Ποια είναι τα οφέλη του Bitcoin Trading;

Η διαπραγμάτευση Bitcoin επιτρέπει στους εμπόρους να εικάζουν αν η τιμή του bitcoin θα αυξηθεί ή θα μειωθεί σε αξία, χωρίς να χρειάζεται να αναλάβει την κυριότητα του bitcoin.

Με τη συνεχιζόμενη αύξηση της δημοτικότητας του Bitcoin, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται να πουλήσουν και να αγοράσουν κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν τις κατάλληλες πληροφορίες και αναρωτιούνται ποια είναι ακριβώς τα πλεονεκτήματα της συναλλαγής Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων?

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι είστε μέρος μιας από τις πολλές επίδοξες ομάδες κρυπτο-εμπόρων εκεί έξω. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να είναι προς το συμφέρον σας να συγκεντρώσετε όλες τις πληροφορίες που μπορείτε να έχετε όταν πρόκειται για τα οφέλη της συναλλαγής bitcoin και κρυπτονομισμάτων πριν ξεκινήσετε ξαφνικά.

Σε τελική ανάλυση, είναι πολύ σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας προτού εισέλθετε σε οποιαδήποτε νέα δραστηριότητα ή σε αυτήν την περίπτωση οικονομικός τομέας, ειδικά όταν είστε νέοι στο εμπόριο.

Γιατί να ανταλλάξετε Bitcoin?

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το εμπόριο Bitcoin; Μπορεί να το κάνει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Για να είμαστε σίγουροι ότι το ενδιαφέρον σας θα ικανοποιήσει τις καλύτερες δυνατές πληροφορίες, θα σας εξηγήσουμε προσεκτικά τα οφέλη από την εμπορία Bitcoin.

Τα οφέλη του Bitcoin Trading περιλαμβάνουν:

1. Υψηλή μεταβλητότητα

2. 24ωρη παγκόσμια αγορά

3. Χαμηλά τέλη

4. Ανεξαρτησία

5. Ταχύτερο άνοιγμα λογαριασμού

6. Εύκολο να κατανοηθεί η κίνηση της αγοράς

7. Διαθεσιμότητα σε οποιαδήποτε ανταλλαγή κρυπτογράφησης

1. Υψηλή μεταβλητότητα

Το αντιληπτό απόθεμα αξίας έναντι των νομισμάτων fiat είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο το Bitcoin μπορεί να κυμαίνεται έναντι των νομισμάτων fiat. Το Bitcoin είναι παρόμοιο με το χρυσό. Παρόλο που οι ανθρακωρύχοι μπορούν να διατηρήσουν την εξόρυξη περισσότερου χρυσού, το Bitcoin ρυθμίζεται από την απόφαση σχεδιασμού ενός προγραμματιστή για την βασική τεχνολογία του για περιορισμό της παραγωγής του σε 21 εκατομμύρια BTC κατ ‘ανώτατο όριο.

Αυτή είναι μια κρίσιμη πτυχή του Bitcoin, το οποίο χρησιμοποιεί την υψηλή μεταβλητότητά του για να δελεάσει σε διαδικτυακούς εμπόρους παγκοσμίως. Αυτή η κρυπτογράφηση εμφανίζει κινήσεις συχνά μεγαλύτερες από 3% μέσα σε μία ημέρα. Σε περιόδους όπου η μεταβλητότητα είναι σχετικά υψηλή, είναι γνωστό ότι αυτές οι κινήσεις έχουν ξεπεράσει ακόμη και το 10%.

2. 24ωρη παγκόσμια αγορά

Η αγορά Bitcoin και κάθε άλλη αγορά κρυπτονομισμάτων είναι ανοιχτά όλο το 24ωρο σε όλο και περισσότερες ανταλλαγές. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά συστήματα που λειτουργούν μόνο σε ένα καθορισμένο πρόγραμμα, τα κρυπτονομίσματα προσπαθούν να πιστεύουν ότι δεν υπάρχει περιορισμός στο χρόνο χρήσης του. Αυτό σημαίνει ότι οι έμποροι σε όλο τον κόσμο μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το γεγονός προς όφελός τους σχετικά με τις συναλλαγές Bitcoin όποτε θέλουν (μετά από κανονικές ώρες εργασίας, κατά τη διάρκεια των διακοπών ή κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου).

3. Χαμηλά τέλη

Σε κανέναν δεν αρέσει να πληρώνει τέλη. Τα χαμηλά τέλη είναι στην πραγματικότητα ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματα όσον αφορά την ανταλλαγή Bitcoin. Οι χρεώσεις που σχετίζονται με ανταλλαγές που χρησιμοποιούν Bitcoin είναι πολύ χαμηλότερες σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα ανταλλαγής. Ως πρόσθετο μπόνους, οι καταθέσεις και οι αναλήψεις Bitcoin συνήθως ολοκληρώνονται σε λίγες μόνο ώρες όσον αφορά το στάδιο επεξεργασίας, ανεξάρτητα από το πού ζείτε εκείνη τη στιγμή.

4. Ανεξαρτησία

Το Bitcoin λειτουργεί εξ ολοκλήρου με τρόπο peer-to-peer. Το blockchain είναι δωρεάν όσον αφορά τον έλεγχο, δεδομένου ότι είναι αποκεντρωμένο. Γενικά, η τιμή του Bitcoin δεν συσχετίζεται με την τιμή των μετοχών, των εμπορευμάτων, των ζεύγους νομισμάτων ή των ομολόγων. Οι έμποροι Bitcoin δεν θεωρούν ότι η εξωτερική ροή ειδήσεων που επηρεάζει άλλα τμήματα της αγοράς, έχει σημασία για αυτά.

Βασικά λοιπόν, αν έχετε γνώσεις στο εμπόριο και μπορείτε να διαβάσετε καλά τα δεδομένα τιμών στα διαγράμματα, θα είναι αρκετό για να κάνετε συναλλαγές και να κερδίσετε κέρδη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Bitcoin είναι κατάλληλο για διαπραγμάτευση με βάση μόνο τις ρυθμίσεις τιμών.

5. Ταχύτερο άνοιγμα λογαριασμού

Το Bitcoin αποθηκεύεται σε πορτοφόλια νομισμάτων, καθώς δεν μπορεί τεχνικά να αποθηκευτεί οπουδήποτε αλλού. Αυτός ο τύπος λογισμικού είναι γνωστός για την ευκολία χρήσης και την αξιοπιστία του, διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλό επίπεδο ασφάλειας και ταχύτητα ανοίγματος. Επίσης, το άνοιγμα λογαριασμού ανταλλαγής για την ανταλλαγή Bitcoin μπορεί να είναι γρήγορο σε ορισμένες πλατφόρμες όπως το eToro, για παράδειγμα. Το eToro είναι μια εύχρηστη πλατφόρμα όπου μπορείτε να ανταλλάξετε Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα.

6. Εύκολο να κατανοηθεί η κίνηση της αγοράς

Το Bitcoin είναι λιγοστό και η τιμή του εξαρτάται από τη ζήτηση. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, 21 εκατομμύρια bitcoin μπορούν να κυκλοφορήσουν στο μέγιστο. Επί του παρόντος κυκλοφορούν 18 εκατομμύρια bitcoin, οπότε όσο πλησιάζουμε στα 21 εκατομμύρια, τόσο μεγαλύτερη είναι η τιμή του Bitcoin.

Αυτό είναι μια ένδειξη ότι όσο περισσότερη ζήτηση υπάρχει για Bitcoin, τόσο αυξάνεται η τιμή του. Βασικά, όπως λένε πολλοί αναλυτές κρυπτογράφησης, η τιμή του Bitcoin μπορεί να αυξηθεί μόνο. Μπορεί να έχει διακυμάνσεις εδώ και εκεί καθώς είναι ασταθές, αλλά θα μπορούσε να αυξηθεί μόνο μακροπρόθεσμα.

7. Το Bitcoin είναι διαθέσιμο σε οποιαδήποτε ανταλλαγή κρυπτογράφησης

Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές κρυπτογράφησης εκεί έξω τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε για να ανταλλάξετε Bitcoin. Δεδομένου ότι το Bitcoin είναι το πρώτο κρυπτογράφηση που κυκλοφόρησε και το πιο αξιόπιστο, μπορείτε να το ανταλλάξετε σε οποιαδήποτε ανταλλαγή κρυπτογράφησης. eToro είναι η καλύτερη πλατφόρμα κοινωνικών συναλλαγών στον κόσμο. Μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε την εμπορία Bitcoin στο eToro.

Πρέπει να αγοράσω ή να ανταλλάξω Bitcoin?

Εάν σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε την εμπορία Bitcoin, θα πρέπει να κάνετε την έρευνά σας σχετικά με το αν πρέπει να αγοράσετε ή να πραγματοποιήσετε συναλλαγές, ανάλογα με το ποια ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Αν θέλετε να κατανοήσετε καλύτερα το Bitcoin, ακολουθεί ένα λεπτομερές άρθρο σχετικά με το Bitcoin.

Ίσως σας ενδιαφέρει να ανταλλάξετε Bitcoin εάν…

 • Αποδέχεστε να πληρώνετε φόρους για τυχόν κέρδη.
 • Μπορείτε να πληρώσετε για το περιουσιακό στοιχείο εκ των προτέρων.
 • Θέλετε να αποκτήσετε Bitcoin.
 • Δεν ενοχλείτε από τα εισαγωγικά όρια ή τις μέγιστες καταθέσεις.
 • Είστε υπομονετικοί να περιμένετε έναν λογαριασμό ανταλλαγής πριν αγοράσετε Bitcoin.
 • Δεν έχετε προβλήματα με προμήθειες για καταθέσεις ή αναλήψεις.
 • Θέλετε να ζήσετε τον ενθουσιασμό της συναλλαγής Bitcoin.

Ίσως σας ενδιαφέρει να αγοράσετε Bitcoin εάν…

 • Δεν σας πειράζει να πληρώνετε εκ των προτέρων την πλήρη αξία του στοιχείου.
 • Δεν σας πειράζει να πληρώνετε φόρους υπεραξίας για τυχόν κέρδη.
 • Η αναμονή λογαριασμού ανταλλαγής πριν από την αγορά ή την πώληση δεν αποτελεί πρόβλημα για εσάς.
 • Οι μέγιστες καταθέσεις ή τα εισαγωγικά όρια δεν σας αποθαρρύνουν.
 • Η πληρωμή επιπλέον χρεώσεων για καταθέσεις ή αναλήψεις δεν αποτελεί πρόβλημα για εσάς.
 • Θέλετε να γίνετε μέρος της τεράστιας κοινότητας Bitcoin HODLers.
 • Θέλετε να έχετε ψηφιακό νόμισμα.

eToro – Καλύτερος μεσίτης για την ανταλλαγή Bitcoin

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στη βιομηχανία Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

Βασικά σημεία

 • Το Bitcoin είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση και η μεταβολή των τιμών του έχει επιρροή στην υπόλοιπη αγορά κρυπτογράφησης.
 • Δεδομένου ότι το Bitcoin είναι γνωστό ως μια μορφή νομίσματος που υπάρχει στον ψηφιακό τομέα, αυτό επιτρέπει σε οποιονδήποτε να το στείλει και να το λάβει οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο.
 • Το Bitcoin είναι ασταθές από τη φύση του, γεγονός που το καθιστά ένα καλό πλεονέκτημα συναλλαγών.
 • Η αγορά Bitcoin ανοίγει 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.
 • Το Bitcoin είναι εντελώς ανεξάρτητο από τα παραδοσιακά χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία, καθώς είναι αποκεντρωμένο.
 • Το Bitcoin διαθέτει μια ενσωματωμένη δυνατότητα έλλειψης. Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των bitcoin που θα υπάρχουν ποτέ είναι μόνο 21 εκατομμύρια.
 • Η κατανόηση της αγοράς Bitcoin είναι εύκολη, καθώς η τιμή της εξαρτάται από τη ζήτηση.
 • Δεδομένου ότι το Bitcoin είναι το πιο αξιόπιστο κρυπτογράφηση, κάθε ανταλλαγή κρυπτογράφησης το υποστηρίζει.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner