Οι πιο φιλικές προς την Crypto πόλεις σε όλο τον κόσμο!

Το cryptocurrency είναι ένα ψηφιακό νόμισμα το οποίο δημιουργείται και διαχειρίζεται χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές κρυπτογράφησης, γνωστές και ως κρυπτογραφία. Από μια απλή ιδέα σε μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του χρηματοπιστωτικού κόσμου, η αγορά κρυπτογράφησης μαζί με την τεχνολογία blockchain που ταιριάζει με αυτό έχει αλλάξει εντελώς τις αντιλήψεις που έχουμε για τα χρήματα, τις συμβατικές τράπεζες και την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών.

Με τη δημιουργία του Bitcoin το 2009, τα κρυπτονομίσματα έχουν γίνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο γνωστό από τους περισσότερους ανθρώπους. Σήμερα, κορυφαία νομίσματα κρυπτογράφησης όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple και άλλα συνεχίζουν να κερδίζουν ένα μεγάλο χρόνο μετά το άλλο, αφού φτάσουν σε κεφαλαιοποίηση αγοράς 800 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2018.

Το ερώτημα στο μυαλό όλων είναι εάν αυτά τα εναλλακτικά νομίσματα θα αντικαταστήσουν μια μέρα τα συμβατικά νομίσματα ή είναι απλώς ένα βραχύβιο πράγμα που θα πεθάνει σε λίγα χρόνια; Αυτή η ερώτηση μένει να απαντηθεί.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, οι λάτρεις της κρυπτογράφησης και οι υποστηρικτές συνεχίζουν να αυξάνονται σε αριθμό. Με την αυξανόμενη δημοτικότητα του κρυπτονομίσματος, κυρίως λόγω της αποκεντρωμένης φύσης της τεχνολογίας blockchain, καθώς και το γεγονός ότι εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο διαθέτουν ψηφιακό πορτοφόλι με ένα ή πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα, τη ζήτηση πληρωμής με κρυπτογράφηση για προϊόντα ή οι υπηρεσίες έχουν αυξηθεί.

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε και είστε επίσης λάτρεις της κρυπτογράφησης, οι οποίοι προτιμούν να χρησιμοποιούν ψηφιακά νομίσματα αντί μετρητών, υπάρχουν πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο που δέχονται πληρωμές με κρυπτονομίσματα. Για τη δική σας ευκολία, ήμασταν στο Trading Education μια λίστα πόλεων φιλικών προς την κρυπτογράφηση όπου μπορείτε να ξοδέψετε τα νομίσματά σας χωρίς να ανησυχείτε. Είναι χρόνος διακοπών κρυπτονομισμάτων!

Ποιες είναι μερικές από τις πιο φιλικές προς την κρυπτογράφηση πόλεις σε όλο τον κόσμο?

Άμστερνταμ, Ολλανδία

Άμστερνταμ, οι περισσότερες πόλεις φιλικές προς την κρυπτογράφηση

Εκτός από το ότι φιλοξενεί πολλές υπέροχες δραστηριότητες και έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη, η πρωτεύουσα των Κάτω Χωρών είναι αρκετά διάσημη για το πόσο ανοιχτή είναι η κρυπτογράφηση και το Bitcoin, ειδικότερα. Το Άμστερνταμ φιλοξενεί κορυφαίες εκκινήσεις Bitcoin, συμπεριλαμβανομένων των BitPlay και BitFury. Όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν ισχυροί 74 έμποροι που δέχονται Bitcoin και ένα ATM ATM για κάθε 800.000 άτομα. Μπορείτε επίσης να κάνετε διασκεδαστικές δραστηριότητες, όπως η επίσκεψη στο Bitcoin Embassy! ο Bitcoin Embassy στο Άμστερνταμ είναι όπου η κοινότητα κρυπτογράφησης προωθεί ενεργά το Bitcoin μέσω διαφόρων προσπαθειών. Επίσης, το 2015, το Άμστερνταμ άνοιξε τη διάσημη Bitcoin Boulevard, η οποία είναι ένας δρόμος όπου οι περισσότεροι έμποροι δέχονται το Bitcoin ως πληρωμή για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

Οι Ευρωπαίοι αναφέρονται ήδη στο Άμστερνταμ ως σπίτι για μια «ακμάζουσα σκηνή εκκίνησης κρυπτογράφησης».

Τορόντο, Καναδάς

Τορόντο, οι περισσότερες πόλεις φιλικές προς την κρυπτογράφηση

Ο Καναδάς είναι γνωστός ως μία από τις πιο φιλόξενες χώρες για blockchain και κρυπτονομίσματα. Οι κανονισμοί για τα cryptos και τα ICO είναι αρκετά ελαφροί, σε σύγκριση με άλλες χώρες, και η συνολική στάση της κυβέρνησης είναι αρκετά υποστηρικτική.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών, το Τορόντο έχει γίνει μια από τις πιο φιλικές προς την κρυπτοπολιτική πόλη στον κόσμο, φιλοξενώντας αρκετές επιτυχημένες επιχειρήσεις κρυπτογράφησης. Για παράδειγμα, ένα καθιερωμένο πορτοφόλι κρυπτογράφησης, που ονομάζεται Αποκεντρωμένη, που δημιούργησε επίσης το Jaxx, είναι ένα παράδειγμα μιας καναδικής επιχείρησης κρυπτογράφησης που έγινε τεράστια σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, υπάρχουν περισσότερα από 200 ATM κρυπτογράφησης, που κατανέμονται σε ολόκληρο το Τορόντο. Σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους αριθμούς ΑΤΜ που μπορούν να βρεθούν σε μια πόλη.

Πράγα, Τσεχία

Πράγα, οι περισσότερες πόλεις φιλικές προς την κρυπτογράφηση

Εκτός από το ότι είναι γνωστό ότι έχει εξαιρετική μπύρα, η Πράγα είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους χώρους στην Ευρώπη (και στον κόσμο) που δέχεται κρυπτονομίσματα. Εάν ταξιδεύετε στην Πράγα, μπορείτε εύκολα να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα και να το πληρώσετε με κρυπτογράφηση, να πληρώσετε για το φαγητό σας σε πολλά εστιατόρια και να αγοράσετε πολλά προϊόντα και υπηρεσίες.

Η Πράγα φιλοξένησε επίσης ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα και blockchain στην Ευρώπη.

Επιπλέον, υπάρχει ένα διάσημο μπαρ espresso, που ονομάζεται Bitcoin Coffee, όπου ο μόνος αποδεκτός τρόπος πληρωμής είναι το Bitcoin. Το δεύτερο διαμέρισμα στον κόσμο που αγοράστηκε με κρυπτογράφηση βρίσκεται στην Πράγα. Αγοράστηκε το 2017 για 35 bitcoin.

Συνοψίζοντας, η Πράγα είναι ένας από τους ηγέτες της κρυπτικής επανάστασης στην Ευρώπη, εκτός από το ότι είναι μια από τις παλαιότερες και πιο ζωντανές πόλεις της ηπείρου.

Zug, Ελβετία

Zug, οι περισσότερες πόλεις φιλικές προς την κρυπτογράφηση

Όταν σκέφτεστε την Ελβετία, πιθανώς φαντάζεστε τη σοκολάτα, τα όμορφα βουνά, το yodelling και πολλά χρήματα. Λόγω της φήμης της για πολλά και πολλά χρήματα, η Ελβετία έχει γίνει ένας από τους πρώτους που υιοθετούν κρυπτονομίσματα. Πολλές εταιρείες blockchain έχουν ανοίξει την έδρα τους εκεί, τοποθετώντας τις στο χάρτη για μια εδραιωμένη, ρυθμιζόμενη τοπική αγορά κρυπτογράφησης και φυσικά τη γύρω φυσική ομορφιά.

Αν πάτε στο Zug, μπορείτε να επισκεφθείτε το House of Wines και να πληρώσετε για εξαιρετικά μπουκάλια με κρυπτογράφηση. Μπορείτε ακόμη να βρείτε έναν οδοντίατρο που δέχεται κρυπτογράφηση. Αν και το Zug είναι μια μικρή πόλη και λιγότερο γνωστή ως μερικές από τις άλλες πόλεις της λίστας, θεωρείται ως μία από τις πιο προηγμένες τεχνολογικά πόλεις σε παγκόσμια κλίμακα. Ο Zug κέρδισε επίσης το ψευδώνυμο “Crypto Valley”.

Πριν από μερικά χρόνια, ο Zug έγινε ακόμη και η πρώτη πόλη που δέχτηκε το Bitcoin για την καταβολή φόρων. Είναι βασικά παράδεισος για τους λάτρεις της κρυπτογράφησης.

Λουμπλιάνα, Σλοβενία

Λιουμπλιάνα, οι περισσότερες πόλεις φιλικές προς την κρυπτογράφηση

Αν και η πρωτεύουσα της Σλοβενίας είναι μια από τις μικρότερες πόλεις στην Ευρώπη, δεν σταματά ποτέ να εντυπωσιάζει τον κόσμο όταν πρόκειται για τεχνολογική καινοτομία και υιοθέτηση τεχνολογίας blockchain.

Η Λιουμπλιάνα φιλοξενεί το πρώτο παγκοσμίως φιλικό προς το Bitcoin εμπορικό κέντρο, Πόλη Bitcoin. Όπως ίσως υποψιάζεστε, όλοι οι έμποροι που έχουν ανοίξει καταστήματα (που είναι πάνω από 500, παρεμπιπτόντως) στο εμπορικό κέντρο αποδέχονται το Bitcoin ως πληρωμή και κάνουν χρήση της τεχνολογίας blockchain. Δεν είναι μόνο ένα εμπορικό κέντρο. Χρησιμεύει επίσης ως μεγάλο επιχειρηματικό και ψυχαγωγικό κέντρο.

Επιπλέον, Bitstamp, ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, έχει την έδρα του στη Λιουμπλιάνα.

Όλα αυτά έχουν ανοίξει ολόκληρη την αγορά της Σλοβενίας σε κρυπτογράφηση και σίγουρα την ώθησε σε γενική χρήση.

Η πόλη επαινέται επίσης για την ομορφιά της, οπότε αν θέλετε να την εξερευνήσετε ενώ έχετε το κρυπτογραφημένο φλιτζάνι καφέ σας.

Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια

Σαν Φρανσίσκο, οι περισσότερες πόλεις φιλικές προς την κρυπτογράφηση

Δεν αποτελεί έκπληξη να βλέπουμε το Σαν Φρανσίσκο στη λίστα μας, καθώς αυτή είναι η απόλυτη τεχνολογία Μέκκα στην Καλιφόρνια. Η πόλη έχει σχεδόν 200 εμπόρους που δέχονται Bitcoin και περίπου 60 ATM που επεξεργάζονται μετατροπές κρυπτογράφησης. Αυτό δεν ακούγεται καθόλου κακό, δεδομένου του σχετικά μικρού πληθυσμού των 837.000 ατόμων.

Επιπλέον, το Σαν Φρανσίσκο φιλοξενεί Νομισματική βάση – μία από τις πιο διάσημες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, καθώς και την εταιρεία δημιουργίας πίσω από ένα από τα πιο ασφαλή και δημοφιλή πορτοφόλια κρυπτογράφησης.

Πολλές άλλες εταιρείες κρυπτογράφησης και blockchain επιλέγουν το Σαν Φρανσίσκο για την έδρα τους, λόγω της γρήγορης αγοράς blockchain και των ντόπιων που έχουν εμμονή με blockchain.

Μπουένος Άιρες, Αργεντινή

Μπουένος Άιρες, οι περισσότερες πόλεις φιλικές προς την κρυπτογράφηση

Η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη στην Αργεντινή, το Μπουένος Άιρες, είναι επίσης η κορυφαία πόλη Bitcoin στη Νότια Αμερική. Το Buenos Aires έχει πάνω από 130 εμπόρους που δέχονται Bitcoin και έναν αυξανόμενο αριθμό ΑΤΜ Bitcoin στην πόλη, με πληθυσμό 2,9 εκατομμύρια άτομα.

Σε μια χώρα που έγινε διάσημη για τη συνεχιζόμενη νομισματική κρίση, το Bitcoin έχει βρει σίγουρα ένα θερμό σημείο για να εγκατασταθεί. Η χώρα δεν έχει ακόμη ανακάμψει από τη βαθιά ύφεση από μερικά χρόνια πριν. Πέρυσι, ο πληθωρισμός στην Αργεντινή ανήλθε σε πάνω από 25%.

Η πτώση του πέσο Αργεντινής και ο αυστηρός έλεγχος κεφαλαίου που εγκατέστησε η κυβέρνηση οδήγησαν πολλούς Αργεντίνους να στραφούν σε κρυπτογράφηση, ιδιαίτερα στο Bitcoin.

Το πρώτο συνέδριο Bitcoin στη Λατινική Αμερική πραγματοποιήθηκε επίσης στο Μπουένος Άιρες πέρυσι. Πολλές νεοσύστατες επιχειρήσεις όπως οι Ripio, Buda και SatoshiTango έχουν επίσης αναδυθεί στην πόλη.

Τζάκσονβιλ, Φλόριντα

Τζάκσονβιλ, οι περισσότερες πόλεις φιλικές προς την κρυπτογράφηση

Η μεγαλύτερη πόλη της Φλόριντα, το Τζάκσονβιλ, έχει κάνει μερικές εξαιρετικές κινήσεις τα τελευταία χρόνια όσον αφορά την υιοθέτηση και ενσωμάτωση κρυπτογράφησης. Με πληθυσμό περίπου 800.000 άτομα, το Τζάκσονβιλ διαθέτει 20 ΑΤΜ κρυπτογράφησης, διάσπαρτα σε όλη την πόλη.

Επιπλέον, ένα άλλο θέμα που σχετίζεται με την κρυπτογράφηση στο Jacksonville είναι η κρυπτογράφηση. Όσον αφορά την κατοχή κρυπτονομισμάτων ανά άτομο, καμία άλλη πόλη δεν μπορεί να ταιριάξει με την κατάταξη του Τζάκσονβιλ. Η μέση κατοχή κρυπτονομισμάτων ανά κάτοικο του Τζάκσονβιλ ανέρχεται σε περισσότερα από 31.000 $. Η πόλη που κατατάσσεται αμέσως μετά το Τζάκσονβιλ είναι το Μέμφις, Τενεσί με 15.700 $ ανά άτομο.

Βίλνιους, Λιθουανία

Βίλνιους, οι περισσότερες πόλεις φιλικές προς την κρυπτογράφηση

Η πρωτεύουσα της Λιθουανίας, το Βίλνιους, δεν είναι μόνο ένα άλλο υπέροχο μέρος για να περάσετε τις διακοπές σας. Είναι ένας απόλυτος ψηφιακός πρωτοπόρος και ένας σημαντικός κόμβος για το fintech.

Η πρωτεύουσα είναι γνωστή ότι είναι πολύ προοπτική και φιλοξενεί παγκόσμιους παίκτες όπως η Uber και η Google, καθώς και τοπικά αναπτυγμένες νεοσύστατες εταιρείες που κατακτούν τον κόσμο, όπως οι Trafi και Vinted.

Ένα άλλο πράγμα που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι ο Βρετανός αυτοαποκαλούμενος δολοφόνος τράπεζας που απέκτησε ο Revolut είναι η πρώτη άδεια τραπεζικής στο Βίλνιους.

Υπάρχουν πολλά ιστορικά αξιοθέατα για να δείτε στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας, αλλά με τις μεγάλες εξελίξεις στον τομέα της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας, μπορείτε επίσης να βρείτε καταπληκτικά μέρη, καφετέριες, καταστήματα τροφίμων, εστιατόρια, κέντρα γυμναστικής και πολλά άλλα, όπου μπορείτε να πληρώσετε με το Bitcoin.

Χονγκ Κονγκ, Κίνα

Χονγκ Κονγκ, οι περισσότερες πόλεις φιλικές προς την κρυπτογράφηση

Το Χονγκ Κονγκ είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο καυτά σημεία για τις επιχειρήσεις και τη χρηματοδότηση στον κόσμο.

Το 2017, η Κίνα απαγόρευσε αποτελεσματικά τα κρυπτονομίσματα και τα ICO. Το 2018, η σχέση μεταξύ Κίνας και κρυπτονομίσματος έγινε ακόμη πιο περίπλοκη αφού η Κίνα απαγόρευσε και μπλόκαρε πάνω από 120 ανταλλαγές κρυπτογράφησης.

Με αυτόν τον τρόπο, πολλές επιχειρήσεις κρυπτογράφησης, ανταλλαγές και ICO πήγαν σε γειτονικές περιοχές αναζητώντας ένα πιο φιλικό περιβάλλον για να διεξάγουν τις δραστηριότητές τους. Μια περιοχή είναι το Χονγκ Κονγκ, το οποίο όμως είναι μέρος της Κίνας έχει τη δική του δικαιοδοσία.

Για παράδειγμα, η παγκόσμια διάσκεψη κορυφής Blockchain μεταφέρθηκε στο Χονγκ Κονγκ από το Πεκίνο το 2018. Ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια στον κόσμο, η Binance, άνοιξε επίσης γραφεία στο Χονγκ Κονγκ πέρυσι..

Το Cryptocurrency είναι μια νομική μορφή πληρωμής στο Χονγκ Κονγκ. Πολλοί λιανοπωλητές στην πόλη δέχονται κρυπτονομίσματα. Ένα δίκτυο πωλήσεων κρυπτονομισμάτων εκτός σύνδεσης αναμένεται να δημιουργηθεί για να επεκτείνει περαιτέρω τη χρήση κρυπτονομισμάτων στον χώρο λιανικής.

Τελικές λέξεις

Η τελική ετυμηγορία είναι ότι υπάρχουν πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο που έχουν αρχίσει να υιοθετούν κρυπτογράφηση και να τις ενσωματώνουν στην τοπική καθημερινή ζωή. Η εμφάνιση υιοθετείται με τη μορφή εμπόρων που δέχονται Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα, καθώς και σε ένα ευνοϊκό περιβάλλον για εταιρείες κρυπτογράφησης, ICO και άλλες επιχειρήσεις blockchain.

Αναμένουμε ότι η μαζική αποδοχή των κρυπτονομισμάτων θα συνεχίσει να αυξάνεται καθώς η χρήση τους σε όλο τον κόσμο συνεχίζει να αυξάνεται.

Κάθε χώρα έχει τους δικούς της μοναδικούς κανόνες και νόμους που δεν μπορούν παρά να επηρεάσουν κατά κάποιο τρόπο τη χρήση αυτών των νομισμάτων και σε ορισμένες χώρες, ακόμη και να τις αποκλείσουν εντελώς. Ωστόσο, πολλά μέρη σε όλο τον κόσμο έχουν αναγνωρίσει τις δυνατότητες και έχουν υιοθετήσει νέες τεχνολογίες νωρίς, καθιστώντας τις φιλικές προς την κρυπτογράφηση.

Εάν είστε λάτρης της κρυπτογράφησης ή επαγγελματίας και αναζητάτε έναν νέο τόπο διαμονής ή ένα σημείο διακοπών όπου μπορείτε να περάσετε την κρυπτογράφηση σας, αυτό το άρθρο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας με.

Επιλέξτε τον προορισμό σας, ετοιμάστε το ψηφιακό πορτοφόλι σας και απολαύστε τις διακοπές σας!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και τον τρόπο ανταλλαγής τους?

Εγγραφείτε στο μάθημα συναλλαγών κρυπτογράφησης της Trading Education!

Αν σας άρεσε να διαβάζετε αυτό το άρθρο από το Trading Education, δώστε ένα παρόμοιο και μοιραστείτε το με οποιονδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner