Τι είναι το Cardano και αξίζει να επενδύσετε στο Cardano το 2021;

Τι είναι το Cardano και είναι καλή ιδέα να επενδύσετε στο Cardano ADA?

Τι είναι το Cardano; Είναι κρυπτογράφηση; Είναι παρόμοιο με το πιο δημοφιλές cryptocurrency εκεί έξω, το Bitcoin?

Η σύντομη απάντηση θα ήταν πιθανώς «όχι».

Το Cardano είναι πολύ περισσότερο από αυτό.

Σήμερα, θα παρουσιάσουμε το Cardano και θα εξηγήσουμε πώς και γιατί αναμένεται να γίνει ένα από τα πιο σημαντικά κρυπτονομίσματα παγκοσμίως. Θα προσπαθήσουμε επίσης να απαντήσουμε στις ακόλουθες ερωτήσεις – Τι είναι το Cardano? Είναι μια καλή επένδυση?” και “Πρέπει να επενδύσω στο Cardano το 2021?”

Τι είναι το Cardano?

Το Cardano είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα που επιτρέπει στους ανθρώπους να εκτελούν συναλλαγές πέρα ​​από τα σύνορα και να αναπτύσσουν έξυπνες συμβάσεις και αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps). Το Cardano κυκλοφόρησε το 2017 για να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στις οικονομίες μέσω της ολοκλήρωσης της τεχνολογίας και επίσης να επιτρέψει σε μη τραπεζικά άτομα να έχουν πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι ιδρυτές του Cardano Jeremy Wood και Charles Hoskinson εργάστηκαν στο οικοσύστημα Ethereum, αλλά στη συνέχεια η ομάδα χωρίστηκε.

Ωστόσο, το Cardano δεν είναι το μέσο ψηφιακό σας στοιχείο. Ορίζεται ως κρυπτογράφηση τρίτης γενιάς με πιθανή εφαρμογή στην ιχνηλασιμότητα και τη διακυβέρνηση της αλυσίδας εφοδιασμού.

Αυτό σημαίνει ότι Το Cardano μπορεί να ξεπεράσει το Bitcoin, ένα κρυπτογράφηση πρώτης γενιάς, επιλύοντας τα ζητήματα κλιμάκωσης. Το Cardano μπορεί επίσης να προσπεράσει το Ethereum, ένα κρυπτογράφηση δεύτερης γενιάς, παρέχοντας μια ασφαλέστερη πλατφόρμα για έξυπνες συμβάσεις.

Όπως δήλωσαν οι προγραμματιστές της Cardano, προσπαθούν να «παρέχουν ένα πιο ισορροπημένο και βιώσιμο οικοσύστημα που να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των χρηστών του, καθώς και σε άλλα συστήματα που επιδιώκουν την ενσωμάτωση».

Επιπλέον, το Cardano διαφοροποιήθηκε από άλλα κρυπτονομίσματα, καθώς προσέλκυσε καθηγητές και ερευνητές για να ενσωματώσει τις ομότιμες κριτικές και τις ακαδημαϊκές αρχές στο σχεδιασμό της.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Cardano κατάφερε να συγκεντρώσει 62 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της αρχικής προσφοράς νομισμάτων (ICO) και άρχισε να συνεργάζεται με εταιρείες υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς FinTech και ακαδημαϊκούς.

Πώς λειτουργεί το Cardano?

Το Cardano είναι ένα νόμισμα τρίτης γενιάς που στοχεύει στη βελτίωση της επεκτασιμότητας, της διαλειτουργικότητας και της βιωσιμότητας για την επίτευξη μεγάλης κλίμακας υιοθεσίας blockchain.

Η ανάπτυξή του έχει υποστηριχθεί μέχρι στιγμής από τρεις διαφορετικούς οργανισμούς: το Ίδρυμα Cardano που επιβλέπει την ανάπτυξη της κοινότητας Cardano. Έξοδος εισόδου Χονγκ Κονγκ (IOHK) που δημιουργεί το blockchain. και EMURGO που φροντίζει για την προώθηση των εμπορικών εφαρμογών της Cardano.

Σημειώστε ότι η ανάπτυξη του Cardano έχει προγραμματιστεί σε πέντε στάδια ή εποχές: Byron, Shelley, Goguen, Basho και Voltaire, με τον Goguen να προγραμματίζεται για αυτό το έτος.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Cardano είναι τα δύο στρώματά του: το Cardano Settlement Layer (CSL) που χρησιμοποιείται ως λογιστικό υπόλοιπο για τον διακανονισμό συναλλαγών και το Control Layer που χρησιμοποιείται για έξυπνες συμβάσεις. Αυτός ο διαχωρισμός επιτρέπει στους οργανισμούς να κάνουν το σχεδιασμό και το απόρρητο των συμβολαίων τους.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι η Cardano κατάφερε να επεξεργαστεί μόνο 10 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, ενώ τώρα μπορεί να επεξεργαστεί περίπου 257 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Η Hydra, η κλιμάκωση Layer 2 της Cardano, μπορεί να βοηθήσει την Cardano να επεξεργαστεί πάνω από ένα εκατομμύριο συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο στο μέλλον.

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό είναι ο μηχανισμός συναίνεσης Ouroboros. Το Ouroboros είναι ένα πρωτόκολλο απόδειξης-πονταρίσματος που βασίζεται στην αλυσίδα, το οποίο διαθέτει μαθηματικά επαληθεύσιμη ασφάλεια για τη μείωση των κυβερνοεπιθέσεων.

Ο Cardano βασίζεται επίσης σε έναν αποκεντρωμένο αυτόνομο οργανισμό (DAO) για την έγκριση νέων πρωτοβουλιών και την αποφυγή διασπάσεων.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν διαφορετικά Cardano εποχές που αποτελούνται από κουλοχέρηδες, με τους ηγέτες κουλοχέρηδων να επιλέγονται μέσω πρωτοκόλλου ρίψης νομισμάτων.

Τι είναι το ADA?

Το φυσικό νόμισμα του Cardano ονομάζεται ADA. Το ADA είναι ένα από τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία με τις καλύτερες επιδόσεις το 2021.

Αν και αυτό το crypto κυκλοφόρησε στην αγορά μόνο για λίγα χρόνια, κατάφερε να γίνει ένα από τα νομίσματα με τις περισσότερες συναλλαγές στο crypto. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει μέγιστη προσφορά 45 δισεκατομμυρίων νομισμάτων ADA.

Τη στιγμή της γραφής, η ADA έχει ανώτατο όριο αγοράς 11.011.583.971 $ και 24ωρο όγκο συναλλαγών 2.619.111.256 $.

Μεταξύ των διαφόρων πλεονεκτημάτων του, το ADA είναι επίσης ένα από τα κρυπτονομίσματα με τις καλύτερες περιπτώσεις χρήσης. Έχει πιθανές εφαρμογές σε υγειονομική περίθαλψη, γεωργικές και λιανικές υπηρεσίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναγνώριση προϊόντων και την ιχνηλασιμότητα της αλυσίδας εφοδιασμού.

Επιπλέον, το Ίδρυμα Cardano συνεργάζεται με διάφορες χώρες της Αφρικής και άλλα μέρη για τη βελτίωση της βιώσιμης ανάπτυξης και την ανοιχτή πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Αξίζει να επενδύσετε στο Cardano το 2021?

Ναι, δεδομένου του ισχυρού αναπτυξιακού χάρτη και του υψηλού ορίου αγοράς, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Cardano αξίζει να το παρακολουθήσετε το 2021.

Μερικοί από τους παράγοντες που ευνοούν το Cardano είναι η ισχυρή ομάδα προγραμματιστών και επιστημόνων υπολογιστών. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι το Cardano υποστηρίζεται από τρεις οργανισμούς, γεγονός που βελτιώνει την υιοθέτηση και την ανάπτυξή του.

IOHK, Για παράδειγμα, κατάφερε να ανοίξει ένα ερευνητικό εργαστήριο στο Πανεπιστήμιο του Ουαϊόμινγκ για να αναπτύξει ένα μικροτσίπ κρυπτογράφησης ταυτότητας που μπορεί να προσφέρει εμπειρίες παρόμοιες με τη χρήση χρημάτων fiat χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Το Cardano αξίζει επίσης να εξεταστεί λόγω του οράματός του για την επίλυση της επεκτασιμότητας και τη βελτίωση της αειφορίας και της ασφάλειας.

Εκτός αυτού, το Cardano παρέχει ένα ισχυρό και ασφαλές πορτοφόλι για την αποθήκευση του ADA, Daedalus.

Ωστόσο, παρά όλες αυτές τις υποσχέσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις, ακόμη και οι ειδικοί δεν μπορούν να πουν εάν το Cardano είναι μια καλή επένδυση για εσάς. Τα κρυπτονομίσματα παραμένουν ασταθή και επικίνδυνα!

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε Cardano ADA?

Πόσο θα αξίζει ο Cardano το 2021?

Αν και οι προβλέψεις τιμών παραμένουν κερδοσκοπικές, πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι με βάση δεδομένα προηγούμενης και τεχνικής ανάλυσης, οι τιμές ADA θα συνεχίσουν να αυξάνονται.

Τα καλά νέα είναι ότι η ADA έχει ξεπεράσει πολλά ορόσημα και έχει αυξηθεί σημαντικά με τα χρόνια. Λάβετε υπόψη ότι το Cardano ήταν 0,021 $ όταν κυκλοφόρησε και έφτασε τα 1,22 $ στις 4 Ιανουαρίου 2018, που είναι απόδοση 6000% σε λίγους μήνες. Για την ίδια περίοδο, το ανώτατο όριο αγοράς αυξήθηκε από 0,56 εκατομμύρια δολάρια σε πάνω από 31 δισεκατομμύρια δολάρια.

Κοιτάζοντας πίσω, η ομάδα του Cardano συγκέντρωσε πάνω από 63 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια του ICO του Cardano και όπως αναφέρθηκε παραπάνω, Ο ADA έφτασε στα υψηλότερα επίπεδα των 1,22 $ τον Ιανουάριο του 2018.

Το πρώτο εξάμηνο του 2019 ήταν επίσης θετικό, με τους αγοραστές να δείχνουν ενδιαφέρον και να αυξήσουν την ADA στα 0,10 $ στις 3 Απριλίου 2019. Τον Δεκέμβριο του 2019, η Cardano βρήκε υποστήριξη στο σήμα τιμής 0,03 $.

Η Cardano ξεκίνησε το 2020 έτοιμο για bull bull, το οποίο ήταν το αποτέλεσμα της ενοποίησής του το 2019. Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2020, η ADA διαπραγματεύτηκε σε πάνω από 0,07 $.

Ωστόσο, η Cardano σημείωσε δραματική πτώση τον Μάρτιο του 2020 όταν η συνεχιζόμενη πανδημία κοραναϊού προκάλεσε το πρώτο κύμα της αγοράς αρκούδων.

Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η τιμή του νομίσματος θα φτάσει το υψηλό όλων των εποχών στα 1,2 $ το 2021.

Η ανάπτυξη του Cardano μπορεί να ωθήσει τη μαζική υιοθέτηση και να επηρεάσει τις τιμές που προχωρούν. Σύμφωνα με την Capital, η ADA θα φτάσει το 1 $ στα τέλη του 2021.

Ορισμένοι αναλυτές πιστεύουν ότι μέχρι τις αρχές του 2022, η ADA θα διαπραγματεύεται στα 0,72 $ και θα φτάσει τα 1,73 $ τον Αύγουστο του 2022.

Το DigitalCoinPrice, για παράδειγμα, προτείνει επίσης μια ανοδική πορεία των τιμών και ισχυρίζεται ότι η ADA θα διαπραγματεύεται σε περίπου 0,20 $ έως το 2026.

Η CoinFan, από την άλλη πλευρά, λέει ότι η ADA θα διαπραγματεύεται 0,45 $ το 2025.

Καθώς η Cardano συνεχίζει να υπερηφανεύεται για μια από τις πιο υποστηρικτικές κοινότητες εμπόρων κρυπτογράφησης και ενθουσιωδών blockchain σε φόρουμ και πλατφόρμες, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Cardano είναι εδώ για να μείνει πολύ μετά το τέλος του 2021.

Τι θα επηρεάσει την τιμή της ADA το 2021?

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή του Cardano, συμπεριλαμβανομένων των ειδήσεων κρυπτογράφησης, των τεχνολογικών εξελίξεων, της ζήτησης και της προσφοράς και του συναισθήματος της αγοράς.

Οπως δηλώθηκε παραπάνω, Το Cardano κατάφερε να ξεπεράσει διαφορετικά ορόσημα και να υπερηφανεύεται για μια ζωντανή κοινότητα. Ο Cardano μετακόμισε στην εποχή Shelley τον Ιούλιο του 2020, υπερηφανευόμενος για τη φύση της αποκέντρωσης και τις αρχές της ανάθεσης.

Το mainnet Goguen, που σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει γύρω στο Μάρτιο του 2021, είναι ένα άλλο ορόσημο που μπορεί να επηρεάσει τις τιμές. Σημειώστε ότι το Goguen στοχεύει στη βελτίωση των έξυπνων συμβάσεων και της λειτουργικότητας dApps, τα οποία θα επεκτείνουν επίσης τις περιπτώσεις χρήσης.

Αυτό θα φέρει τον Cardano ένα βήμα πιο κοντά στο να καθιερωθεί ως πραγματικός δολοφόνος Ethereum.

Ένας άλλος παράγοντας που θα αυξήσει τις τιμές της ADA είναι το γεγονός ότι το Cardano Foundation επεκτείνεται και καλωσορίζει νέα μέλη και ερευνητές. Για παράδειγμα, η Cardano συνεργάστηκε με τον Wolfram Alpha, τη μεγαλύτερη μηχανή υπολογιστικών γνώσεων παγκοσμίως.

Επιπλέον, η Cardano δημοσίευσε την εφαρμογή ψηφοφορίας Catalyst στο Google Play Store, επιτρέποντας τη μαζική υιοθέτηση.

Δεν είναι μόνο αυτό! Η Cardano σχεδιάζει να δημιουργήσει ATM για ADA στην Ιαπωνία – και αυτό θα ήταν τεράστιο! Η Ιαπωνία είναι στην πραγματικότητα ένας από τους ηγέτες στην αποδοχή και τη ρύθμιση blockchain και crypto.

Έτσι, με βάση την ισχυρή ομάδα και την ανώτερη τεχνολογία του, οι προβλέψεις της ADA για το 2021 φαίνονται καλές. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, σύμφωνα με το Smartereum, εάν η ADA συνεχίσει τις τεχνολογικές της βελτιώσεις ως κέρμα τρίτης γενιάς, μπορεί να φτάσει τα 10 $ τα επόμενα πέντε χρόνια.

Πρέπει να επενδύσω Σε Cardano?

εμπόριο καρντάνο

Με διαφορετικά τεχνολογικά πλεονεκτήματα, έναν ισχυρό χάρτη πορείας ανάπτυξης και μια ποικιλία περιπτώσεων χρήσης, το Cardano θεωρείται καλή επένδυση.

Ποιος πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο προσθήκης του Cardano ADA στα χαρτοφυλάκια του?

  • Οι επενδυτές Crypto που πιστεύουν ότι η ADA θα φτάσει σε νέα υψηλά μετά το 2021.
  • Οι έμποροι Crypto day που βλέπουν τις δυνατότητες στην ADA και τον υψηλό όγκο συναλλαγών του βραχυπρόθεσμα.
  • Οι λάτρεις του Blockchain που πιστεύουν ότι ως crypto τρίτης γενιάς, η ADA θα ξεπεράσει το Bitcoin και το Ethereum τα επόμενα χρόνια.
  • Μεγάλα ιδρύματα και διαδικτυακές υπηρεσίες που υποστηρίζουν περιπτώσεις χρήσης ADA και μαζική υιοθέτηση.

Η ADA είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για επενδυτές που θέλουν απλώς να διαφοροποιήσουν τα χαρτοφυλάκια τους και να μειώσουν τους κινδύνους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο αριθμός των Τα πορτοφόλια ADA αυξάνονται. Στις 5 Ιανουαρίου 2021, για παράδειγμα, καταχωρήθηκαν 4.000 πορτοφόλια ADA.

Τούτου λεχθέντος, αν και η αγορά και η διαπραγμάτευση της Cardano είναι δελεαστική, τα κρυπτονομίσματα παραμένουν ασταθή και οι επενδυτές ενδέχεται να διακινδυνεύσουν όλα τα κεφάλαιά τους χωρίς τη δυνατότητα να τα επιστρέψουν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάνετε πάντα την έρευνά σας προτού επενδύσετε σε οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο και αποφασίσετε μόνοι σας εάν οι πιθανές αποδόσεις αντισταθμίζουν τους πιθανούς κινδύνους. Εάν αποφασίσετε να ξεκινήσετε με την επένδυση Cardano, θυμηθείτε έναν σημαντικό κανόνα: μην επενδύετε ποτέ περισσότερο από το 2% των κεφαλαίων σας με μία κίνηση.

Έτοιμοι να επενδύσετε Cardano ADA?

Βασικά σημεία

  • Το Cardano είναι ένα από τα κορυφαία cryptos όσον αφορά το όριο αγοράς και τις τεχνολογικές εξελίξεις.
  • Η αρχιτεκτονική δύο επιπέδων και ο μηχανισμός Ouroboros κάνουν το Cardano μοναδικό. Σημειώστε ότι το Cardano θεωρείται κρυπτογράφηση τρίτης γενιάς.
  • Το εγγενές νόμισμα του Cardano είναι το ADA. Είναι ενδιαφέρον ότι ο αριθμός των πορτοφολιών ADA συνεχίζει να αυξάνεται.
  • Το mainnet Goguen, που σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει γύρω στο Μάρτιο του 2021, είναι ένα από τα ορόσημα που μπορεί να επηρεάσει το Cardano και τις τιμές του το 2021.
  • Με βάση τα δεδομένα απόδοσης και τεχνικής ανάλυσης του παρελθόντος, καθώς και τον χάρτη πορείας και το όραμα ανάπτυξης του Cardano για το μέλλον, οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι τιμές ADA θα φτάσουν σε νέα υψηλά τα επόμενα πέντε χρόνια.

Εάν αποφασίσετε να επενδύσετε στο Cardano φέτος, εμείς στο Trading Education μπορούμε να μάθουμε περισσότερα για τις πολυπλοκότητες της αγοράς κρυπτογράφησης και να δημιουργήσουμε μια αποτελεσματική στρατηγική συναλλαγών και συνήθειες συναλλαγών.

eToro – Καλύτερος μεσίτης για αγορά Cardano ADA

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Εάν βρήκατε το άρθρο μας Τι είναι το Cardano & Αξίζει να επενδύσετε στο Cardano το 2021 ενδιαφέρον και ενημερωτικό, μοιραστείτε το με οποιονδήποτε μπορεί να ενδιαφέρεται για την κρυπτογράφηση.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner