Ποιο είναι το καλύτερο Cryptocurrency για επένδυση κατά τη διάρκεια του 2021;

5 κρυπτονομίσματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

Θέλετε να παραλείψετε την ανάγνωση και να φτάσετε απευθείας στις κορυφαίες επιλογές μας; Η καλύτερη κρυπτογράφηση για να επενδύσετε κατά τη διάρκεια του 2021 είναι Bitcoin ή Αιθέριο.

Ενώ το Bitcoin είναι ο ηγέτης, τόσο από την κεφαλαιοποίηση της αγοράς όσο και από τον ημερήσιο όγκο, δεν είναι η τελευταία λέξη για την κρυπτογράφηση. Με την επιτυχία του Bitcoin, μια πληθώρα altcoins ξεπήδησε, καθιστώντας δύσκολο για τους επενδυτές να επιλέξουν το καλύτερο. Στην πραγματικότητα, η αγορά κρυπτογράφησης πλημμυρίζει αυτήν την περίοδο με περισσότερα από 7000 νομίσματα.

Αν δεν ξέρετε ποιο νόμισμα είναι το καλύτερο για το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο, θα σας δείξουμε τα κορυφαία κρυπτονομίσματα 2021. Ακολουθούν μερικά μόνο που πρέπει να λάβετε υπόψη:

  • Bitcoin (BTC-USD)
  • Ethereum (ETH-USD)
  • Cardano (ADA-USD)
  • Κυματισμός (XRP-USD)
  • Dogecoin (DOGE-USD)

Εάν θέλετε να επεκτείνετε το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο με ένα κομμάτι της κρυπτογράφησης, πιστεύουμε ότι οι ακόλουθες επιλογές θα είναι οι καλύτερες.

Κορυφαία κρυπτογράφηση για το 2021: Bitcoin (BTC-USD)

Το Bitcoin είναι αναμφισβήτητα το πρότυπο στην αγορά κρυπτογράφησης αυτήν τη στιγμή. Υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτό. Με υψηλή τιμή όλων των εποχών των 58.332,36 $ και ανώτατο όριο αγοράς άνω των 1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, το Bitcoin καθιστά αδύνατο για άλλα κρυπτονομίσματα να συνεχίσουν. Ο ηγέτης του blockchain κυριάρχησε στην αγορά από την ίδρυσή του το 2009.

Ενώ το Bitcoin είχε λίγες μεγάλες πορείες, η τιμή του συνεχίζει να αυξάνεται, καθιστώντας το μια ακόμη πιο δελεαστική επιλογή για νέους επενδυτές. Το 2021 φαίνεται ήδη να είναι μια πολλά υποσχόμενη χρονιά για το Bitcoin, με την τιμή σε ιστορική ανοδική πορεία σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, το Bitcoin διαπραγματεύονταν σε υψηλή τιμή 29.111 $. Μόλις δύο μήνες αργότερα, η τιμή αυτή διπλασιάστηκε για να ξεπεράσει το όριο των 50.000 δολαρίων. Σε αυτό το ρυθμό, είναι σαφές ότι τα άλλα κρυπτονομίσματα έχουν πολύ δρόμο να διανύσουν πριν μπορέσουν να επιτύχουν τα ορόσημα που έχει επιτύχει το Bitcoin.

Με ένα τόσο περίεργο όριο αγοράς και ημερήσιο όγκο περίπου 105 δισεκατομμυρίων δολαρίων, πολλοί κρυπτογράφοι αναμφίβολα θα χύσουν τα χρήματά τους σε Bitcoin. Ήδη, γνωστά δημόσια πρόσωπα στον επιχειρηματικό κόσμο, εταιρείες και ιδρύματα θερμαίνουν το Bitcoin με δισεκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις.

Έτσι, εάν ψάχνετε ένα κρυπτογράφηση για να επενδύσετε σε αυτά που εμπιστεύονται εκατομμύρια άνθρωποι, δεν θα θέλατε να κοιτάξετε πέρα ​​από το Bitcoin. Ωστόσο, με την τρέχουσα υψηλή τιμή και τον υπερπληθυσμό, μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να μπορέσετε να ξεκινήσετε την ανάπτυξη. Επομένως, εάν δεν είστε σε αυτό μακροπρόθεσμα, σκεφτείτε τις άλλες επιλογές μας.

Ethereum (ETH-USD)


Ενώ η Ethereum διαθέτει ένα ανώτατο όριο αγοράς που είναι 5 φορές μικρότερο από αυτό του Bitcoin, έχει αμετάκλητα επαινηθεί ως το πιο πολλά υποσχόμενο κρυπτονομίσματα φέτος. Αυτή είναι η δεύτερη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση παγκοσμίως, τόσο με βάση το όριο αγοράς όσο και τον ημερήσιο όγκο. Το πλεονέκτημα της Ethereum έγκειται στην εστίασή της στην ανώτερη τεχνολογία σε αντίθεση με το να είναι απλά ψηφιακό πλεονέκτημα.

Σε αντίθεση με το Bitcoin, το Ethereum είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα κρυπτογράφηση. Είναι μια πλατφόρμα όπου άλλοι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους ψηφιακά στοιχεία χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Ethereum, όπως έξυπνα συμβόλαια. Αυτή η υιοθέτηση άλλων Αποκεντρωμένων Οικονομικών (DeFi) έχει κάνει το Ethereum ένα ζεστό κέικ στην αγορά κρυπτογράφησης.

Αν και η τρέχουσα τιμή της Ethereum είναι σημαντικά χαμηλότερη σε σύγκριση με την τιμή του Bitcoin, αυξάνεται γρήγορα και προσελκύει την προσοχή περισσότερων επενδυτών. Το Ethereum έχει ήδη φθάσει σε υψηλά επίπεδα αξίας 2.036,55 $ φέτος. Πρόκειται για μια σημαντική αύξηση, δεδομένου ότι ήταν λίγο πιο πάνω από τα $ 700 στα τέλη Δεκεμβρίου του περασμένου έτους. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή υπερδιπλασιάστηκε σε λιγότερο από δύο μήνες.

Έτσι, ενώ το Ethereum είναι πολύ νεότερο από το Bitcoin, υπάρχουν μερικά πράγματα που το καθιστούν καλύτερο κρυπτογράφηση. Για αρχάριους, είναι εξαιρετικά γρήγορο να το αγοράσετε και να το πουλήσετε. Μια συναλλαγή που μπορεί να διαρκέσει 15 λεπτά με το Bitcoin θα διαρκέσει μόνο 15 δευτερόλεπτα με το Ethereum. Αυτό το καθιστά ιδανική επιλογή για χρήση σε πραγματικό χρόνο αντί να είναι απλώς ένα κατάστημα αξίας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς της Crypto, το Ethereuim αξίζει να αγοράσει το 2021. Το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο φέτος. Αυτό σημαίνει ότι θα προσελκύσει την προσοχή περισσότερων βασικών επενδυτών και σύντομα το συγκρότημα Ethereum θα γεμίσει με επιτυχημένους επενδυτές.

Cardano (ADA-USD)

Ιδρύθηκε μόλις πριν από τρία χρόνια, η Cardano έχει εξελιχθεί σε μεγαλύτερη κρυπτογράφηση τρίτης γενιάς στον κόσμο. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για επενδυτές που αναζητούν νέους crypto με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης το 2021.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της CoinDesk, η Cardano απολαμβάνει ανώτατο όριο αγοράς 29,21 δισ. Δολαρίων με υψηλή τιμή 1,20 $. Αυτό είναι σημαντικά χαμηλότερο σε σύγκριση με τις δύο επιλογές μας. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο μικρό που πολύ λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν ήδη. Και όσο αυτό μπορεί να βγει ως κόκκινη σημαία, είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι μεγάλων δυνατοτήτων.

Η ADA υπερηφανεύεται για μερικές από τις πιο συναρπαστικές τεχνολογικές εξελίξεις στη βιομηχανία blockchain. Πρώτα απ ‘όλα, λειτουργεί με ένα σύστημα απόδειξης πονταρίσματος που σημαίνει ότι είναι πιο αποτελεσματικό από τις εναλλακτικές λύσεις απόδειξης εργασίας. Η απόδειξη του στοιχήματος βασικά σημαίνει ότι όσο περισσότερο ADA έχετε, τόσο περισσότερη εξορυκτική δύναμη έχετε.

Ακριβώς όπως το Ethereum, η ADA βασίζεται επίσης σε έξυπνα συμβόλαια για τον εύκολο χειρισμό των πληρωμών και την παρακολούθηση των συναλλαγών. Αυτό δημιουργεί έναν έξυπνο συνδυασμό τόσο του Bitcoin όσο και του Ethereum. Έτσι, παρόλο που η ADA έχει πολλή δουλειά μπροστά για να φτάσει στο πρωτάθλημα των Bitcoin και Ethereum, κάνει μια μεγάλη επένδυση για τους πρώτους υιοθέτες.

Χρειάστηκαν μόνο τρία χρόνια στο Cordano για να επιτύχει κεφαλαιοποίηση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό ήταν πολύ νωρίτερα από ό, τι χρειάστηκε το Bitcoin για να επιτύχει το ίδιο. Αυτό σημαίνει ότι η Cardano παίρνει γρήγορα ορμή και σύντομα οι επενδυτές θα αρχίσουν να συσσωρεύονται.

4. Κυματισμός (XRP-USD)

Ιδρύθηκε το 2012, το XRP της Ripple προσφέρει ένα εύκολο στοίχημα για τους επενδυτές που θέλουν να αρχίσουν να αγοράζουν το 2021. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το νόμισμα έχει τη δυνατότητα να διπλασιάσει την αξία του 10 φορές φέτος. Το XRP έχει ήδη φτάσει το 3 $, το οποίο αγωνίζονται τα περισσότερα από τα άλλα κρυπτονομίσματα.

Με ανώτατο όριο αγοράς περίπου 24 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η XRP εγγράφεται σε μια ελαφρώς διαφορετική μορφή λειτουργίας. Αντί να διαχειρίζεται η κοινότητα όπως το Bitcoin, το XRP συγκεντρώνεται και εξορύσσεται, ελέγχεται και διαχειρίζεται μόνο ο δημιουργός του, το Ripple Labs.

Αυτό δίνει στους δημιουργούς τον έλεγχο των πολιτικών και της δυνατότητας να εκτελούν συναλλαγές γρήγορα και να διαπραγματεύονται με τις κύριες τράπεζες. Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση αντιμετωπίστηκε με πολλή κριτική καθώς φαίνεται να αποκλίνει από την ίδια την ουσία ενός κρυπτονομίσματος. αποκέντρωση.

Check Out: Πρόβλεψη τιμής κυματισμού

Παρ ‘όλα αυτά, το XRP έχει δείξει πολλές δυνατότητες και υπόσχεται να είναι μια καλή επένδυση το 2021. Τώρα χρησιμοποιείται από ορισμένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αντί του δικτύου SWIFT, δίνοντάς του πραγματική εφαρμογή και ευρεία υιοθέτηση.

Το νόμισμα πήρε δυναμική το 2017 όταν αυξήθηκε 36.000%. Δηλαδή, αυξάνοντας την τιμή του από το τίποτα στις αρχές του 2017 σε 2,4 $ τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

5. Dogecoin (DOGE-USD)

Το Dogecoin ξεκίνησε ως αστείο. Αυτό είναι για ό, τι θα σας πει οποιοσδήποτε ήταν στην αγορά κρυπτογράφησης αρκετά καιρό. Ωστόσο, το αστείο μπορεί να φτάσει μέχρι τώρα. Το Dogecoin είναι στην πραγματικότητα μια πολύ σοβαρή επένδυση για εμπόρους που απλώνουν τα πόδια τους.

Αποδεικνύεται, η αρχική βιτρίνα του Doge meme άνοιξε το δρόμο για το Dogecoin σε μια αγορά όπου γίγαντες όπως το Bitcoin ήταν ήδη ψηλά. Τώρα, με ανώτατο όριο αγοράς περίπου 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων και υψηλή τιμή όλων των εποχών των 0,087 $, το DOGE είναι έτοιμο για αργή αλλά σταθερή ανάπτυξη. Εκτός από τη δημοτικότητα του meme, το κύριο αξιοθέατο του Dogecoin πηγάζει από το γεγονός ότι η τιμή του αυξάνεται συνεχώς.

Έτσι, εάν επενδύσετε τώρα, εκτίθεστε σε υψηλότερες ευκαιρίες κέρδους από άλλα νομίσματα. Στην πραγματικότητα, όπως πολλά από τα άλλα κρυπτονομίσματα, το Dogecoin ξεκινά ήδη το 2021 με κερδοφόρα νότα. Οι εγκρίσεις από επαγγελματίες γκουρού όπως ο Elon Musk της Tesla έχουν ανεβάσει στα ύψη την αξία του Dogecoin, καθιστώντας το ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα κρυπτονομίσματα.

Η νέα δημοτικότητα φαίνεται να λειτούργησε καλά για το DOGE καθώς συσσωρεύονται περισσότεροι επενδυτές. Ωστόσο, ως σχετικά νέο κρυπτογράφηση, το Dogecoin εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά ασταθές. Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να επενδύετε σε αυτό για μικρό χρονικό διάστημα και να λαμβάνετε τα κέρδη σας μόλις έρθουν.

Το νόμισμα πιθανότατα θα συνεχίσει να αυξάνεται το 2021 και θα μπορούσε σύντομα να φτάσει το $ 1 στο τέλος του έτους. Αυτό είναι εφ ‘όσον συνεχίζει να αυξάνει τη βάση χρηστών του, διατηρεί τη δημοτικότητα του διαδικτύου και βλέπει περισσότερη υιοθέτηση παγκοσμίως.

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός Cryptocurrency για αγορά το 2021

Όπως και με οποιονδήποτε επενδυτικό τομέα, η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά δυναμική. Ωστόσο, παρά τη συνεχή αλλαγή τιμών, το ανώτατο όριο αγοράς και την υιοθέτηση, υπάρχουν μερικοί παράγοντες που, όταν παρατηρείτε, θα μπορούσαν να είναι η διαφορά μεταξύ κερδοφορίας και ζημίας.

Ας δούμε γρήγορα μερικούς από αυτούς τους παράγοντες.

Κεφαλαιοποίηση αγοράς

Το μέγεθος της αγοράς που ελέγχει ένα cryptocurrency μπορεί να υπαινίσσεται τη ρευστότητά του. Όσο υψηλότερο είναι το ανώτατο όριο της αγοράς, τόσο ασφαλέστερο είναι να επενδύσετε. Ένα υψηλότερο όριο αγοράς σημαίνει συνήθως υψηλότερο ποσοστό υιοθέτησης και ότι περισσότεροι άνθρωποι επενδύουν σε αυτό το συγκεκριμένο κρυπτογράφηση.

Έτσι, εάν το όριο αγοράς έχει σημασία στο επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο, σας συνιστούμε να επενδύσετε σε Bitcoin και Ethereum.

Ποσοστό υιοθέτησης

Εάν ένα κρυπτογράφηση χρησιμοποιείται ευρέως σε πραγματικές συναλλαγές, αυτό σημαίνει ότι είναι αξιόπιστο και έχει περισσότερες ευκαιρίες κέρδους. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε για την υιοθέτηση γενικής χρήσης, ίσως θελήσετε να εστιάσετε σε κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin που χρησιμοποιούνται πλέον ευρέως σε επιχειρήσεις, ασφάλειες και επενδύσεις.

Ωστόσο, ως κερδοσκοπικές επενδύσεις, είναι πιθανό να βρεθούν πιο εύλογες ανακαλύψεις με νεότερα νομίσματα όπως το Dogecoin και το Cardano.

Τεχνολογία

Ορισμένα κρυπτονομίσματα ενδέχεται να έχουν υψηλότερη υιοθέτηση με αξιοζήλευτα όρια αγοράς, αλλά δεν διαθέτουν τη σωστή τεχνολογία για τις μοναδικές επενδυτικές σας ανάγκες. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό, πριν επιλέξετε ένα νόμισμα για να επενδύσετε, βεβαιωθείτε ότι διαθέτει τα χαρακτηριστικά που αναζητάτε.

Για παράδειγμα, οι Ethereum και Ripple αναπτύχθηκαν γρήγορα εστιάζοντας σε νέες τεχνολογίες που δεν εξερεύνησαν άλλα κρυπτονομίσματα. Έτσι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτά είναι πιο κατάλληλα από το Bitcoin, επειδή διαθέτουν τις τεχνολογίες που θα βοηθήσουν στην τροφοδότηση των επενδύσεών σας.

Ασφάλεια

Το κύριο αξιοθέατο της τεχνολογίας blockchain είναι η ανωνυμία που προσφέρει στους χρήστες της. Αυτό σημαίνει ότι πραγματοποιείτε συναλλαγές ανώνυμα και απολαμβάνετε την ελευθερία της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης. Άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως τα έξυπνα συμβόλαια που προσφέρει η Ethereum, εξασφαλίζουν ότι οι συναλλαγές είναι πιο ασφαλείς και απαλλαγμένες από απάτες.

Όντας μια εξαιρετικά επικίνδυνη επένδυση, είναι λογικό να θεωρείτε τα κρυπτονομίσματα με καλύτερες δυνατότητες ασφάλειας.

Μην χάσετε: Προβλέψεις Crypto για το 2021: Πού να επενδύσετε

Πώς να επενδύσετε σε Cryptocurrency το 2021

Η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει αλλάξει πολύ. Οι επενδυτές έχουν τώρα διαφορετικούς λόγους να επενδύσουν από ό, τι πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια. Ενώ υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση, ο πιο συνηθισμένος και ασφαλής είναι η χρήση ανταλλαγής.

Αυτές είναι πλατφόρμες που σας δίνουν τη δυνατότητα να αγοράζετε και να πουλάτε κρυπτονομίσματα με μικρή χρέωση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, να παρακολουθήσετε τις τάσεις της αγοράς και να αποφασίσετε αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε.

Εάν είστε ακόμα καινούργιοι, σας συνιστούμε να συνεργαστείτε με έναν ειδικό που γνωρίζει τον τρόπο του μέσω της αγοράς κρυπτογράφησης. Διαφορετικά, εδώ είναι μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε στην αγορά μόνοι σας.

Συμβουλές για κερδοφόρα επένδυση κρυπτονομισμάτων:

  • Χρησιμοποιήστε συναλλαγές περιθωρίου – Αυτό είναι ένα είδος συναλλαγών που σας επιτρέπει να κάνετε κέρδη παρά την κατάσταση της αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν η τιμή πέσει, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα.
  • Σταθερή αγορά – Πριν εγγραφείτε με οποιαδήποτε ανταλλαγή, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τις τάσεις της αγοράς και τι πρέπει να κάνετε για να αποκομίσετε κέρδη. Και πάλι, εάν όλα φαίνονται ξένα στην αρχή, μη διστάσετε να συνεργαστείτε με έναν ειδικό.
  • Διαφοροποιήστε τους κινδύνους σας – Μην τοποθετείτε όλα τα χρήματά σας σε ένα κρυπτογράφηση. Φροντίστε να επενδύσετε σε πολλές επιλογές. Με αυτόν τον τρόπο, θα κερδίσετε χρήματα ακόμα και όταν η τιμή ορισμένων κρυπτογράφησης πέσει.
  • Κρατήστε τα περισσότερα κρυπτονομίσματα σε ένα πορτοφόλι – Αυτό θα είναι χρήσιμο σε περίπτωση επίθεσης στον κυβερνοχώρο. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός πρόσβασής σας είναι ισχυρός και αποθηκευμένος σε ασφαλές μέρος.

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα για την αγορά Cryptos

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στη βιομηχανία Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

συμπέρασμα

Με τόσα πολλά κρυπτονομίσματα στην αγορά, μπορεί να είναι συντριπτικό όταν πρόκειται για την επιλογή των καλύτερων για επένδυση. Οι παραπάνω επιλογές θα πρέπει να μπορούν να δώσουν ώθηση στο επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο. Συνιστούμε να επενδύσετε σε πολλές επιλογές για να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους, ακόμα και όταν η αγορά δεν φαίνεται καλή.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map