Αξίζει να αγοραστεί το Ethereum το 2021;

Αναρωτιέστε αν το Ethereum αξίζει να επενδύσετε φέτος; Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω οδηγό και απαντήστε στην ερώτησή σας!

Το Ethereum προσέλκυσε πρόσφατα πολλή προσοχή και πολλοί λάτρεις της κρυπτογράφησης αρχίζουν να αναρωτιούνται αν είναι μια καλή επένδυση το 2021. Λοιπόν, όπως και η πληθώρα άλλων κρυπτονομισμάτων, το Ethereum εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά ασταθές και μπορεί να είναι μια επικίνδυνη επένδυση. Ωστόσο, εάν ψάχνετε για μακροπρόθεσμες επενδύσεις και δεν θα σας πειράζει μερικές απώλειες στην πορεία, ίσως αξίζει τον κόπο.

Ενώ εξακολουθεί να αγωνίζεται με μια κεφαλαιοποίηση αγοράς που είναι πέντε φορές μικρότερη από αυτή του Bitcoin, το Ethereum έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης. Αυτό το καθιστά ιδανική επιλογή για επένδυση, ειδικά αν βάζετε τα πόδια σας βρεγμένα στην κρυπτογράφηση.

Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα πρέπει να μπορείτε να αποφασίσετε εάν το Etherium είναι μια καλή επιλογή για τις επενδυτικές σας ανάγκες ή θα πρέπει να λάβετε υπόψη άλλα altcoins. Θα αποκαλύψουμε επίσης μερικές από τις πιο αξιόπιστες ανταλλαγές για να λάβετε το Ethereum και πώς να αποφύγετε να χάσετε τα χρήματά σας.

Λοιπόν, σε αυτόν τον οδηγό θα μιλήσουμε για το Ethereum – τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας επένδυσης Ethereum, Ethereum vs Bitcoin και γιατί πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε στο Ethereum. Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα έχετε μεγαλύτερη κατανόηση του Ethereum – και θα μπορείτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις “αξίζει να αγοράσετε το Ethereum;” και εάν ναι, "Ποια είναι η καλύτερη ανταλλαγή για να αγοράσετε Ethereum?".

Πριν από αυτό, ας ξεκαθαρίσουμε μια κοινή παρανόηση.

Τι είναι το Ethereum?

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το Ethereum δεν είναι αυτόνομο κρυπτογράφηση. Είναι απλώς ένα θεμέλιο ή πλατφόρμα για τη δημιουργία ψηφιακών χρηματοοικονομικών συστημάτων κοινώς γνωστών ως DeFi (Αποκεντρωμένη χρηματοδότηση).

Η κρυπτογράφηση που τροφοδοτεί την πλατφόρμα Ethereum είναι γνωστή ως Ether. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι αναφέρονται στον Ether ως Ethereum τόσο πολύ που το Ethereum έχει γίνει ένας τυπικός όρος για την κρυπτογράφηση.

Ενώ υπάρχουν πολλά έργα DeFi στο Ethereum, το Ether είναι το μόνο αξιόπιστο πλεονέκτημα στην πλατφόρμα που σημαίνει υψηλότερη ζήτηση. Αυτό καθιστά το Ethereum ένα περιουσιακό στοιχείο 3 σε 1, καθώς μπορεί να είναι ένα κεφάλαιο, αναλώσιμο ή εξασφαλισμένο περιουσιακό στοιχείο, ταυτόχρονα.

Διαβάστε περισσότερα: Τι είναι το Ethereum; Ένας οδηγός για αρχάριους

Λοιπόν, θα έπρεπε να αγοράσετε Ethereum το 2021?

Η αστάθεια που περιβάλλει τα κρυπτονομίσματα και το γεγονός ότι το Ethereum έχει δει πολύ λιγότερη υιοθέτηση από το Bitcoin σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να βρίσκονται στο φράγμα για το αν πρέπει να επενδύσουν σε αυτό.

Αν και το μικρότερο ανώτατο όριο της αγοράς μπορεί να συναντηθεί ως κόκκινη σημαία για τους επενδυτές, είναι στην πραγματικότητα ένας πληρεξούσιος για το τεράστιο περιθώριο ανάπτυξης. Όπως τα περισσότερα κρυπτονομίσματα, η τιμή του Ethereum είναι ασταθής αλλά έχει αυξηθεί από χαμηλό ρεκόρ έως πάνω από το 1,900 $.

Πολλοί ειδικοί της κρυπτογράφησης είναι πεπεισμένοι ότι η ρεκόρ της υψηλής τιμής του Ethereum είναι επικείμενη φέτος. Για παράδειγμα, ο Raoul Pal, ειδικός στη μακροοικονομική και πρώην υπάλληλος της Goldman Sachs, είναι αρκετά αισιόδοξος για το μέλλον της Ethereum. Ο Pal προβλέπει ότι η τιμή του κρυπτονομίσματος θα μπορούσε να αυξηθεί σε ρεκόρ ύψους 20.000 $ στον τρέχοντα κύκλο.

Αυτό το είδος εμπιστοσύνης καθιστά το Ethereum μια ελκυστική προοπτική για τους επενδυτές που θέλουν να εδραιώσουν τη θέση τους στην αγορά κρυπτογράφησης. Τούτου λεχθέντος, το Ethereum είναι μια πολλά υποσχόμενη επένδυση για νέους επενδυτές, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι αρκετά κερδοσκοπικό.

Οι επενδυτές Crypto πιστεύουν ότι το Ethereum αξίζει να αγοράσει το 2021 σε σύγκριση με άλλα νομίσματα. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η τιμή του Ethereum θα μπορούσε να αυξηθεί περαιτέρω φέτος.

Ας δούμε γρήγορα μερικούς από τους λόγους για τους οποίους το Ethereum θα μπορούσε να είναι ή δεν θα μπορούσε να είναι μια καλή επένδυση για εσάς.

Γιατί πρέπει να αγοράσετε Ethereum

Ενώ γενικά πιστεύουμε ότι η Ethereum κάνει μια καλή επένδυση το 2021, δεν εγγυόμαστε ότι δεν θα χάσετε τα χρήματά σας. Όντας μια κερδοσκοπική επένδυση, μπορεί να μην είναι καλή επιλογή για εσάς εάν είστε αποφεύγοντας τον κίνδυνο.

Ωστόσο, ως το δεύτερο πιο δημοφιλές crypto στον κόσμο με κεφαλαιοποίηση της αγοράς, το Ethereum μπορεί να υπερηφανεύεται για μια αξιοζήλευτη υποστήριξη από την κοινότητα crypto. Ως ένα από τα πιο περιζήτητα ψηφιακά στοιχεία, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η αγορά του Ethereum μπορεί να είναι μια καλή επένδυση για εσάς.

Εδώ είναι μερικά από τα προνόμια που μπορείτε να απολαύσετε ως επενδυτής Ethereum.

✅ Είναι μια ρευστή επένδυση:

Αυτό σημαίνει ότι το cryptocurrency μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε νόμισμα fiat χωρίς να επηρεαστεί σημαντικά η αξία του. Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές και μεσιτείες όπου μπορείτε να πουλήσετε το Ethereum με μετρητά ή άλλα περιουσιακά στοιχεία με μια μικρή χρέωση.

✅ Διαθέτει χαμηλό κίνδυνο πληθωρισμού:

Τα νομίσματα Fiat όπως η λίρα στερλίνα ρυθμίζονται από κυβερνήσεις που σημαίνει ότι έχουν υψηλό κίνδυνο πληθωρισμού. Από την άλλη πλευρά, τα κρυπτονομίσματα όπως το Ethereum είναι πιο διαφανή με χαμηλούς κινδύνους πληθωρισμού. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε συνεχώς για την απώλεια της επένδυσής σας.

✅ Αυξάνεται σε δημοτικότητα:

Ενώ το Ethereum εξακολουθεί να είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση, γίνεται όλο και πιο δημοφιλές με την ημέρα. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι και διάσημα ιδρύματα που διαθέτουν πορτοφόλια Ethereum. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι άλλες χρηματοοικονομικές εφαρμογές μπορούν να εκτελούνται στην πλατφόρμα Ethereum, το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή και πολλά υποσχόμενα κρυπτονομίσματα αυτήν τη στιγμή.

✅ Είναι το μέλλον του ψηφιακού χρήματος:

Τα Ethereum και Bitcoin έχουν τιμολογηθεί πάντα ως το μέλλον των χρημάτων. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο άνετοι με το ψηφιακό χρήμα, το Ethereum παρουσιάζει αμέτρητες μελλοντικές ευκαιρίες για επενδυτές που είναι πρόθυμοι να αγκαλιάσουν τις αυθαίρετες μεταβολές των τιμών και της αστάθειας.

✅ Η τιμή αυξάνεται:

Η τιμή του Ethereum ανεβαίνει στα ύψη την ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για επένδυση.

Κίνδυνοι που σχετίζονται με την Ethereum Investment

Αν και το Ethereum έχει αποδειχθεί μια πολλά υποσχόμενη επενδυτική ευκαιρία, έχει αρκετές προειδοποιήσεις που μπορεί να σας κάνουν να κάνετε μια παύση. Από το περίφημο hack του DAO το 2016 που είδε τους επενδυτές να χάσουν έως και 55 εκατομμύρια $ από τους hackers, στο γεγονός ότι η τιμή θα μπορούσε να πέσει σε ριπή οφθαλμού, ίσως θελήσετε να επανεξετάσετε την απόφασή σας.

Ακολουθούν μερικές από τις ανησυχίες σχετικά με την επένδυση της Ethereum.

Highly Είναι εξαιρετικά ευμετάβλητο:

Όπως κάθε άλλο κρυπτογράφηση, η τιμή του Ethereum είναι σταθερή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το αγοράσετε τώρα με πάνω από 1.450 $ μόνο για να το πουλήσετε εβδομάδες αργότερα με λιγότερο από 100 $. Συνιστούμε να συνεργάζεστε με έναν ειδικό και να παρακολουθείτε την αγορά για να αποφύγετε σημαντικές απώλειες.

❌ Δεν ρυθμίζεται προσεκτικά:

Παρόλο που η έλλειψη κυβερνητικών κανονισμών σας προσφέρει κάποια ελευθερία, αυτό σημαίνει επίσης ότι η αγορά κρυπτογράφησης είναι γεμάτη απάτη και κακή πρακτική. Εάν επρόκειτο να εκτεθείτε σε αυτές τις παρατυπίες, θα μπορούσατε να χάσετε πολλά χρήματα στην επένδυση.

❌ Είναι ευάλωτο σε εισβολή:

Δεδομένου ότι οι περισσότερες ανταλλαγές Ethereum βασίζονται στο Διαδίκτυο, διατρέχετε υψηλό κίνδυνο απώλειας της επένδυσής σας από χάκερ. Και επειδή οι περισσότερες από αυτές τις ανταλλαγές δεν είναι ασφαλισμένες από εταιρείες όπως το FDIC, είναι πολύ απίθανο να λάβετε τα χρήματά σας πίσω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες από τις επιφυλάξεις για την επένδυση Ethereum είναι φυσιολογικοί επενδυτικοί κίνδυνοι. Εάν είστε προσεκτικοί και έχετε καλή γνώση της αγοράς, θα πρέπει να είστε σε θέση να αποφύγετε τους περισσότερους από αυτούς τους κινδύνους.

Για παράδειγμα, για να αποφύγετε την παραβίαση, μπορείτε να αποθηκεύσετε το Ethereum εκτός σύνδεσης και να το πουλήσετε μόλις αυξηθεί η τιμή.

Προβλέψεις τιμών Ethereum το 2021

Πολλοί ειδικοί έχουν βγει για να προβλέψουν το μέλλον της Ethereum όσον αφορά την τιμή και τον όγκο της. Ενώ μπορεί να συναντήσετε μερικούς σκεπτικιστές, η γενική συναίνεση φαίνεται να είναι ότι το Ethereum είναι έτοιμο για ένα λαμπρό μέλλον.

Έτσι, ενώ το Bitcoin συνεχίζει να απολαμβάνει την προσοχή της βιομηχανίας με κυριαρχία μεριδίου αγοράς άνω του 60%, πολλοί ειδικοί προβλέπουν ότι η τιμή του Ethereum θα αυξηθεί πολύ πιο γρήγορα από εκείνη του BTC κατά τη διάρκεια του 2021.

Σύμφωνα με στοιχεία από το CoinDesk, το Ethereum βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο 1.918,52 $. Η τιμή αυξάνεται συνεχώς από την έναρξη του έτους. Στις αρχές Ιανουαρίου, η Ethereum διαπραγματεύτηκε στα 730 $ και γρήγορα ξεπέρασε τα $ 1000 σε τέσσερις ημέρες. Από τότε, η τιμή σταθεροποιήθηκε πάνω από τα $ 1000 και τώρα αυξάνεται στα $ 2000.

Αυτό είναι μια σαφής ένδειξη ότι η τιμή θα μπορούσε να αυξηθεί υψηλότερα από το αναμενόμενο και να χτυπήσει νέα ρεκόρ φέτος. Και αν η ανάλυση των εμπειρογνωμόνων είναι κάτι που πρέπει να περάσει, υπάρχει μια καλή πιθανότητα το Ethereum να είναι μια επικερδής επένδυση τις επόμενες ημέρες.

Ο Τζέιμς Τοντάρο, ένας διευθύνων σύμβουλος στο Blocktown Capital και ένας διάσημος κρυπτογράφος, προβλέπει ότι το Ethereum θα μπορούσε τελικά να φτάσει τα 8500 $ το 202. Αυτό, λέει ο Todaro, οφείλεται στην αυξανόμενη ζήτηση για επιλογές σχετικές με το DeFi τα επόμενα χρόνια.

Ο Simon Dedic του Blockfyre φαίνεται να συμφωνεί με τα συναισθήματα του Todaro. Σύμφωνα με τον Dedic, υπάρχουν μόνο έξι κρυπτονομίσματα που πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη οι μακροπρόθεσμοι επενδυτές. Ο ETH είναι ο δεύτερος στη λίστα του μετά το BTC. Προβλέπει επίσης ότι το ETH θα φτάσει σύντομα τα $ 9.000 το 2021.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόβλεψη τιμών Ethereum για το 2021 και μετά

Ethereum εναντίον Bitcoin: Ποιο θα έπρεπε να αγοράσετε?

Τόσο το Bitcoin όσο και το Ethereum βρίσκονται σε αγώνα για μαζική υιοθέτηση. Ενώ το Bitcoin είναι αναμφισβήτητα πιο δημοφιλές, το Ethereum διαθέτει κορυφαία τεχνολογία με πολύ περιθώριο ανάπτυξης. Για αυτόν τον λόγο, δεν υπάρχει μια σαφής απάντηση ως προς το ποια από τις δύο είναι μια καλύτερη επένδυση.

Οι χρηματοοικονομικοί αναλυτές αναφέρουν ότι το Ethereum αυξάνεται ταχύτερα σε όγκο σε σχέση με το Bitcoin. Αυτό σημαίνει ότι οι επενδυτές διαπραγματεύονται πλέον Ethereum ανάλογα με το Bitcoin. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι για όποιον θέλει να αγοράσει Ethereum φέτος.

Όσο το Ethereum συνεχίζει να λειτουργεί ως πλατφόρμα για έργα DeFi, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκομίσετε περισσότερα κέρδη σε σύγκριση με το Bitcoin. Έχει καλύτερη τεχνολογία, είναι πολύ πιο γρήγορο από το Bitcoin και δεν έχει περιορισμένη προσφορά όπως το Bitcoin.

Σχετικά: Είναι το Ethereum καλύτερη επένδυση από το Bitcoin?

συμπέρασμα

Εάν η εστίαση της Ethereum στο DeFi δεν μειωθεί, θα είναι λογικά κερδοφόρα. Το αν θα αγοράσετε ή όχι εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τους δικούς σας οικονομικούς στόχους. Εάν εξακολουθείτε να είστε αναποφάσιστοι, σας συνιστούμε να συνεργαστείτε με έναν ειδικό ή να κάνετε περισσότερη έρευνα μέχρι να είστε σίγουροι ότι αυτό είναι που θέλετε να κάνετε.

Διαφορετικά, εξετάζοντας τους πρόσφατους αριθμούς, πιστεύουμε ότι η Ethereum θα κάνει μια κερδοφόρα επένδυση φέτος.

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα για αγορά Ethereum

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Είναι το Ethereum μια καλή επένδυση και μπορείτε να κερδίσετε στο ETH το 2021?

Το Ethereum θα ξεπεράσει το Bitcoin?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner