Πρόβλεψη τιμής Cardano – Πόσο θα αξίζει το Cardano το 2021 και πέρα;

Contents

Πρόβλεψη πρόβλεψης τιμής Cardano:

 • Το DigitalCoinPrice.com αναμένει ότι η Cardano ανατιμάται έντονα, με τις συναλλαγές ADA να κυμαίνονται κατά μέσο όρο 1,72 $ το 2021, 2,98 $ το 2023 και 12,54 $ το 2025.
 • Η Long Forecas προέβλεψε ότι η τιμή του Cardano θα φτάσει τα 1,7 $ αργότερα το 2021.
 • Η WalletInvestor έδωσε μια απίστευτα αισιόδοξη πρόβλεψη για την τιμή της ADA το 2021. Η μέγιστη πρόβλεψή της υποδηλώνει ότι η ADA θα μπορούσε να αξίζει 3,775 $ μέχρι το τέλος του 2021.

Πόσο θα αξίζει ο Cardano το 2021 και πέρα?

Θα ανεβεί ή θα συντριβεί ο Cardano; Διαβάστε την πρόβλεψη τιμής Cardano ADA 2021 – 2025

Στο κυνήγι της πρόβλεψης Cardano 2021 – 2025; Ή έχετε αγωνιστεί να απαντήσετε στην ερώτηση «είναι το Cardano μια καλή επένδυση; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Θα μοιραστούμε την κορυφαία πρόβλεψη τιμής Cardano για το 2021 και μετά. ρίχνουμε μια ματιά στο Cardano ADA για να μάθουμε τι λένε οι ειδικοί για τη μελλοντική του απόδοση και πόσο θα αξίζει το Cardano το 2021 και μετά.

Τον Νοέμβριο του 2020, η τιμή του Cardano (ADA) ήταν 0,107182 $ και η κεφαλαιοποίηση της αγοράς ήταν 3.335.479.936 $. Μόλις δύο μήνες αργότερα, το περιουσιακό στοιχείο αξίζει τώρα 1,073 $ και έχει ένα εντυπωσιακό όριο αγοράς 32,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ακόμα πιο συναρπαστικά, αυτή η ανάπτυξη έχει προκαλέσει την Cardano να ξεπεράσει τέσσερις από τους ανταγωνιστές της. Ενώ ήταν η δέκατη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση στον κόσμο, τώρα έφτασε στην έκτη θέση, ξεπερνώντας μεγάλα ονόματα όπως το Litecoin και το Bitcoin Cash! Πώς άλλαξε λοιπόν τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες προβλέψεις της για τις τιμές?

Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια άλλη ματιά σε τι πιστεύουν οι κορυφαίοι αναλυτές για την τιμή της ADA το 2021-2025. Εάν αναρωτιέστε «είναι το Cardano μια καλή επένδυση;», διαβάστε για να μάθετε περισσότερα.

Το Cardano κυκλοφόρησε το 2017 από τον Charles Hoskinson, έναν από τους συνιδρυτές του Ethereum και είναι γνωστός ως κρυπτογράφηση τρίτης γενιάς. Αυτό του έδωσε την ευκαιρία να δει πού οι παλαιότεροι ανταγωνιστές αγωνίστηκαν και βελτίωσαν το δικό τους πλεονέκτημα ως αποτέλεσμα. Αλλά αυτό θα είναι αρκετό για να εξασφαλίσει ένα λαμπρό μέλλον?

Αν θέλετε να μάθετε “είναι το Cardano μια καλή επένδυση”, διαβάστε παρακάτω. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε μερικές από τις κορυφαίες προβλέψεις τιμών Cardano για να μάθουμε αν το altcoin θα κερδίσει αξία τα επόμενα πέντε χρόνια. Είτε είστε τρέχων επενδυτής που θέλει να αποφασίσει αν θα διατηρήσει ή θα πουλήσει το ADA σας, είτε κάποιος που σκέφτεται να προσθέσει το στοιχείο στο χαρτοφυλάκιό σας, έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε εδώ.

Αν θέλετε να αγοράσετε το Cardano ADA γρήγορα και εύκολα, με προμήθεια 0%, ρίξτε μια ματιά Ανταλλαγή eToro!

Τι είναι το Cardano?

Το Cardano είναι ένα απόδειξη του πονταρίσματος (PoS) πλατφόρμα blockchain. Σε ένα σύστημα POS, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν νέες συναλλαγές στο blockchain «στοιχηματίζοντας» την κρυπτογράφηση τους ως ασφάλεια για να επικυρώσουν τις μεταβάσεις. Αυτό είναι πολύ λιγότερο ενεργειακής έντασης από μια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί ένα απόδειξη της εργασίας αλγόριθμος, που σημαίνει ότι οι ανθρακωρύχοι πρέπει να επιλύσουν σύνθετες μαθηματικές εξισώσεις χρησιμοποιώντας το υλικό του υπολογιστή τους για να μπορέσουν να προσθέσουν στο blockchain.

Όπως το Ethereum είναι στον Ether και το Ripple στο XRP, το Cardano είναι στο ADA. Εν ολίγοις, αυτό σημαίνει ότι το Cardano είναι το όνομα της πλατφόρμας στην οποία λειτουργεί το εγγενές κρυπτογράφηση ADA. Το Cardano είναι μια πλατφόρμα blockchain ανοιχτού κώδικα που έχει κατασκευαστεί με δύο διαφορετικά επίπεδα. Το πρώτο ονομάζεται το Επίπεδο διακανονισμού Cardano (CSL), μερικές φορές απλά γνωστή ως το επίπεδο κρυπτογράφησης και εδώ είναι που οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές κρυπτογράφησης.

Το δεύτερο στρώμα είναι το Επίπεδο υπολογισμού Cardano (CCL). Αυτό το επίπεδο επιτρέπει στους προγραμματιστές να εκτελούν εφαρμογές όπως αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps) και έξυπνες συμβάσεις. Τα έξυπνα συμβόλαια είναι αυτόματα συμβόλαια που κωδικοποιούν τους συγκεκριμένους όρους της συμφωνίας, όπως η τιμή που πληρώνετε και το μέρος στο οποίο πληρώνετε το ποσό. Όπως και η διαδικασία εξόρυξης Bitcoin, αυτό καθιστά το σύστημα πληρωμών απίστευτα διαφανές και σημαίνει επίσης ότι οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να περάσουν από τρίτους οργανισμούς όπως τράπεζες.

Η μοναδική αρχιτεκτονική του Cardano είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζει από τα κρυπτονομίσματα πρώτης και δεύτερης γενιάς. Τα δύο διαφορετικά επίπεδα θα διευκολύνουν την εμφάνιση πιθανών σκληρών πιρουνιών στο μέλλον και γενικά βελτιώνει τη μακροπρόθεσμη επεκτασιμότητά του.

Αναρωτιέστε τι συνέβη με τον Cardano στο πρόσφατο bull bull; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τι αναμένουν οι κορυφαίοι αναλυτές για την τιμή Cardano ADA το 2021-2025 και πώς έχουν αλλάξει οι προβλέψεις για την τιμή του Cardano.

Βραχυπρόθεσμες προβλέψεις τιμής Cardano: 2021

Πρόβλεψη τιμής Cardano για το 2021

Τι προβλέπουν οι ειδικοί της κρυπτογράφησης για το Cardano ADA το 2021?

Έχοντας ανακεφαλαιώσει τι ακριβώς είναι το Cardano, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι θα περιμέναμε να συμβεί στην τιμή του κατά τη διάρκεια του 2021. Παρόλο που είναι φυσιολογικό να βλέπουμε έναν βαθμό διακύμανσης μεταξύ των προβλέψεων κρυπτογράφησης, οι προβλέψεις ADA που έχουμε συντάξει εδώ συμφωνούν σε μεγάλο βαθμό ότι η τιμή του ADA θα αυξηθεί – αν και σε πολύ διαφορετικές εκτάσεις.

(Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ο κόσμος της κρυπτογράφησης μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθεί, οπότε πάντα να κάνετε τη δική σας επιμέλεια πριν προσθέσετε οτιδήποτε στο χαρτοφυλάκιό σας).

Θα ξεκινήσουμε κοινοποιώντας τις προβολές Cardano του Ryan Selkis, Διευθύνοντος Συμβούλου του ιστότοπου παρακολούθησης κρυπτογράφησης Messari. Ο Selkis κάνει συχνά προβλέψεις στο Twitter για μεγάλα ονόματα όπως το Bitcoin και το Ethereum – οπότε μερικοί οπαδοί εξέπληξαν όταν διάβασαν τις πρόσφατες προβολές του για το Cardano. Πιστεύει ότι το 2021 θα δούμε την τιμή του Cardano να ανεβαίνει από την 10η στην 5η θέση στη λίστα των μεγαλύτερων κρυπτογράφησης στον κόσμο.

Αν και αυτό αντιμετωπίστηκε με εκτεταμένη δυσπιστία εκείνη την εποχή, η ADA πλησιάζει ήδη στο να επιτύχει αυτόν τον στόχο, αναγκάζοντας πολλούς πιθανούς επενδυτές να πάρουν το περιουσιακό στοιχείο πιο σοβαρά.

Σύμφωνα με την Digital Coin Price, οι βραχυπρόθεσμες προοπτικές για το Cardano είναι σχετικά ισχυρές. Η επενδυτική πλατφόρμα δημοσίευσε το ακόλουθο γράφημα για να απεικονίσει τις προβλέψεις του:

Όπως μπορούμε να δούμε, η ψηφιακή τιμή νομίσματος αναμένει ότι η τιμή του ADA θα κυμαίνεται μεταξύ των υψηλών περίπου 0,58 $ και των χαμηλότερων περίπου 0,47 $. Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία γραμμικής προόδου (το γράφημα χαρακτηρίζεται από κανονικές κορυφές και κατώτατα όρια σε αντίθεση με μια αισθητή ανοδική ή ανοδική τάση), αυτό εξακολουθεί να δείχνει σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με τις προβλέψεις που έκανε τον Νοέμβριο.

Εκείνη την εποχή, η ψηφιακή τιμή νομίσματος ανέμενε ότι η ADA θα παραμείνει κάτω από 1,3 $ για το σύνολο του έτους.

Η ενημερωμένη πρόβλεψή της αύξησε την κορυφαία τιμή-στόχο από 0,3 $ σε 0,585494 $ – με άλλα λόγια, σχεδόν διπλασιάστηκε. Ενώ θα πρέπει να κοιτάξουμε μέχρι το 2022-2025 για να δούμε αν αυτή η προβλεπόμενη δραστηριότητα θα έχει ως αποτέλεσμα σημαντικά μακροπρόθεσμα κέρδη, το γεγονός ότι η Digital Coin Price έχει αλλάξει τις προβλέψεις της τόσο δραστικά είναι ένα πολλά υποσχόμενο σημάδι.

Η δεύτερη βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών προέρχεται από το WalletInvestor. Η πλατφόρμα ανάλυσης επενδύσεων έχει δώσει μια απίστευτα αισιόδοξη πρόβλεψη για την τιμή της ADA το 2021 – πιθανώς καλά νέα για όσους αναρωτιούνται «θα ανεβεί η τιμή του Cardano;»

Σε αντίθεση με το γράφημα από την Digital Coin Price, αυτό δείχνει μια ισχυρή ανοδική τάση. Εάν αυτές οι προβλέψεις είναι σωστές, τότε το Cardano θα μπορούσε να είναι στο δεύτερο υψηλότερο έτος του στο ρεκόρ μετά το 2018.

Η μέγιστη πρόβλεψη της WalletInvestor υποδηλώνει ότι η ADA θα μπορούσε να αξίζει 2.575 $ μέχρι το τέλος του 2021, μετά από μια απότομη αύξηση των τιμών από τα ετήσια χαμηλά του τον Νοέμβριο. (Οι ελάχιστες, μέγιστες και μέσες προβλέψεις της πλατφόρμας τοποθετούνται φέτος χαμηλά στα 0,131 $, 0,361 $ και 0,254 $ αντίστοιχα).

Είναι ενδιαφέρον ότι οι γούρνες που προβλέπει η WalletInvestor φαίνεται να συμπίπτουν με τις κορυφές που προβλέπονται από την Digital Coin Price. Και οι δύο πλατφόρμες διαπίστωσαν ότι ορισμένοι μήνες – δηλαδή ο Μάρτιος και ο Οκτώβριος – θα μπορούσαν να δουν σημαντικές αλλαγές στις τιμές. Αν και κάποιος πιστεύει ότι αυτό θα είναι bullish και ο άλλος προβλέπει ότι θα είναι bearish, αξίζει να παρακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα σημεία καμπής εάν είστε τρέχων ή υποψήφιος επενδυτής.

Μετά τη σχετική σταθερότητα στο πρώτο εξάμηνο του 2021, το Previsioni Bitcoin προβλέπει ότι η τιμή του ADA θα ανεβαίνει στα ύψη από τον Ιούλιο του 2021 και μετά. Εάν αυτές οι προβολές είναι σωστές και το ADA φτάσει τα 1,48424 $ τον Αύγουστο του 2021, τότε ο αλγόριθμος της Previsioni Bitcoin υποδηλώνει ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στο δρόμο για τεράστια ανάπτυξη, με τις τιμές να ανεβαίνουν στα 1.62009 $ τον Σεπτέμβριο του 2021 και ένα εντυπωσιακό 1,838 $ μέχρι το τέλος του 2021.

Έχουμε λάβει την τελική βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών ADA από το Trading Beasts.

Με βάση αυτές τις προβλέψεις, θα μπορούσαμε να περιμένουμε να δούμε την τιμή του ADA να κυμαίνεται μεταξύ 1,64 $ και 1,85 $ έως το τέλος Δεκεμβρίου 2021. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα τιμή του περιουσιακού στοιχείου είναι 1,07 $, αυτή δεν είναι η πιο ενθαρρυντική πρόβλεψη σε αυτό το άρθρο – ειδικά αν επικεντρωθούμε σχετικά με την πρόβλεψη ελάχιστης τιμής. Τούτου λεχθέντος, αυτό είναι ακόμα ελαφρώς υψηλότερο από την πιο πτωτική πρόβλεψη που συμπεριλάβαμε στο άρθρο του Νοεμβρίου (0,214689 $, σύμφωνα με την ψηφιακή τιμή νομισμάτων).

Έτοιμοι να επενδύσετε Cardano ADA?

Είναι το Cardano μια καλή επένδυση 2021?

Ναι, σύμφωνα με τις προβλέψεις, η αξία του Cardano είναι πιθανό να αυξηθεί κατά τη διάρκεια του 2021. Οι μακροπρόθεσμες προβλέψεις είναι ελαφρώς λιγότερο συμφωνημένες. Αυτό σημαίνει ότι το Cardano θα μπορούσε να είναι μια καλή επένδυση για το 2021, αλλά εξαρτάται τελικά από το στιλ συναλλαγών σας και αν προτιμάτε να διατηρείτε βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες θέσεις.

Με απλά λόγια, το Cardano είναι μια επένδυση χαμηλού κινδύνου με πολλές πιθανές ανταμοιβές. Είναι κάτι που πρέπει σίγουρα να κάνετε κάποια έρευνα προτού σκεφτείτε να το προσθέσετε στο χαρτοφυλάκιό σας.

Ποια θα είναι η τιμή του Cardano το 2021?

Θα ανεβεί το ADA το 2021?

Η Cardano αναμένεται να αυξηθεί το 2021. Οι επενδυτές της ADA θα μπορούσαν να δουν 1,62 δολάρια στο εγγύς μέλλον και 1,9 $ μέχρι το τέλος του 2021.

Η Long Forecas προέβλεψε ότι η τιμή του Cardano θα φτάσει τα 1,7 $ αργότερα το 2021.

Σύμφωνα με το Previsioni Bitcoin, το Cardano θα ανεβεί και θα φτάσει σε ένα σημείο τιμών 1,88 $ το 2021.

Η πρόβλεψη τιμών κέρματος πιστεύει ότι η τιμή της ADA θα μπορούσε να κλείσει στα 2,2 $ μέχρι το τέλος του 2021.

Οι προβλέψεις του Cardano για το 2021 είναι απίστευτα ποικίλες. Εάν προτιμάτε μια μακροπρόθεσμη επενδυτική στρατηγική, ας ρίξουμε μια ματιά στις προβλέψεις τιμών Cardano για το 2022-2025.

Μακροπρόθεσμες προβλέψεις τιμής Cardano: 2022-2025

Τι προβλέπουν οι ειδικοί της κρυπτογράφησης για το Cardano ADA το 2022 και μετά?

Πολλοί έμποροι και επενδυτές θέλουν να μάθουν τι θα μπορούσαν να έχουν τα επόμενα 5 χρόνια για την τιμή του Cardano ADA. Αν ψάχνετε για μια πρόβλεψη τιμής για το Cardano 2025, ή ακόμα και αναρωτιέστε «πρέπει να επενδύσω στο Cardano;», συνεχίστε να διαβάζετε.

Τώρα που έχουμε δει τι θα μπορούσε να έχει το υπόλοιπο του έτους για την τιμή της ADA, ας κοιτάξουμε μπροστά στο 2022-2025. Θα ανεβεί ο Cardano; Είναι η ADA μια καλή επένδυση; Και πόσο θα αξίζει το Cardano το 2025; Έχουμε αναζητήσει μερικές από τις πιο συναρπαστικές μακροπρόθεσμες προβλέψεις για να δοκιμάσουμε και να σας δώσουμε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις.

Σύμφωνα με τον ιταλικό ιστότοπο crypto Previsioni Bitcoin, η ανάπτυξη του Cardano δεν φαίνεται να είναι μανία. Μέχρι το 2023, προβλέπεται ότι το ADA θα μπορούσε να αξίζει έως και 3,5 $, αν και αυτός ο αριθμός θα μειωθεί ελαφρώς στα μέσα του έτους.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η τιμή της Cardano ήταν 0,25 $ πριν από πολύ καιρό, τα 3,5 $ είναι ένας ενθαρρυντικός στόχος για το 2023. (Αν και αυτό είναι χαμηλότερο από τα στοιχεία που είχε προβλέψει η Previsioni Bitcoin για το 2022, όταν αναμένει σύντομα ότι η ADA θα φτάσει την κρίσιμη αξία των 3 $!). Όταν συνέβη το τελευταίο bull bull σε όλη την αγορά το 2017-8, πολλά κρυπτονομίσματα άρχισαν να μειώνονται γρήγορα – έτσι το γεγονός ότι πλατφόρμες όπως η Previsioni Bitcoin πιστεύουν ότι θα εξακολουθήσουμε να βλέπουμε αυξήσεις τιμών τα επόμενα 3-5 χρόνια είναι υπέροχα νέα για πολλοί επενδυτές.

Λοιπόν, το Long Forecast αναμένει επίσης να δει το ADA να μεγαλώνει; Δυστυχώς, το μέλλον δεν φαίνεται τόσο λαμπρό σύμφωνα με την ανάλυσή τους. Μετά από ένα σχετικά στάσιμο 2021-2, ο Long Forecast πιστεύει ότι ο Cardano θα μπορούσε να χάσει αξία καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2023, κλείνοντας το έτος σε χαμηλά μόλις 0,12 $.

2023 Συνέχεια

Ανοιχτό Μήνας Χαμηλό-Υψηλό Κλείσιμο Mo,% Σύνολο,%
Φεβ 0,42 $ 0,41 $ – 0,47 $ 0,44 $ 4,8% 144%
Παραμορφώνω 0,44 $ 0,34 $ – 0,44 $ 0,37 $ -15,9% 106%
Απρ 0,37 $ 0,29 $ – 0,37 $ 0,31 $ -16,2% 72,2%
Ενδέχεται 0,31 $ 0,24 $ – 0,31 $ 0,26 $ -16,1% 44,4%
Ιουν 0,26 $ 0,20 $ 0,26 $ 0,22 $ -15,4% 22,2%
Ιουλ 0,22 $ 0,21 $ – 0,25 $ 0,23 $ 4,5% 27,8%
Αυγ 0,23 $ 0,18 $ – 0,23 $ 0,19 $ -17,4% 5,6%
Σεπ 0,19 $ 0,15 $ – 0,19 $ 0,16 $ -15,8% -11,1%
Οκτ 0,16 $ 0,16 $ – 0,20 $ 0,19 $ 18,8% 5,6%
Νοε 0,19 $ 0,15 $ – 0,19 $ 0,16 $ -15,8% -11,1%
Δεκ 0,16 $ 0,12 $ – 0,16 $ 0,13 $ -18,8% -27,8%

Αυτές οι ειδήσεις δεν θα ευχαριστήσουν τους σημερινούς επενδυτές της Cardano και απέχει πολύ από τα υψηλά που προβλέπονται από το Previsioni Bitcoin. Στη μισή τιμή μεταξύ Φεβρουαρίου και Ιουνίου, αυτή η πτωτική πρόβλεψη είναι χαμηλότερη από όλες τις βραχυπρόθεσμες προβλέψεις που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο. Το Long Forecast δεν αναφέρει μια τιμή-στόχο για το 2025 – έτσι μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι αυτές οι απογοητευτικές τιμές, εάν είναι ακριβείς, αποτελούν μέρος μιας πτωτικής προσαρμογής που θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για μια νέα bull bull στο μέλλον.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της DigitalCoinPrice, η ADA θα δει μέτρια ανάπτυξη το 2021 και το 2022. Τον Ιανουάριο του 2022, η πλατφόρμα crypto προβλέπει τιμή 1,68 $. Το υψηλό όλων των εποχών (ATH) του 2022 θα είναι 1,87 $ τον Ιούλιο του 2022.

Από αυτό το σημείο, οι προβλέψεις της DigitalCoinPrice υποδηλώνουν ότι οι επενδυτές θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε ένα rollercoaster. Το 2023 θα είναι πολύ πιο ανοδικό από το 2022, με την τιμή του ADA να παραμένει πάνω από 0,3 $. Οι επενδυτές θα πρέπει να αντέξουν αυτήν την καταιγίδα για να απολαύσουν τα πιθανά κέρδη του 2025.

Από τον Ιανουάριο του 2025 και μετά είναι πολύ πιο ενθαρρυντικό. Η πτώση του 2024 θα ανοίξει το δρόμο για μια ανοδική πορεία που θα οδηγήσει το Cardano σε υψηλά επίπεδα περίπου 1,5 $ τον Νοέμβριο του 2025. Αυτό υποδηλώνει ότι ανεξάρτητα από την προτιμώμενη επενδυτική στρατηγική σας, πιθανότατα θα θέλετε να αποφύγετε την πώληση του ADA σας στο 2024 εάν το DigialCoinPrice είναι σωστό!

Ευτυχώς, η Prime XBT δεν πιστεύει ότι αυτές οι τιμές είναι καθόλου ακριβείς. Έδωσε μια πολύ πιο ανοδική πρόβλεψη για το 2022-2025, υποστηρίζοντας ότι ο Cardano θα μπορούσε να είναι στο στόχο να φτάσει τα 2,50 $ και ακόμη υψηλότερο.

Όπως δείχνει αυτό το γράφημα, το Prime XBT έχει εντοπίσει ένα μοτίβο αριστερού και δεξιού ώμου που θα μπορούσε να δείξει ότι η τιμή του Cardano είναι για ένα νέο ATH. Αυτό το μοτίβο βασίζεται εν μέρει στην υπόθεση ότι το περιουσιακό στοιχείο θα μπορούσε να φτάσει την τιμή των 1,56 $ το 2021 – μια τιμή που, επί του παρόντος, φαίνεται πολύ εφικτή!

Λοιπόν, πώς συγκρίνονται οι άλλες προβλέψεις του Cardano με αυτό; Σύμφωνα με το Cryptoground.com η τιμή του Cardano ADA θα φτάσει τα 1,57 $ το 2022 και θα συνεχίσει να αυξάνεται από εκεί.

Με βάση την πρόβλεψή του, το Cardano θα μπορούσε να φτάσει τα 3,87 $ το 2025. Αυτό θα πρέπει να είναι ευπρόσδεκτη είδηση ​​σε όποιον αναρωτιέται «θα φτάσει το Cardano 1 $;» – τελικά, με αυτό το επίπεδο ανάπτυξης τα επόμενα πέντε χρόνια, η ADA θα μπορούσε να φτάσει 1 $ πριν από το 2030.

Το Coinliker.com φαίνεται να πιστεύει ότι αυτές οι προβλέψεις είναι λίγο πολύ μέτριες. Ο ιστότοπος crypto έχει δώσει τις ακόλουθες προβλέψεις για την τιμή της ADA το 2022-2025:

2021-2022: Τιμή: 1,55 $

2022-2023: Τιμή: 2,31 $

2025: Τιμή: 5,35 $

Μια ποσοστιαία αύξηση 6,680% θα ήταν εντυπωσιακή, αλλά όχι πρωτοφανής.

Το 2017-2018, η Cardano σημείωσε τεράστιο ρυθμό ανάπτυξης καθώς η τιμή της έφτασε στα ύψη στο ATH της μόλις 1,18 $. Αυτό σημαίνει ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις του Coinliker, το Cardano αναμένεται να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ του έως το 2025.

Το Coinswitch.com έχει προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Στον ιστότοπό της, η εταιρεία ειδήσεων κρυπτονομισμάτων ισχυρίστηκε ότι η Cardano θα μπορούσε να φτάσει τα 12,88 $.

Αυτό θα ήταν εξαιρετικό νέο για τους επενδυτές που αναρωτιούνται «είναι η Cardano καλή επένδυση;».

Τώρα που έχουμε δει τι πιστεύουν οι ειδικοί ότι θα μπορούσε να συμβεί στην τιμή του Cardano το 2021-2025. Οι μακροπρόθεσμες προοπτικές για οποιαδήποτε επενδυτική ευκαιρία είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη, ειδικά αν θέλετε να διατηρήσετε θέσεις για αρκετά χρόνια αντί να επωφεληθείτε από τη βραχυπρόθεσμη αστάθεια.

Ως μακροπρόθεσμη επένδυση, προβάλλει ότι η Cardano θα μπορούσε να αποδώσει πολύ καλύτερα. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, η αξία του διακριτικού Cardano θα μπορούσε να αυξηθεί στα 2,82 $ μέχρι το τέλος του 2021, να αυξηθεί στα 3,42 $ το 2022 και να επιτύχει μια μέση τιμή 15,700 $ έως το 2025.

Όσον αφορά την τιμή ADA για τα επόμενα πέντε χρόνια, ο αλγόριθμος πρόβλεψης Cardano υποδηλώνει ότι εντός 3 ετών, η τιμή του Cardano θα αυξηθεί κατά 885% και θα φτάσει την τιμή των 1,98 $. Το 2025 θα μπορούσαμε να δούμε τη συνεχή αύξηση της αξίας του ADA και να φτάσουμε στο ψυχολογικό σήμα στα 4 $. Το έτος 2030 θα δούμε την τιμή ADA να διπλασιάζεται για άλλη μια φορά και να φτάνει σε ακόμη υψηλότερο ρεκόρ στα 18 $.

Πρόσθετες προβλέψεις τιμής Cardano για το 2023 – 2025

Πρόβλεψη τιμής Cardano 2023:

Ψηφιακή τιμή νομίσματος: 2.61918560 $

Cryptoground: 5,54608 $

Coinswitch: $ 4

Πρόβλεψη τιμής Cardano 2025:

Elevenews: 15 $

Cryptoground: 5,8792 $

Πρόβλεψη τιμής νομίσματος: 7,17 $

Συμπέρασμα: Πρόβλεψη πρόβλεψης τιμών Cardano

Τα παρακάτω στοιχεία προβλέψεων περιγράφουν ορισμένα από τα Δυνητικός υψηλές και χαμηλές προβλέψεις τιμών ADA Cardona το 2021, 2022, 2023 και 2025 που προσφέρονται από τεχνικούς αναλυτές και ειδικούς του κλάδου.

Ετος Υψηλός Χαμηλός
2021 2,85 $ 0,52 $
2022 4,52 $ 1,60 $
2023 8,82 $ 3,90 $
2024 12,54 $ 5,10 $
2025 22,75 $ 7,50 $

Πώς άλλαξε η τιμή του Cardano με την πάροδο του χρόνου?

Για να κατανοήσετε την εγκυρότητα αυτών των προβλέψεων του Cardano, είναι σημαντικό να αναλύσετε την προηγούμενη απόδοση της τιμής της ADA. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα κρυπτονομίσματα πρώτης και δεύτερης γενιάς, το Cardano είναι σχετικά νέο στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι οι επενδυτές δεν μπορούν να μελετήσουν χρόνια και χρόνια μεταβλητότητας προκειμένου να βρουν μακροπρόθεσμα επαναλαμβανόμενα μοτίβα.

Όταν η ADA κυκλοφόρησε ζωντανά στα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης το 2017, ήρθε η ώρα να εξαργυρώσει την τεράστια ανάπτυξη που έπληξε την αγορά κρυπτογράφησης στα τέλη του 2017 και στις αρχές του 2018. Αυτή η περίοδος μπορεί να φανεί καθαρά σε αυτό το γράφημα από Νομικά:

πρόβλεψη τιμής cardano

Από τις 20 Νοεμβρίου 2017 έως την 1η Ιανουαρίου 2018, η τιμή της ADA αυξήθηκε από 0,029892 $ σε 0,970563 $. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το περιουσιακό στοιχείο δεν ήταν ζωντανό για πολύ, η επακόλουθη πτώση του (παράλληλα με την υπόλοιπη αγορά κρυπτογράφησης) πρέπει να ήταν απογοητευτική για τους επενδυτές. Η ADA είχε υποχωρήσει στα 0,351552 $ έως τις 5 Φεβρουαρίου 2018 και αυτή η πτωτική τάση συνεχίστηκε καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, με εξαίρεση μια απότομη άνοδο τον Μάιο. Μέχρι το τέλος του έτους, η τιμή είχε ακόμη υποχωρήσει με ένα δεκαδικό ψηφίο και οι επενδυτές αποχαιρετούσαν το 2018 με τιμή ADA μόλις 0,029341 $ στο χαμηλότερο.

Αν και η τιμή ανέκαμψε ελαφρώς το 2019, η Cardano αντιμετώπισε μια άλλη συντριβή τον Μάρτιο του 2020. Και πάλι, αυτή η αστάθεια ήταν σε ολόκληρη τη βιομηχανία. Καθώς ο κόσμος μπήκε στο κλείδωμα σε μια προσπάθεια να ελέγξει τον ταχέως διαδεδομένο κοροναϊό, η έλλειψη εμπιστοσύνης των επενδυτών προκάλεσε τη συντριβή της αγοράς (σε αυτό που έχει πλέον ονομαστεί συντριβή coronavirus).

Από τις 10 Φεβρουαρίου έως τις 16 Μαρτίου 2020, η τιμή της ADA μειώθηκε από 0,065333 $ σε 0,027386 $. Αυτή ήταν η χαμηλότερη τιμή του περιουσιακού στοιχείου από τον Δεκέμβριο του 2018. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι η αγορά ανέκαμψε γρήγορα και το Cardano ήταν ένα από τα cryptos που δεν επέστρεψαν μόνο στην τιμή πριν από το COVID αλλά το ξεπέρασαν. Τον Ιούλιο, η ADA κέρδισε πάλι 0,1 $ και έκτοτε παρέμεινε σχετικά ισχυρή. Ωστόσο, η πιο πρόσφατη περίοδος ταύρων στα τέλη Δεκεμβρίου έδωσε μια άλλη περίοδο ανάπτυξης.

Αυτό το γράφημα μάς επιτρέπει να δούμε ακριβώς πώς άλλαξε η τιμή του Cardano τους τελευταίους τρεις μήνες:

Μεταξύ 21 Δεκεμβρίου και 7 Ιανουαρίου, περίοδος δύο εβδομάδων, η τιμή της ADA αυξήθηκε από 0,137885 $ σε 0,341884 $. Στην ακόλουθη ενότητα, θα διερευνήσουμε έναν άλλο παράγοντα που βοηθά να εξηγήσουμε γιατί ακριβώς συνέβη αυτή η αύξηση των τιμών.

Έχετε σκεφτεί να επενδύσετε Cardano ADA?

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την τιμή του Cardano?

Η τιμή του Cardano ADA μπορεί να αλλάξει ανάλογα με μια ποικιλία διαφορετικών παραγόντων. Προκειμένου να κάνετε τις πιο ακριβείς προβλέψεις τιμών Cardano 2021-2025 και να απαντήσετε στην ερώτηση «είναι η Cardano μια καλή επένδυση;», είναι καλύτερο να γνωρίζετε τους παράγοντες αυτούς από την αρχή. Αυτό θα διευκολύνει την πρόβλεψη περιόδων ανάπτυξης ή μείωσης με βάση τις τρέχουσες τάσεις κρυπτογράφησης και άλλα παγκόσμια γεγονότα που μπορούν να επηρεάσουν την τιμή του ADA.

1. Προμήθεια και ζήτηση

Η σχέση μεταξύ προσφοράς και ζήτησης είναι ίσως ο μεγαλύτερος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την επιλογή περιουσιακών στοιχείων για το χαρτοφυλάκιό σας. Όταν η ζήτηση για κρυπτογράφηση είναι μεγαλύτερη από την προσφορά (για παράδειγμα, όταν πολλοί επενδυτές ψάχνουν να αγοράσουν αλλά δεν πωλούν πολλοί), αυξάνει την τιμή. Όταν η προσφορά είναι μεγαλύτερη από τη ζήτηση (όταν πολλοί επενδυτές προσπαθούν να πουλήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, αλλά κανείς δεν θέλει να αγοράσει), θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με έρευνα του Adastat, η πρόσφατη ταύρος προκάλεσε νέο ενδιαφέρον για το Cardano. Το παρακάτω γράφημα δείχνει τον αριθμό των πορτοφολιών ADA που υπάρχουν – και όπως μπορούμε να δούμε, ο αριθμός των νέων επενδυτών αυξήθηκε στα ύψη καθ ‘όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου 2021.

Στις 4 Ιανουαρίου, για παράδειγμα, δημιουργήθηκε ένας εντυπωσιακός μέσος όρος 121 νέων πορτοφολιών κάθε ώρα! Αυτό είναι ένα επιβλητικό 98% αυξημένο από την 1η Ιανουαρίου, όταν δημιουργήθηκαν μόλις 63 νέα πορτοφόλια κάθε ώρα.

Την επόμενη μέρα στις 5 Ιανουαρίου, υπήρχαν απίστευτα 4.000 νέα εγγεγραμμένα πορτοφόλια ADA – και αυτό το αυξανόμενο ενδιαφέρον διατηρεί σαφώς τη σταθερή εξαγορά της Cardano.

Εάν επιστρέψουμε στο γράφημα τιμών 3 μηνών παραπάνω, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα την επίδραση που είχε αυτό στην τιμή της ADA!

2. Χρήση της πλατφόρμας Cardano

Όπως αναφέραμε προηγουμένως στο άρθρο, η αρχιτεκτονική διπλού επιπέδου της Cardano έχει κατασκευαστεί για να επιτρέπει την εκτέλεση dApps και έξυπνων συμβάσεων στο CCL της. Αυτό σημαίνει ότι η επιτυχία του Cardano δεν εξαρτάται απλώς από τη ζήτηση για ADA – αλλά θα επηρεαστεί επίσης από τη ζήτηση για τα άλλα cryptos που είναι ενσωματωμένα στο κατανεμημένο καθολικό του. Με την αύξηση της ζήτησης για dApps, αυτό θα μπορούσε να έχει θετικό αντίκτυπο στην τιμή του ADA στο εγγύς μέλλον.

3. Η τιμή του Bitcoin

Μπορεί να φαίνεται αντίθετο ότι η τιμή του Bitcoin θα είχε σχετική επίδραση στην τιμή άλλων κρυπτονομισμάτων, αλλά είναι αλήθεια. Πολλοί αναλυτές έχουν παρατηρήσει ότι όταν το Bitcoin υφίσταται ιδιαίτερα ανοδικές τάσεις, αυτό το μοτίβο αντικατοπτρίζεται από πολλά altcoins. Αυτό συμβαίνει επειδή η πλειονότητα των επενδυτών που κατέχουν καθόλου κρυπτογράφηση είναι πολύ πιθανό να κατέχουν Bitcoin. Εάν η εμπιστοσύνη των επενδυτών είναι υψηλή για το BTC, αυτή η εμπιστοσύνη συχνά περιορίζεται στα altcoins, με αποτέλεσμα εκτεταμένες αυξήσεις στην αγορά.

Διαβάστε περισσότερα: Κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα για επένδυση το 2021

Πρόβλεψη πρόβλεψης τιμής Cardano – Βασικά σημεία

 • Σε μόλις τρεις μήνες, η Cardano έχει περάσει από τον 10ο έως τον 6ο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση στον κόσμο. Αυτό υποστηρίζει την πεποίθηση του Ryan Selkis ότι το 2021 θα βλέπει την ADA να μπαίνει στα κορυφαία 5.
 • Καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021, η ψηφιακή τιμή νομίσματος αναμένει ότι η τιμή του ADA θα κυμαίνεται μεταξύ των υψηλών περίπου 0,58 $ και των χαμηλών περίπου 0,47 $ – μια σημαντική βελτίωση στις προβλέψεις του Νοεμβρίου.
 • Η μέγιστη πρόβλεψη του WalletInvestor υποδηλώνει ότι το ADA θα μπορούσε να αξίζει 0,575 $ έως το τέλος του 2021.
 • Με βάση τις προβλέψεις του Trading Beast, θα μπορούσαμε να περιμένουμε να δούμε την τιμή του ADA να κυμαίνεται μεταξύ 0,24 $ και 0,35 $ μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2021.
 • Το 2023, η Previsioni Bitcoin προέβλεψε ότι το ADA θα μπορούσε να αξίζει έως και 2,5 $.
 • Το Long Forecast, από την άλλη πλευρά, πιστεύει ότι ο Cardano θα μπορούσε να χάσει αξία καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2023, κλείνοντας το έτος σε χαμηλά μόλις 0,12 $.
 • Η Prime XBT πιστεύει ότι ο Cardano θα μπορούσε να φτάσει στο 1,50 $ πριν από το 2025, κάτι που θα οδηγήσει το περιουσιακό στοιχείο σε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών.
 • Παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την τιμή του Cardano περιλαμβάνουν την προσφορά και τη ζήτηση, τη δημοτικότητα της πλατφόρμας Cardano και την τιμή του Bitcoin.
 • Στις 5 Ιανουαρίου 2021, δημιουργήθηκαν 4.000 νέα πορτοφόλια ADA.
 • Το Cardano είναι ένα cryptocurrency τρίτης γενιάς που έχει δημιουργηθεί με δύο διαφορετικά επίπεδα: το Cardano Settlement Layer και το Caradno Computation Layer
 • Για το 2022-2025, η DigitalCoinPrice προέβλεψε μια ευμετάβλητη αλλά συνολική ανοδική πορεία, με το 2024 μια πτωτική εξαίρεση
 • Οι Cryptoground, Coinliker και Coinswitch πιστεύουν ότι αυτές οι προβλέψεις είναι υπερβολικά απαισιόδοξες και προβλέπουν ότι η τιμή του ADA φτάνει τα 2 $ και ακόμη και τα 3 $ έως το 2025
 • Η πραγματοποίηση προβλέψεων τιμών Cardano ADA μπορεί να είναι απίστευτα δύσκολη, λόγω του απρόβλεπτου της αγοράς

Εάν αναζητάτε μια αξιόπιστη πρόβλεψη τιμών Cardano για τα 2021, 2022, 2025 και μετά, ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σάς έδωσε μια σαφέστερη ιδέα για το μέλλον της ADA. Παρόλο που οι προβλέψεις είναι πολύ ποικίλες, είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι η πλειονότητα των πλατφορμών κρυπτογράφησης προβλέπει μια ανοδική τάση, ιδίως μετά το 2022-2025. Χρησιμοποιώντας τεχνική ανάλυση, μια χούφτα διαφορετικών αναλυτών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Cardano θα μπορούσε ενδεχομένως να υπερβεί την προηγούμενη ATH της πριν από το τέλος του 2025.

Ωστόσο, τα κρυπτονομίσματα μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να προβλεφθούν. Εάν σκέφτεστε να προσθέσετε ADA στο χαρτοφυλάκιό σας, είναι πάντα σημαντικό να συμπεριλάβετε τη δέουσα επιμέλεια και να έχετε μια καλή στρατηγική διαχείρισης κινδύνων. Οι προοπτικές μπορεί να είναι καλές για τώρα, αλλά όπως είδαμε τον Μάρτιο, η αγορά μπορεί εύκολα να αλλάξει εν μία νυκτί.

Εάν πιστεύετε ότι το ADA είναι μια καλή επένδυση για το χαρτοφυλάκιό σας και θέλετε να ξεκινήσετε διαπραγμάτευση ADA, Το eToro παρέχει τη δυνατότητα συναλλαγών με περιουσιακά στοιχεία Crypto, συμπεριλαμβανομένων των Cardano και CFD έως και 90+ κρυπτονομισματα.

eToro – Αγοράστε Cardano ADA με προμήθεια 0%

εμπόριο καρντάνο

Εγγραφείτε στο eToro και ξεκινήστε τις συναλλαγές Cardano ή αντιγράφοντας κορυφαίους επενδυτές χωρίς επιπλέον χρέωση. Δεν υπάρχουν χρεώσεις διαχείρισης ή άλλα κρυφά κόστη.

χρηματιστής etoro

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Πρόβλεψη τιμής Cardano – Συχνές ερωτήσεις

Τι θα αξίζει ο Cardano σε 5 χρόνια?

Γενικά, οι εκτιμήσεις τιμών για το Cardano σε χρονικό διάστημα 5 ετών κυμαίνονται από 5,8 έως 15 $.

Μπορεί το Cardano να φτάσει τα 2 $?

Με βάση την πρόσφατη απόδοσή του, δεν φαίνεται παράλογο το ότι η Cardano θα μπορούσε να φτάσει τα 2 $ στο εγγύς μέλλον.

Μπορεί το Cardano να φτάσει τα 10 $?

Η απάντηση στην ερώτηση «μπορεί ο Cardano να φτάσει τα 10 $» είναι δυνητικά – αλλά είναι απίθανο να το δούμε αυτό μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Εάν το ADA φτάσει τα 10 $ το 2025, θα χρειαστεί να έχει περισσότερες από 10 φορές αξία για να φτάσει τα διπλά ψηφία.

Είναι το Cardano καλύτερο από το Ethereum?

Ως κρυπτογράφηση τρίτης γενιάς, οι ιδρυτές του Cardano μπόρεσαν να μάθουν από μερικά από τα λάθη των παλαιότερων κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένου του Ethereum. Χάρη στην αρχιτεκτονική διπλού επιπέδου, πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι το Cardano είναι «καλύτερο» από το Ethereum, καθώς είναι πιο επεκτάσιμο. Χρησιμοποιεί ήδη έναν αλγόριθμο δοκιμαστικού στοιχήματος, ενώ το Ethereum κάνει απλώς το διακόπτη ως μέρος της πολυαναμενόμενης ενημέρωσης Ethereum 2.0.

Μην χάσετε: Ethereum εναντίον Cardano: Ποιο Crypto πρέπει να αγοράσετε

Το υψηλό όλων των εποχών του Cardano?

Το υψηλό όλων των εποχών του Cardano ήταν 1,18 $, το οποίο πέτυχε τον Ιανουάριο του 2018. Σύμφωνα με διάφορες προβλέψεις, θα μπορούσαμε να δούμε την ADA να επανεξετάζει και να ξεπεράσει αυτό το ορόσημο μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Ποια είναι η πρόβλεψη τιμής για Cardano το 2021?

Μέχρι το τέλος του 2021, η ADA θα έχει φτάσει τον στόχο τιμών των 2,58 $.

Τι θα αξίζει το ADA σε 5 χρόνια?

Μέχρι το 2025, η Cardano θα δει τεράστια κέρδη που θα πάρουν την τιμή τόσο υψηλά όσο $ 22.

Ποια θα είναι η τιμή του ADA το 2030?

Σε 10 χρόνια, το ADA θα κοστίσει 60 $.

Περαιτέρω ανάγνωση:

Κορυφαία 15 καλύτερα κρυπτονομίσματα για αγορά αυτόν τον μήνα

15 λόγοι για να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα

Τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Κορυφαία κρυπτονομίσματα για επένδυση στην Αυστραλία το 2021

Πώς να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα με $ 100

Τα πιο σημαντικά κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin

Τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στις ΗΠΑ

Αποποίηση ευθυνών: Το Cardano και άλλα cryptos είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει και η προηγούμενη απόδοση δεν αποτελεί ένδειξη μελλοντικών αποτελεσμάτων. Η πρόβλεψη και η ανάλυση αντικατοπτρίζουν τις απόψεις διαφορετικών εξωτερικών και εσωτερικών αναλυτών ανά πάσα στιγμή και υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, δεν μπορούν να αποτελούν δέσμευση ή εγγύηση εκ μέρους της Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner