Επεξήγηση: Πώς να κερδίσετε χρήματα από Cryptos και κέρδος από Cryptocurrency Η αγορά αυξάνεται

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι η καλύτερη απόδοση με διαφορά. Το Bitcoin παρουσίασε ανάπτυξη 9.000.000% και αξιολογήθηκε ως η καλύτερη επένδυση της δεκαετίας – Εδώ πρέπει να γνωρίζετε.

Αν και βρίσκονται ακόμη στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης, τα κρυπτονομίσματα έχουν αρχίσει να θεωρούνται εναλλακτικές λύσεις για επενδύσεις και χρηματική χρήση. Είτε για το γεγονός ότι εξαλείφουν τα εμπόδια κατά τη μεταφορά τους ή για την ευκαιρία να κερδίσουν κέρδη, οι άνθρωποι τα θεωρούν ως περιουσιακό στοιχείο που αξίζει να επενδύσουν.

Η απόφαση της Paypal να προσφέρει υπηρεσίες κρυπτογράφησης επιτρέποντας στους χρήστες να πωλούν και να αγοράζουν κρυπτονομίσματα, αύξησε την εξουσία των κρυπτονομισμάτων και έδειξε ότι δεν μπορούν πλέον να θεωρηθούν δεδομένα.

Αλλά τι επενδύει το cryptocurrency; Πώς να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα; Είναι επικίνδυνο ή θα πρέπει να επενδύσετε τώρα; Θα βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και όχι μόνο, παρακάτω.

Στην Trading Education, ρίξαμε μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσεται η αγορά κρυπτογράφησης και εδώ μάθαμε.

Τι είναι το Cryptocurrency Investing?

Τα κρυπτονομίσματα είναι ψηφιακά στοιχεία ή ψηφιακό χρήμα. Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα σημαίνει να αγοράζετε ένα από τα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin ή το Ethereum, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας νόμισμα fiat όπως Δολάριο ΗΠΑ ή ΕΥΡΩ.

Τη στιγμή που αγοράζετε ένα cryptocurrency, είστε κάτοχος cryptocurrency. Μπορείτε να επενδύσετε σε ένα ή περισσότερα κρυπτονομίσματα ανάλογα με την επιλογή σας και μπορείτε να κρατήσετε τα κρυπτονομίσματα σας για όσο θέλετε.

Πώς μπορώ να επενδύσω σε κρυπτονομίσματα?

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα, αλλά ο πιο δημοφιλής είναι μέσω ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Μεσιτικά όπως eToro προσφέρουν ευκαιρίες επένδυσης σε κρυπτονομίσματα.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την επένδυσή σας είναι Binance, Coinbase, Kraken, KuCoin, Bittrex, eToro κ.λπ..

Πώς μπορώ να επιλέξω ποια κρυπτονομίσματα θα αγοράσω?

Δεν υπάρχει αυστηρός κανόνας για το πώς να επιλέξετε το κρυπτογράφηση που θέλετε να αγοράσετε. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να επενδύουν σε ένα νόμισμα, ενώ άλλοι επενδύουν σε περισσότερα.

Υπάρχει μια τάση να επενδύσετε περισσότερα σε Bitcoin ή άλλα αξιόπιστα κρυπτονομίσματα. Όμως, σε πολλές περιπτώσεις, ακριβώς τα νέα κρυπτονομίσματα έχουν τεράστια ανάπτυξη με υψηλή απόδοση επένδυσης. Σύμφωνα με Coinmarketcap, επί του παρόντος υπάρχουν 7509 κρυπτονομίσματα. Οι κύριοι παράγοντες που πρέπει να αναζητήσετε κατά την αγορά ενός νομίσματος είναι η κεφαλαιοποίηση της αγοράς, η ρευστότητα και ο όγκος των συναλλαγών.


Έτοιμοι να βυθιστείτε αγορά κρυπτογράφησης?

Επενδύει στην αγορά κρυπτονομισμάτων επικίνδυνο?

Υπάρχει πάντα κίνδυνος κατά την επένδυση σε οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο. Το Bitcoin κυκλοφόρησε το 2009, οπότε αυτό μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι τα κρυπτονομίσματα είναι νέα και πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν σαφώς τι είναι.

Από τη φύση τους, τα κρυπτονομίσματα είναι ευμετάβλητα, οπότε υπάρχουν πολλές ευκαιρίες κέρδους. Αν αναλύσουμε εν συντομία την ιστορία της τιμής του Bitcoin, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι επενδυτές έχουν κάνει περισσότερα κέρδη από ότι έχουν χάσει χρήματα κατά τη διάρκεια αυτών των 11 ετών ύπαρξης Bitcoin.

διάγραμμα τιμών bitcoin

Πηγή: coinmarketcap.com

Όταν το Bitcoin κυκλοφόρησε το 2009, δεν είχε καμία απολύτως αξία. Το Bitcoin έφτασε για πρώτη φορά στην τιμή των 0,0009 $ τον Ιούλιο του 2010. Από τότε, η τιμή του Bitcoin σημείωσε απότομες αυξήσεις και πτώσεις, μέχρι που έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών των 20.089 $ ανά Bitcoin στις 18 Δεκεμβρίου 2017.

Ωστόσο, αυτή η τιμή δεν κράτησε πολύ, γιατί το Νοέμβριο του 2018 έπεσε κάτω από τα 3500 $. Από τότε, η τιμή του Bitcoin γνώρισε και πάλι σκαμπανεβάσματα και τώρα κυμαίνεται πάνω από 13.000 $.

Τον Δεκέμβριο του 2019 Bloomberg κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κατά τη διάρκεια της δεκαετίας το Bitcoin παρουσίασε ανάπτυξη 9.000.000%, αφήνοντας έτσι όλους τους ανταγωνιστές στη σκόνη. Αυτό το γεγονός είναι ένας δείκτης ότι οι HODLers, δηλαδή όσοι είχαν επενδύσει στις πρώτες μέρες του Bitcoin και είχαν την υπομονή να κρατήσουν τις επενδύσεις τους κατά τη διάρκεια των αλλαγών των τιμών, απολαμβάνουν τώρα τεράστια κέρδη. Επιπλέον, το 2019 επίσης CNN βαθμολόγησε το Bitcoin ως την καλύτερη επένδυση της δεκαετίας.

Πόσο καιρό πρέπει να επενδύσω στην αγορά Crypto?

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, και σε αυτήν την περίπτωση, δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανόνας για το πόσο καιρό μπορείτε να διατηρήσετε την επένδυσή σας σε κρυπτονομίσματα. Εξαρτάται από τη διαίσθησή σας, την εμπειρία και την υπομονή σας.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω αριθμοί δείχνουν ότι όσοι είχαν υπομονή κρατώντας επενδύσεις για χρόνια έχουν κερδίσει τα καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα:

Ποια κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα θα επενδύσουν το 2021?

Τα σημαντικότερα κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin

Πώς να κερδίσετε από την αγορά κρυπτονομισμάτων

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επωφεληθείτε από την αγορά κρυπτογράφησης και οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι είναι οι μακροπρόθεσμες επενδύσεις ή γνωστές ως HODLing, day day, CFD trading, staking and mining.

Διαβάστε περισσότερα:

Πώς να κάνετε εμπόριο κρυπτονομισμάτων

Ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων ή CFD κρυπτονομισμάτων?

Οι καλύτερες αγορές για εμπόριο το 2021: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Πώς να επωφεληθείτε από τη μεταβλητότητα Crypto?

Τα κρυπτονομίσματα είναι από τη φύση τους ασταθή, πράγμα που σημαίνει ότι η τιμή τους αλλάζει συχνά εντός συγκεκριμένων χρονικών περιόδων. Επομένως, είναι επίσης κερδοφόρα επειδή θα έχετε πάντα την ευκαιρία να αγοράσετε το αγαπημένο σας κρυπτογράφηση όταν η τιμή του είναι χαμηλή και να το πουλήσετε όταν η τιμή του αυξηθεί.

Έτοιμοι να βυθιστείτε αγορά κρυπτογράφησης?

Πώς μπορώ να κερδίσω κέρδος από το Crypto Arbitrage

Διαφορετικές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων προσφέρουν ελαφρώς διαφορετικές τιμές για κρυπτονομίσματα. Το Crypto arbitrage σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε ένα κρυπτογράφηση σε ένα χρηματιστήριο και μετά να το μεταφέρετε και να το πουλήσετε σε ένα άλλο χρηματιστήριο που έχει υψηλότερη τιμή εκείνη τη στιγμή για το ίδιο κρυπτογράφηση.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει πολύ γρήγορα επειδή τα κρυπτονομίσματα είναι ασταθή και οι τιμές αλλάζουν γρήγορα. Συνήθως, όσοι ασκούν το crypto arbitrage βοηθούνται από διάφορα εργαλεία για να είναι πιο ακριβείς.

Ποιο είναι το μέλλον του Cryptocurrency?

Στα νηπιακά τους κρυπτονομίσματα συναντήθηκαν με μεγάλο σκεπτικισμό. Αν και εξακολουθούν να υπάρχουν σκεπτικιστές σχετικά με τα κρυπτονομίσματα, το μέλλον τους φαίνεται τώρα πιο φωτεινό από ποτέ. Με την Paypal να ενσωματώνει τελικά τα κρυπτονομίσματα στην πλατφόρμα της, η τιμή του Bitcoin άρχισε να αυξάνεται και αυτή τη στιγμή κυμαίνεται πάνω από 13.000 δολάρια, σημειώνοντας την υψηλότερη τιμή από το 2018.

Εκτός από τον Paypal που ξεκίνησε τις περιπέτειές του στον κόσμο της κρυπτογράφησης, το 2020 ήταν εξαιρετικό για τα κρυπτονομίσματα, δεδομένου ότι πολλά άλλα πράγματα συνέβησαν προς όφελός τους. Η MicroStrategy, η οποία είναι η μεγαλύτερη εταιρεία επιχειρηματικών πληροφοριών στον κόσμο, αγόρασε 425 εκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin. Επίσης, η Square αγόρασε 50 εκατομμύρια δολάρια και η Stone Ridge αγόρασε 110 εκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin.

Επιπλέον, ακολούθησε επίσης η DBS Bank, η οποία είναι η μεγαλύτερη τράπεζα της Σιγκαπούρης, ξεκινώντας την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, με την επωνυμία "Ψηφιακή ανταλλαγή DBS," που θα επιτρέψει την ανταλλαγή Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum και Ripple.

Όλα αυτά τα γεγονότα είχαν ενισχύσει την εξουσία των κρυπτονομισμάτων και οι ειδικοί προβλέπουν ότι το Bitcoin θα μπορούσε σύντομα σπάσει το ρεκόρ του 2017 όταν έφτασε τα 20.000 $. Ωστόσο, πρέπει να ειπωθεί ότι οι ειδικοί προβλέπουν την αύξηση των τιμών, δίνοντας διαφορετικά στοιχεία, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς πού φτάνει η τιμή του Bitcoin.

Διαβάστε περισσότερα:

Πρόβλεψη τιμής Bitcoin: Πόσο θα αξίζει το Bitcoin το 2021 και μετά?

Κορυφαίοι 9 επενδυτές Bitcoin

Προβλέψεις τιμής κυματισμού: Πόσο θα αξίζει ο κυματισμός το 2021 και πέρα?

Πού μπορώ να μάθω περισσότερα σχετικά με την επένδυση στην αγορά κρυπτονομισμάτων?

Εδώ στο Trading Education, σας διδάσκουμε πώς να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Στα μαθήματά μας, μπορείτε να μάθετε τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους επένδυσης σε κρυπτονομίσματα.

Το Trading Education παρέχει επίσης τεχνική ανάλυση, εργαλεία διαπραγμάτευσης, οικονομικό ημερολόγιο, δεδομένα αγοράς, επισκόπηση αγοράς, προηγμένο γράφημα σε πραγματικό χρόνο κ.λπ..

Επίσης στο Trading Education, μπορείτε να βρείτε μια σειρά άρθρων που σχετίζονται με τον κόσμο του εμπορίου και διάφορα άλλα πολύτιμα χαρακτηριστικά όπως "Βρείτε τον μεσίτη σας", όπου μπορείτε να βρείτε τη μεσιτεία σας που ταιριάζει καλύτερα στον τόπο όπου ζείτε.

Γιατί πρέπει να ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα με το eToro?

Το eToro είναι η κορυφαία πλατφόρμα κοινωνικών συναλλαγών παγκοσμίως. Το eToro είναι γνωστό για το "Αντιγραφή αντιγράφων" δυνατότητα όπου μπορείτε να αντιγράψετε τον αγαπημένο σας έμπορο. Τα 5 κορυφαία κρυπτονομίσματα που μπορούν να διαπραγματευτούν στο eToro είναι τα Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple και Dash, ακολουθούμενα από πολλά άλλα.

eToro – Καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

75% των λογαριασμών επενδυτών λιανικής χάνουν χρήματα όταν ανταλλάσσουν CFD με αυτόν τον πάροχο.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την κατασκευή του χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης στο eToro, και θα σας δοθούν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να ορίσετε τη στρατηγική σας με παραμέτρους stop loss και take profit. Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για το eToro είναι ότι σας επιτρέπει να εξασκηθείτε σε συναλλαγές με 100.000 $ χάρη στο εικονικό του χαρτοφυλάκιο.

Το eToro είναι πλήρως ρυθμιζόμενο και μπορείτε να ξεκινήσετε την επένδυσή σας σε κρυπτογράφηση με Paypal ή οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα που διαθέτετε. Η πλατφόρμα είναι φιλική προς το χρήστη και eToro προσπαθεί πάντα να κάνει τη συναλλαγή κρυπτονομισμάτων διασκεδαστική και ελκυστική.

Ένα άλλο εξαιρετικό πλεονέκτημα που έχει το eToro είναι ότι διαθέτει πορτοφόλι, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα κρυπτονομίσματα σας μετά την αγορά τους. Το πορτοφόλι eToro υποστηρίζει περισσότερα από 120 κρυπτονομίσματα.

Βασικά σημεία

  • Τα κρυπτονομίσματα είναι ψηφιακά στοιχεία και μπορείτε να τα αγοράσετε χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat όπως το δολάριο ΗΠΑ ή το ευρώ.
  • Τα κρυπτονομίσματα μπορούν να αγοραστούν μέσω ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων.
  • Μπορείτε να επενδύσετε σε οποιοδήποτε κρυπτογράφηση, ανάλογα με την επιλογή σας.
  • Το Bitcoin έφτασε για πρώτη φορά στην τιμή των 0,0009 $ τον Ιούλιο του 2010 και κατά τη διάρκεια της δεκαετίας σημείωσε ανάπτυξη 9.000.000%.
  • Το Bitcoin βαθμολογείται από το CNN ως η καλύτερη επένδυση της δεκαετίας.
  • HODLing, ημερήσιες συναλλαγές, συναλλαγές CFD, στοιχήματα και εξόρυξη είναι οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι για να κερδίσετε χρήματα από κρυπτονομίσματα
  • Η ανακοίνωση της Paypal να προσφέρει υπηρεσίες κρυπτογράφησης έδωσε ώθηση στα κρυπτονομίσματα, ωθώντας την τιμή προς τα πάνω.
  • Η Microstrategy, η Square και η Stone Ridge πραγματοποίησαν σημαντικές επενδύσεις στο Bitcoin παίζοντας επίσης καθοριστικό ρόλο, δίνοντας στα κρυπτονομίσματα περισσότερη αναγνώριση.
  • Η DBS Bank έγινε επίσης μέρος αυτού του κύματος ξεκινώντας την ανταλλαγή κρυπτογράφησης "Ψηφιακή ανταλλαγή DBS."
  • Το μέλλον της κρυπτογράφησης είναι λαμπρό και οι ειδικοί προβλέπουν ότι το Bitcoin θα σπάσει σύντομα το δικό του ρεκόρ των 20.000 δολαρίων το Δεκέμβριο του 2017, φτάνοντας σε νέα ύψη τιμών.

Ποτέ δεν είναι πολύ αργά για επένδυση στην αγορά κρυπτογράφησης. Με eToro, μπορείτε να ξεκινήσετε να αγοράζετε και να πωλείτε κρυπτονομίσματα ή να κάνετε συναλλαγές CFD, πάνω από 90 κρυπτονομισμάτων.

Αξίζει να εξεταστεί η επένδυση στην αγορά κρυπτογράφησης.

Καλή επένδυση!

Αποποίηση ευθυνών: Τα κρυπτονομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map