Bitcoin vs Binance Coin: Ποιο Crypto πρέπει να αγοράσετε το 2021

Όποιος έχει ακόμη και μια εξοικείωση με το κρυπτογράφηση θα γνωρίζει ότι το Bitcoin είναι μακράν το πιο διάσημο νόμισμα όλων αυτών. Ήταν η αρχική κρυπτογράφηση και είναι σήμερα η μεγαλύτερη από την άποψη της κεφαλαιοποίησης της αγοράς – και με σημαντικό περιθώριο.

Ωστόσο, το Bitcoin δεν είναι χωρίς τα ελαττώματα του και καθώς τα πλεονεκτήματα του blockchain αναγνωρίζονται όλο και περισσότερο, πολλά altcoins έχουν εμφανιστεί με βελτιώσεις στην αρχική λευκή βίβλο του Satoshi Nakamoto. Μεταξύ των πιο επιτυχημένων από αυτά είναι το Binance Coin.

Αν ψάχνετε για κρυπτικές επενδυτικές ευκαιρίες εκτός από το Bitcoin, τότε το Binance Coin θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η κορυφαία εναλλακτική λύση για το 2021. Στην ακόλουθη σύγκριση, θα σταθμίσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του Bitcoin έναντι του Binance Coin και θα δούμε πώς η βιομηχανία βαθμολογεί το καθένα πιθανή ανάπτυξη κάποιου για τους επόμενους μήνες.

Μπορεί το Binance Coin να πάρει το Bitcoin’s Crown?

Το Binance Coin έχει συγκεντρώσει πολλή προσοχή πρόσφατα και είναι ένα από τα λίγα altcoins που έχει προσελκύσει υποστήριξη μεγάλης κλίμακας από έξω από τον τομέα κρυπτογράφησης. Το ανώτατο όριο αγοράς της Binance Coin αυξήθηκε στα πρωτοφανή 40 δισεκατομμύρια δολάρια τον Φεβρουάριο μετά από μια αξιοσημείωτη αύξηση των τιμών, επιτρέποντάς του να ξεπεράσει τη Litecoin ως το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα του τρίτου κόσμου και πυροδοτώντας ανανεωμένες εικασίες ότι η BNB θα μπορούσε να είναι το σύμβολο που τελικά ανέτρεψε το Bitcoin.

Πίσω το 2019, Βαθμολογίες Weiss πρότεινε ότι το Binance Coin είχε τόσο σημαντικό αντίκτυπο στην αγορά κρυπτογράφησης, που θα μπορούσε τελικά να αντικαταστήσει το Bitcoin.

Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που ένα altcoin έχει χαρακτηριστεί ως Bitcoin-slayer, οπότε τέτοιες προβλέψεις πρέπει πάντα να λαμβάνονται με σύνεση. Ωστόσο, ένα altcoin εν κινήσει παρουσιάζει συχνά μια καλύτερη επενδυτική ευκαιρία – ειδικά βραχυπρόθεσμα.

Θα πρέπει λοιπόν να επενδύσετε σε κέρμα Binance ή να αγοράσετε Bitcoin το 2021; Έχουμε συγκεντρώσει την ακόλουθη σύγκριση για να δούμε πώς κάθε νόμισμα μετράει μεταξύ τους, καθώς και πώς εισέρχονται στην ευρύτερη αγορά κρυπτογράφησης.

Bitcoin vs Binance Coin: Σύγκριση μεταξύ BNB και BTC

Είτε επενδύετε στο Binance Coin είτε αγοράζετε Bitcoin το 2021, και οι δύο είναι πιθανό να αυξηθούν τους επόμενους μήνες και οι δύο είναι πιθανό να παραμείνουν στο κορυφαίο επίπεδο των κρυπτονομισμάτων για το άμεσο μέλλον. Αλλά για να πάρουμε μια αντικειμενική άποψη του Bitcoin έναντι του Binance Coin, πρέπει πρώτα να εξετάσουμε την εξέλιξη κάθε νομίσματος.

Binance Coin Vs Bitcoin: Ποιες είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ τους

Εδώ είναι οι πιο σημαντικοί τρόποι με τους οποίους διαφέρουν τα δύο στοιχεία:

Ιστορικό

Το Bitcoin ήταν το πρώτο κρυπτογράφηση και ήταν λίγο πολύ υπεύθυνο για την τοποθέτηση της τεχνολογίας blockchain στον χάρτη. Αναπτύχθηκε το 2009, το Bitcoin αναγκάστηκε να φέρει επανάσταση στον κόσμο των οικονομικών και γρήγορα προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επενδυτών που σκέφτονται προς τα εμπρός.

Λίγοι άνθρωποι εκτός κύκλων πληροφορικής είχαν ακούσει για blockchain πριν από το Bitcoin. Η τεχνολογία επιτρέπει ασφαλείς, ομότιμες συναλλαγές χωρίς την ανάγκη κεντρικής αρχής, όπως τράπεζα ή κυβέρνηση. Η πρόθεση πίσω από το Bitcoin ήταν συνεπώς να προσφέρει μια εναλλακτική μέθοδο πληρωμής για λιανικές και θεσμικές συναλλαγές.

Ενώ ορισμένα mainstream οικονομικά στοιχεία ήταν αρχικά ανησυχητικά για την ικανότητα του Bitcoin να διατηρεί αξία, οι απόψεις άλλαξαν σύντομα όταν οι πρώτοι επενδυτές άρχισαν να βλέπουν τεράστιες αποδόσεις – μόνο το 2013, η αξία ενός μεμονωμένου διακριτικού BTC αυξήθηκε από περίπου 150 $ σε πάνω από 1.000 $.

Το Binance Coin (BNB) είναι το όνομα του εγγενούς κρυπτονομίσματος που χρησιμοποιείται για συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης Binance. Το νόμισμα αναπτύχθηκε αρχικά στο blockchain Ethereum, αλλά μετανάστευσε στο μητρικό του δίκτυο όταν ξεκίνησε η αποκεντρωμένη ανταλλαγή Binance το 2017.

Το να είναι το εγγενές σύμβολο του Binance Exchange είναι από μόνη της πολύ μεγάλη υπόθεση. Τη στιγμή της γραφής, η ανταλλαγή ήταν η μεγαλύτερη στον κόσμο όσον αφορά τον όγκο συναλλαγών, επεξεργάζοντας πάνω από 1,4 εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Το Binance Coin χρησιμοποιείται ως μέσο ανταλλαγής στο δίκτυο, που σημαίνει ότι το διακριτικό βιώνει τον ίδιο πολύ υψηλό όγκο συναλλαγών, αλλά υποστηρίζεται επίσης ευρέως ως επιλογή πληρωμής peer-to-peer και, ενώ δεν υποστηρίζεται από το PayPal, το Το δίκτυο Binance αποκάλυψε πρόσφατα το BinancePay – μια ανταγωνιστική πλατφόρμα για λιανικές συναλλαγές.

Συναλλαγές και ταχύτητα

Κατά τη σύγκριση Bitcoin vs Binance Coin, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πολλές βασικές διαφορές. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που επισημαίνει ένα διακριτικό από το άλλο είναι ο τρόπος με τον οποίο τα αντίστοιχα δίκτυά τους χειρίζονται συναλλαγές. Αν σκοπεύετε να επενδύσετε σε Bitcoin, για παράδειγμα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο το νόμισμα έχει αντιμετωπίσει κάποια κριτική κατά τη διάρκεια των ετών.

Το Bitcoin βασίζεται στο πρωτόκολλο δοκιμαστικής εργασίας, στο οποίο οι υπολογιστές στο δίκτυο ανταγωνίζονται επιλύουν πολύπλοκες εξισώσεις για την επαλήθευση νέων μπλοκ στην αλυσίδα – μια διαδικασία γνωστή ως εξόρυξη. Χρειάζονται περίπου δέκα λεπτά για τη δημιουργία νέων μπλοκ στο δίκτυο Bitcoin, το οποίο είναι σημαντικά μεγαλύτερο από κάποια άλλα κρυπτογραφημένα.

Η εξόρυξη BTC απαιτεί επίσης ένα τεράστιο ποσό υπολογιστικής ισχύος και είναι πολύ απαιτητική για τους πόρους, έτσι οι ανθρακωρύχοι ανταμείβονται για τη δουλειά τους με μάρκες Bitcoin. Περισσότερες πληροφορίες για την εξόρυξη Bitcoin μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η Binance κυκλοφόρησε πρόσφατα το Binance Smart Chain για την ανάπτυξη αποκεντρωμένων εφαρμογών. Αυτή η αρχιτεκτονική διπλής αλυσίδας έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο το δίκτυο Binance επεξεργάζεται συναλλαγές και βελτιώνει μαζικά την επεκτασιμότητά του.

Το νέο Binance Smart Chain αποδίδει χρόνο δημιουργίας μπλοκ μόλις 3 δευτερολέπτων – το οποίο, ας το παραδεχτούμε, φυσάει το Bitcoins δέκα λεπτά από το νερό. Ο γρηγορότερος χρόνος επιτυγχάνεται μέσω της καινοτομίας μέσα στο σύστημα δύο αλυσίδων και με τη χρήση του ταχύτερου μηχανισμού συναίνεσης απόδειξης της συμμετοχής. Η BNB προσφέρει επίσης πολύ χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών από το Bitcoin blockchain, οπότε δεν υπάρχει καμία σύγκριση του Bitcoin έναντι του Binance Coin όταν πρόκειται για συναλλαγές.

Προσφορά και ζήτηση

Εάν δεν έχετε επενδύσει ακόμη σε Bitcoin, ίσως αναρωτιέστε πώς ένα νόμισμα που μπορεί να δημιουργηθεί μέσω δικτύου υπολογιστών μπορεί να έχει οποιαδήποτε πραγματική αξία. Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση βρίσκεται στον ενσωματωμένο αποπληθωριστικό μηχανισμό του Bitcoin.

Η συνολική προσφορά BTC περιορίζεται σε 21 εκατομμύρια νομίσματα – δεν θα υπάρξουν ποτέ περισσότερα από αυτό. Εκτός από αυτόν τον περιορισμό της συνολικής προσφοράς, η επιβράβευση που μετράται στους επιτυχημένους ανθρακωρύχους Bitcoin μειώνεται κατά το ήμισυ σε τακτά χρονικά διαστήματα – μια διαδικασία γνωστή, αναπάντεχα, ως μισή. Αυτό αυξάνει αποτελεσματικά την έλλειψη δωρεάν διακριτικών Bitcoin στο δίκτυο, το οποίο θεωρητικά θα ενισχύσει την αξία του BTC τα επόμενα χρόνια.

Η ζήτηση για Bitcoin δεν δείχνει κανένα σημάδι επιβράδυνσης. Στην πραγματικότητα, στα τέλη του 2020 το PayPal άρχισε να υποστηρίζει το BTC, ανοίγοντας το κρυπτογράφηση για τους 300 εκατομμύρια χρήστες του.

Όπως έχουμε παρατηρήσει, το Binance Coin είναι το εγγενές σύμβολο της μεγαλύτερης ανταλλαγής κρυπτογράφησης στον κόσμο, οπότε είναι λογικό ότι έχει εξαιρετικά υψηλή ζήτηση. Στην πραγματικότητα, κατά τη στιγμή της γραφής, η BNB είχε όγκο συναλλαγών περίπου 6.773.230.572 $, τοποθετώντας το εντός των δέκα κορυφαίων κρυπτογράφησης μόνο για αυτόν τον παράγοντα..

Όσον αφορά την προσφορά, το Binance Coin διαθέτει επίσης έναν ενσωματωμένο αποπληθωριστικό μηχανισμό, αν και διαφέρει πολύ από αυτόν του Bitcoin. Μία φορά το τέταρτο, η Binance χρησιμοποιεί το 20% των κερδών της για να αγοράσει ξανά το BNB και να το «κάψει», πράγμα που σημαίνει ουσιαστικά τη διαγραφή του από το δίκτυο.

Αυτή η διαδικασία πρόκειται να συνεχιστεί έως ότου 100 εκατομμύρια νομίσματα Binance αγοράστηκαν και ξανακαφθούν – αντιπροσωπεύοντας το 50% της συνολικής προσφοράς 200 εκατομμυρίων. Η πρακτική αυξάνει τη σπανιότητα του BNB και επίσης, θεωρητικά, την αξία του.

Binance Coin vs Bitcoin: Ποια είναι η καλύτερη επένδυση?

Τα τεχνικά στοιχεία είναι όλα καλά και καλά, αλλά όπως γνωρίζουν όλοι όσοι γνωρίζουν τις αγορές κρυπτογράφησης, η καλύτερη κρυπτογράφηση από τεχνική άποψη δεν κάνει πάντα την καλύτερη επένδυση. Λοιπόν, πώς αλλιώς μπορούμε να αποφασίσουμε μεταξύ Bitcoin έναντι Binance Coin?

Όταν εξετάζουμε εάν θα επενδύσουμε σε Bitcoin ή θα αγοράσουμε το Binance Coin το 2021, πρέπει να λάβουμε υπόψη μια ποικιλία παραγόντων. Πρώτον, η ανάλυση των ιστορικών μεταβολών των τιμών μπορεί να προσφέρει στοιχεία για το πώς επηρεάζεται η τιμή ενός νομίσματος από ορισμένες δυνάμεις της αγοράς. Μπορούμε επίσης να ενοποιήσουμε την τεχνική ανάλυση κορυφαίων πλατφορμών κρυπτογράφησης για να δημιουργήσουμε μια ιδέα για το τι να περιμένουμε τους επόμενους μήνες.

Τέλος, αξίζει επίσης να δοθεί προσοχή σε ό, τι έχουν να πει τα βασικά στοιχεία της χρηματοοικονομικής βιομηχανίας. Μερικές φορές, τα σχόλια από μια κορυφαία αρχή όπως ο Mike Novogratz ή ο Elon Musk αρκούν από μόνα τους για να αυξήσουν τις τιμές, άλλες φορές, τα σχόλια γίνονται από το πίσω μέρος ορισμένων από τις πιο εμπεριστατωμένες αναλύσεις που είναι διαθέσιμες.

Bitcoin Vs Binance Coin: Ιστορικό τιμών

Το ιστορικό τιμών των κερμάτων είναι η μόνη αξιόπιστη πληροφορία 100% που έχουμε, επομένως θα πρέπει πάντα να περιλαμβάνεται σε οποιαδήποτε πρόβλεψη τιμής. Εάν τίποτα άλλο, μπορεί να δείξει πώς τα νομίσματα έχουν ξεπεράσει συγκεκριμένα πολιτικά ή οικονομικά γεγονότα και έτσι πώς μπορεί να επηρεαστούν από τέτοια γεγονότα στο μέλλον.

BTC

Είναι δίκαιο να πούμε ότι το Bitcoin έχει σημειώσει κάποια εντυπωσιακή ανάπτυξη καθ ‘όλη την ύπαρξή του. Όπως σχεδόν όλα τα cryptos, άρχισε να διαπραγματεύεται για πένες και δεν έφτασε καν στην ισοτιμία με το δολάριο ΗΠΑ μέχρι το 2011.

Δείτε: Γιατί το Bitcoin πρόκειται να εκραγεί το 2021

Ωστόσο, από τότε το BTC γνώρισε μετεωρική άνοδο. Μεταξύ 2011 και 2013, η τιμή ενός μεμονωμένου διακριτικού Bitcoin αυξήθηκε έως τα 1.242 δολάρια – πράγμα που σήμαινε ότι εκείνοι που επέλεξαν να επενδύσουν στο Bitcoin νωρίς είδαν τεράστιες αποδόσεις.

Το BTC έφτασε στη συνέχεια μια άλλη ρεκόρ τιμή στα 19.783,06 $ το 2017, το οποίο ήταν όταν οι βασικοί θεσμικοί επενδυτές άρχισαν να λαμβάνουν υπόψη και να προσθέτουν crypto στα χαρτοφυλάκια τους. Ενώ η τιμή έχει πέσει αρκετές φορές από το 2017, κατά τη στιγμή της σύνταξης, το Bitcoin έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ του και τον Φεβρουάριο του 2021 είχε φτάσει στα 50.000 $.

Κέρμα Binance

Το Binance Coin δεν είχε μια τυπική τροχιά τιμών, καθώς παρέμεινε σε ένα αρκετά στενό εύρος τιμών για το μεγαλύτερο μέρος της ύπαρξής του. Η BNB ξεπέρασε επίσης το δολάριο ΗΠΑ σε ένα εκπληκτικά μικρό χρονικό διάστημα – εντός του πρώτου έτους διαπραγμάτευσης. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, είχε φτάσει το υψηλό των 23,91 δολαρίων – όχι ένα τεράστιο ποσό ανά διακριτικό, αλλά εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακή ανάπτυξη για ένα έτος συναλλαγών.

Διαβάστε επίσης: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επένδυσης σε Binance Coin

Για τους επόμενους 18 μήνες περίπου, η τιμή της BNB ανέκαμψε περίπου μεταξύ 10 $ και 20 $ πριν βιώσει ταύρο το καλοκαίρι του 2019 που είδε τις τιμές να ανεβαίνουν σε επίπεδα ρεκόρ των $ 38 τον Ιούλιο του ίδιου έτους. Ωστόσο, το Binance Coin επέστρεψε γρήγορα στο βραχίονα 10 $ – 20 $ και κυμάνθηκε εντός αυτού του εύρους μέχρι το τέλος του 2020.

Ωστόσο, τις πρώτες εβδομάδες του 2021, ο Binance Coin πήγε στρατοσφαιρικά. Μια εισροή νέων εφαρμογών και ανταλλαγών αναπτύχθηκε στο έξυπνο δίκτυο που κυκλοφόρησε πρόσφατα, σε συνδυασμό με την παύση των δικαστικών διαδικασιών κατά της Forbes είδε την τιμή της BNB να ανεβαίνει στα 338 $, καθιστώντας την την τρίτη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση με βάση το ανώτατο όριο αγοράς.

Bitcoin Vs Binance Coin: Μελλοντικές προβλέψεις

Φυσικά, η ξαφνική άνοδος της τιμής της BNB έκανε τις υπάρχουσες προβλέψεις τιμών κάπως περιττές. Ωστόσο, οι περισσότερες κορυφαίες πλατφόρμες κρυπτογράφησης προσπάθησαν να επανεκτιμήσουν τα πράγματα. Το Bitcoin έχει επίσης σημειώσει αύξηση ρεκόρ στα εγκαίνια του 2021, οπότε οι μελλοντικές προβλέψεις είναι εκεί όπου ο ανταγωνισμός του Bitcoin έναντι του Binance Coin πραγματικά θερμαίνεται.

BTC

Είναι ασφαλές να πούμε ότι το BTC έχει κάποιες αρκετά θετικές προβλέψεις για το 2021. Το TradingBeasts, για παράδειγμα, προβλέπει ότι το Bitcoin θα διατηρήσει την πρόσφατη αύξηση των τιμών του και θα συνεχίσει να διαπραγματεύεται πάνω από μια μέση τιμή των 40.000 $ για το υπόλοιπο του έτους, ανεβαίνοντας σταθερά στο 46.143 $ μέχρι τον Δεκέμβριο. Αυτές είναι μέσες τιμές, αλλά η πλατφόρμα το προβλέπει Το BTC θα μπορούσε να φτάσει τα 57.000 $ πριν από το έτος.

Μία από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις προέρχεται από το The Economy Forecast Agency. Η πλατφόρμα πιστεύει ότι η BTC δεν θα διατηρήσει μόνο την πρόσφατη ανάπτυξή της, αλλά θα συνεχίσει σε μια παρόμοια πορεία, σπάζοντας 100.000 $ ανά διακριτικό έως το τέλος του έτους.

Εικόνα: Τιμή DigitalCoinPrice

Το DigitalCoinPrice προσγειώνεται κάπου μεταξύ του TradingBeasts και του The Economy Forecast Agency, προβλέποντας ότι το Bitcoin θα φτάσει έναν πολύ αξιοσέβαστο μέσο όρο 84.000 $ ανά διακριτικό έως τον Δεκέμβριο του 2021.

Παρά τις σημαντικές αποκλίσεις, οι περισσότεροι από τους κορυφαίους αναλυτές κρυπτογράφησης προβλέπουν ανάπτυξη για το BTC, οπότε όποιος έχει προσπαθήσει να αγοράσει Bitcoin το 2021 μπορεί εύλογα να αναμένει θετική απόδοση της επένδυσής τους.

Κέρμα Binance

Το DigitalCoinPrice ξεπεράστηκε γρήγορα με την αναθεώρησή του Πρόβλεψη τιμής Binance Coin. Η πλατφόρμα έχει το εντυπωσιακό bull bull του νομίσματος να μειώνεται ελαφρώς πριν από το καλοκαίρι, πριν συγκεντρωθεί ξανά στα 435 $ τον Σεπτέμβριο. Στη συνέχεια, η πλατφόρμα βλέπει το Binance Coin να τελειώνει το έτος στα 372,51 $ – αύξηση σχεδόν 44% στην τιμή του κατά τη στιγμή της γραφής.

Εν τω μεταξύ, WalletInvestor προβλέπει ότι η BNB θα συνεχίσει πραγματικά την επιτυχία της και θα συνεχίσει να ανεβαίνει καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021. Η πλατφόρμα έχει την τιμή του Binance Coin να αυξάνεται σταθερά κάθε μήνα, μέχρι να φτάσει στο υψηλό των 468 $ μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Αλλη μια φορά, Ο Οργανισμός Οικονομικής Πρόβλεψης είναι εξαιρετικά ανοδικά στο Binance Coin, με την ανάλυσή του που υποδηλώνει ότι η BNB θα υπερδιπλασιαστεί στην τιμή μεταξύ τώρα και στο τέλος του έτους, κλείνοντας τον Δεκέμβριο με υψηλό 696 $.

Bitcoin Vs Binance Coin: Τι λένε οι ειδικοί

Η τελευταία ενότητα της ανάλυσης Bitcoin έναντι Binance Coin αξιολογεί τι έχουν να πουν μερικά από τα κορυφαία οικονομικά και κρυπτονομίσματα στον κόσμο για κάθε μάρκα.

Το Bitcoin έλαβε τεράστια ώθηση όταν ο Tesla του Elon Musk αποκάλυψε ένα Εξαγορά 1,5 δισεκατομμυρίου BTC. τον Φεβρουάριο του 2021. Οι ειδήσεις ώθησαν το Bitcoin προς το ρεκόρ του ρεκόρ, το οποίο το νόμισμα έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών άνω των 54.000 $.

Το Bitcoin έλαβε επίσης αρκετή υποστήριξη από κάποιες αρκετά εξέχουσες φωνές από τον κύριο οικονομικό κόσμο. Χρηματοδότης Ο Mike Novogratz – ένας μακροχρόνιος υποστηρικτής του Bitcoin – πιστεύει ότι η BTC βρίσκεται στο δρόμο για να σπάσει το φράγμα των 100.000 $. «Φαίνεται ότι πρόκειται να ενοποιηθούμε λίγο σε αυτήν την περιοχή των 50.000 δολαρίων … αλλά το επόμενο μεγάλο σκέλος ανέρχεται σε 100.000 δολάρια ΗΠΑ», δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Galaxy Digital Holdings Ltd.

Εν τω μεταξύ, Ο διευθύνων σύμβουλος της Visa, Al Kelly, έχει επίσης εξετάσει τη συζήτηση για το Bitcoin, περιγράφοντας την κρυπτογράφηση ως «ψηφιακό χρυσό» και υποδηλώνει ότι το BTC θα μπορούσε ενδεχομένως να προστεθεί στο δίκτυο πληρωμών της εταιρείας του.

Όλα αυτά είναι υπέροχα νέα για όποιον έχει επιλέξει να επενδύσει σε Bitcoin, αλλά τι γίνεται με το Binance Coin; Αρκεί να πούμε ότι το altcoin δεν έχει την εκτενή υποστήριξη του Bitcoin, αλλά δεν είναι χωρίς τους υποστηρικτές του διασημοτήτων.

Ο αναλυτής και έμπορος της Crypto Nicholas Merten επαίνεσε τις “σχεδόν ανύπαρκτες” χρεώσεις της BNB στο Binance Smart Chain. Έκανε εικασίες ότι ο ταύρος BNB μπορεί τώρα να έχει εξαντληθεί, αλλά συνέχισε να λέει ότι οι επενδυτές θα μπορούσαν να προσθέσουν έκθεση σε αυτό εάν πιστεύουν ότι υπάρχει τουλάχιστον 10% πιθανότητα να κυριαρχήσει στο χώρο DeFi.

Αλλού-κάπου αλλού, Ο Binance Coin έχει επίσης έναν απίθανο υποστηρικτή στον θρυλικό ροκ KISS Gene Simmons. Ο Simmons, ο οποίος είναι επίσης επιτυχημένος επενδυτής, επέμεινε ότι δεν προωθούσε το νόμισμα, αλλά παρόλα αυτά πήγε στο Twitter για να ανακοινώσει ότι είχε αγοράσει $ 300.000 BNB.

Φαίνεται ότι ο διαγωνισμός Bitcoin vs Binance Coin είναι λίγο μονόπλευρος όταν πρόκειται για γνωμοδοτήσεις εμπειρογνωμόνων, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι ο κύριος χρηματοοικονομικός κόσμος εξακολουθεί να είναι κάπως πίσω από τις εποχές όσον αφορά τα τελευταία altcoins.

Μην χάσετε:

Πρόβλεψη τιμής Bitcoin 2021-2025

Πρόβλεψη τιμής νομίσματος Binance

Πώς μετράται το Binance Coin έναντι άλλων κρυπτογράφησης?

Η ζύγιση του Bitcoin έναντι του Binance Coin είναι ένα πράγμα, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτά τα διακριτικά έχουν πολύ διαφορετικές υποδομές και θα μπορούσε ακόμη και να υποστηριχθεί ότι η κύρια χρήση τους είναι διαφορετική. Ενώ το Bitcoin προοριζόταν αποκλειστικά ως σύστημα πληρωμών peer-to-peer, το Binance Coin έκανε μια ζωή ως μέσο ανταλλαγής.

Μια πιο ενδιαφέρουσα λεωφόρος για να εξερευνήσετε είναι πώς συγκρίνεται το Binance με άλλα κρυπτονομίσματα – ιδίως το Ethereum, το οποίο είναι ένα είδος ψευδο-γονέα για το Binance Coin, καθώς αρχικά φιλοξένησε το νεότερο νόμισμα.

Το Etheruem είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νόμισμα από την αγορά, οπότε θα μπορούσε να είναι ο επόμενος γίγαντας που θα έπεφτε στο BNB. Οι ειδικοί του κλάδου έχουν διαλέξει ένα πιθανό γεγονός «flippening», όπου το Binance Coin μπορεί να ανατρέψει το Ethereum και αυτό είναι μια πολύ πραγματική πιθανότητα εάν υπάρχει αυξημένη απορρόφηση εφαρμογών DeFi με βάση Binance σε σχέση με ισοδύναμα με βάση το Ethereum.

Το Binance Network φιλοξενεί επί του παρόντος 67 αποκεντρωμένες εφαρμογές, η οποία εξακολουθεί να είναι πολύ πίσω από το Ethereum, αλλά το νέο Binance Smart Chain προσφέρει πολύ χαμηλότερες χρεώσεις και ήδη φιλοξενεί δύο μεγάλους παίκτες στο τοπίο του DeFi dapps: Venus και PancakeSwap, οι οποίοι έχουν ήδη δημιουργήσει μια συναλλαγή όγκος 14 δισεκατομμυρίων δολαρίων και 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων αντίστοιχα.

Αυτό που συμβαίνει μεταξύ του Ethereum και του Binance Coin απομένει να το δούμε, αλλά σίγουρα φαίνεται ότι η Litecoin δεν θα επαναλάβει τη θέση της ως το νούμερο 3 cryptocurrency σύντομα.

Binance Coin Vs Bitcoin: Συμπέρασμα

Μπορεί να φαίνεται σαν το Bitcoin vs Binance Coin να μην είναι πραγματικός ανταγωνισμός, αλλά το τελευταίο έχει βιώσει μεγαλύτερη αύξηση της τιμής ως προς το ποσοστό – και τελικά, είναι το ποσοστό που μετράει για τους επενδυτές.

Είτε επιλέξετε να επενδύσετε στο Binance Coin είτε να αγοράσετε Bitcoin το 2021, οι περισσότεροι αναλυτές πιστεύουν ότι μπορείτε να περιμένετε να δείτε κάποια εντυπωσιακή ανάπτυξη. Φυσικά, οι εκτιμήσεις ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό, αλλά και οι δύο μάρκες αναμένεται να εκτιμηθούν κατά το μεγαλύτερο μέρος του επόμενου έτους.

Ενώ το Bitcoin έχει μεγαλύτερη επιτυχία από ποτέ άλλοτε, οι δυνατότητες της νέας έξυπνης αλυσίδας Binance μόλις αρχίζουν να υλοποιούνται. Στην πραγματικότητα, το επιχείρημα για το Bitcoin έναντι του Binance Coin είναι ένα σημαντικό ζήτημα – ο έξυπνος επενδυτής επιλέγει και τα δύο για το χαρτοφυλάκιό τους.

Έτσι, είναι το Binance Coin καλύτερη επένδυση από το Bitcoin?

Είναι πολύ δύσκολο να συγκρίνουμε το Bitcoin έναντι του Binance Coin καθώς λειτουργούν με πολύ διαφορετικούς τρόπους. Όσον αφορά την επένδυση, είναι καλύτερο να τα βλέπετε ως συμπληρωματικά μεταξύ τους ως μέρος ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου. Τελικά και οι δύο είναι κατάλληλες για ανάπτυξη και η επιλογή του ενός ή του άλλου θα μπορούσε να αποδειχθεί μια δύσκολη κλήση σε αυτό το στάδιο.

Η Binance Coin γνώρισε άνευ προηγουμένου ανάπτυξη στις πρώτες εβδομάδες του 2021 και, ενώ τα πράγματα μπορεί να ηρεμήσουν λίγο τον Μάρτιο / Απρίλιο, το altcoin αναμένεται να συνεχίσει να εκτιμά το 2022. Επιλέγοντας να επενδύσει στο Binance Coin τώρα – ως μέρος μιας διαφοροποιημένης χαρτοφυλάκιο – θα μπορούσε κάλλιστα να αποδειχθεί καλή απόφαση.

Πώς να επενδύσετε σε Binance Coin και Bitcoin

Αν θέλετε να επενδύσετε στο Binance Coin ή να αγοράσετε Bitcoin το 2021, αλλά είστε νέοι στη σκηνή της κρυπτογράφησης, ίσως αναρωτιέστε πώς μπορείτε πραγματικά να αρχίσετε να χτίζετε το χαρτοφυλάκιό σας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε έναν αξιόπιστο μεσίτη. Για τους περισσότερους επενδυτές, σας προτείνουμε eToro καθώς είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά και προσφέρει πρόσβαση σε μια καλή γκάμα κερμάτων. Υπάρχουν επίσης πολλά εκπαιδευτικά υλικά διαθέσιμα για αρχάριους επενδυτές.

Μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό μέσα σε λίγα λεπτά – το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά προσωπικά στοιχεία και μια έγκυρη μορφή ταυτότητας για λόγους επαλήθευσης. Μόλις ενεργοποιήσετε, θα έχετε γρήγορη πρόσβαση στις πιο πρόσφατες τιμές κρυπτογράφησης και μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε συναλλαγές με το πάτημα ενός κουμπιού.

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα για την αγορά Cryptos

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στη βιομηχανία Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιο είναι το καλύτερο cryptocurrency για να επενδύσετε το 2021?

Οι πρώτοι μήνες του 2021 ήταν ήδη μια πολύ συναρπαστική στιγμή για την αγορά κρυπτογράφησης και ορισμένα νομίσματα έχουν φτάσει σε ρεκόρ ρεκόρ. Οι περισσότεροι περιστασιακοί παρατηρητές πιθανότατα έχουν ήδη σκεφτεί να επενδύσουν σε Bitcoin, αλλά υπάρχουν επίσης πολλά altcoins που θα μπορούσαν να αποδειχθούν καλύτερες επενδύσεις – αυτά περιλαμβάνουν Dogecoin, Litecoin και Binance Coin.

Πού μπορώ να αγοράσω κρυπτογράφηση το 2021?

Μία από τις καλύτερες πλατφόρμες για την αγορά κρυπτονομισμάτων είναι το eToro. Προσφέρει ένα έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη και πολλά εργαλεία για την παρακολούθηση των κινήσεων των τιμών.

Bitcoin Vs. Άλλα κρυπτονομίσματα

  • Bitcoin εναντίον Ethereum
  • Bitcoin εναντίον Ripple
  • Bitcoin έναντι Bitcoin Cash
  • Bitcoin εναντίον Cardano
  • Bitcoin έναντι Dogecoin
  • Κορυφαία 10 πιο σημαντικά κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner