Cryptocurrency Trading Australia: Τελικός οδηγός για Crypto Trading

Contents

Πώς να ξεκινήσετε την ανταλλαγή Crypto στην Αυστραλία

Το πρώτο cryptocurrency «Bitcoin» αποκαλύφθηκε στον κόσμο το 2009. Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι έως το 2020 αυτό το ψηφιακό νόμισμα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί – με κάποιο τρόπο σχήμα ή μορφή, από πάνω από 54 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Μερικά από τα περιουσιακά στοιχεία ψηφιακού νομίσματος με τις περισσότερες συναλλαγές είναι τα Bitcoin, Ripple, Litecoin και Ethereum.

Τούτου λεχθέντος, εκτιμάται τώρα ότι υπάρχουν σχεδόν 7.000 κρυπτονομίσματα διαθέσιμα για εμπορία. Τα κρυπτονομίσματα μπορούν να ανταλλάσσονται μεταξύ τους σε ένα ζευγάρι, όπως το Bitcoin έναντι του Ethereum. Ωστόσο, η συντριπτική πλειονότητα των Αυστραλών εμπόρων τείνουν να ανταλλάσσουν περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης έναντι νομισμάτων fiat όπως το δολάριο ΗΠΑ.

Σας ενδιαφέρει η συναλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία; Εάν ναι, τότε μείνετε ακριβώς εκεί που βρίσκεστε. Σε αυτόν τον οδηγό, θα αποκαλύψουμε ό, τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την εμπορία αυτής της εξαιρετικά δημοφιλούς κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς μπορείτε να τα ανταλλάξετε στην Αυστραλία – σε στρατηγικές, πώς να κάνετε μια παραγγελία με τον μεσίτη σας και πώς να εγγραφείτε.

Περιεχόμενα

Τι είναι το Cryptocurrency?

Τι είναι το Cryptocurrency Trading Australia?

Πώς λειτουργεί το Trading Cryptocurrency στην Αυστραλία?

Cryptocurrency Trading Australia: Εντολές διαπραγμάτευσης

Τι κρυπτονομίσματα μπορώ να ανταλλάξω στην Αυστραλία?

Είμαι σε θέση να κερδίσω Cryptocurrency συναλλαγών χρημάτων στην Αυστραλία?

Cryptocurrency Trading Australia: Δοκιμασμένες και δοκιμασμένες στρατηγικές

Cryptocurrency Trading Australia: Τα οφέλη

Cryptocurrency Trading Australia: Τα μειονεκτήματα

Cryptocurrency Trading Australia: Πιθανές χρεώσεις μεσίτη

Cryptocurrency Trading Australia: Προαιρετικό λογισμικό και σήματα

Cryptocurrency Trading Australia: Τέσσερις συμβουλές και κόλπα

Cryptocurrency Trading Australia: Γρήγορη λίστα ελέγχου για την επιλογή ενός μεσίτη

Πώς να ανοίξετε λογαριασμό με μεσίτη κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία σε 4 βήματα

συμπέρασμα

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το Cryptocurrency?

Το cryptocurrency είναι, στην πιο βασική του μορφή, ένα εικονικό νόμισμα. Η πλειονότητα των ψηφιακών νομισμάτων κρυπτογράφησης μπορεί να περιγραφεί ως «αποκεντρωμένα δίκτυα» – τα περισσότερα από τα οποία αναπτύχθηκαν χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain και ψηφιακά αρχεία.

Όταν λέμε ότι τα κρυπτονομίσματα είναι αποκεντρωμένα, αυτό σημαίνει ότι δεν υποστηρίζονται από μια κεντρική τράπεζα – όπως στην περίπτωση του δολαρίου Αυστραλίας, του δολαρίου ΗΠΑ και της βρετανικής λίρας για παράδειγμα. Αναφέραμε ότι υπάρχουν σχεδόν 7.000 από αυτά τα εικονικά νομίσματα, ένας αριθμός που αυξάνεται κάθε χρόνο – έτσι οι δυνατότητες σύζευξης είναι σχεδόν ατελείωτες.

Θα μπορούσατε να σκεφτείτε τα κρυπτονομίσματα ως ψηφιακά διακριτικά τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ανταλλαγή, μεταφορά και ανταλλαγή. Σε αντίθεση με τον τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιείτε για απτά, τυπωμένα κρατικά χρήματα – οι έμποροι διατηρούν τα ψηφιακά τους νομίσματα σε ένα «πορτοφόλι κρυπτογράφησης». Για όσους δεν το γνωρίζουν, ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι ουσιαστικά λογισμικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αποθήκευση, αποστολή και λήψη εικονικών νομισμάτων.

Κάθε πορτοφόλι διαθέτει τον δικό του μοναδικό κωδικό. Αυτός ο κωδικός μοιάζει με τον προσωπικό σας αριθμό PIN, που ονομάζεται «ιδιωτικό κλειδί» που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο δικό σας πορτοφόλι. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει ποτέ να το μοιράζεστε με κανέναν άλλο. Τα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων συνοδεύονται επίσης από μια «διεύθυνση». Πρόκειται για ένα «δημόσιο κλειδί» που σας αναγνωρίζει ως κάτοχο του πορτοφολιού και σας επιτρέπει να λαμβάνετε ψηφιακά νομίσματα.

Σε αυτό το σημείο, ελπίζουμε να έχετε καλύτερη κατανόηση του τι είναι το κρυπτογράφηση. Έχοντας αυτό κατά νου, ας προχωρήσουμε στον τρόπο διαπραγμάτευσης ενός εικονικού νομίσματος.

Τι είναι το Cryptocurrency Trading Australia?

Όταν κάνετε συναλλαγές, σε οποιοδήποτε πλαίσιο – ο τελικός σας στόχος είναι να αγοράσετε, να πουλήσετε και να κερδίσετε κέρδος. Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων, ειδικότερα, συνίσταται στην επιλογή ενός ζεύγους κρυπτονομισμάτων για διαπραγμάτευση – και στη συνέχεια προσπαθώντας να προβλέψουμε εάν η αξία του θα αυξηθεί ή θα μειωθεί.

Με λίγα λόγια, αγοράζετε και πουλάτε ζεύγη ψηφιακών νομισμάτων, με την ελπίδα ότι έχετε χρονομετρήσει καλά την αγορά και υποθέσατε σωστά την τιμή του ζεύγους.

Έχουμε συγκεντρώσει ένα απλό σενάριο συναλλαγών που μπορεί να ξεκαθαρίσει τον ρόλο σας ως έμπορος κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία.

 • Αποφασίσατε να κάνετε συναλλαγές BTC / USD
 • Επομένως, ανταλλάσσετε την αξία του Bitcoin έναντι του δολαρίου ΗΠΑ
 • Το BTC / USD σας έχει αναφερθεί στα 13.200 $
 • Πραγματοποιείτε παραγγελία αγοράς αξίας 500 $
 • Πέρασε 3 ώρες και κάνετε μια παραγγελία πώλησης στα 13.800 $ – που είναι η τρέχουσα τιμή του ζεύγους
 • Η αξία BTC / USD αυξήθηκε κατά 4,54%
 • Από το μερίδιο αξίας 500 $ – κερδίσατε 22,70 $

Πολλοί αυστραλιανοί μεσίτες κρυπτογράφησης επιτρέπουν στους εμπόρους να «πλησιάζουν». Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από την πτώση του εν λόγω κρυπτονομίσματος. Για να κερδίσετε αυτό, πρέπει να κάνετε μια εντολή πώλησης και να ελπίζετε ότι η αξία του ζεύγους κρυπτογράφησης που επιλέξατε θα μειωθεί

Υπάρχουν προφανείς ομοιότητες μεταξύ συναλλαγών κρυπτονομισμάτων και συναλλαγών συναλλάγματος. Σε τελική ανάλυση, η αγορά βασίζεται σε ένα ζευγάρι νομισμάτων που συναγωνίζονται μεταξύ τους. Σε μεγάλο βαθμό λόγω της προσφοράς και της ζήτησης, η συναλλαγματική ισοτιμία μπορεί να μετατοπιστεί κατά το δεύτερο. Εδώ μπαίνετε, υποθέτοντας με ποιον τρόπο θα αλλάξει η αξία του περιουσιακού στοιχείου.

Σχεδόν οποιοσδήποτε Fred Nerk με σύνδεση στο Διαδίκτυο μπορεί να ανταλλάσσει ψηφιακά νομίσματα αυτές τις μέρες. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πού να ξεκινήσετε όταν κάνετε συναλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία, τότε μείνετε μαζί μας. Σύντομα θα βρούμε κατηγορίες και παραγγελίες ζευγών κρυπτογράφησης. Πρώτον, θα ρίξουμε λίγο περισσότερο φως στο πώς λειτουργεί η συναλλαγή κρυπτονομισμάτων στην πράξη

Πώς λειτουργεί το Trading Cryptocurrency στην Αυστραλία?

Έχουμε αγγίξει τις θεμελιώδεις αρχές – ότι πρέπει να υποθέσετε την άνοδο ή την πτώση της αξίας του ζεύγους κρυπτογράφησης. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

Κάθε έμπειρος έμπορος θα σας πει τη σημασία της εκμάθησης των σκαμπανεβάσεων της αγοράς που σας ενδιαφέρει – πριν διακινδυνεύσετε το κεφάλαιό σας. Θα εκπλαγείτε πόσοι έμποροι αρχάριων στην Αυστραλία βουτούν και εμπιστεύονται με σιγουριά ότι θα μάθουν καθώς προχωρούν. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα αυτό.

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων περιλαμβάνει λήψη αποφάσεων, εξέταση τεχνικών διαγραμμάτων και παρακολούθηση ειδήσεων κρυπτογράφησης. Δεν είναι απλώς μια απλή περίπτωση αγοράς και πώλησης χωρίς προσοχή, γι ‘αυτό συνιστάται πάντα να κάνετε κάποια δική σας έρευνα προτού καταδυθείτε στο βάθος. Έχοντας αυτό κατά νου, αυτός ο απόλυτος οδηγός για συναλλαγές κρυπτογράφησης στην Αυστραλία θα διασφαλίσει ότι ξεκινάτε με το δεξί πόδι.

Αναφερθήκαμε νωρίτερα ότι η πλειοψηφία των χρηστών διαπραγματεύεται κρυπτογράφηση έναντι ενός νομίσματος όπως το USD. Αυτό όμως δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα για τους Αυστραλούς εμπόρους. Θα μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό συναλλαγών σας σε AU $ με τον συνηθισμένο τρόπο πληρωμής σας (υπό την προϋπόθεση ότι ο μεσίτης σας το αποδέχεται).

Συνιστάται να εγγραφείτε σε μια πλατφόρμα συναλλαγών που διαθέτει άδεια από έναν αξιόπιστο φορέα όπως η ASIC (Australian Securities and Investments Commission) ή η FCA (Financial Conduct Authority). Θα το καλύψουμε με περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα.

Κατηγορίες ζεύγους κρυπτονομισμάτων

Όταν αναζητάτε τον καλύτερο μεσίτη κρυπτογράφησης για τις συναλλαγές σας, θα παρατηρήσετε ότι τα ψηφιακά νομίσματα τείνουν να διαχωρίζονται σε 2 τύπους.

Crypto-to-Fiat

ζεύγη κρυπτογράφησης έως fiat

Αναφέραμε εν συντομία τα νομίσματα fiat, οπότε γνωρίζετε ήδη ότι αυτό σημαίνει ένα εγκεκριμένο από την κυβέρνηση νόμισμα όπως το δολάριο Αυστραλίας ή ΗΠΑ.

Ένα ζεύγος crypto-to-fiat είναι ένα cryptocurrency όπως το Bitcoin, σε συνδυασμό με ένα νόμισμα fiat. Τα εμπορεύματα όπως το αργό πετρέλαιο Brent και ο χρυσός παραδοσιακά τιμολογούνται επίσης με δολάρια ΗΠΑ. Ο λόγος για αυτό είναι ότι το δολάριο ΗΠΑ είναι το πιο διαπραγματεύσιμο και σε ζήτηση νόμισμα στον κόσμο.

Παρακάτω θα δείτε ένα παράδειγμα του πώς λειτουργεί η συναλλαγή crypto-to-fiat, χρησιμοποιώντας ένα απλό σενάριο:

 • Σε αυτό το σενάριο, ας υποθέσουμε ότι κάνετε συναλλαγές Bitcoin έναντι USD
 • Ο εγκεκριμένος από την ASIC μεσίτης αναφέρει BTC / USD στα 11.000 $
 • Πιστεύετε ότι το BTC / USD είναι υποτιμημένο
 • Ως αποτέλεσμα, ανοίγετε μια εντολή αγοράς αξίας 800 AUD
 • Μετά από μερικές ημέρες, η τιμή του BTC / USD έχει αυξηθεί στα 12.650 $
 • Το προαίσθημά σας ήταν σωστό – η αξία του ζευγαριού έχει αυξηθεί κατά 15%
 • Πραγματοποιείτε μια εντολή πώλησης μέσω του μεσίτη σας
 • Όπως μπορείτε να δείτε, το αρχικό σας ποντάρισμα των 800 $ αξίζει τώρα 920 $
 • Τα κέρδη σας από αυτήν την συναλλαγή ανέρχονται σε 120 $ – λιγότερα τέλη

Στο παραπάνω παράδειγμά μας, χρησιμοποιήσαμε BTC / USD – αλλά υπάρχουν σωροί περισσότερων νομισμάτων fiat και κρυπτονομισμάτων για συναλλαγές σε ζεύγη.

Παρακάτω θα δείτε μόνο λίγα άλλα διαπραγματεύσιμα ζεύγη crypto-to-fiat που είναι δημοφιλή στους Αυστραλούς. Αυτό φυσικά αν συμπεριλαμβάνονται στα ζεύγη που προσφέρει η πλατφόρμα συναλλαγών της επιλογής σας.

 • BTC / ETH
 • BTC / XRP
 • BTC / BCH
 • BTC / AUD
 • ETH / AUD
 • XRP / AUD

Crypto-to-Crypto

Τα ζεύγη κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση αναφέρονται μερικές φορές ως «ζεύγη διασταυρώσεων». Με λίγα λόγια, αυτό είναι δύο διαφορετικά κρυπτονομίσματα που ανταγωνίζονται μεταξύ τους.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ανταλλάξετε Bitcoin έναντι της Litecoin. Αυτό θα εμφανίζεται ως BTC / LTC. Στο παράδειγμά μας το νόμισμα βάσης είναι το Bitcoin, ενώ το νόμισμα αναφοράς είναι το Litecoin.

Ενώ σχετικά με το θέμα, ας προσφέρουμε ένα παράδειγμα αυτού του συγκεκριμένου εμπορίου:

 • Το ζεύγος Crypto-to-crypto BTC / LTC διατιμάται στα 230,71
 • Αυτό σημαίνει ότι για 1 Bitcoin – λαμβάνετε 230,71 Litecoin
 • Ο ρόλος σας ως έμπορος κρυπτονομισμάτων είναι να προβλέψετε σωστά την αναπόφευκτη άνοδο ή πτώση της αξίας του ζεύγους

Με κάθε ειλικρίνεια, εάν είστε κάπως άπειρος έμπορος κρυπτογράφησης, ίσως καλύτερα να κολλήσετε με ζεύγη crypto-to-fiat. Ο λόγος για αυτό είναι ότι τα ζεύγη είναι πολύ πιο εύκολο να υπολογιστούν όταν πρόκειται για πιθανά κέρδη και ζημίες εάν υπάρχει οικεία προσφορά όπως AUD ή USD.

Διαβάστε περισσότερα: Κορυφαία κρυπτονομίσματα για επένδυση στην Αυστραλία το 2021

Cryptocurrency Trading Australia: Εντολές διαπραγμάτευσης

συναλλαγές κρυπτονομισμάτων

Τώρα έχουμε εξηγήσει τι είναι η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης και πώς λειτουργεί – τώρα θα ρίξουμε λίγο φως στις παραγγελίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Εξάλλου, οι παραγγελίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων. Χωρίς αυτούς, ο μεσίτης σας δεν θα ξέρει ποια θέση θέλετε να πάρετε στην αγορά.

Παραγγελίες αγοράς και πώλησης

Σκεφτήκαμε ότι θα ξεκινήσουμε με τις παραγγελίες αγοράς και πώλησης, κυρίως επειδή είναι πιθανώς οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες και επίσης οι πιο απλές στην κατανόηση.

Γνωρίζετε από τώρα ότι όταν κάνετε συναλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία, ο στόχος σας είναι να μαντέψετε σωστά αν η αξία του επιλεγμένου ζεύγους κρυπτογράφησης θα αυξηθεί ή να μειωθεί. Επιπλέον, η τιμή οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου καθορίζεται από τη ζήτηση της αγοράς και επίσης από την προσφορά.

Δείτε παρακάτω ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εντολή πώλησης σε ένα πραγματικό περιβάλλον συναλλαγών:

 • Αποφασίσατε να ανταλλάξετε ζεύγος crypto-to-fiat BTC / AUD (Bitcoin / Δολάριο Αυστραλίας)
 • Ας υποθέσουμε ότι έχετε την αίσθηση ότι η τιμή θα πέσει
 • Αυτό σας οδηγεί να κάνετε μια παραγγελία πώλησης στον μεσίτη σας

Τώρα στην περίπτωση εντολής αγοράς:

 • Το BTC / AUD αναφέρεται στα 19.198 $
 • Προβλέπετε ότι η αξία του ζευγαριού θα αυξηθεί
 • Έχοντας αυτό κατά νου, δίνετε εντολή στον μεσίτη σας να εκτελέσει μια εντολή αγοράς

Όπως μπορείτε να δείτε από τα παραπάνω παραδείγματα, αν νομίζετε ότι η τιμή ενός ζεύγους θα πέσει – υποβάλετε μια εντολή πώλησης. Αν από την άλλη πλευρά, νομίζετε ότι η τιμή του ζεύγους θα αυξηθεί – κάνετε μια εντολή αγοράς.

Παραγγελίες αγοράς

Όταν κάνετε μια εντολή αγοράς, αγοράζετε ή πουλάτε τα νομίσματά σας κρυπτογράφησης για όποια τιμή και αν είναι αυτή τη στιγμή.

Στο όνομα της σαφήνειας, βρείτε ένα απλό παράδειγμα παρακάτω, το οποίο δείχνει πότε μπορεί να είναι χρήσιμη μια εντολή αγοράς:

 • Θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε το ζεύγος κρυπτογράφησής σας σε μια στιγμή – στην τρέχουσα τιμή
 • Έχοντας αυτό κατά νου, τοποθετείτε μια εντολή αγοράς
 • Ως αποτέλεσμα, ο μεσίτης σας εκτελεί το αίτημά σας στο – ή όσο το δυνατόν πιο κοντά – στην τρέχουσα τιμή αγοράς

Η παραγγελία αγοράς δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση εγγύηση ότι θα λάβετε την ακριβή τιμή που θέλετε. Ωστόσο, εγγυάται ότι η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αμέσως.

Οριακές παραγγελίες

Θα μπορούσατε να σκεφτείτε μια οριακή εντολή καθώς προκαθορίζετε τα όρια τιμής αγοράς ή πώλησης που έχετε επιλέξει- ή καλύτερα. Με απλά λόγια, αυτός ο τύπος παραγγελίας σας δίνει τη δυνατότητα να καθοδηγήσετε τον μεσίτη σας να ενεργήσει μια εξαιρετικά ακριβή στρατηγική εισόδου.

Θα σας δώσουμε τώρα ένα παράδειγμα του πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια οριακή εντολή:

 • Ας υποθέσουμε ότι το ζεύγος επιλογών κρυπτογράφησής σας έχει τιμή 180 AUD
 • Θέλετε να εισαγάγετε τη θέση σας στα 160 AUD
 • Έχοντας αυτό κατά νου, τοποθετείτε μια οριακή παραγγελία
 • Το προαναφερθέν ζεύγος κρυπτογράφησης πέφτει στα 160 $
 • Ο μεσίτης σας εκτελεί την παραγγελία σας

Επειδή η παραγγελία σας είναι τόσο συγκεκριμένη, οι οριακές παραγγελίες είναι πολύ πιο κατάλληλες για βραχυπρόθεσμους επενδυτές. Βασικά, σημειώστε ότι το αίτημά σας για συναλλαγές θα παραμείνει σε εκκρεμότητα έως ότου επιτευχθεί η οριακή τιμή παραγγελίας.

Παραγγελίες Stop-Loss

Οι παραγγελίες Stop-loss είναι δημοφιλείς στους Αυστραλούς εμπόρους, κυρίως επειδή είναι πολύ χρήσιμες για την άμβλυνση των ζημιών. Είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιείτε παραγγελίες stop-loss σε κάθε συναλλαγή για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε περισσότερα από όσα αναμένατε.

Βρείτε παρακάτω ένα απλό παράδειγμα για το πότε θα μπορούσατε να υποβάλετε μια εντολή stop-loss κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία.

 • Ας υποθέσουμε ότι διαπραγματεύεστε BTC / USD (Bitcoin / δολάριο ΗΠΑ)
 • Σας αρέσουν οι πιθανότητες σε αυτό το ζευγάρι, οπότε υποβάλετε μια εντολή αγοράς 3.000 $
 • Δεν θέλετε να κάνετε απώλεια άνω του 12% αυτού του στοιχήματος
 • Έχοντας αυτό κατά νου, υποβάλλετε μια παραγγελία 2.640 $ stop-loss
 • Η τιμή BTC / USD πέφτει στα 2.640 $
 • Υποβάλατε μια εντολή stop-loss ώστε ο μεσίτης σας να κλείσει την συναλλαγή σας σε αυτήν τη συγκεκριμένη τιμή

Στο παραπάνω παράδειγμα, δεν θα είχε σημασία αν το ζεύγος συνέχισε να έχει αξία, καθώς η εντολή stop-loss σας απέτρεψε περαιτέρω απώλειες!

Παραγγελίες Take-Profit

Τώρα έχουμε καλύψει μερικές από τις πιο δημοφιλείς εντολές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιούνται από την αυστραλιανή εμπορική κοινότητα – ας σας ενημερώσουμε για τις παραγγελίες κέρδους. Όπως και στην περίπτωση εντολών stop-loss, οι εντολές take-profit είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη διαχείριση του κινδύνου έναντι της έκθεσης στην ανταμοιβή.

Ας συνθέσουμε μια παρουσία όταν θα μπορούσατε να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία λήψης κέρδους:

 • Φανταστείτε ότι διαπραγματεύεστε ETH / AUD
 • Κάνετε μια παραγγελία αγοράς αξίας 1.000 $
 • Σε αυτήν την περίπτωση, ας πούμε ότι ο στόχος σας είναι κέρδος 20%
 • Έχοντας αυτό κατά νου, υποβάλετε παραγγελία κέρδους 1.200 $
 • Εάν ή όταν το ETH / AUD φτάσει αυτό το ποσό – ο μεσίτης σας κλείνει τη συναλλαγή σας για εσάς
 • Έχετε κερδίσει τα κέρδη σας 200 AUD

Χρησιμοποιώντας τις παραγγελίες που έχουμε αναλύσει σε αυτήν την ενότητα του οδηγού μας, μπορείτε να αποκτήσετε τον απαραίτητο έλεγχο των πιθανών απωλειών και κερδών.

Για παράδειγμα, όταν έχετε δημιουργήσει μια παραγγελία λήψης κέρδους, εκτελείται αυτόματα από τον μεσίτη σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χαλαρώσετε σε κάποιο βαθμό – που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κλείσετε χειροκίνητα τις παραγγελίες σας την κατάλληλη στιγμή.

Τι κρυπτονομίσματα μπορώ να ανταλλάξω στην Αυστραλία?

Εκατομμύρια από εμάς online συναλλαγές κάθε μέρα. Σε τελική ανάλυση, όπου υπάρχει ζήτηση για ένα περιουσιακό στοιχείο, πιθανότατα θα είστε σε θέση να το αγοράσετε ή να το πουλήσετε. Χωρίς νόημα να σας ξεπεράσουμε, υπάρχουν χιλιάδες κρυπτονομίσματα που μπορούν να ανταλλαχθούν στην Αυστραλία.

Σας έχουμε δώσει μερικά παραδείγματα παραγγελιών σε ολόκληρο τον οδηγό μας μέχρι στιγμής, οπότε είναι πιθανό να είστε πρόθυμοι να ελέγξετε τις επιλογές κρυπτογράφησης

Με αυτά τα λόγια, παραθέτουμε παρακάτω μερικά μόνο από τα ψηφιακά νομίσματα που διατίθενται για εμπορία στην Αυστραλία – για να σας εμπνεύσουν.

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αστρικός
 • Τρόν
 • Cardano
 • ΙΩΤΑ
 • Αιθέριο
 • Κλασικό Ethereum
 • ΝΕΟ
 • Κέρμα Binance
 • ZCash
 • Παύλα
 • EOS
 • Κυματισμός
 • Litecoin

Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το πόσο κοστίζουν αυτά τα κρυπτονομίσματα – μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον μεσίτη σας. Εναλλακτικά, δείτε μια πλατφόρμα παρακολούθησης τιμών όπως CoinMarketCap.

Όλα τα παραπάνω κρυπτονομίσματα είναι διαθέσιμα στον μεσίτη της Αυστραλίας eToro – και μπορεί να ανταλλαχθεί χωρίς προμήθεια. Παρόλο που έχουν όλες τις τιμές έναντι του δολαρίου ΗΠΑ – το eToro προσφέρει επίσης πολλά ζευγάρια σε GBP, EUR, AUD και JPY.

Είμαι σε θέση να κερδίσω Cryptocurrency συναλλαγών χρημάτων στην Αυστραλία?

Ναι, μπορείτε πράγματι να κερδίσετε χρήματα με κρυπτογράφηση στην Αυστραλία. Φυσικά, λέγοντας ότι δεν μπορεί να σημαίνει ότι θα το κάνετε. Ωστόσο, μην είστε πολύ απογοητευμένοι, η διαπραγμάτευση οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου συνοδεύεται από κινδύνους.

Η αλήθεια είναι ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψετε το μέλλον των συναλλαγών σας – είναι να το δημιουργήσετε. Με την καλή κατανόηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων και αξιοποιώντας στο έπακρο όλα τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας – γιατί δεν θα έπρεπε να κερδίσετε κέρδη?

Σύντομα θα βυθίσουμε τις στρατηγικές συναλλαγών. Ωστόσο, πρώτα, ας εξηγήσουμε πώς πραγματικά κερδίζετε χρήματα μέσω συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία.

Παρακάτω θα δείτε ένα παράδειγμα τόσο του “σύντομου” όσο και του “μεγάλου μήκους”:

Παράδειγμα α) Πηγαίνοντας στο BTC / AUD – Πιστεύοντας ότι η τιμή θα πέσει

 • Φανταστείτε ότι ανταλλάσσετε Bitcoin έναντι του δολαρίου Αυστραλίας
 • Την Τρίτη, το χρηματιστήριο BTC / AUD αναφέρθηκε από τον μεσίτη σας σε 21.000 AUD
 • Πραγματοποιείτε μια εντολή πώλησης στο ζευγάρι αξίας 500 $
 • Η Παρασκευή έρχεται και το BTC / AUD είναι τώρα 18.500 AUD
 • Η αξία αυτού του ζεύγους κρυπτογράφησης έχει μειωθεί κατά 11,90%
 • Πήγατε σωστά σύντομα, οπότε τώρα ενεργήστε μια εντολή αγοράς – στη συνέχεια κλείστε τη θέση
 • Η δαπάνη των 500 AUD έχει γίνει 559,90 AUD
 • Κερδίσατε κέρδη 59,90 $ σε αυτήν την συναλλαγή

Όπως μπορείτε να δείτε από τα παραπάνω, τοποθετήσατε μια εντολή αγοράς για να μπείτε στη θέση και στη συνέχεια μια εντολή πώλησης για να την κλείσετε.

Παράδειγμα β) Πηγαίνοντας πολύ στο ETH / AUD – Πιστεύοντας ότι η τιμή θα αυξηθεί

 • Ας υποθέσουμε ότι διαπραγματεύεστε ETH / AUD
 • Ο μεσίτης σας σας προσφέρει 550 $
 • Πιστεύετε ότι η τιμή θα αυξηθεί
 • Κάνετε μια παραγγελία αγοράς 1.000 $
 • 2 ώρες αργότερα, το ETH / AUD διατίθεται σε 580 AUD
 • Η πρόσφατα αναφερόμενη τιμή των 580 AUD δείχνει μια αύξηση 5,45%
 • Αποφασίζετε να κάνετε μια εντολή πώλησης για να εξαργυρώσετε τα κέρδη σας
 • Το αποτέλεσμα είναι ότι τα αρχικά σας 1.000 $ αυξήθηκαν σε 1.054,50 $
 • Κερδίσατε κέρδη 54,50 AUD σε αυτήν την συναλλαγή

Σε αυτό το σενάριο, εισαγάγατε μια εντολή πώλησης και για να κλείσετε τη θέση, υποβάλατε μια εντολή αγοράς.

Cryptocurrency Trading Australia: Δοκιμασμένες και δοκιμασμένες στρατηγικές

στρατηγικές κρυπτογράφησης

Σε αυτό το σημείο στον οδηγό μας, έχουμε αναλύσει τις εσωτερικές λειτουργίες των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία, συμπεριλαμβανομένων των διαπραγματεύσιμων κρυπτονομισμάτων, των τύπων παραγγελιών και μερικές συμβουλές στην πορεία.

Στη συνέχεια, θα εξερευνήσουμε μερικές δοκιμασμένες στρατηγικές για να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας προσπάθειες συναλλαγών κρυπτογράφησης. Από τις συναλλαγές swing και τις διορθώσεις της αγοράς σε χρήσιμα εργαλεία και τεχνική ανάλυση!

Cryptocurrency: Swing Trading

Κατά την ανταλλαγή συναλλαγών, οι θέσεις τείνουν να διατηρούνται ανοιχτές για μέγιστη περίοδο από 1 ημέρα έως μερικές εβδομάδες. Σε αυτήν τη στρατηγική, είναι απαραίτητη η μελέτη των τάσεων της αγοράς που προσφέρονται από τα διαγράμματα.

Οι βραχυπρόθεσμοι έμποροι κρυπτογράφησης στην Αυστραλία χρησιμοποιούν συχνά swing-trading – με την κύρια ιδέα να εντοπίζουν περιουσιακά στοιχεία που δείχνουν μια εξέχουσα τάση, διαπραγματεύονται στην παράμετρο ενός καναλιού.

Με απλά λόγια, το επίκεντρο μιας στρατηγικής συναλλαγών κρυπτογράφησης είναι να επικεντρωθούμε στις βραχυπρόθεσμες τάσεις και στα μικρά κέρδη. Μειώστε τις απώλειες ή τις αγορές σας, με βάση τα ευρήματά σας κατά την ανάλυση της αγοράς.

Ας σας δώσουμε ένα παράδειγμα swing trading, χρησιμοποιώντας το Litecoin και το δολάριο ΗΠΑ ως ζεύγος μας:

 • LTC / USD έχει σημειώσει ανοδική τάση για εβδομάδες – οπότε η παραγγελία αγοράς σας σημείωσε κάποια καλά κέρδη
 • Έχοντας πραγματοποιήσει κάποια έρευνα, υποψιάζεστε ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον επιθυμητό
 • Τώρα πρέπει να ελέγξετε εγκαίρως τη διόρθωση της αγοράς κλείνοντας τις συναλλαγές σας
 • Έχοντας αυτό υπόψη, δημιουργείτε μια εντολή πώλησης στο εμπόριο LTC / USD
 • Ωστόσο, τοποθετείτε μια επιπλέον εντολή πώλησης για να καλύψετε την πτωτική τάση!

Εάν από την άλλη πλευρά, η LTC / USD συνέχισε την ανοδική της πορεία, πιθανότατα θα διατηρήσετε αυτή τη θέση ανοιχτή και θα οδηγήσετε την τάση για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Χρησιμοποιήστε τις διορθώσεις της αγοράς

Οι διορθώσεις της αγοράς δεν πρέπει να συγχέονται με μια «συντριβή της αγοράς». Ενώ μια πτώση της αγοράς μπορεί να διαρκέσει για μήνες, αν όχι χρόνια – οι διορθώσεις της αγοράς, από την άλλη πλευρά, είναι βραχύβιες. – Στην πραγματικότητα, μπορεί να επιμείνουν μόνο για λίγες μέρες ή εβδομάδες.

Με λίγα λόγια, αυτές οι διορθώσεις της αγοράς πραγματοποιούνται όταν υπάρχει παρατεταμένη ανοδική ή πτωτική τάση στην τιμή των κρυπτονομισμάτων που «προσωρινά» σταματά.

Ας σας δώσουμε ένα παράδειγμα διορθώσεων στην αγορά και πώς χρησιμοποιούνται:

 • Σκεφτείτε ότι το BTC / LTC σημείωσε ανοδική τάση για λίγο πάνω από 3 εβδομάδες
 • Ας υποθέσουμε ότι το ζευγάρι έχει βιώσει κέρδη 38%
 • Αυτό δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί σε ανοδική τάση με αυτόν τον ρυθμό
 • Επιπλέον, οι επενδυτές κρυπτογράφησης υποχρεούνται να εξαργυρώσουν τα κέρδη τους κάποια στιγμή
 • Σε ποιο σημείο, η τιμή του BTC / LTC πέφτει και αλλάζει κατεύθυνση

Στο παράδειγμά μας, το BTC / LTC αλλάζει κατεύθυνση επειδή το ποσό των ατόμων που πωλούν ένα χρηματοοικονομικό περιουσιακό στοιχείο αντικαθιστά τον αριθμό των ατόμων που το αγοράζουν. Αυτή είναι η προσφορά και η ζήτηση εν συντομία.

Αν και αυτές οι «διορθώσεις» μπορούν να ληφθούν ως ισχυρή ένδειξη της κατάρρευσης της ανοδικής τάσης του BTC / LTC – είναι απλώς μια προσωρινή διακοπή.

Με αυτό κατά νου, μπορείτε απλώς να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια εντολή αγοράς μέσω του μεσίτη σας, σε συγχρονισμό με τη διόρθωση της αγοράς. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να μεταβείτε στην ανοδική τάση ενώ η τιμή είναι χαμηλή.

Κατανόηση της τεχνικής ανάλυσης

Η τεχνική ανάλυση είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία. Η μελέτη γραφημάτων και η χρήση εργαλείων διαπραγμάτευσης μπορεί να σας δώσει μια πολύ πιο ξεκάθαρη ένδειξη για το συναίσθημα της αγοράς των ζευγών κρυπτογράφησης.

Εκτός από την τεχνική ανάλυση, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα πιο χρήσιμα εργαλεία και λογισμικό που χρησιμοποιούν σήμερα οι έμποροι κρυπτογράφησης (φυσικά, υπάρχουν περισσότεροι σωροί):

 • Εργαλεία χαρτογράφησης κρυπτογράφησης – Tradingview, Cryptowatch
 • Δεδομένα αγοράς – Coinmarketcap, OnchainFX, CryptoCompare
 • Εργαλεία ημερολογίου – CoinMarketCal, Coindar
 • Στατιστικά δικτύου – BitcoinVisuals, CryptoMiso
 • Συλλέκτες ειδήσεων – CryptoPanic, FAWS
 • Ερευνητικές εκθέσεις – Έκθεση Crypto Research
 • Εργαλεία φόρου Crypto – Cointracking.info, TokenTax
 • Παρακολούθηση χαρτοφυλακίου – Blockfolio, Cointracking, Blox
 • Εργαλεία εξισορρόπησης χαρτοφυλακίου – Shrimpy, 3Commas
 • Εξερευνητές Blockchain – Blockchain.com, Ethercan

Τώρα, πίσω στην τεχνική ανάλυση. Παρόλο που μπορεί να χρειαστούν μήνες ή και χρόνια για να αντιμετωπίσετε την τεχνική ανάλυση, έχοντας μια βασική αντίληψη για την αρχή – δίνετε στον εαυτό σας τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

Έχοντας αυτό κατά νου, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τους πιο χρήσιμους δείκτες και γραφήματα για να λάβετε υπόψη σας.

Σχετικός δείκτης δύναμης

δείκτης rsi

Αυτός ο ταλαντωτής ορμής (RSI) παρακολουθεί τον ρυθμό και τις διακυμάνσεις των τιμών ενός κρυπτονομίσματος. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο δείκτης απεικονίζει πότε ένα περιουσιακό στοιχείο είναι υπερπωλημένο και υπεραγορά.

Γνωρίζοντας εάν ένα περιουσιακό στοιχείο είναι υπεραγορά ή υπερπώληση θα σας βοηθήσει να προβλέψετε δυνητικά κερδοφόρες ευκαιρίες συναλλαγών.

Διαγράμματα κηροπηγίων

Τα γραφήματα των κηροπηγίων είναι μια από τις πιο βασικές μορφές τεχνικής ανάλυσης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας βοηθήσουν στον προσδιορισμό της μελλοντικής τιμής ενός κρυπτονομίσματος.

Τα υψηλά φυτίλια σε ένα γράφημα τείνουν να δείχνουν προς μια σούπερ ασταθή αγορά – επομένως θα μπορούσαν να δείξουν μια διόρθωση της αγοράς στο επικείμενο μέλλον.

Εάν το κορυφαίο φυτίλι στο γράφημα κηροπηγίων είναι σύντομο, αυτό δείχνει πιθανώς ότι η υψηλότερη αξία του ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου ήταν αξιοσημείωτη, όσον αφορά το ιστορικό τιμών των κρυπτονομισμάτων. Ένα μακρύ κορυφαίο φυτίλι δείχνει προς μια προσωρινή bearish αγορά.

Εάν δείτε ότι το φυτίλι στο κάτω μέρος είναι κοντό, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι έμποροι πωλούν – κάτι που πιθανότατα θα οδηγήσει σε αύξηση της προσφοράς. Η αύξηση της προσφοράς του εν λόγω περιουσιακού στοιχείου συνήθως σημαίνει μείωση της αξίας.

Επίπεδα υποστήριξης και αντίστασης

Τα επίπεδα υποστήριξης και αντίστασης είναι ουσιαστικά οριζόντιες γραμμές που μπορούν να προστεθούν στο διάγραμμα συναλλαγών της επιλογής σας.

Αυτές οι οριζόντιες γραμμές εξυπηρετούν δύο βασικούς σκοπούς:

 • Το επίπεδο υποστήριξης είναι το επίπεδο στο οποίο είναι πιθανό να τελειώσει μια πτωτική τάση – κυρίως λόγω των συναλλαγών κρυπτογράφησης που αγοράζουν μεγάλα ποσά του ζεύγους σε αυτό το σημείο τιμής. Επειδή η ζήτηση εδώ είναι υψηλή, η τιμή του κρυπτονομίσματος αυξάνεται – και έτσι δημιουργείται η γραμμή υποστήριξης.
 • Όσον αφορά το επίπεδο αντίστασης – αυτό λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που υποστηρίζει γραμμές, αν και αντίστροφα. Με άλλα λόγια, αυτό είναι ένα σημείο τιμής που ενεργεί υπεράσπιση έναντι της συνεχούς ανοδικής δυναμικής.

Bollinger Bands

συγκροτήματα bollinger

Αυτό το στατιστικό διάγραμμα θα σας δείξει την αξία και την αστάθεια των κρυπτονομισμάτων, με την πάροδο του χρόνου. Μελετώντας τα Bollinger Bands θα μπορείτε τουλάχιστον να ρίξετε φως σε ποια κατεύθυνση πιστεύετε ότι θα πάει ένα ψηφιακό ζεύγος κρυπτογράφησης.

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του στατιστικού διαγράμματος:

 • Τα Bollinger Bands εμφανίζουν μια κεντρική γραμμή και 2 διαφορετικές τιμές
 • Η κεντρική γραμμή δείχνει τον κινούμενο μέσο όρο του ζεύγους
 • Οι γραμμές τιμών είναι τυπικές αποκλίσεις του κρυπτογραφικού στοιχείου
 • Εάν οι «ζώνες» είναι κοντά στην κινούμενη μέση γραμμή – αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει χαμηλή μεταβλητότητα, με πιθανότητα να αλλάξει κατεύθυνση αργότερα
 • Εάν οι γραμμές απέχουν μεταξύ τους, ισχύει το αντίθετο και θα μπορούσατε να περιμένετε χαμηλή μεταβλητότητα

Όπως δείχνει το παράδειγμά μας, η Bollinger Bands βοηθά τους εμπόρους να εντοπίσουν την επικείμενη αστάθεια ενός ζεύγους κρυπτονομισμάτων. Αυτό μπορεί να σας δώσει μια καλή ένδειξη για το πότε πρέπει να εισέλθετε ή να εξέλθετε από την αγορά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε επιπλέον δείκτες σε συνδυασμό με αυτό το γράφημα – όπως το BandWidth ή το BBTrend.

Κινούμενοι Μέσοι

Ένας κινητός μέσος όρος στοχεύει στην αποκάλυψη των τάσεων των τιμών, χωρίς τον πρόσθετο «θόρυβο» – που σημαίνει μείον τυχόν σοβαρές μεταβολές των τιμών. Αυτό βοηθά στη δημιουργία μιας σαφέστερης εικόνας για την κατεύθυνση που μπορεί να ακολουθήσει ένα ζεύγος νομισμάτων.

Οι κινητοί μέσοι όροι περιλαμβάνουν:

 • Ομαλοί κινούμενοι μέσοι όροι
 • Απλοί κινούμενοι μέσοι όροι
 • Εκθετικοί κινούμενοι μέσοι όροι
 • Γραμμικός σταθμισμένος κινητός μέσος όρος

Cryptocurrency Trading Australia: Τα οφέλη

Ακριβώς σε περίπτωση που εξακολουθείτε να είστε αναποφάσιστοι σχετικά με το αν θέλετε ή όχι να ξεκινήσετε συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα – είναι πλέον καιρός στον οδηγό μας να αναλύσετε τα οφέλη από τη διαπραγμάτευση αυτού του δημοφιλούς στοιχείου.

✅ Βραχυπρόθεσμες / Μακροπρόθεσμες συναλλαγές

Παρόλο που ίσως δεν γνωρίζετε τη δική σας προτίμηση αυτή τη στιγμή, ορισμένοι έμποροι προτιμούν να πραγματοποιούν συναλλαγές μακροπρόθεσμα – διατηρώντας τις θέσεις ανοιχτές για χρόνια. Άλλοι προτιμούν τις βραχυπρόθεσμες συναλλαγές – διατηρώντας θέσεις για λεπτά, ώρες ή ημέρες κάθε φορά.

Εάν ενδιαφέρεστε να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε μια στρατηγική αγοράς και κράτησης. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση στο υποκείμενο ψηφιακό νόμισμα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρησιμοποιούσατε το προαναφερθέν πορτοφόλι κρυπτογράφησης και θα δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ανταλλαγής.

Με αυτά τα λόγια, μπορείτε να επενδύσετε σε 16+ κρυπτονομίσματα στο χρηματιστήριο eToro που ελέγχεται από την ASIC χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για περίπλοκα πορτοφόλια. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να επενδύσετε μόλις 50 $ στο νόμισμα που έχετε επιλέξει – δηλαδή περίπου 70 AUD!

Βασικά, όταν κάνετε συναλλαγές κρυπτονομισμάτων σε μακροπρόθεσμη βάση, θα πρέπει να αποφύγετε τα CFD. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι επειδή τα CFDs παραμένουν ανοιχτά στη μακροπρόθεσμη πρόσκληση για χρέωση χρηματοδότησης μίας νύχτας. Για όσους δεν γνωρίζουν, τα τέλη χρηματοδότησης μίας ημέρας ή τα τέλη ανταλλαγής, είναι μια μορφή τόκου μόχλευσης. Αυτή η χρέωση χρεώνεται καθημερινά για διακράτηση συναλλαγών για μια νύχτα.

Από την άλλη πλευρά, τα CFD είναι ιδανικά για βραχυπρόθεσμους εμπόρους κρυπτονομισμάτων καθώς σας επιτρέπουν να κάνετε σύντομα, να εφαρμόσετε μόχλευση και σε ορισμένες περιπτώσεις – επωφεληθείτε από μηδενικές προμήθειες.

✅ Αγορά και Πώληση: Πιθανά κέρδη με κάθε τρόπο

Όταν διαπραγματεύονται την χρηματιστηριακή αγορά, οι επενδυτές αγοράζουν ορισμένες μετοχές πιστεύοντας ότι η τιμή θα αυξηθεί – με αποτέλεσμα κέρδος.

Το ίδιο ισχύει και για τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, με το πρόσθετο μπόνους να είμαστε σε θέση να κάνουμε εικασίες με οποιονδήποτε τρόπο – όπως εξηγήθηκε νωρίτερα, αυτό επιτυγχάνεται με το να πηγαίνεις πολύ γρήγορα ή σύντομα.

Για να το επαναλάβω, αν πιστεύετε ότι το ζεύγος νομισμάτων που θέλετε να ανταλλάξετε θα μειωθεί στην τιμή – πωλήστε το με σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν έχετε την αίσθηση η τιμή θα αυξηθεί – πάει πολύ.

✅ Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων 24/7

Η πλειοψηφία των χρηματιστηρίων λειτουργεί 5 ημέρες την εβδομάδα, μεταξύ των ωρών 9 π.μ. και 5 μ.μ..

Αυτό σημαίνει ότι εάν εργάζεστε με πλήρες ωράριο όπως η πλειοψηφία της Αυστραλίας – η διαπραγμάτευση γύρω από τις εργασιακές δεσμεύσεις θα μπορούσε να είναι δύσκολη. Ακόμα και όταν πρόκειται για εξαργύρωση – ορισμένες πλατφόρμες συναλλαγών δεν προσφέρουν συναλλαγές το Σαββατοκύριακο.

Αντίθετα, όταν το Cryptocurrency διαπραγματεύεται την Αυστραλία, μπορείτε να ανταλλάσσετε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία όλο το εικοσιτετράωρο – που σημαίνει 24/7.

Έτοιμοι να βουτήξετε στην αγορά κρυπτογράφησης?

✅ Συναλλαγή με μόχλευση

Σε αυτήν την ενότητα του τελικού οδηγού μας για συναλλαγές κρυπτογράφησης, θα εξηγήσουμε τα οφέλη από την εμπορία ψηφιακών νομισμάτων με μόχλευση. Όπως προαναφέρθηκε, ένα βασικό χαρακτηριστικό της διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων μέσω CFD είναι η μόχλευση.

Η μόχλευση CFD επιτρέπει στους εμπόρους να αποκτήσουν μεγαλύτερη έκθεση στην αγορά, πληρώνοντας παράλληλα ένα μικρό ποσοστό της τιμής της συναλλαγής. Είναι σαν ο μεσίτης σας να σας προσφέρει περισσότερα από όσα έχετε στο λογαριασμό σας – συγκρίσιμο με ένα δάνειο.

Η μόχλευση μετράται ως αναλογία και αυτή τη στιγμή μπορείτε να έχετε πρόσβαση έως και 1:30 με ορισμένους μεσίτες της Αυστραλίας. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε μερίδιο 10 AUD, θα μπορούσατε να έχετε επιπλέον 300 AUD για να προχωρήσετε στο εμπόριο.

Ακολουθεί ένα απλό παράδειγμα του πώς η μόχλευση μπορεί να επηρεάσει το εμπόριο κρυπτονομισμάτων σας:

 • Ας υποθέσουμε ότι έχετε επί του παρόντος 1.500 $ στο λογαριασμό συναλλαγών σας
 • Θέλετε να ανταλλάξετε BTC / USD
 • Ο μεσίτης σας προσφέρει μόχλευση 1: 2
 • Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να ανταλλάξετε BTC / USD με 3.000 $

Όπως μπορείτε να δείτε από το παράδειγμά μας, η εφαρμογή μόχλευσης διπλασίασε το μερίδιο σας σε BTC / USD. Με αυτά τα λόγια, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ενώ αυτή η μόχλευση μπορεί να αυξήσει τα κέρδη σας – το ίδιο μπορεί να συμβεί και στις απώλειές σας, εάν το εμπόριο δεν ακολουθεί τον τρόπο που νομίζατε ότι θα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι λόγω των πρόσφατων αλλαγών στον κανονισμό ASIC, που σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσει στις 29 Μαρτίου 2021 – η μόχλευση θα περιοριστεί στο 1: 2, το οποίο είναι το ίδιο με το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη (σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΑΚΑΑ). Αυτό σας επιτρέπει ακόμα να ανταλλάσσετε κρυπτογράφηση ενώ διπλασιάζετε το μερίδιο σας.

Cryptocurrency Trading Australia: Τα μειονεκτήματα

Σας έχουμε ενημερώσει για τα οφέλη από τη διαπραγμάτευση αυτής της κερδοσκοπικής κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων, οπότε σε αυτό το σημείο στον οδηγό μας, θα αναλύσουμε ορισμένα από τα μειονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Μειονεκτήματα της σκηνής διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων AU

❌ Ενδεχομένως μια Super Volatile Market

Η αξία των περιουσιακών στοιχείων μετατοπίζεται συνεχώς. Ωστόσο, το Bitcoin για παράδειγμα μπορεί να κυμαίνεται έως και 10% σε μία μόνο ημέρα διαπραγμάτευσης. Αυτό σημαίνει ότι η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων έχει τη δυνατότητα να είναι εξαιρετικά ασταθής.

Υπάρχουν τρόποι για την εφαρμογή ενός επιπέδου ελέγχου ζημιών, όπως για παράδειγμα οι προαναφερθείσες εντολές stop-loss και take-profit.

Χρησιμοποιώντας κάτι περισσότερο από απλές παραγγελίες αγοράς και πώλησης, σας δίνει το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να μετριάσετε τις απώλειες και να εξασφαλίσετε τα κέρδη σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την παρακολούθηση των πραγμάτων σε πραγματικό χρόνο, καθώς είναι καθήκον του μεσίτη σας να εκτελείτε αυτές τις παραγγελίες για εσάς.

Πρέπει να ειπωθεί, ωστόσο, ότι οι περισσότεροι επιλέγουν να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα επειδή τους αρέσει αυτή η αστάθεια. Ας το παραδεχτούμε, όταν οι κίνδυνοι είναι υψηλοί, τα κέρδη σας μπορεί ενδεχομένως να είναι ακόμη μεγαλύτερα.

❌ Μη ρυθμιζόμενη ανταλλαγή αγοράς

Ενώ έχουν συζητηθεί με την πάροδο των ετών για τη ρύθμιση των κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία – αυτό είναι πιο εύκολο να το πούμε παρά να γίνει. Εξάλλου, κανένα άτομο ή αρχή δεν κατέχει το Bitcoin, καθιστώντας δύσκολη τη ρύθμιση με την πιο αληθινή μορφή.

Επιπλέον, τα ψηφιακά νομίσματα δεν ρυθμίζονται είναι ότι δεν είναι «νόμιμο χρήμα». Αυτό σημαίνει ότι η αξία του περιουσιακού στοιχείου δεν αποφασίζεται από νομισματική αρχή.

Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι δεν εκτυπώνονται ή κυκλοφορούν από μια μεγάλη τράπεζα ή κυβέρνηση. Δεν μπορείτε να πληρώσετε τους φόρους σας μαζί τους και δεν είναι νόμισμα «fiat». Αντ ‘αυτού, η αξία των κρυπτονομισμάτων αποφασίζεται από το συναίσθημα της αγοράς – προσφορά και ζήτηση.

Εάν η έλλειψη εξουσιοδοτημένης ρυθμιστικής αρχής σας προκαλέσει φόβο, τότε θα πρέπει να 100% κολλήσετε σε έναν πλήρως εξουσιοδοτημένο μεσίτη όπως η ASIC της Αυστραλίας, η FCA του Ηνωμένου Βασιλείου ή η CySEC της Κύπρου. Πρόκειται να καλύψουμε λεπτομερέστερα τον κανονισμό σε αυτόν τον οδηγό.

Cryptocurrency Trading Australia: Πιθανές χρεώσεις μεσίτη

Είναι σημαντικό να έχετε υπόψη σας ότι υπάρχουν χρεώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία ή σε οποιαδήποτε χώρα για αυτό το θέμα. Ο μεσίτης θα σας χρεώσει τέλη για να κερδίσετε κάποια χρήματα για την παροχή μιας υπηρεσίας σε εσάς.

Κάθε πλατφόρμα συναλλαγών είναι διαφορετική από αυτή την άποψη, οπότε έχοντας κατά νου, έχουμε καταρτίσει μια λίστα με τις πιθανές χρεώσεις που ενδέχεται να αναμένετε να πληρώσετε όταν κάνετε συναλλαγές στο διαδίκτυο.

Crypto Spreads

Για να το επαναλάβω, το spread είναι η διαφορά μεταξύ της αξίας αγοράς και πώλησης ενός ζεύγους κρυπτονομισμάτων. Αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας όταν εξετάζετε ποια μεσιτική εταιρεία μπορεί να θέλετε να εγγραφείτε.

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες συναλλαγών εκεί έξω, όπως eToro, που προσφέρουν συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα χωρίς προμήθειες. Καθώς ο μεσίτης δεν θα κερδίσει χρήματα προμήθεια, είναι σημαντικό να προσπαθήσουν να αντισταθμίσουν αυτήν την απώλεια με spread. Αυτό το spread εμφανίζεται συνήθως ως ποσοστό ή σε pips.

Ας σας δώσουμε ένα παράδειγμα της εξάπλωσης σε ένα υποθετικό εμπόριο:

 • Ας υποθέσουμε ότι αυτή τη φορά διαπραγματεύεστε LTC / GBP
 • Η τιμή αγοράς αυτού του ζεύγους είναι 41,20 £
 • Η τιμή πώλησης LTC / GBP είναι 41,96 £
 • Αυτό μας δείχνει ότι το spread σε αυτό το ζεύγος κρυπτογράφησης είναι 1,84%

Σε αυτό το παράδειγμα, για να μπορέσετε να φτάσετε το νεκρό σημείο, το κέρδος σας από το εμπόριο πρέπει να είναι 1,84% – κάτι παραπάνω από αυτό το ποσοστό που μπορείτε να προσθέσετε στα κέρδη σας.

Προμήθειες συναλλαγών

Όπως έχουμε αναφέρει, υπάρχουν διαδικτυακοί μεσίτες χωρίς προμήθειες. Ωστόσο, πρέπει να επισημάνουμε ότι ορισμένοι χρεώνουν πραγματικά μια προμήθεια για κάθε συναλλαγή.

Σε αυτήν την περίπτωση, κάθε παραγγελία αγοράς και πώλησης θα υπόκειται σε χρέωση. Οι περισσότερες πλατφόρμες συναλλαγών στην Αυστραλία χρεώνουν τέλη με τη μορφή ποσοστού της αξίας της παραγγελίας σας.

Παρακάτω θα δείτε ένα παράδειγμα για το πώς αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει τις συναλλαγές κρυπτογράφησής σας και το βασίζαμε σε έναν μεσίτη που χρεώνει προμήθεια 2%.

 • Θέλετε να ανταλλάξετε BTC / USD
 • Ποντάρετε 1.000 $ στο ζεύγος
 • Ο μεσίτης σας χρεώνει το τέλος 2%, το οποίο ισούται με 20 AUD
 • Για οποιονδήποτε λόγο, επιλέγετε να κλείσετε τη θέση BTC / USD
 • Τη στιγμή της εξόδου, η συναλλαγή σας αξίζει 1.400 $
 • Και πάλι ο μεσίτης σας χρειάζεται 2% για την εκτέλεση της παραγγελίας σας, που είναι 28 AUD (2% των 1.400 AUD)
 • Το άνοιγμα και το κλείσιμο αυτής της συναλλαγής σας κοστίζει μόνο 48 € προμήθεια

Ενώ αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε όταν ψάχνετε για μια καλή πλατφόρμα συναλλαγών, όπως είπαμε, υπάρχουν μεσίτες που προσφέρουν συναλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικής προμήθειας – ιδίως το eToro.

Τέλη αδράνειας λογαριασμού

Ενώ όλες οι πλατφόρμες συναλλαγών δεν χρεώνουν τέλη για τη μη χρήση του λογαριασμού σας – ορισμένοι έχουν. Ο απόλυτος οδηγός μας για τις συναλλαγές κρυπτογράφησης στην Αυστραλία διαπίστωσε ότι αυτό μπορεί να διαφέρει αρκετά.

Για παράδειγμα, υπάρχουν μεσίτες που επιθυμούν να πραγματοποιείτε ενεργές συναλλαγές από μήνα σε μήνα και θα σας χρεώνουν μηνιαία προμήθεια για τη μη χρήση του λογαριασμού σας για 30 ημέρες. Άλλοι ενδέχεται να χρεώνουν ένα μικρό μηνιαίο τέλος – αλλά μετά από 12 μήνες αδράνειας.

Για τους λόγους που αναφέρονται, είναι πάντα μια συνετή κίνηση να ελέγχετε τον πίνακα χρεώσεων και τους όρους και τις προϋποθέσεις οποιασδήποτε πλατφόρμας συναλλαγών. Κάνετε αυτό πριν εγγραφείτε και χωρίσετε με μετρητά.

Τέλη χρηματοδότησης μίας νύχτας

Όπως αναφέραμε, χρεώνονται τέλη χρηματοδότησης μίας ημέρας σε οποιαδήποτε θέση διαπραγμάτευσης αφήνεται ανοιχτή εν μία νυκτί. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα CFD κρυπτογράφησης, λόγω της μοχλευμένης φύσης του χρηματοοικονομικού μέσου.

Για να αποφύγετε τυχόν σύγχυση, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα τέλη χρηματοδότησης μίας ημέρας ονομάζονται διαφορετικά «τέλη ανταλλαγής» ή «τέλη χρηματοδότησης μίας ημέρας». Μοιάζει με τόκο μόχλευσης, πληρωτέο για κάθε μέρα που μια συναλλαγή παραμένει ανοιχτή.

Παρακάτω θα δείτε ένα απλό παράδειγμα αυτών των χρεώσεων και τον τρόπο χρέωσής τους:

 • Φανταστείτε ότι είναι Τετάρτη – πραγματοποιείτε μια παραγγελία μικρής πώλησης αξίας 2.000 $ σε BTC / USD
 • Αφήνεις αυτή τη θέση ανοιχτή
 • Το πρώτο πράγμα την Κυριακή το πρωί κλείνεις τις συναλλαγές σου
 • Χρησιμοποιώντας το eToro ως παράδειγμα, θα χρεώνεστε 0,23 $ την ημέρα – Τετάρτη έως Παρασκευή
 • Τα Σάββατα και τις Κυριακές συνοδεύονται από χρέωση χρηματοδότησης 0,69 $ ανά διανυκτέρευση για αυτό το συγκεκριμένο ζεύγος και μέγεθος παραγγελίας
 • Ως εκ τούτου, η διατήρηση της θέσης BTC / USD ανοιχτή από Τετάρτη έως Κυριακή πρωί θα σας κοστίσει 1,38 $ στο eToro

Χρησιμοποιώντας το παραπάνω παράδειγμά μας, εάν είχατε επιλέξει να προχωρήσετε στο ίδιο εμπόριο με μηδενική μόχλευση, δεν θα έχετε πληρώσει καθόλου τέλη ανταλλαγής.

Τέλη συναλλαγής

Με τα τέλη συναλλαγής, εννοούμε τα έξοδα κατάθεσης και ανάληψης κρυπτογράφησης. Δεν χρεώνεται κάθε πλατφόρμα συναλλαγών μια χρέωση συναλλαγής – ωστόσο, εξακολουθεί να είναι σημαντικό να προσέχετε.

Ορισμένες πλατφόρμες μεσιτών χρεώνουν μια μικρή χρέωση για κάθε ανάληψη, άλλες ενδέχεται να σας χρεώσουν μόνο εάν ζητήσετε ανάληψη με καθορισμένο ποσό. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι σημαντικό να ελέγξετε τον πίνακα χρεώσεων κάθε μεσίτη πριν εγγραφείτε.

Cryptocurrency Trading Australia: Προαιρετικό λογισμικό και σήματα

Έχουμε αναλύσει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τα διάφορα εργαλεία και τους τεχνικούς δείκτες που θα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των συναλλαγών σας.

Σε αυτό το σημείο στον οδηγό μας, θα σας καθοδηγήσουμε σε τρία (από πολλά) πρόσθετα λογισμικού συναλλαγών που χρησιμοποιούνται από εμπόρους κρυπτονομισμάτων.

Λογισμικό Crypto Trading Signal

Ίσως να θέλετε να βυθιστείτε πλήρως στις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Αυτό σημαίνει ότι παρακολουθούμε τις αγορές, διαβάζοντας γραφήματα και κάθε παραγγελία χειροκίνητα όταν εντοπίζετε πιθανές ευκαιρίες συναλλαγών.

Ωστόσο, εάν είστε ο τύπος εμπόρου που δεν πειράζει μια πιο πρακτική προσέγγιση, τότε μια υπηρεσία σήματος συναλλαγών κρυπτογράφησης μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Μια υπηρεσία σήματος σαρώνει τις σχετικές αγορές 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα – στέλνοντας στους εμπόρους σήματα σε πραγματικό χρόνο. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το περιουσιακό στοιχείο και πότε να αγοράσετε ή να πουλήσετε για να ελπίζουμε να κερδίσετε.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς θα σας βοηθούσε μια υπηρεσία σήματος συναλλαγών κρυπτογράφησης:

 • Στο παράδειγμά μας, το σήμα διαπραγμάτευσης αναφέρεται σε BTC / USD
 • Η ειδοποίηση θα περιλαμβάνει πρόταση για αγορά αυτού του ζεύγους
 • Πρόταση ορίου παραγγελίας 13.200 $
 • Μια πρόταση stop-loss 13.100 $
 • Τέλος, μια πρόταση για κέρδος 13.300 $

Φυσικά, το παραπάνω παράδειγμα είναι υποθετικό. Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε, οι υπηρεσίες σήματος συναλλαγών κρυπτονομισμάτων κάνουν την έρευνα για εσάς. Το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να αποφασίσει εάν θα ενεργήσει ή όχι η προτεινόμενη παραγγελία με τον μεσίτη της επιλογής σας.

Αυτόματο ρομπότ Crypto Trading

Σε αντίθεση με το προαναφερθέν λογισμικό εμπορικών σημάτων, τα αυτοματοποιημένα ρομπότ συναλλαγών κρυπτογράφησης (ή EA) δημιουργούν επίσης τις εντολές διαπραγμάτευσης για εσάς. Αυτός είναι ένας εντελώς παθητικός τρόπος συναλλαγών. Ποιο παρεμπιπτόντως είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους εμπόρους όσο και για άτομα που απλά δεν έχουν το χρόνο να ενεργούν ενεργά.

Ακολουθούν ορισμένα βασικά οφέλη από τη χρήση ενός EA συναλλαγών κρυπτονομισμάτων:

 • Ως ανθρώπινα όντα, χρειαζόμαστε ύπνο και ξεκούραση για να διατηρήσουμε τη διανοητική και σωματική λειτουργία – τα αυτοματοποιημένα ρομπότ μπορούν να καθαρίσουν τις αγορές 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
 • Ο έλεγχος των επιβλαβών εμπορικών συναισθημάτων της απληστίας και του φόβου μπορεί να είναι δύσκολος στις καλύτερες στιγμές – τα αυτοματοποιημένα ρομπότ λειτουργούν χρησιμοποιώντας αλγόριθμους και σήματα. Αφαιρώντας έτσι την ψυχολογική πτυχή του εμπορίου
 • Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε μήνες ή χρόνια για να μάθετε πώς να διαβάσετε διαγράμματα τιμών και να κατανοήσετε την τεχνική ανάλυση – η EA κάνει τη δουλειά για εσάς

Λογισμικό MetaTrader4

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι αν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε ένα αυτοματοποιημένο ρομπότ συναλλαγών κρυπτογράφησης. Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για τη χρήση αυτού του τύπου λογισμικού είναι μέσω λογισμικού εμπορικών συναλλαγών τρίτων μερών MetaTrader4.

Αν αυτό ακούγεται σαν κάτι που μπορεί να σας ενδιαφέρει, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό βήμα προς βήμα για να αποκτήσετε το δικό σας bot crypto (μέσω MT4).

 1. Βρείτε έναν αυτοματοποιημένο πάροχο ρομπότ που σας αρέσει και εγγραφείτε
 2. Πληρώστε την απαιτούμενη προκαταβολή
 3. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο (συνήθως αποστέλλεται μέσω email) – κατεβάστε το λογισμικό
 4. Βρείτε έναν διαδικτυακό μεσίτη που να είναι συμβατός με το MT4
 5. Επιλέξτε για εγκατάσταση / λήψη MT4
 6. Χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσης της πλατφόρμας συναλλαγών σας – συνδεθείτε στο MT4
 7. Προσθέστε το αυτοματοποιημένο λογισμικό ρομπότ σας στο MT4
 8. Εξουσιοδοτήστε το λογισμικό για την εκτέλεση συναλλαγών εκ μέρους σας

Όχι μόνο αυτό, αλλά το MT4 είναι ιδιαίτερα σεβαστό στον χώρο της κρυπτογράφησης και διαθέτει πληθώρα εργαλείων διαπραγμάτευσης.

Cryptocurrency Trading Australia: Τέσσερις συμβουλές και κόλπα

συμβουλές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων και κόλπα

Μέχρι τώρα αισθάνεστε αρκετά σίγουροι για να ξεκινήσετε μια καριέρα στο εμπόριο κρυπτονομισμάτων. Προτού ερευνήσουμε πώς να εγγραφείτε, παραθέτουμε 4 συμβουλές και κόλπα για να λάβετε υπόψη σας.

Νούμερο ένα: Χρησιμοποιήστε μια εταιρεία μεσιτείας με άδεια χρήσης

Σε ολόκληρο τον οδηγό, αναφέραμε ASIC και κανονισμούς. Αυτό συμβαίνει επειδή πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να διατηρήσουμε τους μεσίτες με άδεια. Αυτός ο φορέας είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση και τη ρύθμιση των χρηματιστηριακών εταιρειών στην Αυστραλία, για τη διατήρηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος συναλλαγών για όλους.

Οι πλατφόρμες διαπραγμάτευσης της ASIC υποχρεούνται να διατηρούν τα κεφάλαιά σας σε ξεχωριστό λογαριασμό από τον λογαριασμό του μεσίτη. Αυτό ονομάζεται «διαχωρισμός λογαριασμού» και σας προστατεύει στην απίθανη περίπτωση χρεοκοπίας της εταιρείας ή αντιμετωπίζει υπεξαίρεση κ.λπ..

Επιπλέον, κανένας μεσίτης εγκεκριμένος από την ASIC δεν επιτρέπεται να παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες χωρίς ελάχιστο υπόλοιπο εταιρικού λογαριασμού 1 εκατομμυρίου AUD. Αναζητήστε το λογότυπο ASIC ή επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο ASIC για να ελέγξετε τη νομιμότητα της πλατφόρμας συναλλαγών για τον εαυτό σας εάν δεν είστε σίγουροι.

Αριθμός δύο: Αποκτήστε μια κατανόηση της Crypto Market

Μοιάζει πολύ με οποιοδήποτε νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, ειδικά με χρήματα, πρέπει να έχετε μια σαφή κατανόηση αυτού και να κάνετε την εργασία σας.

Εκτός από οδηγούς όπως αυτό, υπάρχουν όλα τα χρήσιμα μαθήματα και βιβλία συναλλαγών κρυπτογράφησης – τα περισσότερα από τα οποία είναι προσβάσιμα στο διαδίκτυο.

Όσον αφορά τα διαδικτυακά μαθήματα συναλλαγών κρυπτογράφησης, μπορείτε να βρείτε σωρούς πραγματοποιώντας μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο για αυτό που σας ενδιαφέρει. Μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν τους εμπόρους να κατανοήσουν πώς να διαχειρίζονται τον κίνδυνο και να εντοπίζουν πιθανές τάσεις κρυπτογράφησης. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε να μάθετε να σχεδιάζετε, να διαβάσετε διαγράμματα τιμών και πολλά άλλα – από την άνεση του σπιτιού σας.

Εμείς στην Trading Education προσφέρουμε πληθώρα μαθημάτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τις συναλλαγές σας σε κρυπτονομίσματα από μηδέν έως ήρωα σε καθόλου χρόνο!

Τρίτο νούμερο: Δοκιμάστε μια δυνατότητα ανταλλαγής αντιγράφων

ανταλλαγή αντιγράφων

Η διαπραγμάτευση αντιγράφων είναι ένα αυξανόμενο παγκόσμιο φαινόμενο στην εμπορική κοινότητα. Για όσους δεν γνωρίζουν αυτήν τη δυνατότητα, δίνει στους εμπόρους τη δυνατότητα να επιλέξουν έναν έμπορο με αποδεδειγμένο ιστορικό και να τους αντιγράψουν.

Στην κορυφαία πλατφόρμα κοινωνικών συναλλαγών eToro μπορείτε να επιλέξετε να αντιγράψετε όλες τις μελλοντικές συναλλαγές ενός επενδυτή που σας αρέσει η εμφάνιση ή μπορείτε να αντικατοπτρίσετε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιό τους.

Για να επεξεργαστείτε λίγο περισσότερο, εάν ο έμπορος αντιγράφων επένδυε το 2,6% του χαρτοφυλακίου του σε Bitcoin, το δικό σας χαρτοφυλάκιο συναλλαγών θα το αντικατοπτρίζει αυτό. Άσχετο με το υπόλοιπο του λογαριασμού σας, το 2,6% του χαρτοφυλακίου σας επενδύεται επίσης σε Bitcoin.

Μέσω μιας πλατφόρμας συναλλαγών όπως eToro, μπορείτε να αντιγράψετε έναν έμπορο με μόλις 200 $ (περίπου 284 AUD). Εάν είχατε υπόλοιπο λογαριασμού 1.000 $, θα μπορούσατε ουσιαστικά να αντιγράψετε 5 διαφορετικούς επαγγελματίες εμπόρους – κάτι που είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιό σας και να μειώσετε τον κίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα: Copy Trading: Ο απόλυτος οδηγός για αρχάριους

Έχετε σκεφτεί να αντιγράψετε κορυφαίους εμπόρους στο eToro?

Αριθμός τεσσάρων: Χρησιμοποιήστε τους λογαριασμούς εμπορικών συναλλαγών επίδειξης προς όφελός σας

Εάν δεν έχετε ιδέα τι είναι ένας λογαριασμός συναλλαγών επίδειξης, επιτρέπουν στους εμπόρους να αγοράζουν και να πωλούν κρυπτογράφηση (ή οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο) με κεφάλαια «χαρτιού». Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε συναλλαγές σε μια αγορά που αντανακλά τις πραγματικές συνθήκες – χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα πραγματικά σας χρήματα.

Πρέπει να επωφεληθείτε από τους λογαριασμούς επίδειξης, είτε είστε πλήρης αρχάριος συναλλαγών κρυπτογράφησης είτε θέλετε να εφαρμόσετε μια πιθανή στρατηγική. Αυτοί οι λογαριασμοί είναι συνήθως δωρεάν, αν και δεν τους προσφέρουν όλοι οι μεσίτες.

Η πλατφόρμα συναλλαγών eToro δίνει σε όλους τους πελάτες ένα δωρεάν λογαριασμός συναλλαγών, που έρχεται με $ 100.000 σε demo κεφάλαια.

Cryptocurrency Trading Australia: Γρήγορη λίστα ελέγχου για την επιλογή ενός μεσίτη

Υπάρχουν εκατοντάδες μεσίτες κρυπτογράφησης εκεί έξω στην Αυστραλία, όλοι τους πέφτουν για να προσφέρουν μια υπέροχη διαδικτυακή εμπειρία συναλλαγών. Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι αποθαρρυντικό να επιλέξετε το σωστό για το δικό σας στιλ συναλλαγών.

Έχοντας αυτό υπόψη, είναι καλή ιδέα να σκεφτείτε τους προσωπικούς σας στόχους συναλλαγών και να μάθετε για την αγορά.

Έχουμε συγκεντρώσει μια απλή λίστα ελέγχου με σημαντικές μετρήσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αναζήτηση της ιδανικής πλατφόρμας συναλλαγών.

 • Ποιες είναι οι επιλογές κατάθεσης και ανάληψης?
 • Η πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων ρυθμίζεται από την ASIC ή παρόμοια?
 • Προσφέρει ο μεσίτης το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο / αγορά που σας ενδιαφέρει?
 • Είναι η πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων φιλική προς τον χρήστη και εύκολη πλοήγηση?
 • Είναι τα spreads στενά και τα τέλη είναι χαμηλά?
 • Ο μεσίτης κρυπτονομισμάτων προσφέρει ζωντανή συνομιλία και έχει θετικά σχόλια όσον αφορά την υποστήριξη πελατών γενικά?

Το μακρύ και σύντομο είναι – υπάρχουν σωροί φανταστικών και σεβαστών διαδικτυακών χρηματιστηρίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία. Με αυτά τα λόγια, το eToro ξεπερνά το λογαριασμό μας καθώς προσφέρει συναλλαγές χωρίς προμήθειες, ρυθμίζεται πλήρως από την ASIC και σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές ή να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Έτοιμοι να βυθιστείτε στην αγορά κρυπτογράφησης?

Πώς να ανοίξετε λογαριασμό με μεσίτη κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία σε 4 βήματα

Η συντριπτική πλειονότητα των πλατφορμών συναλλαγών το καθιστά εξαιρετικά εύκολο να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε.

Ωστόσο, στο όνομα του να είμαστε εμπεριστατωμένοι, έχουμε καταρτίσει έναν οδηγό 4 βημάτων για το πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό συναλλαγών κρυπτογράφησης στην Αυστραλία τώρα.

Βήμα 1: Εγγραφείτε με μια πλατφόρμα συναλλαγών

άνοιγμα λογαριασμού συναλλαγών

Μόλις βρείτε έναν μεσίτη που σας αρέσει, μπορείτε να επιλέξετε να ανοίξετε τον νέο σας λογαριασμό. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει κλικ στο «εγγραφή» στον ιστότοπο. Στη συνέχεια, εισάγετε το πλήρες όνομά σας, τη διεύθυνση email, την ημερομηνία γέννησης και τον αριθμό του κινητού σας – όταν σας ζητηθεί.

Πιθανότατα θα πρέπει να παρέχετε στην πλατφόρμα συναλλαγών μια σαφή φωτογραφία της ταυτότητάς σας με φωτογραφία (το αυστραλιανό διαβατήριο ή η άδεια οδήγησης είναι ευκολότερη). Αυτή είναι η συνήθης πρακτική μεταξύ των χρηματιστηριακών χρηματιστηρίων που ρυθμίζονται από την ASIC, καθώς είναι σημαντικό να επαληθεύσουν ποιοι είστε για να αποτρέψετε οικονομικό έγκλημα και παρόμοια.

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

75% των λογαριασμών επενδυτών λιανικής χάνουν χρήματα όταν ανταλλάσσουν CFD με αυτόν τον πάροχο.

Βήμα 2: Χρηματοδότηση του λογαριασμού συναλλαγών σας

Στη συνέχεια, πρέπει να καταθέσετε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής σας από αυτό που γίνεται αποδεκτό από τον μεσίτη.

Το eToro θα σας επιτρέψει να πληρώσετε με πιστωτική και χρεωστική κάρτα, ηλεκτρονικό πορτοφόλι (π.χ. Skrill, Paypal) ή με τραπεζική μεταφορά. Εάν πρέπει να πληρώσετε με μια συγκεκριμένη μέθοδο, τότε πρέπει πάντα να ελέγχετε τι αποδέχεται ο μεσίτης πριν εγγραφείτε.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε πόσα χρήματα θέλετε να καταθέσετε στο λογαριασμό σας. Η πλατφόρμα συναλλαγών eToro έχει ελάχιστη κατάθεση 200 $. Υπάρχει μια χρέωση forex 0,5% όταν πληρώνετε με δολάρια Αυστραλίας – ή οτιδήποτε άλλο εκτός από το USD για αυτό το θέμα.

Βήμα 3: Επιλέξτε ένα ζεύγος για ανταλλαγή

Στη συνέχεια, πρέπει να αποφασίσετε με ποιο ζεύγος κρυπτονομισμάτων θέλετε να ξεκινήσετε. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να διαπιστώσετε ότι υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης – ή τουλάχιστον ένα μενού όπου μπορείτε να επιλέξετε από μια λίστα κρυπτονομισμάτων.

Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να ελέγξετε πρώτα ποια ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία μπορεί να σας προσφέρει ο μεσίτης – προτού συμμετάσχετε σε χρήματα. Το eToro προσφέρει 16 κρυπτονομίσματα στα οποία μπορείτε να επενδύσετε και συγκεντρώνει περισσότερα που μπορείτε να κάνετε συναλλαγές μέσω ζευγών fiat και crypto-cross.

Βήμα 4: Κάντε μια παραγγελία

Τώρα ο λογαριασμός σας χρηματοδοτείται – μπορείτε να κάνετε μια παραγγελία και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Συζητήσαμε λεπτομερώς τις παραγγελίες συναλλαγών κρυπτογράφησης – οπότε γνωρίζετε ότι θα πρέπει να ξεκινήσετε με την αγορά ή την πώληση – ανάλογα με την κατεύθυνση που πιστεύετε ότι θα πάει το ζεύγος.

Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία της παραγγελίας και έχετε αποφασίσει για το στοίχημά σας – τα χρήματα θα αφαιρεθούν από τον λογαριασμό σας και θα πραγματοποιηθεί η συναλλαγή σας. Τώρα μπορείτε να καθίσετε και να ελπίζετε για μια κερδοφόρα συναλλαγή κρυπτονομισμάτων!

Cryptocurrency Trading Australia: Συμπέρασμα

Ποτέ δεν θα έχετε πολλές επιλογές κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία. Αναφέραμε ότι τα ζεύγη κρυπτονομισμάτων με τις περισσότερες συναλλαγές περιλαμβάνουν το Bitcoin – μαζί με το Ethereum, το Ripple και το Bitcoin Cash. Επιπλέον, υπάρχουν περισσότερα από 7.000 εμπορεύσιμα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία για να διαλέξετε και μια δέσμη νομισμάτων fiat για να τα συνδυάσετε.

Το μεγαλύτερο μέρος των αυστραλιανών χρηματιστών θα σας δώσει ώθηση κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Αυτό σημαίνει ότι με μόχλευση 1: 2 μπορείτε να διπλασιάσετε την επένδυσή σας. Πάντα να πατάτε με προσοχή όταν κάνετε συναλλαγές με μόχλευση καθώς μπορεί επίσης να μεγεθύνει τις απώλειές σας.

Υπάρχουν μερικά εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία που διατίθενται στους Αυστραλούς εμπόρους κρυπτογράφησης, όπως τεχνικοί δείκτες, εκπαιδευτικά βίντεο και λογαριασμοί επίδειξης – για να αναφέρουμε μερικά. Οι λογαριασμοί επίδειξης, ειδικότερα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δωρεάν μάθημα σφαλμάτων σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των αγορών και μιας πλατφόρμας συναλλαγών.

Η πλατφόρμα κοινωνικών συναλλαγών eToro, για παράδειγμα, δίνει σε όλους τους Αυστραλούς πελάτες 100.000 $ επίδειξη κεφαλαίων να διαπραγματευτείτε σε μια αγορά που αντικατοπτρίζει την πραγματική ζωή.

Όταν αισθάνεστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την καριέρα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, θα πρέπει να εμπιστεύεστε μόνο τους ρυθμιζόμενους μεσίτες. Εάν η πλατφόρμα συναλλαγών έχει λογότυπο ASIC ή FCA, τότε τουλάχιστον γνωρίζετε ότι τα χρήματά σας είναι καλά. Στη συνέχεια, το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να υποθέσουμε σωστά την τιμή του επιλεγμένου ζεύγους κρυπτογράφησης!

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να ακολουθήσω συναλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία?

Για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία, πρέπει να βρείτε έναν μεσίτη που προσφέρει κρυπτογραφημένα στοιχεία. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εγγραφείτε, να καταθέσετε και να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία – με βάση το αν πιστεύετε ότι η αξία του ζεύγους θα αυξηθεί ή θα μειωθεί.

Μπορώ να συντομεύσω την κρυπτογράφηση στην Αυστραλία?

Ναι, μπορείτε να μειώσετε τα κρυπτονομίσματα στην Αυστραλία. Σε ένα σενάριο όπου πιστεύετε ότι το ζεύγος κρυπτονομισμάτων έχει πολύ υψηλή τιμή, για παράδειγμα, BTC / LTC – υποβάλετε μια παραγγελία πώλησης στο CFD κρυπτογράφησης με τον μεσίτη σας.

Μπορώ να εφαρμόσω μόχλευση στις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων μου στην Αυστραλία?

Ναί. Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηματιστών προσφέρουν μόχλευση. Ωστόσο, να θυμάστε ότι αυτό γίνεται μέσω συμβολαίων για διαφορές – οπότε βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα συναλλαγών προσφέρει crypto CFDs. Λάβετε υπόψη, τον Μάρτιο του 2021, οι Αυστραλοί θα έχουν το μέγιστο όριο 1: 2 κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Ποιο είναι το πιο ρευστό ζεύγος κρυπτογράφησης για συναλλαγές?

Τα πιο ρευστά ζεύγη κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση είναι BTC / ETH, USDT / BTC, ETH / LTC και BTC / LTC. Το ζεύγος Crypto-to-fiat BTC / USD είναι το πιο δημοφιλές όσον αφορά τον όγκο συναλλαγών.

Πώς μπορώ να πω εάν ένας μεσίτης είναι νόμιμος?

Ένας πολύ καλός τρόπος για να διαπιστώσετε εάν ο μεσίτης σας είναι νόμιμος και γνήσιος είναι να αναζητήσετε το λογότυπο της άδειας από τον κατάλληλο ρυθμιστικό φορέα. Για παράδειγμα ASIC (Australian Securities and Investments Commission), η FCA (Financial Conduct Authority) του Ηνωμένου Βασιλείου ή η CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner