Γιατί το ETH και το XRP πρόκειται να εκραγούν το 2021;

Μάθετε γιατί το Ethereum και το Ripple πρόκειται να εκραγούν το 2021

Το 2020 ήταν μια θετική χρονιά για τα κρυπτονομίσματα. Ο χώρος κρυπτογράφησης αυξάνεται σταθερά τα τελευταία δύο χρόνια, από τα προβλήματα του 2018. Νομίσματα όπως το Ethereum και το Ripple έχουν δει τις τιμές τους να αυξάνονται κατά τη διάρκεια του 2020. Και τα δύο κρυπτονομίσματα έχουν δει το ενδιαφέρον λιανικής και θεσμικού ενδιαφέροντος να αυξάνεται δραματικά τον τελευταίο χρόνο. Οι επενδυτές είναι πρόθυμοι να συνεχίσει το bullish το 2021. Τι θα οδηγήσει την ανάπτυξή τους το 2021?

Ας δούμε πρώτα το Ethereum

Γιατί το Ethereum πρόκειται να εκραγεί το 2021?

Το Ethereum είναι ένα από τα παλαιότερα κρυπτονομίσματα. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση τόσο από την άποψη του μεριδίου αγοράς όσο και από τη δημοτικότητα, δεύτερο μετά το Bitcoin. Η πλατφόρμα Ethereum χρησιμοποιεί έξυπνα συμβόλαια για να επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν εντελώς ασφαλείς συναλλαγές. Το εγγενές νόμισμα του Ethereum, Ether, δεν είναι ανώτατο όριο, καθιστώντας το Ethereum πολύ πιο επεκτάσιμο από τα αντίστοιχα. Ωστόσο, οι ειδικοί πιστεύουν ότι δύο βασικοί παράγοντες θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη του Ethereum. Αυτές είναι η επικείμενη άφιξη του Ethereum 2.0 και της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης.

Τι είναι το Ethereum 2.0; Η κυκλοφορία του Ethereum 2.0 θεωρείται το πιο σημαντικό γεγονός από το Bitcoin. Το Ethereum 2.0 θα αντιμετωπίσει μακροχρόνια ζητήματα που αντιμετωπίζει το Ethereum, συγκεκριμένα, θέματα με δυνατότητα κλιμάκωσης και ασφάλειας.

Τι είναι λοιπόν το Ethereum 2.0; Επίσης γνωστό ως Serenity ή Eth2, θα αντιμετωπίσει την επεκτασιμότητα, την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα του δικτύου Ethereum. Η ενημέρωση θα επιτρέψει επίσης στην πλατφόρμα να επεξεργάζεται περισσότερες συναλλαγές, εξαλείφοντας τα σημεία συμφόρησης στο δίκτυο.

Το Ethereum 2.0 θα δει το Ethereum να αλλάζει από έναν μηχανισμό συναίνεσης απόδειξης εργασίας σε έναν μηχανισμό συναίνεσης απόδειξης συμμετοχής. Η απόδειξη του στοιχήματος θα καταργήσει την εξόρυξη, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και καθιστώντας παρωχημένες τις ακριβές ASIC. Σε ένα σύστημα απόδειξης εργασίας, οι ανθρακωρύχοι ανταγωνίζονται μεταξύ τους χρησιμοποιώντας υπολογιστική ισχύ για την επίλυση σύνθετων μαθηματικών προβλημάτων και την επικύρωση των συναλλαγών. Μόλις επιλυθεί ένα πρόβλημα και επικυρωθεί η συναλλαγή, θα προστεθεί στο blockchain και θα αποθηκευτεί μαζί με τις άλλες συναλλαγές που αποτελούν το blockchain.

Οι ανθρακωρύχοι ανταμείβονται για τις προσπάθειές τους με τη μορφή Ether που δημιουργούνται όταν οι συναλλαγές προστίθενται στο blockchain. Το πρόβλημα με αυτήν την προσέγγιση είναι ότι είναι εντάσεως ενέργειας και απαιτεί τεράστιες ποσότητες υπολογιστικής ισχύος, οδηγώντας στη συγκέντρωση της εξόρυξης στα χέρια μερικών.

Η απόδειξη του στοιχήματος λειτουργεί διαφορετικά. Στη θέση των ανθρακωρύχων, οι επικυρωτές ποντάρουν μέρος της κρυπτογράφησής τους για να κερδίσουν το δικαίωμα επαλήθευσης συναλλαγών στο blockchain. Οι επικυρωτές προτείνουν ένα μπλοκ με βάση το crypto τους και τον χρόνο που το είχαν. Άλλοι επικυρωτές πρέπει να βεβαιώσουν ότι έχουν δει ένα μπλοκ, μετά το οποίο το μπλοκ προστίθεται στο blockchain. Όταν ένα μπλοκ προστίθεται στο blockchain, ο επικυρωτής επιβραβεύεται με τη μορφή Ether.

Το Ethereum 2.0 θα εξετάσει επίσης τα ζητήματα επεκτασιμότητας του Ethereum. Η αναβάθμιση υπόσχεται να επεξεργαστεί έως και 100000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο μέσω της εφαρμογής sharding.

Η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) είναι επίσης ικανή να ενισχύσει την ανάπτυξη του Ethereum το 2021. Το DeFi βοηθά τους ανθρώπους να πάρουν δάνεια, να καταθέσουν χρήματα σε λογαριασμούς και να ανταλλάξουν χρηματοοικονομικά προϊόντα, όλα χωρίς μεσάζοντες ή οποιαδήποτε γραφική εργασία. Το Ethereum είναι η πλατφόρμα μετάβασης στην οποία βασίζεται το DeFi. Το Ethereum χρησιμοποιεί έξυπνα συμβόλαια, τα οποία είναι προγράμματα που εκτελούνται σε αποκεντρωμένο blockchain.

Το DeFi στο Ethereum εξαρτάται από την επεκτασιμότητα του Ethereum. Τα έργα DeFi αποτελούν μεγάλο μέρος του οικοσυστήματος Ethereum. Το DeFi έχει δει απίστευτη ανάπτυξη και η ανάπτυξη είναι συνυφασμένη με την ανάπτυξη του Ethereum.

Η ανάπτυξη των Ethereum και DeFi μπορεί να αλλάξει τον τρόπο χρήσης των χρημάτων. Το DeFi στο Ethereum έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του χρηματοοικονομικού κόσμου.


Διαβάστε περισσότερα: Ethereum VS. Ripple: Ποιο θα πρέπει να υπάρχει στο χαρτοφυλάκιό σας?

Προοπτικές ανάπτυξης του κυματισμού

Γιατί το Ripple πρόκειται να εκραγεί το 2021?

Το Ripple είναι μια πλατφόρμα κρυπτογράφησης και ένα νόμισμα. Το πρωτόκολλο Ripple έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει γρήγορες και φθηνές συναλλαγές. Η Ripple έχει δημιουργήσει πολλές συνεργασίες με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο. Αυτές οι συνεργασίες συνάδουν με τις προσπάθειες της Ripple να πιέσει για τη γενική υιοθέτηση του μητρικού νομίσματός της, XRP. Από την αρχή του έτους, η Ripple έχει συνάψει πολλές συνεργασίες.

Το Ripple είναι ήδη η προτιμώμενη πλατφόρμα όσον αφορά τις διασυνοριακές συναλλαγές. Το XRP μπορεί να αναφέρεται ως νόμισμα γέφυρας. Δεν κάνει διάκριση μεταξύ παραδοσιακών νομισμάτων fiat ή άλλων κρυπτονομισμάτων. Αυτό καθιστά εξαιρετικά εύκολο να ανταλλάξετε ένα νόμισμα με άλλο.

Το Ripple είναι ήδη διαθέσιμο σε περισσότερες από 40 χώρες και έχει συνεργαστεί με πάνω από 200 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Η Ripple επέτρεψε στις τράπεζες να προσφέρουν πληρωμές σε νέες αγορές που προηγουμένως ήταν δύσκολο να προσεγγιστούν. Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν σημαντικά κίνητρα για να συνεργαστούν με το Ripple. Τους προσφέρει μια νέα πηγή εσόδων δίνοντάς τους πρόσβαση σε νέες αγορές. Το κόστος συναλλαγής είναι χαμηλότερο και έχει λιγότερες απαιτήσεις ρευστότητας.

Η Ripple ανακοίνωσε πρόσφατα συνεργασία με την ETH Ζυρίχη, το Πανεπιστήμιο Ryerson και το Instituto Tecnologico Autonomo de Mexico (IATM). Η πλατφόρμα συνεργάζεται επίσης με το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης για τη δημιουργία του πρώτου διεπιστημονικού ερευνητικού κέντρου στον κόσμο στο οικοσύστημα DeFi.

Το XRP είναι επίσης έτοιμο να δει την άνοδο της ανάπτυξης χάρη σε ένα πολυαναμενόμενο airdrop που έχει προγραμματιστεί για τις 12 Δεκεμβρίου. Η ανταλλαγή νομισμάτων Η Coinbase έδωσε την υποστήριξή της στο airdrop, με χρήστες που κρατούν το XRP να λαμβάνουν σπινθήρες από τα ανταλλακτικά. Οι περισσότεροι ειδικοί προβλέπουν ότι το Ripple και το XRP θα σημειώσουν σημαντική ανάπτυξη το 2021.

eToro – Αγοράστε Ethereum and Ripple με προμήθεια 0%

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map