Πώς να αγοράσετε Cryptocurrency το 2021 – για αρχάριους

Πώς να αγοράσετε ένα Cryptocurrency σήμερα – Οδηγός βήμα προς βήμα

Θέλετε να μεταβείτε απευθείας στην απάντηση; Μπορείτε να αγοράσετε Cryptos στο eToro

Συνεχίστε να ακούτε σχετικά με την κρυπτογράφηση και αναρωτιέστε πώς μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση; Διαβάστε τον οδηγό για αρχάριους σχετικά με τον τρόπο αγοράς κρυπτονομισμάτων σήμερα!

Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξηγήσουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τον τρόπο αγοράς κρυπτονομισμάτων και ελέγξτε τις κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτογράφησης όπου μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση σήμερα.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων τείνει πρόσφατα από την επανάσταση στην τεχνολογία και στις ψηφιακές πλατφόρμες. Η έκρηξη των αγορών κρυπτογράφησης με νέα ψηφιακά νομίσματα και η δημιουργία νέων και καταλαβαίνων εφαρμογών για την υποστήριξη της κρυπτογράφησης, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να αγοράσετε κρυπτονομίσματα.

Οι ερασιτέχνες πρέπει να έχουν μια ολοκληρωμένη και συγκεκριμένη κατανόηση των κρυπτονομισμάτων. Η βασική γνώση για τα περίφημα νομίσματα στην αγορά και η αντίληψη για πλατφόρμες όπως το eToro για επένδυση σε αυτά τα κρυπτονομίσματα είναι απαραίτητη. Εδώ στο Trading Education, έχουμε βάλει έναν συνοπτικό οδηγό για την αγορά κρυπτονομισμάτων το 2021.

Πώς να αγοράσετε ένα Crypto Asset σε 5 βήματα

Εάν δεν έχετε αρκετό χρόνο να διαβάσετε αυτόν τον σε βάθος οδηγό, παρακάτω εξηγούμε τα 5 βήματα που απαιτούνται για να αγοράσετε οποιοδήποτε κρυπτογράφηση τώρα.

Αγοράστε Cryptocurreny σε 5 απλά βήματα:

1. Ανοίξτε έναν λογαριασμό με ρυθμιζόμενη ανταλλαγή κρυπτογράφησης

2. Καταθέστε άμεσα χρήματα με χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή ηλεκτρονικό πορτοφόλι

3. Προχωρήστε στην περιοχή συναλλαγών κρυπτονομισμάτων και επιλέξτε νομίσματα

4. Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε

5. Επιβεβαιώστε την παραγγελία για αγορά του περιουσιακού στοιχείου κρυπτογράφησης και προσθέστε τα νομίσματα στο πορτοφόλι σας eToro

Εφόσον έχετε στη διάθεσή σας μια άμεση μέθοδο πληρωμής, τα παραπάνω βήματα σας επιτρέπουν να αγοράσετε οποιοδήποτε crypto σε λιγότερο από 5 λεπτά!

Ποια είναι τα βασικά βήματα για την αγορά κρυπτονομισμάτων?

Τα συμβατικά βήματα που μπορούν να ακολουθηθούν για την αγορά ενός περιουσιακού στοιχείου κρυπτογράφησης μπορούν να περιγραφούν ως εξής:

1. Μάθηση σχετικά με τα κρυπτονομίσματα.

2. Κατανόηση των παραγόντων που επηρεάζουν την τιμή ενός Cryptocurrency.

3. Έλεγχος της διαθεσιμότητας του προτιμώμενου νομίσματός σας σε ένα Cryptocurrency Exchange.

4. Αποφασίζοντας πόσο να επενδύσετε στο Crypto.

5. Επιλέγοντας το Cryptocurrency & Γνωριμία με αυτό.

6. Δημιουργία λογαριασμού ανταλλαγής Crypto.

7. Απόκτηση πορτοφολιού για την αποθήκευση του νομίσματος σας.

8. Αποφασίζοντας τις στρατηγικές συναλλαγών σας.

Παρακάτω, σας δείχνουμε πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα. Θα σας καθοδηγήσουμε στα βήματα της επιλογής μεσίτη, της κατανόησης των πιθανών κινδύνων και των ανταμοιβών και ολοκλήρωση της επένδυσής σας σε κρυπτογράφηση με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.

1. Μάθηση σχετικά με τα κρυπτονομίσματα πριν από την αγορά

Σύμφωνα με το Coinmarketcap, υπάρχουν περισσότερα από 8.000 κρυπτονομίσματα εκεί έξω. Επομένως, μπορεί να είναι ιδανικό για να επιλέξετε αυτούς που γνωρίζετε κάτι και να γίνετε ειδικός στις εξελίξεις αξίας τους, σε αντίθεση με την υιοθέτηση μιας στρατηγικής που μπορεί να αποδειχθεί ακριβή για εσάς. Όσο περισσότερες γνώσεις έχετε για τα κρυπτονομίσματα, τόσο πιο εύκολο θα είναι να διαλέξετε το κατάλληλο για αγορά. Εδώ στο Trading Education, διαθέτουμε έναν τομέα με πολλά αντικείμενα και μαθήματα συναλλαγών που θα σας βοηθήσουν σε αυτό το θέμα.

2. Κατανόηση των παραγόντων που επηρεάζουν την τιμή ενός κρυπτονομίσματος

Όταν πρόκειται να ξοδέψετε σε κρυπτογράφηση, το πρώτο πράγμα που μπορείτε να εξετάσετε είναι να εξετάσετε τους βασικούς παράγοντες που οδηγούν στις τιμές αυτών των νομισμάτων. Αυτοί οι οδηγοί διαφέρουν για διαφορετικούς τύπους νομισμάτων, αλλά οι βασικοί παράγοντες επιρροής είναι κάπως οι ίδιοι. Η τιμή ενός κρυπτονομίσματος κυμαίνεται αποτελεσματικά στην αγορά από τους ακόλουθους παράγοντες:

Προμήθεια & Ζήτηση

Όπως κάθε συμβατική επένδυση, η προσφορά και η ζήτηση ενός συγκεκριμένου νομίσματος στην αγορά καθορίζουν εάν είναι σοφό και κερδοφόρο να αγοράσετε και να επενδύσετε σε αυτό. Για προοδευτικό χρόνο, το Bitcoin κυριαρχεί στην αγορά από τότε που είναι το μητρικό κρυπτογράφηση. Το γεγονός ότι υπάρχουν μόνο 21 εκατομμύρια bitcoin στον κόσμο που εκρήγνυνται με πληθυσμό περίπου επτά δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Έτσι, οι καμπύλες ζήτησης και προσφοράς είναι μάλλον ασταθείς.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Το απότομο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ενός συγκεκριμένου νομίσματος στην αγορά έχει μεγάλη σημασία για να το τοποθετήσει στα γραφήματα του καταναλωτή. Εφαρμογές όπως eToro είναι αρκετά βολικό σε αυτήν την περίπτωση, καθώς βοηθούν στην παρακολούθηση των τιμών αμέσως όλο το εικοσιτετράωρο. Όσο μεγαλύτερη είναι η κλίμακα ενός κρυπτονομίσματος στην αγορά, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες κερδοφορίας του. Για παράδειγμα, πρόσφατα, το Bitcoin έσπασε όλα τα ρεκόρ της δημοσιότητας των τιμών, φθάνοντας στο υψηλό όλων των εποχών στα 41.941 $ στις 8 Ιανουαρίου 2021.

Το Bitcoin σημείωσε άνοδο στο νέο ρεκόρ μετά από τετραπλασιασμό το 2020. Πηγή: Refinitiv.

3. Έλεγχος της διαθεσιμότητας του προτιμώμενου νομίσματός σας σε ένα Cryptocurrency Exchange

Ακριβώς όπως το νόμισμα fiat που διαθέτει πλατφόρμες για ανταλλαγή νομισμάτων, τα κρυπτονομίσματα χρειάζονται επίσης μια αντίστοιχη πλατφόρμα όπου μπορούν να ανταλλάσσονται. Είναι πολύ σημαντικό να ληφθεί υπόψη η διαθεσιμότητα ενός συγκεκριμένου νομίσματος σε αυτές τις πλατφόρμες.

Συγκριτικά, όπως eToro, NYSE, FTSE και Nasdaq, υπάρχουν πλατφόρμες όπως το Coinbase, το Gdax και άλλα για το σκοπό αυτό. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ελέγξετε το ρεκόρ για την εκροή και την εφικτή διαθεσιμότητα αυτών των νομισμάτων στις πλατφόρμες ανταλλαγής, ώστε να μπορείτε να κάνετε αποτελεσματικές συναλλαγές και να δημιουργήσετε μεγαλύτερη αξία από τις επενδύσεις σας.

4. Αποφασίστε πόσα να επενδύσετε στο Crypto

Η απόφαση για επένδυση σε κρυπτογράφηση είναι εξαιρετικά σημαντική. Πρέπει να λάβετε έναν υπολογιζόμενο κίνδυνο με τα περιουσιακά σας στοιχεία που βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πόσο είστε διατεθειμένοι να διακινδυνεύσετε εκεί έξω στην αγορά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια λογική συνεισφορά έτσι ώστε η απόδοση της επένδυσης να είναι επικερδής για εσάς.

Ομοίως, με κάθε επιχείρηση που είστε νέοι, είναι μια έξυπνη σκέψη να αρχίσετε να επενδύετε μικρά ποσά. Μπορεί να διευκρινιστεί ότι η επένδυση σε μικρά ποσά βοηθά στη δημιουργία μιας εύχρηστης δομής για τις αρχικές σας επενδύσεις. Ιδρυτής του Εύκολο Crypto Grainger επαινεί αυτήν την πτυχή των κρυπτονομισμάτων λέγοντας ότι, "μέρος της γοητείας των κρυπτογραφικών μορφών χρημάτων είναι ότι δεν χρειάζεται τόνος για να ξεκινήσει. Τα Bitcoin μπορούν να διαχωριστούν έως και οκτώ δεκαδικά, οπότε είναι πιθανό να αγοράσετε μόνο ένα μικρό ποσό Bitcoin."

Κάθε φορά που έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό συναλλαγών κρυπτογράφησης, επιλέξτε το χρηματικό ποσό που θέλετε να επενδύσετε. Σε αυτό το σημείο, επιλέξτε τα ηλεκτρονικά μετρητά που χρειάζεστε για να αγοράσετε. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το αίτημά σας προετοιμάζεται και είστε εξουσιοδοτημένος ειδικός σε θέματα ψηφιακού νομίσματος!

Όπως λέει ο Grainger: "Η έναρξη της εισαγωγής πόρων σε κρυπτογράφηση είναι πολύ λιγότερο περίπλοκη από την ανταλλαγή μετοχών. Επίσης, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ικανοποιητικά."

5. Επιλέγοντας το Cryptocurrency & Γνωριμία με αυτό

Αφού τελειώσετε με τη βασική έρευνα, το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε τον τύπο των κρυπτονομισμάτων που είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε. Πολλές πλατφόρμες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα βασικό γενικό πλαίσιο για τις συναλλαγές ή τις αγορές σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν συνήθως τα πιο αξιόπιστα νομίσματα όπως το Bitcoin ή το Ethereum. Αλλά άλλα altcoins έχουν αποδειχθεί επίσης επικερδή. Λοιπόν, κάντε την έρευνά σας και αποφασίστε με ποιον θα πάτε!

6. Δημιουργία λογαριασμού ανταλλαγής Crypto

Για να αγοράσετε κρυπτογράφηση, πρέπει να ανταλλάξετε για αγορά και πώληση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ανταλλαγής και να αποθηκεύσετε τα νομίσματα κρυπτογράφησης στον προηγμένο ψηφιακό λογαριασμό σας, γνωστό ως «πορτοφόλι».

Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε έναν λογαριασμό ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Αυτά συμβαίνουν ως διαμεσολαβητής μεταξύ νομισματικών μορφών fiat – επίσημα μετρητά όπως το δολάριο ΗΠΑ και ψηφιακά νομίσματα, για παράδειγμα, Bitcoin, Ethereum ή Ripple.

Όλες οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης χρεώνουν τέλη και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ερευνήσετε για να δείτε ποιο θα σας ταιριάζει καλύτερα. Ορισμένοι επίσης απαιτούν επιπλέον χρεώσεις για καταστήματα και αναλήψεις. Το κλειδί είναι να κατανοήσετε πότε ισχύουν χρεώσεις και το ποσό που θα πληρώσετε.

Εάν πρέπει να ανταλλάξετε ψηφιακό νόμισμα, απλά χρειάζεστε έναν λογαριασμό μεσίτη, σε αντίθεση με την άμεση πρόσβαση στο βασικό εμπόριο. Ο μεσάζων θα παρουσιαστεί στην αγορά για χάρη σας. Αυτό είναι συνήθως ταχύτερο και απλούστερο στη ρύθμιση.

7. Απόκτηση πορτοφολιού για την αποθήκευση του νομίσματος σας

Το αρχικό βήμα είναι να αποκτήσετε ένα ψηφιακό πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Ένα ηλεκτρονικό ψηφιακό πορτοφόλι λειτουργεί παρόμοια με έναν διαδικτυακό λογαριασμό για τις τραπεζικές συναλλαγές που θα χρησιμοποιούσατε για την ανταλλαγή μετοχών και άλλων νομισματικών αξιών. Ένα πορτοφόλι σάς παρέχει ένα πλαίσιο για την οργάνωση και επισκόπηση των κρυπτονομισμάτων σας. Μέσω αυτών των ψηφιακών πορτοφολιών, μπορεί κανείς να έχει ένα θεμέλιο αφού τα ψηφιακά νομίσματα δεν έχουν πραγματική δομή όπως νομίσματα ή χαρτονομίσματα. Το μόνο που υπάρχει είναι αρχεία ανταλλαγών που αποθηκεύονται στο blockchain.

Στο σημείο που αγοράζετε κρυπτογράφηση, ο πωλητής κλείνει την ευθύνη για κέρματα στην τοποθεσία του πορτοφολιού σας. Σοκαριστικά καλύτερα, οι λεπτές λεπτομέρειες διατηρούνται ασφαλείς με τον κωδικό πρόσβασης ή το κλειδί του πορτοφολιού σας.

Τα προηγμένα ψηφιακά πορτοφόλια κρυπτογράφησης κυμαίνονται από gadget έως εφαρμογές προγραμματισμού ή διαδικτυακές πλατφόρμες όπως το eToro.

8. Αποφασίζοντας τις στρατηγικές συναλλαγών σας

Ο καθένας έχει μια στρατηγική για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι γνωρίζετε και κατανοείτε την αγορά σας. Η εκτίμηση της τιμής των κρυπτονομισμάτων βασίζεται σε ένα ολόκληρο σύνολο παραγόντων και στοιχείων του οριστικού κρυπτονομίσματος.

Τον προηγούμενο χρόνο, το κόστος των κρυπτονομισμάτων επηρεάστηκε από την κρίση στις κυβερνήσεις, τη συμπερίληψη των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην περιοχή και την περιουσία του δολαρίου ΗΠΑ – όπως εξηγήσεις από επιτακτικούς οικονομικούς ειδικούς ή κυβερνητικούς πάστορες. Όσο περισσότερα άτομα συνδέονται με τα περιουσιακά τους στοιχεία κρυπτογράφησης. όσο πιο συναρπαστικοί αυτοί οι διάφοροι παράγοντες θα στραφούν για σας.

Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και η διαπραγμάτευση σε ψηφιακές χρηματοοικονομικές πλατφόρμες δεν είναι παιδικό παιχνίδι. Τους τελευταίους μήνες, το κόστος του Bitcoin κυμαινόταν δραστικά. Άλλα ψηφιακά νομίσματα έχουν δείξει μεγαλύτερη ασφάλεια, ωστόσο αυτή είναι μια άλλη και ενεργητική ζώνη και αναπόφευκτα προσελκύει θεωρητικούς.

Σε περίπτωση που είστε σε μεγαλύτερο βαθμό «χρήματα κάτω από το κρεβάτι», αυτό πιθανώς δεν είναι το έδαφος για εσάς. Σε κάθε περίπτωση, εάν είστε ευτυχείς να αντιμετωπίσετε κάποια πρόκληση ή είστε ενεργοποιημένοι με την έρευνα νέων εξελίξεων, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι μια ενδιαφέρουσα περιοχή για διερεύνηση.

Πρέπει να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα?

αγορά κρυπτονομισμάτων

Ένας από τους λόγους που κάνουν όλους να εξετάσουν το ενδεχόμενο να βάλουν πόρους σε ψηφιακό χρήμα είναι ότι 1.000 $ που επενδύθηκαν σε Bitcoin το 2013 θα ανέρχονταν σήμερα πάνω από 400.000 $. Τον τελευταίο καιρό, οι ICO έχουν πραγματοποιήσει πολλές τεράστιες αποδόσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Στράτης συγκέντρωσε 600.000 δολάρια κατά τη διάρκεια του ICO τον Ιούνιο του 2016 και έκτοτε σημείωσε άνοδο 63.000 τοις εκατό στο κόστος. Το Spectrecoin αύξησε τα 15.000 $ τον Ιανουάριο του 2017 κατά τη διάρκεια του ICO τους και έκτοτε αυξήθηκε πάνω από 13.000 τοις εκατό.

Δεδομένου ότι τα ψηφιακά νομίσματα είναι ευμετάβλητα, συνιστάται να επενδύετε προληπτικά. Η Datum έστειλε το ICO τους στα τέλη Οκτωβρίου 2017, έχοντας μόλις αυξήσει 1,5 εκατομμύρια δολάρια σε αποθεματικά προ-ICO. Δεδομένου ότι οι κρυπτογραφικές μορφές χρημάτων βασίζονται στο δίκτυο και η Datum μόλις έλαβε μια βασική βοήθεια, οι κερδοσκόποι συνειδητοποιούν σχεδόν σίγουρα ότι μπορούν να αρχίσουν να αλλάζουν τις δραστηριότητές τους με μέτριο ρυθμό.

Αγορά κρυπτονομισμάτων με το eToro

Το eToro είναι μια από τις καλύτερες χρηματιστηριακές εταιρείες στον κόσμο. Η πλατφόρμα είναι σχεδόν αδιάκριτη, σαγηνευτική και απλή στην εξερεύνηση. Οι επενδυτές μπορούν να αντιληφθούν τι κάνουν άλλοι στην πλατφόρμα και να παρακολουθούν με συνέπεια όσον αφορά τις ανταλλαγές για να κάνουν τις επενδύσεις τους κερδοφόρες επίσης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς.

Το eToro σάς βοηθά στη δημιουργία ενός πορτοφολιού για την αποθήκευση των κρυπτονομισμάτων σας. Έχει αποκλειστικά χαρακτηριστικά όπως χαμηλά τέλη συναλλαγής και καλύτερη ασφάλεια Το eToro είναι πολύ πιο βολικό στη χρήση.

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Βασικά σημεία

  • Εάν θέλετε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα, πρέπει να γνωρίζετε μερικά βασικά βήματα σχετικά με την επιλογή των νομισμάτων στα οποία είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε.
  • Το πρώτο βήμα αγοράς κρυπτονομισμάτων είναι η μελέτη των βασικών στοιχείων των ψηφιακών νομισμάτων και των θέσεών τους στην αγορά.
  • Ξεκινήστε αναζητώντας τους παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές διαφορετικών νομισμάτων στην αγορά.
  • Αποφασίστε πόσο θέλετε να επενδύσετε από τότε σε αυτήν τη βάση. θα αποφασίσετε ποιο νόμισμα θα θέλατε να αγοράσετε.
  • Επιλέξτε τον τύπο των κερμάτων κρυπτογράφησης που είστε διατεθειμένοι να αγοράσετε με βάση τις κλίμακες τους στην αγορά.
  • Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Αυτό συνήθως έχει τη μορφή πλατφόρμας για την επιχείρηση.
  • Χρησιμοποιήστε μια πλατφόρμα όπως το eToro για να σας βοηθήσει στη διαδικασία αγοράς κρυπτονομισμάτων.
  • Τα κρυπτονομίσματα έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά επικερδή. 1.000 $ που επενδύθηκαν σε Bitcoin το 2013 θα ανέρχονταν σήμερα πάνω από 400.000 $.

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι τα κορυφαία 9 Altcoins που θα επενδύσουν το 2021?

Ποιο είναι το καλύτερο Cryptocurrency για επένδυση το 2021?

Ποια είναι τα οφέλη του Cryptocurrency Trading?

Altcoins vs Tokens: Ποια είναι η διαφορά?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner