Είναι το Dogecoin μια πραγματική επένδυση ή ένα αστείο;

Είναι το Dogecoin ένα αστείο ή μια πραγματική επένδυση?

  • Το Dogecoin, ένα ψηφιακό Crypto που ιδρύθηκε αρχικά ως αστείο, σημείωσε άνοδο πάνω από 800% αφού ένας πίνακας Reddit μίλησε για να το κάνει το ισοδύναμο κρυπτογράφησης του GameStop.
  • Η τιμή του Dogecoin αυξήθηκε, κατά 800%, καθώς οι επενδυτές της Reddit έβλεπαν τα βλέμματα στα ψηφιακά νομίσματα.

Το Dogecoin (DOGE) ξεκίνησε αρχικά ως αστείο, αλλά με την πάροδο του χρόνου άφησε ένα αξιοσημείωτο σημάδι στον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Ο Αυστραλός δημιουργός, Τζάκσον Πάλμερ κοίταξε το CoinMarketCap και ένα meme του Doge, βασισμένο στη διάσημη Shiba Inu και χρησιμοποιώντας τη γραμματοσειρά κόμικς, ταυτόχρονα και έγραψε την ιδέα ως αστείο.

Η Palmer ενθαρρύνθηκε από συναδέλφους από το τμήμα μάρκετινγκ της Adobe Systems στο Σίδνεϊ να κάνει το αστείο πραγματικότητα. Στη συνέχεια, η Palmer αγόρασε το όνομα τομέα dogecoin.com.

Αυτός τότε συνέχισε το αστείο πιστεύοντας ότι τελικά θα εξαφανιστεί με τον συνιδρυτή Billy Markus, έναν προγραμματιστή από το Πόρτλαντ των ΗΠΑ, ο οποίος επικοινωνούσε μαζί του στο διαδίκτυο.

Η ιδέα ήταν να είναι όσο πιο γελοία γίνεται. Είχαν ακόμη την ιδέα να έχουν τυχαίες ανταμοιβές μπλοκ από 0 έως 1 εκατομμύριο κάθε φορά που ένα μπλοκ εξορύσσεται.

Το ντουέτο εξέπληξε ότι δεν πέθανε ως αστείο και τελικά, οι δύο είδαν τον Dogecoin ως ένας τρόπος για να φτάσετε σε ένα ευρύτερο δημογραφικό από Bitcoin και μια ισχυρή κουλτούρα αναπτύχθηκε γύρω από το νόμισμα και το meme.

Θέλετε να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα σαν επαγγελματίας; ολοκλήρωση παραγγελίας eToro!

Elon Mush και Dogecoin

"Ο κ. Musk είναι με τους επενδυτές Dogecoin στο φεγγάρι. “

Ο Elon Musk έχει κάνει tweet για το dogecoin στο παρελθόν και δήλωσε τον Απρίλιο του 2019 ότι ήταν η «καλύτερη κρυπτογράφηση».

Την Πέμπτη, έγραψε στο Twitter ένα εξώφυλλο του περιοδικού Dogue. Πολλοί χρήστες στο Twitter και στο Reddit το έκαναν για να σημαίνει ότι ο Musk έριχνε την υποστήριξή του πίσω από το doge rally.

Ο πρόεδρος της Tesla Elon Musk έγραψε στο Twitter μια φωτογραφία του εξωφύλλου του περιοδικού "Δόγη" την Πέμπτη – ένα παιχνίδι με κοινό τίτλο του "Μόδα," τάση, που παίχτηκε στο Twitter και στο Reddit.

Τα tweets του Musk τείνουν να επηρεάζουν τους θαυμαστές του ή τους ανθρώπους γενικά. Ομοίως, ενθάρρυνε επειγόντως τους θαυμαστές του να χρησιμοποιούν ένα "Χρησιμοποιήστε το σήμα," στο Twitter, και εκατομμύρια άλλοι συγκεντρώθηκαν στον ιστότοπο των μηνυμάτων.

Είπε επίσης ότι μια πιθανή οικονομία του Άρη, όπως το Bitcoin, θα επικεντρωθεί στα κρυπτονομίσματα. Ο Musk έκανε tweet τον περασμένο μήνα "Μια λέξη: Doge," στους 40 εκατομμύρια οπαδούς του. Πρόσθεσε επίσης "Η οικονομία του Άρη θα τρέξει σε κρυπτογράφηση," απαντώντας σε ένα tweet.

Επιπλέον, ο Musk νωρίς το πρωί της Παρασκευής πρόσθεσε το #bitcoin στο προφίλ του στο Twitter.

Τι συνέβη στην Dogecoin Price ?

Το Dogecoin, το ψηφιακό νόμισμα meme, αυξήθηκε κατά 800% καθώς ο ρυθμός συναλλαγών επεκτάθηκε γρήγορα.

WallStreetBets ‘ "πρόεδρος », έγραψε την Πέμπτη στο Twitter, "Ο Ντογκέ έφτασε ποτέ σε ένα δολάριο?" Λίγες ώρες αργότερα, ένα εκατομμύριο άνθρωποι μπήκαν στο Satoshis Street Bets και έγραψαν για "παίρνοντας doge στο φεγγάρι."

Ο Ντογκέ έφτασε ποτέ σε ένα δολάριο?

– Πρόεδρος του WSB (@WSBCh Chair) 28 Ιανουαρίου 2021

Η κοινότητα subreddit “WallStreetBets” στο Reddit προκάλεσε την αύξηση της ηλεκτρονικής λιανικής λιανικής Gamestop κατά περίπου 2.000%. Οι Redditors έχουν αυξήσει την τιμή της μετοχής, χτυπώντας ελαφρώς τα hedge funds στη Wall Street.

Ωστόσο, οι πηγές διευκρινίζουν ότι το Redditor’s Dogecoin drive στον ιστότοπο, όπως έκανε με το Gamestop, δεν έχει συντομεύσεις. Οι άνθρωποι προσπαθούν, επομένως, να κερδίσουν επιπλέον κέρδος οδηγώντας το κρυπτογράφηση.

Οι μηχανικοί λογισμικού Billy Markus και Jackson Palmer δημιούργησαν το Dogecoin, ξεκινώντας ως αστείο το 2013. Το λογότυπο του ψηφιακού νομίσματος βασίζεται στο περίφημο meme που χρησιμοποιούσε ένας σκύλος Shiba Inu εκείνη την εποχή. Το Shiba Inu είναι το έμβλημα Dogecoin.

Πώς λειτουργεί το Dogecoin?

Το Dogecoin δημιουργήθηκε όταν ο Markus διέλαβε το Luckycoin που είναι πλέον ανενεργό και ήταν αρχικά ένα πιρούνι του Litecoin, το οποίο είναι ένα πιρούνι του Bitcoin.

Χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό απόδειξη αλγόριθμου εργασίας από το Bitcoin και είναι αρκετά παρόμοιο με το Litecoin στον τρόπο λειτουργίας του. Στην πραγματικότητα, όλες οι τροποποιήσεις και ενημερώσεις που γίνονται στο Litecoin θα γίνουν επίσης στο Dogecoin.

Παρόλο Dogecoin δεν υποστηρίζει έξυπνες συμβάσεις, είναι φθηνό και γρήγορο. Μερικοί άνθρωποι ακόμη χρήση Dogecoin για μεταφορά χρημάτων μεταξύ ανταλλαγών επειδή έχει χαμηλά τέλη συναλλαγής και είναι αρκετά γρήγορο.

Η εξόρυξη Dogecoin είναι μια ακριβή διαδικασία και απαιτεί πολύ χρόνο, κάτι που ο Palmer δεν είναι ευχαριστημένος καθώς δεν είναι καλό για το περιβάλλον.

Έχει επίσης δημιουργηθεί έτσι ώστε η εξόρυξη Dogecoin γίνεται πιο δύσκολη με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, μετά την εξόρυξη του 600.000ου μπλοκ υπήρξε μόνιμη επιβράβευση 10.000 ανά μπλοκ.

Dogecoin επίσης δεν έχει συνολικό όριο. Αυτό έγινε για να εξασφαλιστεί ότι οι ανθρακωρύχοι συνέχισαν να εργάζονται στο έργο και να μην φύγουν εάν επιτευχθεί η συνολική προσφορά.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορούν να αποφευχθούν εξαιρετικά υψηλοί χρόνοι συναλλαγών, καθώς υπάρχει πάντα ένα κίνητρο για τη δική μου.

Τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin, έχουν συνολικό όριο στον αριθμό των νομισμάτων και όταν επιτευχθεί αυτό το όριο, οι άνθρωποι πιθανότατα θα σταματήσουν να τα χρησιμοποιούν.

Υπό αυτήν την έννοια, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το Dogecoin θα μπορούσε να ζήσει πολλά άλλα κρυπτονομίσματα.

Όπως πολλά άλλα κρυπτονομίσματα, το Dogecoin έχει επίσης ένα δημόσιο καθολικό, που σημαίνει Δεν είναι δυνατή η διαγραφή παλαιών συναλλαγών.

Η Dogecoin έχει συγχωνεύσει επίσης την εξόρυξη με τη Litecoin.

Τι προσπαθεί να επιτύχει το Dogecoin?

τι είναι dogecoin

Καθώς το Dogecoin άρχισε να λαμβάνεται πιο σοβαρά υπόψη, η ομάδα πίσω από αυτήν άρχισε να αναπτύσσει ιδέες για το τι πρέπει να πετύχει.

Έγινε σαφές ότι η ιδεολογία πίσω Dogecoin πρέπει να είναι απλή? για να δημιουργήσετε ένα εύχρηστο κρυπτογράφηση, όχι κάτι εντυπωσιακά τεχνολογικά.

Η Palmer πιστεύει ότι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνει ένα κρυπτογράφηση είναι να είναι σε θέση να επεξεργάζεται πληρωμές.

Για αυτόν, τα κρυπτονομίσματα που πληρώνουν τους ανθρώπους για υπηρεσίες, όπως η παρακολούθηση διαφημίσεων ή άλλων εννοιών που είναι πολύ νέες δεν είναι καλή ιδέα, επειδή δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμα με χρήματα και οι άνθρωποι δεν έχουν συνηθίσει ακόμη την ιδέα.

Τα κρυπτονομίσματα πρέπει να δίνουν στους ανθρώπους απτές περιπτώσεις χρήσης, όπως η αγορά καθημερινών αντικειμένων. Εάν δεν γίνει αυτό, οι άνθρωποι δεν θα το υιοθετήσουν.

Για να επιτευχθεί αυτό, η πραγματοποίηση πληρωμών πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική.

Dogecoin άρχισε επίσης να χρησιμοποιείται ως σύστημα ανατροπής, όπου οι χρήστες ενημέρωσαν τους χρήστες στο διαδίκτυο για το περιεχόμενο που τους άρεσαν.

Τα μέλη της κοινότητας Dogecoin αναφέρονται ως «Shibes». Πολλοί από αυτούς βρήκαν το Dogecoin ελκυστικό επειδή δεν ήταν τόσο σοβαρό και πολιτικό όσο τα περισσότερα άλλα έργα κρυπτογράφησης.

Η κοινότητα Dogecoin είναι γνωστό ότι έχει εκτελέσει διάφορες πράξεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μία από τις πιο αξιοσημείωτες αιτίες φιλανθρωπίας ήταν όταν ο Dogecoin συνεργάστηκε με φιλανθρωπικούς σκοπούς: το νερό, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που στοχεύει στην παροχή πόσιμου νερού σε ανθρώπους στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Η κοινότητα κατάφερε να συγκεντρώσει το ισοδύναμο των 30.000 $ για να χτίσει ένα πηγάδι στην Κένυα.

Άλλα αξιοσημείωτα γεγονότα περιλαμβάνουν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014, όπου η κοινότητα επιχείρησε να συγκεντρώσει 50.000 $ για την ομάδα της Τζαμάικας και υποστήριξε τον οδηγό NASCAR Josh Wise, ο οποίος οδήγησε ένα αυτοκίνητο με θέμα το Dogecoin.

Η κοινότητα έχει χαρακτηριστεί ως πολύ υποστηρικτική. Στις 25 Δεκεμβρίου 2013, έγινε ένα hack όπου πολλοί κάτοχοι Dogecoin είχαν κλέψει τα νομίσματά τους.

Το Dogecoin ξεκίνησε μια πρωτοβουλία που ονομάζεται «SaveDogemas» και κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετά για να καλύψει αυτό που κλαπεί.

Υπάρχει επίσης μια κοινή φράση στην κοινότητα Dogecoin που αναφέρει «1 DOGE = 1 DOGE», το οποίο υπονοεί πως Dogecoin πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για συναλλαγές και όχι ως επένδυση.

Υπάρχει επίσης ένα μελλοντικό έργο για τη γεφύρωση του Ethereum με το Dogecoin (Dogethereum), ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο blockchain Ethereum ως διακριτικό ERC 20.

Ο Πάλμερ έφυγε από το Dogecoin και ο Μπίλι Μάρκους είναι τώρα ο κύριος αριθμός πίσω από την ανάπτυξή του.

Πώς έχει αποδειχθεί το Dogecoin;?

διάγραμμα τιμών dogecoin

Όπως πολλά άλλα κρυπτονομίσματα, το Dogecoin είναι σχετικά ασταθές.

Τη στιγμή της γραφής, το Dogecoin έχει ένα κεφαλαιοποίηση αγοράς 6.089 δισεκατομμυρίων δολαρίων και υπάρχουν 120,801,435,050 (120 δισεκατομμύρια) νομίσματα σε κυκλοφορία, σύμφωνα με CoinMarketCap.

Η μεγάλη ανταμοιβή 10.000 νομισμάτων ανά μπλοκ που εξορύσσεται είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο η κεφαλαιοποίηση της Dogecoin είναι αρκετά χαμηλή.

Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Dogecoin, ήταν σχετικά υψηλό έναντι του Bitcoin, ενώ το δολάριο ΗΠΑ παρέμεινε χαμηλό.

Αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πραγματοποιούν συναλλαγές Bitcoin έναντι Dogecoin, αλλά όχι έναντι του δολαρίου ΗΠΑ.

Επιπλέον, αξίζει επίσης να το εξετάσουμε έως το 2015, 100 δισεκατομμύρια Dogecoins ήδη εξορύσσεται, που είναι τα περισσότερα νομίσματα που κυκλοφορούν σήμερα.

Κοιτάζοντας ιστορικά το Dogecoin, έχει ήδη περάσει από πολλές κορυφές έναντι του Bitcoin, συχνά αυξάνεται δραματικά και στη συνέχεια μειώνεται σταδιακά η τιμή.

Τον Ιανουάριο του 2014, Dogecoin ακόμη και για λίγο ξεπέρασε το Bitcoin και όλα τα άλλα κρυπτονομίσματα όσον αφορά τον όγκο συναλλαγών.

Το Dogecoin άρχισε να έχει μεγάλη πρόσφυση έναντι του δολαρίου ΗΠΑ τον Απρίλιο του 2017. Τότε έφτασε το ανώτατο όριο αγοράς των 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Ιανουάριο 2020, που ήταν το μεγαλύτερο ανώτατο όριο αγοράς που έχει φτάσει ποτέ.

Το Dogecoin θα συναντήσει ξανά τόσο υψηλά?

Αυτό δεν έχει ακόμη δει.

Αφού έφτασε στο υψηλότερο σημείο των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το Dogecoin κέρδισε περισσότερη αξία έναντι του δολαρίου ΗΠΑ και φαίνεται να επαναλαμβάνει τις ίδιες κινήσεις – πυροβολώντας και μετά αργά μειώθηκε.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι πολλοί ειδικοί της αγοράς πιστεύουν ότι η αγορά κρυπτογράφησης είναι πολύ πιο ώριμη αυτές τις μέρες και έτσι δεν μπορεί να συμβεί η επίτευξη των ίδιων υψηλών τιμών.

Και πάλι, άλλοι λάτρεις του κρυπτονομίσματος πιστεύουν ότι είναι πιθανό να λάβει χώρα μια άλλη, πολύ μεγαλύτερη φούσκα κρυπτογράφησης.

Εάν συμβαίνει αυτό, οι τιμές μπορεί να αυξηθούν για άλλη μια φορά πριν μειωθεί σημαντικά.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι Dogecoin είναι η πιο επιτυχημένη κρυπτογράφηση με βάση ένα meme (νόμισμα meme).

Αν συνεχίσει να παραμένει ως τρόπος ενημέρωσης χρηστών στο διαδίκτυο για το περιεχόμενό τους, αυτό μπορεί επίσης να αυξήσει την αξία του.

Γιατί έχει αυξηθεί η τιμή του Dogecoin?

Το Dogecoin, σύμφωνα με το CoinMarketCap, αυξήθηκε κατά περίπου 340% τις τελευταίες 24 ώρες σε 0,19 $ (0,14 £).

Προέρχεται από μια δέσμη αναρτήσεων Reddit που απαιτούν αξία κέρματος 1 $.

Ο στόχος είναι να αντιπροσωπεύσουμε την πρόσφατη αύξηση του μεριδίου σε εταιρείες όπως το GameStop, οι οποίες είναι σε μεγάλο βαθμό μικρές.

Πηγή: CoinMarketCap

Τις τελευταίες ημέρες, οι μετοχές αυξήθηκαν από 96,80 $ σε 347,50 $ κατά 359%.

Αφού ένας στρατός ερασιτεχνών εμπόρων επιτέθηκε στην επιχείρηση, οι αγορές συγκλόνισαν, οδηγώντας σε απώλεια δισεκατομμυρίων από έμπειρα hedge funds. Αλλά η άνθηση είδε τους αρχάριους εμπόρους να πληρώνουν πολλά χρήματα.

Με λίγα λόγια, όταν οι έμπειροι επενδυτές δανείζονται μετοχές προς πώληση και στη συνέχεια επαναγοράζουν σε χαμηλότερη τιμή, "μικρές πωλήσεις" η πώληση είναι εύκολη.

Στοιχηματίζουν ουσιαστικά ότι το απόθεμα θα μειωθεί σε αξία για να κερδίσει το όφελος όταν παραδοθεί στην εταιρεία από την οποία έχει δανειστεί.

Για να διευκρινίσει ένα πράγμα, ο όμιλος WallStreetBets στο Reddit συμφώνησε να πάρει το ταμείο αντιστάθμισης αποκτώντας τις μετοχές του GameStop νωρίτερα και όχι αργότερα.

Ωστόσο, το hedge fund δεν έχει ακόμη αποπληρώσει το δανεισμένο απόθεμά του, το οποίο τελικά τους κόστισε εκατομμύρια για να ξεπληρώσουν τα ίδια κεφάλαια σε πολύ υψηλό ποσό.

Μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του GameStop, οι χρήστες του Reddit σε άλλες δημοσιεύσεις αναφέρθηκαν στις προσπάθειες του WallStreetBet να συμπιέσουν τα αντισταθμιστικά κεφάλαια της Wall Street.

Κάλεσε μια ανάρτηση "Το Dogecoin είναι το επόμενο GME / Bitcoin."

Και πρόσθεσε, "Αλλάξτε εντελώς την αγορά κρυπτογράφησης… Dogecoin στο φεγγάρι."

Το Dogecoin πήρε μια ώθηση μετά το tweet από ένα "Πρόεδρος του WSB" λογαριασμός που διατηρεί ότι δεν είναι συνδεδεμένος με την κοινότητα Reddit.

Επιπλέον, ο ιδρυτής της Tesla Elon Musk επέστησε πρόσφατα την προσοχή στο νόμισμα κρυπτογράφησης, το οποίο τον Δεκέμβριο έστειλε την αποτίμηση για αύξηση.

Στο Twitter, μόλις είπε, "Μια λέξη: Doge."

Αξίζει να επενδύσετε το Dogecoin?

αξίζει να επενδύσετε στο dogecoin

Το Dogecoin μπορεί να είναι μια καλή επένδυση και αξίζει να εξεταστεί. Η ταχύτητα μεταφοράς του είναι πολύ πιο γρήγορη από το bitcoin.

Εάν πιστεύετε ότι τα έξυπνα συμβόλαια και άλλες δυνατότητες όπως το dApps δεν είναι τόσο σημαντικά, τότε μπορεί να είναι μια καλή επένδυση.

Σε αυτήν την αρένα, το Dogecoin αποδίδει καλά. Είναι γρήγορο και φθηνό στη χρήση.

Το Dogecoin μπορεί να είναι πιο χρήσιμο για τους εμπόρους να αποθηκεύουν αξία κατά την εναλλαγή μεταξύ ανταλλαγών ή όταν η αγορά είναι πολύ ασταθής.

Εάν το Dogecoin υιοθετήσει περισσότερα χαρακτηριστικά, αυτό θα βελτιώσει πιθανώς την τιμή.

Ωστόσο, φαίνεται ότι τα πλεονεκτήματα του Dogecoin έγκειται κυρίως στη διάδοση της ευαισθητοποίησης σχετικά με την κρυπτογράφηση και παραμένουν ανθεκτικές στις αλλαγές.

Τούτου λεχθέντος, έχει αξία στο ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανατροπή καθώς είναι πολύ γρήγορο. Το να μην έχει ένα καπάκι διακριτικών διατηρεί επίσης τα κίνητρα των ανθρακωρύχων να συνεχίσουν να εργάζονται.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η κοινότητα γύρω από το Dogecoin δεν θέλει να χρησιμοποιηθεί με τέτοιο τρόπο αλλά ως πραγματικό νόμισμα.

Έτσι είναι το Dogecoin μια καλή επένδυση; Ναι, το Dogecoins θεωρείται μια ισχυρή επένδυση από πολλούς επενδυτές, γι ‘αυτό η τιμή του έχει αυξηθεί απότομα.

Η Digitalcoin προβλέπει ότι το Dogecoin θα μπορούσε να φτάσει τα 0,090 $ μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Επιπλέον, μέχρι τον Ιούνιο του 2024 προβλέπει ότι το Dogecoin θα μπορούσε να φτάσει τα 0,164 $.

Το Previzioni Bitcoin είναι ακόμη πιο αισιόδοξο να προβλέπει την τιμή του Dogecoin, καθώς πιστεύουν ότι το DOGE θα μπορούσε να φτάσει τα 0,27 $ έως τον Δεκέμβριο του 2021 και να φτάσει τα 0,42 $ το 2022.

Αν και ξεκίνησε ως αστείο, το Dogecoin φαίνεται τώρα να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από τους επενδυτές και την κοινότητα κρυπτογράφησης.

Πρέπει να προσθέσετε Dogecoin στο χαρτοφυλάκιό σας?

Ανεξάρτητα από τη σχετική αδυναμία του Dogecoin τα τελευταία δύο χρόνια, η συνολική αύξηση της αποτίμησης των στοιχείων κρυπτογράφησης ωφέλησε το Dogecoin. Εκτός αυτού, το κάποτε κοινό Altcoin επιστρέφει στο χάρτη και σε συζητήσεις κρυπτογράφων-επενδυτών με το τελευταίο έργο Dogetherum.

Εάν αυτό το έργο λειτουργεί, η τιμή του altcoin θα είναι καλή. Το Dogecoin συχνά κερδίζει από μικρότερες χρεώσεις συναλλάγματος από πολλούς από τους συναδέλφους του, καθιστώντας το ένα βιώσιμο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο για δαπάνες και αποστολή.

Δεδομένης της μακροχρόνιας κατάστασης του Dogecoin στα πεδία κρυπτογράφησης, υπάρχουν πολλά υποσχόμενες πρωτοβουλίες με μεγαλύτερο δυναμικό κρυπτονομίσματος από το Dogecoin. Επομένως, με την προσδοκία ότι το Dogethereum Project θα αυξήσει τα ποσοστά, εάν αγοράσετε Dogecoin, θα πρέπει να είναι μια μικρή επιχείρηση στο χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης.

Βασικά σημεία

Εάν θυμάστε κάτι από αυτό το άρθρο, επισημάνετε αυτά τα βασικά σημεία.

  • Το Dogecoin, ένα ψηφιακό Crypto που ιδρύθηκε αρχικά ως αστείο, σημείωσε άνοδο πάνω από 800% αφού ένας πίνακας Reddit μίλησε για να το κάνει το ισοδύναμο κρυπτογράφησης του GameStop.
  • Η τιμή του Dogecoin αυξήθηκε, κατά 800%, καθώς οι επενδυτές της Reddit έβλεπαν τα βλέμματα στα ψηφιακά νομίσματα.
  • Τον Ιανουάριο του 2020 Dogecoin έφτασε ένα ανώτατο όριο αγοράς περίπου 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τη στιγμή της γραφής, πλησιάζει τα 6,09 δισ. Δολάρια.
  • Οι έμποροι χρησιμοποιούν Dogecoin για μεταφορά κρυπτογράφησης σε άλλα χρηματιστήρια. Επειδή είναι σχετικά γρήγορο και φθηνό στη χρήση.
  • Dogecoin υπήρξε πολύ επιτυχημένη στη διάδοση της ευαισθητοποίησης σχετικά με την κρυπτογράφηση. Για πολλούς, τους εισήγαγε σε τι είναι η κρυπτογράφηση.

Επενδύστε στο Dogecoin με το eToro

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στη βιομηχανία Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Αν σας άρεσε να διαβάζετε Είναι το Dogecoin μια πραγματική επένδυση ή ένα αστείο? παρακαλώ μοιραστείτε το με οποιονδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει.

Διαβάστε περισσότερα:

Ποια είναι τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για εμπορία το 2021?

7 προβλέψεις κρυπτονομισμάτων για το 2021 που όλοι θα συμφωνούσαν

Θα μπορούσε το Bitcoin να φθάσει στην τιμή των 100K $ το 2021

Ποια είναι τα κορυφαία 10 Altcoins που θα εκραγούν το 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner