Θα μπορούσε το Bitcoin Cash να γίνει εκατομμυριούχος;

Το Bitcoin Cash είναι ένα σχετικά νέο κρυπτογράφηση, αλλά έχει αποδειχθεί εξαιρετική επένδυση για επενδυτές και εμπόρους στη σύντομη ύπαρξή του.

Το Bitcoin Cash είναι ήδη στα κορυφαία δέκα κρυπτονομίσματα με κεφαλαιοποίηση της αγοράς και όλα τα σημάδια δείχνουν ότι αυξάνεται ακόμη περισσότερο. Το cryptocurrency έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και θα μπορούσε να είναι εκατομμυριούχος για επενδυτές.

Από την αρχή του έτους, το Bitcoin Cash έχει προσελκύσει σημαντικό ενδιαφέρον των επενδυτών, χάρη σε ένα συνεχές ράλι που έχει δει τα επίπεδα του να αγγίζουν τις τιμές που κανείς δεν περίμενε.

Λοιπόν, είναι το Bitcoin Cash καλή επένδυση; Μπορεί να είναι η επένδυση των εκατομμυριούχων στο χαρτοφυλάκιό σας; Ας ρίξουμε μια ματιά στο ιστορικό τιμών του κρυπτονομίσματος και στους παράγοντες που θα μπορούσαν να το κάνουν μια αξιόλογη επένδυση. Αλλά πρώτα, ας καταλάβουμε το Bitcoin Cash λίγο καλύτερα.

Λοιπόν, τι είναι το Bitcoin Cash?

Δημιουργήθηκε το 2016, το Bitcoin Cash είναι ένα cryptocurrency με το δικό του blockchain. Το cryptocurrency δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρακωρύχων που ανησυχούσε για το Bitcoin και τα θέματα που αντιμετώπιζε. Αμφισβήτησαν επίσης την ικανότητα του Bitcoin να κλιμακώσει και ανησυχούσαν για την αργή ταχύτητα των συναλλαγών στο δίκτυο Bitcoin.

Με τον αριθμό των χρηστών στο δίκτυο Bitcoin να αυξάνεται, οι ταχύτητες συναλλαγών γίνονται πιο αργές και οι χρόνοι αναμονής για την επαλήθευση των συναλλαγών στο δίκτυο συνεχίζουν να αυξάνονται. Το Bitcoin θα μπορούσε να επεξεργαστεί μόνο δέκα συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, με κάθε συναλλαγή να διαρκεί περίπου δέκα λεπτά για να επιτευχθεί το τελικό.

Με τον αριθμό των χρηστών και τις συναλλαγές στο δίκτυο Bitcoin να αυξάνονται, υπήρχαν αυξανόμενα σημεία συμφόρησης στο δίκτυο, επειδή η υποκείμενη τεχνολογία ήταν η ίδια. Η ικανότητα επεξεργασίας συναλλαγών παρέμεινε η ίδια όπως και πριν.

Οι ανθρακωρύχοι διαπίστωσαν ότι υπήρχαν δύο τρόποι για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Bitcoin. Το μέγεθος των μπλοκ δεδομένων θα μπορούσε να αυξηθεί, πράγμα που θα αύξανε την ποσότητα των δεδομένων που θα μπορούσαν να υποβληθούν σε επεξεργασία.

Η δεύτερη μέθοδος ήταν ότι θα μπορούσαν να μειώσουν τα δεδομένα σε κάθε μπλοκ. Αυτό θα έκανε τις συναλλαγές πιο γρήγορες και φθηνότερες. Ωστόσο, οι προγραμματιστές δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία και ορισμένοι προγραμματιστές και ανθρακωρύχοι ξεκίνησαν ένα σκληρό πιρούνι, οδηγώντας στη δημιουργία Bitcoin Cash.

Το Bitcoin Cash έχει το δικό του blockchain και μέγεθος μπλοκ 8MB, το οποίο μειώνει τους χρόνους συναλλαγών και επιτρέπει την επεξεργασία περισσότερων δεδομένων.

Είναι Bitcoin Bitcoin η επένδυση του Millionaire Maker?

Για να το καταλάβουμε αυτό, πρέπει να αναλύσουμε την τιμή του Bitcoin Cash και τη συμπεριφορά της από την αρχή του έτους. Ας ξεκινήσουμε εξετάζοντας την τιμή στα τέλη του 2020. Το Bitcoin Cash ξεκίνησε την ανοδική του ώθηση κάποια στιγμή στα μέσα Δεκεμβρίου. Ενεργημένο από την τρελή βιασύνη να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα, το περιουσιακό στοιχείο επέστησε πολλή προσοχή των επενδυτών λόγω των ομοιότητάς του με το Bitcoin.

Η τιμή του Bitcoin Cash αυξήθηκε από 297,58 $ την ημέρα των Χριστουγέννων το 2020 σε 419,50 $ μέχρι τη λήξη της πρώτης εβδομάδας του 2021. Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2021, η τιμή μειώθηκε στα 377,46 δολάρια, και στη συνέχεια αυξήθηκε πάλι, φτάνοντας στο υψηλό των 724 δολαρίων στις 20 Φεβρουαρίου.

Παρόλο που η τιμή μειώθηκε και υπάρχει λίγο αστάθεια όσον αφορά το Bitcoin Cash, αυτό το ράλι είχε υπενθυμίσει στους επενδυτές το θρυλικό ράλι τιμών νομισμάτων πριν από τρία χρόνια, όταν το κρυπτονομίσμα σημείωσε άνοδο από 448 δολάρια στα τέλη Οκτωβρίου σε ρεκόρ 3785 $ στις 20 Δεκεμβρίου 2017.

Η BCH δεν έχει φτάσει σε αυτά τα υψηλά έκτοτε. Ωστόσο, οι επενδυτές πιστεύουν ότι εάν το κρυπτογράφηση μπορεί να πραγματοποιήσει ένα άλλο ράλι παρόμοιο με αυτό του 2017, το Bitcoin Cash θα μπορούσε να είναι μια επένδυση κατασκευαστής εκατομμυριούχων..

Προσθέστε σε αυτό τη φωνητική υποστήριξη που έχει λάβει το Bitcoin Cash από μεγάλα ονόματα όπως ο Roger Ver, επιχειρηματίας τεχνολογίας και επενδυτής, ο οποίος πιστεύει ότι έως το 2030, το Bitcoin Cash θα ήταν 229 φορές υψηλότερη από την τρέχουσα τιμή του. Η Ver πιστεύει ότι όσο περισσότερη χρησιμότητα έχει ένα περιουσιακό στοιχείο, τόσο περισσότερο θα προσελκύσει χρήστες και εταιρείες σε αυτό. Πιστεύει ότι το BTC έχει μεγαλύτερη χρησιμότητα από άλλα κρυπτονομίσματα και γι ‘αυτό θα μπορούσε να δει μια σημαντική ανατίμηση στην τιμή.

Οι πιο πρόσφατες εξελίξεις ενισχύουν επίσης το γεγονός ότι το Bitcoin Cash είναι ανοδικό. Η κρυπτογράφηση αυξήθηκε 22% σε 24 ώρες μετά την ανακοίνωση της Kim Dotcom και υποστήριξε το Bitcoin Cash.

Παράγοντες που θα μπορούσαν να κερδίσουν το Bitcoin Cash ως Δημιουργός εκατομμυριούχων

Αρκετοί παράγοντες καθιστούν το Bitcoin Cash μια επενδυτική ευκαιρία που οι επενδυτές δεν μπορούν να αγνοήσουν. Αυτοί οι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την τιμή του κρυπτονομίσματος, οπότε ας δούμε μερικούς από τους παράγοντες που θα μπορούσαν να κάνουν το Bitcoin Cash μια ιδανική επένδυση.

Το Bitcoin Cash είναι εξαιρετικά επεκτάσιμο

Η δυνατότητα κλιμάκωσης είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα που έχει το Bitcoin Cash έναντι άλλων κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin. Η ομάδα πίσω από το Bitcoin Cash εφαρμόζει γρήγορα τις αλλαγές που απαιτούνται για τη βελτίωση της επεκτασιμότητας. Η καλύτερη επεκτασιμότητα επιτρέπει σε περισσότερους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές και να εκτελούν πληρωμές.

Το μέγεθος του Bitcoin Cash είναι 32MB από τον Νοέμβριο του 2020. Η καλύτερη επεκτασιμότητα διασφαλίζει επίσης ότι το δυναμικό του Bitcoin Cash για μαζική υιοθέτηση είναι πολύ υψηλό.

Το Bitcoin Cash αποκεντρώνεται

Όπως και άλλα κρυπτονομίσματα, το Bitcoin Cash είναι πλήρως αποκεντρωμένο.

Η αποκέντρωση δίνει την αξία του νομίσματος καθώς εξαλείφει την ανάγκη συμμετοχής τρίτων σε συναλλαγές. Δίνει στους χρήστες έλεγχο των χρημάτων και των περιουσιακών τους στοιχείων. Το Bitcoin Cash έχει διασκορπιστεί κόμβους σε όλο τον κόσμο, οπότε ακόμη και αν ορισμένοι από τους κόμβους δεν λειτουργούν, οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Χαμηλό κόστος συναλλαγής

Δεδομένου ότι το Bitcoin Cash είναι εξαιρετικά επεκτάσιμο, μειώνει το χρόνο που απαιτείται για την επικύρωση των συναλλαγών, με αποτέλεσμα τη μείωση των τελών συναλλαγής. Τα τέλη συναλλαγής στο δίκτυο Bitcoin Cash είναι αμελητέα.

Το Bitcoin Cash έχει υψηλή απόδοση

Έχει υψηλό επίπεδο απόδοσης. Μπορεί να καταγράψει μεγαλύτερο αριθμό συναλλαγών σε κάθε μπλοκ, κάνοντας τις πληρωμές πιο γρήγορες και μειώνοντας το κόστος συναλλαγής κάθε συναλλαγής. Το Bitcoin Cash σχεδιάζει να αυξήσει τα μεγέθη των μπλοκ για να προλάβει τυχόν προβλήματα επεκτασιμότητας στο μέλλον.

Επί του παρόντος, το Bitcoin Cash μπορεί να επεξεργαστεί 116 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, αλλά η ομάδα εργάζεται συνεχώς για να αυξήσει την επεκτασιμότητα και να αυξήσει τον αριθμό των συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο.

Το Bitcoin Cash είναι πολύ δημοφιλές

Από τότε που αποσπάστηκε από το Bitcoin, το Bitcoin Cash έχει κερδίσει σημαντική δημοτικότητα στην επενδυτική κοινότητα. Έχει λάβει εγκρίσεις από βαρέων βαρών κρυπτογράφησης όπως ο Robert Ver. Πολλοί επενδυτές πιστεύουν ότι το Bitcoin Cash θα μπορούσε να αντικαταστήσει το Bitcoin εάν το τελευταίο συνεχίσει να αγωνίζεται με τα ζητήματα κλιμάκωσης.

Αναχώρηση: Τι θα αυξήσει την τιμή μετρητών Bitcoin το 2021?

Μπορούν λοιπόν τα Bitcoin Cash να γίνουν εκατομμυριούχοι?

Το Bitcoin Cash είναι στα δέκα κορυφαία κρυπτονομίσματα όσον αφορά το όριο αγοράς. Έχει αγοραία αξία σχεδόν 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων και με την κρυπτογράφηση να εισέλθει σε ανοδική φάση, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το πόσο υψηλό θα μπορούσε να είναι η τιμή. Οι επενδυτές εξακολουθούν να θυμούνται το αστρικό ράλι του Bitcoin Cash του 2017 και ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτό το τρέχον ράλι θα μπορούσε να αντικατοπτρίζει αυτή την εξαιρετική πορεία.

Το Bitcoin Cash έλαβε επίσης φωνητική υποστήριξη από τους υποστηρικτές του χώρου κρυπτογράφησης, δίνοντάς του μεγαλύτερη νομιμότητα. Η τιμή του κρυπτονομίσματος σημειώνει σταδιακή αύξηση. Εάν η σταδιακή ανατίμηση των τιμών μετατραπεί σε ταύρο παρόμοιο με το 2017, τότε το Bitcoin Cash είναι σίγουρα μια επένδυση που πρέπει να κάνετε.

Τελικές σκέψεις

Σύμφωνα με τους περισσότερους αναλυτές, το Bitcoin Cash είναι μια επένδυση που αξίζει να γίνει. Παρόλο που η τιμή του νομίσματος έχει εκτιμηθεί σημαντικά, οι αναλυτές πιστεύουν ότι θα μπορούσε να αυξηθεί περαιτέρω. Εάν το τρέχον ράλι συνεχίσει να αντικατοπτρίζει το ράλι του 2017, τότε το Bitcoin Cash θα μπορούσε να είναι μια επένδυση από εκατομμυριούχους.

Οι επενδυτές πρέπει να θυμούνται ότι τα κρυπτονομίσματα είναι διαβόητα ευμετάβλητα και είναι δύσκολο να προβλεφθούν με ακρίβεια οι τιμές τους.

Η τιμή εξαρτάται από τα συναισθήματα της αγοράς που θα μπορούσαν να αλλάξουν σε μια στιγμή, έχοντας αρνητικό ή θετικό αντίκτυπο στην επένδυσή σας. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί στην έρευνά σας πριν επενδύσετε σε Bitcoin Cash ή οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση.

eToro – Καλύτερος μεσίτης για αγορά Bitcoin Cash BCH

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner