Τι είναι το Cardano; Ένας οδηγός για αρχάριους για το Cardano και συμβουλές για επενδύσεις στο ADA

Η Cardano και η εγγενής κρυπτογράφηση της ADA απέκτησαν πρόσφατα εκτεταμένη προσοχή ως ένας από τους αυξανόμενους αριθμούς blockchain αλυσίδων υπό κατασκευή στο περιβάλλον κρυπτογράφησης. Το έργο Cardano ορίζει το πρωτόκολλό του ως «blockchain της τρίτης γενιάς» με σκοπό να επιτρέψει έξυπνες συμβάσεις με μελλοντικές εφαρμογές ποιοτικού ελέγχου και διακυβέρνησης της αλυσίδας εφοδιασμού.

Υπάρχουν χιλιάδες διάφορες επιχειρήσεις blockchain στην αγορά και η επιλογή αξιόλογων εναλλακτικών λύσεων μπορεί να είναι πρόκληση για έναν παράξενο συμμετέχοντα. Το Cardano έχει γίνει ένα από τα ισχυρότερα περιουσιακά στοιχεία της βιομηχανίας κρυπτογράφησης, προσελκύοντας την προσοχή επενδυτών, προγραμματιστών και καινοτόμων. Ας ρίξουμε μια ματιά σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Cardano.

Τι είναι το Cardano?

Το Cardano είναι ένα πλαίσιο ανοιχτού κώδικα blockchain που είναι ενσωματωμένο σε στρώματα για τη διαχείριση χρηματοοικονομικών εφαρμογών που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από εταιρείες, πελάτες και κυβερνήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποστολή και λήψη ψηφιακών χρημάτων, εξασφαλίζοντας γρήγορες, άμεσες συναλλαγές που έχουν κρυπτογραφηθεί.

Το έργο διαθέτει πολυεπίπεδη ανάπτυξη που βοηθά την αφοσιωμένη ομάδα κωδικοποιητών και προγραμματιστών με μαλακά πιρούνια να διαχειριστούν και να ενημερώσουν το blockchain γρήγορα. Το ADA δηλώνει το διακριτικό.

Το Cardano blockchain επιτρέπει σε άτομα με αμελητέες πληρωμές να δημιουργούν έξυπνα συμβόλαια, να δημιουργούν αποκεντρωμένες εφαρμογές και πρωτόκολλα και να υποβάλλουν και να λαμβάνουν χρήματα αμέσως. Όπως πολλά άλλα διακριτικά, το βοηθητικό διακριτικό Cardano ADA χρησιμοποιείται ως διακόπτης τιμής. Όμως, με τη λειτουργικότητά του, διαφέρει από άλλα κρυπτονομίσματα.

Επιπλέον, για τη συμμετοχή στην υπηρεσία ασφάλειας, στους συμμετέχοντες χρήστες απονέμονται επίσης κέρματα ADA. Οι κάτοχοι ADA, για παράδειγμα, χρησιμοποιούν τα κέρματά τους για να ψηφίσουν για βελτιώσεις ή τροποποιήσεις του πρωτοκόλλου, συμμετέχοντας έτσι στην ανάπτυξή του.

Από πού ξεκίνησαν όλα?

Το έργο Cardano ξεκίνησε το 2015, με στόχο την ανάπτυξη ενός blockchain που επικεντρώνεται στην ανάλυση ορθών επιστημών και στις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο. Ο Charles Hoskinson, ένας από τους συνιδρυτές του Ethereum και ένθερμος πιστός στις μετασχηματιστικές δυνάμεις των κρυπτονομισμάτων του χρηματοοικονομικού συστήματος, ήταν η καθοδηγητική δύναμη. Το έργο συγκέντρωσε περισσότερα από 60 εκατομμύρια δολάρια σε ICO το 2017.

Το Cardano αναφέρεται συχνά ως «Ιαπωνικό Ethereum», καθώς ένα μεγάλο ποσό εάν οι επενδυτές του προέρχονται από την Ιαπωνία, και υπάρχει επίσης ο οργανισμός που χρηματοδοτεί την εισαγωγή του Cardano, EMURGO. Πέντε φάσεις (ή «εποχή» όπως ονομάζονται) έχουν προγραμματιστεί για την πλήρη ανάπτυξη του Cardano blockchain: Byron, Shelly, Goguen, Basho και Voltaire. Μια νέα συλλογή λειτουργιών εφαρμόζεται στο blockchain σε κάθε σημείο. Η πρόσφατα εισαχθείσα φάση Shelley, για παράδειγμα, θα ενσωματώσει ένα σύστημα ανταμοιβής για στοιχηματισμό και μια ικανότητα εκχώρησης της κρυπτογράφησης ADA του Cardano.

Τρεις ξεχωριστοί οργανισμοί καθοδηγούν την ανάπτυξη του Cardano. Είναι ευθύνη του Ιδρύματος Cardano με έδρα την Ελβετία να επιβλέπει τη δημιουργία και την κατασκευή του πολιτισμού Cardano. Το blockchain και τα εργαλεία για την υλοποίησή του αναπτύχθηκαν από την Input Output Hong Kong (IOHK). Το EMURGO είναι ένας κερδοσκοπικός οργανισμός που προωθεί το βιομηχανικό λογισμικό Cardano.

Σκεπτικιστές στο Cardano

Οι περιορισμοί του Cardano περιλαμβάνουν το γεγονός ότι το blockchain βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Πρέπει να ενισχύσει τις ανησυχίες της σχετικά με την επεκτασιμότητα καθώς μπορεί να χειριστεί μόνο 257 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο (TPS). Έχει επίσης προβλήματα με τον επίσημο συγχρονισμό του πορτοφολιού και την πρόσβαση στο δίκτυο. Η επίθεση διπλών δαπανών ή 51 τοις εκατό είναι μια άλλη ανησυχία όταν υπάρχει επίσης η πιθανότητα οι υποστηρικτές εισόδου να μπορούν να εγκρίνουν την ίδια συλλογή συναλλαγών από δύο ξεχωριστούς αντιπροσώπους κουλοχέρηδων.

Γιατί να επενδύσετε στο Cardano?


Υπάρχουν πολλά νέα οφέλη που λειτουργούν μαζί με το Cardano. Πολλές μεταβλητές εξαρτώνται από την τιμή κάθε ψηφιακού νομίσματος. Είναι καλύτερο να γνωρίζετε τις μεταβλητές που οδηγούν στην αποτίμησή του ή να εξετάζουν αντικειμενικά εάν αξίζει να επενδύσετε το διακριτικό ADA.

5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να επενδύσετε στο Cardano:

1. Αποκεντρωμένο δίκτυο

Το blockchain της Cardano, όπως τα κορυφαία κρυπτονομίσματα, είναι επίσης αποκεντρωμένο, διασφαλίζοντας ότι καμία μεμονωμένη αρχή δεν έχει υπερβολικό έλεγχο στον τρόπο προστασίας συναλλαγών και επιβεβαίωσης. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για τρίτα μέρη, όπως τράπεζες ή κυβερνήσεις.

2. Εύκολα προσαρμόσιμο

Σε σχέση με την άλλη τεχνολογία blockchain, είναι πολύ πιο προσαρμόσιμο. Για παράδειγμα, για να προσελκύσετε πολλούς πελάτες, ένα ενιαίο, έξυπνο συμβόλαιο μπορεί να αλλάξει για να εξασφαλιστεί συνέπεια για όλους τους ενδιαφερόμενους.

3. Συνεργασίες με ρυθμιστικές αρχές, διασφαλίζοντας την ασφάλεια

Δεν είναι μια προσπάθεια να γίνει διαταράκτης, αλλά μάλλον καινοτόμος. Στόχος του είναι να λειτουργεί στο πλαίσιο της περιφερειακής νομοθεσίας, διατηρώντας τη μέγιστη συμμόρφωση και παρέχοντας στον τελικό χρήστη ευκολία.

4. Πολυεπίπεδη αλυσίδα

Για τη δημιουργία token και τα έξυπνα συμβόλαια, διαθέτει δύο διαφορετικά blockchain, τα οποία διασφαλίζουν ότι μπορεί να αναβαθμίσει το δίκτυο με μαλακά πιρούνια χωρίς το άλλο στοιχείο να προκαλεί διαταραχές.

5. Ενισχυμένη οικονομική ελευθερία

Ο στόχος είναι να συγχωνευθεί η ευκολία των πελατών και η κανονιστική επιβολή σε μια απλοποιημένη προσέγγιση που θα επιτρέψει σε εκατομμύρια ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση σε συμβατικούς παρόχους να έχουν πρόσβαση σε οικονομική ανεξαρτησία.

Μεταξύ όλων αυτών των λόγων, υπάρχει επίσης ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας με την επένδυση στο Cardano. Μια ομάδα προγραμματιστών που είναι επαγγελματίες στους τομείς τους το σχεδιάζει. Επιπλέον, υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα διακριτικών ADA και έξυπνων συμβολαίων, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Αυτό προσφέρει ένα επιπλέον buffer ασφαλείας. Ο κρυπτογραφικός έλεγχος ταυτότητας σημαίνει ότι δεν είναι δυνατή η παραβίαση του blockchain και η αποφυγή τυχόν απειλών στον κυβερνοχώρο που ενδέχεται να παραβιάσουν την αξιοπιστία του και να αποκαλύψουν τα στοιχεία του χρήστη.

πρόβλεψη τιμής cardano

Πρόβλεψη τιμής Cardano (Cardano) 2023-2025 Πηγή: Prime XBT

Η Cardano έφτασε στην υψηλότερη τιμή όλων των εποχών στα 1,33 $ στις 4 Ιανουαρίου 2018. Στη συνέχεια, η αξία του Cardano μειώθηκε αργά, φθάνοντας στα 0,027 $ στις 15 Δεκεμβρίου 2018. Μετά από αυτό, στις 6 Απριλίου 2019, η τιμή κυμάνθηκε από 0,03 $ 0,06 $ πριν έφτασε στο μέγιστο σημείο των 0,090 $.

Στις 24 Νοεμβρίου 2019, η Cardano ξεκίνησε στα 0,038 $ για ένα νόμισμα ADA με τάση να αυξηθεί και να φτάσει τα 0,18 $, περίπου ένα χρόνο αργότερα, στις 29 Δεκεμβρίου 2020.

Το Coin Switch είναι θετικό για την ανάπτυξη του ADA καθώς η Cardano κερδίζει όλο και περισσότερη συνεργασία, η οποία θα μπορούσε να έχει θετική επίδραση στην τιμή της.

Σύμφωνα με το Coin Switch, το Cardano θα φτάσει τα $ 3 έως το 2025. Παρόλο που οι Cryptoground και Coinliker υποστηρίζουν αυτές τις προβλέψεις, αναμένουν ότι η τιμή του ADA θα φτάσει τα 2 $ ή 3 $ το 2025, ανάλογα.

Πώς να επενδύσετε στο Cardano?

Μπορείτε εύκολα να επενδύσετε στο Cardano μέσω ενός από τα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων, καθώς είναι καταχωρημένο στα περισσότερα από αυτά καθώς είναι ένα εξέχον κρυπτογράφηση. Οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης μπορεί να είχαν μια σκιερή φήμη στην αρχή της εποχής της κρυπτογράφησης, δεδομένου ότι δεν είχαν ρυθμιστεί, αλλά τώρα είναι απολύτως ασφαλείς. Εάν θέλετε να επενδύσετε στο Cardano, μπορείτε εύκολα να το κάνετε eToro καθώς είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες παγκοσμίως.

Έτοιμοι να επενδύσουν στην ADA?

Συμβουλές πριν επενδύσετε στο Cardano

1. Βάλτε τα χέρια σας σε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης

Το Cardano, σε αντίθεση με άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum, έχει το δικό του πορτοφόλι κρυπτογράφησης για το ADA που ονομάζεται Daedalus. Οι χρήστες δεν λαμβάνουν μόνο ένα πορτοφόλι με το Daedalus, τρέχουν έναν πλήρη κόμβο blockchain, επιτρέποντάς τους απόλυτη μόχλευση των κεφαλαίων τους και την ευκαιρία να διατηρήσουν την υπευθυνότητα για το blockchain του Cardano.

Επιπλέον, ο Daedalus λειτουργεί ως το μόνο πορτοφόλι όπου οι κάτοχοι ADA μπορούν να συμμετάσχουν στο σχέδιο στοιχήματος του Cardano. Καθώς η Cardano εκτελεί ένα πρωτόκολλο PoS blockchain όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι κάτοχοι διακριτικών μπορούν να κερδίσουν κίνητρα εντός του πορτοφολιού Daedalus είτε για την εκχώρηση της ADA είτε για τη λειτουργία ενός στοιχήματος. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Daedalus, μπορείτε να διαλέξετε ένα από πολλά άλλα ψηφιακά πορτοφόλια ή αυτά.

2. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις αρχικές σας επενδύσεις μικρές

Μπορείτε να νιώσετε ότι γνωρίζετε σχεδόν τα πάντα σχετικά με την επένδυση σε κρυπτογράφηση μετά από αρκετές εβδομάδες βαθιάς έρευνας. Λοιπόν, υπάρχουν πολλά που ίσως γνωρίζετε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να περάσετε τυφλά. Όπως όλες οι επενδύσεις, η ασάφεια είναι σιωπηρή και για τις επενδύσεις Cardano, είναι η ίδια.

Το ψηφιακό νόμισμα συνεχίζει να αλλάζει και πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά. Υπάρχουν απίστευτα υψηλοί κίνδυνοι, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσατε είτε να κερδίσετε μεγάλο είτε να χάσετε ολόκληρη την επένδυσή σας. Πριν αυξήσετε τις δαπάνες σας, πρώτα δαπανήστε μικρά ποσά για να δείτε πώς λειτουργούν τα πράγματα.

3. Να είστε υπομονετικοί

Εκτός αν είστε κάποιος που προσελκύεται σε ημερήσιες συναλλαγές και προσελκύεται από την αδρεναλίνη των γρήγορων ανταλλαγών, είναι συνετό να κοιτάζετε κρατώντας τα νομίσματά σας Cardano. Αυτή η επιλογή είναι πιο αποτρεπτική από τον κίνδυνο, ειδικά για αρχάριους, θα θελήσετε να συνηθίσετε στην αγορά. Σας διευκολύνει να αναμένετε υψηλές αυξήσεις αξίας. Με τις φιλόδοξες προβλέψεις που γίνονται για το Cardano, αξίζει να αποκτηθεί κάθε επιμονή για τυχόν υψηλότερα ασφάλιστρα.

4. Μείνετε ενημερωμένοι

Ένα τυπικό σφάλμα που διαπράττονται από ερασιτέχνες κρυπτο-επενδυτές είναι να λαμβάνουν επενδυτικές αποφάσεις με βάση την τιμή των κερμάτων. Στην πραγματικότητα, η αποτίμηση ενός κρυπτονομίσματος ισχύει μόνο εάν έχετε λάβει υπόψη την υπάρχουσα κυκλοφορία. Προσπαθήστε να μην βασίζεστε πάρα πολύ στην τρέχουσα αποτίμηση του νομίσματος εάν σκέφτεστε να αγοράσετε το Cardano και απλώς θυμηθείτε το συνολικό όριο αγοράς που αγοράζετε.

5. Οι φορολογικοί νόμοι ενδέχεται να ισχύουν για το Cardano σας

Το IRS κυκλοφόρησε μια ανακοίνωση το 2014, δηλώνοντας ότι τα κρυπτονομίσματα είναι ιδιοκτησία και όχι μετρητά για φορολογικούς λόγους. Εάν απορρίψατε ή αγοράσατε το ADA εξαργυρώνοντάς το σε μια ανταλλαγή ή αποκτώντας προϊόντα και υπηρεσίες, τότε η πραγματοποιηθείσα (για παράδειγμα, η τιμή αγοράς του ADA) είναι μεγαλύτερη από την τιμή της οποίας αγοράσατε το κρυπτογράφηση, θα οφείλετε φόρους. Για τυχόν βραχυπρόθεσμους ή μακροπρόθεσμους συντελεστές, ενδέχεται να έχετε ένα κεφαλαιουχικό όφελος που φορολογείται. Παρακολουθήστε στενά τις λειτουργίες κρυπτογράφησής σας για να εγγυηθείτε ότι παραμένετε στη δεξιά πλευρά του νόμου.

Συμπερασματικά, η Cardano έχει μεγάλες πιθανότητες να επιτύχει ισότιμο μερίδιο στην αγορά κρυπτογράφησης. Έτσι, για εμπόρους και νεοεισερχόμενους που μόλις έφτασαν στην αγορά κρυπτογράφησης, προχωρά συνεχώς προς τα πάνω, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή. Ταυτόχρονα, για τους εμπόρους που επιδιώκουν να διαφοροποιήσουν τις επενδύσεις τους, η ADA εξακολουθεί να παραμένει μια από τις καλύτερες επιλογές.

eToro – Καλύτερος μεσίτης για αγορά Cardano ADA

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Βασικά σημεία

  • Το Cardano είναι ένα πλαίσιο ανοιχτού κώδικα blockchain ενσωματωμένο σε στρώματα για τη διαχείριση χρηματοοικονομικών εφαρμογών που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από εταιρείες, πελάτες και κυβερνήσεις.
  • Το έργο διαθέτει πολυεπίπεδη ανάπτυξη που βοηθά την αφοσιωμένη ομάδα κωδικοποιητών και προγραμματιστών με μαλακά πιρούνια για γρήγορη διαχείριση και ενημέρωση του blockchain.
  • Οι κάτοχοι ADA μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κέρματά τους για να ψηφίσουν για βελτιώσεις ή τροποποιήσεις του πρωτοκόλλου, συμμετέχοντας έτσι στην ανάπτυξή του.
  • Σχεδιάζονται πέντε φάσεις για την πλήρη ανάπτυξη του blockano Cardano: Byron, Shelly, Goguen, Basho και Voltaire.
  • Το αποκεντρωμένο δίκτυο, οι ισχυρές συνεργασίες με ρυθμιστές και η πολυεπίπεδη blockchain είναι μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα της Cardano.
  • Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα διακριτικών ADA και έξυπνων συμβολαίων, προσφέροντας ένα επιπλέον buffer ασφαλείας.
  • Έως το 2025, θεωρείται ότι ο Cardano θα μπορούσε να φτάσει τα 3 $ το πολύ.
  • Το Cardano έχει το δικό του πορτοφόλι κρυπτογράφησης για το ADA, Daedalus.

Εάν σκέφτεστε να επενδύσετε στο Cardano, θυμηθείτε ότι υπάρχει ένας απίστευτα υψηλός βαθμός κινδύνου.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map