Ανάλυση τιμών Ethereum για το 2021

Πρόβλεψη τιμής ETH για το 2021

Θα μοιραστούμε την κορυφή Προβλέψεις εμπειρογνωμόνων για το Ethereum το 2021.

Διαβάστε την Ανάλυση Τιμών Ethereum ETH το 2021

Παρά την οικονομική αναταραχή που προκλήθηκε από το COVID-19, το 2020 ήταν μια εντυπωσιακή χρονιά για το Ethereum. Η τιμή του πιο γνωστού altcoin στον κόσμο έχει σημειώσει σταθερή ανάπτυξη τους τελευταίους 12 μήνες, καθώς ο κόσμος της κρυπτογράφησης περίμενε με ανυπομονησία την πολυαναμενόμενη έναρξη της αναβάθμισης Ethereum 2.0, η οποία τελικά έγινε πραγματικότητα τον Δεκέμβριο.

Συνολικά, η Etheruem έχει κερδίσει περισσότερο από 330% από την έναρξη του 2020 – πολύ εντυπωσιακή, δεδομένης της απροσδόκητης απόδοσης ορισμένων άλλων μαρκών. Φυσικά, η ανθεκτικότητα που επέδειξε το Ethereum, σε συνδυασμό με μια συναρπαστική νέα αναθεώρηση δικτύου έφερε το altcoin στο κεντρικό στάδιο προς το 2021 – με ορισμένα στοιχεία του κλάδου να πιστεύουν ότι η ETH θα συνεχίσει να αυξάνεται με ρυθμό σχετικά σταθερό για την αγορά κρυπτογράφησης.

Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι τώρα είναι καλή στιγμή να επενδύσετε στην ETH; Στην ακόλουθη ανάλυση τιμών Ethereum 2021, θα δούμε πώς θα μπορούσε το Ethereum 2.0 να δει τις τιμές να συνεχίζουν να αυξάνονται κατά το επόμενο έτος, καθώς και να ακούσουμε τι έχουν να πουν μερικοί ειδικοί του κλάδου.

Περιεχόμενα:

Ethereum – μια επισκόπηση

Ιστορία της κίνησης των τιμών του Ethereum

Ethereum το 2020

Προβλέψεις εμπειρογνωμόνων για το Ethereum το 2021

Παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή του Ethereum

Ανάλυση τιμών Ethereum για το 2021

Πρέπει να επενδύσετε στο Ethereum το 2021?

συμπέρασμα

Ανάλυση τιμών Ethereum 2021 – Συχνές ερωτήσεις

Ethereum – μια επισκόπηση

Το Ethereum είναι εύκολα το πιο διάσημο ψηφιακό νόμισμα μετά το Bitcoin, οπότε προτού προχωρήσουμε στην ανάλυση τιμών Ethereum 2021, αξίζει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε τι ακριβώς κάνει το altcoin διαφορετικό από τον προκάτοχό του.

Υπάρχουν φυσικά πολλές ομοιότητες μεταξύ των δύο τεχνολογιών – τόσο το Bitcoin όσο και το Ethereum βασίστηκαν αρχικά γύρω από την έννοια της απόδειξης εργασίας, όπου οι συναλλαγές επαληθεύονται μέσω ενός δικτύου κόμβων που ανταγωνίζονται για την επίλυση σύνθετων εξισώσεων – μια διαδικασία γνωστή πιο συχνά ως «εξόρυξη».

Ομοίως, τόσο το Bitcoin όσο και το Ether χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain για να κάνουν όλα αυτά δυνατά. Ωστόσο, εκτός από αυτές τις βασικές ομοιότητες, το Bitcoin και το Ethereum είναι δύο πολύ διαφορετικά ζώα.

Το Ethereum, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2015, είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα λογισμικού ανοιχτού κώδικα που όχι μόνο φιλοξενεί το εγγενές διακριτικό κρυπτογράφησης Ether, αλλά επιτρέπει επίσης την ανάπτυξη έξυπνων συμβάσεων και κατανεμημένων εφαρμογών (ĐApps) χωρίς καμία επιρροή από τρίτους . Το Ethereum έχει επίσης τη δική του γλώσσα προγραμματισμού, η οποία ανοίγει πολλές δυνατότητες για προγραμματιστές που θέλουν να δημιουργήσουν και να εκτελέσουν εφαρμογές κατά παραγγελία στην πλατφόρμα. Έτσι, ενώ τόσο το Bitcoin όσο και το Ethereum προσφέρουν ένα αποκεντρωμένο σύστημα πληρωμών, ο κύριος σκοπός του Ethereum δεν είναι ένα ψηφιακό σύστημα πληρωμών αλλά μια πλατφόρμα για τη διευκόλυνση της ανταλλαγής ασφαλών συμβάσεων και εφαρμογών, μέσω του νομίσματός της.

Το Ethereum δεν έχει συνολικό όριο στον αριθμό των διακριτικών που θα κυκλοφορήσουν τελικά – σε αντίθεση με το Bitcoin. Ωστόσο, περιορίζει τον αριθμό των διακριτικών που διατίθενται από έτος σε έτος. Μια άλλη βασική διαφορά είναι η ταχύτητα με την οποία δημιουργούνται μπλοκ. Ενώ οι συναλλαγές Bitcoin μπορούν να διαρκέσουν πάνω από δέκα λεπτά, οι συναλλαγές Ethereum συνήθως υποβάλλονται σε επεξεργασία σε δευτερόλεπτα.

Οι μυριάδες εφαρμογές της Ethereum και το σχεδόν απεριόριστο δυναμικό της την έχουν κάνει μια ενδιαφέρουσα επενδυτική προοπτική και της επέτρεψαν να κερδίσει γρήγορα ένα βήμα στην ήδη ανταγωνιστική αγορά κρυπτογράφησης. Αλλά τι σημαίνουν όλες αυτές οι βασικές πληροφορίες για την ανάλυση τιμών Ethereum για το 2021?

Όπως θα δούμε, η κατανόηση των βασικών διαφορών μεταξύ του Ethereum και άλλων κρυπτονομισμάτων – ιδιαίτερα του Bitcoin – είναι ζωτικής σημασίας εάν θέλουμε να προβλέψουμε την απόδοση του νομίσματος το επόμενο έτος. Ενώ όλα τα κρυπτονομίσματα θα επηρεαστούν με κάποιο τρόπο από τη σημαντική μεταβολή της τιμής του Bitcoin, ο στόχος μας εδώ είναι να βρούμε άλλους τρόπους με τους οποίους μπορεί να κινηθεί η τιμή του διακριτικού της Ethereum.

Ιστορία της κίνησης των τιμών του Ethereum

Πριν ξεκινήσουμε την ανάλυση τιμών Ethereum για το 2021, θα ήταν συνετό να ρίξουμε μια ματιά στην ιστορική μεταβολή των τιμών του altcoin. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να εντοπίσουμε καλύτερα τις τάσεις του παρελθόντος και να προβλέψουμε πώς ορισμένες δυνάμεις της αγοράς μπορούν να επηρεάσουν την αξία της ETH.

Όπως και με τα περισσότερα κρυπτονομίσματα, η Ethereum έδωσε εντολή πολύ χαμηλής τιμής όταν έφτασε για πρώτη φορά στην αγορά, με το διακριτικό να αξίζει λιγότερο από 1,00 $ το 2015. Τα πράγματα παρέμειναν αρκετά χαμηλά για το αναδυόμενο ψηφιακό νόμισμα τους επόμενους 18 μήνες ή Έτσι, με το ETC να φτάνει τα 10,00 $ τον Ιανουάριο του 2017, ωστόσο, ήταν περίπου αυτή τη στιγμή που το απεριόριστο δυναμικό αυτής της νέας τεχνολογίας blockchain άρχισε να γίνεται γνωστό και οι τιμές σύντομα απογειώθηκαν Μετά από μια μεγάλη αύξηση στα τέλη του 2017, η ETH σημείωσε ρεκόρ ύψους σχεδόν 1.400 δολαρίων τον Ιανουάριο του 2018. Ωστόσο, το υπόλοιπο του 2018 ήταν κάτι σαν rollercoaster για το Ethereum και μέχρι το τέλος του έτους, η τιμή του ETH είχε βυθιστεί ως χαμηλότερα από 85 $.

Τα πράγματα παρέμειναν αρκετά συγκρατημένα για περισσότερο από ένα χρόνο μετά τα υψηλά επίπεδα στις αρχές του 2018. Η Ethereum προσπάθησε να σπάσει 250 $ για 18 μήνες περίπου, παρά τις πολλές βιομηχανικές φωνές που συνεχίζουν να χαιρετούν το Ethereum ως το altcoin που θα κάναμε μια μέρα να κερδίσει το Bitcoin για την πρώτη θέση. Μετά από μια άλλη αρκούδα το καλοκαίρι του 2019, η ETH ολοκλήρωσε το έτος διαπραγμάτευσης στα 132 $.

Τιμή Ethereum το 2020

διάγραμμα τιμών αιθέριου

Φυσικά, μια σημαντική εκτίμηση για την ανάλυση τιμών Ethereum για το 2021 είναι η απόδοση του νομίσματος τους τελευταίους μήνες. Μετά από μια αρκετά θλιβερή απόδοση καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2019, η ETH ξεκίνησε αργά έως το 2020. Ωστόσο, το κλίμα των επενδυτών φάνηκε να επιστρέφει προς το καλοκαίρι και μέχρι τον Ιούλιο οι τιμές είχαν ξεπεράσει τα 250 $ και συνέχισαν να αυξάνονται μέχρι να φτάσουν τα 475 $ τον Σεπτέμβριο.

Στη συνέχεια, οι τιμές του ETH σημείωσαν πτώση στα περίπου $ 350 πριν από το ράλι στο τέλος του έτους, φτάνοντας στα 615 $ τον Δεκέμβριο. Η άνοδος στα τέλη του έτους πιθανότατα οφείλεται στην πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Ethereum 2.0 και αυτή η γενική αναθεώρηση είναι αυτό που κάνει την ETH ένα τόσο σημαντικό crypto για παρακολούθηση καθώς προχωράμε στο 2021.

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε Ethereum ETH?

Πρόβλεψη τιμής Ethereum για το 2021

Προβλέψεις εμπειρογνωμόνων για το Ethereum το 2021

Προκειμένου να διαμορφωθεί μια ισορροπημένη ανάλυση τιμών Ethereum για το 2021, είναι απαραίτητο να συγκεντρωθούν πληροφορίες από διάφορες περιοχές. Φυσικά, η εξέταση των απόψεων και των προβλέψεων κορυφαίων εμπειρογνωμόνων κρυπτογράφησης είναι ένας καλός τρόπος μέτρησης του συναισθήματος της βιομηχανίας έναντι του Bitcoin και της αγοράς γενικά.

1. Craig Russo

Ο Craig Russo, ιδρυτής της Peer – μιας εκκίνησης με έδρα τη Βοστώνη πίσω από το SludgeFeed – πιστεύει ότι η ικανότητα της Ethereum να αναπτύσσει αποκεντρωμένες εφαρμογές και να αναδεικνύει τα πραγματικά στοιχεία του ενεργητικού θα διασφαλίσει ότι παραμένει μια πλατφόρμα μετάβασης, προσελκύοντας μεγάλο ενδιαφέρον επενδυτών. «Δεν βλέπω κανένα λόγο για τον οποίο ο Ether (ETH) δεν θα ξαναεπισκέψει τα υψηλά όλων των εποχών έως το 2021 εάν το Ethereum προχωρήσει όπως σχεδιάζει και οι προγραμματιστές συνεχίσουν να χτίζουν στο δίκτυο», είπε, προσθέτοντας: «Πιστεύω ότι το ETH / BTC ίσως έχει ήδη υποχωρήσει και το ETH / USD θα ξεκινήσει μια νέα ανοδική τάση όταν η αστάθεια του Bitcoin επιβραδύνεται, “

2. Alex Saunders

Εν τω μεταξύ, ο διευθύνων σύμβουλος της Nugget News Alex Saunders είναι επίσης πολύ αισιόδοξος για τις δυνατότητες του Ethereum και είναι μια άλλη φωνή που προβλέπει μια ισχυρή πιθανότητα ότι η ETH θα πετύχει ένα νέο υψηλό όλων των εποχών σε ένα χρόνο ή λιγότερο – προβλέποντας 1.400 $ μέχρι το τέλος του 2021.

3. Michaël van de Poppe

Ο αναλυτής της Cointelegraph Markets, Michaël van de Poppe, αναμένει επίσης ένα επόμενο bull bull της ETH και πιστεύει ότι το μέλλον είναι πιθανό λαμπρό για το altcoin, με την επόμενη αύξηση της αξίας να υπερβαίνει το προηγούμενο ρεκόρ. Ενώ σταμάτησε να προσφέρει μια πλήρη ανάλυση τιμών Ethereum για το 2021, πήρε στο Twitter για να προβλέψει ότι ο “επόμενος κύκλος ATH για ETH πιθανώς μεταξύ 10.000-20.000 $.”

4. SalsaTekila

Ένας έμπορος κρυπτογράφησης και αναλυτής γνωστός ως SalsaTekile, ο οποίος κέρδισε τη φήμη του αφού μετατράπηκε μερικές χιλιάδες δολάρια σε 100.000 δολάρια σε θερινό διαγωνισμό, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο Ethereum, προσθέτοντάς το στο χαρτοφυλάκιό του καθώς πιστεύει ότι θα ξεπεράσει το Bitcoin το 2021. κατέχετε ένα άβολο ποσό ETH (spot). Αγόρασα περισσότερα ξανά σήμερα, με τα κέρδη των συναλλαγών. Νομίζω ότι θα ξεπεράσει το bitcoin τον επόμενο χρόνο », έγραψε στο Twitter. Ενώ δεν έχει ακόμη κάνει μια εις βάθος ανάλυση τιμών Ethereum για το 2021, ο SalsaTekile προσθέτοντας το ETH στο χαρτοφυλάκιό του πρέπει να θεωρηθεί θετικό σημάδι.

5. Ράιαν Σελκίς

Ο Ryan Selkis του Messari δεν είχε προσφέρει ανάλυση τιμών Ethereum για το 2021 κατά τη στιγμή της γραφής, αλλά έχει σημειώσει τη δική του άποψη για το γιατί το Ethereum θα μπορούσε να κάνει καλά το επόμενο έτος. Γράφοντας μια αναφορά σχετικά με το τι μπορεί να αναμένεται για τον χώρο κρυπτογράφησης το επόμενο έτος, είπε: «Το Bitcoin μπορεί να είναι έτοιμο για ένα μεγάλο έτος λόγω της μακροοικονομικής του θέσης, αλλά είναι το Ethereum που έχει πέσει ως η πιο σημαντική πλατφόρμα της κρυπτογράφησης … θα μπορούσε να τροφοδοτήσει ένα εντελώς νέο χρηματοοικονομικό σύστημα και ένα πιο ανοιχτό, ανθεκτικό Διαδίκτυο. “

Διαβάστε περισσότερα: Πόσο θα αξίζει το Ethereum το 2021 και πέρα?

Παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή του Ethereum

1. Ethereum 2.0

Το Ethereum 2.0 είναι μια σημαντική αναβάθμιση στο παλιό δημόσιο δίκτυο Ethereum, σχεδιασμένο να επιταχύνει τη χρήση του Ethereum και να αντιμετωπίζει τους υπάρχοντες περιορισμούς απόδοσης.

Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές είναι η μετάβαση από την αρχιτεκτονική του Proof of Work στην εφαρμογή ενός μηχανισμού συναίνεσης Proof of Stake. Η αναβάθμιση ξεκίνησε στο τέλος του 2020 και η Φάση 1 της κυκλοφορίας θα συνεχιστεί έως το 2021.

Έχει προβλεφθεί ότι το ETH 2.0 θα αυξήσει την απόδοση κατά πάνω από 1000x, γεγονός που θα μειώσει τα υψηλά τέλη που σχετίζονται με τις συναλλαγές Ethereum που επί του παρόντος κυριαρχούν. Φυσικά, αυτή η εξέλιξη είναι ένας βασικός παράγοντας στην ανάλυση τιμών Ethereum για το 2021 και, εάν αποδειχθεί επιτυχημένη, θα μπορούσε να δει τις τιμές να ανεβαίνουν στα ύψη το 2021.

2. Bitcoin

Το Ethereum, όπως και όλα τα Altcoins, θα συνδέεται πάντα με κάποιο τρόπο στο Bitcoin. Πρώτον, το Bitcoin είναι το πιο γνωστό και (συγκριτικά) σταθερό κρυπτογράφηση και, ως εκ τούτου, οι αναλυτές το χρησιμοποιούν συχνά ως δείκτη της όρεξης των επενδυτών για το ψηφιακό νόμισμα γενικά. Δεύτερον, πολλές ανταλλαγές απαιτούν την ανταλλαγή BTC για άλλα νομίσματα, τα οποία κάνουν το Bitcoin κάτι σαν ένα αποθεματικό νόμισμα κρυπτογράφησης. Ως εκ τούτου, η τιμή του Bitcoin – για το άμεσο μέλλον – θα αντικατοπτρίζει σε κάποιο βαθμό την ευρύτερη αγορά κρυπτογράφησης.

3. Κανονισμοί που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση

Το Cryptocurrency και η ιδέα των αποκεντρωμένων πληρωμών είναι σχετικά νέες έννοιες, έτσι πολλές χώρες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν εάν και πώς πρέπει να ρυθμιστούν.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο για παράδειγμα, η FCA απαγόρευσε πρόσφατα την πώληση παραγώγων και χαρτονομισμάτων διαπραγμάτευσης (ETN) που αναφέρονται σε συγκεκριμένους τύπους περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης σε καταναλωτές λιανικής. Εκτός από αυτό, υπάρχουν επίσης νέοι κανονισμοί της ΕΕ στον ορίζοντα – οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν τεράστια επίδραση σε όλες τις τιμές κρυπτογράφησης. Φυσικά, η ρύθμιση θα μπορούσε να είναι καλή ή κακή για τις αγορές, αλλά οποιοσδήποτε έξυπνος επενδυτής κρυπτογράφησης θα πρέπει να παρακολουθεί στενά τις πιθανές αλλαγές.

4. Απαίτηση αγοραστή

Όλοι γνωρίζουν ότι η αξία ενός περιουσιακού στοιχείου υπαγορεύεται από την προσφορά και τη ζήτηση. Το Ethereum δεν έχει ανώτατο όριο στον τρόπο που κάνει το Bitcoin και αυτό ιστορικά υπήρξε πρόβλημα για το altcoin. Ωστόσο, η άφιξη του Ethereum 2.0 και η μετάβαση σε ένα πρωτόκολλο Proof of Stake είχε προβλεφθεί ότι θα μειώσει τον τρέχοντα ρυθμό πληθωρισμού από 10% σε 0,5 έως 2% ετησίως.

Από την πλευρά της ζήτησης, το 2021 φαίνεται να είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά καθώς υπήρξε μια αύξηση του ενδιαφέροντος από τα παραδοσιακά επενδυτικά ιδρύματα καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2020 και άνοιξε ένας αριθμός ρεκόρ νέων πορτοφολιών κρυπτογράφησης. Φυσικά, αυτό παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για οποιαδήποτε ανάλυση τιμών Ethereum για το 2021 και θα μπορούσε κάλλιστα να σημαίνει ότι η ζήτηση θα αυξηθεί σε όλη τη σφαίρα κρυπτογράφησης κατά το επόμενο έτος.

Έτοιμοι να επενδύσετε σε Ethereum ETH?

Ανάλυση τιμής Ethereum για το 2021

Όπως είδαμε, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη διεξαγωγή ανάλυσης τιμών Ethereum για το 2021. Φυσικά, εκτός από την εκτίμηση των διαφορετικών δυνάμεων της αγοράς που περιγράφονται παραπάνω, οι αναλυτές κρυπτογράφησης προσπαθούν επίσης να εντοπίσουν μοτίβα και να προβλέψουν κινήσεις τιμών πραγματοποιώντας τεχνική ανάλυση του τρόπου Τα γραφήματα έχουν μετακινηθεί προηγουμένως.

Το BeinCrypto.com, για παράδειγμα, ανέλυσε τα υψηλά και χαμηλά στην ιστορία της τιμής του Ethereum και το χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει μια πρόβλεψη για το 2021 – με αποτέλεσμα μια άλλη αισιόδοξη πρόβλεψη για ένα bull run που θα βλέπει την τιμή ETH το 2021 να τελειώνει στα 2.800 $ περίπου.

Με το σπάσιμο πάνω από 600 $ σε τεράστιο όγκο, ETH σηματοδοτεί μια νέα αγορά ταύρων.

Όταν εξετάζεται παράλληλα με τα άλλα στοιχεία του κλάδου που αναφέρονται ως μέρος αυτής της ανάλυσης, μπορούμε να περιμένουμε ότι το επόμενο έτος θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά θετικό για το Ethereum. Παρόλο που μπορεί να μην φτάσει τον υψηλό, το ποσό των 10.000 δολαρίων + που προβλέπονται από ορισμένους, υπάρχει καλός λόγος να πιστεύουμε ότι η ETH θα μπορούσε εύκολα να πετάξει πάνω από 1.000 $ μέχρι το τέλος του 2021.

Πρέπει να επενδύσετε στο Ethereum το 2021?

επενδύστε στο αιθέριο

Όπως έχουμε δει, υπάρχει μια χορωδία αισιοδοξίας όσον αφορά τις δυνατότητες της ETH. Ωστόσο, ενώ η ανάλυση τιμών Ethereum για το 2021 σίγουρα δείχνει καλά πράγματα για το altcoin, ειδικά καθώς το Ethereum 2.0 συγκεντρώνει ρυθμό, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν αρκετές πλατφόρμες και αρχές κρυπτογράφησης που πιστεύουν ότι τα θετικά αποτελέσματα θα χρειαστούν λίγο περισσότερο για να εκδηλωθούν.

Το TradingBeasts.com, για παράδειγμα, αν και αισιόδοξο για το μέλλον της Ethereum, προβλέπει έναν πιο συγκρατημένο ρυθμό ανάπτυξης, με το ETH να μην φτάνει τα 600 $ μέχρι το τέλος του 2021 και να πλησιάζει μόνο τα $ 1000 μέχρι το τέλος του 2023. Εάν σκέφτεστε να επενδύσετε στο Ethereum , είναι σημαντικό να διαχειριστείτε τις προσδοκίες σας και να μην παρασυρθείτε από τη διαφημιστική εκστρατεία.

Αξίζει επίσης να θυμόμαστε ότι πολλές από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις τιμών Ethereum βασίζονται στο Ethereum 2.0 για την επίλυση των ζητημάτων στα οποία προορίζεται. Όποιος σχεδιάζει να προσθέσει το ETH στο επενδυτικό του χαρτοφυλάκιο θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με αυτό – θετικό ή αρνητικό – και να προσαρμόσει ανάλογα την επενδυτική στρατηγική του.

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα για επένδυση στο Ethereum

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

συμπέρασμα

Η Ethereum είχε μια ασταθή χρονιά το 2020. Όχι μόνο η πανδημία COVID-19 έριξε τον οικονομικό κόσμο στο χάος, αλλά η καθυστέρηση του Ethereum 2.0 τροφοδότησε επίσης την αβεβαιότητα των επενδυτών και είδε τις τιμές να πέφτουν. Ωστόσο, όπως έχει επισημανθεί από την ανάλυση τιμών Ethereum για το 2021, το συναίσθημα της βιομηχανίας φαίνεται να έχει μετατραπεί σε γωνία και το ETH αναμένεται να αποδώσει καλά τα επόμενα χρόνια.

Φυσικά, είναι πολύ νωρίς για να πούμε πώς η κυκλοφορία του Ethereum 2.0 θα επηρεάσει την αξία του ETH τα επόμενα χρόνια, καθώς η αναβάθμιση θα είναι σταδιακή. Ωστόσο, με την προϋπόθεση ότι το πρώτο στάδιο είναι επιτυχές, θα μπορούσαμε να δούμε τις τιμές του Ethereum να αρχίζουν να αυξάνονται το πρώτο εξάμηνο του 2021 και να συνεχίζονται όλο το χρόνο.

Οι επόμενοι δώδεκα μήνες έχουν χαρακτηριστεί ως μια σημαντική μεταβατική περίοδος για την κρυπτογράφηση και η ανάλυση τιμών Ethereum για το 2021 δείχνει ότι το δημοφιλές altcoin έχει τα απαραίτητα τεχνικά διαπιστευτήρια για να είναι μία από τις καλύτερες επενδύσεις της βιομηχανίας. Εάν ενδιαφέρεστε να προσθέσετε το Ether στο χαρτοφυλάκιό σας και είστε διατεθειμένοι να παρακολουθείτε προσεκτικά τις εξελίξεις που επηρεάζουν την τιμή του διακριτικού, τότε η αρχή του 2021 θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσετε την επένδυσή σας.

Ανάλυση τιμών Ethereum 2021 – Συχνές ερωτήσεις

Θα ανεβεί το Ethereum το 2021?

Ενώ η ανάλυση τιμών Ethereum 2021 δεν μπορεί να εγγυηθεί πώς θα κινηθεί η τιμή του ETH το επόμενο έτος, υπάρχουν πολλά στοιχεία του κλάδου που είναι πεπεισμένα ότι το altcoin θα αποδείξει μια καλή επένδυση.

Πώς θα επηρεάσει το Ethereum 2.0 την αξία του διακριτικού?

Η κυκλοφορία του Ethereum 2.0 υπόσχεται να αντιμετωπίσει ορισμένα ζητήματα με την υπάρχουσα υποδομή blockchain και να δει την τεχνολογία Ethereum να γίνει ακόμη πιο ευέλικτη. Είναι δύσκολο να δούμε πώς αυτό θα μπορούσε να έχει τίποτα άλλο εκτός από μια θετική επίδραση στην τιμή του δείκτη, αλλά οι επενδυτές θα πρέπει να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, καθώς τυχόν ζητήματα με την εφαρμογή του Ethereum 2.0 θα μπορούσαν να έχουν αρνητικές συνέπειες.

Τι προβλέπουν οι ειδικοί για το Ethereum το 2021?

Οι περισσότερες φωνές της βιομηχανίας είναι θετικές ως προς το δυναμικό των τιμών του Ethereum το 2021, αν και ορισμένοι προβλέπουν πολύ μεγαλύτερες αυξήσεις από άλλες. Υπήρξε μια ευρεία συναίνεση ότι το λανσάρισμα του Ethereum 2.0 θα βλέπει την τιμή του ETH να πλησιάζει στο προηγούμενο ρεκόρ του στα 1.432 $. Η ανάλυση τιμών Ethereum για το 2021 προτείνει επίσης ανάπτυξη για το altcoin, αν και οι επενδυτές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι στηρίζονται πολλά στο Ethereum 2.0 και ότι τυχόν ζητήματα με μελλοντικές εξελίξεις θα μπορούσαν να θέσουν τα διαλείμματα σε κάθε bull bull.

Το Ethereum θα ξεπεράσει τα 10.000 $ το 2021?

Ενώ υπάρχουν ορισμένα στοιχεία του κλάδου που προβλέπουν ότι η αξία του ETH θα φτάσει τα πέντε στοιχεία, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτές είναι πολύ φιλόδοξες και οι περισσότερες φωνές του κλάδου προσφέρουν πιο συντηρητικές προβλέψεις..

Είναι τώρα καλή στιγμή να επενδύσετε στο Ethereum?

Με το Ethereum 2.0 να γίνει τελικά πραγματικότητα στα τέλη του 2020 και περαιτέρω εξελίξεις στον αγωγό, το ETH αναμένεται να αποδώσει καλά το επόμενο έτος και πολλοί αξιόπιστοι επενδυτές κρυπτογράφησης έχουν προσθέσει το token στα χαρτοφυλάκια τους μπροστά από αυτό που θα μπορούσε να είναι ρεκόρ ανάπτυξης.

Πού μπορώ να αγοράσω Ethereum?

Εάν θέλετε να επενδύσετε στο Ethereum τότε θα πρέπει να βρείτε έναν μεσίτη ή ανταλλαγή που θα σας επιτρέψει να αγοράσετε το περιουσιακό στοιχείο. Υπάρχουν πολλοί πάροχοι διαθέσιμοι, αλλά θα θέλατε να βρείτε έναν που έχει σταθερή φήμη και πληροί ορισμένους οικονομικούς κανονισμούς. Συνιστούμε eToro για αρχάριους εμπόρους, καθώς προσφέρει μια απλή στη χρήση διεπαφή, καθώς και πολλές πληροφορίες σχετικά με τις αγορές κρυπτογράφησης. Θα χρειαστείτε επίσης ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης για να αποθηκεύσετε τα διακριτικά σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner