ιστορίας του στα 3.556 $.
 • Το Bitcoin Cash είναι ένα πιο ικανό blockchain από το ίδιο το Bitcoin και έχει τη δυνατότητα να γίνει το κύριο blockchain για online πληρωμές.
 • Το πρώτο τρίμηνο του 2019, το Bitcoin Cash παρουσίασε αύξηση πάνω από 200% εντός 6 μηνών.
 • Το Bitcoin Cash θα μπορούσε να υπερβεί τα $ 1000 τον Ιανουάριο του 2021, σύμφωνα με το Digitalcoin.
 • Το Longforecast προβλέπει ότι το Bitcoin Cash θα φτάσει τα 75 $ στα τέλη του 2023.
 • Η Digitalcoin προβλέπει ότι η τιμή του Bitcoin Cash θα φθάσει τα 1,401,82 $ τον Δεκέμβριο του 2026.
 • Το Bitcoin Cash είναι μια καλή επενδυτική επιλογή για επενδυτές που έχουν υπομονή στο HODL και κερδίζουν αποδόσεις έως το 2025-2026.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας έχει καταστήσει σαφέστερο πού η τιμή Bitcoin Cash θα ήταν προσανατολισμένη ως προς την αξία. Και τέλος, αν σας άρεσε να διαβάζετε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το, γιατί ίσως υπάρχει κάποιος άλλος που να μπορεί να επωφεληθεί από αυτό.

Διαβάστε περισσότερα:

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επένδυσης σε Bitcoin Cash

Είναι το Bitcoin Cash μια καλή επένδυση?

Αποποίηση ευθυνών: Τα κρυπτονομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map